نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree302Likes

موضوع: ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي

نمایش نتایج: از 81 به 88 از 136
صفحه 11 از 17 نخستنخست ... 891011121314 ... آخرینآخرین
  1. #81
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1695
    پسند کرده
    1527

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي



    اسموتی سبز
    مواد لازم
    لیموترش (سبز) 1 عدد پوست گرفته چهارقاچ شده
    پرتقال 1 عدد پوست گرفته و چهارقاچ شده
    عسل یا آواگا برای طعم دار کردن
    برگ کلم پیچ سبز 1 عدد
    شیرنارگیل 1/2 پیمانه
    موز رسیده یخ زده 2 عدد
    یخ درصورت لزوم
    همه مواد غیر از موز را درمخلوط کن ریخته و میکس کنید تا یکدست شود .درصورتی که مایه خیلی سفت بود برای بهتر کارکردن دستگاه ،میتوانید کمی آب اضافه کنید.شاید احتیاج باشد که مخلوط کن را خاموش کرده وکمی مواد را باقاشق هم بزنید.همه چیز بستگی به میزان قدرت مخلوط کن شما دارد.موز را یکمرتبه اضافه کرده و مخلوط کنید.برای رسیدن به غلظت بیشتر میتوانید از پوره یخ استفاده کنید.
    نکته ها :
    *راز سبزی این اسموتی در استفاده از برگ کلم پیچ است
    *به جای شیر نارگیل میتوانید از شیر معمولی هم استفاده کنید.
    Nicole68 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  2. #82
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8117
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    دستور تیرامیسوی کلاسیک
    برای 12 نفر




    برای 12 نفر
    .
    .
    .

    6 زرده تخم مرغ
    یک و یک چهارم پیمانه شکر
    یک و یک چهارم پیمانه پنیر ماسکارپونه
    یک و سه چهارم پیمانه خامه فرم گرفته
    2 بسته 350 گرمی لیدی فینگر
    یک سوم پیمانه لیکور با طعم قهوه
    1 قاشق چای خوری پودر کاکائو برای تزیین
    30 گرم شکلات شمشی برای تزیین
    .
    .
    .
    زرده تخم مرغ و شکر را روی ظرف دولایه (بن ماری) بالای آب جوش مخلوط کنید. درجه حرارت را پایین بکشید و ده دقیقه در حال هم زدن مداوم حرارت دهید. از روی حرارت بردارید و با همزن بزنید تا غلیظ و لیمویی رنگ شود.

    پنیر ماسکارپونه را به زرده های زده شده اضافه کنید و بزنید تا ترکیب شوند.
    در کاسه دیگری خامه را فرم دهید تا کاملا سفت شود. خامه را به آرامی در مخلوط زرده فولد کنید و کنار بگذارید.

    لیدی فینگر ها را نصف کنیدو با آن کف و دیواره های یک ظرف بزرگ شیشه ای را بپوشانید. رویشان را با قلم مو لیکور قهوه بمالید و نصف مخلوط خامه را روی آن بریزید. این کار را تکرار کنید و روی مرحله نهایی خامه را با پودر کاکائو و شکلات شمشی که با پوست کن رشته شده تزیین کنید.

    چند ساعت یا تمام شب در یخچال بگذارید.

    منبع
    http://allrecipes.com/recipe/classic-tiramisu
    اینو برای یکی از دوستان سایت داستم ترجمه می کردم گفتم بذارم اینجا سایر دوستان هم استفاده کنند.

    فیلم تهیه اش رو هم اینجا ببینید
    http://allrecipes.com/video/1138/cla...RD_RecipeVideo
    Nicole68 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  3. #83
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8117
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    خوراک سالاد مرغ در فر (کسرول سالاد مرغ)


    .
    .
    .
    برای 4 نفر
    .
    .
    3 پیمانه مرغ پخته نگینی خورد شده
    1 پیمانه برنج پخته
    3 تخم مرغ پخته خورد شده
    1 قاشق غذاخوری پیاز نگینی خورد شده
    1 قاشق غذاخوری آب لیمو
    350 گرم سوپ خامه ای مرغ (دستور در این پست )
    سه چهارم پیمانه مایونز
    1 پیمانه پنیر چدار رنده شده
    فلفل سیاه آسیاب شده
    .
    .
    .
    فر را روی 175 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فرانهایت گرم کنید.
    در ماسه ای مرغ ، برنج ، تخم مرغ و پیاز را مخلوط کنید. آب لیمو، مایونز ، سوپ و پنیر را اضافه کنید. به میزان مورد علاقه فلفل سیاه بزنید.
    مواد را در قالب کم عمقی بریزید. 45 دقیقه در فر بگذارید تا مواد داغ شود و قل بزند.
    .
    .
    .
    توضیحات مربوط به کسرول در این پست
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۵ در ساعت ۰۶:۳۵ بعد از ظهر
    Nicole68 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  4. #84
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8117
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي



    یک کیک کره ای ساده درست کنید. رویش حفره هایی ایجاد کنید و پودینگ موز آماده داخل حفره ها بریزید.
    روی آن را با خامه فرم گرفته و بیسکویت نیلای خورد شده بپوشانید.
    می توان همین رسپی را با کیک شکلاتی کره ای ، پودینگ شکلاتی و بیکویت اوریو خورد شده امتحان کرد.
    .
    .
    عکس بیسکویت نیلا
    http://www.thebuttercompartment.com/...lla-Wafers.jpg
    عکس بیسکویت اوریو
    http://thedailydigi.com/wp-content/u.../02/oreos2.jpg
    Nicole68 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  5. #85
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narbella آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۴/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,077
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    430
    پسند کرده
    2030

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي


    چیز کیک پای سیب بدون نیاز به پختن


    مواد لازم ( برای 6 تا 8 نفر) :

    کره بی نمک 1 قاشق سوپخوری

    سیب پوست کنده و خورد شده 4/3 پیمانه

    دارچین 1 قاشق چایخوری

    فلفل فرنگی شیرین 2/1 قاشق چایخوری

    جوز هندی رنده شده 4/1 قاشق چایخوری

    پنیرخامه ای 1 بسته (225 گرم)

    شیر عسلی 1 قوطی

    آب لیمو 1 قاشق چایخوری

    کول ویپ 6 اونس ( تقریبا 168 گرم )

    خمیر پای 2/1 بسته

    کره 2 قاشق غذاخوری

    مخلوط شکرو دارچین 2 قاشق غذاخوری

    تافی خورد شده 4/1 پیمانه


    طرز تهیه :
    در یک تابه نچسب 1 قاشق غذاخوری کره با حرارت متوسط ذوب کنید. سیب ها ، دارچین ، فلفل شیرین و جوز هندی به آن بیافزایید. بمدت 3 تا 4 دقیقه حرارت دهید ، تازمانی که سیب ها کمی نرم شوند . مخلوط کنار بگذارید تا سرد شود.

    پنیر خامه ای ، شیر عسلی و آب لیمو را بمدت 5 دقیقه باهمزن بزنید. سپس مخلوط سیب سرد شده را اضافه نمایید و آنرا با کول ویپ مخلوط کنید . 6 تا 8 ظرف سرو را با این مواد پرکنید. تافی خورد شده برروی بریزید . بمدت 3 ساعت در یخچال بگذارید تا آماده سرو شود.
    برای تزیین آن با نان پای ، 2 قاشق غذاخوری کره را ذوب می نماییم و برروی نان پای می مالیم و مخلوط شکر و دارچین بروی آن می پاشیم. با استفاده از کاتر کوچک کلوچه سیب آنرا قالب می زنیم و بروی کاغذ شیرینی قرار می دهیم و بمدت 8 دقیقه دمای 450 می پزیم. زمانیکه سرد شد برروی ظرف دسر جهت تزیین قرار می دهیم .


    Nicole68 و Andrew این نوشته را پسندیده.

  6. #86
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8117
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    سالاد پاییزی



    6 تا 8 پیمانه کاهوی خورد شده
    2 گلابی متوسط خورد شده
    1 پیمانه کرنبری (زغال اخته) خشک
    1 پیمانه پی کان (گردوی امریکایی) خورد شده
    8 برش قطور بیکن سرخ و خورد شده
    120 تا 180 گرم پنیر فتا رنده شده
    سس سالاد با خشخاش
    سس سرکه بالزامیک
    .
    .
    .

    در ظرف بزرگی کاهو را با گلابی ، زغال اخته ، گردو ، بیکن و پنیر فتا مخلوط کنید.
    روی آن مقدار زیادی از سس سالاد خشخاش و سس سرکه بالزامیک بریزید. (حدود 1 پیمانه به نسبت 70% سس خشخاش و 30% سس سرکه بالزامیک)
    .
    .
    عکس کرنبری که ویکی پدیا به زغال اخته یا قره قاط ترجمه کرده
    http://www.arpincranberry.com/images/cranberry.jpg
    کرنبری در ویکی پدیا
    در مورد پی کان قبلا توصیح داده ام. اینم عکسش برای یاد آوری
    http://www.myfreedomsmokes.com/produ...11859_zoom.gif
    در مورد بیکن هم قبلا توضیح داده ام. اینم عکسش برای یادآوری
    http://urbanemedia.co/files/2012/04/UL-bacon.jpg
    عکس خشخاش
    http://www.hungarian-connections.com.../poppyseed.jpg
    http://www.goodhousekeeping.com/cm/g...eed-RF-200.jpg
    عکسس سس سالاد با خشخاش
    http://static.caloriecount.about.com...seed-16879.jpg
    عکس سس سرکه بالزامیک
    http://maxcdn.nexternal.com/bowc/images/m540724.jpg
    Nicole68 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  7. #87
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8117
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    سالاد سزار پاپیونی


    .
    .
    2 بوته کاهو خورد شده
    150 گرم نان تست مکعبی گریل شده
    100 گرم بادام خلالی با طعم سیر
    2 سینه مرغ آب پز شده با یک پیاز و نمک و فلفل
    2 پیمانه ماکارونی پاپیونی
    120 تا 160 گرم پنیر پارمژان رنده شده
    سس سالاد سزار
    .
    .
    همه مواد را قبل از سرو با سس مخلوط کنید. برای 20-25 نفر کافی است.
    .
    .
    .
    این رسپی همه مواد رو به صورت بسته ای و آماده گفته که من مقدار داخل هر بسته رو از وزن روی عکساشون دیدم و نوشتم.
    برای این که شما هم ببینید
    عکس نان تست مکعبی مورد نظر
    http://media.shopwell.com/gladson/00...05177_full.jpg
    عکس بادام خلالی مورد نظر
    http://www.almondaccents.com/product...%20Caesar.aspx
    عکس سس سالاد سزار مورد نظر
    http://i.walmartimages.com/i/p/00/02...28_500X500.jpg
    Nicole68 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  8. #88
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8117
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    سس سوسیس


    .
    .

    450 گرم سوسیس گوشت خوک
    یک سوم پیمانه آرد
    2 تا 4 پیمانه شیر (با دوتا شروع کنید و بسته به غلظت مورد علاقه اضافه کنید)
    نمک و مقدار زیادی فلفل سیاه آسیاب شده
    کمی سس تند (اختیاری)
    .
    .
    .
    در ماهیتابه بزرگی سوسیس را سرخ کنید تا طلایی شود ولی کاملا مغز پخت نشود. آرد را روی سوسیس بپاشید و ادامه دهید تا سوسیس کاملا مغز پخت شود. شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا به غلظت مورد علاقه تان برسد. نمک و فلفل اضافه کنید و روی بیسکویت در کنار تخم مرغ سرو کنید.
    Nicole68 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


صفحه 11 از 17 نخستنخست ... 891011121314 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما