نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree51Likes

موضوع: خورش ریواس

نمایش نتایج: از 17 به 22 از 22
صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    ستاره
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۸
    نوشته ها
    4,892
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    10414
    پسند کرده
    11787

    Re: خورش ریواس

    من دیشب خورش ریواس درست کردم با پیاز داغ + گوشت چرخ شده قلقلی سرخ شده + زعفرون + رب گوجه + نمک + فلفل سیاه + سیب زمینی سرخ شده و ریواس
    که طعم و عطر خوبی داشت اما ریواس به صورت ریش ریش بود و هرچقدر گذاشتمش بجوشه بازم نپخت بافت چوبی پیدا کرده بود

    ما ازکجا باید بدونیم که ریواس خوب هست یا نه ؟ اخه سایزشون که متوسط بود من فکر نمیکردم که اینجوری بشه ........
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    112
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    173
    پسند کرده
    92

    Re: خورش ریواس

    خورش ریواس من


    اول گوشت رو با پیاز تفت دادم ادویه زدم یه قاش رب گوجه بعد هم با آب گذاشتم بپزه نیم پز شد جعفری و نعناع تازه رو تفت دادم اضافه کردم قبل از برداشتن از اجتق ربواس رو اضافه کردم یکی دو جوش زد آمآده شد اولین بار بود البته این خورش رو میپختم ولی عاشقش شدم
    m1361 این نوشته را پسندیده.

  4. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بوسه 1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    642
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3984
    پسند کرده
    1421
    من خورشت ریواسو مثل کرفس درست میکنم با نعنا جعفری یه کم هم رب گوجه مریزم
    البته یه وقتایی هم مثل قیمه با لپه، دو جورشم خوشمزس

    بچه ها راستی میشه مثل کنگر بورانیش هم کرد اگه میشه چه جوری
    دلم روشن است که...............

  5. #20
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,151
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2021
    پسند شده
    86491
    پسند کرده
    75734

    ویترین مدال ها

    خورش ریواس

    خورش ریواس برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی

    برای 5-4 نفر
    مواد لازم:
    گوشت خرد کرده نیم کیلو
    پیاز 1 عدد ساطوری
    نیم کیلو ریواس پوست گرفته خرد کرده
    3-4 پیمانه نعنا جعفری ساطوری
    روغن
    نمک و فلفل

    طرز تهیه:
    پیاز را تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد.گوشت را اضافه کنید و تفت دهید.سپس اب بریزید و به جوش بیاورید.
    آتش را کم کنید،در دیگ را ببندید و گوشت را 3 ساعت بپزید.
    ریواس را در ماهی تابه جدا تفت دهید.
    نعنا و جعفری را نیز جداگانه تفت دهید.
    در پایان ساعت دوم پخت گوشت، سبزی سرخ کرده را همراه با نمک و فلفل اضافه کنید.

    *ریواس را باید در 15 دقیقه اخر پخت گوشت اضافه کرد و گر نه وا میرود و شکل خود را از دست میدهد.
    در 15 دقیقه اخر در دیگ را باز بگذارید و اگر لازم باشد اتش را اندکی تیز کنید تا خورش به روغن بنشیند.
    **
    از انجا که ریواس به اندازه کافی ترشی دارد،
    چاشنی ابغوره یا ابلیمو لازم نیست،با این حال کسانی که خورش ترش مزه دوست دارند کمی چاشنی هم به این خورش میزنند.
    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۳/۱۰/۱۶ در ساعت ۱۱:۲۱ بعد از ظهر
    Hope, الهه مشرق زمین, elina_s و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    463
    پسند شده
    8515
    پسند کرده
    7347
    برای 3 نفر


    • گوشت خورشتی برای هرنفر 80-100 گرم
    • نعنا جعفری نیم کیلو
    • ریواس خرد شده 1.5 پیمانه یا بیشتر
    • پیازداغ
    • زردچوبه
    • روغن

    معمولا رسمش اینه که گوشت رو تو پیازداغ تفت بدیم وبذاریم بپزه و وقتی نیم پز شد سبزی رو اضافه کنیم.من این بار به روش همه در یک قابلمه درست کردم.پیازداغ و زردچوبه روسرخ کردم و سبزی رو اضافه کردم و خوب با حرارت ملایم سرخ کردم.بعد گوشت رو ریختم و باز خوب تفت دادم.آب ریختم و گذاشتم بپزه.یه ربع آخر نمک و فلفل و ریواس رو ریختم.
    نکته مهم برای خورشتای سبزی دار اینه که آب و دون جدا نباشه.یعنی آب رقیق از زیر خورش نریزه بیرون و سبزیهاش رو بمونه.برای این کار من وقتی سبزی یخ زده از فریزر در میارم تو غذاساز یا 123 چند پالس میزنم تا خیلی ریز شه.بعد سرخ میکنم.(معمولا سبزی سرخ نشده تو فریزر میذارم.اینطوری وقتی سرخ میشه عطر تازه تری میده) تو قورمه سبزی هم روش بهتر جا افتادن خورش همینه.نکته دوم اینکه سبزی رو با حرارت ملایم و مدت طولانی تر سرخ کنین.حرارت زیاد سبزی رو میسوزونه و تلخ میکنه.
    نام: P6281441.jpg نمایش: 252 اندازه: 102.9 کیلو بایت
    اینم خورش آماده
    نام: P6281451.jpg نمایش: 2406 اندازه: 102.1 کیلو بایت
    *BEHNAZ*, سادن, mitra40 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    منم با خجالت آدرس وبلاگمو میدمhttp://ashpazkhaneh1234.roomfa.com/
    آشپزخانه چراغ روشن زندگی
    چیز خاصی نیست ولی خوشحال میشم بهم سر بزنین

  7. #22
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,151
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2021
    پسند شده
    86491
    پسند کرده
    75734

    ویترین مدال ها

    خورش ریواس





    خورش ریواس یکی از خورش های خاص و خوشمزه ی بهاریه که با ریواس،سبزی کوهی خوشمزه ی بهاری درست میشه

    برای کسب اصلاعات بیشتر در مورد ریواس لینک زیر را مطالعه بفرمایین:
    در شناخت ریواس


    میشه گفت خورش ریواس از غذاهای محلی کردستان هست.چون ریواس اونجا در فصل بهار به وفور یافت میشه و تمامی مردم کردستان ریواس خوران قهاری هستن

    اطلاعاتی هم که من در مورد ریواس و نحوه ی خرید اون خدمتتون عرض کردم در نتیجه ی معاشرت با کرد ها ست و ریواس خوردن رو از اونا یاد گرفتم



    مواد لازم برای 5-4 نفر

    گوشت خرد کرده نیم کیلو
    پیاز 1 عدد ساطوری
    نیم کیلو ریواس پوست گرفته خرد کرده(ریواس را در اندازه های 3-4 س خرد کنین)
    4 پیمانه نعنا جعفری ساطوری
    روغن
    نمک و فلفل

    طرز تهیه:

    طبق روال همه ی خورش ها روغن رو در قابلمه ریخته و میذارم کمی داغ بشه
    گوشت خرد شده را همراه با پیاز نگینی ریز خورده شده و 1 ق غ زردچوبه به همراه فلفل سیاه تفت دهید و 15-20 دقیقه روی حرارت قرار بدید تا آب نندازه و گوشت مزه دار بشه.
    اگر پیاز رو رنده کنید قبل از مزه دار شدن گوشت میسوزه و اگه درشت خلال کنید گوشت خوب مزه دار نمیشه.پس پیاز رو ریز و نگینی خورد کنید تا میان گوشت هم مزه دار شود و هم ذره ای بوی چربی نگیره.

    مشاهده میکنین که کم کم همه ی پیاز ها اب میشن و گوشت هم تفت خورده و خوشگل میشه
    در این روش که از خانم گل اور عزیزم یاد گرفتم آب پیاز به خورد گوشت میره و اون رو ترد و خوشمزه میکنه
    زردچوبه و فلفل بوی گوشت رو میگیره و در نهایت گوشت داخل خورش بسیار خوشمزه و خوش عطر میشه

    بعد از اینکه گوشت تفت خورد بهش اب اضافه کنین و زمان بدین تا کاملا بپزه.

    ریواس را در ماهی تابه جدا تفت دهید.
    نعنا و جعفری را نیز جداگانه تفت دهید.

    نکاتی راجع به نعنا و جعفری:
    نسبت نعنا و جعفری باید 1 به 3 باشه.بعضی ها حتی 1 به 4 هم این نسبت رو در نظر میگیرن.
    به این صورت که در ازاء 3 پ جعفری از 1 پیمانه نعنا باید استفاده کنین.

    من همیشه از سبزی تازه استفاده میکنم و خودم داخل خونه خرد میکنم.
    برای این خورش،بعد از خرد کردن سبزی ها اون ها رو در حد یکی دو پالس داخل غذ اساز میریزم تا خرد و یکدست بشن.
    چون نعنا وقتی با دست خرد میشه کمی درشته و خورشمون خوب جا نمی افته


    برای تفت دادن سبزیجات هم همیشه توی ذهنتوون باشه که با شعله ی ملایم و زمان طولانی کار تفت دادن رو انجام بدین تا نتیجه ی مطلوب رو بگیرین.
    به این صورت سبزی شما سرخ شده و خوشرنگ میشه بدون اینکه طعم نامطلوب داشته باشه.


    در پایان ساعت دوم پخت گوشت، سبزی سرخ کرده را همراه با نمک اضافه کنید.

    *ریواس را باید در 15 دقیقه اخر پخت گوشت اضافه کرد و گر نه وا میرود و شکل خود را از دست میدهد.



    از انجا که ریواس به اندازه کافی ترشی دارد،
    چاشنی ابغوره یا ابلیمو لازم نیست،با این حال کسانی که خورش ترش مزه دوست دارند کمی چاشنی هم به این خورش میزنند.



    -برای نگهداری طولانی مدت ریواس برای مصرف داخل خورش میتونین اون رو خرد کرده و بسته بندی کنین و داخل فریزر قرار بدین.

    موقع مصرف کمی قبل تر اون رو از فریزر خارج کرده
    سپس اون رو تفت بدین و به خورش اضافه کنین
    من ترجیح میدم سبزیجاتی از این قبیل(کرفس و کنگر)رو به صورت خام داخل فریزر نگهداری کنم و موقع مصرف تفت میدم و به خورش اضافه میکنم.


    البته لذت این خورش به اینه که در فصل بهار و با سبزیجات تازه و عطر خوش نعنا و جعفری تازه درست بشه
    منتها میتونین برای تنوع یکی دو بسته برای طول سال داخل فریزر نگهداری کنین.






    اجزاء سفره:
    بورانی اسفناج،دوغ،سبزی خوردن باغچه،لیمو ترش،پلو و خورش هستن
    my soul, نایاب 90, zakizadeh و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما