نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree330Likes

موضوع: ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي

نمایش نتایج: از 105 به 112 از 136
  1. #105
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1706
    پسند کرده
    1527

    Re: ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي

    نقل قول نوشته اصلی توسط فرزانه1345 نمایش پست ها
    Ranch Potatoes Recipe

    The holidays are here so I though this Ranch Potatoes Recipe would be appropriate. I am always looking for a good side dish to take to a Family, or Christmas get-together. This is another simple recipe; it does take a little time because of having to boil the potatoes, but it is well made up for on the other end because there is only 20 to 30 minutes baking time in the oven. The Ranch dressing, bacon, and cheese is an excellent flavor combination that your Family and guest will love. You can control your finishing time a little bit by boiling the potatoes a little longer, but be careful so they don’t get to soft or overdone. Enjoy

    Recipe type: Side Dish
    Serves: 6

    Ingredients

    8-10 medium potatoes (cut into ½” cubes)
    1 can of condensed cream of mushroom soup 1 ½ cups milk
    1 envelope dry ranch dressing mix
    2 cups shredded cheddar cheese (divided)
    Salt and pepper to taste
    6 bacon slices (cooked until crispy and crumbled)

    Instructions

    Pre-heat the oven to 350 degrees.
    In a large pot cover the potatoes in water and bring to a boil over high heat. Cook for 10-12 minutes or until the potatoes are almost tender. Drain.
    Grease a 13×9 inch casserole dish.
    In a bowl, mix together cream of mushroom soup, milk, ranch dressing, 1 cup of the cheese, and add the salt and pepper to taste.
    Pour over potatoes in the casserole dish.
    Sprinkle remaining cup of shredded cheddar cheese and the crumbled bacon over the top.
    Place into the oven and bake uncovered for 25-30 minutes or until the potatoes are tender.


    خوراک سیب زمینی


    تعطیلات اینجا زیاد هستن و من فک کردم که این دستور خوراک سیب زمینی میتونه خیلی مناسب باشه. همیشه به دنبال یک دورچین خوب برای ظرف غذای خانوادگی بودم ، یا برای کریسمس که دور همدیگر جمع میشیم . این یک دستور ساده دیگه هست که زمان کمی میگره چون سیب زمینی باید آب پز بشه و از طرف دیگه چون 20 تا 30 دقیقه هم در فر باید طبخ بشه . گوشت و پنیر ترکیب طعم فوق العاده ای خواهند داشت که هم خانواده و هم مهمانان شما دوستش خواهند داشت . میتونید جوشاندن سیب زمینی ها رو کمی طولانی تر کنید اما مراقب باشید که اونها زیاد از حد پخته و حتی له نشن .

    مواد لازم (سرو برای 6 نفر)
    سیب زمینی متوسط 10 - 8 عدد ( به صورت نگینی درشت خرد شده )
    کرم سوپ قارچ 1 قوطی
    شیر 1/2 پ
    ادویه مخلوط 1 پاکت
    پنیر چدار رنده شده 2 پیمانه
    نمک و فلفل
    اسلایس گوشت (بیکن) 6 عدد پخته و برشته شده

    طرز تهیه
    فر را با درجه حرارت 350 فارنهایت (180 سانتیگراد) گرم کنید. در یک قابلمه بزرگ سیب زمینی ها را با حرارت بالا آب پز کنید .به مدت 10-12 دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی ها کمی نرم شوند. سپس آنها را خشک کنید. یک قالب یا ظرف سرامیکی 13*9 اینچی را چرب کنید . در یک کاسه کرم سوپ قارچ ، شیر، ادویه و 1 پیمانه از پنیر را مخلوط و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. سیب زمینی ها را در قالب چرب شده بریزیدو سس تهیه شده را روی آن بدهید . مابقی پنیر و اسلایس های گوشت را هم روی آن پخش کنید. به مدت 30-25 دقیقه بدون پوشش ظرف را در فر قراردهید و یا تا زمانی که سیب زمینی ها نرم تر شوند.



    ادویه مخلوط میتونه شامل :
    جعفری خشک شده 2 ق غ
    شوید خشک 1 ق غ
    پودر سیر 1 ق غ
    پودر پیاز 1 ق غ
    ریحان خشک 1/2 ق غ
    فلفل 1/2 ق غ

    باشه .
    Nicole68, Andrew و satia70 این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  2. #106
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1706
    پسند کرده
    1527

    Re: ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي

    نقل قول نوشته اصلی توسط مانیِ بهار
    طرز تهیه پنیر موزارلا ی خانگی

    1/4 ق چ مایه پنیر یا 1/4 قرص مایه پنیر را با 1/4 پ آب سرد رقیق کنید و کناری بگذارید.
    برای تهیه این پنیر شما احتیاج به شیر چرب چرب دارین .( احتمالا باید برید از خود گاوداریها تهیه کنید)
    1) ابتدا به حدود 4 کیلو شیرسرد ، 1 و 1/2 ق چ اسیدسیتریک (سرکه سفید) و 1 پیمانه آب سرد اضافه کنید. (ظرف مورد استفاده باید حتما استیل باشد)
    2) با حرارت ملایم تا 40-30 درجه سانتیگراد شیر را گرم کنید . اگر توجه کنید با نزدیک شدن به این دما شیر شروع به لخته شدن میکند.
    3) از روی حرارت بردارید . مایه پنیر آماده شده را به آرامی به قابلمه شیر اضافه کنید و به صورت دورانی(از پایین به بالا) هم بزنید. پس از 30 ثاینه، روی قابلمه را به مدت 5 دقیقه بپوشانید.
    4) بعد از این مدت آن را چک کنید . مایه تشکیل شده شبیه کاسترد میباشد و آب پنیر شفاف در زیر آن قراردارد. اگر هنوز خیلی نرم است چند دقیقه دیگر به آن استراحت دهید .
    5)در این مرحله لایه تشکیل شده را با چاقوی بلند به صورت کعب های 1.5 سانتی برش بزنید.
    6)مجددا قابلمه را روی گاز برگردانده و درحالی که آرام هم میزنید حرارت مایع را به 41 درجه سانتیگراد برسانید .
    7) از روی حرارت برداشته و همزدن را 5-2 دقیقه دیگر ادامه دهید (با همزدن بیشتر پنیرسفت تری خواهید داشت). با استفاده از یک کفگیر یا ملاقه (ترجیحا سوراخ دار) تکه های پنیر را به آبکش منتقل کنید.
    8) توجه کنید که با چکیده شدن آب پنیر ، تکه ها به مرور سفت تر میشوند.
    9) به همین صورت تمامی آب پنیر را از آن جدا کنید .به رنگ آب پنیر باقی مانده در قابلمه توجه کنید.
    10) با فشار ملایم سعی کنید آب پنیر باقی مانده را خارج کنید .
    11) پنیر را در ظرف مخصوص درون مایکروویو با حرارت بالا به مدت 1 دقیقه قراردهید. میبینید که بازهم مقداری آب از آن جدا میشود . مانند قبل آب اضافی را گرفته و سعی کنید با دست یا با استفاده از یک قاشق پنیر را زیر رو رو کنید تا سرد شود . با استفاده از دستکش لاستیکی میتوانید در همین زمان با وجود حرارت بالای پنیر آن را لمس کنید.
    12) پنیر را به صورت گلوله شکل دهید و دو بار دیگر مرحله مایکروویو را تکرار کنید . اما در این مرحله به مدت 30-35 ثانیه . هر بار پس از خارج کردن پنیر آب اضافی را بگیرید . و مرحله سرد کردن را انجام دهید.
    13) در آخر مانند ورز دادن خمیر نان ، گلوله پنیر را ورز دهید تا نرم و براق شود . در آخر میتوانید کمی نمک به آن اضافه کنید.. در این مرحله گلوله پنیر کاملا نرم و انعطاف پذیر برای کشش دادن خواهد بود و البته قابل خوردن. آن را به شکل گلوله فرم دهید و درون آب سرد بیندازید تا سرد شود . پس از سرد شدن آن را با پلاستیک کاملا کاور کنید و در یخچال قراردهید . میتوانید روزها آن را در یخچال نگهداری کنید. اما بهتر است که تازه مصرف شود.


    *عکسها در پست بعدی*
    Nicole68 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  3. #107
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1706
    پسند کرده
    1527

    Re: ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي




    Nicole68, elina lotfipuor, Andrew و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  4. #108
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1706
    پسند کرده
    1527

    Re: ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي

    نقل قول نوشته اصلی توسط مانیِ بهار
    http://chefinyou.com/2008/05/beet-hummus/

    حمص
    حمص، در حقیقت نوعی اردور یا پیش*غذاست که می*توان آن را یکی از جذابیت*های آشپزی خاورمیانه به حساب آورد. سادگی این رسپی در کنار ویژگی*های غذایی آن حمص را تبدیل به اردوری کرده است که به عنوان یک شام سبک در کنار سالاد یا به عنوان یک اسنک میان وعده برای فرزندان تان بی نظیر است. حمص رقیق به عنوان یک سس در کنار گوشت، مرغ و ماهی هم کاربرد دارد.) برگرفته از وب
    مواد لازم

    چغندر 500 گرم یا 3 عدد بزرگ
    نخود 1 پ
    پیاز بزرگ 1 عدد
    زیره 1 ق غ
    تاهینی 2 ق غ ( بسته به ذائقه) (یا سس ارده)
    ماست کم چربی 1/4 پ
    سیر 4-3 حبه
    روغن زیتون 3 ق غ (Extra Virgin Olive Oil)
    آب لیموی تاز 1/4 پ

    طرز تهیه

    نخود را به مدت یک شب در آب بخیسانید . سپس آب آن را جدا کرده و با زود پز به مدت 10 دقیقه طبخ کنید. چغندرها را پوست گرفته و قطعه قطعه کنید. سپس با مقداری آب آنها را طبخ کنید تا وقتی که نرم شوند . میتوانید از بخارپز هم استفاده کنید .آب باقی مانده در ظرف را نگه دارید .
    در این مدت نخودها نیز پخته اند و به اندازه کافی نرم شده اند . آب باقی مانده نخودهارا نیز نگه دارید . درون تابه ای پیاز خرد شده را با کمی نمک تفت دهید سپس سیر را هم به آن اضافه کنید.سعی کنید بدون روغن و یا با مقدارکمی روغن اینکار را انجام دهید . نمک کمک میکند که عطر پیاز بیرون بیاید . پودر زیره را هم اضافه کنید . و کمی دیگر تفت دهید . سپس 2-1 ق غ از آب نخود را به مواد اضافه کرده تا بهتر پخته شوند . پیازها که نرم شدند تابه را از روی حرارت بردارید . در این مرحله چغندرهای پخته را به همراه سایر مواد درون غذاساز ریخته و مخلوط کنید تا یکدست شود . روغن زیتون را در 2 یا 3 مرحله اضافه کنید.
    در ظرف سرو ریخته و با مقداری جعفری خرد شده تزیین کنید . این غذا را میتوانید با نان تست پیتا سرو کنید.
    Nicole68, Andrew و narjes12 این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  5. #109
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1706
    پسند کرده
    1527

    Re: ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي

    نقل قول نوشته اصلی توسط narjes12
    مریم جون اول از همه یه دنیا ممنون به خاطر ترجمه هات و وقتی که صرف میکنی برای کمک به بقیه
    خدا اجرت بده انشاالله و به همه ارزوهات برسوندت

    http://chefinyou.com/2013/05/cabbage-vadai/

    Cabbage Ulundu Vadai



    این غذا در واقع یه نوع دونات هستش که با کلم و نوعی عدس (ulundu) درست میشه . این دستور غذا در واقع مربوط میشه جنوب کشور هندوستان .
    مدت زمان آماده سازی : 30 دقیقه تا 1 ساعت
    مدت زمان پخت : کمتر از 15 دقیقه
    سرو برای : 6 نفر
    مقدار : 12-10 عدد دونات متوسط

    مواد لازم
    عدس سیاه پوست کنده 1 پیمانه
    ( این عدس سیاه هست که سه نوع داره پوست کنده ، لپه شده و دانه کامل )


    آرد برنج ( اختیاری) 2 ق چ
    کلم خرد شده 3/4 پ
    پیاز قرمز ریز خرد شده 1/4 پ
    فلفل سبز 2-1 عدد خرد شده
    زنجبیل خرد شده 1 ق چ
    زیره 1/2 ق چ
    برگ بو چند عدد
    نمک

    طرز تهیه

    عدسهای پوست کنده را حداقل به مدت 40 دقیقه در آب بخیسانید . مطمئن شوید که خوب خیس خورده اند تا هم راحتتر له شوند و نیز هنگام پخت روغن کمتری جذب کنند. در این فاصله کلم با دنده ریز ردنده کنید.
    در یک کاسه کلم را با حدود 1/4 ق چ نمک مخلوط و به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید.اینکار موجب میشود که آب کلم گرفته شده و در نهایت مخلوط ما آبدار نباشد. پس از این مدت آب اضافی را با فشردن خارج کنید .
    عدسها را نیز آبکش کرده و تمام آب آن را خارج کنید و درون غذاساز بریزید . به خمیر حاصل درصورتی که بیش از حد سفت بود در حد قاشق چایخوری آب اضافه کنید تا نرمتر شود. از دکمه pulse دستگاه استفاده کنید تا در نهایت یک خمیر نرم ولی چسبنده داشته باشید . مابقی مواد را نیز اضافه و خوب با هم مخلوط کنید .
    از خمیر حاصل گلوله های کوچکی برداشته و روی یک ظرف مسطح و یا کیسه پلاستیک که قبلا آن را چرب کرده اید قراردهید . دستان خود را چرب ویا خیس کنید و خمیر را به شکل دونات فرم دهید . سپس آن را در روغن داغ سرخ کنید . پس از سرخ شده روی حوله آشپزخانه و یا کاغذ روغنی قراردهید تا روغن اضافی آن گرفته شود .

    توجه : ماندگی این خمیر باعث افت کیفیت غذا میشود . در صورتی که قصد سرخ کردن آن را ندارید سریع خمیر را فریز کنید .
    روغن بیش از حد داغ اجازه مغز پخت شدن دوناتها را نمیدهد . و روغنی که کاملا داغ نشده باعث خمیری شدن غذا میشود .
    Nicole68, Andrew و narjes12 این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  6. #110
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aidakhanom آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۸
    نوشته ها
    209
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    8
    پسند کرده
    152

    Re: ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي

    نقل قول نوشته اصلی توسط narjes12 نمایش پست ها


    Ah, April .... it is a month of birthdays in my maternal family. Seven members of the family including my Grandma was born in April. My Grandma, the matriach of the family whom we the granchildren fondly call 'Popo' just turned 86. We had a potluck dinner to celebrate the occasion and I volunteered to make the 'piece de resistance' of the birthday celebration - the birthday cake! It was a little risky as I wanted to make a Chilled Mango Cheesecake which I've never tried before. Fearing my attempt would fail, my Mom suggested I buy a cake from the bakery instead. But I was not ready to be dissuaded, I held firm to my decision and luckily my risk paid off. The cake was impressively tall and was well received by the family members. Some even went back for seconds including the birthday girl. My Mom being my number one critic praised how lovely the cake was and this made me really pleased.

    As you can see, the cake had 2 layers of sponge and 2 layers of cheese filling topped with mango puree. I have adapted & tweaked the Sponge Cake recipe from 'Delicious Cakes' by Amy Heng and the Mango Cheese Filling recipe from 'Fantastic Cheesecake' by Alex Goh. 

    Here goes the recipe.
    Chilled Mango Cheese Cake

    Sponge Cake Layer

    5 egg yolks
    1 tsp vanilla essence
    100g caster sugar
    1/4 tsp salt
    125 ml milk
    125 ml veg cooking oil
    175g cake flour/superfine flour
    2 tsp baking powder
    5 egg whites
    1/2 tsp cream of tartar
    100g caster sugar

    Method:

    1) Prepare a 9 inch loose base cake tin. Preheat oven to 170 °C.
    2) Sift cake flour and baking powder. Then combine together with egg yolks, vanilla essence, caster sugar and salt. Gradually add in milk and oil and mix till smooth.
    3) In a mixer bowl, whisk egg whites and cream of tartar till foamy.Gradually add in sugar and whisk till stiff peaks.
    4) Fold 1/3 of the egg whites into the egg yolk batter to loosen. Fold in the rest of the egg whites till well combined.
    5) Pour the cake batter into the tin and bake for 40-45 minutes or until skewer comes out clean when tested.
    6) Invert the cake and let cool on wire rack. Once cooled, remove cake from the tin.
    7) Trim and slice cake into 2 even layers.



    Mango Cheese Filling

    500g Cream Cheese
    80g Caster Sugar
    2 Tbs Lemon Juice
    400g Mango Puree
    200g pouring cream
    3 Tbs Gelatin
    120g water
    300g whipped cream
    cubed Mango (from 2 medium sized Mangoes)


    Mango Puree Topping

    Flesh of 1 medium sized Mango
    2 Tbs Piping Gel

    Method:

    1) In a mixer bowl or a food processor, beat the cream cheese together with sugar until smooth and sugar has dissolved.
    2) In another bowl, mix mango puree together with the lemon juice. Set aside. (Taste the puree and if it's too sour add more caster sugar 1 tablespoons at a time until the desired sweetness is obtained)
    3) In a small bowl, sprinkle gelatin on water and let it bloom for a few minutes. Then zap in the micowave for a few seconds and stir to dissolve. When the gelatine powder is fully dissolved, add to mango puree. Then add in the pouring cream. Mix well.
    4) Gradually pour the mango puree mixture into the beaten cream cheese. Blend well. Fold in whipped cream. Gently mix well till incorporated and smooth.
    5) Use a round cake ring or a deep cake tin with removable base or springform tin, place a layer of cake and pour in mango cheese filling. Add half the mango cubes and cover them with some cheese filling. Lay another cake layer, add the remaing mango cubes and pour in the remaining cheese filling. Make sure the cheese filling covers the mango cubes. Let the cake chill for at least 3 hours to set before removing the cake ring.
    4) After the cake has set and the ring removed, make mango puree topping. Blend mango puree together with piping gel (add more piping gel if a thicker consistency is desired) and pour on top of the set cake carefully. Done!

    اپريل ماه تولد خانواده مادري من است، 7 عضو خانواده شامل مادربزرگ در اين ماه متولد شده اند.
    مادربزرگم؛ مادر خانواده، كه ما نوه ها او را پوپو صدا ميكنيم 86 ساله شد. ما يك شام مختصر براي جشن گرفتن اين مناسبت داشتيم و من دواطلب شدم تا كيك تولد را تهيه كنم. 'piece de resistance'
    كيك تولد كمي ريسكي بود چون ميخواستم يك چيزكيك سرد انبه درست كنم،ميترسيدم كه تلاشم با شكست مواجه شود، ماردم پيشنهاد كرد كه به جاي آن، يك كيك آماده بخريم. اما من واقعا آماده انصراف دادن نبودم و مصرانه روي تصميمم ايستادم و خوشبختانه خطر رفع شد. كيك به شكل پرابهتي بلند بود و كاملا مورد پسند اعضاي خانواده قرار گرفت.حتي بعضي ها چندين بار براي گرفتن كيك برگشتند. مادرم كه منتقد من بود هم اعتراف كرد كه كيك بسيار خوب بوده و اين مسأاله من رو خيلي راضي كرد.همونجور كه ميبينيد كيك داراي دو لايه كيك اسفنجي است با فيلينيگ پنيري و رويه پوره انبه. من دستور تهيه كيك اسفنجي را از كيكهاي خوشمزه Amy Heng برداشته ام و فيلينگ پنيري انبه رو از چيزكيكهاي فوقالعاده Alex Goh

    و حالا بفرماييد طرز تهيه:
    چيزكيك انبه سرد.

    لايه كيك اسفنجي
    5 زرده تخم مرغ
    1 ق چ اسانسس وانيل
    100 گرم پودر شكر 4/1 ق چ نمك
    125 ميلي ليتر شير
    125 ميلي ليتر روغن گياهي پخت و پز
    175 گرم آرد خيلي ريز دانه
    2 ق چ ب پ
    5 زرده تخم مرغ
    2/1 ق چ كرم تارتار
    100 گرم پودر شكر

    روش تهيه
    1- يك قالب كيك 9 اينچي تهسه كنيد و فر ر با 170 درجه شانتي گراد گرم كنيد.
    2- آرد و بكينگ پودر را الك كنيد سپس زرده تخم مرغ و اسانس وانيل و پدر شكر و نمك را با هم مخلوط كنيد، به تدريج شير و روغن را اضافه كنيد و هم بزنيد تا يكدست شود.

    3- در يك كاسه سفيده هاي تخم مرغ و كرم تارتار را هم بزنيد تا فرم بگيرد بعد به تدريج شكر را اضافه كنيد و تا رسيدن به نقطه استيف ويسك كنيد.
    4 - 3/1 سفيده ها داخل زرده ها بريزيد و فولد كنيد. و سپس بقيه سفيده را اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد.
    5- مايه كيك را درون قالب ريخته و براي 40-45 دقيقه بپزيد تا زماني كه تستر تميز بيرون بيايد.
    6- كيك را از فر خارح كرده و ان ارا روي يك سه پايه سيمي خنك كنيد. وقتي سرد شد از قالب خارج كنيد
    7- كيك را به دو لايه برش بزنيد.



    فيلينگ پنير انبه
    500 گرم پنير خامه اي
    80 گرم پودر شكر
    2 قاشق غذاخوري آب ليمو
    200 گرم خامه رقيق
    3 قاشق غذاخوري ژلاتين
    300 گرم خامه فرم گرفته
    120 گرم آب
    انبه برش داده شده(از دو انبه متوسط)

    رويه انبه اي:

    گوشت يك انبه متوسط
    2 قاشق غذاخوري پايپينگ ژل

    روش تهيه:
    1- در كاسه همزن يا در غذاساز پنير خامه رو با شكر انفدر هم بزنيد تا يكدست شود و شكر حل شود.
    2- در يك كاسه ديگر پوره انبه را با آب ليمو مخلوط كنيد.و كنار بگذاريد(پوره را بچشيد و اگر خيلي ترش بود 1 قاشق غذاخوري پودرشكر به ان اضافه كنيد تا به شيريني دلخواهتان برسد).
    3- در يك كاسه كوچك ژلاتين را روي آب بپاشيد و اجازه دهيد چند دقيقه بماند تا به عمل بيايد سپس در مايكروويو به مدت چند ثانيه قرار دهيد و هم بزنيد تا حل شود وقتي ژلاتين كاملا حل شد به پوره انبه اضافه كنيد و سپس خامه رقيق را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد
    4- به تدريج پوره انبه را پنير خامه اي هم زده شده اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد خامه فرم گرفته را اضافه كنيد. به آرامي هم بزنيد تا يكنواخت و صاف شود

    5- از يك قالب كيك گرد با پايه قابل جدايش يا يك رينگ كيك گرد يا قالب كمربندي گرد استفاده كنيد و يك لايه كيك كف آن قرار دهيد و فيلينگ پنير انبه راروي ان بريزيد و نصف برشهاي مربعي انبه را روي ان بريزيد و روي آنها را با پنير و انبه بپوشلنيد. يك لايه ديگر از كيك بگذاريد . سپس باقي مانده برشهاي انبه و در انتها باقي مانده پنير وانبه را بريزيد. مطمئن شويد كه فيلينگ پنيري تمام برشهاي انبه را ميپوشاند اجازه دهيد تا كيك به مدت 3 ساعت در يحچال باشد و سپس رينگ را جدا كنيد.

    6- پس از آنكه كيك سرد شد و كمربند را جدا كرديد، رويه انبه اي را تهيه كنيد و پوره انبه را با پايپينگ ژل هم بزنيد (اگرلايه ثابت و ضحيم تري مدنظرتان است ميزان پايپينگ ژل را افزايش دهيد )و مخلوط را با دقت روي كيك پخش كنيد.تمام شد!
    Nicole68, Andrew و narjes12 این نوشته را پسندیده.

  7. #111
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1706
    پسند کرده
    1527

    Re: ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي

    نقل قول نوشته اصلی توسط narjes12 نمایش پست ها








    Mango Mousse & Yoghurt Layer Cake RecipeYoghurt Sponge Cake
    [BLOCKQUOTE][img]http://1.bp.********.com/-mQg3Lt0-IDw/TZ1q28rRsWI/AAAAAAAACe0/_DlKUPpY7Z0/s320/IMG_0989.JPG[/img][/BLOCKQUOTE] 4 medium egg yolks10g castor sugar4 medium egg whites60g castor sugar1/4 tsp cream of tartar120g natural flavour yogurt70g superfine flour10g corn flour40g canola oil or any veg cooking oil

    Method:1) Pre-heat the oven at 160°C. Lightly grease or line a round 8 inch deep pan with parchment paper.2) Beat egg yolks with sugar until the colour lightens and turns slightly pale. Sift the flours and fold into the egg yolk mixture slowly. If it gets too dry, it's time to add in the yogurt and canola oil. Mix until all the flours are well blended and the batter is smooth & lump free.
    3) Whisk the egg whites and cream of tartar until foamy. Gradually add in sugar and continue to whisk until fluffy and soft peaks form.
    4) Fold 1/3 of the egg white batter into the egg yolk batter. Gently fold in the rest of the egg whites without deflating the batter.
    5) Pour the batter into the baking tin, give it a couple firm taps on the table to release large air bubbles and bake it for 40 mins or until a skewer comes out clean.
    6) Once baked, remove cake from the pan and leave to cool on wire rack.
    7) Trim and slice cake to 2 even layers of 2 cm thick each.

    Note: The sponge cake will shrink a fair bit upon cooling.

    
    [BLOCKQUOTE][img]http://3.bp.********.com/-5k6VKSvQ6Eo/TZ1xIAsbOpI/AAAAAAAACe4/SXqzQMUDBxM/s320/IMG_1006.JPG[/img][/BLOCKQUOTE]Mango Mousse :
    17g Gelatin Powder
    60g h - o - t Water
    350g Whipping Cream
    3 Tbsp Icing Sugar
    300g Mango Puree (if refrigerated, bring to room temperature)
    1 Tbsp Rum
    200g to 220g Cubed Mango (or use 2 medium sized mangoes)


    Mango puree topping:

    150g mango puree (or use1 medium sized mango)(bring to room temperature)
    2 Tbsp piping gel


    Method:

    1) In a small bowl, dissolve gelatine powder in h - o - t water. When the gelatine powder is fully dissolved, add to mango puree. Add rum to the mixture. Mix well.
    2) In a mixing bowl, whip whipping cream with icing sugar to mousse state. Add the mango mixture to whipped cream. Mix well till incorporated.
    3) Use an 8 inch round cake ring or a cake tin with removable base or springform tin, place a layer of cake and pour in mango mousse. Add half the mango cubes and cover them with some mousse. Lay another cake layer, add the remaing mango cubes and pour the remaining mousse. Make sure the mousse covers the mango cubes. Let the cake chill for at least 3 hours to set before removing the cake ring.
    4) After the mousse has set and the ring removed, make mango puree topping. Blend mango puree together with piping gel (add more piping gel if a thicker consistency is desired) and pour on top of the set mousse carefully. Done!
    Now, sing a birthday song and cut the cake!

    کیک موس انبه
    (کیک ماست اسفنجی)

    مواد لازم

    تخم مرغ متوسط 4 عدد (سفیده و زرده باید از هم جدا شوند)
    شکر 10 گرم
    شکر 60 گرم
    کرم تارتار 1/4 ق چ
    ماست 20 گرم
    آرد 70 گرم
    آرد ذرت 10 گرم
    روغن کانولا 40 گرم (روغن های گیاهی دیگر نیز میتوانند جایگزین شوند)

    طرز تهیه

    فر را با حرارت 160 درجه سانتیگراد روشن کنید. قالب مناسبی را چرب کنید و یا کف آن کاغذ روغنی پهن کنید .زرده های تخم مرغ را با شکر بزنید تا کرم رنگ و روشن شود . آردها را باهم الک کنید و کم کم به زرده ها اضافه کنید. اگر بیش از حد سفت شد باید در این هنگام به آن ماست و روغن را اضافه کنید . مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست و بدون گلوله آرد شود.
    سفیده هارا نیز با کرم تارتار بزنید تا کف کند. کم کم شکر را اضافه کنید تا نرم، سبک و پف دار شود و فرم بگیرد.
    1/3 از سفیده زده شده را به مخلوط زرده اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا پف مخلوط نخوابد . مابقی سفیده را نیز به همین ترتیب اضافه و مخلوط کنید.
    مایه کیک را درون قالب ریخته و دومرتبه قالب را روی میز بکوبید تا حبابهای هوا خارج شوند . قالب را به مدت 40 دقیقه و یا تازمانی که تستر تمیز از مرکز کیک خارج شود در فر قراردهید .
    پس از پخت کیک را از قالب خارج کرده . اجازه دهید تا سرد شود.
    سپس کیک را به دو لایه به ارتفاع 2 سانت تقسیم کنید.
    نکته : کیک اسفنجی ممکن است در طول مدت سرد شدن کمی خود را جمع کند.

    موس انبه :
    پودر ژلاتین 17 گرم
    آب جوش 60 گرم
    خامه قنادی 350 گرم
    شکرآیسینگ 3 ق غ
    پوره انبه 300 گر
    عرق نیشکر 1 ق غ (فک کنم بشه از شربت ذرت و یا عسل بجاش استفاده کرد)
    مانگو نگینی خرد شده 200 تا 220 گرم

    رویه مانگو :
    پوره انبه 150 گرم
    ژله بریلیو 2 ق غ

    روش تهیه

    ژلاتین را با آب جوش کامل حل کنید و سپس به پوره انبه اضافه و مخلوط کنید . عرق نیشکر را نیز به آن اضافه و خوب مخلوط کنید.
    در ظرف دیگری خامه با با شکر بزنید تا فرم بگیرد سپس مخلوط پوره انبه را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
    یک قالب گرد 23 سانتی با کف جداشونده و یا قالب کمربندی را انتخاب کنید. یک لایه از کیک را کف آن قراردهید و مقداری از موس و سپس نیمی از انبه های خردشده را روی آن بریزید . مجددا انبه ها را با مقداری موس بپوشانید. لایه دوم کیک را اضافه و همین مراحل را تکرار کنید.مطمئن شوید که موس کاملا تکه های انبه را پوشانده . کیک را حداقل به مدت 3 ساعت در یخچال قراردهید و سپس از قالب خارج کنید.
    پس از این مرحله و هنگامی که موس بسته شد کیک را از قالب خارج کنید و تاپینگ پوره انبه را آماده کنید. پوره انبه را با ژله بریلیو مخلوط کنید( اگر لایه ضخیم تری میخواهید ژله بیشتری اضافه کنید.) و این مخلوط را به آرامی روی کیک موس بریزید . آماده شد ! حالا ترانه تولد مبارک رو بخونید و کیک رو قاچ کنید. !
    Nicole68, elina lotfipuor, Andrew و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  8. #112
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1706
    پسند کرده
    1527

    Re: ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي

    نقل قول نوشته اصلی توسط narjes12 نمایش پست ها
    About UFOs and Cow Pies


    Here's my recreation of a popular tart known as UFO, and among the Chinese speaking community Cow Pie Tart! Call whichever way you like, but Cow Pie seems more endearing to me. Haha, I'm crude!
    This delicious tart is a specialty originating from Sandakan, an east coast town in Sabah. It is basically a thin sponge cake with a creamy custard topping surrounded by soft billowy meringue. This tart or rather cake is usually sold in old style Chinese coffee shops. One tart is never enough, and growing up, I remember this cow pie tart is bought by the carton. In those days, as styrofoam boxes were unheard of and take away boxes were not common, empty cigarette cartons were used to pack the cow pies! I still remember the smell of eggy deliciousness intermingling with tobacco. Ah, nostalgia.
    
    

    Sponge Sheet Cake
    (recipe adapted from Essential Pastries & Cakes by Jimmy Chang)

    Ingredients:
    5 large eggs
    100g icing sugar
    30ml water
    30ml vegetable oil
    100gm superfine flour
    1tsp vanilla essence

    Method:
    1) Using an electric mixer, whisk eggs and sugar until thick fluffy and pale.
    2) Sift in flour and vanilla essence. Fold gently until well combined.
    3) In another bowl, mix water and oil together. Add in 1/3 of the batter and mix well. Then combine with the rest of the remaining batter.
    4) Pour into a baking paper lined swiss roll pan. Bake at 170C for 9 minutes or until skewer comes out clean when tested.


    Pastry Cream
    (recipe adapted from Corner Cafe here)

    Ingredients:
    500ml milk
    4 egg yolks
    110g caster sugar
    1 tsp vanilla extract or 1 vanilla bean
    4 tbsp cornflour
    1 pinch salt (only if not adding butter, or using unsalted butter)
    50g unsalted butter, for additional shine and firmness

    Method:
    1. Whisk together egg yolks, 1/4 cup milk (60ml), sugar and vanilla extract. Mix in cornflour and salt (if using).
    2. In a saucepan, bring the remaining milk to just below boiling point. Slowly pour the *** milk in small stream into the egg mixture while stirring constantly with a whisk (very important). Once incorporated, pour everything back into the saucepan.
    3. Whisk the mixture over medium heat until it thickens and firms up. Remove from heat and whisk in butter.
    4. Pour the *** custard into a bowl and plunge the bottom of the bowl into another larger bowl of iced-water to cool, give it a whisk. (Or you could transfer the *** custard into a wide bowl, then cover with clingfilm pressed against it and leave aside to cool completely.) Keep in the refrigerator until ready to use.
    Meringue

    Ingredients:
    4 egg whites
    6 tablespoons caster sugar

    Method:
    Beat egg whites and caster sugar until fluffy, shiny and stiff. Do not overbeat. The meringue should be smooth when piped out.(I had overbeaten mine a little. Hence, the lumpy appearence.)


    Assembly:
    With a 3 inch round cookie cutter, stamp out individual cake bases from the sponge sheet. Then, using a piping bag, pipe meringue on top of cake base along the cicumference to make a wall to contain the pastry cream. Once that's done, pipe the pastry cream to fill the middle. Turn on the grill function of your oven (upper heat element) and bake until the meringue is lightly browned. You can also do this with a blowtorch if you own one. Done!
    Note: There will be a lot of leftover pastry cream and meringue. I'd suggest cutting the respective recipes in half.
    این هم سرگرمی من با یک نوع تارت که به اسم یوفو (UFO مخفف unknown flying object هست که به بشقاب پرنده ها گفته میشه)، و در بین چینی ها به اسم کاو پای معروف هست . شما هرجور که مایل هستید اونو اسم بگذارید، ولی کاوپای به نظر من بهتره ! ها ها ! چقدر من خودخواهم.
    این تارت خوشمزه یک دستور اصیل از سانداکان هست، یک شهر شرقی درsabah . در اصل این تارت یک لایه نازک و کوچک کیک اسفنجی با کرم کاسترد به عنوان تاپینگ هست که با مرنگ دورگیری شده . این تارت یا کیک در کافی شاپ های قدیمی چین سرو میشه. یک عدد از اون هیچ موقع کافی نیست و من یادم میاد که به صورت کارتون بسته بندی شده خریداری میشد.
    در اون روزها یادمه که کارتون های فوم پلاست هنوز رواج پیدا نکرده بود و بنا براین از کارتون های خالی سیگار استفاده میشد . هنوز بوی خوشمزه تخم مرغی پای ها که با بوی تنباکو قاطی میشد رو به یاد میارم . آه ! نوستالژی.

    لایه کیک اسفنجی
    (دستور برطبق کتاب کیکها و مهمانیها اثر جیمی چانگ )
    مواد لازم :

    تخم مرغ بزرگ 5 عدد
    شکر آیسینگ 100 گرم
    آب 30 میلی لیتر
    روغن گیاهی 30 میلی لیتر
    آرد سفید 100 گرم
    اسانس وانیل 1 ق چ

    طرز تهیه :
    1* تخم مرغ ها و شکر را با همزن بزنید تا رنگ آن روشن و حجیم شود.
    2* آرد و اسانس وانیل را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.
    3* در ظرف دیگری آب و روغن را میکس کنید . مخلوط تخم مرغ و آرد را در 3 مرحله اضافه و مخلوط کنید .
    4* قالب مخصوص رولت را با کاغذ بپوشانید و مخلوط را درون آن بریزید . به مدت 9 دقیقه با دمای 170 درجه آن را بپزید یا تا زمانی که تستر از آن تمیز بیرون بیاید.

    کرم شیرینی
    (دستور از corner cafe )

    مواد لازم

    شیر 500 میلی لیتر
    زرده تخم مرغ 4 عدد
    شکر 110 گرم
    اسانس وانیل 1 ق چ یا غلاف وانیل 1 عدد
    آرد ذرت 4 ق غ
    نمک 1 پینچ ( اگر کره اضافه نمیکنید یا از کره بدون نمک استفاده میکنید)
    کره بدون نمک 50 گرم، برای درخشندگی و انسجام

    طرز تهیه

    1* زرده های تخم مرغ ، شکر ، اسانس وانیل و 1/4 پیمانه از شیر را با هم ویسک کنید . آرد و نمک را هم اضافه کنید .
    2* در یک شیرجوش ، مابقی شیر را روی حرارت قرارداده تا بجوش آید . شیر را به آرامی به مخلوط تخم مرغ اضافه و مرتبا هم بزنید .هنگامی که خوب با هم ترکیب شدند مجددا همه مواد را داخل شیرجوش برگردانید.
    3* مخلوط را روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا به غلظت برسد . سپس از روی حرارت برداشته و کره را اضافه و ویسک کنید.
    4* مایع داغ را داخل یک کاسه ریخته و کاسه را درون ظرف بزرگتری که با آب و یخ پرشده منتقل کنید تا خنک شود ، کمی دیگر آن را ویسک کنید .( یا میتوانید مواد داغ را به داخل ظرفی با دهانه گشاد منتقل کرده، روی ظرف را با سلفون پوشانده و کناری بگذاری تا کاملا خنک شود . پس از خنک شدن آن را تا زمان مصرف در یخچال نگهداری کنید.

    مرنگ

    مواد لازم

    سفیده تخم مرغ 4 عدد
    شکر دانه ریز 6 ق غ

    طرز تهیه
    سفیده ها و شکر را با همزن بزنید تا سفید و پفکی شود . بیش از حد آن را نزنید . مرنگ موقع پایپینگ (شکوفه زدن) باید نرم باشد.( یکبار من بیش از حد آن را زدم ، بنابراین گلوله گلوله شد .)

    ترکیب

    به وسیله یک کاترگرد به قطر 3 سانت، کیک اسفنجی را قالب بزنید.سپس به کمک قیف دورتادور کیک قالب زده شده را مرنگ بزنید به طوری که یک دیواره در اطراف آن ایجاد شود و در داخل آن کرم کاسترد قرارگیرد. پس از این مرحله گودی ایجاد شده را با کرم کاسترد به وسیله قیف پر کنید. شعله گریل فر خود را روشن کنید و شیرینی ها را تازمانی که روی مرنگ کمی قهوه ای شود بپزید .اینکار را میتوانید با تورچ نیز انجام دهید .
    نکته : در انتهای کار مقدار زیادی مرنگ و کرم کاسترد برای شما باقی خواهد ماند . توصیه میکنم نصف دستور را تهیه کنید .
    Nicole68, Andrew و narjes12 این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما