نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree208Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان مرکزی

نمایش نتایج: از 89 به 96 از 97
صفحه 12 از 13 نخستنخست ... 2910111213 آخرینآخرین
  1. #89
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    انگری بردز آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۹/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    84
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    557
    پسند کرده
    117
    نام: 4.jpg نمایش: 664 اندازه: 100.3 کیلو بایت
    اسفناج که یک کم سرخ شد تکه های قره قوروت رو توش می ریزیم . قره قوروتی که من استفاده کردم مال اراک نبود برای همین ترش ترش نشد .
    بعد تخم مرغ بهش می زنیم :*
    نام: 6.jpg نمایش: 668 اندازه: 93.3 کیلو بایت

    نام: DSC01855.jpg نمایش: 650 اندازه: 90.1 کیلو بایت
    ساندویچ کوکتل
     
    m1361, مامی رضا, -sania- و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #90
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    انگری بردز آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۹/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    84
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    557
    پسند کرده
    117
    نرگسی اسفناج ما که تو زبون محلی بهش می گیم بورانی آماده است فقط توجه کنید بورانی اونی که با ماست درست میشه و این غذا همون نرگسی نامیده بشه بهتره . ضمنا شاید جالب باشه بگم نرگسی اسفناج اراکیها یک ویارانه معروفه . در واقع هر زن حامله ای حتما نوش جان می کنه .
    نام: DSC01857.jpg نمایش: 761 اندازه: 102.5 کیلو بایت

    ما تو اکثر غذاهامون قره قوروت استفاده می کنیم قره قوروت خوشمزه است تنها ترشی که به قول یکی از اساتید تغذیه پایه لبنی داره ... البته امروزه متاسفانه تو سایتها اطلاعات غلط زیادی می نویسن که نخورید و البته این اطلاعات هیچ منبع و ریشه ای نداره صرفا به دلایل اقتصادی یک روز از یک چیز تبلیغ میشه یک روز ... در کتاب دکتر جزایری اگر سرچ بفرمایید با دلیل ومدرک قره قوروت رو معرفی کرده :* برادر کشک !
    نام: 5.jpg نمایش: 658 اندازه: 61.0 کیلو بایت
    ساندویچ کوکتل
     
    m1361, مامان السا, مامی رضا و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #91
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سمنو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۵
    محل سکونت
    دور
    نوشته ها
    196
    میزان امتیاز
    231
    پسند شده
    7078
    پسند کرده
    5646
    نان فتیر





    مواد لازم برای 4 عدد نان


    همه مواد همدما با هم و با محیط آشپزخانه باشند، بنابراین نیم ساعت قبل از شروع در آشپزخانه قرار بدید


    • آرد گندم 250 گرم
    • شیر پرچرب ولرم 2/3 لیوان
    • شکر 4 ق غ ... تا 6-7 ق جا داره
    • نمک 1/3 ق چ
    • خمیر مایه فوری(دلخواه): 2/3 ق چ
    • زرده تخم مرغ برای رومال 1 دانه
    • هل پودر شده حدود 1 ق چ
    • پودر زنجبیل 1.5- 2 ق چ
    • کره تاسی خرد شدهو یا روغن حیوانی در دمای محیط 20 گرم


    روش پخت
    :
    آرد الک شده را در ظرف استیل میریزیم،
    شكر و نمک و هل و زنجیبل و خمیرمایه فوری را به آرد اضافه و با قاشق خوب مخلوط میکنیم،کره و شیر را اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم تا وقتی خمیر صاف و یکدست وچسبنده بشه،
    اگر خمیر هنوز خشکه و جمع نمیشه کم کم شیر اضافه کنید و ورز بدید
    یک ربع الی 20 دقیقه طول میکشد،

    خمیر را در ظرف گود استیل قرار میدهیم، رویش را میپوشانیم و در جای گرم قرار میدهیم،

    اگر از خمیر مایه استفاده میکنید 1 ساعت و اگر استفادهنکردید 2 ساعت بماند تا خوب مواد به خورد هم رفته و خمیر کمی ور بیاید... لازم نیست 2 برابر شود،
    بافت نون فتیر نباید پوک و پشمکی باشه. در اصل کمی هم سنگینه،
    خمیر را به شکل استوانه درمیاریم و به 4 قسمت تقسیم میکنیم



    هر کدام را با دست روی سطح فشار میدهیم تا
    کمی باز بشه، بعد مثل چونه های نانوایی گرد میکنیم و ناهماهنگی ها را بهزیر میدهیم،
    روی سطحی که با الک یه کمی آرد پاشی شده با وردنه و بدون فشارزیاد هر چونه را به شکل دایره ای با قطر 12 سانت و ضخامت کمتر از 2 سانت درمیاریم. اگر نازک باشه نون ها نازک و ترد میشه که نباید بشه
    با انگشت به خمیر فرم میدهیم تا کناره ها گرد بشه... مثل خمیر پیتزا
    فر را با بالاترین درجه روشن تا گرم بشه، مثل تنور

    زرده تخم مرغ که کمی با چنگال زده شده با برس همه جای سطح خمیر میمالیم تا کاملا زرد بشه... زیاد بزنید،
    با قالب دلخواه یا چنگال طرح عمیق و شلوغ روی خمیر ایجاد میکنیم. خمیر سوراخ نشه



    با خلال دندان 3-4 جای خمیر را سوراخ میکنیم تا باد نکند و یکدست بپزد،
    سینی را چرب میکنیم و خمیرهارو توش قرار میدهیم،

    در فر میگذاریم و 5 دقیقه بعد در جه را به 180 درجه کاهش میدهیم،
    وقتی روی نان ها قهوه ای طلایی شده آماده ست. حدود 20 تا 25 دقیقه طول میکشه. این نون نباید ترد باشه مراقب باشیدبیش از حد در فر نمونه...
    روی توری قرار بدید تا خنک بشن،
    با کره، پنیر،مربا، عسل و خامه خیلی میچسبه
    براینگهداریدر ظرفی که درش خوب بسته بشه و هوا وارد نشه در جای خشک و خنک و تاریک قرار بدید
    این نون هر چی بمونه خوشمزه تره!
    m1361, Nicole68, zardin و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Nothing makes a woman more beautiful than the belief that she is beautiful




  5. #92
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    انگری بردز آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۹/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    84
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    557
    پسند کرده
    117
    ترشی لوبیا سبز
    نام: DSC01984.jpg نمایش: 560 اندازه: 100.9 کیلو بایت
    این ترشی هم مثل ترشی گوجه فرنگی در شهر شازند زیاد می اندازند :
    لوبیای سبز کال که با سرکه و نمک می پزیم و می گذاریم خنک بشه .
    سرکه انگور
    نمک
    ادویه ترشی
    مثل همه ترشی ها لوبیا رو تو سرکه می ریزیم و می گذاریم یکماه تو تراس خونه .
    ساندویچ کوکتل
     
    m1361, افسونی, ELAHE_ABAN و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #93
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    481
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687
    آش خیار چنبر



    نخود و عدس پخته: دولیوان پیاز : یک عدد خیار چنبر :سه عدد نعناع داغ و کشک :مقداری
    توی قابلمه پیاز داغ میکنیم و حبوبات پخته شده رو بهش اضافه میکنیم خیار چنبر ها رو حلقه حلقه میکنیم و تفت میدیم و توی آش میریزیم وقتی خیارها پخت اکر آشمون لعاب کافی رو نداشت یکی دوقاشق آرد رو تفت میدیم و بهش اضافه میکنیم نعناع داغ و کشک رو مقداریش رو توی آش میریزیم و میذاریم کمی بجوشه و آش جابیفته.
    من برای آشم لوبیا هم ریختم .


    این آش رو از یکی از اقوام یاد گرفم که اراکی هستن.
    mitra40, hengamehh, *BEHNAZ* و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  7. #94
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hasti68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    اراک
    نوشته ها
    361
    میزان امتیاز
    245
    پسند شده
    3995
    پسند کرده
    904
    فتیر اراک
    با همکاری مامانم و بابام درس کردیم .

    نام: 20151103_125946.jpg نمایش: 312 اندازه: 101.7 کیلو بایت
    نام: 20151103_132503-1.jpg نمایش: 322 اندازه: 94.8 کیلو بایت
    نام: 20151103_141149.jpg نمایش: 311 اندازه: 105.1 کیلو بایت
    نام: 20151103_141552-1.jpg نمایش: 309 اندازه: 106.5 کیلو بایت
    mitra40, ELAHE_ABAN, z.rezaei و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الیس الله بکاف عبده. آیا خدا برای بنده اش کافی نیست.....

  8. #95
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ELAHE_ABAN آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    تهران عزیز
    نوشته ها
    201
    میزان امتیاز
    241
    پسند شده
    2813
    پسند کرده
    7381
    سلام

    اینم آش ترخینه من.....

    ترخینه
    سبزی آش
    پیاز داغ فراووووووون
    نخود ،لوبیا چیتی
    کشک
    نمک ،فلفل سیاه ،زردچوبه
    نعنا داغ

    طرز تهیه؛
    دو روز قبل حبوبات رو خیس کردم و چند بار آبشو عوض کردم .
    حبوبات رو پختم و کنار گذاستم .
    صبح روزی که میخواستم آشو بار بزارم ترخینه رو خیس کردم.
    4 ساعت موند و بعد ترخینه و سبزی رو داخل قابلمه آب ریختم و گذاشتم بپزه.
    وقتی کامل پخت حبوبات پخته شده رو اضافه کردم.همه مواد که کاملا پخت یه کاسه پر پیاز داغ اضافه کردم ،بعد از 20 دقیقه آش کاملا لعاب دار شد.نمک و فلفل سیاه وزردچوبه رو با پیاز داغ مخلوط و سرخ کرده بودم. 2 ساعت دیگه با شعله ملایم روی حرارت بود تا کاملا
    جا افتاد.
    بعد از آماده شدن داخل ظرف کشیدم و با نعنا داغ و پیاز داغ و کشک تزیین کردم.

    آش بسیار خوشمزه و مقوی هست.
    (ترخینه من مال خمین بود،گاهی اوقات از مشهد هم برام میارن و مخلوط میکنم.هر دوش عالیه)

    نام: ۲۰۱۶۰۱۱۸_۱۳۲۳۰&#17.jpg نمایش: 201 اندازه: 79.6 کیلو بایت
    نام: ۲۰۱۶۰۱۱۸_۱۳۱۷۴&#17.jpg نمایش: 201 اندازه: 62.9 کیلو بایت

    ...
     
    m1361, باران67, sita-golam و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الا بذکرالله تطمئن القلوب . . .

  9. #96
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    468
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    1151
    پسند کرده
    1422
    نقل قول نوشته اصلی توسط hasti68 نمایش پست ها
    فتیر اراک
    با همکاری مامانم و بابام درس کردیم .
    چقدر ظاهرش خوب شده.میشه دستورشو بذارید...........
    لوبیا پلو
     
    Miss Razieh و ستین این نوشته را پسندیده.

صفحه 12 از 13 نخستنخست ... 2910111213 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما