نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree302Likes

موضوع: ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي

نمایش نتایج: از 41 به 48 از 136
صفحه 6 از 17 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  1. #41
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8117
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    سلام دوستان
    مرسی به خاطر لطفتون و گل قشنگتون. ببخشید که یه کم سرم شلوغه و کار ترجمه ها کند پیش می ره. ولی تا وقت می کنم میام سراغ یکیشون و از این کارهم لذت می برم. ممنون از شما که رسپی های به این خوبی می گذارین و به ترجمه اش علاقه مندین.
    خواستم بگم این دستور کیک شکلات مذاب رو که انوشه جون اینجا گذاشته بودن رو درست کردم و عالی بود.
    ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي
    عکسش هم اینجاست.
    چاكلت لاوا كيك - chocolate lava cake-چاکلت فاندانت
    شما هم اگه از این رسپی ها چیزی درست می کنین لینکشو بذارین ما هم حال کنیم.
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۵ در ساعت ۰۶:۵۵ بعد از ظهر
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  2. بانک بند ناف
  3. #42
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8117
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    نقل قول نوشته اصلی توسط MooniYa
    Pecan Sticky Rolls

    The dough for these rolls rises twice before being shaped, which contributes to the wonderfully rich flavor and soft texture. This recipe earned our Test Kitchens' highest rating.



    Dough:
    3/4 cup warm skim milk (100° to 110°)
    1/4 cup granulated sugar
    1/2 teaspoon salt
    1 package dry yeast (about 2 1/4 teaspoons)
    1/4 cup warm water (100° to 110°)
    1/2 cup egg substitute
    3 tablespoons butter, melted and cooled
    18 ounces all-purpose flour (about 4 cups), divided
    Cooking spray
    Sauce:
    3/4 cup packed dark brown sugar
    3 tablespoons butter, melted
    2 tablespoons h - o - t water
    1/3 cup finely chopped pecans, toasted
    Filling:
    2/3 cup granulated sugar
    1 tablespoon ground cinnamon
    1 1/2 tablespoons butter, melted

    1. To prepare dough, combine the first 3 ingredients in a large bowl.

    2. Dissolve yeast in 1/4 cup warm water in a small bowl; let stand 5 minutes. Stir yeast mixture into milk mixture. Add egg substitute and 3 tablespoons melted butter; stir until well combined.

    3. Weigh or lightly spoon flour into dry measuring cups; level with a knife. Add 16.8 ounces (about 3 3/4 cups) flour to yeast mixture; stir until smooth. Turn dough out onto a lightly floured surface. Knead until smooth and elastic (about 8 minutes); add enough of remaining flour, 1 tablespoon at a time, to prevent dough from sticking to hands (dough will feel slightly soft and tacky).

    4. Place dough in a large bowl coated with cooking spray; turn to coat top. Cover and let rise in a warm place (85°), free from drafts, 45 minutes. Punch dough down and turn over in bowl; lightly coat with cooking spray. Cover and let rise another 45 minutes. Punch dough down; cover and let rest 5 minutes.

    5. To prepare sauce, combine brown sugar, 3 tablespoons butter, and 2 tablespoons h - o - t water in a small bowl; stir with a whisk until smooth. Scrape sugar mixture into a 13 x 9–inch baking pan coated with cooking spray, spreading evenly over bottom of pan with a spatula. Sprinkle sugar mixture evenly with pecans, and set aside.

    6. To prepare filling, combine 2/3 cup granulated sugar and cinnamon in a small bowl. Turn dough out onto a lightly floured surface; pat dough into a 16 x 12–inch rectangle. Brush surface of dough with 1 1/2 tablespoons melted butter. Sprinkle sugar mixture evenly over dough, leaving a 1/2-inch border. Beginning with a long side, roll up dough jelly-roll fashion; pinch seam to seal (do not seal ends of roll). Cut roll into 15 slices (approximately 1 inch wide). Arrange slices, cut sides up, in prepared pan. Lightly coat rolls with cooking spray; cover and let rise in a warm place (85°), free from drafts, 30 minutes or until doubled in size.

    7. Preheat oven to 350°.

    8. Uncover rolls, and bake at 350° for 20 minutes or until lightly browned. Let stand 1 minute; carefully invert onto serving platter.


    رولت گردوی کاراملی

    برای خمیر:
    سه چهارم پیمانه شیرکم چرب (دمای 35-46 درجه)
    یک چهارم پیمانه شکر کریستالی
    نصف قاشق چای خوری نمک
    دو و یک چهارم قاشق چای خوری مایه خمیر
    یک چهارم پیمانه آب گرم (دمای 35-45 درجه)
    نیم پیمانه جایگزین تخم مرغ
    3 قاشق غذا خوری کره ذوب شده خنک
    4 پیمانه آرد
    اسپری چرب کننده قالب
    برای سس:
    سه چهارم پیمانه سر پر شکر قهوه ای
    3 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
    2 قاشق غذاخوری آب داغ
    یک سوم پیمانه گردوی امریکایی (پی کان) بوداده و خورد شده
    برای فیلینگ :
    دو سوم پیمانه شکر کریستالی
    1 قاشق غذاخوری پودر دارچین
    یک و نیم قاشق غذاخوری کره
    .
    .
    برای آماده کردن خمیر در کاسه بزرگی سه قلم اول مواد خمیر را مخلوط کنید.
    در کاسه کوچکی مایه خمیر را در یک چهارم پیمانه آب گرم حل کنید. بگذارید 5 دقیقه بماند. آن را با شیر قاطی کنید و هم بزنید. جایگزین تخم مرغ و 3 قاشق غذاخوری کره ذوب شده را اضافه کنید. هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

    سه و سه چهارم پیمانه آرد را به مایه خمیر اضافه کنید. هم بزنید تا یکدست شود. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده ورز بدهید تا منسجم و انعطاف پذیر شود. (حدود 8 دقیقه) از باقی مانده آرد یک قاشق یک قاشق اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد.

    خمیر را در کاسه بزرگ چرب شده ای بگذارید. رویش را بپوشانید و در جای گرمی 45 دقیقه بگذارید تا وربیاید. آنرا محکم ورز دهید و زیر و رو کنید و چرب کنید و دوباره برای 45 دقیقه بگذارید ور بیاید. آن را محکم ورز دهید رویش را بپوشانید و 5 دقیقه دیگر کنار بگذارید.

    برای تهیه سس شکر قهوه ای ، 3 قاشق غذاخوری کره و 2 قاشق غذاخوری آب داغ را در کاسه کوچکی مخلوط کنید و با ویسک هم بزنید تا یکدست شود. قالب 33 در 23 را چرب کنید و مخلوط شکر را در آن بریزید و با کفگیر پخش کنید تا در کف ظرف یکدست شود. روی آن گردوی خورد شده بریزید و کنار بگذارید.

    برای آماده کردن فیلینگ دو سوم پیمانه شکر کریستالی را با دارچین در کاسه کوچکی مخلوط کنید.

    خمیر را روی سطح آردپاشی شده به مساحت 40 در 25 سانتی متر باز کنید. روی سطح آنرا با قلم مو کره آب شده بمالید. مخلوط شکر و دارچین را روی آن پخش کنید واز هر طرف یک و نیم سانتی متر از خمیر را خالی بگذارید.

    از طول خمیر شروع به لوله کردن کنید. درز آخر را با فشار سبابه و شست هم آورید. رولت را به 15 اسلایس ببرید. هر کدام با عرض حدود دو و نیم سانتی متر.
    رولت ها را از سمت برش خورده روی قالب گردوپاشی شده بچینید. روی آنها را کمی چرب کنید. روی آن را بپوشانید و 30 دقیقه در محل گرمی استراحت دهید .

    فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. روی رولت ها را باز کنید و 20 دقیقه یا تا زمانی که کمی طلایی شوند در فر بگذارید. پس از بیرون آوردن یک دقیقه استراحت دهید و زیر آن بشقابی گذاشته برگردانید.
    .
    .
    .
    عکس گردوی امریکایی یا پی کان
    http://www.myfreedomsmokes.com/produ...95815_zoom.gif
    قیافه پی کان خیلی شبیه گردوی ماست ولی مزه اش خیلی جالب نیست. به نظر من اگر گردوی معمولی بریزیم خیلی خوشمزه تره. طعم پی کان به نظر من ته مزه یه ماده شیمیایی مثل کلر هم داره.
    عکس جایگزیت تخم مرغ
    http://www.boingboing.net/assets_mt/...04/egg-sub.jpg
    در رسپی های خارجی خیلی وقتها به خاطر کلسترول و ملاحظات رژیم های مختلف یا به خاطر استفاده نکردن ازتخم مرغ خام ، از پودر ها و خمیر هایی استفاده می شه که به جایگزین تخم مرغ معروفند. ماکه شکر خدا از این ادا اصول ها نداریم می تونیم جاش تخم مرغ معمولی بریزیم.
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  4. #43
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    @زهرا@ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    819
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1236
    پسند کرده
    2005

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    نقل قول نوشته اصلی توسط once نمایش پست ها
    Balkanların tadı kaymaçina



    Balkan mutfağına özgü olsa da Türkiye’de sık sık karşılaşabileceğimiz ağzınızı tatlandırmak için hem kolay hem de benzersiz bir tatlı tarifi:

    Malzemeler:

    -4 su bardağı süt

    -7 yumurta

    -2 su bardağı şeker

    -1 su bardağı portakal suyu

    Hazırlanışı:

    1 su bardağı şekeri devamlı karıştırdıktan bir süre sonra portakal suyunu ekleyerek kısık ateşte kaynayana kadar karıştırın. Yumurtaların hepsini şekerle köpük köpük olana kadar çırpın. Sütü ilave edip çırpmaya devam edin. Tercihen cam bir kaba koyup orta hararetli fırında yaklaşık 150 derecede 1 saat kadar pişirin. Tatlının üzerinde kahverengi gözenekler oluşunca fırından alın ve soğuk servis edin. Afiyet olsun!
    خوب من این دستوریکه گذاشتینو ترجمه میکنم...از مواد اولیه شروع میکنم
    4 لیوان شیر
    7 عدد تخم مرغ
    2 لیوان شکر
    1 لیوان آب پرتقال
    طرز تهیه:
    1لیوان شکر و 1 لیوان آب پرتقال رو روی حرارت خیلی کم بزارین و مداوم هم بزنین تا بجوشه...تمام تخم مرغ هارو با 1 لیوان شکر باقی مانده با همزن بزنین تا حسابی کف کنه.
    بعد شیرو اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.
    بعد آب پرتقالو که قبلا روی حرارت جوشونده بودین رو به شیر اضافه کنین(خیلی داغ نباشه)
    و هم بزنین...
    ترجیحا داخل یک ظرف پیرکس ریخته و داخل فر 150 درجه بزارین و به مدت یک ساعت اونو بپزین و وقتی که روی دسر یکمی قهوه ای شد از فر بیرون بیارین و اجازه بدین کاملا سرد بشه بعد سرو کنین
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    نفسم پسرم فردادم هر روز عاشقترت میشم.خدایا شکرت

  5. #44

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    سمی جون من دستور مکرن از شف رمزی برات می ذارم..ترجمه پست بالا نیست اما دستورش دقیقا همینه.چون چند جای دیگه هم دیدم


    داستانهای زیادی در مورد اصالت این شیرینی* لطیف وجود داره. وارد دعوای ایتالیا و فرانسه که هر کدوم ادعای داشتن سند مالکیت این شیرینی رو دارند نمی شم و فقط خاطر نشان می کنم که این شیرینی* در اصل ساندویچ نبود و مثل شیرینی* قرابیه خودمون تعریف می شده. تا اینکه در سال ۱۹۰۰ میلادی،قنادی فرانسوی به اسم " پیر دسفتین" در قنادی " کافه لا دوره" تصمیم میگیره تغییری در این شیرینی ها ایجاد کنه و بینشون فیلینگ بذاره. هدفش هم از کار این بوده که شیرینیهای مونده اش رو که خشک شده بود رو به فروش برسونه. چرا؟ چون مواد میانی، شیرینیها رو مرطوب میکرده وطعم خوبی* بهشون میداده. اینکار را با قرابیه تبریز هم می*شه کرد ولی* با سایزکوچیکش بیشتر سازگاری داره چون بزرگ اندازهٔ همبرگر می*شه



    بعضی*از شما شاید تا حالا مکرون ندیدید و نخوردید، برای همین یه توضیح مختصر و روشن بهتون میدم. مکرون یک نوع شیرینی* هست که فقط از سه نوع ماده درست می شه: پودر بادام،سفیدهٔ تخم مرغ و شکر( که در دو حالتش، پودرشکر و شکر معمولی* استفاده میشه). نکتهٔ مهمی رو که خیلی* از شیرینی* پزها نمی دونند اینه که وقتی* توی یه دستور از پودرقند(دستورهای فارسی) یا پودر شکر استفاده می*شه، منظور این نیست که قند یا شکر راآسیاب کنیم و استفاده کنیم! عجیبه نه؟ بله!. وقتی* بسته پودر شکرو از بیرون می خریدپشتش رو میخونید؟ در مواد موجودش نوشته : شکر و نشاستهٔ ذرت. و نشاستهٔ ذرت را هم اضافه نکردند که از کیفیت کار بزنند یا صرفه جویی کنند. پودر شکر در دستورهایی به کار برده می*شه قراره لطیف و ترد باشند و همیشه استثنا هم وجود داره. خواهر وخالهٔ من که جفتشون شیرینی پز*های قابلی هستند و ایران هستند اعتراف کردن که بادونستن این موضوع کوچیک کارشون بهتر از آب در اومده.



    ممکنه تفاوت کوچیکی توی کار باشه ولی برای معلم گیری مثل من، کوچیک خیلی* بزرگه! تازه کارها و کسایی که حرفه*ای شیرینی* پزی نمیکنند حرفهای من رو به خودشون نگیرن. طرف صحبت من در مورد ایراد گرفتن و درست کار کردن،"الگوهای شیرینی پز*های خونگی" هست.بگذریم. به ازای هر ۲۰۰ گرم پودر شکر، ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت احتیاج داریم که به تعریف این ماده در فرمولها برسیم. بعضی* دستورها و حتی بعضی* پکیج*ها روی پودر شکر نوشته شده 10X که تعریف پودر شکر حاوی نشاستهٔ ذرت هست. عدد ده هم نشون دهنده ریزی دانه های شکر هست. ده ریزترین و شش سایز معمولی پودر شکر هست

    فرق بین ماکارون و مکرن و اینکه آیا این دو شیرینی* یکی* هستند و و تلفظ و نوشتهٔ انگلیسیو فرانسوی رو میزارم برای دفعهٔ بعد. بریم سراغ دستور اوّل که راحتر هست:





    مواد لازم برای پنجاه مکرون

    صد و بیست گرم پودر بادام

    دویست گرم پودر شکر(توضیحات بالا حتما خو انده بشه)

    صد گرم سفیده تخم مرغ

    سی تا سی و پنج گرم شکرمعمولی


    داخل دو عدد سینی ضخیم مخصوص فر، کاغذ روغنی و یا ترجیحا ورقه های سیلیکونی پهن کنید. کیسه شیرینی پزی رو با سرگرد معمولی آمده کنید و کناربذارید

    آردو پودر شکر رو وزن و الک کنید. اگه همزن دارید، به شدت توصیه می کنم که مواد رواول هم بزیند و سپس الک کنید


    سفیده تخم مرغ و شکر رو دقیقا وزن کنید. سفیده رودر یک کاسه فلزی(استیل ) یا شیشه ای بریزید با سرعت آهسته سفیده روهم بزنید. اینکار باعث می شه رشته های پروتئین در سفیده تخم مرغ از هم باز بشن وحباب های هوا رو جذب خودشون کنن .این کار باید به آهستگی انجام بشه . وقتی که سفیده کاملا کف کرد و مخملی شد ، شکر رو در حالی که هم می زنید اضافه کنید. اگه لازم شد،سرعت رو به متوسط افزایش بدید. وقتی مثل شکل، تونستید قله نوک تیزی از سفیده درست کنید، سفیده آماده است . اگه بافت سفیده مخملی نبود و به جاش زبر و دونه دار بود، سفیده رو بیش از حد هم زده اید! دور بریزید و از اول درست کنید

    مخلوط شکر و آرد رو در چهار قسمت اضافه کنید .قسمت اول رو اضافه کنیدو به آرامی و با قاشق چوپی یا اسپچویلا هم بزنید تا هیچ ردی از مخلوط شکر نمونه.این کار رو ادامه بدید تا تمام چهار قسمت مخلوط بشن .

    این مایه رو داخل کیسه شیرینی پزیبریزد و روی کاغذ روغنی به ردیف پهن کنید. ردیف ها باید منظم و با فاصله مناسب باشه . توجه داشته باشید که این گردی های مایع باز و پهن می شن بنابراین باید فاصله کافی برای این کار رو تعبیه کنید. در نهایت به گوشه سینی چند تا ضربه آروم بزنیدتا حباب های احتمالی رو از بین ببرید

    داخل فر با درجه حرارت صد و پنجاه درجه سانتیگراد به مدت دوازده دقیقه و در طبقه وسط بپزید. در دقایق آخر پخت، چشم از اون ها برندارید چون در یکچشم به هم زدن ممکنه که بسوزن


    برای داخل هم می شه از انواع و اقسام فیلینگ های مختلف استفاده کرد. از گاناش بگیر یا باتر کریم و مربا و مارمالادهای متفاوت

    بلاگ و سایتهای مختلفی* برای تهیهٔ مکرون وجود داره. سایت زیر منبع خوبی* هست برای تازه کارها چون مراحل رو میتوانند به ترتیب مشاهده کنند
    http://www.cakejournal.com/archives/how ... e-macarons
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    لطفا مطالعه کنید:
    http://mamisite.com/forum/t4234.html

  6. #45
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    @زهرا@ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    819
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1236
    پسند کرده
    2005

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي



    بورانی سیب زمینی:
    این دستور هم خیلی سیر کننده هست هم کاملا عملی.هم میتونین کنار غذا های گوشتی به عنوان دورچین استفاده کنین هم به عنوان یک سالاد...
    مواد لازم:
    5 عدد سیب زمینی کوچک
    2 حبه سیر
    1 کاسه ماست
    2 قاشق غذا خوری سس مایونز
    نمک به مقدار لازم.
    برای تزیین روش هم گوجه خرد شده و پیازچه ریز شده.
    طرز تهیه:
    سیب زمینی هارا آب پز کرده و پوستشان را بگیرید.و اونارو در یک کاسه با اندازه های تقریبا درشت خرد کنین.سیر را رنده کرده و در یک ظرف دیگر سیر رنده شده و ماست و مایونز و نمک را خوب با هم مخلوط کنید.
    حالا ماست را روی سیب زمینی ها ریخته و با هم مخلوط کنین(سیب زمینی ها را له نکنین)
    داخل ظرف مورد نظر ریخته و با گوجه و پیازچه تزیین کنین .
    این سالاد سرد سرو میشود.
    Andrew و Negara این نوشته را پسندیده.
    نفسم پسرم فردادم هر روز عاشقترت میشم.خدایا شکرت

  7. #46
    مدیر انجمن
    Andrew آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۱
    نوشته ها
    691
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1136
    پسند کرده
    12512

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    زهرا جون عکسش پس کوووووووووو؟؟؟

    در ضمن دوستان قرار نیست اینجا دستوری ترجمه بشه و بعد هیچی
    در صورتی که عزیزان براشون مقدوره دستورات رو تهیه کنند تا بتونیم به دستور بدون نقص برسیم
    همچنین عکس دستورات تهیه شده فراموش نشود
    سلام ای به نعمت رسیده خدا با توست...

    All things are yours

    از خدا می خوام که عطر دلخوشی هرجا باشی به مشامت برسه...

  8. #47
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8117
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    رولت شیرین هل و لیمو



    برای خمیر
    دو و یک چهارم قاشق چای خوری مایه خمیر
    یک چهارم پیمانه آب ولرم (37-40 درجه)
    یک دوم پیمانه خامه ترش کم چرب
    یک سوم پیمانه شکر کریستالی
    یک چهارم پیمانه کره آب شده
    1 قاشق چای خوری عصاره وانیل (مایع)
    سه چهارم قاشق چای خوری نمک
    1 تخم مرغ درشت کمی زده شده
    دو و یک شوم پیمانه آرد
    اسپری چرب کننده
    .
    برای فیلینگ
    نصف پیمانه فشرده شده شکر قهوه ای
    1 قاشق غذاخوری پوست لیموترش رنده شده
    یک دوم تا سه چهرام قاشق چای خوری هل ساییده شده
    2 قاشق غذاخوری کره آب شده
    .
    برای شربت
    1 چیمانه پودر قند
    3 قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه
    .
    .
    برای آماده کردن خمیر ، مایه خمیر را درکاسه کوچکی در آب ولرم حل کنید. 5 دقیقه بگذارید بماند.

    خامه ترش و پنج قلم بعدی (تا تخم مرغ) را در کاسه بزرگی بریزید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. مرحله به مرحله مایه خمیر را به مخلوط خامه ترش اضافه کنید. سر دو و یک سوم پیمانه آرد را با چاقو صاف کنید و 2 پیمانه از آن را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرمی به دست آورید.

    خمیر را روی سطح آرد پاشی شده ورز بدهید تا منسجم و انعطاف پذیر شود. (حدود 8 دقیقه) از باقی مانده آرد یک قاشق یک قاشق اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد.

    خمیر را در کاسه بزرگ چرب شده ای بگذارید. رویش را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت یا تا زمانی که حجمش دو برابر شود استراحت دهید. برای تست آن دو انگشت را به آرامی روی خمیر فشار دهید ، اگر جای انگشت باقی ماند ، خمیر آماده است.

    برای آماده کردن فیلینگ شکر قهوه ای ، رنده پوست لیمو و هل را مخلوط کنید.
    خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. برای هر قسمت جداگانه این شکل پیش بروید. خمیر را به شکل مستطیل 30 در 25 سانت باز کنید. با قلم مو روی آن 1 قاشق غذاخوری کره بمالید. نصف فیلینگ را روی خمیر بپاشید.

    از سمت طول خمیر را مثل رولت ژله ای رول کنید. و درز را با انگشتان هم آورید. همین کار را برای نیمه دوم خمیر و فیلینگ تکرار کنید. هر رول را از عرض به دوازده رولت به عرض دو و نیم سانت برش بزنید. رولت ها را از پهلو روی قالب 33 در 23 سانت چرب شده بچینید. روی آنرا بپوشانید و 30 دقیقه یا تا زمانی که حجم آنها دو برابر شود استراحت دهید.

    فر را روی 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

    روی خمیر را بردارید و 25 دقیقه یا تا زمانی که کمی طلایی شوند در فر بگذارید. 5 دقیقه در قالب روی تور سیمی قرار دهید تا خنک شوند.

    برای آماده کردن شربت ، پودر قند و آب لیمو را مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود. روی رولت های گرم بریزید.
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  9. #48
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8117
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي



    .

    سوپ پیاز فرانسوی
    .
    برای 4 تا 6 نفر
    .
    6 پیاز درشت طلایی یا بنفش پوست کنده و خلال شده
    روغن زیتون
    یک چهارم قاشق چای خوری شکر
    2 حبه سیر رنده شده
    8 پیمانه آب گوشت یا مرغ (این سوپ در اصل با آب گوشت طبخ می شود)
    نصف پیمانه ورموت یا شراب سفید تلخ
    1 برگ بو
    یک چهارم قاشق چای خوری پودر آویشن
    نمک و فلفل
    8 برش نان (باگت) فرانسوی تست شده
    یک و نیم پیمانه پنیر گرویر سویسی و کمی پارمژان رنده شده
    .
    .

    در آبگردان بزرگی پیاز ها را روی شعله متوسط مایل به زیاد در روغن زیتون تفت دهید تا کاملا طلایی شوند ولی نسوزند. (حدود 30-40 دقیقه یا بیشتر). بعد ازگذشت ده دقیقه ازتفت دادن شکر را اضافه کنید تا بهتر کاراملی شوند.

    سیر را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید. آب مرغ یا گوشت ، ورموت یا شراب ، برگ بو و آویشن را اضافه کنید. در ظرف را نصفه بگذارید و روی شعله کم بگذارید تا طعم مواد به خورد همدیگر برود. (حدود نیم ساعت) نمک و فلفل را به میزان مورد علاقه تان اضافه کنید. برگ بو را خارج کنید و دور بریزید.

    برای سرو می توانید از ظرفهای تک نفره مناسب فر یا یک ظرف بزرگ استفاده کنید. سوپ را با ملاقه در ظرف بریزید. روی سوپ را با نان تست شده بپوشانید و روی نان پنیر بریزید. ظرف را ده دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب شود و طلایی شود روی 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی گراد در فر بگذارید. به سرعت سرو کنید.
    .
    .
    ورموت نوعی شراب بسیار تلخ غنی شده است که ماده اولیه کوکتل هایی مثل مارتینی است. طبیعتا اگر حذف شود اتفاقی نمی افته چون من در رستوران میزبان در سعادت آباد این سوپ رو خورده ام و عالی بود. هیچ احساس کمبود ورموتی هم نمی داد!
    عکس ورموت
    http://www.epicerie-du-terroir.com/c...outh-blanc.jpg
    عکس نان فرانسوی مورد نظر. البته اون رستوران با نون تست یه تیکه سرو کرد که اونم عالی بود.
    http://healthykitchens.com/~healthyk...renchbread.jpg
    عکس پنیر گرویر سویسی که اونم ترکیبی از پارمژان و ماتزرلا ریخته بود.
    http://myvillageinsider.com/wp-conte...issGruyere.jpg
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


صفحه 6 از 17 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما