نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree330Likes

موضوع: ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 136
صفحه 4 از 17 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  1. #25
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8137
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي



    مواد لازم
    1 بسته 440 گرمی پودرکوکی میکس آماده مارک بتی کراکر یا دستور کوکی مورد علاقه خودتان
    رنگ خوراکی مایع
    ترافل رنگی
    فر را روی 325 درجه فارنهایت یا 160 درجه سانتی گراد گرم کنید.
    خمیر کوکی را که ظبق دستور کورد نظر درست کردید 5 قسمت کنید و هر کدام را با رنگ متفاوتی رنگ کنید.
    [/BLOCKQUOTE][BLOCKQUOTE]
    هر رنگ خمیر را به صورت گلوله هایی اندازه انگور درآورید.
    از هر رنگ یک گلوله بردارید و آنها را به هم چسبانده و به شکل گلوله بزرگتری در آورید. این گلوله شبیه توپهای بادی رنگی ساحلی کودکان خواهد بود.

    با دست این گلوله را روی سطحی ورز دهید تا به صورت استوانه درآید که طولش حدود 30 سانت باشد.
    آن را از یک طرف بگیرید وچندین باردور خودش بپیچانید تا شبیه فنر له شده شود. لبه های آن را در ترافل رنگی فرو ببرید.
    کوکی ها را 10 تا 12 دقیقه در فر بگذارید تا بپزند. حدود 36 کوکی خواهید داشت.
    [/BLOCKQUOTE]
    Andrew و Nicole68 این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  2. بانک بند ناف
  3. #26
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8137
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي




    سوپ سیب زمینی پر ملاط

    برای 6 نفر

    450 گرم بیکن که به صورت نامنظم خرد شده
    1 پیاز طلایی متوسط نگینی شده
    1 هویج بزرگ پوست کنده و نگینی شده
    سه چهارم پیمانه کرفس نگینی شده
    4 سیب زمینی معمولی درشت پوست کنده و نگینی شده
    4 سیب زمینی قرمز متوسط نگینی شده
    یک چهارم پیمانه آرد
    2 پیمانه آب مرغ یا سبزیجات

    نمک دانه درشت و فلفل به میزان دلخواه
    4 پیمانه خامه فرم گرفته پر چرب (شیرین نشده)
    مواد تزیینی اختیاری: پیازچه خورد شده ، بیکن خورد شده ، خامه ترش ، پنیر چدار و مونته ری رنده شده
    در یک قابله 5-6 لیتری بیکن را سرخ کنید تا ترد شود.
    سپس بیکن را درآورید و روی دستمال قرار دهید تا روغن آن گرفته شود. نصف آنرا برای تزیین کنار بگذارید.
    در روغنی که بیکن پس داده پیاز ، هویج و کرفس را سرخ کنید تا پیاز ها شفاف شوند.
    سیب زمینی ها را اضافه کنید و 4 دقیقه بپزید و هر از گاهی هم بزنید.

    آرد را اضافه کنید و با ویسک مرتب هم بزنید تا آرد بپزد و مواد داخل ظرف کمی غلیظ شود. (حدود 5 تا 7 دقیقه)

    آب مرغ و نصف بیکن را اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید.
    سوپ را روی شعله متوسط مایل به زیاد جوش آورید و شعله را کم کنید و 25 دقیقه بزید تا سیب زمینی ها نرم شود.
    برای اینکه لعاب بیشتری بگیرد مقداری از سیب زمینی ها را در قابلمه له کنید.
    خامه را اضافه کنید و 5 دقیقه روی شعله کم ادامه دهید. غلظت مورد نطر را با اضافه کردن آب یا آب مرغ تنظیم کنید.
    این سوپ غلطتی خامه ای دارد.
    مزه ادویه ها را تنظیم کنید و بکشید . با مواد اختیاری بالا تزیین کنید.

    یادداشت آشپز:

    سیب زمینی نگینی شده را تا زمان استفاده در آب سرد نگه دارید که قهوه ای نشوند.
    برای راحت تر خورد کردن بیکن کمی در فریزر بگذارید.
    عکس سیب زمینی قرمز:
    http://www.all-creatures.org/recipes...tatoes-red.jpg
    عکس بیکن
    http://images.wikia.com/bacon/images...oked_Bacon.jpg
    بیکن نوعی برش پر چرب از گوشت خوکه که سرخ شده استفاده می شه.
    می شه برای جایگزینی از ژامبون معمولی با درصد بالای گوشت استفاده کرد.
    Andrew و Nicole68 این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  4. #27
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8137
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي






    مواد لازم
    سه چهارم پیمانه کره سرد و مقداری کره آب شده برای کف ظرف
    200 گرم شکلات نیمه تلخ خرد شده
    یک و نیم پیمانه آرد

    یک سوم پیمانه شکر
    نصف قاشق چای خوری نمک
    دو و نیم پیمانه شیر پر چرب با دمای اتاق

    6 تخم مرغ درشت با دمای اتاق
    1 قاشق غذا خوری عصاره مایع وانیل

    کرم فندقی
    روکش شکلاتی
    فندق کاراملی شده


    یک چهارم پیمانه آب را در ظرف کوچکی روی حرارت متوسط رو به بالا بگذارید تا جوش بیاید. تکه های کره را یکی یکی به آن اضافه کنید. و بعد از هر کدام با ویسک هم بزنید. از روی حرارت بردارید. شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا آب شودو سپس آن را کنار بگذارید.

    آرد ، شکر و نمک را با هم در کاسه سایز متوسطی مخلوط کنید. در کاسه دیگری شیر ، تخم مرغ و وانیل را ویسک کنید. مخلوط شیر را کم کم به مخلوط آرد اضافه کنیدو با ویسک بزنید تا یکدست شود. مخلوط شکلات و کره را اضافه کنید و بزنید تا یکدست شود. آنرا از صافی دانه ریز رد کنید و در ظرف در بسته بین 2 ساعت تا یک شب در یخچال بگذارید.

    کف یک ماهیتابه را با کره آب شده بپوشانید و روی حرارت متوسط بگذارید. تا دود کرد ظرف را از روی حرارت بردارید و 2 قاشق غذاخوری از مایه را در ماهیتابه بریزید و به اطراف تکان دهید تا کف ظرف را بپوشاند. حرارت را کم کنید و ماهیتابه را روی گاز بگذارید.کرپ را حرارت دهید تا اطرافش طلایی و وسطش خشک شود. آن را یک بار برگردانید. حدود 30 ثانیه حرارت برای هر طرف کافی است.
    کرپ را در بشقابی سر دهید. این کار را تکرار کنید و اگر نیاز بود به ماهیتابه کره اضافه کنید تا مایه تمام شود.
    کرپ را می توان 1 روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کرد.
    روی توری سیمی کاغذ روغنی بگذارید و کرپ را روی آن قرار دهید. سه و نیم قاشق از کرم فندقی را روی سطح آن بمالید. روی آن را کرپ دیگری بگذارید و این کار را ادامه دهید تا 32 کرپ را روی هم بگذارید . بالا ترین کرپ را با کرم فندقی نپوشانید.
    داخل یخچال بگذارید تا سفت شوند (حدود 15 دقیقه)
    نیم پیمانه مایه روکش شکلاتی را روی کیک بریزید و آن را تا اطراف بمالید و اطراف آنرا تا پایین بپوشانید.
    حدود 20 دقیقه در یخچال بگذارید تا روکش شکلاتی سفت شود.
    روی آنرا با فندق کاراملی شده تزیین کنید.
    این کیک را می توان تا 3 روز در یخچال نگهداری کرد.
    دستور روکش شکلاتی سایت مارتا استوارت همونیه که خودمون بهش می کیم گاناش:
    http://www.marthastewart.com/282944/chocolate-glaze
    دستور کرم فندقی رو هم از همون سایت گرفته ام. ترجمه می کنم می گذارم.
    http://www.marthastewart.com/344556/hazelnut-filling
    Andrew و Nicole68 این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  5. #28
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8137
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    دستور کرم فندقی مارتا استوارت

    برای کیک کرپ پست قبلی

    مواد لازم
    دو سوم پیمانه خامه پرچرب
    6 سفیده تخم مرغ درشت
    یک و دو سوم پیمانه شکر
    یک و سه چهارم پیمانه کره تکه شده دمای اتاق
    1 قاشق چای خوری عصاره وانیل مایع
    یک سوم پیمانه خامه فندقی
    1 نوک انگشت نمک

    خامه را با درجه متوسط رو به بالای همزن برقی بزنید تا برجستگی های نرمی پیدا کند. حدود 4 دقیقه. 1 ساعت در یخچال بگذارید.
    سفیده تخم مرغ را با کره در ظرفی بزنید که آن را روی آب داغ (جوش نه) قرار داده اید تا دمای آن به 160 درجه فارنهایت یا 70 درجه سانتی گراد برسد. 2-3 دقیقه.
    5 دقیقه با همزن برقی بزنید تا برجستگی های سفت ولی نه خشک شکل بگیرند.

    سپس تکه های کره را چند تا چند تا اضافه کنید و به آرامی و بدون ویسک خیلی خوب بزنید. ( پف مرنگ کم کم می خوابد)
    وانیل ، خامه فندقی و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. 3-5 دقیقه
    خامه فرم گرفته که کنار گذاشته اید را با کفگیر لاستیکی داخل مخلوط فولد کنید .
    مخلوط کرم فندقی آماده است. آن را به سرعت در دستور مورد نظر استفاده کنید.
    Andrew و Nicole68 این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  6. #29
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8137
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي






    پیتزا پپرونی لقمه ای
    2 حبه سیر برش خورده باریک
    4 قاشق غذا خوری کره
    900 گرم خمیر پیتزا
    150 گرم پنیر ماتزرلا که به صورت 48 مکعب ریز بریده شده
    2-3 پیمانه سس مارینارا (سس گوجه) گرم برای سرو کردن
    48 برش سوسیس پپرونی بوقلمون
    کره و سیر را روی شعله متوسط حرارت دهید تا سیر شروع به طلایی شدن بکند. از روی حرارت بردارید و استراخت دهید.
    کف و دیواره های یک قالب کیک حلقه ای (سوراخ دار) را با برس از مخلوط سیر و کره بکشید.

    از خمیر گلوله هایی به اندازه تیله بردارید و کف دستتان صاف کنید. روی آن یک برش پپرونی و یک مکعب پنیر بگذارید.

    اطراف پنیر را با دست به هم بچسبانید تا از هر طرف محکم بسته شود.

    روی گلوله را با برس از مخلوط کره و سیر بمالید یا برای کم چرب تر شدن گلوله را روی برسی که آغشته به کره و سیر است بمالید. اگر دستهایتان کره ای باشد خمیر اطراف گلوله ها درست بسته نمی شود.

    این کار را تکرار کنید تا خمیر تمام و قالب کیک پر شود.

    روی ظرف را بپوشانید و نیم ساعت بگذارید بماند. فر را روی 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.

    حدود 35 دقیقه در فر بگذارید تا زمانی که روی آن کاملا طلایی شود.

    از فر خارج کنید و 10 دقیقه استراحت دهید.
    قالب را در ظرفی برگردانید و با سس مارینارای گرم سرو کنید.
    عکس سس مارینارا
    http://www.wizardrecipes.com/upload/...RA%20SAUCE.jpg
    روش تهیه سس مارینارا:
    گوجه پوست کنده پخته را همراه مقداری رب گوجه ، آویشن ، سیر رنده شده ، جعفری ، نمک ، فلفل و پیاز نگینی تفت داده شده در روغن زیتون در غذا ساز مخلوط کنید.
    Andrew و Nicole68 این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  7. #30
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8137
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    کیک شکلات مذاب
    (برای 4 نفر)
    75 گرم شکلات
    نصف پیمانه کره
    2 تخم مرغ کامل
    2 زرده تخم مرغ
    1/3 پیمانه پودر قند به اضافه مقداری برای تزیین
    نوک انگشت نمک
    1/3 پیمانه آرد
    سس تمشک برای تزیین (اختیاری)
    فر را روی 400 درجه فارنهایت یا 205 درجه سانتی گراد گرم کنید.
    4 عدد رمکین یا هر نوع فنجان یا ظرف تک نفره مناسب فر را چرب کنید. کف آن کمی پودر قند بپاشید.
    شکلات و کره را در ظرفی مناسب مایکروفر بریزید و در مایکروفر آب کنید. هر 20-30 ثانیه هم بزنید. یا می توانید به روش بن ماری آب کنید.
    در کاسه دیگری تخم مرغها ، زرده ها ، پودر قند و نمک را با ویسک مخلوط کنید.
    مخلوط شکلات و کره را به آن اضافه کنید و باز مخلوط کنید.
    آرد را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.
    مایه را در رمکین ها بریزید و رمکین ها را روی سینی فر قرار دهید تا 10-12 دقیقه در فر بمانند.
    کیک ها را زیادی در فر نگاه ندارید. مرکز آنها باید کمی بلرزد و شل به نظر بیاید . اگر یک خلال دندان را نزدیک لبه خارجی کیک وارد کنید باید خشک بیرون بیاید و اگر وارد مرکز کیک کنید باید خیس بیرون بیاید.
    کیک ها را در ظرفهای تک نفره برگردانید. رویش پودر قند بپاشید و همراه با سس تمشک سرو کنید.

    بهار بهاری, Andrew و Nicole68 این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  8. #31
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8137
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    ماکارونی و پنیر طبخ شده روی گاز
    نکات قابل توجه:
    برای درست کردن این غذا در کنار تکنیک آشپزی نوع مواد مصرفی هم نقش بزرگی دارد پس در انتخاب نوع شیر ، پنیر و ماکارونی دقت کنید.
    نکته کلیدی خامه ای شدن ماکارونی کم بودن شعله گاز و هم زدن مداوم است.
    ماکارونی های خمیده شکل باید در شیر به آرامی بپزند و شعله زیاد باعث جوشیدن و رویه بستن شیر خواهد شد.
    قابلمه را به امان خدا ول نکنید!
    برای پیمانه کردن مواد خشک و مواد مایع پیمانه های متفاوتی هست که باید هر دو را تهیه کنید زیرا در حجم تفاوت دارند.
    طبیعتا ماکارونی طبخ شده روی گاز لایه پنیر برشته ای که معمولا ماکارونی های طبخ شده در فر دارند را ندارد ولی به جای آن می توان از تکه های ریز نان تست شده یا بیکن استفاده کرد.
    مواد لازم:
    2 پیمانه یا 200 گرم ماکارونی خمیده (زانویی) خام
    2 پیمانه یا 400 گرم شیر کم چربی یا 1/4 پیمانه بیشتر در صورت نیازبسته به میزان جذب هر نوع ماکارونی
    1 قاشق غذاخوری کره برای طعم دادن که در صورت تمایل به سالم تر بودن غذا می توان آن را حذف کرد
    1/2 قاشق چای خوری پودر خردل
    1 قاشق چای خوری نمک و کمی بیشتر برای چک کردن نهایی مزه
    1 نوک انگشت بزرگ جوز هندی رنده شده
    1 پیمانه پنیر رنده شده که می تواند ترکیبی باشد از پنیر جک ، چدار ، سویسی ، ماتزرلا ، گودا ، پارمژان و...بهتر است پنیر های سفت را با نوعی پنیر نرم مخلوط کنید.
    (مواد اختیاری برای تزیین : تکه های بیکن ، پودر سوخاری یا تکه های ریز نان ، جعفری خرد شده ، گوجه نگینی شده ، فلفل سیاه)
    ماکارونی خمیده خام را در آبکش بریزید و بشویید. بگذارید آبش برود.
    .
    .
    در یک آبگردان سایز متوسط شیر ، ماکارونی ، نمک ، کره ، پودر خردل و جوز هندی را بریزید.
    روی شعله متوسط کم کم مایه را گرم کنید و هم بزنید تا ماکارونی ها به هم نچسبند.
    اجاق گاز را ترک نکنید! شیر خیلی زود می جوشد و سر می رود.
    وقتی مایع کاملا گرم شد و بخار کرد شعله را سریع کم کنید. هم چنان مدام هم بزنید تا شیر به خورد ماکارونی برود.
    15-20 دقیقه یا تا زمانی که شیر کاملا جذب شود و ماکارونی بپزد ادامه دهید. اگر نپخت به قابلمه کمی شیر یا آب اضافه کنید. در هر بار فقط مقدار بسیار کمی اضافه کنید. 5 دقیقه دیگر ادامه دهید.
    وقتی شیر بخار شده پنیر رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید تا یکسان در ظرف پخش شود.
    شعله را خاموش کنید. در قابلمه را بگذارید و رویش را به مدت 5 دقیقه بپوشانید. این زمان کمک می کند ماکارونی شیر باقیمانده را جذب کند و درشت شود.
    ماکارونی را بچشید و میزان نمک آن را تنظیم کنید و هم نهایی بزنید. به سرعت سرو کنید.
    عکس پنیر جک
    عکس پنیر سویسی
    به نظرم این دوتا رو می شه حذف کرد. بقیه پنیرها رو هم که کاله داره.
    بهار بهاری, Andrew و Nicole68 این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  9. #32
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8137
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي



    1/4 پیمانه سس رنچ
    6 ران مرغ درشت با استخوان بدون پوست و چربی
    4 برش بیکن
    675 گرم سیب زمینی قرمز (حدودا 5 عدد) بریده شده به مکعبهای 2 و نیم سانتی
    1 پیاز خورد شده به مکعبهای 1 و نیم سانتی
    1 پیمانه پنیر رنده شده چدار همراه با کمی فیلادلفیا مارک کرفت
    2 قاشق غذاخوری جعفری تازه خورد شده
    .
    .
    .
    سس رنچ را در ظرف کم عمقی روی مرغ بریزید.
    نیم ساعت در یخچال بگذارید تا طعم دار شود.
    فر را روی 400 درجه فارنهایت یا 205 درجه سانتی گراد گرم کنید.
    بیکن را در ماهیتابه بزرگی روی شعله متوسط تفت دهید تا ترد شود. بیکن را از روی شعله بردارید اما 1 قاشق غذاخوری روغن آن زا در ماهیتابه نگه دارید. روغن بیکن را روی حوله کاغذی بگیرید.
    سیب زمینی ها و پیاز را در ماهیتابه حاوی روغن بیکن بریزید ،5 دقیقه تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید. سپس از روی شعله بردارید. بیکن را ریز ریز کنید و به مخلوط سیب زمینی اضافه کنید. به آرامی مخلوط کنید.
    این مخلوط رابا قاشق در پیرکس 32x22 سانتی بریزید. مرغ را از سس خارج کنید و سس را دور بریزید. مرغ ها را روی سیب زمینی ها بچینید.
    55 دقیقه تا 1 ساعت در فر بگذارید تا زمانی که سیب زمینی ها نرم و مرغ پخته شود. (اگر دماسنج گوشت دارید در صورتی که آن را داخل گوشت مرغ فرو ببرید باید دمای 73 درجه سانتی گراد یا 165 درجه فارنهایت را نشان دهد.)
    نهایتا رویش را با پنیر و جعفری تزیین کنید.

    عکس بیکن
    عکس سیب زمینی قرمز
    عکس سس رنچ
    عکس پنیر چدار کرفت
    بهار بهاری, Andrew و Nicole68 این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


صفحه 4 از 17 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما