نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree330Likes

موضوع: ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي

نمایش نتایج: از 89 به 96 از 136
صفحه 12 از 17 نخستنخست ... 29101112131415 ... آخرینآخرین
  1. #89
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8134
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    بستنی یخی با هلوی تکه ای

    برای 12 عدد
    .
    .
    3-4 هلوی متوسط دونیم شده و هسته گرفته
    آب 1 لیمو
    یک چهارم پیمانه آب پرتقال تازه
    یک چهارم پیمانه شکر
    یک چهرام قاشق چای خوری عصاره وانیل
    .
    .
    هلو ها را در غذا ساز تکه تکه کنید. یک پیمانه از آن را به کاسه متوسطی انتقال دهید. آب لیمو ، آب پرتقال و شکر را بنا بر ذائقه به مواد داخل غذاساز اضافه کنید. مواد را پره کنید تا کاملا یکدست شوند. این مواد را به محتویات کاسه دیگر اضافه کنید و هلوهای تکه ای را با پوره به دست آمده مخلوط کنید و وانیل را اضافه کنید.
    مواد را در 12 قالب بستنی یخی یا لیوان یکبار مصرف بریزید. بگذارید یکساعت بماند تا شروع به یخ زدن کند. چوب بستنی داخل هر کدام بگذارید و یک ساعت یا بیشتر بگذارید تا کاملا یخ بزند.
    Nicole68 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  2. #90
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1706
    پسند کرده
    1527

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    جوجه پخته شده در فر
    مواد لازم
    گوشت مرغ سرخ و ریش شده 1-1/5 کیلو
    مخلوط سبزیجات 250 گرم
    کرم سوپ قارچ 250 گرم ( مایه یک قوطی کنسرو سوپ قارچ )
    نمک 1/4 ق چ
    فلفل سیاه 1/4 ق چ
    refrigerated biscuits 10 عدد - این بیسکوئیتها چیزی شبیه خمیر پیراشکی هستند که استفاده های مختلفی هم برای غذا و هم واسه شیرین ازش میکنند ، حتی توی یه سایت دیدم که باهاش دونات درست کرده بودند .)
    طرز تهیه :
    ابتدا همه مواد غیر از بیسکوئیتها را باهم مخلوط و 3/4پیمانه آب هم به آن اضافه کنید .این مخلوط را در ظرف مخصوص فر ریخته ، روی آن را با فویل بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کرده اید طبخ کنید . پس از 15 دقیقه بیسکوئیتها را روی یک تکه کاغذ روغنی بچینید و در فر قرار دهید تا روی آنها طلایی قهوه ای و مغز پخت شوند .پس از 15 دقیقه همه مواد غذایی را از فر خارج کنید .پوشش فویل را از روی ظرف برداشته و بیسکوئیتهارا روی مایه پخته شده بچینید و غذا را سرو کنید .
    Nicole68 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  3. #91
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1706
    پسند کرده
    1527

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي



    کرم سوپ قارچ
    مواد لازم
    عصاره آبگوش 1 ق س
    آب جوش 1/4 پیمانه
    قارچ تازه خرد شده 3 پیمانه
    پیاز خرد شده 1/4 پیمانه
    کره 2 ق غ
    آرد 2 ق غ
    شیر 2% چربی 1 پیمانه
    پنیر خامه ای خرد شده 170 گرم
    طرز تهیه
    در یک ظرف عصاره گوشت را با آبجوش مخلوط کنید . قارچ و پیاز را در تابه ای به همراه کره تفت داده تا نرم شوند و سپس آرد را به آن اضافه کنید . بتدریج شیر و آبگوشت را هم به این مخلوط اضافه کنید .اجازه دهید تا با شعله ملایم به جوش آید و مرتب مایه را هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد . شعله را کم و پنیر خامه ای را اضافه کنید تا زمانی که ذوب شود .
    Nicole68 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  4. #92
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1706
    پسند کرده
    1527

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    پیراشکی مرغ با سوسیس و زیتون
    مواد لازم
    ران کامل مرغ 3 عدد
    =نمک 1 ق چ
    فلفل سیاه 1/4 ق چ
    روغن زیتون 4 و 1/2 ق غ
    پیاز بزرگ خرد شده 2 عدد
    سیر 2 حبه خرد شده
    برگ بو 1 عدد
    سوسیس chorizo اسپانیایی خرد شده 1/3 پیمانه
    پاپریکای دودی اسپانیایی 1/2 ق چ
    زیتون سبز خرد شده 1/2 پیمانه
    ش ر ا ب سفید خشک 1/2 پیمانه
    آبگوشت مرغ بدون نمک 1/2 پیمانه
    خمیر پای فریز شده ( یا خمیر پیراشکی)
    طرز تهیه
    تکه های مرغ را خشک و با نمک و فلفل مزه دار کنید. روغن را در تابه مناسبی داغ کنید و مرغ را درون آن به مدت 6 دقیقه سرخ کنید.پس از سرخ شدن دوطرف مرغ ، آن را از تابه خارج کرده و پیاز، سیر ، برگ بو را در مابقی روغن به مدت 4 تا 5 دقیقه سرخ کنید تا پیازها نرم شوند. سوسیها و پاپریکا را هم به آن اضافه کنید. پس از 1 دقیقه زیتون ، کشمشها (که توی مواد لازمش نبود) ، ش ر ا ب و آبگوشت را اضافه کنید . اجازه دهید تا به جوش آید. مخلوط را هم بزنید و تکه های قهوه ای را خارج کنید . تکه های مرغ را هم اضافه کنید . شعله را کم کنید تا به مدت 25 تا 30 دقیقه مایه با همین دما آهسته جوش بخورد. درب تابه را ببندید و در این مدت مرغها را زیر و رو کنید تا کاملا پخته شود.
    سپس تکه های مرغ را خارج کنید . سس باید به صورت کرم غلیظی در آمده باشد . در غیر اینصورت بازهم باید آهسته بجوشد. پس از سرد شدن مرغها پوست و استخوان را جدا کرده و گوشت را به صورت تکه های تقریبا درشت خرد و مجددا به سس غلیظ شده اضافه کنید. برگ بو را از سس خارج کنید. نمک و فلفل را اندازه کنید و مایه را به مدت تقریبا 30 دقیقه کنار بگذارید تا سرد شود.
    با استفاده از یک قالب گرد به قطر10 سانت خمیر را قالب بزنید .1 تا 2 ق غ از مایه را در وسط خمیر گذاشته و آن را تا زده و لبه ها را با چنگال طرح بزنید.
    دوطرف پیراشکی ها را در روغن به مدت 1 تا 2 دقیقه سرخ کنید به طوری که در روغن غوطه ور باشند و دو طرف آن ها طلایی شود.
    نکته : این پیراشکی ها را میتوان 24 ساعت قبل از سرخ کردن تهیه کرد . در این صورت آنها را به خوبی لای یه ورق فویل بپوشانید .
    Andrew و گیتار این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  5. #93
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۴
    محل سکونت
    ایران/تهران
    نوشته ها
    52
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    100
    پسند کرده
    96

    Re: ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي

    جوجه کباب
    ین دستور غذا را برای کباب مرغ فوق العاده خوشمزه و ترد است

    مواد لازم برای 4 نفر
    جوجه (1000 گرم)
    کره 100 گرم
    نمک 1 قاشق چای خوری
    رب فلفل قرمز 1/4 قاشق چای خوری
    میخک و سیر تازه به اندازه دلخواه (ترجیحا 6 گرم )
    فلفل سیاه و سفید به مقدار لازم
    روش
    فر را 200درجه سانتی گراد گرم کنید












    سیر را بر روی کره پوره میکنیم

    رب فلفل را به کره اضافه میکنیم

    نمک و فلفل در صورت دلخواه اضافه کرده

    کره و محتویات ریخته شده را به میزنیم

    آنچه را که به عنوان سس تهیه کردیم را بر روی مرغ میزنیم

    طوری میریزیم که مطمئن شویم سطح مرغ پوشیده شود

    مرغ ها رو 40 تا 50 دقیقه در فر میگذاریم


    نوش جان!!!
    Andrew و گیتار این نوشته را پسندیده.
    پیامبر اکرم صل الله علیه و آله"هرکس همانند چیزی است که آن را دوست دارد."

  6. #94
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8134
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي

    نودی با نخود و قارچ
    .
    .
    .
    450 گرم پنیر ریکوتا
    دو و نیم پیمانه پنیر پارمژان
    4 تخم مرغ کامل
    2 زرده تخم مرغ
    1 ق چ جوز هندی
    یک چهارم پیمانه برگ پیازچه
    1 ق غ روغن زیتون
    1 پیمانه آرد سفید
    4 پیمانه آرد سمولینا
    1 ق غ نمک
    1 ق چ فلفل سیاه
    3 ق غ کره
    1 پیمانه نخود سبز پوست کنده و آب پز
    2 پیمانه قارچ صدفی
    .
    .
    .
    در کاسه بزرگی ریکوتا ، پارمژان ، تخم مرغ ، پیازچه و روغن را به خوبی مخلوط کنید. کل آرد سفید و 2 پیمانه از آرد سمولینا را نیم پیمانه ، نیم پیمانه اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد و بتوان آن را گلوله کرد.
    این گلوله نودی را به گلوله هایی با دو و نیم سانت قطر تقسیم کنید. گلوله ها را در باقیمانه آرد سمولینا بغلتانید.
    در قابلمه متوسطی آب را جوش بیاورید و نودی ها را یک دقیقه در آب جوش بیندازید تا زمانی که روی آّب بیایند.
    در تابه کوچکی کره آب کنید و قارچها و نمک و فلفل را 5 دقیقه روی شعله متوسط تفت دهید. نخود ها را اضافه کنید و هم بزنید.
    نودی ها را در ظرف بچینید و از مخلوط قارچ رویش بریزید. باقیمانده پنیر پارمژان را رنده کرده روی آن بریزید.
    .
    .
    .
    نودی در حقیقت فیلینگ پاستای راویولی بدون پوسته آن است. بنابراین حالت خمیری آن طبیعی است.
    عکس نودی
    Nicole68 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  7. #95
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8134
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي

    مافین جوی دوسر
    .
    3 عدد موز له شده ، هرچه رسیده تر بهتر
    یک پیمانه شیر بادام شیرین شده با طعم وانیل
    2 تخم مرغ
    1 ق غ بیکینگ پودر
    3 پیمانه جوی دوسر پرک
    1 ق چ عصاره وانیل
    3 ق غ شکلات چیپسی ریز (یا 42 گرم)
    .
    .
    .
    فر را روی 180 درجه گرم کنید.
    تمام مواد را به جز شکلات چیپسی با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
    قالب مافین را چرب کنید یا در آن کپسول قرار دهید.
    شکلات چیپسی را با سایر مواد مخلوط کنید.
    مایه را 15 قسمت کنید و هر خانه قالب را تقریبا پر کنید.
    20-30 دقیقه در فر بگذارید تا شروع به طلایی شدن بکنند و سفت شوند.
    این مافین ها تا داغند ممکن است به قالب بچسبند ولی بعد از خنک شدن به راحتی جدا می شوند.
    Andrew و گیتار این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  8. #96
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1706
    پسند کرده
    1527

    Re: ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي



    برانیز شکلاتی با مربای گیلاس قرمزی

    مواد لازم برای برانیز
    * کره 1/2 پ
    * شکلات سیاه چیپسی 1/4 پ
    * شکر 1 پ
    *تخم مرغ 2 عدد
    * وانیل 1 ق چ
    * پودر کاکائوی تیره 1/3 پ
    *آرد 1/2 پ
    * نمک 1/4 ق چ
    * BP 1/4 ق چ


    مواد لازم برای فراستینگ

    * پودر شکر 2 پ
    * کره (نرم شده در دمای محیط) 1/2 پ
    * مربای گیلاس قرمز( که شیره آن گرفته شده) 300 گرم
    * شیره مربای گیلاس 1-2 ق غ
    * شیر 1 ق غ
    * شیره مربای گیلاس 1-2 ق چ
    * اسانس وانیل 1 ق چ
    * اسانس بادام 1 ق چ
    * شکلات سیاه چیپسی 1/4 پ

    * روغن نباتی 1 ق چ

    طرز تهیه

    فر را با درجه حرارت 350 فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد گرم و قالب مستطیل 20*30 را چرب کنید .
    گیلاسها را درشت خرد کنید . سپس بر روی کاغذ خشک کن بریزید تا کاملا خشک شوند.
    در یک کاسه کوچک آرد ، پ کاکائو ، BP و نمک را مخلوط کنید. کره نرم شده را در کاسه بزرگی بریزید . شکلات چیپسی ها را به روش بن ماری ذوب و با کره مخلوط کنید تا یکدست شوند . شکر و پس از آن تخم مرغ ها را اضافه کنید. مخلوط مواد خشک را به تدریج اضافه کنید.مایه را در قالب چرب شده ریخته و به مدت 20-25 دقیقه در فر قراردهید. پس از پخت اجازه دهید تاکاملا سرد شود.
    برای تهیه کرم کره ای ،پودر شکر و اسانسها را به تدریج به کره اضافه و با همزن بزنید. سپس شیر و شیره مربا را اضافه و مخلوط را هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد.همزن را خاموش و گیلاسهای خرد شده را اضافه کنید . مواد آماده شده را روی سطح برانیز سرد بریزید . به مدت 30 دقیقه در یخچال قرارداده و سپس به صورت مکعبی برش بزنید. 1/4 پ شکلات چیپسی را ذوب کرده و برای تزیین برانیز ها از آن استفاده کنید.

    (این گیلاسها همون چری های رنگی هستند.اصل این چری ها با ع رق آلبالو درست میشه.)
    Nicole68, کاساندان و Andrew این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

صفحه 12 از 17 نخستنخست ... 29101112131415 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما