نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree249Likes

موضوع: شیرینی گردویی

نمایش نتایج: از 81 به 82 از 82
صفحه 11 از 11 نخستنخست ... 891011
  1. #81
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    569
    میزان امتیاز
    1145
    پسند شده
    10932
    پسند کرده
    9291
    شیرینی گردویی بازاری
    نام: IMG_20180316_002838.jpg نمایش: 207 اندازه: 111.2 کیلو بایت
    .
    این رسپی از خانم صرافها هست که در برنامه به خانه برمیگردیم اموزش دادن.این اموزش بصورت کلیپ بود که دستنویس کردم
    .
    سفیده تخم مرغ 90 گرم
    کیک اسفنجی 100 گرم
    گردو 100 گرم
    پودر قند 200 گرم
    روغن مایع 2 ق غ
    سرکه سفید 1 ق غ
    پودر کاکائو 1 ق م
    دارچین 1 ق چ
    وانيل 1/4 ق چ
    همه ی مواد بجز روغن و سرکه رو باهم مخلوط و دوبار چرخ کنید یا فقط «دو دقیقه» با غذاساز بزنید.با چرخ گوشت نتیجه بهتری میگیرید
    نام: 1520968800968.jpg نمایش: 209 اندازه: 75.1 کیلو بایت
    .
    نام: 1520968802121.jpg نمایش: 207 اندازه: 72.7 کیلو بایت
    فر رو روی٢٠٠درجه بگذارید تا گرم بشه موقع پخت درجه رو روی ١٧٥ میگذاریم
    مواد روداخل قابلمه میریزیم وروی حرارت داغ میزنیم.حدود ۱۵_۲۰ دقیقه
    نام: 1520968803263.jpg نمایش: 207 اندازه: 77.7 کیلو بایت
    بعد از اینکه از روی حرارت برداشتیم روغن وسرکه رواضافه کرده ومیگذاریم خنک بشه
    نام: 1520968804451.jpg نمایش: 207 اندازه: 57.4 کیلو بایت
    .
    نام: 1520968805755.jpg نمایش: 204 اندازه: 72.5 کیلو بایت
    مواد رو با کمک قیف روى كاغذ روغنى چرب شده پایپ میکنیم وبمدت ١٥تا۲۰ دقیقه میپزیم .
    نام: 1520968806886.jpg نمایش: 210 اندازه: 78.5 کیلو بایت
    اگه بعدازخنک شدن مایه سفت بود میتونین کمی سفیده تخم مرغ استفاده کنید.اگردیدین شل بود ازکیک پودر شده استفاده كنيد
    .
    ✅اول يكى يا دوتا رو داخل فر بپزيد اگه شيرينى پف کرد وتركدار شد كه هيچ اگه نشد ولی اگر تغییری نکرد به خمير كمى سفيده تخم مرغ اضافه كنيد
    __________________

    .
    ☑من با رسپی بالا کار کردم واز نتیجه راضی نبودم(عدم رضایت من دلیل بد یا ناقص بودن رسپی نیست.شاید من نتونستم باهاش کار کنم)
    .
    بر حسب تجربه ای که در پخت شیرینی نارگیلی داشتم رسپی بالا رو با رسپی شیرینی نارگیلی ترکیب کردم و از نتیجه بینهایت راضی بودم
    .
    من برای شیرینی گردویی که درعکس میبینید
    ✅گردو از قبل کمی اسیاب کنید
    ✅بجای پودر شکر از همون مقدار شکر استفاده کردم
    ✅بجای صد گرم کیک اسفنجی ،۵۰ گرم کیک استفاده کردم
    ✅بعد از مرحله داغ زدن و گذشت ده دقیقه۲۰_۲۵ گرم آرد برنج و روغن و سرکه اضافه کردم
    .
    ✅من پودر کاکائو رو حذف کردم و مقدار دارچین رو هم نصف کردم
    .
    ✅من با دمای ۱۸۰ درجه«شعله بالا»پختم.تاکید میکنم شعله بالا چون با شعله پایین ترک نخورد
    ✅این شیرینی باحرارت زیاد ازحد ،پوک و توخالی میشه
    ✅غلظت مواد باید درحدی باشه که با کمی فشار از قیف خارج بشه
    ✅حتما اول یکی دوتا دونه رو بپزید تا دمای فرتون دستتون بیاد
    ✅برای داغ زدن حتما از شعله پخش کن استفاده کنید واز هم زدن غافل نشید.دمای مایه در حین داغ زدن نبایدخیلی بالا بره.فقط در حدی که ولرم باشه وشکرحل بشه.نباید زیاد حرارت ببینه وگرنه سفیده میپزه.وبعد شیرینی تغییر شکل نمیده.ممکنه ۱۵_۲۰ دقیقه زمان ببره.میتونید از روش بن ماری هم برای داغ زدن استفاده کنید
    .
    ✅بعدازداغ زدن موادمون کمی سفت تروکشدار میشه
    .
    ✅حتما از کیک اسفنجی و بدون روغن استفاده کنید
    نام: 1520968809431.jpg نمایش: 208 اندازه: 100.2 کیلو بایت
    .
    نام: 1520968808063.jpg نمایش: 206 اندازه: 101.1 کیلو بایت
    .
    نام: IMG_20180316_002823.jpg نمایش: 206 اندازه: 112.4 کیلو بایت
    pink girl, مینا.ک, nora1 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  2. #82
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۷/۰۷/۱۵
    نوشته ها
    8
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0
    شیرینی خوشمزه ی هست این

صفحه 11 از 11 نخستنخست ... 891011
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما