نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree47Likes

موضوع: ترحلوا

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 14
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
    نوشته ها
    1,335
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1116
    پسند کرده
    0

    ترحلوا

    اینم از حلوایی که من درست کردم ...


    تر حلوا



    مواد لازم :
    آرد برنج ............. 500 گرم
    کره .................. 150 گرم
    روغن مایع ........... یک لیوان
    آب ................... 5/2 لیوان
    شکر ................. 400 گرم
    زعفرون آب کرده ..... نصف استکان
    گلاب ................ یک لیوان

    آرد برنج رو تو یه تابه با حرارت ملایم کمی تفت دادم ... کره و روغن مایع رو هم تو یه ظرفی حرارت دادم تا کره ذوب شه، بعد کره و روغن رو به آرد برنج اضافه کردم و روی حرارت ملایم اونقدر هم زدم تا بوی خامیش کاملا گرفته شه و رنگش برگرده و طلایی شه ... تو این فاصله آب و شکر گذاشتم رو حرارت تا جوش بیاد وقتی جوش اومد زعفرون و گلاب رو اضافه کردم (موقع جوش اومدن اینا رو اضافه کنید تا عطرش از بین نره) و گذاشتم چند تا جوش بخوره ...بعد آرد سرخ شده رو از رو حرارت برداشتم و شربت رو آروم آروم اضافه کردم و هی هم زدم (این مرحله اش خیلی سخت بود ، دستم درد گرفت) اونقدر که روغنش در بیاد...
    اگه حلوا سفت بود بازم شربت بهش اضافه کنید ...



    کیجا, zakiyeh jon, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    مــرا جای خــودم بگذار
    خودت را جای گهـــواره

    و آغوشی تسلی بخش

    کنـارم بـاش همواره ...


  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۷
    نوشته ها
    413
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    158
    پسند کرده
    0

    Re: راز و رمزهای تهیه حلوا و تزئینات

    واقعا خوشکله مطمینا به همون اندازه هم خوشمزه است
    من بازم مثل همیشه سوال دارم
    این حلوا باید یکم کش بیاد؟
    باید سفت باشه که اینجوری بشه قالبش زد؟

    خدایا !!!!!
    [HIGHLIGHT=#ffffff]تو فقط با من باش[/HIGHLIGHT]

  3. #3
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
    نوشته ها
    1,335
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1116
    پسند کرده
    0

    Re: راز و رمزهای تهیه حلوا و تزئینات

    نقل قول نوشته اصلی توسط s.t.j
    واقعا خوشکله مطمینا به همون اندازه هم خوشمزه است
    من بازم مثل همیشه سوال دارم
    این حلوا باید یکم کش بیاد؟
    باید سفت باشه که اینجوری بشه قالبش زد؟
    عزیزم حلوای آرد برنج اصولا یه کمی کش میاد...
    در موردسوال دوم هم تا وقتی حلوا گرمِ میتونی قالب بزنی ، سرد که بشه دیگه سخت شکل میگیره ...
    کیجا و باران67 این نوشته را پسندیده.

    مــرا جای خــودم بگذار
    خودت را جای گهـــواره

    و آغوشی تسلی بخش

    کنـارم بـاش همواره ...


  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۱
    نوشته ها
    602
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    612
    پسند کرده
    676

    Re: ترحلوا

    دوستان این دستور تر حلوا از خانم احمدی از فروم هنر اشپزی که خیلی خوش طعم و خوش بافته و من واسه کیک حلوا استفاده کردم.


    آرد یک کیلوگرم
    پودر قند یک کیلوگرم
    کره 450 گرم
    گلاب یک لیتر
    زعفران دم کرده غلیظ نیم مثقال (من نیم مثقال رو تو سه چهارم استکان آب جوش حل میکنم و پر برکت تر از رقیقش میشه)


    آرد رو تفت بدین تا خامیش بره و بوی مطبوعش بلند شه. بعد از حرارت بردارین و کره رو 100 گرم 100 گرم به خورد آرد بدین . در مقادر کم چنگال بهتره. بعد کمی خنک که شد پودر قند رو روی کل خمیر حاصله الک کنین و و از یک گوشه تابه شروع کنین سه قاشق زعفران سه قاشق گلاب بریزین و به خورد آرد بدین و اینکار رو تا تما شدن کل آردها ادامه بدین. دقت کنین باید شل برش دارین چون خودش ذاتاً خشک میشه پس نگران شلی نباشین. من توصیه میکنم زود قیف نزنین و بذارین کمی بمونه تا قوام نهایی رو چک کنین و اگر سفت بود بازم گلاب اضافه کنین. طعم گلاب و زعفران به طرز فجیعی محسوسه و طعم لوز میده. امیدوارم خوشتون بیاد. فکر کنم عکس سفارشها رو دارم براتون میذارم اگر پیدا کنم.
    کیجا, mitra40 و باران67 این نوشته را پسندیده.

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۵
    نوشته ها
    119
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    9
    پسند کرده
    4

    Re: ترحلوا

    نسیم جان گلش رو چطور درست کردی؟

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    نوشته ها
    48
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    10
    پسند کرده
    0

    Re: ترحلوا

    بچه ها ما شیرازی ها تر حلوا را جور دیگه درست میکنیم عکسی ازش ندارم ولی در اولین فرصت درست کردم عکس میذارم براتون دستورش را میزارم
    رکسانا همه وجود من است نباشد روزی که بدون اون باشم

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    نوشته ها
    48
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    10
    پسند کرده
    0

    Re: ترحلوا

    از این سایت میتونید استفاده کنیدhttp://easycooking.blogfa.com/post-203.aspx
    رکسانا همه وجود من است نباشد روزی که بدون اون باشم

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    -sania- آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۴/۰۴
    نوشته ها
    668
    میزان امتیاز
    141
    پسند شده
    7101
    پسند کرده
    6965

    Re: ترحلوا

    مامی من ترحلوا مقدار آرد گندم و آرد برنج برابر میریزه و با روغن تفت میده و بد توش شهد میریزه، خیلیم خوب!
    این حلوارم چن وقت پیش برا افطار پخت که منم مثلاً تزئینش کردم!( در واقع ماسوره های نومو امتحان کردم!)
    قرمه سبزی
     
    کیجا, *سایه روشن*, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای پادشه خوبان داد از غم تنهایی دل بی تو به جان آمد وقتست که بازآیی

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما