نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree208Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان مرکزی

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 97
صفحه 4 از 13 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    150
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    136
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان مرکزی

    من دیشب موفق شدم از 2 نفر دستور فتیرو بگیرم تا یه جاهاییشون مثل همه، اما از اواسط کار بین علما اختلاف افتاده.
    امروز مشغولم .جفتشو میپزم ببینم کدومش بهتر و اصلی تره!
    نتیجه رو بهتون خبر میدم
    دیگران را ببخش !
    نه برای اینکه آنها لایق بخشودگی اند
    چرا که تو سزاوار آرامشی...

  2. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    150
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    136
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان مرکزی

    بچه ها من و فتیر اومدیم
    هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااا
    Andrew و akram. این نوشته را پسندیده.
    دیگران را ببخش !
    نه برای اینکه آنها لایق بخشودگی اند
    چرا که تو سزاوار آرامشی...

  3. #27
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,173
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    770
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان مرکزی

    اینم فطیر من...چه حلال زاده سنجاقکی :)
    البته با اونی که تو اراک خورده بودم فرق داشت ولی مزه اش خوشمزه بود :)



    انواع نان وخمير
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۱ در ساعت ۰۷:۲۹ بعد از ظهر
    Andrew و akram. این نوشته را پسندیده.
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  4. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    150
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    136
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان مرکزی

    فاطمه جون این یکی فتیر مزه همون فتیر خونگیهای اراک رو میده.
    منتها نمیدونم شما قبلا فتیر خونگی خوردی یا ماشینی
    *****
    دیروز وسط خمیربازی مهمون سرزده اومد اولا نرسیدم بیام دستور بذارم
    درثانی مجبور شدم فتیرهامو کوچیکتر بگیرم که به همه یکی برسه
    وگرنه اندازه 2 تا کف دست باید باشن

    این مقدار مواد برای درست کردن7 تا 10 تا فتیر کافیه
    شیر کمتر از نصف لیوان
    مایه خمیر 1ق غ
    شکر 100-125 گرم (فتیر کلا کم شیرینه شکرش بسته به ذائقه خودتونه)
    روغن و کره مخلوط 100 گرم
    زرده برای رومال 1ع
    کنجد
    آرد به میزان لازم



    اول مایه خمیر رو عمل آوری میکنیم : یک قاشق شکر رو تو شیر ولرم حل می کنیم و مایه خمیر رو می پاشیم روش.
    و میذاریم تو جای نسبتا گرمی تا پف کنه.بقیه شکر رو توی روغن میریزیم و هم میزینیم و مایه خمیر عمل اومده رو اضافه میکنیم بهش.


    کم کم آرد رو اضافه میکنیم تا جایی که خمیر خودشو جمع کنه اما سفت نشه
    اول با قاشق هم بزنید تا توی اضافه کردن آرد زیاده روی نشه . چون غلط اندازه.خمیر رو تو خود کاسه تکون بدید تا گرد بشه و
    بذارید استراحت کنه


    چونه بگیرید و باز بذارید یه کم استراحت کنه. تو پخت فتیر توقع نداشته باشید مثل بقیه خمیرا با پف 2 برابر مواجه بشید.
    چون همونطور که میدونید بافت فتیر مثل نونهای فانتزی نیست.اما کلوخی و خشک هم نباید باشه.



    حالا با کف دست مالشش بدید و روی میز شکل استوانه درش بیارید

    با وردنه بازش کنید. استاندارد فتیر خانگی اندازه دست و بیضی شکل است. روی آن زرده تخم مرغ بمالید با چنگال خط بندازید و کنجد بپاشید.
    من بخاطر مامان آقای همسر که کنجد دوست داره بیشتر ریختم


    تو سینی چرب شده بچینید و تو فر گرم شده با دمای 180 بمدت 15 دقیقه بذارید طبقه وسط.بعد 5 دقیقه گریل روشن کنید روش طلایی بشه

    این تو خود فر در اواخر پخت
    اینم بعد از آماده شدن


    اصل قدیمی فتیر که مادربزرگ مادربزرگم بچه بودیم برامون میپخت همینه اما بنا بر ذائقه بعضیها توش
    جوز هندی یا دارچین یا هل یا هر ادویه معطری که دوست داشته باشن میزنن البته خیلی کم
    نه اونقدر که طعم غالب بشه.
    ا
    یه نوع دیگه هم هست به روایت نسل جدیدتر که خاله م باشه ، وقتی پختم میارم براتون
    Andrew و akram. این نوشته را پسندیده.
    دیگران را ببخش !
    نه برای اینکه آنها لایق بخشودگی اند
    چرا که تو سزاوار آرامشی...

  5. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    150
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    136
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان مرکزی

    الان که داشتم به پیشنهاد مامان آقای همسر دوباره فتیر میپختم متوجه چند تا نکته شدم که بد نیست بدونین
    یکی اینکه اگه از کره خالص استفاده کنید عطر بهتری داره به شرطی که خود کره هه بوی بدی نداشته باشه
    بعضی کره ها بوی تیزی دارن. من کره محلی داشتم دوغش رو گرفتم استفاده کردم
    اگه نبود از کره پاک استفاده کنید خیلی خوبه.
    دیگه اینکه وقتی کره یا روغن رو با شکر مخلوط میکنین اول آبش کنید هم شکر توش راحت تر حل میشه
    هم شیرو که میریزین روش برای مایه خمیر و ور اومدن نهایی خمیر بهتره
    البته داغ نباشه فقط گرم
    دیگه اینکه موقع استراحت ممکنه خمیرتون یه کوچولو روغن پس بده نگرانش نباشید
    و اینکه اگه دوست دارین روش طلایی تر بشه زرده رو با یه کم زعفرون قاطی کنید.
    بعد از پخت بذارین توی خود فر بمونه تا کمی خنک بشه
    بعد بذاریدش توی قابلمه روی و درش رو ببندید تا خشک نشه
    یا بپیچید توی سفره
    امیدوارم بپزین خوشتون بیاد واسه طول عمر و سلامتی مامان بزرگ منم دعا کنید
    Andrew و akram. این نوشته را پسندیده.
    دیگران را ببخش !
    نه برای اینکه آنها لایق بخشودگی اند
    چرا که تو سزاوار آرامشی...

  6. #30
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6185
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان مرکزی

    این فتیر اراک هست که خواهر من اراک زندگی میکنه( خانواده همسرش اراکی هستند ) برامون اروده ... البته میخره خودشون درست نمیکنن ...

    Andrew و akram. این نوشته را پسندیده.
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  7. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    150
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    136
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان مرکزی

    اگر گندم رو توی آب پنیر خونگی که زیاد هم شور نباشه خیس کنید و چند ساعت بمونه میتونید گندم بوداده خوشمزه و ترد درست کنید
    اینکه چند ساعت بمونه بستگی به جنس گندمتون داره. وقتی دست میگیرید و فشارش میدین نرمی خاصی داره که قشنگ معلومه ترد میشه
    بعد بذارید تو آبکش و وقتی آبش رفت روی پارچه پهن کنید تا خشک بشه

    بعد تابه دیواره بلند رو بذارین روی گاز داغ بشه و گندمها رو بریزد داخلش
    دقیقا مثل ذرت میپرن بالا و تق صدا میدن و درشتتر میشن فقط مراقب باشید تغییر رنگ ندن و نسوزن

    اینم بعد از بو دادن. میبینین؟ سایزشون فرق میکنه تپلتر میشن و پوک

    من شادونه هم بو دادم و با هم مخلوط کردم

    برای شبهای زمستون خیلی عالیه

    شاید برای همه مقدور نباشه پنیر خونگی درست کنن راه دیگه ترد کردن گندم اینه که وقتی برنج رو خیس میکنین
    و بعد می جوشونین و آبکش میکنین آب رو دور نریزین و نگه دارین. البته زیاد شور نباشه چون موقع خوردن گندم هم اذیت میشین هم عطش میگیرین
    مامان آقای همسر همین کار رو کرد وترد شد. اما به تردی و تپلی آب پنیر نمیشه و البته خیلی هم شور درست کرده بود
    (عروس گری)
    Andrew و akram. این نوشته را پسندیده.
    دیگران را ببخش !
    نه برای اینکه آنها لایق بخشودگی اند
    چرا که تو سزاوار آرامشی...

  8. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    150
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    136
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان مرکزی

    ویشیل
    مواد لازم:
    شوید خشک
    پیاز
    سیب زمینی نگینی
    آرد
    آب مرغ
    نمک و فلفل زردچوبه
    لپه
    تخم مرغ
    طرز تهیه پیازو کمی روغن و زردچوبه بریزید داخل قابلمه و درش رو ببندین
    نرم که شد سیب زمینی نگینی رو اضافه کنین و آب مرغ رو همراه شوید خشک بریزن
    جوش که اومد لپه پخته بریزین
    آرد رو با کمی آب ماساژ بدید تا گوله بشه و الک کنید تا آرد اضافی بره و با دست مالش بدین تا اندازه عدس بشه
    و به سوپ اضافه کنید
    ده دقیقه قبل از سرو تخم مرغ زده شده اضافه کنید
    این سوپ تند باشه بهتره
    البته وقتی برای سرما خوردگی میپزن فلفل نمیریزن و پیاز بیشتر میریزن



    با این گوله آردها آش اماج هم درست میکنن
    هر وقت پختم عکس و دستورشو میذارم
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    دیگران را ببخش !
    نه برای اینکه آنها لایق بخشودگی اند
    چرا که تو سزاوار آرامشی...

صفحه 4 از 13 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما