نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree330Likes

موضوع: ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 136
صفحه 3 از 17 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    beautiful_lie آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۱
    نوشته ها
    1,643
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    1028
    پسند کرده
    1738

    Re: آشپزی و ترجمه

    tips and tricks

    If you store half an apple in the container where you are storing a cake, the cake will retain it's
    freshness longer.
    اگر نصف سیب را در ظرف حاوی کیک قرار دهید کیک ها زمان بیشتری تازگی خود را حفظ میکنند
    Wrap celery in aluminum foil when putting in the refrigerator and it will keep for weeks
    در صورتی که کرفس درون فویل آلمینیوم پیچیده شود هفته ها قابل نگهداری خواهد بود
    To keep potatoes from budding, place an apple in the bag with the potatoes.
    برای جلوگیری از جوانه زدن سیب زمینی ها یک عدد سیب درختی در کنار آنها قرار دهید
    To keep mushrooms from discoloring, squeeze the juice of one quarter lemon onto a paper towel and wipe each cap with the dampened towel, this also helps clean the mushrooms

    برای جلوگیزی از تغییر رنگ قارچ ها آنها را با تنظیف آغشته به آبلیمو تمیز کنید

    Avoid storing potatoes with onions because, when close together, they produce gases that spoil both.

    سیب زمینی و پیاز را کنار یکدیگر نگهداری نکنید زیرا در مجاورت یکدیگر گازی تولید میکنند که باعث خراب شدن هر دو می شود

    Mushrooms should never be soaked in water because they absorb liquid and will become mushy

    قارچ ها را هیچ گاه در آب قوطه ور نکنید با اینکار قارچ ها آب را جذب کرده و سفت میشوند
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,793
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    243
    پسند شده
    21245
    پسند کرده
    15584

    ویترین مدال ها

    Red face OREO Peanut Butter Milkshake میلک شیک کره بادام زمینی




    OREO Peanut Butter Milkshake

    1cup milk
    3cups vanilla ice cream,softened
    1/3cup PLANTERS Creamy Peanut Butter
    8OREO Cookies
    1tsp.vanilla
    4fresh strawberries,halved

    Make It
    BLEND all ingredients exept berries in blender until smooth
    TOp with berries
    SERVE immediately
    میلک شیک کره بادام زمینی


    مواد لازم:
    1 پیمانه شیر
    3پیمانه بستنی وانیلی نرم شده(یا به دمای محیط رسیده)
    1/3 پیمانه کره بادام زمینی
    8 عدد بیسکویت کاکایویی(عکس زیر رو ببینید)
    1قاشق چایخوری وانیل
    4 عدد توت فرنگی نصف شده

    طرز تهیه:

    تمام مواد به غیر از توت فرنگی رو با مخلوط کن خوب مخلوط کنید داخل لیوان ریخته و سپس با توت فرنگی تزئئین کنید
    فوری مصرف شود

    تصویر بیسکویت مورد استفاده در این دستور

    Andrew و elitanha این نوشته را پسندیده.


  4. #19
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6185
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    Re: آشپزی و ترجمه

    دوست جونیا این سالاده خیلی قیافه اش خوشمله ...
    کسی میتونه بگه سسش چیه ؟

    سالاد انبه و کلم بروکلی :

    WHAT YOU ARE GOING TO NEED FOR THE DRESSING:

    3/4 cup bottled buttermilk ranch salad dressing
    3 tablespoons orange juice
    1 tablespoon prepared horseradish

    Combine all ingredients and add to brocolli mixture. Toss to mix.

    Add the cashews right before serving.

    NOTE: I learned this the hard way. There is a difference between horseradish and prepared horseradish. Make sure you are using prepared horseradish.












    البته تقریبا فهمیدم ... ولی میخوام خوب بدونم ...
    مرسی
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  5. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    gandom آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    591
    میزان امتیاز
    192
    پسند شده
    4095
    پسند کرده
    5715

    Re: آشپزی و ترجمه



    کوفته ی عدس
    کوفته گیاهی معروف ترکی
    یک بار هم که شده امتحان کنید مطمئنا پشیمون نمیشید


    مواد لازم:
    عدس قرمز"دال": 1 پیمانه
    بلغورریز: 1 پیمانه
    جعفری: خرد شده 1/2 پیمانه
    پیازچه: 7 عدد ریز خرد شده
    پیاز: 1 عدد بزرگ ریز خرد شده
    رب: 1 قاشق غذا خوری
    پودر زیره سبز: 1 قاشق چای خوری
    پودر فلفل قرمزو نمک مقداری
    اب لیموی تازه : 1 عدد
    روغن مایع مقداری

    عدس را درقابلمه بریزید و روش 1و نیم پیمانه اب بریزید تا بپزد

    وقتی عدس پخت و ابه خیلی کمی ته ظرف باقی موند بلغور را اضافه کنید و زیر حرارت را کم کنید تا بلغور با بخار عدس بپزد
    وقتی اب عدس و بلغور کاملا کشیده شد از روی حرارت بردارید
    در ظرف دیگری روغن مایع را داغ کنید و پیاز خرد شده را اضافه کنید

    تا زمانی که پیازها سبک شود بعد رب را به پیازها اضافه کنید

    یه تفت کوچولو بدید و از روی حرارت بردارید
    پیاز را به عدس اضافه کنید

    نمک -فلفل- زیره-جعفری و پیازچه - اب لیموی تازه را بریزید

    و خوب مخلوط کنید و با دست اندازه کمی کوچکتر از تخم مرغ بردارید و فشار بدید و داخل ظرف سرو بچینید
    در صورت تمایل موقع سرو میتوانید روی کوفته ها اب لیموی تازه بریزید


    نکته:ترکیه ایی ها از رب فلفل شیرین هم استفاده می کنن ولی ما چون نداریم حذفش کنید مشکلی پیش نمی یاد همونطور خوشمزه است.

    نوش جان
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    من ارگ بم و خشت به خشتم متلاشی
    تو نقش جهان ، هر وجبت ترمه و کاشی

  6. #21
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8134
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    [
    [BLOCKQUOTE]


    روش تهیه تارت گوشت چرخ کرده

    225گرم کره سرد
    350 گرم آردسفید
    100 گرم شکر آسیاب شده
    280 گرم گوشت چرخ کرده
    1 تخم مرغ کوچک زده شده
    برای پاشیدن روی تارت مقداری شکر کریستالی( نساییده)
    برای تهیه خمیر به آرامی کره را در آرد مالش دهید و سپس شکر را همراه با یک نوک انگشت نمک به آن اضافه کنید. خمیر را به صورت گلوله ای در آورید. خمیر نسیتا خشک خواهد بود اما مایعی به آن اضافه نکنید.
    در این مرحله اگر بخواهید می توانید خمیر را در یخچال بگذارید و بعدا استفاده کنید.

    فر را روی 280 درجه سانتیگراد یا شماره 6 گرم کنید. یک یا دو قالب چند خانه (مثل قالب های 6 تایی مافین) بردارین و در هر سوراخ کف و دیواره ها را با خمیر بپوشانید. (این دستور حدود 18 تارت می شود) با قاشق گوشت چرخ کرده را داخل سوراخها بریزید. (البته فکر کنم دیگه نگفته گه از قبل سرخش کنید اما خام نباید ریخت)
    باقیمانده خمیر را به آرامی با وردنه صاف کنید و برای سطح رویی تارت ها برش بزنید. در ها را روی تارت ها قرار داده و لبه ها را فشار دهید تا بسته شوند.
    در این مرحله اگر بخواهید می توانید تارت ها را برای استفاده بعدی فریز کنید.
    با قلم مو تخم مرغ زده شده را روی تارت ها بمالید و 20 دقیقه در فر بگذارید تا طلایی شوند.
    مدتی استراحت دهید تا خنک شوندو سپس روی آنها را شکر کریستالی بپاشید.

    [/BLOCKQUOTE]
    Nicole68 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  7. #22
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8134
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي







    پودینگ موز کاراملی

    نصف پیمانه شکر قهوه ای روشن فشرده شده
    [BLOCKQUOTE]
    یک چهارم پیمانه کره

    یک چهارم قاشق چایخوری پودر دارچین
    [/BLOCKQUOTE][BLOCKQUOTE]
    4 موز درشت رسیده اسلایس شده

    1 پیمانه شکرکریستالی تقسیم شده به 1/4 و 3/4

    یک سوم پیمانه آرد

    2 عدد تخم مرغ درشت

    2 پیمانه شیر
    [/BLOCKQUOTE][BLOCKQUOTE]4 تخم مرغ درشت زرده و سفیده جداشده


    2 قاشق چای خوری عصاره وانیل مایع

    48 عدد ویفر وانیلی

    3 قلم اول را در یک ماهیتابه لبه بلند حرارت بدهید و مرتب هم بزنید تا در عرض 2-3 دقیقه کف کند. موز ها را اضافه کنید و 2-3 دقیقه ادامه دهید (یا تا زمانی که کاملا گرم شود)
    از روی حرارت بردارید.
    3/4 پیمانه از شکر کریستالی را با 3 قلم بعدی و 4 زرده تخم مرغ در قابله دسته دار ویسک کنید. روی شعله متوسط مایل به کم بگذارید و با ویسک مرنب بزنید. این کار را 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که غلظت آن شبیه پودینگ شود ادامه دهید. ( مایه شروع به حباب خباب شدن می کند و هنگامی که ویسک را در میائرید برآمدگی های کوچک رویش می ماند.)
    از روی حرارت بردارین و وانیل را اضافه کنید.
    نصف مخلوط موز دار را همراه پودینگ و ویفر ها در 8 قالب رمکین تکی یا ظرف تکی مناسب فر بریزید.
    روی آن لایه لایه از مخلوط موز ، پودینگ و ویفر بگذارید.
    [/BLOCKQUOTE][BLOCKQUOTE]
    4 سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا کف کند.
    1/4 باقیمانده شکر کریستالی را قاشق قاشق اضافه کنید و بزنید . 2 تا4 دقیقه ادامه دهید تا شکر حل شود و تخم مرغ قله های سفتی پیدا کند.
    این مخلوط مرنگ را روی رمکین ها بریزید و آنها را روی سینی فر بگذارید.

    15 تا 20 دقیقه در دمای 325 فارنهایت یا 175 سانتی گراد در فر بگذارید تا مرنگ رویی طلایی شود.
    30 دقیقه روی توری فلزی استراحت دهید تا خنک شوند.
    [/BLOCKQUOTE]
    Nicole68 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  8. #23
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8134
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي


    ماکارونی صدفی پرشده با مایه مکزیکی
    مواد لازم:
    450 گرم گوشت گوساله چرخ شده
    1 بسته پودر ادویه تاکو

    14-16 عدد ماکارونی صدفی سایز بزرگ
    1.5 پیمانه سس سالسا
    1 پیمانه سس تاکو (سس نرم و غلیظ گوجه با طعم مکزیکی)
    1 پیمانه پنیر چدار
    1 پیمانه پنیر مونته ری
    3 ساقه پیازچه

    خامه ترش

    فر را روی 375 درجه فارنهاین یا 175 سانتی گراد گرم کنید.

    گوشت چرخ کرده را در ماهیتابه سرخ کنید و ادویه تاکو را اضافه کنید. پنیر خامه ای را اضافه کنید. درش را بگذارید و روی شعله کم بگذارید تا پنیر آب شود. به خوبی مخلوط کنید. از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملا خنک شود.
    در حالیکه گوشت را آماده می کنید ماکارونی را طبق دستور معمول بپزید و آبکشی کنید (ولی دم نکنید). ماکارونی ها را تک تک روی تخته گوشت یا کاغذ روغنی بچینید که به هم نچسبند.
    سس سالسا را کف یک پیرکس 22.5 در 32.5 سانت بریزید. داخل ماکارونی ها را با مایه گوشتی پر کنید و از طرف باز رو به بالا در پیرکس بچینید. روی آنها را با سس تاکو بپوشانید.
    روی ظرف را (با فویل) بپوشانید و 30 دقیقه در فر بگذارید.

    بعد از 30 دقیقه پنیر رنده شده را روی آن بریزید و 10-15 دقیقه دیگر در فر بگذارید.( بدون روکش فویل)
    نهایتا رویش را با سس یا ادویه دلخواه یا پیازچه خوردشده و زیتون سیاه تزیین کنید.
    در کنارش خامه ترش و سس سالسا می توانید سرو کنید.
    Nicole68 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  9. #24
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8134
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    پیشنهادات من برای جایگزینی مواد رسپی بالا

    سس سالسا که ایرانیش هست.
    به جای پودر ادویه تاکو، ادویه همیشک پیتزا و لازانیا ، میکس با کمی فلفل قرمز.
    به جای سس تاکو ، سس گوجه تند.
    به جای پنیر مونته ری ، پنیر بوتر کیزه کاله.
    پنیر چدار هم که مارک شکللی ایرانی زده.
    خامه ترش هم توی مبحث مربوط توی مامی سایت علما نوشته اند می شه با چی جایگزین کرد.

    خلاصه قراره حسابی مزه گوجه و فلفل قرمز بده!

    راستی ماکارونی صئفی به اون بزرگی هم نداریم. چه طوره مواد رو تو لازانیا برش خوره لوله کنید و با خلال دندون ببندین؟
    Nicole68 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


صفحه 3 از 17 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما