نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree330Likes

موضوع: ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي

نمایش نتایج: از 57 به 64 از 136
صفحه 8 از 17 نخستنخست ... 567891011 ... آخرینآخرین
  1. #57
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8136
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    مافین شکلاتی رو هم درست کردم.
    اینجا ببینید
    مافین
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۵ در ساعت ۰۶:۴۱ بعد از ظهر
    Andrew, Nicole68 و گیتار این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  2. #58
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8136
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي





    تخم مرغ با زرده تزیینی
    .
    .
    تخم مرغ پخته سفت
    3-4 قاشق خامه پرچرب
    یک سوم پیمانه مایونز
    1 قاشق چای خوری یا کمتر(بنا به ذائقه) سس خردل
    نصف قاشق چای خوری نمک
    .
    .
    .
    تخم مرغها را از طول دو نیم کنید و زرده را با احتیاط در آورید. زرده ها را در کاسه ای بریزید. سفیده ها را کنار بگذارید.
    خامه و سس خردل را به زرده ها اضافه کنید. با چنگال مخلوط کنید تا تبدیل به خمیریکدستی شود و گلوله گلوله نباشد. مایونز و نمک را اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. روی مخلوط را بپوشانید و در یخچال بگذارید.
    سفیده ها را با قرار دادن در ظرفهای کم عمق حاوی کمی آب و چند قطره رنگ خوراکی رنگ کنید. عمق آب را بسته به اینکه می خواهید سفیده ها تک رنگ یا چند رنگ باشند تنظیم کنید و اگر خواستید دو رنگ باشند تا نیمه در رنگ فرو برید و بعد بچرخانید و از طرف دیگر در رنگ دیگری بگذارید.
    هر ده دقیقه چک کنید و هر وقت به رنگ دلخواهتوان در آمد آنها را بردارید. با دستمال یکبار مصرف آشپزخانه آنها را خشک کنید.
    زرده ها را از یخچال خارج کنید. در قیف یا کیسه پلاستیکی بریزید و از سوراخ کیسه (یا ماسوره) روی سفیده ها شکوفه بزنید.
    Andrew, Nicole68 و گیتار این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  3. #59
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8136
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    برای Mah e Man: با اجازه شما برای تجسم بهتر دوستان عکسهای اصلی رو اضافه کردم.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    .
    .

    روش تزیین کوکی (بیسکویت) با رویال آیسینگ روان
    .
    .

    لوازم مورد نیاز:
    کوکی (بیسکویت)
    رویال آیسینگ
    رنگ خوراکی ژله ای
    قیف
    ماسوره های شماره 2 و 3
    کاردک کوچک
    سوزن کوچک برای ترکاندن حبابهای کوچک هوا
    قلم موی کوچک نمدار برای ترمیم دورگیری در صورت نیاز
    .
    .
    .
    برای به دست آوردن سطح یکنواخت تر بهتر است کوکی ها را دورگیری کنید و بعد از خشک شدن آن داخل آنرا با رویال آیسینگ روان پر کنید و روی آن با ماسوره اشکال ظریفی بکشید.
    برای این کار یه قیف و ماسوره شماره 3 نیاز دارید. رویال آیسینگ را با چند قطره آب کمی روان کنید. برای تست غلظت آن چند خط روی سطح کارتان بکشید.
    قیف را حدود یک سانت بالاتر از کوکی بگیرید.
    برای دومین دور گیری از قیف و ماسوره شماره 2 استفاده کنید. اگر اشتباه کردید با کاردک آایسینگ را پاک کنبد و از اول بکشید.
    برای پر کردن سطح کوکی ها از قیف پلاستیکی قابل فشار دادن استفاده کنید که آیسینگ روان از قیف بیرون نریزد.
    بعد از پرکردن طرح با رنگ زمینه کوکی ها را بگذارید شب تا صبح خشک شوند.



    .
    .
    مرحله 1:
    کوکی را دورگیری کنید. قبل از پرکردن آن با آیسینگ روان چند دقیقه صبر کنید تا خشک شود.



    مرحله 2:
    قیف پلاستیکی پرشده با آیسینگ روان را بردارید و از خارج به داخل طرح را پر کنید. مواظب باشید زیاد نریزید. اگر حباب هوا تشکیل شد با سوزن آن را بترکانید. کوکی ها را شب استاحت دهید تا خشک شوند.



    اگر خواستید کوکی را با اکلیل خوراکی تزیین کنید ، آن را قبل از خشک شدن آیسینگ روی کوکی بپاشید.
    *مهربان*, Andrew, Nicole68 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  4. #60
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8136
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    باز هم با این دستور مافین شکلاتی درست کردم. خیلی مرطوب و عالیه.
    دستور مافین
    ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي

    کاپ کیک های من
    مافین
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۵ در ساعت ۰۶:۴۰ بعد از ظهر
    Andrew, Nicole68 و گیتار این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  5. #61
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8136
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي



    پنیر ماتزرلا و ریحان پیچیده در پروشوتو
    .
    .
    .
    8 برش نازک پروشوتو که از طول نصف شده
    8 برگ ریحان بزرگ نصف شده
    8 گلوله پنیر ماتزرلای کوچک (قطر دو و نیم سانت) از وسط نصف شده
    8 گوجه گیلاسی از وسط نصف شده
    نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده
    2 قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر
    .
    .
    .
    برشهای پروشوتو را روی تخته برش بچینید و یک تکه ریحان روی یکی از سرهای هر برش قرار دهید. روی ریحان تکه ای پنیر و نصف گوجه بگذارید . پنیر و گوجه را از طرف بریده شده رو به هم قرار دهید تا شبیه توپ کوچکی شود. کمی نمک و مقداری فلفل به آن بزنید و پروشوتو را رول کنید و انتهایش را با خلال دندان فیکس کنید. روی ظرف سرو قرار دهید و چند قطره روغن زیتون روی آنها بپاشید و سرو کنید.
    .
    .
    پوشوتو یا پروشیوتو یا پارما هم ، نوعی برش گوشت خوک است که خشک و بدون طبخ سرو می شود. به جایش می تونین از ژامبون استفاده کنین.
    عکس پروشوتو
    http://en.wikipedia.org/wiki/File:Pr...affettato2.jpg
    Andrew, Nicole68 و گیتار این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  6. #62
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8136
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي



    ساندویچ استیک مکزیکی
    .
    .
    .
    برای 3 نفر
    .
    .
    1 قاشق غذاخوری روغن نباتی
    یک پیاز متوسط خورد شده به تکه های یک و نیم سانتی
    680 گرم استیک راسته ، نواری برش خورده
    سه چهارم پیمانه سس پیکانته
    1 قاشق چای خوری زیره آسیاب شده
    سه چهارم قاشق چای خوری یا بنا به ذائقه پودر سیر
    3 عدد نان همبرگری یا باگت پهن و کوتاه
    یک پیمانه پنیر مونته ری جک
    .
    .
    .
    در ماهیتابه بزرگی روغن را روی حرارت متوسط رو به بالا بگذارید. پیاز را اضافه کنید و 3 دقیقه تفت دهید. مرتب هم بزنید. استیک را اضافه کنید و 4-5 دقیقه یا تازمانی که رنگ گوشت دیگر صورتی نباشدادامه دهید. سس پیکانته ، زیره ، و پودر سیر را اضافه کنید. حرارت را روی زیاد قرار دهید و مرتب هم بزنید. این کار را دو دقیقه یا تا زمانی که آب مواد کشیده شود ادامه دهید.


    گریل را از قبل گرم کنید. نان ها را از سمت برش خورده رو به بالا داخل گریل قرار دهید تا طلایی شوند. مایه گوشتی را داخل نان بریزید و رویش پنیر بریزید.

    3 تا 5 دقیقه دیگر در گریل بگذارید تا پنیر آب شود. ساندیچ ها را از وسط برش دهید و در کنار سس پیکانته سرو کنید.

    اگر پنیر چدار دوست دارید می توانید آن را با پنیر مونته ری جک جایگزین کنید.
    .
    .

    عکس پنیر مونته ری
    http://www.gourmetsleuth.com/images/appenzeller.jpg
    عکس سس پیکانته
    http://www.slim-shoppin.com/wp-conte...10/10/pace.jpg
    http://food.sndimg.com/img/recipes/8.../picigiUK6.jpg
    .
    .
    روش تهیه سس پیکانته طبق این دستور
    http://www.cdkitchen.com/recipes/rec...ce146346.shtml
    .

    2 گوجه فرنگی درشت ، 1 قاشق چای خوری فلفل قرمز تند ، 6 عدد فلفل چیلی سبز ، 1 قاشق چای خوری دارچین ،1 حبه سیر ،6 ساقه گشنیز ،نصف پیاز خورد شده و نمک
    .
    گوجه ها را پوست بکنید. چیلی ها را کباب کنید وپوست بکنید. ساقه و تخمهای آن را جدا کنید. گوجه ، فلفل و پیاز را در غذا ساز بریزید تا مخلوط و خورد شوند. ادویه و کمی سرکه اضاقه کنید.

    Andrew و Nicole68 این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  7. #63
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8136
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    چیپس تورتیای خانگی
    .
    .

    .
    .
    نان تورتیای ذرت
    روغن کانولا
    نمک معمولی یا دریایی
    .
    .
    دو طرف تورتیا ها را با قلم مو روغن بمالید. آنها را روی هم بچینید و 8 برش پیتزایی سه گوش بزنید. لایه ها را جدا کنید و روی کاغذ روغنی بچینید و رویشان نمک بپاشید. در فر با حرارت 205 درجه سانتی گراد یا 400 درجه فارنهایت بگذارید تا ترد شوند. حدود 10 دثقیقه. به دقت مواظبشان باشید چون سریع می سوزند.
    .
    .
    تورتیای تلفظ صحیح کلمه ایست که در فارسی به تردیلا یا تورتیلا معروف شده.
    عکس نان تورتیا
    http://whatscookingamerica.net/Cynth...tillaCook5.jpg
    احتمالا می شه به جاش از همین نون پیتا های خودمون استفاده کنیم ولی خوب ذرتی نیستن.
    Andrew و Nicole68 این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  8. #64
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8136
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    ترشی تند و شیرین خیار



    برای 8 پیمانه
    .
    .
    4 پیمانه سرکه سفید
    4 پیمانه شکر
    1 قاشق غذاخوری ادویه ترشی
    1 فلفل هاله پینو، دم و تخمه گرفته
    900 گرم خیاربرشهای 3 میلیمتری خورده
    .
    .
    .

    در آبگردان بزرگی سرکه ، شکر ، ادویه ترشی و فلفل هاله پینو را مخلوط کنید. بگذارید جوش بیاید و برشهای خیار را اضافه کنید. دوباره جوش بیاورید وبگذارید یک ربع بپزد. هر از گاهی هم بزنید.

    از روی حرارت بردارید و 15-20 دقیقه بگذارید خنک شود تا زمانی که ولرم باشد. در شیشه در بسته بریزید و تا زمان سرو در یخچال نگه دارید.

    اگر خواستید خیارهای ترشی ترد باشند آنها را نپزید و مواد داغ را روی خیار ها بریزید.

    این ترشی را می توان در یخچال یک ماه نگه داشت.

    عکس فلفل هاله پینو
    http://www.bigoven.com/uploads/jalapeno.jpg
    http://static.tastykitchen.com/recip...eno-slcook.jpg
    Andrew و Nicole68 این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


صفحه 8 از 17 نخستنخست ... 567891011 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما