نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree249Likes

موضوع: شیرینی گردویی

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 82
صفحه 1 از 11 1234 ... آخرینآخرین
  1. #1

    Re: شیرینی گردویی



    مواد لازم:
    زرده تخم مرغ: 6 عدد
    پودر قند:2 پیمانه پلوپز
    گردوخرد شده: ا ونیم پیمانه پلوپز
    وانیل : 4/1 قاشق چایخوری

    طرز تهیه:

    فر را با درجه حرارت 180 درجه گرم می کنیم و سینی فر را خارج میکنیم تا داغ نشود.
    تخم مرغها را همراه با پودر قند و وانیل با همزن برقی می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود .
    گردوهای خرد شده را به مواد اضافه کرده و با قاشق هم می زنیم.
    داخل سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و با قاشق مربا خوری اندازه یه فندق روی کاغذ روغنی قرار داده و کمی پودر پسته رویشان می پاشیم .
    درجه فر را کم می کنیم 125 درجه طبقه وسط به مدت 5 دیقه قرار می دهیم .
    بعد از 5 دیقه شیرینی ما اماده است.

    نکته: فقط دو ردیف کناره های سینی مواد را می ریزیم وسط سینی چون درجه حرارت بالاست شیرینی هامون می سوزه.

    امتحان کنید خیلی خیلی خوشمزه است:
    sevda 2013, *Afsaneh* و مامان حلما جون این نوشته را پسندیده.
    مادر که باشی صبوری می شود یار لحظات خستگیت...

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    699
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    747
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی گردویی

    شبنم جون من درست کردم اما خراب شد
    توش نپخته بود اما زیرش داشت قهوه ای رنگ می شد
    من اندازه هاشو نصف کرده بودم اما فکر نمی کنم به این دلیل باشه
    اگر
    مسائل شخصی و زناشویی
    از در خانه ای بیرون بروند،
    آن در
    برای همیشه باز خواهد ماند ...

  3. #3
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1855
    پسند کرده
    299

    Re: شیرینی گردویی

    khalejoon ربطی به اندازه مواد نداره من این شیرینی رو با یه دونه زرده هم درست کردم دو تا نکته برای این شیرینی خیلی مهمه :
    یکی اینه زرده رو باید خیلی هم بزنی تا کاملا" رنگ زرده ها سفید بشه و دوم اینکه فر داغ داغ باشه جوری که تا شیرینی رو میذاری پف کنه چون همون طوری که می بینی این شیرینی آرد نداره اگر هم تو بعضی دستور ها آرد داشته باشه مقدارش خیلی کمه .
    ضمنا" شیرینی رو وقتی از فر دراوردی بهش دست نزن تا سرد بشه بعد آروم از سینی جداش کن
    sevda 2013 و kurosh1 این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۶
    نوشته ها
    68
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    8
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی گردویی

    ما به این شیرینی میگیم پفک گردویی....من عاشقشممممممم....همون طور که مریم جون گفت باید حسابیی زرده زده بشه تا تو فر گذاشتیم وا نره
    sevda 2013 این نوشته را پسندیده.
    مگر نمی دانی بزرگ ترین دشمن آدمی فهم اوست؟ پس تا می توانی خر باش تا خوش باشی

  5. #5
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1855
    پسند کرده
    299

    Re: شیرینی گردویی

    به روایتی بهش لطیفه گردویی هم میگن.!!!!
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  6. #6
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,207
    میزان امتیاز
    244
    پسند شده
    7048
    پسند کرده
    3915

    ویترین مدال ها

    Re: شیرینی گردویی

    ما هم پفک گردویی میگیم و با اجازه ی مریم جون من یه نکته ی خیلی مهمم بهش اضافه کنم مخصوصا تو مقدار زیاد (آخه ما واسه عید با 30 تا زرده از اینا درست میکنیم و همونطور که میدونید بسی خوش خوراکه) این که زرده باید سررد باشه ( شد مثل خونه باید سبز باشه :))) )
    میامو بعد دستور خودمو واسه مقدار زیاد میگم بعدا ایشالله

    fafa جون این همونیه که میخواستم با زرده بهت بگم و هنوز بدقولم
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  7. #7

    Re: شیرینی گردویی

    یه نکته هم بگم که بالا هم گفتم و به توضیحات مریم اضافه کنم:

    خاله جون اول فرت خیلی باید داغ باشه بعد که دیدی داغ شد حرارت رو بذار رو کمترین درجه مال من 125 درجه هست .خب حتما درجه ی فرتون خیلی بالا بوده که زیرش سوخته توش خام بوده اصلا به 3 دیقه نمیکشه زود می پزه. زدن زیاد زرده و داغ بودن اولیه ی فر هم بی تاثیر نیست.
    ان شالله این بار درست کنی و خوب از آب دربیاد و مثل بقیه ی دوستان لذت ببری.
    sevda 2013 این نوشته را پسندیده.
    مادر که باشی صبوری می شود یار لحظات خستگیت...

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۲
    نوشته ها
    149
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    97
    پسند کرده
    181

    Re: شیرینی گردویی

    اینم شیرینی های گردویی من بادستور زیر


    مواد لازم
    زرده تخم مرغ 3عدد
    پودر قند 1پیمانه
    مغز گردو 1پیمانه
    ارد 1قاشق غذاخوری
    وانیل 4/1 قاشق چای خوری
    روغن مایع 1قاشق غذاخوری

    طرز تهیه
    زرده ها را در ظرفی ریخته پودر قند را اضافه می کنیم وباهمزن 8-5 دقیقه می زنیم تا رنگش سفید شود.بعد روغن مایع را اضافه می کنیم و خوب مخلوط میکنیم.بعد آرد و وانیل را هم اضافه کرده خوب هم میزنیم.در آخر گردوهای خرد شده را به مواد اضافه می کنیم و با قاشق مخلوط می کنیم.روی سینی فر کاغذ روغنی انداخته و با قاشق چایخوری از مواد برمی داریم و در سینی می گذاریم ورویشان پودر پسته می رزیم و در فر از قبل گرم شده میگذاریم.تا بپزد.درجه فر حدودا 120 درجه است که البته بستگی به دمای فرتان دارد.مدت زمان هم بستگی به فرتان دارد.باید مدام چک کنید که شیرینی هایتان نسوزد.کلا در کمتر از 5 دقیقه آماده می شوند.
    mariya1363 این نوشته را پسندیده.
    مهم نيست قفلها دست كيست مهم اينست كليدها دست خداست .

صفحه 1 از 11 1234 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما