نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree302Likes

موضوع: ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي

نمایش نتایج: از 97 به 104 از 136
صفحه 13 از 17 نخستنخست ... 310111213141516 ... آخرینآخرین
  1. #97
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1695
    پسند کرده
    1527

    Re: ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي



    کاپ کیک های قلبی (مال من باش)

    مواد لازم
    آرد 2 و 1/4 پ ب پ 1 ق غ
    باترمیلک 1 و 1/4 پ سفیده تخم مرغ 4 عدد

    شکر 1 و 1/2 پ کره (نرم شده در دمای محیط) 1/2 پ
    رنده پوست لیمو 2 ق چ خامه قنادی رنگ شده ، ترافیل و شکر رنگی برای تزیین

    طرز تهیه
    فر را از قبل با درجه حرارت 350 فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم کنید.
    کپسولها را داخل قالب مافین بچینید. آرد ، ب پ و نمک را باهم مخلوط و الک کنید.در کاسه دیگری سفیده های تخم مرغ و باتر میلک را باهم ویسک کنید. سپس شکر و رنده پوست لیمو را در کاسه همزن به وسیله نوک انگشتان مخلوط کنید تا شکر کاملا آغشته به عطر لیمو شود. کره را به شکر اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه با دور متوسط همزن بزنید. همزن را روی دور کند قرار داده و 1/3 از مخلطوط آرد را و نیمی از مخلوط باتر میلک را اضافه کنید. سپس 1/3 دیگر از مخلوط آرد و باقیمانده مخلوط باتر میلک و در نهایت مابقی آرد را اضافه نمایید. با دور متوسط 2 دقیقه دیگر مایه را هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
    2/3 از حجم هر کپسول را بااین مایه پر کنید. یک عدد سنگ گرد کوچک مابین هر کپسول و دیواره قالب قراردهید.

    اینکار باعث ایجاد شکافی در دیواره کپسول خواهد شد که در نتیجه کاپ کیک پس از پخت به صورت قلب آماده میشود
    به مدت 20-25 دقیقه در فر قراردهید به طوری که روی آن قهوه ای طلایی شود و اگر یک خلال دندان در مرکز آن فر بریم تمیز خارج شود.
    پس از پخت اجازه دهید تا کیک ها به مدت 5 دقیقه درون قالب خنک شوند. سپس از قالب خارج کرده و بر روی سینی سیمی قرار دهید.مراقب سنگهای داغ باشید.
    با استفاده از رنگهای ژله ای خوراکی خامه فرم گرفته خود را رنگ کنید.(قسمتی را سفید و دوقسمت دیگر را قرمز و صورتی رنگ کنید) .سطح کیک ها را با خامه ها بپوشانید طوری که شکل قلب برجسته تر شود.میتوانید خامه را کمی بیشتر از لبه های کپسول پخش کنید تا شکل برآمدگی های قلب به وجود آید. و نوک آن را به طرف پایین بکشید تا قسمت پایین قلب را شکل دهید. در نهایت بوسیله ترافیل ها و شکر رنگی تزیین کنید.
    کاساندان و Andrew این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  2. بانک بند ناف
  3. #98
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1695
    پسند کرده
    1527

    Re: ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي

    ترجمه این دستور رو یکی از بچه های مامی سایت درخواست کرده بود.

    Rich Chocolate Mousse Cake

    کیک موس شکلاتی
    این کیک مدت زمان زیادی برای آماده سازی و تزیین احتیاج داره . پس حداقل یک روز رو باید قبل از سرو بهش اختصاص بدید.با این مواد یک کیک به ارتفاع 22 سانت -19 اینچ- خواهید داشت.
    مواد لازم
    کیک :

    آب جوش 1/2 پ
    شکلات خرد شده 56 گرم
    کره ( که باید خرد و به دمای محیط رسیده باشه) 1/4 پ
    تخم مرغ بزرگ بزرگ 1 عدد
    شکر 1/2 پ
    اسانس وانیل 1ق چ
    آرد 1 و 1/4 پ
    ب پ 1 ق چ
    بیکینگ سودا 3/4 ق چ
    نمک 1/4 ق چ
    قهوه دم کرده غلیظ 1/2 پ

    موس :
    خامه شیرین شده 3 پ
    شکلات- نیمه شیرین- خرد شده 350 گرم
    زرده تخم مرغ - اندزه بزرگ- 3 عدد ( به دمای محیط رسیده باشد)
    شکر 1/2 پ
    آب 1/3 پ

    رویه شکلاتی:

    آب 1/2 پ
    شکر 1 پ
    خامه شیرین شده 1/2 پ
    پ کاکائوی الک شده 1/2 پ
    پ ژلاتین 1 و 1/2 ق غ

    . . . .

    1* برای تهیه کیک ، فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. سس 2 قالب گرد 22 سانتی را چرب کنید کف آنها را کاغذ انداخته و دیواره ها را آرد پاشی کنید.
    * توجه کنید که برای این دستور فقط به یک لایه کیک احتیاج داریم . اما بهتر است تمام مواد را درست کرده و لایه دوم دیگر کیک را برای مصارف دیگر میتوان کنار گذاشت و یا فریز کرد.

    2* آب جوش ، شکلات و کره را باهم ویسک کنید تا کره و شکلات ذوب شود . - مخلوط دانه دانه خواهد بود - و سپس به کناری بگذارید.

    3* تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن بزنید تا حجم آن دو برابر شود .- با سرعت بالا حدودا 2 دقیقه - سپس به مخلوط قبلی اضافه و با دست مخلوط کنید.
    4* آرد ، ب پ ، ب سودا و نمک را با هم مخلوط و روی مواد قبلی الک و به آرامی با هم مخلوط کنید. در نهایت قهوه داغ را هم اضافه کنید . مایه کیک شل خواهد بود .مواد را بین دو قالب تقسیم کنید. و در فر بگذارید.
    5* کیک ها را به مدت 25 دقیقه و تا زمانی که تستر از مرکز کیک تمیز خارج شود بپزید . سپس اجازه دهید تا کاملا سرد شود.


    6* برای تهیه موس ، کف قالب کمربندی 22 سانتی را کاغذ پهن کنید- تا کیک موس راحت تر جدا شود - . نیمی ازخامه را
    -1و1/2 پ - بزنید تا فرم بگیرد .

    7* نیم دیگر خامه را حرارت دهید تا گرم شود ولی نجوشد . سپس روی شکلات های خرد شده بریزید. پس از مدت 1 دقیقه آرام هم بزنید تا مخلوط شود . و کناری بگذارید.

    8* زرده های تخم مرغ را به مدت 1 دقیقه با سرعت بالا بزنید .آب و شکر را در شیرجوش بجوشانید و هرازگاهی اطراف ظرف را برس آب بکشید. مایع باید به دمای 250 درجه فارنهای برسد. دومرتبه زرده هارا با سرعت متوسط بزنید و به آرامی شربت را از کنار کاسه به تخم زرده های زده شده اضافه کنید.این کار باید آرام انجام شود تا مایه به بیرون نپاشد و سپس با دور تند همزن شروع به زدن کنید تا حجم مخلوط دو برابر و دمای آن به 10 درجه فارنهایت برسد.


    9* دمای گاناش را اندازه بگیرید تا مطمئن شوید که نزدیک 105 درجه فارنهایت است و گاناش را به زرده های زده شده اضافه کنید. اجازه دهید تا به مدت 15 دقیقه خنک شود یا به دمای اتاق نزدیک شود .سپس خامه زده شده سرد را به آن اضافه و مخلوط کنید.

    10* نیمی از مایه موس را در قالب کمربندی چرب نشده بریزید. یکی از کیک های پخته شده را دو لایه کنید و یک لایه را روی مایه موس قرار دهید . بهتر است لایه کیک در وسط مایه موس قرار گیرد ( به عکس توجه کنید) . مابقی موس را هم در قالب بریزید و لایه دیگر کیک را آرام روی آن بگذارید. کمی فشار دهید درحدی که فقط مایه موس اطراف کیک را بگیرد ولی نه به اندازه که کیک کاملا در موس فرو برود. کیک را در ظرف در داری فریز کنید به مدت 4 ساعت یا یک شب.

    11* در این زمان رویه شکلاتی را آماده میکنیم . شکر، آب و خامه را در یک شیرجوش روی حرارت قراردهید. به محض به جوش آمدن پودر کاکائو را هم اضافه کنید. اگر لازم بود میتوانید حرارت را کم کنید. مایه را مرتب هم بزنید.پس از مخلوط شدن از روی حرارت بردارید. ژلاتین را با 1/4 پ آب سرد روان کنید وسپس به مایه کاکائوی داغ اضافه کنید تا با گرمای آن حل شود. اجازه بدهید تا سرد شده به دمای اتاق برسد. و سپس به مدت حداقل 3 ساعت در یخچال قراردهید.

    12* در نهایت ، کیک را از فریزر خارج کرده قالب را روی سینی سیمی برگردانید و زیر آن یک سینی قراردهید. با استفاده از یک سشوار با پایین ترین درجه قالب را گرم کنید تا کیک از آن جدا شود. ابتدا کناره ها و سپس کف قالب. گاناش را هم کمی حرارت دهید و آن را سریع هم بزنید تا روان شود . سپس آن را روی کیک بریزید و با استفاده از لیسک به همه اطراف کیک بکشید.
    کیک را مجددا به مدت 30 دقیقه در یخچال قراردهید و سپس آن را به ظرف سرو موردنظر منتقل کنید و تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید.

    13 * به مدت 4 روز میتوان در یخچال نگهداری کرد.
    کاساندان, satia70 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  4. #99
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1695
    پسند کرده
    1527

    Re: ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي

    نقل قول نوشته اصلی توسط فرزانه1345 نمایش پست ها
    The Best Mini-Cheesecakes Ever

    Makes 12 mini cheesecakes. Which clearly will not be enough so I grant you my permission to quadruple.

    1 cup crushed Nutella Cookies (view 3-ingredient recipe on thewickednoodle.com/nutella-cookies)
    2 T butter, melted
    2 8 oz. packages cream cheese, softened
    3/4 cup white sugar
    2 eggs
    1 t vanilla extract
    12 raspberries, stuffed with chocolate chips (white or dark)
    melted chocolate for hearts and drizzling over cheesecakes (preferably different colors for contrast, but use whatever you’ve got)
    sprinkles of your choice

    Preheat oven to 350F. Lightly grease pan.

    Place a heaping teaspoon (more or less, depending on how much you like crust) in each cheesecake well. Press down with tamper.

    In a mixing bowl, beat cream cheese and sugar until well mixed. Add eggs and vanilla; beat until light and fluffy.

    Fill wells 1/2 full and add one raspberry to each well. Fill with the rest of the batter. Bake for 13-15 minutes. Cool.

    Meanwhile, pipe chocolate hearts onto parchment paper or lightly greased tinfoil. Work quickly and add sprinkles before chocolate hardens to ensure they stick well. Allow to harden.

    Push each cheesecake out of its well from the bottom. With a thin spatula, remove each cheesecake from the bottom plate and place on parchment paper or lightly greased tinfoil. Drizzle with melted chocolate and place a chocolate heart on each cheesecake.



    بهترین مینی چیزکیک

    با این مقدار مواد 12 مینی چیزکیک خواهید داشت که خوب واضحه که کافی نیست و من بهتون اجازه میدم که مواد رو چهاربرابرش کنید.
    مواد لازم
    بیسکوییت نوتلا خرد شده 1 پ
    کره ذوب شده 2 ق غ
    پنیرخامه ای زده شده 2 پ
    شکر 3/4 پ
    تخم مرغ 2 عدد
    وانیل 1ق چ
    12 عدد تمشک پرشده با شکلات چیپسی ( یا شکلات رنده شده) سیاه یا سفید
    شکلات ذوب شده برای درست کردن قلبهای تزییینی و ریختن روی چیزکیکها
    ترافل رنگی به دلخواه
    طرز تهیه
    فر را با درجه حرارت 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد گرم کنید . قالب مافین را کمی چرب کنید.
    1 ق چ سرپر از مواد کراست را در هر خانه بریزید( میتوانید بسته به ذائقه این مقدار را کمتر یا بیشتر بریزید) به کمک یک تمپر آن را خوب فشار دهید
    (خودم: مثل شکل زیر)

    در یک کاسه مناسب پنیر خامه ای و شکر را خوب مخلوط کنید . تخم مرغ و وانیل را هم به آن اضافه کرده و با همزن بزنید تا پفکی و سبک شود.
    1/2 هر کپسول را با این مواد پرکنید ، یک تمشک در میان هرکدام قرارداده و با مابقی مواد روی آن را بپوشانید.به مدت 15-13 دقیقه آن را بپزید و پس از پخت اجازه دهید که کاملاسرد شود.
    در این زمان با شکلات آب شده روی کاغذ روغنی ویا فویل نازک چرب شده قلبهای تزیینی را درست کنید و قبل از سفت شدن ترافل روی آن بپاشید.
    به کمک یک کفگیر چیزکیکهارا خارج کنید و روی کاغذ روغنی قراردهید سپس با شکلات آب شده و قلبها آن را تزیین کنید.
    کاساندان و Andrew این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  5. #100
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narbella آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۴/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,077
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    430
    پسند کرده
    2030

    Re: ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي

    نقل قول نوشته اصلی توسط narjes12 نمایش پست ها
    Making Pop Tarts

    The genius of Pop Tarts is that Kellogg’s took a tried-and-true favorite — the jam tarts pie-baking mothers made for kids out of dough scraps — dressed them up with a new name, some new flavors and…presto: a big fat packed goods hit. The homemade version is better. All you need are some basic ingredients and the filling of your choice. Start by stirring the dry ingredients together in the bowl of a mixer fitted with a paddle. You can do this by hand if you like, also.

    Add the butter cubes and turn the mixer up to medium-high.

    Beat the mixture until it looks like coarse meal, about four minutes, then add the cold ice water.

    Turn the mixture back down to low and stir until a shaggy dough starts to come together. Mine was looking a little too dry, so I added another teaspoon of water and let it go around for a couple more turns.

    There we go, just right.

    I turned it out onto a lightly floured board…

    ..gave it a quick knead or two to smooth it out…

    …then separated it out into two pieces. I patted the pieces into disks…

    …then shaped the disks into rectangles.

    Now then, for rolling you can go in one of two directions. You can roll it between two sheets of parchment if that gives you extra confidence.

    It can be quite a handy technique. You just apply the pin like so.

    Me I prefer a little flour and the naked board. Roll the sheet gently into a large rectangle, about the size of a sheet of parchment..or to about 16″ x 12″. Rough edges are fine. Those of you who are afraid of pie crust, fear not this step. As I often say, pie crust isn’t meant to be rolled when it’s hard as a rock. When it’s cool or warm it’s as tame as a kitten. Go on, pet it.

    Slip your dough sheet off the board onto some parchment. Place another sheet on to cover, then roll the other piece of dough the same way. Put that sheet on your stack, cover with another piece of parchment and slide everything onto a refrigerator shelf to firm for a few minutes. Maybe 20-30 of them.

    When the dough has firmed a little, flip/slide one sheet back onto the lightly floured board

    Trim up the edges if you feel like it.

    At this point you once again have two choices. You can either cut the sheet into pieces and build the tarts one by one, or you can start laying on the filling with the idea of applying another big sheet to the top, then simply cutting the tarts out.

    I prefer the latter because I don’t have to be as exact with the cutting. I don’t need a ruler, I can just size up the sheet, decide how many tarts I think I can get out of it, and start plopping down the filling. Since I trimmed this one a little small, and want my tarts to be about the same size as the commercial ones (3″ x 4″ or so), I’m going to shoot for nine. So…nine dollops of jam. Any kind is fine as long as it’s reasonably thick. Know what else is good? Nutella.

    Here I’m very embarrassed to say I forgot to include a step. After the filling you want to paint some egg wash around…along the edges and in stripes between the jam dollops…like a tic tac toe board. The reason, so when you apply the top sheet, the edges seal. What can I say? I was in a hurry and forgot to take a picture.

    So…do that. Then lay on the top sheet. Sounds scary I know, but it isn’t. Try this and you’ll see.

    Press along the soon-to-be edges of your tarts to seal them.

    Trim the excess dough. You can re-roll all the scraps, by the way. Just be gentle, more working means tougher tarts.

    Then cut them out. Oops…I could have cut a little straighter there. Oh well…that’s how people know they’re home made.



    Seal each tart with a fork.


    Place them on parchment-lined sheets, brush them with egg wash and set them in the refrigerator to relax for 1-2 hours. Certainly no less than an hour, otherwise they’ll draw up like Shrinky Dinks in the oven. You don’t want that. Preheat your oven to 350 degrees Fahrenheit in the meantime.

    Once the resting period is over, paint them again with egg wash.

    After, cut your vents. And make sure to do it after the egg. Otherwise you’ll just seal your vent holes back up. With a sharp knife cut some half-inch slits.

    But don’t just cut…OPEN some vents. Give the knife a slight twist. You want to see filling. See?

    Sprinkle the tops with a sugar of your choice. Here I’m just using plain granulated. It works fine.

    Bake them until they’re just past blonde. This is maybe a little dark. You want to give them some room to darken in the toaster. If you just want to serve them, let them brown.



    Me I like to toast them later. Toasting is sorta the point of pop tarts, no?

    Why toast? So you can get some browning on the back, obviously.

    Personally, I like to push the toasting until the edges practically burn. Oh yeah, that’s a good tart!
    پاپ تارت

    مواد لازم
    آرد 3 پیمانه
    شکر 2 قاشق غذاخوری
    نمک 2 قاشق چایخوری
    کره سرد تکه شده 8 اونس ( تقریبا 225 گرم )
    آب یخ 6 قاشق غذاخوری
    سرکه سفید یک و یک - دوم قاشق چایخوری
    تخم مرغ برای روی خمیر
    مربای دلخواه
    شکر برای پاشیدن روی خمیر

    ابتدا با مخلوط کردن مواد خشک آغاز میکنیم میتونیم با دست یا همزن اینکار انجام بدیم . سپس تکه های کره می افزاییم درجه همزن از متوسط به زیاد تغییر میدهیم تقریبا 4 دقیقه اینکار انجام میدهیم تا شکل نون خرده شود سپس آب یخ اضافه مینماییم . درجه همزن کم میکنیم تا خمیر بدست بیاید اگه خمیرش خشک بود یک قاشق آب دیگر می افزاییم

    آنرا روی یک تخته آردپاشی شده قرار داده و شروع به ورز دادن میکنیم سپس آنرا بصورت دو تکه خمیر میکنیم

    آنها بصورت مستطیل در میاوریم

    به دوصورت میتوان آنها پهن کرد یکی اینکه بین دو کاغذ روغنی با استفاده از وردنه آنها را باز کرد یا روی تخته آرد پاشی شده اینکار را انجام داد

    خمیر دوم بدین صورت پهن کنید تا جایی مستطیل بطول 12 در 16 اینچ ( تقریبا 36 در 48 ) داشته باشید میتونید . 20 تا 30 دقیقه خمیرهای باز شده را در یخچال قرار دهید ( روی آنها را کاغذ روغنی بپوشانید) وقتی خمیر کمی سفت شد مجددا بروی تخته آردپاشی شده برگردانید اگه خواسته باشید میتونید اطراف خمیر صاف با کاتر صاف کنید. روی یکی از خمیرها با فواصل معین مربا یا هر فیلینگ دلخواه دیگر مثل نوتلا قرار میدهیم

    از تخم مرغ زده شده برای لبه ها و فواصل بین فیلنگ ها استفاده می نماییم به این دلیل که وقتی خمیر دوم روی آن قرار میدهیم خوب به هم بچسبند

    کمی برروی آن با دست فشار میدهیم تا خوب به هم بچسبند

    بوسیله آنها را میبریم و توسط چنگال لبه ها به هم میچسبانیم

    آنها را داخل سینی روی کاغذ روغنی قرار میدهیم و تخم مرغ زده شده با برس روی خمیر میکشیم
    بمدت 2-1 ساعت در یخچال آنرا استراحت میدهیم کمتر از یکساعت سبب چروکیده شدن تارت داخل فر میشود فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد از قبل روشن میکنیم بعد از اتمام زمان استراحت مجددا با تخم مرغ برس میکشیم سپس با چاقو چند شکاف برروی پاپ تارت ها ایجاد میکنیم

    روی آنها را پودر شکر میپاشیم تا زمانیکه رنگشان تغییر کنند در فر میپزیم ( البته رنگ آن سلیقه ای است بعضی ها تیره تر دوست دارند)
    narjes12, کاساندان و Andrew این نوشته را پسندیده.

  6. #101
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1695
    پسند کرده
    1527

    Re: ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي

    نقل قول نوشته اصلی توسط فرزانه1345 نمایش پست ها
    Broccoli and Cheddar Quiche with a Brown Rice Crust



    Wake up to a delicious morning with a slice of this Broccoli and Cheddar Quiche with a Brown Rice Crust. Broccoli and Cheddar cheese are a classic quiche recipe pairing, and you'll for sure love the rice crust. If you like Panera's Broccoli and Cheddar Soup recipe, this recipe combines the same flavors but with a healthier flare. This is an easy recipe for lunch, brunch, or for a quick and easy weeknight meal.

    Makes: 6 servings
    Ingredients

    2 cups cooked brown rice
    1/4 cup cheddar cheese, finely grated
    5 eggs
    1 cup milk
    2 cups broccoli, cut into bite sized pieces and blanched
    1 cup sharp cheddar cheese, grated
    4 green onions, sliced
    1 pinch nutmeg (optional)
    Salt and pepper, to taste

    Instructions

    Mix the rice, finely grated cheese and one egg in a bowl. Press the rice mixture into a pie plate, about 1/4 inch thick.

    Bake in a preheated 450 degree F oven until the edges and bottom just start turning golden brown, about 5 to 7 minutes.

    Mix the remaining eggs, milk, broccoli, sharp cheddar cheese and green onions in a bowl and season with salt and pepper. Pour the egg mixture into the pie crust.

    Bake in a preheated 375 degree F oven until golden brown and set in the center, about 30 to 35 minutes.




    کیش بروکلی و پنیر چدار با کراست برنج قهوه ای


    شروع یک صبح با اسلایسی از این کیش .!کیش بروکلی و پنیرچدار از دستورات کلاسیک محسوب میشه و شما حتما کراست برنج قهوه ای رو دوست خواهید داشت.اگر شما broccli peanera , chedar soupe رو دوست داشتید ، این دستور هم ترکیبی از این دو و البته سالمتر است . میتونید اون رو برای یه وعده ناهار، یا میان وعده و یا حتی به عنوان یه شام فوری و ساده آماده کنید .
    مواد لازم (سرو برای 6 نفر)
    برنج قهوه ای پخته شده 2 پ
    پنیرچدار رنده شده 1/2 پ
    تخم مرغ 5 عدد
    شیر 1 پیمانه
    بروکلی خردشده 2 پ
    پنیرچدارشارپ رنده شده 1 پیمانه
    پیاز سبز خردشده 4 عدد
    جوز هندی 1 پینچ
    نمک و فلفل

    طرز تهیه
    در یک کاسه برنج پنیر چداررنده شده و یک عدد تخم مرغ را مخلوط کنید و این مخلوط را کف یک قالب پای فشرده کنید . قطر کراست 1/4 اینچ
    سپس در فر از پیش گرم شده با درجه حرارت 220 درجه سانتیگراد یا 450 درجه فارنهایت طبخ کنید تا لبه ها و روی کراست فقط شروع به قهوه ای طلایی شدن بکند . حدود 5 تا 7 دقیقه .
    مابقی تخم مرغها ، شیر ، بروکلی و پنیرچدارشارپ و پیاز را باهم مخلوط ،نمک و فلفل آن را اندازه کنیدو سپس این مخلوط را روی کراست آماده شده پهن کنید.
    به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر 180 درجه و تا موقعی که روی آن قهوه ای طلایی شود بپزید .
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  7. #102
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aidakhanom آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۸
    نوشته ها
    209
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    8
    پسند کرده
    152

    Re: ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي

    نقل قول نوشته اصلی توسط atousa نمایش پست ها



    http://www.tasteofhome.com/Recipes/Laye ... Cheesecake

    Ingredients

    1-1/2 cups Oreo cookie crumbs
    1/4 cup butter, melted
    FILLING:
    2 tablespoons plus 1-1/2 teaspoons instant coffee granules
    1 tablespoon *** water
    1/4 teaspoon ground cinnamon
    4 packages (8 ounces each) Philadelphia® Cream Cheese, softened
    1-1/2 cups sugar
    1/4 cup all-purpose flour
    2 teaspoons vanilla extract
    4 eggs, lightly beaten
    2 cups (12 ounces) semisweet chocolate chips, melted and cooled
    GLAZE:
    1/2 cup semisweet chocolate chips
    3 tablespoons butter
    Chocolate-covered coffee beans, optional

    Directions

    Place greased 9-in. springform pan on a double thickness of heavy-duty foil (about 18 in. square). Securely wrap foil around pan.
    In a small bowl, mix cookie crumbs and butter; press onto the bottom of prepared pan. In another bowl, mix the coffee granules, *** water and cinnamon; set aside.
    In a large bowl, beat the cream cheese, sugar, flour and vanilla until smooth. Add eggs; beat on low speed just until combined.
    Divide batter in half. Stir melted chocolate into one portion; pour over crust. Stir coffee mixture into the remaining batter; spoon over chocolate layer. Place springform pan in a large baking pan; add 1 in. of *** water to larger pan.
    Bake at 325° for 60-65 minutes or until center is just set and top appears dull. Remove springform pan from water bath; remove foil. Cool cheesecake on a wire rack for 10 minutes; loosen sides from pan with a knife. Cool 1 hour longer. Refrigerate overnight.
    Remove rim from pan. For glaze, in a microwave, melt chocolate chips and butter; stir until smooth. Spread over cheesecake. Top with coffee beans if desired. Yield: 16 servings.

    Nutritional Facts 1 slice equals 535 calories, 37 g fat (21 g saturated fat), 128 mg cholesterol, 295 mg sodium, 48 g carbohydrate, 2 g fiber, 8 g protein.
    دستور تهيه جيزكيك لايه اي موكا

    1-2/1 پ خرده بيسكوييت
    كره ذوب شده 4/1 پ
    فيلينگ
    2 ق غ و 1-2/1 ق چ دانه هاي قهوه فوري
    آب داغ 1 ق غ
    پودر دارچين 4/1 ق چ
    پنير خامه اي فيلادلفيا4 بسته، هركدام 8 اونس
    شكر1-2/1 پ
    آرد4/1پ
    عصاره وانيل2 ق چ
    تخم مرغ4 عدد كمي همزده شده
    2 پ چيپس شكلاتي كم شيرين ذوب شده و سرد شده
    رويه:
    2/1 پ چيپس شكلاتي كم شيرين
    3 قاشق غذاخوري كره
    دانه هاي قهوه كه با شكلات كاور شده اند (انتخابي است)
    طرز تهيه
    دور يك قالب گرد 9 اينچي چرب شده را روي فويل ضخيم با قطر حدود 18 اينچ قرار دهيد، فويل را به صورت كامل دور ظرف بپيچيد.
    دريك كاسه كوچك، خرده هاي بيسكوييت، و كره را با هم مخلوط كنيد، و وبا دست كف ظرف بفشاريد، در يك كاسه ديگر دانه هاي قهوه را با آب گرم و دارچين مخلوط كنيد و كنار بگذاريد.
    در يك كاسه بزرگتر، پنير خامه اي، شكر آرد و وانيل را تا زماني كه يكدست شود هم بزنيد تخم مرقها رو اضافه كنيد و با سرعت كم هم بزنيد به صورتي كه فقط مواد با هم مخلوط شوند.
    مواد را به دو قسمت تقسيم كيد، شكلات ذوب شده را درون يك قسمت بريزد و هم بزنيد و آنرا روي كراست بريزيد،
    مخلوط قهوه را دورن مواد باقي مانده بريزيد، و با قاشق روي مخلوط شكلاتي بريزيد
    قالب را در يك قالب كيك بزرگ بگذاريد و 1 اينچ (5/2سانتي متر) آب گرم را به درون ظرف بزرگتر بريزيد،
    در دماي 325 درجه به مدت 65-60 دقيقه بپزيد و تا زمانی که مرکز آن سفت و رویه آن تیره رنگ و فشرده شود.

    ظرفتان را از حمام آب خارج كنيد و فويل را برداريد، و روي يك توري سيمي اجازه دهيد كه چيز كيكتان سرد شود
    با چاقو كناره ها را از قالب جدا كنيد. 1 ساعت ديگر بگذاريد سرد شود به مدت يك شب در يخچال قرار دهيد.
    ديواره چيزكيك را از ماهي تابه جدا كنيد
    براي قسمت لعاب و براق چيز كيك در مايكروويو چيپسهاي شكلات و كره را آب كنيد، و تا زماني كه يكدست شود هم بزنيد، روي چيز كيك را با اين مواد بپوشانيد، اگر دوست داشتيد با دانه هاي قهوه تزيين كنيد،
    اين دستور براي 16 نفر كافي است.

    * قالب این کراست باید کمربندی باشه .
    ارزش غذايي: 1 اسلايد از اين چيز كيك 535 كالري دارد،37 گرم چربي(21 گرم چربي اشباع شده)، 128 گرم كلسترول،295 ميلي گرم سديم و 48 گرم كربوهيدرات 2 گرم فيبر و 8 گرم پروتئين .
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  8. #103
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1695
    پسند کرده
    1527

    Re: ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي

    نقل قول نوشته اصلی توسط فرزانه1345 نمایش پست ها
    Country Club Chicken

    1 pound spaghetti
    4 chicken breasts
    1 large onion
    7 oz mushrooms
    1 can concentrated cream of mushroom soup
    (1 Unox or 2 Campbell’s)
    4 or 5 slices bacon
    1/4 cup dry white wine
    2/3 cup sharp cheddar
    1 apple
    butter or oil
    salt & pepper



    Directions:

    Mince the onion. Clean and slice the mushrooms.


    Peel and mince the apple (or wash it well). Mine was a golden delicious.


    Season the chicken breasts with a generous amount of salt and pepper.


    Cook the bacon and don’t clean out the pan. Cleaning the pan is a venial sin. Drain the bacon on a paper napkin.


    Add a bit of butter and quickly brown the chicken breasts on both sides. Transfer them to a casserole.


    Cook the onion for a minute or three.


    And add the mushrooms. I love this shot, no idea why.


    After a minute or three you add the minced apple and cook it all for another 3 to 4 minutes.

    Season with a pinch of salt and pepper and crumble the bacon in there. Pour in the white wine.



    I’m sure you can replace the white wine with chicken broth or plain water, but I’ve never cooked it like that.


    Add the soup. For the Dutchies: this is not your average mushroom soup but it’s the thick, concentrated version!


    Sharp Cheddar. You just can’t go wrong with cheese. Never. I’ve added roughly 2/3 cup.


    Okay, so maybe it was a bit more. Sue me! Stir it into the sauce.


    And pour it all over the chicken breasts.


    Until you can almost hear them scream “Help me, I’m drowning!“.



    Put the casserole in a preheated oven at 350F (175C) for 25 to 30 minutes. Until the chicken is super tender and the sauce is all *** and bubbly.


    Gives you 25 minutes to cook the spaghetti according to the directions on your package. Now that’s doable.



    Unlike Jamie Oliver’s ’30-minute meals that took me 90 minutes to cook.


    Live a little and garnish with more bacon… and some parsley, just for the heck of it.



    Obviously this dish is pretty low on vegetables so you might want to serve this with vitamin pills on the side, or just add some broccoli/green beans. Your call.

    [

    اسپاگتی با مرغ
    ( دستورمحلی)

    مواد لازم
    اسپاگتی 500 گرم
    سینه مرغ 4 عدد
    پیاز بزرگ 1 عدد
    قارچ دکمه ای 200 گرم
    کرم سوپ قارچ 1 قوطی ( معادل 1 پیمانه) * ترجمه دستور این کرم سوپ قبلا گذاشته شده*
    گوشت بیکن 5-4 اسلایس
    ش ر ا ب سفید 1/4 پیمانه
    شارپ چدار 2/3 پیمانه
    سیب درختی 1 عدد
    کره یا روغن
    نمک و فلفل
    طرز تهیه
    پیاز و سیب و بقارچ ها را شسته و قطعه قطعه کنید . اندازه قطعات پیاز و سیب باید ریزتر باشد . من از یک سیب زرد طلایی استفاده کردم. سینه مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید. اسلایسهای گوشت را در تابه سرخ کنید . پس از اتمام احتیاجی به شستن تابه نداریم. با استفاده از کاغذ مخصوص روغن اضافی گوشت ها را بگیرید.
    سینه های مرغ را با کره در تابه تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند . سپس درون یک قابلمه ریخته و پیاز را به آن اضافه کنید . 1 تا سه دقیقه پیازها را تفت دهید و به ترتیب قارچها و پس از آن سیب را اضافه کنید . قارچ 1 تا 3 و سیب 3 تا 4 دقیقه باید تفت داده شود .نمک و فلفل آن را اندازه و اسلایسهای گوشت و ش ر ا ب را هم اضافه کنید. میتوانید آن را با آب معمولی و یا آب مرغ جایگزین کنید . کرم سوپ و شارپ چدار را هم به مایه اضافه کنید. خوب آن را مخلوط کنید.
    ظرف را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر از پیش گرم شده با درجه حرارت 350 فارنهایت یا 180درجه سانتی گراد قراردهید . تا زمانی که گوشت مرغ تردو پخته تر شود و مایه سس حباب بزند .
    اسپاگتی را هم مطابق دستورالعمل روی پاکت بپزید ، آبکش کرده و در ظرفی بکشید از مایه سس آماده شده روی آن بریزید و با اسلایسهای گوشت و جعفری خرد شده آن را تزیین و سرو نمایید .
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  9. #104
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1695
    پسند کرده
    1527

    Re: ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي

    نقل قول نوشته اصلی توسط فرزانه1345 نمایش پست ها
    Best Ever Noodle Pudding

    This traditional Jewish dish is sometimes called noodle kugel and sometimes called noodle pudding. Whatever you call it, you'll find this Best Ever Noodle Pudding to be a sweet addition to any brunch menu.

    Serves: 18

    Cooking Time: 45 min
    What You'll Need:

    1 pound medium egg noodles
    1/2 pound (2 sticks) butter
    1 1/2 cups sugar
    6 eggs, well beaten
    2 teaspoon vanilla
    1 (16-ounce) container sour cream
    1 (16-ounce) small curd cottage cheese
    4 ounces cream cheese
    Cinnamon graham crackers

    What To Do:

    Preheat oven to 350 degrees F. Spray a 9- x 13-inch baking dish with cooking spray and set aside. Place about 1/3 box of graham crackers into a resealable plastic bag and crush into chunky crumbs; set aside.

    In a large pot, boil noodles for 7 minutes; drain and return to pot.

    Add ingredients, one at a time, mixing to melt into noodles. Pour mixture into prepared baking dish.

    Bake 30 minutes. Remove from oven; top with graham cracker crumbs and bake about 15 minutes more or until a knife inserted in center comes out clean.

    Note

    Some people insist it's not noodle pudding without raisins, so feel free to add 1/2 cup raisins to mixture before baking. It's up to you.


    پودینگ نودل


    این پودینگ یه غذای سنتی یهودی است که بعضی به آن noodle kugel هم میگویند. به هرحال غذای خوبیه برای اینکه به منوی غذاهاتون اضافه بشه .
    مواد لازم (سرو برای 18 نفر )
    نودل تخم مرغی متوسط 500 گرم (این نودلها در شکلها و اندازه های مختلف هستند و روی بستشون دقیقا عبارت egg noodle را نوشته )
    کره 250 گرم
    شکر 1 و 1/2 پیمانه
    تخم مرغ زده شده 6 عدد
    وانیل 2 ق چ
    خامه ترش 450 گرم
    پنیر محلی (پنیری شبیه پنیر لیقوان خودمون) 450 گرم
    پنیر خامه ای 100 گرم
    بیسکوییت کراکر سبوس دار دارچینی


    طرز تهیه
    فر را با درجه حرارت 350 فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک ظرف مناسب ( قالب 20*30) را با اسپر روغن چرب کنید و کناری بگذاری . 1/3 از بیسکوییت ها را در یک کیسه پلاستیکی (زیپ کیپ) ریخته و خوب بکوبید و آن را خرد کنید .
    در یک قابلمه نودل ها را با آب به مدت 7 دقیقه بجوشانید ، سپس آبکش کرده و مجددا درون قابلمه بریزید .مابقی مواد را به نودل اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.این مخلوط را درون قالب آماده شده بریزید و به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید . پس از این مدت از فر خارج کرده و روی آن را با خرده بیسکوییت ها بپوشانید و به مدت 15 دقیقه دیگر بپزید تا حدی تستر از مرکز آن تمیز بیرون بیاید .

    نکته : میتوانید بسته به ذائقه 1/2 پبمانه کشمش قبل از پخت به مخلوط نودل اضافه کنید .
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

صفحه 13 از 17 نخستنخست ... 310111213141516 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما