نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree330Likes

موضوع: ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي

نمایش نتایج: از 65 به 72 از 136
صفحه 9 از 17 نخستنخست ... 6789101112 ... آخرینآخرین
  1. #65
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8135
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    پاستا پای پیتزا


    .
    .
    برای 4 نفر
    .
    .
    .
    یک قاشق غذاخوری روغن نباتی
    1 پپاز درشت نگینی خورد شده (یک پیمانه)
    1 پیمانه قارچ ورقه شده
    1 تخم مرغ زده
    یک چهارم پیمانه شیر
    200 گرم ماکارونی فنری رنگی یا ساده ، جوشیده و آبکش شده
    1 پیمانه پنیر ماتزرلا رنده شده
    یک و نیم پیمانه سس ایتالیایی پرگو یا سس ریحان و سیر
    .
    .
    .

    فر را روی 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب پیتزای 30 سانتی را چرب کنید. ماکارونی را بپزید.

    در تابه بزرگی روغن را داغ کنید و پیاز و قارچ را اضافه کنید. تفت دهید تا آبش کشیده شود و سبزیجات نرم شوند. از روی حرارت بردارید.

    در کاسه سایز متوسطی شیر ، تخم مرغ زده شده و نیم پیمانه پنیر را با ماکارونی مخلوط کنید.

    ماکارونی را کف قالب پیتزا پهن کنید. 20 دقیقه در فر بگذارید. سس را رویش بریزید و روی آن مخلوط پیاز و قارچ را پهن کنید. روی آن باقیمانده پنیر را بپاشید.

    15 دقیقه در فر بگذارید تا زمانی که پنیر آب شود. 5 دقیقه خارج از فر استراحت دهید و برش بزنید.

    ( نمی دونم تونستم درست توضیح بدم که این پیتزا به جای خمیر ، یک لایه پاستا دارد یا نه)
    .
    .
    عکس سس ایتالیایی پرگو
    http://www.prego.com/Images/Products/large_2497.jpg
    دستور سس ریحان و سیر که در پست بعدی ترجمه می کنم و می گذارم
    http://www.yummly.com/recipe/Homemad...uce-AllRecipes
    Andrew و Nicole68 این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  2. #66
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8135
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    http://www.yummly.com/recipe/Fresh-T...uce-Allrecipes

    سس ریحان و سیر
    .
    .
    .

    1 کیلو گوجه فرنگی نگینی شده تخمه گرفته
    یک هشتم پیمانه ریحان تازه ساطوری شده
    نصف پیاز رنده شده
    یک و نیم حبه سیر چرخ شده
    یک چهرام پیمانه روغن زیتون
    نمک و فلفل
    .
    .
    .
    در آبگردان بزرگی گوجه و ریحان را بپزید.
    در تابه ای سیر و پیاز را تفت دهید تا پیاز شفاف شود.
    پیاز را به گوجه اضافه کنید. نمک و فلفل بزنید و 2 ساعت روی شعله کم بگذارید تا غلیظ شود.
    Andrew و Nicole68 این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  3. #67
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    872
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    231
    پسند شده
    7011
    پسند کرده
    6051

    ویترین مدال ها

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    ترجمه دستور بالا


    دسر نون سوخاري
    مواد لازم
    1.5 پاكت نون سو خاري
    2 عدد پرتقال
    يك فنجان سر خالي شكر
    2 عدد موز
    يك فنجان گردوي خرد شده
    مواد لازم براي تهيه كرم
    شير يك ليتر
    2 قاشق سوپخوري سر پر آرد
    4 قاشق سوپخوري سر پر نشاسته
    زرده تخم مرغ دو عدد
    كره 100 گرم
    يك پاكت وانيل
    ابتدا براي تهيه كرم همه مواد بجز وانيل و كره را با هم مخلوط كرده و روي اجاق مي پزيم تابه غلظت دلخواه برسد بعد كه زير اجاق را خاموش كرديم بلافاصله وانيل و كره را اضافه كرده حدود 10 دقيقه با ميكسر مي زنيم .
    .براي تهيه شربت شكر را با يك دوم فنجان آب مخلوط مي كنيم
    آب پرتقالها رو مي گيريم بايد 2 ليوان ازشون آب بگيريم شكر و آب را روي اجاق مي گذاريم وقتي كه مي خواد بجوشه آب پرتقال را اضافه مي كنيم و مي جوشانيم
    كناره هاي نون ها رو مي بريم و در ظرف مورد نظر مي چينيم و شربت داغ را روي آنها مي ريزيم بايد مواظب باشيم تا نونها تكه تكه نشن.
    روي نونها را با كرم مي پوشانيم و روشون موز حلقه حلقه شده و گردو خرد شده مي ريزيم و مجددا روي اين مواد نونهايي كه توي شربت داغ (اگه شربت سرد شده دوباره گرمش كنيد)ميزاريم ودوباره موز و گردو و روش را با كرم مي پوشانيم و با موز و گردو و پودر پسته تزيين مي كنيم .

    نوش جان
    ******عکس به خاطر سرعت پايين نت نتونستم انشالله موقعي که سرعت خوب شد مي زارم************
    -----------------
     
    Andrew و Nicole68 این نوشته را پسندیده.

  4. #68
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8135
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    سینه مرغ در فر



    .
    .
    .
    4 عدد نصفه سینه مرغ
    نیم پیمانه پیاز نگینی خورد شده
    نیم پیمانه قارچ ورقه شده
    2 قاشق غذاخوری کره یا مارگارین یا روغن
    نصف قاشق چای خوری سیر ساطوری شده
    یک چهارم قاشق چای خوری نمک
    یک چهارم قاشق چای خوری فلفل
    یک پیمانه سس باربیکیو
    .
    .
    .
    فر را روی 400 درجه فارنهایت یا 205 درجه سانتی گراد گرم کنید.
    پیاز را در کره روی شعله متوسط تفت دهید تا نرم شود.
    سینه ها را در ظرف پیرکس بگذارید و روی آن نمک ، فلفل و سیر بمالید.
    قارچ و پیاز تفت داده را روی مرغ ها بریزید و رویش را با سس باربیکیو بپوشانید.
    روی ظرف را با فویل بپوشانید و یک ساعت در فر بگذارید.
    همین کار را با مرغ یخ زده نیز می توانید انجام دهید. آنرا دو ساعت در فر بگذارید.
    .
    .
    مطمئن باشید هیچ کس نمی تواند از این سینه مرغ ایراد خشکی بگیرد!
    Andrew, Nicole68 و گیتار این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  5. #69
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8135
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    نان ذرتی به شکل دونات
    .
    .

    این دونات را یکی دو روز قبل از سرو درست کنید.
    .
    .
    .
    دو سوم پیمانه آرد ذرت زرد رنگ
    یک سوم پیمانه آرد سفید
    سه چهارم قاشق چای خوری بیکینگ پودر
    سه چهارم قاشق چای خوری جوش شیرین
    نوک انگشت نمک
    1 تخم مرغ کمی زده شده
    180 گرم ماست کم چرب
    1 قاشق غذاخوری روغن کانولا
    2 قاشق چای خوری آب لیمو
    3 قاشق غذاخوری شکر کریستالی
    2-3 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
    .
    .
    .
    فر را روی 400 درجه فارنهایت یا 205 درجه سانتی گراد گرم کنید. در کاسه بزرگی همه مواد خشک را با ویسک مخلوط کنید. در کاسه دیگری روغن ، آب لیمو ، تخم مرغ و ماست را مخلوط کنید. وسط مواد خشک حفره ای ایجاد کنید و مواد تر را داخل آن بریزید. به آرامی مواد را فولد کنید تا مخلوط شوند. با یک قاشق در هر یک از حفره های قالب دونات کمی کره ذوب شده بریزید. مواد را در کیسه زیپ کیپ بریزید و گوشه آن را سوراخ کنید. خمیر را از سوراخ در حفره های قالب بریزید. هر حفره را تا نیمه پر کنید و وسط حفره را تمیز کنید که سوراخ وسط دونات شکل بگیرد. اگر قالب دونات کوچک دارید 4 تا 5 دقیقه و اگر قالب سایز معمولی دارید 8 تا 10 دقیقه در فر بگذارید. یک دقیقه بگذارید خنک شود و بعد گرم روی توری سیمی برگردانید.
    .
    .
    عکس قالب دونات
    http://cdn.bakingdom.com/wp-content/.../Donut-Pan.jpg
    Andrew, Nicole68 و گیتار این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  6. #70
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8135
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    پن کیک بدون تخم مرغ و شیر
    .
    .
    .

    .
    .
    .
    برای 4 نفر
    .
    .
    2 پیمانه آرد
    3 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
    یک چهارم پیمانه شکر
    نصف قاشق چای خوری نمک
    2 پیمانه آب
    نصف پیمانه سس سیب
    1 قاشق چای خوری پودر دارچین
    نصف قاشق چای خوری عصاره وانیل
    2 قاشق غذاخوری شورتنینگ
    .
    .
    در کاسه بزرگی آرد ، بیکینگ پودر ، شکرو نمک را مخلوط کنید. بقیه مواد به جز شورتنینگ را اضافه کنید. به خوبی هم بزنید. در ماهیتابه شیار دار یا معمولی شورتنینگ را حرارت دهید. در هر بار یک چهارم پیمانه از مایه را داخل ماهیتابه بریزید و 2-3 دقیقه حرارت دهید. (یا تا زمانی که شروع به کف کردن کند. پن کیک ها را پشت و رو کنید و 2-3 دقیقه دیگر حرارت دهید. ( یا تا زمانی که طلایی شود.)
    با شیره افرا سرو کنید.
    .
    .
    توضیحات مامی سایتی درباره شورتنینگ
    سوالات کاربران در زمینه شیرینی پزی
    عکس شورتنینگ
    http://www.bigoven.com/uploads/shortening2.jpg
    http://www.hospitalityinfocentre.co....shortening.jpg
    دستور سس سیب
    http://allrecipes.com/recipe/sarahs-applesauce/
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۵ در ساعت ۰۶:۳۲ بعد از ظهر
    Andrew و Nicole68 این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  7. #71
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8135
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    سس سیب
    .
    .

    برای پن کیک پست قبل
    برای 4 نفر
    .
    .
    4 سیب پوست کنده هسته گرفته و خورد شده
    سه چهارم پیمانه آب
    یک چهرام پیمانه شکر
    نصق قاشق چای خوری پودر دارچین
    .
    .
    .
    در آبگردانی همه مواد را مخلوط کنید. درش را ببندید و 15 -20 (یا تا زمان نرم شدن سیبها) دقیقه روی حرارت متوسط بپزید. صبر کنید خنک شود و بعد با چنگال یا گوشت کوب له کنید.
    .
    .
    الان دیدم که اضافه کاری کردم و اینو قبلا هم ترجمه کرده بودم
    Andrew, Nicole68 و مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  8. #72
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8135
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    پودینگ نان تست فرانسوی
    .
    .
    .

    برای 6 نفر
    .
    .
    480 گرم تست فرانسوی آماده
    یک چهارم پیمانه کشمش قرمز
    2 تخم مرغ درشت
    3 پیمانه شیر
    نصف پیمانه شکر
    1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
    2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای روشن
    شیره افرا یا شیره مخصوص پن کیک
    .
    .
    .
    فر را روی 220 درجه سانتی گراد یا 425 درجه فارنهایت گرم کنید. تست های فرانسوی را به مربع های کوچک دو و نیم سانتی برش بزنید. نانها را در قالب 23x33 سانتی چرب شده بپینید و رویشان کشمش بپاشید.

    تخم مرغ و سه قلم بعدی را در ماسه متوسطی با ویسک بزنید. این مخلوط را روی نانها بریزید. نانها را فشار دهید تا تخم مرغ جذبشان شود. شکر قهوه ای را روی آن بپاشید.

    20 دقیقه در فر بگذارید. بعد رویش را با فویل بپوشانید و 20-25 دقیقه دیگر بگذارید بماند تا تخم مرغ ببندد. با شیره سرو کنید.
    Andrew, Nicole68 و مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


صفحه 9 از 17 نخستنخست ... 6789101112 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما