نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree208Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان مرکزی

نمایش نتایج: از 65 به 72 از 97
صفحه 9 از 13 نخستنخست ... 6789101112 ... آخرینآخرین
  1. #65
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8171
    پسند کرده
    4947

    Re: غذاها و خوردنیهای استان مرکزی

    ترخینه دوغ



    چون ترخینه هاش اراکی بودن من توی این تاپیک گذاشتم دستورش رو
    ضمنا دستور رو از یاس صورتی عزیز برداشتم که طعمش میتونم بگم محشر بود. ممنون زهرا جان.
    soup/topic1473-10.html#p683117
    فقط من یه مقدار هم آب قلم اضافه کردم بهش.ترخینه رو از قبل باید یکی دو ساعت خیس کرد اما ابش رو دیگه دور نریخت و همون رو توی غذا ریخت.
    خورش بادمجون
     
    Andrew, akram. و sara chef این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  2. بانک بند ناف
  3. #66
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8171
    پسند کرده
    4947

    Re: غذاها و خوردنیهای استان مرکزی

    آش ترخینه



    نخود و لوبیا و عدس و بلغور گندم پخته شده رو به همراه سه تا ترخینه که از قبل خیس داده بودم توی قابلمه ریختم.
    وقتی نیم پز شدن سبزی آش بهش اضافه کردم. پیاز داغ و سیر داغ درست کردم ریختم توش. اخر سر هم یه مقدار دوغ ترش داشتم توی یخچال اونم ریختمو گذاشتم اش جا بیفته.
    خورش بادمجون
     
    Andrew و akram. این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  4. #67
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mosafer آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۴
    نوشته ها
    7,333
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    14142
    پسند کرده
    13852

    Re: غذاها و خوردنیهای استان مرکزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط shalizar
    خانمهای هنرمند اراکی لطفآ دستور تهیه تتالی رو اگر ممکنه برام بزارید همون که با گوشت چرخ کرده و سیب زمینی درست میشه
    خانومی چیز خاصی نداره
    گوشت چر کرده رو کف ماهیتابه پهن میکنی اگر بخوای کمی پیاز هم روش و یا داخل گوشت رنده میکنی بعد هم سیب زمینی رو خورد میکنی نه خیلی ریز نه خیلی درشت
    و در اخر هم گوجه فرنگی روش خورد میکنی و نمک و فل فل و و یا حتی زعفرون اگر دوست داشته باشی میزنی
    و میزاری حدود بیست دقیقه با شعله کم و حتی با پخش کن بپزه اگر شعلش خیلی کم باشهآب احتیاج نداره ولی اگر دیدی آبش کم شد یه کمی آبم میتونی اضافه کنی ولی خیلی کم

    من که دوست دارم
    Andrew و akram. این نوشته را پسندیده.
    اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

  5. #68
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۱۰
    نوشته ها
    378
    میزان امتیاز
    31
    پسند شده
    945
    پسند کرده
    2391

    Re: غذاها و خوردنیهای استان مرکزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط mosafer
    نقل قول نوشته اصلی توسط shalizar
    خانمهای هنرمند اراکی لطفآ دستور تهیه تتالی رو اگر ممکنه برام بزارید همون که با گوشت چرخ کرده و سیب زمینی درست میشه
    خانومی چیز خاصی نداره
    گوشت چر کرده رو کف ماهیتابه پهن میکنی اگر بخوای کمی پیاز هم روش و یا داخل گوشت رنده میکنی بعد هم سیب زمینی رو خورد میکنی نه خیلی ریز نه خیلی درشت
    و در اخر هم گوجه فرنگی روش خورد میکنی و نمک و فل فل و و یا حتی زعفرون اگر دوست داشته باشی میزنی
    و میزاری حدود بیست دقیقه با شعله کم و حتی با پخش کن بپزه اگر شعلش خیلی کم باشهآب احتیاج نداره ولی اگر دیدی آبش کم شد یه کمی آبم میتونی اضافه کنی ولی خیلی کم

    من که دوست دارم


    مسافر عزیز مرسی از توضیحاتت اما ۲ تا سوال داشتم اول اینکه گوشت و سیب زمین و گوجه فرنگی رو هم زمان میزاریم میپزه و دوم اینکه آیا زردچوبه هم احتیاج داره یا نه

  6. #69
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۷
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    7
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان مرکزی

    تتالی
    اول این را بگم که در قدیم، اراکی ها به یک ماهی تابه های گود که وجود داشته، میگفتند "تال". و در واقع ته تالی یعنی ته ماهیتابه درست شده.
    حالا روش درست کردن:
    گوشت دو بار چرخ شده که بهتره گوسفندی باشه تا بافتش نرمتر باشه
    پیاز
    زردچوبه ونمک
    گوجه
    سیب زمینی
    پیاز را رنده میکنیم و با نمک و زردچوبه و گوشت چرخ کرده مخلوط کرده و خوب ورز میدیم. حالت خمیری مثل کباب کوبیده پیدا میکنه. حالا ماهی تابه را روی گاز قرار میدیم و حرارت را کم می کنیم. از خمیر گوشت اندازه یک نارنگی کوچک برمیداریم و در کف دست پهن می کنیم و توی ماهی تابه می چینیم. د ر دستور اصلی همه خمیر گوشت را کف ماهیتابه پهن می کنند و وسط ان را با انگشت سوراخ می کنند تا هوا خارج بشه. خب حالا یک کم صبر می کنیم تا گوشت خودش را بگیره و کمی اب بندازه. بعد گوشتها را برمی گردونیم و روی اونها را گوجه حلقه حلقه می چینیم.بعد هم سیبزمینی را مکعبی خورد کرده و روی اونا میریزیم . حرارت را کم کم کرده و در ظرف را میذاریم تا بپزه. مرتب سر میزنیم . اگه ابش تموم شده بود اب اضافه میکنیم. میتونیم . اب را با کم رب اضافه کنیم. بعضی ها تتالی را با اب دوست دارندو بعضی بدون اب. در دستور اصلی باید اب داشته باشه. حتی بعضی از قدیمیها اول توی ابش نون تلیت می کنند و میخورن و بعد بقیه موادش را با نون لقمه میزنن. این غذا معمولا با سبزی خوردن یا سالاد خیارو گوجه و پیاز و ابغوره سرو میشه.
    nazi15, Andrew و akram. این نوشته را پسندیده.

  7. #70
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    لوسیمی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    916
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    766
    پسند کرده
    923

    Re: غذاها و خوردنیهای استان مرکزی

    کله جوش با دستور دوست خوبم غزاله جان

    Andrew و akram. این نوشته را پسندیده.

  8. #71
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۰۹
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    1
    جالب بود همش. دستتون درد نکنه. مادر من فراهانیه. به کله جوش میگن دوغ گرمه. من که خیلی دوست دارم. هوس کردم
    akram. این نوشته را پسندیده.

  9. #72
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیلاسی. آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    43
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    983
    پسند کرده
    1335
    نقل قول نوشته اصلی توسط فری نمایش پست ها
    سلام خانومای کدبانو؛
    من طرز تهیه ماستابه رو می*خوام لطفا،
    میشه یکی واسم بذاره؟؟
    ممنون :)
    اگه درست متوجه شده باشم منظورتون اش ماستابه باشه دستورش اینه :


    قلم گوسفند
    نخود
    کشک
    برنج
    نعناع داغ

    اول قلم گوسفند رو میزاریم تا حسابی بپزه من خودم قلم نداشته باشم با گوشت گوسفندی استخوان دار هم میپزم وقتی یخت نخودی که از قبل خیس کردیم رو اضافه میکینیم یه ربع بعدش هم برنج رو البته میزان برنجش باید 1/4نخود باشه چون مثل برنج شله زرد شکفته میشه و باز میشه در انتها هم کشک رو اضافه کرده و خوب هم میزنیم کشکش باید زیاد باشه یعنی رنگ اش کاملن باید سفید باشه بعدشم که با نعناع داغ تزیین کرده و نوش جان کنیدددددددددددددددد
    Andrew و akram. این نوشته را پسندیده.

صفحه 9 از 13 نخستنخست ... 6789101112 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما