نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree330Likes

موضوع: ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي

نمایش نتایج: از 73 به 80 از 136
صفحه 10 از 17 نخستنخست ... 78910111213 ... آخرینآخرین
  1. #73
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8135
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    تورت کاپوچینو




    برای 16 نفر

    برای کراست:
    یک و یک چهارم پیمانه بیسکویت خورد شده
    یک چهارم پیمانه شکر
    یک سوم پیمانه کره آب شده
    برای گاناش:
    دو و نیم پیمانه شکلات چیپسی نیمه تلخ
    2 پیمانه خامه پرچرب فرم گرفته
    نصف پیمانه کره مکعبی خورد شده
    2 قاشق غذاخوری شربت ذرت
    برای کرم کره ای با طعم کاپوچینو:
    1 قاشق غذاخوری پودر نسکافه
    1 قاشق غذاخوری آب داغ
    یک و نیم پیمانه سر پر شکر قهوه ای
    نصف پیمانه آب
    6 زرده تخم مرغ کمی زده شده
    یک و نیم پیمانه کره به دمای محیط رسیده
    120 گرم شکلات تلخ ذوب شده و خنک شده
    برای خامه فرم گرفته با طعم قهوه:
    یک و یک چهارم پیمانه خامه فرم گرفته
    2 قاشق چای خوری پودر نسکافه
    2 قاشق غذاخوری پودر قند
    نصف قاشق چای خوری عصاره وانیل
    شکلات رنده شده (اختیاری)
    .
    .
    .
    در کاسه بزرگی خورده بیسکویت ، شکر ، کره را مخلوط کنید. این مخلوط را در کف قالب کمربندی 23 سانتی چرب نشده فشرده کنید. در یخچال بگذارید.
    برای درست کردن گاناش شکلات چیپسی را در کاسه ای بریزید. خامه را گرم کنید تا به مرز جوشیدن برسد.خامه را روی شکلات بریزید و ویسک کنید تا یکدست شود. کره و شربت ذرت را اضافه کنیدو هم بزنید تا یکدست شود.
    بگذارید کمی خنک شود و هر از گاهی هم بزنید. مخلوط را روی کراست بیسکویتی بریزید. در یخچال بگذارید تا ببندد. (حدود 2 ساعت)
    برای درست کردن کرم کره ای نسکافه را در آب داغ حل کنید. کنار بگذارید. در آبگردان بزرگی روی شعله متوسط شکر قهوه ای و آب را جوش بیاورید. هم بزنید تا شکر حل شود. از روی حرارت بردارید. کمی از این مخلوط داغ را روی زرده ها بریزید و کلش ر به ابگردان برگردانید و بی وقفه هم بزنید. دو تا پنج دقیقه هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود. از روی حرارت بردارید. نسکافه حل شده را اضافه کنید. صبر کنید تا به دمای اتاق برسد.
    در کاسه بزرگی کره را با همزن بزنید تا پف کند. کم کم مخلوط شکر را اضافه کنید و بزنید. روی دور تند همزن دو دقیقه یا تا زمانی که سبک شود و رنگش کاراملی روشن شود بزنید. شکلات خنک شده را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. این مخلوط را روی لایه گاناش بریزید. 4 ساعت یا شب تا صبح در یخچال بگذارید.
    چند ساعت قبل از سرو خامه فرم گرفته با طعم قهوه را آماده کنید. در کاسه کوچکی 1 قاشق خامه را با قهوه مخلوط کنید. هم بزنید تا قهوه حل شود. خامه باقیمانده را بزنید تا غلیظ شود. کم کم پودر قند و وانیل را اضافه کنید. بزنید تا برجستگی های سفتی پیدا کند.
    دسر را از قالب خارج کنید و روی آن را با خامه فرم گرفته و شکلات رنده شده تزیین کنید.
    تا زمان سرو در یخچال نگه دارید.
    .
    .
    .

    به نقل از ویکی پدیا تورت نوعی کیک لایه ای غنی است که متشکل از لایه های کرم کره ای ، موس، مربا یا میوه است. معمولا تورت ها با سسی پوشانده یا تزیین می شوند. ممکن است تورت با آرد کم یا بدون آرد درست شود و به جای آن از خشکبار پودر شده یا نان پودر شده استفاده شود. سایر مواد تشکیل دهنده می تواند شکر ، تخم مرغ و اسانس باشد.
    A torte is a rich, usually multilayered, cake that is filled with buttercreams, mousses, jams, or fruits.

    Ordinarily, the cooled torte is glazed and garnished. A torte may be made with little to no flour, but instead with ground nuts or breadcrumbs, as well as sugar, eggs, and flavorings.

    Andrew و mahshid این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  2. #74
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1706
    پسند کرده
    1527

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    کیک کابلر هلو(کابلر یک دسر میوه ای با رویه نازکی ازخمیری بیسکوئیتی یا مانند پای میباشد.دسر کابلرمعمولا با بستنی سرو میشود.)

    مواد لازم برای 6 تا 8 نفر
    کره برای چرب کردن قالب
    فیلینگ
    هلوی خرد شده به صورت حلقه ای 6 پیمانه
    شکر 3/4 پیمانه
    1/4 cup quick-cooking tapioca
    (توی این دستور از چیزی به اسم quick-cooking tapioca اسم برده شده بود که یه محصول خارجی هستش که باعث میشه میوه هایی که در دسرهایی مثل این یکی و یا پای ها استفاده میشن توی فر حالت شل پیدا نکن و فرم و شکل بهتری داشته باشن .طبق سرچهایی که توی نت کردم گفته شده بود که در صورت عدم دسترسی به این ماده میتونید هر ق غ از اون رو با مخلوطی از 1 ق غ آرد و 1 ق چ نشاسته ذرت جایگزین کنید .)
    دارچین 1 ق چ
    آب لیموی تازه 1 ق چ
    نمک به مقدار خیلی کم
    تاپینگ
    آرد 1 و 2/3 پیمانه و کمی بیشتر برای پهن کردن خمیر
    شکر 3 و 1/2 ق غ
    بیکینگ پودر 1 و 1/2 ق غ
    نمک 1/8 ق چ
    کره سرد خرد شده 6 ق غ
    خامه پرچرب 2/3 پیمانه و کمی بیشتر برای خامه کشی
    طرز تهیه
    فر را از قبل با درجه 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. قالب خودتون رو( 23*13*5) با کره چرب کنید.در کاسه متوسطی مواد فیلینگ را با هم مخلوط و در قالب بریزید و کنار بگذارید . در یک ظرف بزرگ مواد تاپینگ را با هم مخلوط کنید کره را آرام آرام اضافه کنید تا در نهایت مخلوطی شبیه خرده های نان(مثل مخلوط خمیر تارت) درست شود .این کار را میتوانید در غذاساز هم انجام دهید.سپس به مرور 2/3 پیمانه خامه را اضافه کنید تا خمیر شکل بگیرد.خمیر حاصله را روی سطح آرد پاشی شده برگردانید و کمی ورز دهید و گلوله هایی به اندازه یک نارنگی درست کنید . با کف دست کمی گلوله هارا پهن کنید و در نهایت آنها را روی مواد فیلینگ قرار دهید خامه باقی مانده را روی سطح خمیر بمالید .قالب را به مدت 1 ساعت و یا تازمانی که روی خمیر طلایی رنگ شود ومواد فیلینگ شروع به حباب زدن بکنند در فر قراردهید.
    Andrew و گیتار این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  3. #75
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1706
    پسند کرده
    1527

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    قایقهای تخم مرغی پخته شده
    مواد لازم برای 4 نفر
    نان باگت 4 عدد
    تخم مرغ 5 عدد
    خامه پرچرب 1/3 پیمانه
    ژامبون گوشت خردشده 120 گرم
    پنیر پیتزا 90 گرم
    پیاز ریز خردشده 2 عدد
    نمک فلفل به میزان لازم
    طرز تهیه
    فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.برشی به شکل V عمیق روی نانها بزنید . و کمی داخل آنها را خالی کنید.
    تخم مرغ و خامه را در ظرفی با هم مخلوط کنید .مابقی مواد و نمک و فلفل را هم به آنها اضافه کنید و مجددا مخلوط نمایید.
    داخل نانها را با مایه تهیه شده پر کنید ، در سینی فر به مدت 25-20 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند و روی آنها کمی پف کند ، قرار دهید.
    پس از پخت به مدت 5 دقیقه اجازه دهید تا نانها سرد شوند و سپس آنهارا برش زده و سرو کنید.

    Andrew این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  4. #76
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1706
    پسند کرده
    1527

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    کیک یخچالی

    مواد لازم برای 12 نفر
    بیسکوییت کراکر عسلی 1 بسته (حدود 400 گرم )
    پودینگ شکلاتی 2 بسته
    شیر 3 پیمانه
    مارشمالو خرد شده 2 ¼ پیمانه
    خامه قنادی 250 گرم
    رنده شکلات برای تزیین
    طرز تهیه :
    یک لایه از بیسکوئیتها (1/3 بیسکوئیتها ) را کف ظرف مورد نظر بچینید.در ظرف دیگری پودینگ را با شیر مخلوط کنید تا مایه غلیظ شود سپس مارشمالوها را هم به آن اضافه و مخلوط کنید .نیمی از این مخلوط را روی لایه بیسکوئیتی بریزید . سپس دوباره لایه ای بیسکوئیت روی آن بچینید . مجددا باقی مانده مایه تهیه شده و پس از آن لایه دیگری از بیسکوئیت و در نهایت با خامه فرم گرفته روی لایه آخر را بپوشانید .بوسیله باقی مانده تکه های مارشمالو و شکلات رنده شده روی دسر را تزیین و به مدت 6-4 ساعت در یخچال قرار دهید .
    Andrew و گیتار این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  5. #77
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1706
    پسند کرده
    1527

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    Edible Glitter(شکر رنگی)
    1/4 پیمانه شکر را با 1/2 ق چ از رنگ خوراکی با هم مخلوط کنید و در فر به مدت 10 دقیقه قرار دهید .
    دستور حاضر برای تهیه نمک میباشد . امتحان کنید ببینید با شکر هم جواب میده .

    خودم : همش همین بود .منتها انوشه جان همون عبارت انگلیسی که اینجا هم آوردم رو توی سرچ تصویری گوگل بزنید ، سایتی میاد به همین اسم .که کلا محصولاتش رو با شکر رنگی (که خدایی بیشتر شبیه اکلیل خوراکی هست ) تزیین میکنه .http://www.edible-glitter.co.uk/acatalo ... itter.html

    یه نکته دیگه این که اگر احیانا دستور فرانسوی هم داشتین در خدمتم
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  6. #78
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8135
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    خوراک سیب زمینی سرخ کرده پنیری در فر (کسرول پنیری هش براون)



    .
    .
    .
    750 گرم سیب زمینی رنده شده و سرخ شده (هش براون)
    240 گرم خامه ترش
    315 گرم سوپ خامه ای مرغ
    480 گرم ژامبون (خوک) مکعبی شده
    یک و نیم پیمانه پنیر چدار رنده شده
    .
    .
    .
    فر را روی 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.

    تمام مواد را با هم مخلوط کنید. ظرف سایز 23x33 مناسب فر را کمی چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید. اگر مایلید کمی از پنیر را روی خوراک بریزید. 45 دقیقه تا یکساعت در فر بگذارید. وقتی خنک شد سرو کنید.
    .
    .
    .
    هش براون نوعی صبحانه امریکایی است که با ریز خورد کردن و یا رنده کردن سیب زمینی و سرخ کردن آن درست می شود.
    عکس هش براون
    http://en.wikipedia.org/wiki/File:Ha...tato_patty.jpg
    کسرول نوعی خوراک است که در ظرف مخصوص سرو طبخ شده و در هموان ظرف سر سفره برده می شود. مثل لازانیای خودمون.
    http://en.wikipedia.org/wiki/File:Makaronilaatikko.jpg
    Nicole68 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  7. #79
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8135
    پسند کرده
    7504

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي

    دستور سوپ خامه ای مرغ برای رسپی پست قبل
    به نقل از این سایت
    http://www.taste.com.au/recipes/1968...f+chicken+soup



    .
    .
    .

    2 پیمانه آب مرغ
    900 گرم مرغ بدون پوست
    1 پیاز طلایی درشت
    2 ساقه کرفس خورد شده
    1 ساقه تره فرنگی تمیز و خورد شده
    50 گرم کره
    یک سوم پیمانه آرد
    نصف پیمانه خامه
    یک چهارم پیمانه جعفری تازه خورد شده
    .
    .
    .
    آب مرغ را همراه با سه و نیم پیمانه آب سرد ، مرغ ، پیاز ، کرفس و تره فرنگی در آبگردان بزرگی رو حرارت متوسط قرار دهید. بگذارید تا جوش بیاید و حرارت را کم کنید. در ظرف را ببندید و یک ساعت بپزید. مرغ را از ظرف خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود. استخوانهای آنرا در آورید و ریش ریش کنید و کنار بگذارید. آب مرغ را از صافی بگذرانید.

    کره را در قابلمه ای ذوب کنید. آرد را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید. کم کم آب مرغ و خامه را اضافه کنید. در ظرف را ببندید و بگذارید جوش بیاید. حرارت را کم کنید. مرغ را اضافه کنید و هر از گاهی هم بزنید. این کار را یک رع یا تا زمانی که سوپ غلیظ شود ادامه دهید. نمک و فلفل بزنید ، با جعفری تزیین کنید و سرو کنید.
    Nicole68, Andrew و گیتار این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  8. #80
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1706
    پسند کرده
    1527

    Re: ترجمه دستورات غذائی درخواستي از مجلات خارجي



    مینی پنکیک آلمانی
    موادلازم
    شیر1پیمانه
    تخم مرغ 6 عدد
    آرد1 پیمانه
    نمک 1/2 ق چ
    وانیل 1 ق چ
    اسانس پرتقال درصورت تمایل
    کره ذوب شده 1/4 پیمانه
    طرز تهیه
    فر را بادرجه حرارت 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) گرم کنید. همه مواد غیر از کره را در مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط کنید .دقت کنید که گلوله های آرد باقی نماند.کره را در نهایت یک مرتبه اضافه کنید و خیلی کم بادیگر مواد مخلوط کنید.
    قالبهای مافین را چرب کرنید. با یک ظرف به گنجایش 1/4 پیمانه ، تقریبا24 مافین خواهیم داشت. مافین ها را به مدت 15 دقیقه و یا تازمانی که پف کرده و روی آن طلایی شود درفر قراردهید.
    با تاپینگ های مختلف میتونید سرو کنید.(برای این پنکیک از پودر قندو سس توت سه گانه استفاده شده .)
    خودم : توت سه گانه منظورش اینابود


    اینم واسه اونایی که دسترسی به مارکای خارجکی دارند
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

صفحه 10 از 17 نخستنخست ... 78910111213 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما