نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree330Likes

موضوع: ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي

نمایش نتایج: از 49 به 56 از 136
صفحه 7 از 17 نخستنخست ... 45678910 ... آخرینآخرین
  1. #49
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۱۱
    نوشته ها
    809
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    نقل قول نوشته اصلی توسط maman somi













    ماکارون کیک رنگارنگ فرانسه



    مواد تشکیل دهنده
    • 110 گرم بادام خرد شده
    • 200 گرم شکر کریستال ( شکر معمولی)
    • 90 گرم سفیده تخم مرغ ( حدود 3 سفیده)
    • 50 گرم پودر قند


    روش تهیه
    1.سفیده های تخم مرغ را 48 ساعت قبل باید اماده کنید . سفیده تخم مرغ را در یک کاسه بسیار تمیز خارج از یحچال و بدون در بگذارید یا می توانید یک دستمال به صورت نیمه روی آن بگذارید که حدود 24 ساعت در این حالت بماند . پس از سپری شدن این زمان اگر دوست داشته باشید می توانید سفیده های تخم مرغ را داخل یحچال بگذارید تا زمانی که میخواهید از آنها استفاده کنید.
    2.بادام را با شکرکریستال مخلوط کرده و ان را له کیند تا جایی که یکدست شود.(خوب با دست باید مخلوط شود).تا جایی باید مخلوط بشود که قطعات بزرگ باقی نماند.

    3.سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی تا حدی که کف کند ، هم بزنید. کم کم پودر قند را به طور منظم برای ایجاد خامه (مرنگ) که روی شیرینی وکیک گذاشته می شود اضافه کنید.اگه زیاد اضافه کنید مرنگ خشک میشود.

    4.مخلوط بادام و شکررا به مرنگ اضافه کنید مخلوط را یکبار باسرعت برای از بین بردن هوای داخل و بار دیگر به آرامی هم بزنید سپس تا 10 بشمارید تا خمیر به شکل طبیعی خود باز گردد . به عنوان مثال، چاقو را داخل خمیر فرو برده ردی که باقی میماند تا 10 ثانیه باید به حالت اولیه برگردد. در مجموع همیشه 50 بار همزدن برا ی اماده شدن خمیر کفایت میکند.

    5.اگر می خواهید رنگ خوراکی پودری استفاده کنید درحالی که خمیر رو هم میزنید اضافه کنید.

    6.یک قیف شرینی پزی را از خمیر پر کنید سپس دایرهایی با قطر 4 سانتی متر داخل سینی فر به وجود بیاورید . بین نیم ساعت تا یک ساعت بگذارید استراحت کنند برای اینکه کمی سفت تر بشوند

    7.فر رو از قبل با دمای 138درجه سانتی گراد یا 280 درجه فارنهایت گرم کرده. زمان مورد نیاز برای پخت 18 تا 20 دقیقه است

    برای پر کردن
    • 1/2 فنجان کرم بادام زمینی (یا خامه، بسته به کشور)
    • 225 گرم چیپس شکلاتی

    خامه را در یک قابلمه روی حرارت قرار میدهیم و قبل از اینکه به جوش بیاید از روی حرارت برمیداریم چیپس های شکلاتی را در یه ظرف میریزیم خامه را اضافه میکنیم وبگذارید چند لحظه به همین صورت بماند سپس آن را هم بزنید تا مواد کاملا صاف و یکدستی بدست بیاید صبر میکنیم تا خنک شده سپس با قاشق مقدار کمی برداشته ما بین ماکارون ها رو با این مواد پر میکنیم
    مانند عکس که مانند ساندویچ شوند.


    شیرین کام باشید
    Andrew و Nicole68 این نوشته را پسندیده.
    خوشا دردی که درمانش تو باشی
    خوشا راهی که پایانش تو باشی

  2. بانک بند ناف
  3. #50
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8137
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    دیپ بلوچیز
    .


    .
    .
    225 گرم بیکن
    1 قاشق چای خوری سیر چرخ شده
    3 بسته 220 گرمی پنیر خامه ای
    110 گرم بلوچیز
    یک چهارم پیمانه گردو یا پی کان خرد شده
    .
    .
    فر را روی 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتی گراد گرم کنید.
    در ماهیتابه بزرگی بیکن خرد شده را سرخ کنید تا تقریبا طلایی شود. سیر را اضافه کنید و هم بزنید.
    ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و روغن اضافه آن را خالی کنید.
    در یک کاسه سایز متوسط بیکن و بلوچیز و پنیر خامه ای را مخلوط کنید.
    محتویات کاسه را به ظرف مناسب فر منتقل کنید و 30-40 دقیقه در فر بگذارید.
    .
    .
    توضیحات مربوط به پی کان یا گردوی امریکایی دراین صفحه
    ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي
    توضیحات مربوط به بیکن در این صفحه
    ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي
    بلوچیزهم که کاله داره.
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۵ در ساعت ۰۶:۴۵ بعد از ظهر
    Andrew و Nicole68 این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  4. #51
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8137
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    نوشیدنی چهارم جولای (روز استقلال آمریکا)


    .
    .
    آمریکاییها به خاطر سه رنگ پرچمشان در این روز نوشیدنی این رنگی درست می کنند و پیک نیک و باربیکیو برگزار می کنند تا بتونن آتشبازیهایی که انجام میشه رو در فضای آزاد ببینند. چهارم جولای چهارشنبه همین هفته است.
    .
    .
    یکی از ترکیبات این نوشیدنی نوشابه انرژی زای مارگ گترید است که مثل بقه انرژی زا ها میزان شکر بالایی داره و برای همین ته نشین میشه. در صورت استفاده از مارک دیگه دقت کنید که ترتیب میزان شکر این نوشیدنیها اونا رو از بالا به پایین در لیوان جدا می کنه و همین طور انتخاب کنید.
    .
    .
    85 گرم آب زرشک یا شربت میوه قرمز
    85 گرم نوشابه انرژی زای آبی رنگ
    85 گرم سون آپ یا اسپرایت رژیمی
    یخ
    .
    .
    چند عدد یخ در یک سوم پایینی لیوان بیندازید. آب زرشک یا شربت میوه قرمز رو روی اون بریزید. چند عدد یخ دیگر در یک سوم میانی لیوان بیندازید و روز آن نوشابه انرژی زای آبی رنگ بریزید. در یک سوم بالایی لیوان چند یخ بیندازید و روز آن نوشابه سفید رژیمی را بریزید.
    سرو کنید.
    .
    .
    عکس نوشابه انرژی زای گترید
    http://toledocoloncancer.com/colonca...31f3d3a1de.jpg
    Andrew و Nicole68 این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  5. #52
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8137
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي




    <=

    <=







    نان سیر پنیری

    .
    .
    1 پیمانه آب گرم
    1 قاشق غذاخوری عسل
    دو و یک چهارم قاشق چای خوری مایه خمیر
    1 قاشق چای خوری نمک
    3 پیمانه آرد (نانوایی)
    روغن زیتون برای چرب کردن سطوح
    225 گرم پنیر چدار سفید یا هر پنیری که دوست دارید
    نیم پیمانه سیر چرخ یا رنده شده و میکس شده با کره نرم
    .
    .


    در کاسه بزرگی آب ، عسل و مایه خمیر را مخلوط کنید. 5 دقیقه استراحت دهید. وقتی مایه عمل آمد نمک و آرد را در قسمتهای یک چهارم پیمانه ای اضافه و مخلوط کنید. (اگر از همزن کاسه دار استفاده می کنید سرعت را بالاتر از شماره 2 انتخاب کنید.)
    وقتی خمیر شروع به جمع شدن وسط ظرف کرد و دیواره ها کم کم پاک شد ، با سر خمیرزن همزن 5 دقیقه خمیر را ورز دهید تا نرم شود و به دست نچسبد. دیواره های کاسه و دور خمیر را چرب کنید. روی ظرف را با سلوفان بپوشانید و یک ساعت یا تا زمانی که حجمش دوبرابر شود استراحت دهید.

    خمیرا را دوقسمت کنید و از هر کدام لوله ای به طول کاغذ روغنی تان درست کنید. می توانید برای زیبایی به هر لوله پیچ دهید. روی آن را با سلوفان بپوشانید و فر را روی 200 درجه سانتی گراد یا 400 درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر را نزدیک فر در جایی گرم بگذارید و نیم ساعت استراحت دهید.

    درجه فر را کم کنید و روی 175 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت قرار دهید. روکش خمیر را بردارید. خمیر ها را 20 دقیقه در فر بگذارید.

    در طول این زمان پنیر را برشهای باریکی بزنید و مخلوط کره و سیر را ذوب کنید. بعد از درآوردن نانها از فر با قلم مو روی آنها از مخلوط سیر و کره بمالید. 5 تا 7 دقیقه دیگر در فر بگذارید تا روی خمیر کمی طلایی شود. از فر در آورید و یک ربع بگذارید خنک شود.

    سه چهارم وسط هر نان را با فواصل دو سانت و نیم چند شکاف بدهید، با قلم مو دیواره های شکاف را از مخلوط سیر و کره بمالید و داخل هرشکاف یک برش پنیر فرو کنید. 3 تا 5 دقیقه یا تا زمانی که پنیرکاملا آب شود در فر بگذارید. به سرعت سرو کنید.
    Andrew و Nicole68 این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  6. #53
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8137
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    پارفه پای سیب



    این دسر برای ایجاد تنوع در پای سیب معمولی یا استفاده از باقیمانده های پای سیب درست می شود.
    .
    برای 8 نفر
    .
    یک پای سیب 23 سانتی
    2 پیمانه خامه پرچرب
    .
    .
    اگر از پای آماده فریزی استفاده می کنید یا خودتان می پزید 2 ساعت بعد از پختن بگذارید خنک شود.

    پای را 8 قسمت کنید و هر قسمت را به چندین تکه کوچک برش بزنید.

    در کاسه بزرگی خامه را بزنید تا فرم بگیرد و برجستگی های سفتی پیدا کند. یک سوم این خامه را با قاشق در 8 لیوان مخصوص پارفه بریزید. نصف تکه های پای سیب مربوط به هر نفر را روی آن قرار دهید و همین دولایه را بار دیگر تکرار کنید. نهایتا با باقیمانده خامه بپوشانید و اقلا 1 ساعت در یخچال بگذارید. برای تزیین می توانید از خامه بیشتر و تکه های سیب استفاده کنید.
    Andrew و Nicole68 این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  7. #54
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8137
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    کیک لیوانی با طعم رولت دارچین




    برای یک کیک لیوانی
    .
    .
    2 قاشق غذاخوری سس سیب
    1 قاشق غذاخوری روغن نباتی
    1 قاشق غذاخوری باتر میلک
    دو و نیم قاشق غذاخوری شکر قهوه ای روشن
    یک چهارم قاشق چای خوری عصاره مایع وانیل
    یک چهرم پیمانه به اضافه 1 قاشق غذاخوری آرد
    سه چهرام قاشق چای خوری پودر دارچین
    در صورت تمایل نوک انگشت جوز هندی
    یک چهارم قاشق چای خوری بیکینگ پودر
    یک هشتم قاشق چای خوری نمک
    آیسینگ پنیر خامه ای
    .
    .
    آیسینگ پنیر خامه ای را طبق دستور بعدی درست کنید. کنار بگذارید. همه مواد را یه جز آیسینگ درلیوان (ماگ قهوه خوری) بریزید و با چنگال مخلوط کنید تا تقریبا یکدست شود. 1 دقیق با درجه بالا در مایکروفر بگذارید و چک کنید. اگر آماده نیود 15 ثانیه دیگر ادامه دهید. رویش آیسینگ را بریزید و داغ سرو کنید.
    .
    .
    آیسینگ پنیر خامه ای
    .
    .
    1 قاشق غذاخوری پنیر خامه ای نرم شده
    2 قاشق غذاخوری پودر قند
    1 قاشق چای خوری شیر
    .
    .
    همه مواد را در ظرفی با چنگال مخلوط کنید تا یکدست شود.
    .
    .
    لینک باترمیلک در ویکی پیدیا انگلیسی و فارسی که معادل اونو آب دوغ گذاشته

    http://en.wikipedia.org/wiki/Buttermilk

    http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A2%...AF%D9%88%D8%BA

    دستور آماده کردن سس سیب رو از اینجا گرفته ام و براتون ترجمه می کنم:

    http://allrecipes.com/recipe/sarahs-applesauce/

    سس سیب :

    4 عدد سیب پوست کنده ، هسته گرفته و خورد شده
    سه چهرم پیمانه آب
    یک چهارم پیمانه شکر سفید
    نصف قاشق چای خوری پودر دارچین
    .
    .
    همه مواد را داخل یک آبگردان بریزید. در ظرف را بگذارید و با شعله متوسط 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که سیب ها نرم شوند بپزید. بگذارید خنک شود و سپس با چنگال پوره کنید.
    Andrew و Nicole68 این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  8. #55
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8137
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    دوستان من دستور لازانیای کوچک رو درست کردم و گذاشتم تو بخش لازانیا اگه دوست دارید ببینید.

    دستور اصلی
    ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي

    پست من
    لازانيا
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۵ در ساعت ۰۶:۴۸ بعد از ظهر
    Andrew, Nicole68 و گیتار این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  9. #56
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8137
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    یه دونه هم خودم بذارم!

    Chocolate Muffins



    yeilds24
    Ingredients

    • 2 2/3 cups all-purpose flour
    • 1 1/2 cups sugar
    • 1/2 cup baking cocoa
    • 1 1/2 teaspoons baking soda
    • 1/2 teaspoon salt
    • 3 eggs
    • 1 cup sour cream
    • 1/2 cup water
    • 1/2 cup milk
    • 1/2 cup vegetable oil
    • 1 teaspoon vanilla extract
    • 1/2 cup semisweet chocolate chips Directions




      1. In a large bowl, combine the flour, sugar, cocoa, baking soda and salt. In another bowl, beat the eggs, sour cream, water, milk, oil and vanilla. Stir into dry ingredients just until moistened. Fold in chocolate chips. Fill greased or paper-lined muffin cups two-thirds full. Bake at 325 degrees F for 20-25 minutes or until a toothpick comes out clean. Cool for 5 minutes before removing from pans to wire racks.






    مافین شکلاتی

    مواد لازم برای 12 عدد (با اندکی دخل و تصرف به خاطر تجربه شخصی)

    2 تخم مرغ
    1 پیمانه آرد
    سه چهارم پیمانه شکر
    نصف پیمانه پودر کاکائو دارک
    سه چهارم قاشق چای خوری جوش شیرین
    یک چهارم قاشق چای خوری نمک
    نصف پیمانه خامه
    یک چهارم پیمانه آب
    یک چهارم پیمانه شیر
    یک چهارم پیمانه روغن مایع
    نصف قاشق چای خوری وانیل
    نصف پیمانه شکلات چیپسی

    مواد خشک را با هم مخلوط کنید. شکلات چیپسی را اضافه کنید. در کاسه بزرگی تخم مرغها را با همزن برقی بزنید. و به ترتیب خامه ، آب ، شیر ، روغن و وانیل را اضافه کنید و بزنید. با مواد خشک فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. دو سوم هر کپسول مافین را با مایه پر کنید و 20-30 دقیقه روز 175 درجه سانتی گراد در فر بگذارید تا خلال دندانی که فرو می کنید تمیز بیرون بیاید. 5 دقیقه در قالب استراحت دهید و سپس روی توری خنک کنید.
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۵ در ساعت ۰۶:۵۱ بعد از ظهر
    Andrew, Nicole68 و مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


صفحه 7 از 17 نخستنخست ... 45678910 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما