نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree330Likes

موضوع: ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 136
صفحه 5 از 17 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  1. #33
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8135
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    برای 4 پارفه بزرگ یا 6 عدد کوچکتر
    مواد تشکیل دهنده این رسپی را می توانید بر حسب ذائقه خود زیاد یا کم کنید.
    450 گرم توت فرنگی
    2 قاشق غذا خوری شکر در دوقسمت
    نیم پیمانه بیسکوییت پودر شده
    2 قاشق غذا خوری کره آب شده
    300 گرم پنیر خامه ای به دمای اتاق رسیده
    نیم پیمانه خامه ترش
    دو سوم پیمانه پودرقند الک شده
    2 قاشق چای خوری آمارتو
    1 پیمانه خامه پرچرب
    برگ کوچک نعنا برای تزیین
    .
    .
    .
    توت فرنگیها را برش بزنید و در کاسه بریزید و رویشان شکر بپاشید. هم بزنید و کنار بگذارید.
    بیسکوییت پودر شده را با کره آب شده و یک قاشق شکر مخلوط کنید.
    پنیر خامه ای را با همزن برقی بزنید تا نرم شود. به آن خامه ترش ، پودر قند و آمارتو را اضافه کنید و بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
    در کاسه دیگری خامه را بزنید تا فرم بگیرد و برجستگی های سفتی پیدا کند. آن را به آرامی در مخلوط پنیر فولد کنید.
    .
    .
    .
    در ته هر لیوان یک لایه از خمیر بسکوییت قرار دهید. بعد از آن کمی مایه پنیر دار بریزید. رویش توت فرنگی قرار دهید و رویش کمی پودر بیسکوییت بپاشید. لایه ها را تا بالای لیوان تکرار کنید و در نهایت رویش را با برگ نعنا تزیین کنید.
    تا هنگام سرو در یخچال نگه دارید.
    .
    .
    .
    عکس آمارتو
    آمارتو نوعی لیکورایتالیایی است که طعم بادام دارد و الکل آن از هسته زردآلو یا بادام گرفته می شود و درمقادیر بسیار کم در تعدادی از دسرهای خارجی استفاده می شود به خصوص تیرامیسو. آمارتو بدون الکل نیز در بازارهای خارجی موجود است که فقط برای طعم دادن استفاده می شود.
    عکس آمارتو بدون الکل یا اسانس آمارتو
    Nicole68 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  2. بانک بند ناف
  3. #34
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8135
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي


    پیتزای مایع
    برای 4 نفر
    زمان آماده سازی مواد :10 دقیقه
    زمان پخت : 20 دقیقه
    مواد لازم:
    120 گرم پنیر خامه ای به دمای اتاق
    یک چهارم پیمانه خامه ترش
    یک چهارم پیمانه مایونز
    یک پیمانه پنیر ماتزرلای رنده شده در دو قسمت
    نصف پیمانه پنیر پارمژان رنده شده در دو قسمت
    1 پیمانه سس پیتزا
    60 گرم پپرونی برش خورده گرد
    2 قاشق غذاخوری فلفل سبز برش خورده
    2 قاشق غذا خوری زیتون سیاه برش خورده
    .
    .
    فر را روی 175 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
    پنیر خامه ای ، خامه ترش ، مایونز ، نصف پنیر ماتزرلا ونصف پنیر پارمژان رو مخلوط کنید. این مخلوط را در کف پیرکس مخصوص پای پخش کنید.
    سس پیتزا را روی آن بریزید و پپرونی ها و فلفل ها و زیتون ها را مثل پیتزا بچینید وبقیه پنیر ماتزرلا و پارمژان را رویش بپاشید..
    ظرف را در فر بگذارید تا زمانی که کناره هایش شروع به قل زدن کند و پنیر آب شده رویش طلایی شود. (حدود 20 دقیقه)
    .
    .
    عکس پیرکس مخصوص پای
    .
    .
    یه توضیحی هم بدم. اسم پیتزای مایع که من انتخاب کردم برای ترجمه dip بیشتر سعیم این بود که تاکید کنم این نوعی پیتزا نیست ، دنبال خمیرش نگردین. بلکه نوعی سسه که نون های مختلف یا چیپس های مختلف رو و حتی ساقه های سبزیجات سفت مثل کرفس یا هویج رو می زنن توش و می خورن. به این عکس ها نگاه کنید:
    Nicole68 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  4. #35
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8135
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    نقل قول نوشته اصلی توسط پرپرک
    نگارا جان یعنی این دیپ پیتزا مثل بقیه دیپ ها با نان یا کراکر خورده میشه؟
    نوعی پیش غذا محسوب میشه؟

    بله دوست عزیز
    طبق توضیحات دستور اصلی در این صفحه
    http://www.closetcooking.com/2011/03/pizza-dip.html

    و اینکه در عکس اصلی هم در پس زمینه نون های آماده رو می بینیم.
    این عکس ها رو هم ببینید:
    http://www.phemomenon.com/wp-content...p-overhead.jpg

    http://www.browneyedbaker.com/wp-con...-dip-1-550.jpg

    می تونید اگر سفت شد با قاشق بردارید و روی نون بگذارید.
    ...
    دوستان
    جزو مواد لازم برای پیتزای مایع یا دیپ پیتزا سس پیتزا به اندازه یک پیمانه ذکر شده که براتون دستور تهیه اش رو به نقل از این سایت ترجمه کرده ام و می گذارم.

    http://allrecipes.com/recipe/easy-pizza-sauce-iii/

    مواد لازم برای 4 پیمانه سس پیتزا



    450 گرم سس گوجه

    180 گرم رب گوجه

    1 قاشق غذاخوری پودر ارگانو

    یک و نیک قاشق چای خوری سیر رنده شده

    1 قاشق چای خوری پودر پاپریکا

    دستور تهیه:

    همه را با هم مخلوط کنید.
    Nicole68 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  5. #36
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8135
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    نقل قول نوشته اصلی توسط anousheh
    Lemony chicken
    The light batter and zesty fresh lemon make this favorite chicken recipe really tasty and a
    pleasure to eat.
    Ingredients
    For the Chicken
    2 large chicken breat fillets (approx. 3/4 pound total weight), cut into bite-sized chunks
    1 teaspoon soy sauce
    1 egg yolk
    1 1/2 tablespoon cornstarch
    2-3 tablespoon canola or vegetable oil, for frying
    4 thinly sliced scallions, to serve
    For the Sauce
    1 large lemon, zest and juice, (1/4 cup)
    2 tablespoons sugar
    1/4 cup water
    1 teaspoon cornstarch
    salt and freshly ground black pepper
    Directions
    Put the chicken in a bowl and toss with the soy sauce. Leave to marinate for 30 minutes.
    To make the sauce, whisk together the lemon zest and juice with the sugar, water and cornstarch in a small saucepan. Bring to a boil, whisking constantly until thickened, then keep warm.
    Meanwhile, heat the oil in a large heavy-based saucepan. Whisk together the egg yolk and cornstarch in a small bowl to make a batter. Toss the chicken in the batter and fry for three to four minutes on each side until golden and cooked through.
    Transfer to a plate and spoon the warm lemon sauce over the chicken. Scatter the scallions over the dish before serving.
    مرغ با طعم لیمو
    مواد لازم
    برای مرغ:
    2 سینه مرغ درشت فیله شده ، خورد شده به اندازه لقمه ای (مجموعا حدود 300 گرم)
    1 قاشق چای خوری سس سویا
    1 زرده تخم مرغ
    یک و نیم قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
    2-3 قاشق غذاخوری روغن کانولا یا روغن نباتی برای سرخ کردن
    پیازچه به اندازه تزیین برای 4 نفر
    برای سس:
    یک و یک چهارم پیمانه پوست رنده شده و آب لیموترش
    2 قاشق غذاخوری شکر
    یک چهارم پیمانه آب
    1 قاشق چای خوری نشاسته ذرت
    نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده
    مرغ را در کاسه ای قرار دهید و با سس سویا مخلوط کنید. 30 دقیقه کنار بگذارید تا طعم دار شود.
    برای درست کردن سس پوست رنده شده و آب لیموترش را همراه با شکر ، آب و نشاسته سس با ویسک در آبگردان کوچکی مخلوط کنید. آن را در حال هم زدن حرارت دهید تا چند قل بزند و غلیظ شود. سپس کنار بگذارید و گرم نگه دارید.
    همزمان در یک آبگردان بزرگتر روغن را حرارت دهید. زرده تخم مرغ و نشاسته مرغ را در کاسه ای مخلوط کنید تا حالت خمیری پیدا کند. تکه های مرغ را در خمیر بیندازید و 3-4 دقیقه در روغن سرخ کنید تا حدی که هر دو طرفش طلایی شود و بپزد.
    مرغ را در بشقابی بریزید و با قاشق سس را رویش بریزید. قبل از سرو با پیازچه تزیین کنید.
    توضیح
    منظور از پوست لیموی رنده شده قسمت خارجی لیموی درسته هست. و آب لیمو هم همون آبیه که از رنده شدن پوست بیرون میاد. یعنی اون آب رو دور نریزید نه اینکه آبلیمو اضافه کنید.
    بهار بهاری, Nicole68 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  6. #37
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8135
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي


    نقل قول نوشته اصلی توسط anousheh
    Petite Lasagnas
    recipe slightly adapted from Hungry Girl
    (makes 12)
    12 oz raw ground turkey
    ¼ tsp salt, divided
    ¼ tsp pepper
    1 cup chopped onion
    ½ cup chopped mushrooms
    14.5 oz can crushed tomatoes, or tomato sauce
    2 cloves garlic, minced
    3 tsp dried oregano, divided
    ½ tsp dried basil
    1 ½ cups part skim ricotta cheese
    24 small square wonton wrappers (the kind near the tofu in the refrigerated section of the produce dept)
    1 1/2 cups shredded mozzarella cheese
    Preheat oven to 375ºF. Heat a large skillet over medium heat. Add the turkey, onions, mushrooms, salt, and pepper. Crumble the meat and saute the mixture for about 10 minutes, or until the turkey is cooked through. Add the garlic and stir constantly for 30 seconds.
    Add the crushed tomatoes and 2 tsp of oregano. Bring the pan to a gentle boil. Reduce the heat to low and simmer for 10 minutes. Remove from heat and set aside.
    In a large bowl, combine the ricotta, a pinch of salt and pepper, the remaining teaspoon of oregano, and the basil. Stir to mix well. Set aside.
    Coat a 12-cup muffin tin with nonstick cooking spray. Place 1 wonton wrapper into each of the 12 cups, pressing firmly in the bottom of the cup and up the sides.
    Using half of the ricotta mixture, divide it among the 12 muffin cups. Next, using half of the turkey tomato sauce, spoon it evenly over each of the ricotta filled cups. Sprinkle with 2 tsp of mozzarella.
    Gently press another wonton wrapper on top of the mozzarella layer.
    Repeat the process by distributing the remaining ricotta, then the remaining tomato sauce, and finally the rest of the shredded mozzarella.
    Bake for 10 minutes, or until the cheese has melted.
    Let the cups cool, remove them from the pan, and serve!
    Nutrition Info for 1 petite lasagna:
    Calories: 181.2, Total Fat: 7.9g, Cholesterol: 41.9mg, Sodium: 389.5mg, Total Carb: 13.6g, Fiber: 1 g, Sugars: 1.6g, Protein 14.1g








    لازانیای کوچک
    .
    برای 12 عدد
    340 گرم گوشت بوقلمون چرخ شده خام
    یک چهارم قاشق چای خوری نمک
    یک چهارم قاشق چای خوری فلفل
    1 پیمانه پیاز خورد شده
    نصف پیمانه قارچ خورد شده
    400 گرم گوجه له شده یا سس گوجه
    2 حبه سیر چرخ شده
    3 قاشق چای خوری ارگانو خشک
    نصف قاشق چای خوری ریحان خشک
    یک و نیم پیمانه پنیر ریکوتا کم چرب
    24 عدد خمیر وانتان کوچک چهار گوش
    یک و نیم پیمانه پنیر ماتزرلای رنده شده
    فر را روی 375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتی گراد گرم کنید.
    یک ماهیتابه بزرگ را روی شعله متوسط قرار دهید و بوقلمون ، پیاز ، قارچ و نمک و فلفل را داخل آن بریزید.
    گوشت را با کفگیر خورد کنید و این مخلوط را 10 دقیقه یا تا زمانی گه بوقلمون کامل بپزد تفت دهید. سیر را اضافه کنید و 30 ثانیه به طور مداوم هم بزنید. گوجه له شده و2 قاشق از ارگانو را اضافه کنید و مخلوط را داغ کنید تا قل ملایمی بزند. شعله را کم کنید و بگذارید 10 دقیقه روی شعله خیلی کم بماند. از روی شعله بردارید و کنار بگذارید.
    در کاسه بزرگی پنیر ریکوتا ، یک نوک انگشت نمک و فلفل و بقیه ارگانو و ریحان را بریزید و به خوبی مخلوط کنید. کنار بگذارید.
    قالب مافین 12 تایی را با اسپری روغن چرب کنید. در هرکدام از حفره ها یه خمیر وانتان بگذارید و کف آنرا به خوبی فشار دهید تا به ته قالب بچسبد و دیواره ها را بپوشاند.
    نصف مخلوط ریکوتا را در 12 حفره تقسیم کنید و نصف مخلوط گوشت و گوجه را نیز به همین شکل تقسیم کنید و بریزید. روی هرکدام 2 قاشق چای خوری پنیر ماتزرلا بپاشید.
    روی حفره را با یک خمیر وانتان دیگر بپوشانید و کمی فشار دهید. با باقیمانده پنیر و سس لایه بعدی را به همین شکل بریزید.
    10 دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب شود در فر قرار دهید. از قالب بیرون بیاورید و سرو کنید.
    .
    .
    .
    عکس خمیر وانتان
    http://www.dolphinvillage.com/dolphi...od_img_1_1.jpg
    رسپی خمیر وانتان رو که اینجا خوندم دیدم خیلی شبیه خمیر پیراشکیه
    http://chinesefood.about.com/od/dims...tonwrapper.htm
    بنابراین می تونید از خمیر پیراشکی آماده استفاده کنید و یا خودتون درست کنید.
    عکی پنیر ریکوتا
    http://images.wikia.com/familyrecipe...tta_cheese.jpg
    بهار بهاری, Nicole68 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  7. #38
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8135
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    نقل قول نوشته اصلی توسط anousheh

    Flourless chocolate & pear cake
    85g butter , plus 1 tbsp extra for tin
    85g golden caster sugar , plus extra for tin
    85g gluten-free dark chocolate , broken into pieces
    1 tbsp brandy
    3 eggs , separated
    85g hazelnuts , toasted and ground in a food processor
    4 very ripe pears , peeled, halved and cored
    icing sugar , for dusting
    Cut a circle of baking parchment to fit the base of a 25cm loose-bottomed tin. Melt 1 tbsp butter and brush the inside of the tin, then line the base with the parchment and brush again with more butter. Spoon in 2 tbsp caster sugar, swirl it around to coat the base and sides, then tip out any excess.

    Heat oven to 180C/fan 160C/gas 4. Melt the chocolate and butter in a bowl over a pan of h - o - t water, remove from the heat, stir in the brandy and leave to cool. Whisk the egg yolks with the sugar in a large bowl until pale and thick; fold into the chocolate with the hazelnuts.
    In a separate bowl, with a clean whisk, beat the whites until they reach a soft peak (try not to whisk them too stiffly or you'll have trouble folding them in). Stir a spoonful of the whites into the chocolate mix, then carefully fold in the rest of them in 2 additions. Spoon into the prepared tin. Level, then arrange the pears over the mixture, cut-side down. Bake for 40 mins until the pears are soft and the cake is cooked all the way through. Leave to cool in the tin slightly before releasing it, then place on a rack to cool completely. Dust with icing sugar and serve with crème fraîche.


    کیک بدون آرد شکلات و گلابی

    .
    85 گرم کره به اضافه یک قاشق غذاخوری اضافه کره برای چرب کردن قالب
    85 گرم شکر قهوه ای کمرنگ دانه ریز به اضافه مقداری برای کف قالب
    85 گرم شکلات تلخ بدون گلوتن تکه تکه شده
    1 قاشق غذاخوری برندی
    3 تخم مرغ
    85 گرم فندق بوداده و پودر شده در غذاساز
    4 گلابی بسیار رسیده پوست کنده ، نصف شده و هسته گرفته
    پودر قند برای تزیین
    از کاغذ روغنی دایره ای به اندازه کف قالب کمربندی 25 سانتی متری ببرید. 1 قاشق غذاخوری کره را آب کنید و داخل قالب را با قلم مو چرب کنید. بعد کاغذ روغنی را کف قالب بیندازید و روی آن را نیز با کره چرب کنید. 2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای را کف قالب بریزید و بچرخانید تا کف و دیواره ها پوشیده شود. اضافه را خالی کنید.
    فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. شکلات و کره را در کاسه ای روی بخار آب ذوب کنید. از روی حرارت بردارید. برندی را اضافه کنید و بگذارید خنک شود. در کاسه زرگی زرده های تخم مرغ را همراه با شکرقهوه ای با ویسک بزنید تا غلیظ وکمرنگ شود. زرده ها را همراه با پودر فندق در مخلوط شکلات فولد یا به آرامی مخلوط کنید.
    در کاسه دیگری با ویسک تمیز سفیده ها را بزنید تا برجستگی های نرمی پیدا کنند (اگر خیلی زیاد زده شود برجستگی ها سفت شده ، در مخلوط کردن با بقیه مواد دچار مشکل می شوید. ) اول یک قاشق از سفیده را به مخلوط شکلات اضافه کنید و هم بزنید. بعد بقیه آن را در دو نوبت به آرامی در شکلات فولد کنید. مواد را در قالب بریزید. رویش را صاف کنید و بعد گلابی ها را از سمت برش خورده رو به پایین روی آن بچینید.
    40 دقیقه یا تا زمانی که گلابی ها نرم شوند و کیک کاملا بپزد در فر قرار دهید. قبل از خارج کردن از قالب مدت کوتاهی بگذارید در قالب خنک شود. بعد قالب را باز کنید و کیک را وی شبکه سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود. روی کیک پودر قند بپاشید و با کرم فرش سرو کنید.
    .
    .
    .
    عکس شکر قهوه ای روشن دانه ریز
    http://www.thumbsupsheffield.co.uk/e...ified-15-p.jpg
    کرم فرش نوعی خامه ترشه که کم ترشیه. تو این سایت ایرانی دستوری برای درست کردن کرم فرش یا چیزی شبیه به اون هست. البته سرو این کیک با کرم فرش اجباری نیستا!
    http://www.proz.com/kudoz/english_to...e_fraiche.html
    برندی هم که نوعی نوشیدنی الکلیه که از تقطیر شراب درست می شه و می شه از دستور حذفش کرد چون به جز طعم جا افتاده الکل طعم یا اسانس ویژه ای نداره.
    عکس برندی
    http://philippines-night.msg-style.c...dor-brandy.jpg
    اینم اضافه کنم ، گلوتن ماده ایه که از گندم به دست میاد. بعضی از افراد به گندم و فراورده هاش حساسیت دارن. بدون گلوتن بودن شکلات اصلا لازم نیست چون این دستور همون طور که می بینید بی آرده و برای افرادی که معده شون به گندم حساسه درست شده اما برای افرادی که مشکلی ندارن شکلات می تونه معمولی باشه.
    Nicole68 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  8. #39
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8135
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    نقل قول نوشته اصلی توسط maman somi


    red velvet brownies

    1 cup unsalted butter, at room temperature
    1 1/2 cups granulated sugar
    1 1/2 cups brown sugar
    4 large eggs, at room temperature
    2 oz red food coloring (optional)
    4 tsp pure vanilla extract, divided
    2 1/2 cups all-purpose flour
    6 tbsp unsweetened cocoa powder
    1/2 tsp salt

    preheat the oven to 350 degrees f. Butter and flour an 9 x 13 baking pan.

    In the bowl of a stand mixer fitted with the paddle attachment, beat together the butter and sugar on medium speed until light and fluffy, about 2 minutes. Add eggs one at a time, mixing well after each addition, then stir in food coloring and vanilla. Mix flour, cocoa and salt in a separate bowl. Slowly add in the flour mixture and mix on medium-low speed, just until combined. Do not over mix.

    Remove the bowl from the mixer and stir up the batter with a rubber spatula once or twice just to ensure all of the flour has incorporated from the sides of the bowl and there isn’t anything stuck on the bottom of the bowl. You’ll want one uniformly colored (red) batter.

    Pour the batter into the prepared pan and bake for 30-40 minutes or until a toothpick comes out clean when inserted into the center of the brownies. Set aside to cool, cut into bars and serve.



    براونی رد ول وت (مخمل قرمز)
    .
    1 پیمانه کره به دمای اتاق رسیده
    یک و نیم پیمانه شکر کریستالی
    یک و نیم پیمانه شکر قهوه ای
    4 تخم مرغ درشت به دمای اتاق رسیده
    60 گرم رنگ خوراکی قرمز (اجباری نیست)
    4 قاشق چای خوری عصاره وانیل (مایع)
    دو و نیم پیمانه آرد
    6 قاشق غذاخوری پودر کاکائو شیرین نشده
    نصف قاشق چای خوری نمک
    .
    فر را روی 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید. قالب 22x32 سانتی را با کره چرب و آرد پاشی کنید.
    همزن کاسه دار خود را با سر اصلی (تخم مرغ زن) آماده کنید و در کاسه آن کره و شکر را با درجه متوسط همزن بزنید تا سبک و پف دار شود. (حدود 2 دقیقه) تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هر کدام را خیلی خوب بزنید. بعد وانیل و رنگ خوراکی را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
    در کاسه دیگری آرد ، پودر کاکائو و نمک را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را کم کم به مایه تخم مرغی اضافه کنید و روی دور کند هم بزنید فقط تا زمانی که مخلوط شوند. زیاد از حد نزنید.
    کاسه را از همزن جدا کنید و یکی دو بار با کفگیر لاستیکی هم بزنید تا مطمئن شوید تمام آرد اطراف ظرف با مایه مخلوط شده است و چیزی به کف ظرف نچسبیده. مایه شما باید یک دست قرمز باشد.
    مایه را داخل قالب آماده بریزید و 30 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که اگر خلال دندانی را داخلش کنید تمیز بیرون بیاید داخل فر بگذارید. کنار بگذارید تا خنک شود. به صورت مستطیلی برش بزنید و سرو کنید.


    Nicole68 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  9. #40
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8135
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    نقل قول نوشته اصلی توسط MooniYa
    Banana-Cinnamon Waffles





    Crown these lightly spiced waffles with cinnamon sugar, sliced bananas, and/or a drizzle of maple syrup. Buckwheat flour adds a somewhat tangy, robust nuttiness.



    • 1 cup all-purpose flour [/*:m:2t7iwv9y]
    • 1/2 cup whole wheat flour [/*:m:2t7iwv9y]
    • 1/4 cup buckwheat flour [/*:m:2t7iwv9y]
    • 1/4 cup ground flaxseed [/*:m:2t7iwv9y]
    • 2 tablespoons sugar [/*:m:2t7iwv9y]
    • 1 1/2 teaspoons baking powder [/*:m:2t7iwv9y]
    • 1/2 teaspoon ground cinnamon [/*:m:2t7iwv9y]
    • 1/4 teaspoon salt [/*:m:2t7iwv9y]
    • 1 1/2 cups fat-free milk [/*:m:2t7iwv9y]
    • 3 tablespoons butter, melted [/*:m:2t7iwv9y]
    • 2 large eggs, lightly beaten [/*:m:2t7iwv9y]
    • 1 large ripe banana, mashed [/*:m:2t7iwv9y]
    • Cooking spray [/*:m:2t7iwv9y]




    Lightly spoon flours into dry measuring cups; level with a knife. Combine flours, flaxseed, and next 4 ingredients (through salt) in a medium bowl, stirring with a whisk.
    Combine milk, butter, and eggs, stirring with a whisk; add milk mixture to flour mixture, stirring until blended. Fold in mashed banana.
    Preheat a waffle iron. Coat iron with cooking spray. Spoon about 1/4 cup batter per 4-inch waffle onto h - o - t waffle iron, spreading batter to edges. Cook 3 to 4 minutes or until steaming stops; repeat procedure with remaining batter.
    وافل موز و دارچین
    .
    یک پیمانه آرد
    نیم پیمانه آرد گندم کامل (سبوس دار)
    یک چهارم پیمانه آرد گندم سیاه
    یک چهارم پیمانه تخم کتان آسیاب شده
    2 قاشق غذا خوری شکر
    یک و نیم قاشق چای خوری بیکینگ پودر
    نصف قاشق چای خوری پودر دارچین
    یک چهارم قاشق چای خوری نمک
    یک و نیم پیمانه شیر بدون چربی
    3 قاشق غذا خوری کره آب شده
    2 تخم مرغ درشت کمی زده شده
    1 موز درشت رسیده له کرده
    اسپری چرب کننده قالب
    .
    قالب مخصوص وافل را از قبل گرم کنید. و با اسپری آنرا چرب کنبد.
    آردها را به آرامی با قاشق در پیمانه اندازه گیری بریزید و رویش را با کناره چاقو صاف کنید. آرد ها را در کاسه سایز متوسطی با تخم کتان ، شکر ، بیکینگ پودر ، دارچین و نمک مخلوط کنید و هم بزنید.
    شیر ، کره تخم مرغ ها را با ویسک بزنید و مخلوط کنید. مخلوط شیر را به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. موز له شده را داخل این مخلوط فولد کنید.
    بسته به سایز قالب وافل برای هر 10 سانت از قالب یک چهارم پیمانه از مایه را با قاشق روی قالب داغ بریزید و با پشت قاشق روی تمام سظح قالب پخش کنید. آن را 3-4 دقیقه یا تا زمانی که دیگر بخار بلند نشود در قالب باقی بگذارید. این کار را تکرار کنید تا مایه تمام شود.
    روی وافل را شکر و دارچین باشید و برشهای موز روی آن قرار دهید.
    .
    توضیح اینکه
    وافل نوعی شیرینی صبحانه است که در قالب مخصوص خودش که معمولا برقیه (شبیه ساندویچ میکر) درست می شه و معمولا حالت مشبک داره. البته نوع روگازی هم داره که مثل ماهیتابه می مونه. روی وافل انواع سیراپ ها یا شربت ها مثل شربت افرا ، شربت شکلات ، شربت توت فرنگی رو مثل سس می ریزند و یا با مربا یا خامه و میوه تازه روشو می پوشونن و می خورند.
    عکس وافل
    http://www.plughead.net/wp-content/u...les600x600.jpg
    عکس دستگاه وافل ساز
    http://upload.wikimedia.org/wikipedi...affle_iron.JPG
    عکس قالب رو گازی وافل
    http://organicgrace.com/files/organi...affle-iron.jpg
    این وافل خاص تو دستورش آرد های عجیب غریب داره ولی دستورهای دیگه ای که من دیدم راحت کل آردشو آرد معمولی ریخته بنابراین سخت نگیرین. ولی جهت اطلاع
    عکس گندم سیاه
    http://www.ca.uky.edu/smallflocks/_i...heat_grain.jpg
    عکس آرد گندم سیاه
    http://www.cityfoods.org/wp-content/...heat-flour.jpg
    عکس تخم کتان
    http://images.sciencedaily.com/2007/...5443-large.jpg
    Andrew و Nicole68 این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


صفحه 5 از 17 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما