نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree801Likes

موضوع: مافین های غذایی

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 119
صفحه 1 از 15 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1

    مافین های غذایی







    مافین گوشت و ذرت
    مواد لازم
    گوشت چرخ کرده /250 گرم
    سیب زمینی /150 گرم
    کره /10گرم
    پیاز /1 عدد کوچک
    فلفل دلمه ای قرمز /نصف تا 1 عدد
    فلفل چیلی /نصف 1 عدد
    تخم مرغ /1 عدد
    ذرت /1 پیمانه سر پر
    سیر /3 حبه
    کره/20 گرم
    پنیر پارمیزان/40 گرم
    ارد سوخاری/1 قاشق غذا خوری
    جعفری ریز شده /1 قاشق غذا خوری
    نمک و فلفل و پودر فلفل /مقداری
    ابتدا گوشت را در کاسه ای ریخته و سیب زمینی را ریز رنده کنید و با تخم مرغ و 2 حبه سیر ریز خرد شده به گوشت اضافه کنید و مخلوط کنید.پیازو فلفل چیلی و فلفل دلمه ای قرمز را ریز خرد کنید.آب اضافه ذرت را خارج کنید.در تابه ای 10 گرم کره را گرم کنید و پیاز را اضافه کنید وقتی کمی نرم شد چیلی و فلفل دلمه ای و ذرت را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم.مواد را کناری گذاشته تا کمی خنک شود.سپس این مواد را به گوشت اضافه کنید ادویه هارا اضافه کنید و مخلوط کنید.توی کاغذ های مافین را به اندازه یه نارنگی پر کنید.
    20 گرم کره و جعفری ، ارد سوخاری ، باقی سیر ریز شده و پنیر را مخلوط کنید.و قتی مثل نان خردشده تبدیل شد کمی روی مافینها بریزید و در فر گرم شده با حرارت 180 به مدت 45 دقیقه قرار دهید.
    سپس گرم یا سرد سرو کنید.












    reyhan777, مامی جون نجمه, گمگشته و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  2. بانک بند ناف
  3. #2
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1427
    پسند کرده
    2956

    Re: مافین گوشت و ذرت

    نقل قول نوشته اصلی توسط آيسان60
    بهار گل جون اينجوري گوشت كاملا پخته بود ؟ وسطاش چطور ؟
    آره آیسان جون می پزه . گوشتش که چرخ کرده هست . 45 دقیقه هم تو فر میمونه ... حتما می پزه !

    ولی من از بهار گلی سوالم اینه که گوشتش مثل کباب تابه ای آب نمیندازه و کاغذ رو خراب کنه ؟
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  4. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۹
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    420
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    62
    پسند کرده
    0

    Re: مافین گوشت و ذرت

    شيدا جون براي اين پرسيدم كه مواد گوشتيش كمي شبيه كتلت هستش درسته موقع كتلت پختن بايد حرارت ملايم باشه كه كاملا مغز پخت بشه وگر نه وسطش بوي خامي گوشت ميده با اينكه كتلت نسبت به مافين نازكتر هم هست اين مافين هم كه توپولوئه براي هين به ذهنم رسيد كه بعد از پخت وسطش بوي خامي نميده ؟
    shehin و باران67 این نوشته را پسندیده.
    -------------------------------------------------------

    همه ما يه جورايي گنهكاريم
    براي كارهاي خوبي كه ميتونستيم انجام بديم اما انجامشون نداديم

  5. #4

    Re: مافین گوشت و ذرت

    دوستان گل توی دستور اصلی 30 دقیقه بود اما من 45 دقیقه گذاشتم موند و یکی رو از قبل از اینکه از فر خارج کنم امتحان کردمکاملا مغز پخت بود...من ظرف مافینهام کوچک هست ..توی هر کدام به اندازه یک نارنگی گوشت گذاشتم و پخت
    شیدا جان بعد از چند دقیه خنک شدن از کاغذ جداشد..میتونی کاغذ نگذاری اما باید قالب رو با کمی ارد سوخاری پوشش بدی
    fatima91, shehin و باران67 این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  6. #5
    مدیر انجمن
    باران7 آواتار ها
    منیژه . ب
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۲۰
    نوشته ها
    2,686
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    789
    پسند کرده
    89

    ویترین مدال ها

    Re: مافین گوشت و ذرت

    مافین ژامبون وپنیر

    ژامبون گوشت/100گرم
    پنیر موتزارلا/90گرم
    آردسفید/180گرم
    تخم مرغ/1عدد
    شیر/2/1 پیمانه
    کره/50گرم
    پکینگ پودر/1ق چ
    نمک وفلفل سیاه/بمقدارلازم
    فلفل دلمه ای رنگی خرد شده بمقدار لازم

    ابتداموادخشک راباهم ترکیب درظرف گودی ریخته وسط موادرا گود کرده وکره ذوب شده وشیر وتخم مرغ را بخورد مواد داده وسپس ژامبون خرد شده وبقیه مواد رابا هم مخلوط ودر قالب مافین ریخته در فر 180 بمدت نیم ساعت قرار میدهیم.

    ویرایش توسط heaven : ۱۳۹۵/۰۸/۲۷ در ساعت ۰۲:۵۱ قبل از ظهر
    reyhan777, marie, fariba joon و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    دنیا نباشد... فقط کوچه باشد واندکی باران ودوستی که زلال تر از باران باشد...

  7. #6

    Re: مافین های غذایی

    نقل قول نوشته اصلی توسط mitra40
    بهارگل عزیز من چند وقت پیش مافین گوشت وذرت را درست کردم خیلی خوشمزه شده بود ولی برای جدا کردن مافین ها از کاغذ کپسولی مکافات داشتیم
    چکار باید بکنم
    مرسی
    من فکر کنم جنس کاغذ ها خوب نبوده...چون من مشکلی نداشتم...(این از محاسن دیار کفاره دیگه)
    اول کاعغذ ها رو با قلمو چرب کن و بعد توشونو خوب با ارد سوخاری اغشته کن...اینجوری احتمال چسبیدنش خیلی کم میشه..
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  8. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    630
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    590
    پسند کرده
    6

    ویترین مدال ها

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    کورن مافین سوسیس از مجله سراشپز:

    300 گرم ارد 200گرم سوسیس نگینی خرد شده 150 گرم فلفل دلمه نگینی خرد شده 200گرم خامه 100گرم کره اب شده


    پودر فلفل قرمز وسیاه پودر زیره وتخم گشنیز نمک 1/5 ق چ بیکین پودر 2حبه سیر له شده پیازکوچک نگینی خرد شده 150 گرم کنسرو ذرت 2عدد تخم مرغ 100گرم پنیر موزارلا


    اول مواد جامدو با هم مخلوط میکنیم بعد خامه وکره وتخم مرغ .اگه خمیرش سفت بود میتونیم یه تخم مرغ دیگه اضافه کنیم

    فر 180 درجه به مدت 40 دقیقه بسشه !من چون قالبم ازقالب مافین بزرگتر بود بیشتر طول کشید تا وسطش پخته بشه.خوشمزه ست!







    reyhan777, bluesea, گلبرگی و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    زندگی این نیست که تاس خوب بیاری....بلکه اینست که تاس بد را خوب بازی کنی.!

  9. #8
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,163
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    534

    Re: مافین های غذایی

    مافین گوشت و ذرت با دستور بهار جون



    قبل از پخت:


    بعد از پخت:




    فقط فلفل دلمه و چیلی حذف شده و به جاشون فیله ی گوجه فرنگی و فلفل سبز تند خرد شده اضافه شد.
    برای سس هم رب رو تو روغن با دارچین و فلفل تفت دادم، پیاز سرخ شده اضافه کردم و نصف لیوان آب و مقادیری پنیر بلوچیز و گذاشتم ریزجوش بزنه تا پنیر توش حل بشه و سس غلیظ بشه. بسیااااااار سس لذیذی شد:)
    reyhan777, mitra40, گلبرگی و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 1 از 15 123411 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما