نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree330Likes

موضوع: ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي

نمایش نتایج: از 113 به 120 از 136
صفحه 15 از 17 نخستنخست ... 5121314151617 آخرینآخرین
  1. #113
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1706
    پسند کرده
    1527

    Re: ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي

    نقل قول نوشته اصلی توسط narjes12 نمایش پست ها
    Swiss Carrot Cake
    http://sotongcooks.********.com/2011/05 ... -cake.html


    My mom is a big fan of carrot cake. In honour of Mother's Day I've baked her a carrot cake using Sonja Watson's winning recipe from the People's Cookbook, a British TV cooking show. Believe it or not, there's no oil or butter in the recipe! The cake turned out to be tender and very moist. It was also lightly spiced and tasted refreshing with a hint of lemon.




    As I was busy capturing pictures of the sliced cake, my Daughter G couldn't wait to tuck into the cake and kept pestering me. For a person who never fancied carrot cake before, I was surprised at her eargerness to eat the cake. To my amazement, she even helped herself to a second piece! I guess that says alot about this cake.


    Swiss Carrot Cake
    (Recipe from The People's Cookbook)

    Ingredients:
    5 eggs, separated
    250 gm sugar
    1/2 lemon, finely grated zest and strained juice
    100 gm plain flour
    1 tbsp baking powder
    1/4 tsp ground cinnamon
    1 tsp vanilla extract
    250 gm carrots, grated
    250 gm ground almonds

    Kirsch Icing:
    200 gm icing sugar
    1 tbsp water
    1 tbsp kirsch
    50 gm almonds, dry roasted and finely chopped

    Method:
    1. Grease a 22 cm springform cake tin.
    2. Whisk the egg whites in a bowl with a tiny pinch of salt until they are stiff, then set them aside. Mix the egg yolks and sugar in another bowl until smooth, and stir in the lemon zest and juice. Add the flour, baking powder, cinnamon, carrots and almond meal and mix everything together well. Gently fold in the whisked egg whites.
    3. Pour the mixture into the cake tin and put it into an unheated oven. Set the oven to 180C/350F, and bake the cake for 50–60 minutes until it is baked through. Test by inserting a skewer into the centre of the cake and removing it; if it comes out clean, the cake is ready. Remove the cake from the oven and allow it to cool in the tin for 10 minutes. Turn it out onto a wire rack to cool completely.
    4. For the Kirsch icing: sift the icing sugar into a bowl and mix it with the water and kirsch until you have a smooth paste. Pour this on to the cold cake and spread it evenly over the top and sides, using a warm knife. Finally coat the sides and rim of the cake with a 2–3 cm wide band of the almonds.

    کیک هویج سویییسی

    post1870052.html#p1870052

    مادر من یکی از طرفداراین کیک هویج هست . به مناسبت روز مادر من یک کیک هویج طبق دستور Sonja Watson ، دستور برنده در the People's Cookbook ، یک برنامه آشپزی انگلیسی، درست کردم . باور بکنید یا نه ، هیچ روغن و یا کره ای در این کیک وجود ندارد . و در نهایت یک کیک لطیف و مرطوب خواهید داشت .
    هنگامی که من سرگرم عکس گرفتن از تکه های کیک بودم ، دخترم G برای خوردن کیک صبر نداشت و مرتب منو اذیت میکرد . برای کسی که قبلا هیچی تصوری از کیک هویج نداشته ، داشتن اینهمه اشتیاق برای خوردن کیک منو شگفت زده میکرد . به علاوه در آخر کار یک تکه اضافی دیگه برای خودش برداشت . فک میکنم بیش از اندازه در مورد این کیک صحبت کردم

    مواد لازم
    تخم مرغ( زرده و سفیده جدا شده ) 5 عدد
    شکر 250 گرم
    آرد سفید 100 گرم
    ب.پ 1 ق غ
    1/2 لیموی تازه که آب آن را گرفته و پوست آن را رنده میکنیم
    دراچین 1/4 ق چ
    اسانس وانیل 1 ق چ
    هویج رنده شده 250 گرم
    پودر بادام 250 گرم

    آیسینگ

    شکر آیسینگ 200 گرم
    آب 1 ق غ
    kirsch ( یک نوع ش ر ا ب بی رنگ ایرلندی که از دو نوع گیلاس تهیه میشه) 1 ق غ
    بادام تست و پودر شده 50 گرم

    طرز تهیه
    1* یک قالب کمربنده 22 سانتی را چرب کنید
    2* سفیده ها را بای یک پینچ کوچک از نمک بزنید تا سفت شود . زرده ها را باشکر بزنید تا لطیف شود سپس آب لیمو و رنده پوست آن را نیز اضافه و مخلوط کنید . بع آرد ، ب.پ ، دارچین ، هویج رنده شده و پودر بادام را نیز اضافه و هم بزنید . در نهایت سفیده های تخم مرغ را نیز به آرامی افزوده و مخلوط کنید .
    3* مایه کیک را درون قالب ریخته و در فر ( احتیاجی به گرم کردن فر از قبل نیست) باحرارت 180 سانتیگراد/350 فارنهایت به مدت 60-50 دقیقه و یا تازمانی که تستر از مرکز کیک تمیز خارج شود قراردهید . پس از این مدت کیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه خنک شود . سپس آن را روی طوری سیمی برگردانده تا کاملا سرد شود.

    4* برای تهیه آیسینگ : شکر ، آب و kirsch را بزنید تا به مایه لطیفی تبدیل شود . تمام سطح و کناره های کیک را با این کرم بپوشانید و برای اینکار از یک چاقوی گرم استفاده کنید . حاشیه ها و لبه ها را نیز به پنهای 3-2 سانت بادام خرد شده بپاشید.
    Mitraiii, aydaa, Andrew و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  2. بانک بند ناف
  3. #114
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1706
    پسند کرده
    1527

    Re: ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي

    نقل قول نوشته اصلی توسط *مریم* نمایش پست ها
    nutella stuffed chocolate chip cockies

    ingredients
    :
    2 cups all-purpose flour
    1 teaspoon baking soda
    1/2 cup butter
    2/3 cup sugar
    1/2 cup brown sugar
    2 large eggs
    1 teaspoon vanilla
    1 cup chocolate chips
    1/2 cup nutella


    1. Preheat oven to 350 degrees f. In a stand or electric mixer, beat the butter and sugars until light and fluffy. Add eggs and vanilla, continue to beat until well combined.
    2. Place flour and baking soda into a bowl; mix to combine then add slowly to wet ingredients along with the chocolate chips.
    3. Scoop a large spoonful of dough and flatten it into the palm of your hand. Add in some nutella into the middle, about 1-2 tsp. Then fold cookie dough back up so that it seals and covers the nutella entirely.
    4. Bake for about 10-14 minutes or until edges are golden brown. Remove and let cool for a few minutes before serving
    .

    بیسکوییت شکلات چیپسی پرشده با نوتلا

    مواد لازم
    آرد 2 پ
    بیکینگ سودا 1 ق چ
    کره 1/2 پ
    شکر سفید 2/3 پ
    شکر قهوه ای 1/2 پ
    تخم مرغ بزرگ 2 عدد
    وانیل 1 ق چ
    شکلات چیپسی 1 پ
    نوتلا 1/2 پ

    طرز تهیه

    1* فر را با دمای 350 f یا 180 c گرم کنید . به وسیله همزن برقی کره و شکرها را خوب بزنید تا رنگ آن روشن و سبک شود . تخم مرغها و وانیل را هم افزوده ، خوب هم بزنید تا مخلوط یکدست شود .
    2* آرد را بیکینگ سودا الک کرده و آرام آرام به مخلوط اول به همراه شکلات چیپسی ها اضافه کنید .
    3* یک قاشق از خمیر را برداشته و کف دست خود پهن کنید سپس در حدود 2-1 ق چ نوتلا در میان آن بگذارید .
    4* سپس لبه های خمیر را روی هم بگذارید تا کاملا نوتلا را بپوشاند .
    به مدت 14-10 دقیقه و یا تا زمانی که لبه های بیسکوییت قهوه ای طلایی شوند سینی را در فر قرار دهید .
    برای سرو اجازه دهید حداقل چند دقیقه سرد شود .


    نکته آخر رو راست میگه چون نوتلاهای داخل بیسکوییت فوق العاده داغ هستند .
    Mitraiii, Negara, Andrew و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  4. #115
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1706
    پسند کرده
    1527

    بستنی کاراملی با کره نمکدار

    نقل قول نوشته اصلی توسط marie نمایش پست ها


    Salted Butter Caramel Ice Cream


    Makes one generous quart (liter)
    Ingredients
    2 cups [500 ml] whole milk, divided
    1½ cups [300 g] sugar
    4 tbsp [60 g] salted butter
    ½ tsp [2.5 ml] sea salt (see note)
    1 cup [250 ml] heavy cream
    5 large egg yolks
    ¾ tsp [3.75 ml] vanilla extract

    Method
    Make an ice bath by filling a large bowl about a third full with ice cubes and adding a cup or so of water so they’re floating. Nest a smaller metal bowl (at least 2 quarts/liters) over the ice, pour 1 cup (250 ml) of the milk into the inner bowl, and rest a mesh strainer on top of it.
    Spread 1½ cups [300 g] sugar in the saucepan in an even layer. Heat the sugar over moderate heat until the edges begin to melt. Use a heatproof utensil to gently stir the liquefied sugar from the bottom and edges towards the center, stirring, until all the sugar is dissolved. (Or most of it—there may be some lumps, which will melt later.) Continue to cook stirring infrequently until the caramel starts smoking and begins to smell like it’s just about to burn. It won’t take long.
    Once caramelized, remove from heat and stir in the butter and salt, until butter is melted, then gradually whisk in the cream, stirring as you go. The caramel may harden and seize, but return it to the heat and continue to stir over low heat until any hard caramel is melted. Stir in 1 cup (250 ml) of the milk.
    Whisk the yolks in a small bowl and gradually pour some of the warm caramel mixture over the yolks, stirring constantly. Scrape the warmed yolks back into the saucepan and cook the custard using a heatproof utensil, stirring constantly (scraping the bottom as you stir) until the mixture thickens. If using an instant-read thermometer, it should read 160°-170°F (71°-77°C). Pour the custard through the strainer into the milk set over the ice bath, add the vanilla, then stir frequently until the mixture is cooled down. Refrigerate at least 8 hours or until thoroughly chilled.
    Freeze the mixture in your ice cream maker according to the manufacturer’s instructions.
    Notes: Be sure to use good salt (fleur de sel, Maldon, fine gray salt or kosher salt). Don’t use ordinary fine table salt; it’s far too harsh. Because of the caramel in this ice cream, once churned and frozen, it’ll remain nice & creamy (as shown in the photo.) To make it firmer, crank up your freezer a bit or store it in a shallow pan.
    Recipe Credit: Adapted from David Lebovitz

    Salted Butter Caramel Ice Cream | FN | Just Recipes

    بستنی کاراملی با کره نمکدار

    مواد لازم


    شیر پرچرب 2 پیمانه (500 میلی لیتر)
    شکر 1و 1/2 پ (300 گرم)
    کره نمکدار 4 ق غ ( 60 گرم)
    نمک دریا 1/2 ق چ ( 2.5 میلی لیتر)
    خامه قنادی 1 پ ( 250 میلی لیتر)
    زرده تخم مرغ درشت 5 عدد
    اسانس وانیل 3/4 ق چ ( 3.75 میلی لیتر)

    طرز تهیه

    با پرکردن یک کاسه بزرگ از یخ یک حمام یخ آماده کنید ، یک پیمانه یا کمی بیشتر هم آب اضافه کنید تا یخها غوطه ور شوند. کاسه فلزی کوچکتری را درون این حمام یخ قرارداده و 1 پیمانه از شیر را درون آن بریزید سپس یه صاف کن فلزی (وسیله ای شبیه چای صاف کن منتها در اندازه بزرگتر) روی آن قرار دهید .
    شکر را درون یک سس پن بریزید طوری که یک لایه شکر کف ظرف را بپوشاند . سپس ظرف را روی حرارت ملایم قراردهید تا از اطراف شکر شروع به ذوب شدن بکند. بوسیله یک قاشق چوبی یا هر وسیله ای که به حرارت مقاوم باشد شکرهای ذوب شده را از اطراف به سمت مرکز ظرف منتقل کنید . هم بزنید تا تمامی شکر حل شود ( یا بیشتر آن - ممکن است مقداری گلوله شکرباقی بماند که بعدا ذوب خواهد شد). هم زدن را ادامه دهید تا موقعی که بوی کارامل به مشام برسد . زیاد طول نمیکشد.به محض آماده شدن کارامل ، آن را از روی حرارت بردارید و نمک و کره را اضافه کنید تا کره ذوب شود آرام شروع به هم زدن کنید و به تدریج خامه را بیفزایید و هم زدن را ادامه دهید . کارامل شروع به سفت و سخت شدن میکند ، بنابراین آن را دوباره روی حرارت کم قراردهید و مرتب هم بزنید تا کاملا دوباره نرم و ذوب شود. در این مرحله 1 پیمانه شیر را اضافه کنید .
    در یک کاسه زرده های تخم مرغ را بزنید و به تدریج مقداری از مخلوط کارامل گرم را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید . زرده های تخم مرغ گرم شده را به داخل سس پن برگردانید و روی حرارت ملایم قرارداده و مداوم هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود . اگردماسنج مخصوص آشپزخانه دراختیار دارید ، دمای مخلوط باید در این مرحله 170-160 درجه f یا 77-71 درجه c باشد . اکنون مخلوط آماده شده را از روی توری به شیری که داخل کاسه ریخته بودید اضافه کنید . وانیل را هم اضافه کنید و شروع به هم زدن کنید تا دمای مخلوط پایین بیاید . حداقل به مدت 8 ساعت درون فریزر قراردهید .
    این کار را میتوانید درون دستگاه بستنی ساز خود باتوجه به دستورالعمل آن انجام دهید .
    نکته :
    مطمئن باشید که از نمک خوبی استفاده میکنید. از نمک معمولی به دلیل نامطبوع بودن طعم آن استفاده نکنید. به دلیل وجود کارامل در این بستنی ، که یک همزده و فریز شده است، درنهایت خیلی خوب و خامه ای خواهد بود . برای سفت تر شدن بستنی درجه فریزر خود را کمی زیاد کنید و یا بستنی را درون یک تابه و یا ظرف مسطح بریزید و در فریزر قراردهید.


    دستور جالبی بود . ممنون ماری عزیز
    Mitraiii, aydaa, marie و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  5. #116
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1706
    پسند کرده
    1527
    نقل قول نوشته اصلی توسط *مریم* نمایش پست ها
    Rosewater and Pistachio Cupcakes… with a surprise inside!



    Serves: 12

    Ingredients
    Cupcakes




    • 115g butter, softened
    • ¾ cup sugar
    • 2 large eggs, room temperature
    • ½ cup milk, room temperature
    • ½ tsp vanilla extract
    • ¾ cup self-raising flour
    • ½ cup + 1 tbsp all-purpose flour
    • 1 tsp rosewater (for the heart)
    • Pink food colouring (for the heart)

    Rosewater Buttercream

    • 115g butter, softened
    • 3-4 cups icing sugar
    • ¼ cup milk, room temperature
    • 2 tsp rosewater
    • Pink food colouring
    • ¼ cup Pistachios, chopped finely (to decorate)



    Instructions
    Cupcakes




    1. Preheat oven to 170°C. Line 12 muffin tins with cupcake papers and grease a 20cm baking pan.
    2. Cream the butter with an electric mixer until smooth in a large bowl.
    3. Gradually add the sugar and beat for 3 minutes until fluffy.
    4. Add the eggs one at a time, beating well after each addition.
    5. Sift the 2 flours and salt into a separate bowl.
    6. Add the dry ingredients in 3 parts, alternating with the milk and vanilla. Do not overmix!
    7. Separate ⅓ of mixture to a small bowl. Add rosewater and drops of pink food colour and mix well.
    8. Pour mixture into greased baking tin and cook for 15 mins, or until a toothpick comes out clean.
    9. Once completely cool, cut hearts out of the cake with a cookie cutter.
    10. Put a dab of vanilla mixture into each liner and stand the hearts up facing one direction.
    11. Spoon the remaining vanilla mixture around each heart until the cupcake liners are about ¾ full with mixture.
    12. Bake for 20-25 minutes until lightly golden brown.
    13. Allow to cool in the tin for 15 minutes, then turn out onto a wire rack.
    14. Make sure you keep them facing all the same way!

    Rosewater Buttercream

    1. Place the softened butter in a large mixing bowl and beat until smooth.
    2. Gradually add in 2 cups of sugar, then the milk and rosewater.
    3. Beat for around 3-5 minutes until smooth and creamy.
    4. Gradually add the remaining sugar until it is thick enough to ice the cupcakes (you may not need all the sugar).
    5. Add a few drops of food colouring and beat until the colour is well distributed.
    6. Spoon the mixture into an icing bag with a nozzle attached and ice the cupcakes.
    7. Sprinkle chopped pistachios over the top to garnish.

    به مناسبت ول ن تاین

    کاپ کیک سورپرایز گلاب و پسته
    ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي
    سرو برای 12 نفر

    مواد لازم برای کاپ کیکها:
    کره نرم شده 115 گرم
    شکر 3/4 پ
    تخم مرغ بزرگ 2 عدد
    شیر 1/2 پ
    اسانس وانیل 1/2 ق چ
    آردمخلوط (آرد مخلوط با بیکینگ پودر و جوش شیرین) 3/4 پ
    آرد سفید 1/2 پ + 1 ق غ
    گلاب 1 ق چ برای قلبها
    رنگ خوراکی صورتی برای قلبها

    باترکریم گلاب

    کره نرم شده 115 گرم
    شکر آیسینگ 4-3 پ
    شیر 1/4 پ
    گلاب 2 ق چ
    رنگ صورتی خوراکی
    پسته خرد شده 1/4 پ ( برای تزیین)

    طرز تهیه کاپ کیک :

    1* فر را با درجه 170 سانتیگراد گرم کنید . یک قالب 12 تایی مافین را با کپسول پر کنید و یک قالب مستطیل 20 سانتی را چرب کنید.
    2* در یک کاسه بزرگ کره نرم شده را با همزن بزنید تا یکدست و کرم مانند شود .
    3* به تدریج شکر را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه همزدن را ادامه دهید تا حالت پفکی پیدا کند.
    4* تخم مرغها را دانه دانه اضافه کنید و هر بار خوب بزنید تا مخلوط و یکدست شود.
    5* هردو آرد و نمک را در یک کاسه جدا الک کنید . ( نمک توی دستور گفته نشده ولی اصولا یک پینچ باید باشه )
    6* در سه مرحله مواد خشک را به همراه شیر و اسانس وانیل به مخلوط قبلی اضافه کنید . توجه کنید که بیش از حد هم نزنید .
    7* 1/3 از مایه کیک را در کاسه کوچکی جدا کنید . گلاب و چند قطره رنگ خوراکی صورتی را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید.
    8* این مخلوط را درون قالب مستطیل چرب شده بریزید و به مدت 15 دقیقه ، یا تازمانی که خلال دندان از مرکز آن تمیز بیرون بیاید طبخ کنید.
    9* پس از اینکه کاملا خنک شد، بوسیله یک کاتر قلبی شکل کیک را قالب بزنید.

    10* مقدار از مایه کیک را کف کپسولها قرار دهید و قلبهای آماده شده را روی آنها قراردهید . همه در یک جهت.

    11* مابقی مایه کیک را به وسیله قاشق درون کپسولها بریزید تا 3/4 ارتفاع هر کپسول پر شود.
    12* به مدت 25-20 دقیقه و تا زمانی که روی کیکها قهوه ای طلایی شود بپزید.
    13* 15 دقیقه اجازه بدهید تا کاملا سردشوند، سپس به روی یک توری سیمی کیک ها را منتقل کنید.
    14* مطمئن شوید که آنها را در همان جهت قرارداده اید .

    طرز تهیه باترکریم
    1* کره را با همزن خوب بزنید تا کرمی و نرم شود.
    2* به تدریج 2 پ شکر را و سپس شیر و گلاب را بیفزایید.
    3* مخلوط را 5-3 دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست و نرم شود.
    4* آرام آرام یک پیمانه باقی مانده شکر را هم اضافه کنید تاوقتی که به غلظت مناسب آیسینگ برسد . ( ممکن است همه شکر احتیاج نباشد.)
    5* چند قطره رنگ خوراکی اضافه کنید و مجددا مخلوط کنید تا کاملا رنگ پخش شود.
    6* بوسیله یک قیف و سری مناسب روی کاپ کیکها را با این مخلوط بپوشانید.
    7* مقدار از پسته خرد شده را روی آن بپاشید.
    ویرایش توسط *مریم* : ۱۳۹۲/۰۸/۲۲ در ساعت ۰۶:۴۵ بعد از ظهر
    رزالیندا, محیا خانوم, Negara و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  6. #117
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1706
    پسند کرده
    1527
    SURPRISE INSIDE POUND CAKE



    Ingredients
    for the Red Velvet Hearts
    2 1/2 cups sifted cake flour
    1 teaspoon baking powder
    1 teaspoon salt
    2 tablespoons cocoa powder (unsweetened)
    2 ounces red gel food coloring
    1/2 cup unsalted butter, at room temperature
    1 1/2 cups sugar
    2 eggs, at room temperature
    1 teaspoon vanilla extract
    1 cup buttermilk, at room temperature
    1 teaspoon white vinegar
    1 teaspoon baking soda

    for the Vanilla Pound Cake
    1 3/4 cups all-purpose flour
    1 1/2 teaspoons baking powder
    3/4 teaspoons table salt
    1 cup granulated sugar
    1 1/2 sticks unsalted butter, softened but slightly cool, cut into 12 pieces
    3 large eggs
    3/4 cups milk
    1 1/2 teaspoons vanilla extract

    You will also need: a 4x4x9 inch Pullman Loaf pan and a 2 1/2 inch heart-shaped cookie cutter.
    Directions
    Preheat oven to 350F. Prepare a foil sling for your 13 x 9 baking pan and spray liberally with baking spray.

    Sift together the cake flour, baking powder, and salt into a medium bowl; set aside. In a small bowl, mix food coloring and cocoa powder to form a thin paste without lumps; set aside.
    In the mixing bowl of your stand mixer, beat butter and sugar together until light and fluffy, about 3-4 minutes. Beat in eggs, one at a time, then beat in vanilla and the red cocoa paste, scraping down the bowl with a spatula as you go.Add one third of the flour mixture to the butter mixture, beat well, then beat in half of the buttermilk. Beat in another third of flour mixture, then second half of buttermilk. End with the last third of the flour mixture, beat until well combined, making sure to scrape down the bowl with a spatula. Note: if you have never made red velvet cake, the color is shockingly red… it’s supposed to be that way, obviously.
    In a small bowl, mix vinegar and baking soda. Yes, it will fizz! Add it to the cake batter and stir well to combine. Pour into prepared pan and for 38-40 minutes. Cool the cakes in the pan for 1 hour, then release remove with foil sling and transfer to a wire rack to cool completely.
    Towards the end of the cooling, make your vanilla batter. In the bowl of a stand mixer, combine the flour, baking powder, salt, and sugar on low speed. Add the butter, 1 piece at a time, and combine until the mixture resembles coarse sand. Add the eggs, 1 at time, and mix until fully combined. Add the milk and vanilla, increase the speed to medium, and mix until the batter is light, fluffy and free of lumps.
    Reheat oven to 350F. Liberally spray your Pullman Loaf pan with baking spray (except the lid; spray that just before you cover.
    To make your heart-center, Even out the top of your red velvet sheet cake. Then, using your cookie cutter, cut put as many hearts as you can (I came up with 10 or so). Stack as many as you can flush together, so you have a long row of hearts — essentially one piece, 7 inches long. Put one inch of the vanilla batter in the bottom of then pan, and then insert your “heart core”, pointy side up (the “tops” of the hearts should go in the bottom on the pan). Holding them in place as best you can, fill the pan round the hearts to just covering them (3/4 full). Put in the pull loaf lid.
    Bake for 45 minutes or until a skewer inserted through comes out clean (of course you have to take it out and remove the lid to do this, but 45 minutes was perfect for me). cool in the pan for 15 minutes before inverting to a wire rack to cool completely. You should have an almost perfect square which you can cut into slices, or frost as a “surprise inside” cake.
    Note: I did 4 test runs on this technique and while it worked nearly perfectly every time, I could never get the heart to stay perfectly straight. It always tilted every so much, but I actually think that that makes it all the more “charming” and homemade.

    سورپرایز پاند کیک

    ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي

    مواد لازم ( برای قلبهای قرمز*کیک مخملی*)
    آرد 2و 1/2 پ
    بیکینگ پودر 1 ق چ
    نمک 1 ق چ
    پ کاکائو 2 ق غ
    رنگ خوراکی قرمز 60 گرم ( 2 اونس)
    کره نرم شده در دمای محیط 1/2 پ
    شکر 1 و 1/2 پ
    تخم مرغ 2 عدد
    اسانس وانیل 1 ق چ
    باترمیلک 1 پ
    سرکه سفید 1 ق چ
    بیکینگ سودا 1 ق چ
    مواد لازم ( برای پاند کیک وانیلی)
    آرد 1 و 3/4 پ
    بیکینگ پودر 1و 1/2 ق چ
    نمک 3/4 ق چ
    شکردانه ریز 1 پ
    کره خرد شده 3/4 پیمانه
    تخم مرغ بزرگ 3 عدد
    شیر 3/4 پ
    اسانس وانیل 1 و 1/2 ق چ

    علاوه بر اینها شما به یک قالب لوف 10*12 ، یک قالب 20*30 رولت و یک کاتر قلب احتیاج خواهید داشت.
    طرز تهیه
    فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. یک قالب 30*20 ( مسطح) را با کاغذ روغنی و یا فویل بپوشانید و خوب با اسپری روغن چرب کنید.
    در یک کاسه متوسط آرد ، بیکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید و کناری بگذارید.
    در کاسه کوچک دیگری پ کاکائو را با رنگ خوراکی مخلوط کنید تا کاملا یکدست و بدون گلوله شود و به کناری بگذارید.
    در کاسه دستگاه مخلوط کن خود، شکر و کره را باهم بزنید تا سبک و پفکی شود، در حدود 4-3 دقیقه. تخم مرغها را دانه دانه اضافه کنید و وانیل و خمیر کاکائوی قرمز را هم با آن مخلوط کنید. اطراف کاسه را بطرف پایین مرتب با لیسک پاک کنید. 1/3 از مخلوط آرد را اضافه کنید، خوب مخلوط کنیدو سپس نیمی از باترمیلک را اضافه کنید. دومرتبه 1/3 دیگر از آرد و نصف باقی مانده باترمیلک را اضافه و خوب مخلوط کنید. در نهایت آخرین قسمت آرد را بیفزایید و کاملا مخلوط کنید. در حین مخلوط کردن مرتب اطراف کاسه را به طرف پایین با لیسک پاک کنید. *( خودم : این طوری مایه کیک یکدست تر میشه و در نهایت ذراتی که در حین هم زدن به اطراف ظرف پاشیده و خوب مخلوط نشدن رو درون مایه کیک نخواهیم داشت ).
    توجه: اگر شما تا بحال کیک مخملی قرمز درست نکردید، رنگ کیک شدیدا قرمز است . . . و بوضوح باید
    همین طور باشد .
    در یک کاسه کوچک ، سرکه و بیکینگ سودا را مخلوط کنید. بله، شروع به کف با صدای فش فش میکنه . اون رو به مایه کیک اضافه کنید و کاملا هم بزنید. حالا این مایه رو درون قالبی که آماده کردین بریزید و بمدت 40-30 دقیقه طبخ کنید. پس از پخت اجازه دهید تا بمدت 1 ساعت خنک شود . سپس کاغذ روغنی یا فویل را از آن جدا کنید و بروی یک توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شود.
    در این حین خمیر کیک وانیلی را آماده کنید. در یک کاسه آرد، BP ، نمک و شکر را با دور کند همزن مخلوط کنید، هر بار یک تکه از کره را به آن اضافه کنید. در نهایت باید مخلوطی شبیه خرده نان داشته باشید. تخم مرغها را دانه دانه اضافه کنید و هر بارخوب مخلوط کنید. شیر و وانیل را هم بیفزایید. سرعت را به متوسط افزایش دهید و به همزدن ادامه دهید تا مخلوط حجیم، سبک و بدون گلوله شود.
    فر را دو مرتبه با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید و قالب لوف را چرب کنید. به غیر از درپوش آن که درست در زمان استفاده از آن باید چرب شود.
    اکنون با استفاده از کاتر قلب، کیک مخملی قرمز را قالب بزنید. تا جایی که امکان دارد اینکار را انجام دهید. ( برای من 10 عدد شد). قلبها را کنار هم بچینید تا یک ردیف طولانی را تشکیل دهید. حداقل 18 سانت. ته قالب لوف را با یک لایه از مایه کیک وانیلی به ضخامت 3 سانت بپوشانید. و سپس ردیف قلبها را روی آن قراردهید، بالای قلبها باید بطرف پایین قالب باشد. تا جایی که میتوانید آنها را در جای خود نگه دارید، و اطراف آنها را با مایه کیک کاملا بپوشانید. 3/4 از قالب شما باید پر باشد. در این لحظه درب قاب را چرب و در جای خود قرار دهید.
    بمدت 45 دقیقه و یا تازمانی که خلال دندان از مرکز کیک تمیز خارج شود آن را بپزید. سپس اجازه دهید تا بمدت 15 دقیقه درون قالب خنک شود و سپس روی توری سیمی منتقل کنید. میتوانید آنرا برش بزنید و یا بعنوان سورپرایز آن را به همین صورت نگه بدارید.
    مسلما در حین ریختن مایه کیک و پخت آن قلبها کمی جابه جا خواهند شد . ولی در هر صورت یک کیک جذاب و البته خانگی خواهد بود.

    نکته این کیک: باید کاملا قلبها کنارهم و فشرده تمام قالب رو بپوشونن . اگه قالب لوف هست یک ردیف کامل و تقریبا بهم فشرده و اگر قالب میان تهی هست یک حلقه کامل قلب باشه . هرچقدر فاصله بین قلبها کمتر باشه کمتر هم حین ریختن مایه و پخت جابه جا میشن .
    ویرایش توسط *مریم* : ۱۳۹۲/۰۹/۰۱ در ساعت ۰۱:۲۱ بعد از ظهر
    محیا خانوم, Behjat, narbella و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  7. #118
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1706
    پسند کرده
    1527
    یه دسر اناری مناسب شب یلدا

    نام: 2456.JPG نمایش: 943 اندازه: 21.6 کیلو بایت

    Chocolate Mousse with Pomegranate Gelee Recipe
    Prep Time: 5 minutes
    Cook Time: 10 minutes
    Total Time: 15 minutes
    Yield: 4

    Chocolate Mousse

    • 3 1/2 ounces dark chocolate, chopped
    • 1 1/4 cup coconut milk
    • 2 teaspoons organic sugar
    • 1 teaspoon agar agar powder
    • 1/4 teaspoon orange extract

    Pomegranate Gelee

    • 1/2 cup pomegranate juice
    • 1/2 teaspoon organic sugar
    • 3/4 teaspoon agar agar powder

    Coconut Cream (optional)

    • 1/4 cup coconut milk
    • 1 teaspoon organic sugar
    • 1/2 teaspoon agar agar powder

    Garnishes

    • grated dark chocolate
    • pomegranate seeds

    Directions
    To make Chocolate Mousse

    1. Place chocolate, coconut milk, sugar, agar agar powder and orange extract in a small saucepan. Cook over medium heat, stirring until chocolate is melted. Bring to a simmer and remove from heat. Let cool for a few minutes before spooning into serving glasses. Refrigerate until set, about 30 minutes to an hour.

    To make Pomegranate Gelatin

    1. Place pomegranate juice, 1/2 teaspoon organic sugar and 3/4 teaspoon agar agar powder in a small saucepan. Bring to a boil and reduce heat; stir until sugar and agar agar powder are dissolved. Let sit off the heat for 5 minutes. Spoon on top of Chocolate Mousse. Chill until set.

    To make Coconut Cream
    Place 1/4 cup coconut milk, 1 teaspoon organic sugar and 1/2 teaspoon agar agar powder in a small saucepan. Bring to a boil and reduce heat; stir until sugar and agar agar powder are dissolved. Let sit off the heat for 5 minutes. Spoon on top of Chocolate Mousse. Chill until set.
    ویرایش توسط *مریم* : ۱۳۹۲/۰۹/۱۵ در ساعت ۰۹:۲۲ قبل از ظهر
    najma و Andrew این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  8. #119
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1706
    پسند کرده
    1527
    نقل قول نوشته اصلی توسط najma نمایش پست ها
    Pomegranate Sconestwo cups flour1/3 cup sugar1 teaspoon baking powder1/4 teaspoon baking soda1/2 teaspoon salt8 tablespoons unsalted butter (I like it to be very cold, even frozen)1/2 cup of pomegranate seeds1/2 cup of half & half (or sour cream, heavy whipping cream, evaporated milk, whatever you have on hand)1 egg
    Directions

















    1. Adjust oven rack to lower-middle position and preheat oven to 400 degrees.
    2. In a medium bowl, mix flour, 1/3 cup sugar, baking powder, baking soda and salt. Grate butter into flour mixture on the large holes of a box grater; use your fingers to work in butter (mixture should resemble coarse meal), then stir in pomegranates.
    3. In a small bowl, whisk cream and egg until smooth.
    4. Using a fork, stir sour cream mixture into flour mixture until large dough clumps form. Use your hands to press the dough against the bowl into a ball. (The dough will be sticky in places, and there may not seem to be enough liquid at first, but as you press, the dough will come together.)
    5. Place on a lightly floured surface and pat into a 7- to 8-inch circle about 3/4-inch thick. Sprinkle with remaining 1 tsp. of sugar. Use a sharp knife to cut into 8 triangles; place on a cookie sheet (preferably lined with parchment paper), about 1 inch apart. Bake until golden, about 15 to 17 minutes. Cool for 5 minutes and serve warm or at room temperature


    اسکن انار


    مواد لازم
    آرد 2 پ
    شکر 1/3پ
    ب پ 1 ق چ
    جوش شیرین( بیکینگ سودا) 1/4 ق چ
    نمک 1/2 ق چ
    کره 8 ق غ ( بهتر است سرد و یخی باشد)
    دانه انار 1/2 پ
    خامه قنادی ( یا خامه پرچرب، خامه ترش، شیرتغلیظ شده، شیرعسلی) 1/2 پ
    تخم مرغ 1 عدد

    طرز تهیه
    1* فر را با دمای 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
    2* در یک کاسه مناسب، آرد ، شکر، ب پ ، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید. کره را روی این مواد خشک رنده کنید .( با دنده درشت رنده )؛ با انگشتان خود مخلوط کنید تا به شکل خرده نان یا رشته رشته شود)، سپس دانه های انار را اضافه کنید.
    3* در یک کاسه کوچک خامه و تخم مرغ را ویسک کنید تاکاملا یکدست و لطیف شود.
    4* با استفاده از یک چنگال مخلوط خامه و تخم مرغ را به کاسه آرد بیفزایید و هم بزنید تا یک گلوله خمیر تشکیل شود. در این مرحله با دست خمیر را کمی ورز دهید . ( در ابتدا چسبنده به نظر می آید ، اما کم کم خمیر منسجمی درست خواهد شد )
    5* خمیر را روی یک سطح آردپاشی شده قراردهید و آن را به شکل دایره ای به قطر 18 سانت و ضخامت 1 سانت باز کنید. به اندازه 1 ق چ شکر روی خمیر بپاشید . به وسیله یک چاقوی تیز به هشت قسمت مثلثی شکل برش بزنید .
    قالب مسطحی را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را روی آن قرار دهید، به طوری که تقریبا 3 سانت از اطراف، خمیر با لبه قالب فاصله داشته باشد. خمیر را درون فر قراردهید تا پخته و طلایی شود . 15 تا 17 دقیقه طول میکشد . پس از پخت به مدت 5 دقیقه اجازه دهید خنک شود و همان موقع سرو کنید .
    narbella, محیا خانوم, پرپرک و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  9. #120
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1706
    پسند کرده
    1527

    Meatball Pops



    • prep time 15 min
    • total time 30 min
    • ingredients 7
    • servings 10


    Ingredients
    can (10.2 oz) Pillsbury® Grands!® refrigerated buttermilk biscuits
    1/3 cup shredded Monterey Jack or Cheddar cheese
    10 refrigerated or frozen cooked beef meatballs, thawed
    1/4 cup LAND O LAKES® Butter, melted
    2/3 cup finely crushed seasoned croutons
    10 large appetizer picks or lollipop sticks, if desired
    1 1/2 cups tomato pasta sauce, heated
    Steps

    A Heat oven to 375°F. Line cookie sheet with parchment paper, or spray with CRISCO® Original No-Stick Cooking Spray. Separate dough into 5 biscuits. Split each biscuit to make 10 rounds. Press out each biscuit half to form 3-inch round.
    B Sprinkle each biscuit round with cheese to within 1/2 inch of edge. Top each with meatball. Bring up sides of dough over meatball; pinch edges to seal. Brush rounded tops and sides of dough with butter; coat with croutons. Place, seam side down, on cookie sheet.
    C Bake 10 to 15 minutes or until golden brown.
    D Place appetizer pick in each biscuit-wrapped meatball to form meatball pop. Serve with warm pasta sauce for dipping


    زمان آماده سازی مواد 15 دقیقه
    زمان کل 30 دقیقه
    تعداد مواد لازم 7 عدد
    میزان سرو 10

    مواد لازم

    بیسکوییت های باترمیلک مارک Pillsbury یک بسته ( فک کنم میشه از خمیر فیلو و یا خمیر پیراشکی هم استفاده کرد)
    پنیر چدار رنده شده 1/3 پ
    گوشت قلقلی آماده پخته شده 10 عدد
    کره آب شده 1/4 پ
    نان کروتان چاشنی دار و ریز خردشده 2/3 پ ( میتونید از آرد سوخاری خرده های نان تست یا باگت که کمی بوداده شده استفاده کنید . )
    سیخ چوبی 10 عدد ( درصورت تمایل)
    سس گوجه 1و 1/2 پ ( گرم شده)

    طرز تهیه
    فر را بادمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید. یک سینی مخصوص پخت بیسکوییت ( یا قالب رولت) را چرب و یا کف آن را کاغذ روغنی پهن کنید. از خمیر بیسکوییت 10 گلوله درست کنید و هرکدام را به قطر 8 سانت پهن کنید .
    روی خمیرهای پهن شده را بافاصله از لبه خمیر پنیر بپاشید . و روی هر کدام یک عدد گلوله گوشتی قراردهید. لبه های خمیر را بالا بیاورید و روی گلوله گوشت را بپوشانید . در نهایت انتهای آن را کمی با انگشتان فشاردهید تا محکم شود.(مثل محکم کردن لبه های پیراشکی گوشت) . با استفاده از قلم مو تمام سطح آن را کره آب شده بمالید. سپس درون خرده های نان کروتان بغلتانید. و روی کاغذ روغنی قراردهید به طوری که درز آن رو به پایین باشد.
    به مدت 10 تا 15 دقیقه و یا تا زمانی که طلایی شوند درون فر قراردهید .
    میتوانید داخل هر گلوله یک سیخ چوبی فروکنید . با سس گوجه گرم سرو کنید.

    * نان کروتان
    همان نان تست است که به قطعات کوچک خرد و داخل فر و یا درون تابه تست و در کنار سوپ و یا سالاد سرو میشود .
    Andrew, محیا خانوم, Behjat و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

صفحه 15 از 17 نخستنخست ... 5121314151617 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما