نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree208Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان مرکزی

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 97
صفحه 3 از 13 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
  1. #17
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6744
    پسند کرده
    3867

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان مرکزی

    اونی که من میگم این نیست نجما جون
    یه بیضی اندازه ی دسته و با چنگال روی سطح تخم مرغیشو پاک میکنن که روش راه راه میشه ، بذار سنجاقک بیاد ببینیم ایشون منظورشون همینه یا نه؟
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6744
    پسند کرده
    3867

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان مرکزی

    الان از مادر همسری که پرسیدم میگه : " دستور نون چایی مثل همون نون قندیه فقط شکر دو برابره و روش رو زرده مالیده و میزاریم تو فر"

    بنابراین بعد از شب یلدا در دست اقدام قرار خواهد گرفت :)))
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  4. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۱
    نوشته ها
    315
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    15
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان مرکزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط sanjaghak
    گیلاس عسلی عزیز نمیدونستم تو ساوه هم این غذا رو میشناسن.
    آخه حتی شهرستانهای اطراف اراک غذاهاشون خیلی با هم فرق داره. مثلا غذایی که سامره جون معرفی کردن من تا حالا ندیده بودم.
    حالا اونجام بهش میگن ماستافه؟
    یا اگه تفاوتی توی مواد و پختش هست خوشحال میشیم بهمون بگی
    بله دوستم اونجا هم بهش میگن ماستافا همین شکلیه ولی ما سفید درست میکنیم یعنی زردچوبه نمی ریزیم بعد با گوشن درست میشه که استخون داشنه باشه و بسییییییییییییییییییار لذیذه و قدیما تو محرم و مراسم سوگواری و جشنها درست میکردند خدا خیرت بده کلی حال کردم
    akram. این نوشته را پسندیده.
    حالا از مال این دنیا،نهی داریم گرو هشت


    http://manosam.persianblog.ir/

  5. #20
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,173
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    772
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان مرکزی

    نجما آررررررررررررررررره ....این همون فتیره اراکه...دستور داری بده همین فردا کله سحر پاشم بپزم :دییییییییییییییییی
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  6. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    150
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    136
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان مرکزی

    گیلاس عسلی عزیز گفتم که من خودم توش دمکرده زعفرون ریختم اصلش کمرنگتره. ولی واقعا خوشمزه است.

    گوشتش هم استخونیه .پس دقیقا همینه


    در مورد فتیر هم نجماجون اینی که گذاشتی تو اراک زیاد دیدم .
    اما اونی هم که سامره جون میگه قدیمی تره . تو روستاها بیشتر میپزن.جفتشو رو کنین بپزیم ببینیم کدومه!!!!!
    البته ظاهرشون زیاد ملاک نیست. خیلی جاها فتیر دارن اما مال اراک فرق داره
    الان زنگ زدم مامان بزرگم ، حضوری نمیشه ازش دستور بگیری پشت تلفن گیج گیج شدم.
    اما منم میرم دنبال دستور از قوم و خویشهای مادری.
    دیگران را ببخش !
    نه برای اینکه آنها لایق بخشودگی اند
    چرا که تو سزاوار آرامشی...

  7. #22

    Re: غذاها و خوردنیهای استان مرکزی



    منیع مجله ساناز و سانیا
    Andrew, akram. و hengamehh این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  8. #23
    مدیر انجمن
    bahar* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۱۱
    نوشته ها
    894
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    598
    پسند کرده
    294

    Re: غذاها و خوردنیهای استان مرکزی

    نجما این عکسی که گذاشتی با مدلهای قدیمی فتیر که مادر بزرگها میپختن خیلی تفاوت داره....اما شبیه مدلهای امروزی مغازه های فتیر پزی است....همینطور که بچه ها گفتن قبلا مدل بیضی که با چنگال روش خط انداختن و زرده تخم مرغ و کنجد پاشیده یا مدل گردی که با ته بشقاب روش نقش میانداختن درست میشد....قطرش هم از این عکسی که گذاشتی کمتره....

    اما اون چیزی که من از دستورش یادمه اینه......
    ارد..........1 واحد
    شکر.....1/4 واحد
    روغن....1/7 واحد
    شیر(آب)....به میزان لازم
    زنجفیل......مقداری

    ارد رو در ظرفی میریزیم و وسطش رو گود میکنیم...بعد شکر مخلوط شده در اب یا شیر ولرم + روغن جامد (که با حرارت تبدیل به مایع شده) رو بهش اضافه می کنیم و مخطول میشه+ کمی زنجفیل (احتمالا پودر شده) ....شیر یا اب رو اگر نیاز داشته باشه اضافه میکنیم تا خمیر صاف و یکدست بشه....بعد میذاریم حدود 2 ساعت خمیر استراحت کنه.....بعد از اون به شکل دلخواه در می آریم و روش رو زرده تخم مرغ و کنجد میزنیم و داخل تنور میذاریم....

    این همه اون چیزیه که من یادم مونده.....تلاش میکنم دستور دقیق ترش رو پیدا کنم.....
    Andrew و akram. این نوشته را پسندیده.


    کلمه هایت را بگذار برای بعد
    نگاهم که می کنی
    می فهمم چه می گویی


  9. #24
    مدیر انجمن
    bahar* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۱۱
    نوشته ها
    894
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    598
    پسند کرده
    294

    Re: غذاها و خوردنیهای استان مرکزی

    یه چیز یادم رفت بگم این اش ماستافه یا ماستابه یا مصطفی رو حتما امتحان کنید ......من میخواستم دستورش رو بذارم که دیدم یکی از بچه ها زحمتش رو کشیده....چون خیلی خوشمزه میشه......مخصوصا برای بچه ها خیلی مفیده اگر با ماهیچه درست بشه....تا چند سال پیش تو بیشتر مراسم ها به عنوان غذای رسمی استفاده میشده و هنوز هم برای مراسم ها یا نذری ها استفاده میکنن....
    Andrew و انگری بردز این نوشته را پسندیده.


    کلمه هایت را بگذار برای بعد
    نگاهم که می کنی
    می فهمم چه می گویی


صفحه 3 از 13 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما