نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree413Likes

موضوع: انواع پیش غذا و اردور با کدو و بادنجان

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 78
صفحه 5 از 10 نخستنخست ... 2345678 ... آخرینآخرین
  1. #33
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mamanemeshkat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
    محل سکونت
    تو قلب همسرم
    نوشته ها
    268
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    419
    پسند کرده
    82

    Re: انواع پیش غذا و اردور با کدو و بادنجان

    با تشکر از مامی جون نجمه من ماست و ارده لبنانی رو درست کردم البته با یه کم تغییرات بومیش کردم :
    1-اول سسشو ریختم بعد نون سرخ شده
    2- ارده نریختم

    همه خیلی استقبال کردن و خیلی خوشمزه بود.

    reyhan777, گلبرگی و باران67 این نوشته را پسندیده.
    دلا معاش چنان کن که گر بلغزد ÷ای فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد

  2. بانک بند ناف
  3. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mamanemeshkat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
    محل سکونت
    تو قلب همسرم
    نوشته ها
    268
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    419
    پسند کرده
    82

    Re: انواع پیش غذا و اردور با کدو و بادنجان

    اینم رول بادمجون که وسطش از مخلوط لازانیا اضافه اومد از همون استفاده کردم(گوشت و قارچ و پیاز با ادویه های مخصوص) روی بعضی فقط پنیر ریختم چون بعضی مهمونام پنیر پیتزا دوست ندارن:



    گلبرگی و باران67 این نوشته را پسندیده.
    دلا معاش چنان کن که گر بلغزد ÷ای فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد

  4. #35
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    728
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    720
    پسند کرده
    0

    Re: انواع پیش غذا و اردور با کدو و بادنجان



    تارت کدو

    خمیر تارت که دستورش تو مامی سایت هست+کدوی رنه شده+ماست چکسده+سیر+شوید

    با این که من کدو دوس ندارم این و دوسش میدارم
    گلبرگی و باران67 این نوشته را پسندیده.
    من چقدر خوشبختم

    همه چی آرومه

  5. #36
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۲۴
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    69
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    25
    پسند کرده
    0

    Re: انواع پیش غذا و اردور با کدو و بادنجان

    یه پیش غذا ساده به اسم بقچه بادمجان هست که تهیه اش راحته وخیلی شیکه برای مهمونی ها به این ترتیب که ابتدا بادمجونا رو ازطول برشهای نازک زده وتوی آب ونمک میذاریم تاتلخی اون گرفته بشه ازطرف دیگه مقداری گوشت چرخ شده را باپیاز تفت داده وادویه اضافه میکنیم مثل زردچوبه ، نمک ، فلفل سیاه، پودرسیر، دارچین وزنجبیل وهرچه که دوست دارید بعد کمی گردو ریزشده ودرآخرمقداری رب میزنیم که مواد به هم بچسبد بعد جعفری خردشده اضافه میکنیم جعفری را آخراضافه کنید تاعطرش حفظ بشه بعد بادمجونا رو سرخ میکنیم وبه صورت به اضافه دوتا روی هم مگذاریم + بعد درمرکز اون مقداری موادگوشتی ریخته وبه صورت کوه آتشفشان درآورده و باانگشت یاهرچیز دیگه وسط مواد روخالی میکنیم وتوشو کشک غلیظ میریزم ودانه دانه پره های بادمجونو روی هم میذاریم وباخلال دندون فیکس میکنیم ویک حلقه گوجه روی خلال دندون میذاریم وزیتون هم میذاریم بعد توی فربا180 درجه به مدت 15 دقیقه میذاریم تاروغن بیافته البته من به سلیقه خودم توش تغییراتی دادم مثلاً باید روی مواد گوشتی پنیرپیتزاریخته بشه که من بجاش ازکشک استفاده کردم
    البته من توی این عکس زیتون نداشتم بجاش کشک ریختم آخه واسه مهمون نبود برای خودمون بود
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #37
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۱۹
    محل سکونت
    اراک
    نوشته ها
    178
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    44
    پسند کرده
    0

    Re: انواع پیش غذا و اردور با کدو و بادنجان

    سلام

    این غذا یا پیش غذا رو من درست کردم و واقعا از خوردنش لذت بردیم..پیشنهاد میکنم امتحان کنید..

    [HIGHLIGHT=#92d050]سوفلـــــــه کدو و بادمجان


    [/HIGHLIGHT]
    مواد لازم:

    کدو و بادمجان به مقدار لازم

    گوشت چرخ کرده

    پیاز

    فلفل دلمه ای
    قارچ

    تخم مرغ 2 تا 3 عدد

    کمی پنیر پیتزا

    نمک و فلفل و اویشن

    رب گوجه فرنگی



    اوی بادمجون و کدو ها رو پوست میکنیم و حلقه حلقه میکنیم..بعد در روغن سرخشون میکنیم و کنار میذاریم

    بعد قارچ ها رو اسلایس کرده ...اونا رو هم سرخ میکنیم و کنار میذاریم

    حال نوبت به مایه گوشتی میرسه: پیاز رو سرخ میکنیم..سپس گوشت چرخ کرده رو اضافه کرده و تفت میدیم ..فلفل دلمه ای نگینی شده رو هم اضافه میکنیم وقتی به اندازه کافی تفت داده شدن بهش نمک و فلفل و زردچوبه و رب اضافه میکنیم

    تخم مرغ ها رو با کمی نمک مخلوط میکنیم و با چنگال میزنیم تا صاف بشه

    ته یه ظرف پیرکس رو کمی چرب میکنیم...بادمجون و کدو ها رو میچینیم کفش... لایه بعدی مایه گوشتی رو میریزیم و صاف میکنیم ..و لایه آخر قارچ هستش

    حال تخم مرغ زده شده رو روی موادمون میدیم

    توی دستور اصلی پنیر پیتزا نداره اما من چون پنیر دوس دارم بعد از تخم مرغ کمی پنیر روی موادم ریختم و در آخر فلفل سیاه و آویشن رو موادمون میپاشیم.. و ظرف رو داخل فر میذاریم تا تخم مرغ خودشو ببنده و پنیرمون آب بشه

    البته من به مدت 8 دقیقه توی سولاردام گذاشتم با این فرمان:

    speed combi=> 360 c=> 8 min

    امیدوارم مثل من از خوردنش لذت ببرین..ضمن اینکه ظاهر خوبی هم برای تکمیل میز شامتون داره




    Negara, hengamehh و باران67 این نوشته را پسندیده.
    بنام آنکه نيلوفر را آفريد براي تنها زيستن و پاک ماندن ميان لجن ها..

  7. #38
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,964
    میزان امتیاز
    1232
    پسند شده
    20115
    پسند کرده
    12530

    Re: انواع پیش غذا و اردور با کدو و بادنجان

    باباغنوج خوشمزه:
    appetizer/topic3515-10.html
    ...
     

    والعصر ..........

  8. #39
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    paksima آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    590
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1095
    پسند کرده
    1263

    Re: انواع پیش غذا و اردور با کدو و بادنجان

    اینهم یک مدل پیش غذابابادمجون(اسمشوفراموش کردم ببخشید)
    بادمجون رونگینی کردم وتفت دادم چنددقیقه اخرکمی فلفل دلمه ای اضافه کرده وهمراه بادمجون تفتش دادم
    سیب زمینی ریزنگینی شده روهم خوب تفتش دادم وبابادمجون وفلفل دلمه ای مخلوطش کردم
    نون باگت روبرش دادم وروی هربرش یک قاشق ازاین مخلوطریختم وروشوهم پنیرپیتزا
    ودرماکروفرگذاشتم تا زمانیکه پنیراب بشه
    reyhan777 این نوشته را پسندیده.
    "آرامش "و "صبر"
    رد پای خدا در زندگی ست
    آرزو می کنم زندگیتان پر از رد پای خدا باشد

  9. #40
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6797
    پسند کرده
    11886

    Re: انواع پیش غذا و اردور با کدو و بادنجان

    خوراک بادنجان با روکش ماست



    مواد لازم برای 6 نفر:

    بادنجان قلمی متوسط:7 دانه پیاز متوسط:2 دانه سیر:4حبه گوشت چرخ کرده:100 گرم ماست چکیده موسیر:250 گرم

    زرده تخم مرغ:2 دانه روغن سرخ کردنی:1.5 پیمانه زعفران دم کرده:2 ق سوپ خوری رب گوجه:1ق چایخوری

    فلفل سیاه و دارچین:1/2 ق چایخوری پیاز داغ: 2ق سوپخوری نمک و گردوی پودر شده و گوجه فرنگی و فلفل دلمه به مقدار لازم

    طرز تهیه:بادنجانها رو شسته و پوست کنده و حلقه حلقه کنید.روی آنها نمک بپاشید و در صافی گذاشته تا آب سیاه و تلخی بادنجان گرفته شود.سپس آنها را خشک کرده و در روغن سرخ کنید.بعد از سرخ کردن انها را در تابه بچینید .رب گوجه را با آب آمیخته و روی آن بریزید.پیاز داغ و سیر خلالی خرد شده را هم بیفزایید و بگذارید چند جوش بزند ولی شکل خود را از دست ندهد.گوشت چرخ کرده را تفت داده و دارچین و نمک و فلفل را بیفزایید.پیاز را خلالی کرده و سرخ کنید.زرده تخم مرغ را با چنگال زده و همراه کمی نمک و زعفران به ماست چکیده موسیر اضافه کنید .بادنجانها را در ظرف پیرکس چرب شده بچینید .روی آن یک لایه پیاز داغ سپس یک لایه گوشت و رویش ماست چکیده موسیر بریزید و با گردوی پودر شده و گوجه و فلفل دلمه بیارایید.در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه تا طلایی رنگ شود

    منبع:مجله سرآشپز

    من بادنجونهای حلقه شده رو با قلمو چرب کردم و گذاشتم تو سینی فر تا بپزه.اینطوری چربی غذام کمتر شد

    گوشت رو هم با پیاز داغ سرخ کردم چون به نظرم بدون پیاز بو میده و مزه اشو هم دوست ندارم
    باران67 این نوشته را پسندیده.

صفحه 5 از 10 نخستنخست ... 2345678 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما