نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree413Likes

موضوع: انواع پیش غذا و اردور با کدو و بادنجان

نمایش نتایج: از 41 به 48 از 78
صفحه 6 از 10 نخستنخست ... 3456789 ... آخرینآخرین
  1. #41
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۳
    نوشته ها
    151
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    71
    پسند کرده
    136

    Re: انواع پیش غذا و اردور با کدو و بادنجان

    ایده از پاکسیما جون بود ممنون
    بادمجان+فلفل دلمه+سیب زمینی همه رو جدا تفت دادم با هم مخلوط کردم توی نون باگت برش داده ریختم و پنیر پیتزا اضافه کردم
    راستش را بگو
    نکند تو همان " این نیز " هستی که همیشه می گذری ........ ؟

  2. بانک بند ناف
  3. #42
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narjes12 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    ایران عزیز
    نوشته ها
    588
    میزان امتیاز
    105
    پسند شده
    4268
    پسند کرده
    4408

    ویترین مدال ها

    Re: انواع پیش غذا و اردور با کدو و بادنجان

    اینم یه غذای اختراعی و من دراوردی با بادمجان!
    اگه کسی دستورشو خواست میگم!
    اش دندوني
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    اللهم عرفني حجتک، فانک ان لم تعرّفني حجتک، ضللت عن ديني

    خدايا حجتت را به من بشناسان، زيرا اگر حجتت را نشناسم، از دين خود منحرف و گمراه میگردم.

  4. #43
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *fariba* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۲
    نوشته ها
    98
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2066
    پسند کرده
    2263

    Re: انواع پیش غذا و اردور با کدو و بادنجان

    بادمجان سوخاری

    که از وبلاگ "اشپزخونه فرانک" یاد گرفتم. که مثل مرغ سوخاری درست میشه. اول داخل ارد، بعد تخم مرغ و بعد هم ارد سوخاری زده میشه و اخر سر هم تو روغن زیاد سرخ باید بشه



    البته فرانک اسمشون را گذاشته نوارهای کنجدی بادمجان من چون کنجد نزدم بدون اجازه صاحب اثر اسمش را تغییر دادم (اون چند تا دونه کنجدی رو هم که میبینید روی بادمجونها هست داشتم میزدم که وسط راه پشیمون شدم ترجیح دادم خود کنجدها را خالی بخورم )

    البته اینو برای اولین بار درست کردم و فکر نمیکنم دیگه درست کنم چون به نظرم بادمجان سرخ شده معمولی خوشمزه تره
    mahla-2009, reyhan777 و باران67 این نوشته را پسندیده.
    معبد خداوند فقط به روی دلی شاد و آوازخوان و رقصان باز است

  5. #44
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MARYAM.E آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    852
    میزان امتیاز
    127
    پسند شده
    5329
    پسند کرده
    4197

    Re: انواع پیش غذا و اردور با کدو و بادنجان

    صندل کدو و بادمجان ( یه پیش غذای شیک برای مهمونی ها)


    کدو ها رو از وسط (بدون اینکه پوستشونو بکنم چون پوستشون تازه و لطیف بود) نصف کرده و با مقدار کمی آب گذاشتم نیم پز بشه. بادمجون ها رو هم از وسط نصف کرده و حدود 1 ساعت در آب و نمک خیسوندم تا تلخیشون گرفته بشه بعد آبکش کرده و توشونو یه مقدار با قاشق برداشتم و هر دو طرفشونو سرخ کردم. کدو ها رو هم بعد از نیم پز کردن گذاشتم توی آبکش آبش بره و با قاشق مقداری از توشو خالی کردم. بعد با مواد پر کرده و روشو پنیر پیتزای رنده شده ریختم و نیم ساعت در فر 175 درجه گذاشتم و در آخر گریل رو روشن کردم تا پنیر ها کاملاً آب بشه و روشون طلایی بشه.
    موادش شامل : گوشت چرخکرده + پیاز + فلفل دلمه ای + سیر+ رب+نخود فرنگی + قارچ+ زردچوبه + نمک+ فلفل سیاه + آویشن+ موادی که از توی کدو و بادمجان در آورده بودم (همه رو با هم تفت دادم)
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    به کسی اعتماد کن که بتواند اندوه پنهان شده در لبخندت،عشق پنهان شده در عصبانیتت و معنای حقیقی سکوتت را تشخیص دهد.

  6. #45
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۶
    نوشته ها
    20
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    68
    پسند کرده
    0

    Re: انواع پیش غذا و اردور با کدو و بادنجان

    رول بادمجون عالی و خوشمزه ، مناسب برای مهمونیها:

    >

    بادمجونها رو به طول برش میزنیم و سرخشون میکنیم قطعات مرغ که از قبل توی آبلیمو و ادویه و زعفران خوابوندیم رو می ذازیمن یه سر بادمجون و رولش میکنیم و با خلال دندون ثابتش میکنیم بعد توی تخم مرغ و آرد سوخاری زده و سرخشون می کنیم. بغلی هاشم قارچ شکم پره. قارچ های پر شده ....stuffed mushrooms
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۳/۱۱ در ساعت ۰۸:۰۱ بعد از ظهر
    mitra40, azmil, paryy و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    نمیدانم کجای خوب این قصه ایستاده ای ،
    که از حواس لحظه هایم پرت نمیشوی.

  7. #46
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    parvaneh jon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۷
    محل سکونت
    یه جای دور
    نوشته ها
    95
    میزان امتیاز
    15
    پسند شده
    685
    پسند کرده
    427
    بادمجون شکم پر
    داخل بادمجونها رو خالی کردم و کمی تو روغن سرخ کردم بعد گوشت چرخکرده و فلفل دلمه ای وپیازو رب گوجه فرنگی رو تفت دادم و داخل بادمجونها رو پرکردم روشم پنیر ریختم و تو فر گذاشتم.

    قورمه سبزی
     
    سالاری, mitra40, azmil و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #47
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .Bita. آواتار ها
    بی تا . ع
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    994
    میزان امتیاز
    275
    پسند شده
    22884
    پسند کرده
    4766
    املت بادنجون
    بادنجون رو بدون اینکه سرشو بکنیم اسلایس کرده با فرچه کمی چرب کرده در تابه رژیمی هر طرف 15 دقیقه با شعله کم تفت داده و میپزیم . سپس مخلوط تخم مرغ زده شده و نمک و فلفل را آرام روشون میریزیم و پشت و رو میکنیم بسیار بسیار خوشمزه میشه



    ویرایش توسط .Bita. : ۱۳۹۲/۰۸/۱۸ در ساعت ۰۸:۴۳ بعد از ظهر
    بهارسادات, mar mar67, sara chef و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار ،
    خودش قشنگ ترین قایق را برایت می فرستد .....

  9. #48
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,965
    میزان امتیاز
    1232
    پسند شده
    20119
    پسند کرده
    12593
    بادنجان بایلدی
    بادنجان نيم كيلو (500 گرم)
    روغن به ميزان لازم
    پياز 2 عدد بزرگ
    گوجه*فرنگي نيم كيلو (500 گرم)
    نمك، فلفل به ميزان لازم
    طرز تهيه:
    بادنجان را راه راه پوست كنيد و به صورت عمودي از يك*طرف چاك دهيد (كلاهك بادنجان را نيز مي*توانيد جدا نكنيد) بادنجان را نمك زده و بعد از نيم ساعت آن را شسته و خشك كنيد و در روغن فراوان سرخ كنيد پيازها را نيز در همان روغن سرخ كرده تا طلايي شود بادنجان*ها را روي كاغذ روغن*گير گذاشته تا روغن اضافي آن به كاغذ جذب شود با يك قاشق كوچك از پياز داغ*ها برداشته و شكم بادنجان را از پيازداغ پر كنيد. گوجه*فرنگي*ها را بشوييد براي چند لحظه در آب*جوش انداخته و بعد در آب سرد و پوست آن*ها را بگيريد و رنده كنيد و گوجه*فرنگي*هاي رنده شده را روي بادنجان*ها بريزيد و روي حرارت كم همراه با نمك، فلفل بپزيد تا آب غذا كم شود و بادنجان*ها بپزد ولي له نشود در صورت تمايل مي*توانيد يك هشتم قاشق چايخوري دارچين نيز به غذا اضافه كنيد و با برنج يا نان سرو كنيد.
    بايلدي در زبان تركي به معناي نان بيات مي*باشد.
    نكته: اگر از بادنجان دلمه*اي استفاده كرديد به جاي برش عمودي به علاوه برش دهيد.


    بعد از پخت در هر ظرف3-4 بادنجان گذاشته روش سس گوجه ریخته بعد هم کشک به صورت تارعنکبوتی
    مزه ش عالی شده بود وجز2-3بادنجان چیزی نموند.
    ...
     
    hengamehh, Elsanaa, mina14 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

صفحه 6 از 10 نخستنخست ... 3456789 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما