نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree8747Likes

موضوع: کیک شیفون - chiffon cake

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 972
صفحه 1 از 122 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1

    کیک شیفون - chiffon cake

    کیک شیفون



    قالبی که معمولا برای این کیک استفاده می شود .
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۴/۱۲/۱۴ در ساعت ۱۰:۳۰ قبل از ظهر
    sara6493, مامان غزل, باران67 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    " شادی، پروانه ای ست که هرچه تقلا کنی نمیتوانی ان را شکار کنی
    باید ارام باشی تا روی شانه هایت بنشیند "

  2. #2

    Re: کیک شیفون - Cake chiffon

    کیک شیفون با دستور خانم طوروسیان عزیز

    کیک ساده ولی خیلی نرم که برای روکش خامه شدن بسیار مناسب است ( منسجم تر از کیک اسفنجی است ) :

    مواد لازم برای یک عدد قالب گرد به قطر 25 سانتی متر و ارتفاع 7 سانتی متر (مناسب برای 20 نفر - قالب کوچکتر باشد ، حتماً سرریز می شود ) .

    تخم مرغ خنک 6 عدد - وانیل خالص یک پنسه - شکر یک و یک چهارم پیمانه - شیر سه چهارم پیمانه - روغن مایع سه چهارم پیمانه - آرد قنادی دو پیمانه - بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری زیاد سر صاف نباشد - نمک یک پنسه .

    طرز تهیه : کف قالب کاغذ روغنی انداخته شده ، سپس با مقدار کمی روغن چرب کنید ( زاویه ی قالب را با دقت چرب کنید تا بعداً برای تزیین دچار مشکل نشوید ؛ دیواره را کمتر چرب کنید تا کیک خوب بالا بیاید ) .

    * آرد + بیکینگ پودر + نمک سه بار الک شوند .
    * زرده و سفیده جدا .
    * سفیده به همراه نوک قاشق چای خوری کرم یا پودر تارتار پفکی شده سپس نصف شکر کم کم با آن مخلوط شود. کاسه داخل یخچال گذاشته شود .
    * زرده ها + وانیل + باقیمانده ی شکر زده شود تا کرم رنگ و کشدار شود .
    * زرده ها + کمی شیر + کمی از مخلوط آرد تا این دو ماده هم کامل مخلوط شوند .
    * روغن مایع سریع به خورد خمیر داده شود .
    * همزن خاموش و سفیده با لیسک به خورد خمیر برود .
    * مایه در قالب . چند ضربه تا حبابهای هوا خارج شوند .
    * قالب درون فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد .

    * کیک زیاد پف می کند و رویش سرخ می شود ، ولی چون پف کیک زیاد است داخلش با یک ساعت نمی پزد . بعد از یک ساعت و ده دقیقه پخت کیک را خیلی سریع با خلال چوبی بلند یا ابزار مخصوص امتحان کرده ، درب فر را ببندید .
    * وقتی تصمیم گرفتید فر را خاموش کنید ، بگذارید کیک 5 دقیقه ی دیگر درون آن بماند و سپس آنرا خارج نمائید .
    * قالب کمربندی آلومینیومی سایز وسط برای این کیک بسیار مناسب است .
    * بعد از سرد شدن کیک را با آب پرتقال یا آناناس تر کرده و آیسینگ دلخواه را روی آن بمالی

    ارتفاع کیکی که دستورش را داده ام ، بعد از خارج شدن از فر حدود ده سانت است . یعنی کیک خنک شده ی الآن درون فر ارتفاعی نزدیک به 12 سانت د اشته( کیک های شیفون را هر چه قدر هم خبره باشید ، بعد از سرد شدن نشست پیدا می کنند و این کاملاً طبیعی است )؛ مگر تکنیک استفاده از قالب های مخصوص و آویزان کردن کیک را به کار ببرید که به نظر من احتیاجی به این کار نیست .

    کیکی که این ارتفاع را داشته باشد ، با این که رویش طلایی است ، ولی درونش هنوز کامل نپخته و مدت زمان پخت باید رعایت شود ( صحبت در مورد فرهای معمولی است ) .

    در زمان پخت دیواره ی کیک از قالب بالاتر می رود ، ولی چون سفت شده ، پهن نمی شود . نکته ی مهمی را فراموش کرده ام متذکر شوم و آن اینکه وقتی کیک بالا آمده و وسطش چین و چروک است ( حدود نیم ساعت بعد از گذاشتن کیک درون فر )، حرارت فر را خیلی کم بالا می برم و این امر به پف کیک خیلی کمک می کند .( مطمئن باشید نکته ی دیگری فراموش نکرده ام !! ) .

    اگر پودر تارتار استفاده نکنید ، هیچ اتفاقی نمی افتد . بهتر است وقتی سفیده را زدید ، آنرا تا موقع اضافه کردن به خمیر در یخچال نگهداری کنید ، به خصوص اگر محیط کار گرم است . کرم یا پودر تارتار را برای این استفاده می کنیم که باعث پایداری حالت پفکی سفیده می شود .

    منبع : فروم هنر آشپزی
    matinahid, Parya1363, sara6493 و 26 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    " شادی، پروانه ای ست که هرچه تقلا کنی نمیتوانی ان را شکار کنی
    باید ارام باشی تا روی شانه هایت بنشیند "

  3. #3

    Re: کیک شیفون - chiffon cake

    شیفون کیک اسفنجی

    [JUSTIFY]


    طبق دستور شف .. Bo Friberg در این دستور می توانیم به جای کره از روغن استفاده کنیم که به همین سبب مدت زمان آماده کردن این دستور کمی طول می کشد.

    مواد لازم:
    روغن نباتی :80 میلی لیتر
    زرده تخم مرغ 4 عدد (80 میلی لیتر)
    سفیده تخم مرغ : 4 عدد(120 میلی لیتر)
    آب :120 ml
    آرد قنادی : 200 گرم
    شکر :200 گرم
    بکینگ پودر: 8 گرم
    نمک
    وانیل

    طرز تهیه:
    روغن را با زرده تخم مرغ حسابی هم می زنیم .بعد به آن آب و وانیل را اضافه می کنیم.آرد را با یک سوم شکر ، نمک و بکینگ پودر با هم الک می کنیم.سفیده تخم مرغ را به مدت 1 دقیقه با سرعت بالای همزن هم می زنیم.آنقدر می زنیم تا سفید و سبک شود سپس بقیه پودر شکر را اضافه می کنیم. تا سفید و پفکی شود.بعد به آرامی 2 مخلوط به دست آمده را با هم مخلوط می کنیم و توی قالب می ریزیم و در فری که از قبل روی 190 درجه ؟ گرم شده به مدت 25 دقیقه قرار می دهیم.
    مقدار این مواد برای قالب کیک 25 سانتی متر مناسب است. برای بدست آوردن شیفون شکلاتی لازم است مقدار 40 گرم از مقدار آرد کم کرده و پودر کاکائو به آن اضافه کنید. [/JUSTIFY]
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۱/۰۹ در ساعت ۰۸:۱۱ بعد از ظهر
    maryam.67, Hana.s, minimona و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    " شادی، پروانه ای ست که هرچه تقلا کنی نمیتوانی ان را شکار کنی
    باید ارام باشی تا روی شانه هایت بنشیند "

  4. #4

    Re: کیک شیفون - chiffon cake

    به جای اب میتونیم از آب پرتقال استفاده کنیم که میشه شیفون کیک پرتقالی
    banoo61, bluesea, *Queen* و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۳۱
    محل سکونت
    پایتخت دلهامشهدالرضا
    نوشته ها
    313
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    718
    پسند کرده
    71

    Re: کیک شیفون - chiffon cake

    اینم کیک من بدون هیچگونه تزیینی .واقعامحشر شده بود خیلی نرم بود مثل پنبه


    banoo61, minimona, maryam.66 و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    . گاهی جلوی آینه می ایستم خودم رادر آن میبینم دست روی شانه هایش میگذارم ومیگویم چه تحملی دارد دلت.

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fereshteh_laayegh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۷
    نوشته ها
    176
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    153
    پسند کرده
    32

    ویترین مدال ها

    Re: کیک شیفون - chiffon cake

    اينم كيك شيفون من خيلي عالي بود



    چون فر نازنينم مدت مديديه كه مشكل داره و نميتونم اين كيكهاي خوشمزه رو توي فر بپزم بخاطر همين اين كيك توي پلوپز پخته شده است
    و بخاطر همين مسئله چون روي كيك سفيد ميمونه از سس شكلات براي تزيينش استفاده كردم
    (( پلوپزم بلك انديكره و آپشن پخت كيك هم داره ))
    مامی رضا, shahrzad2417, *Queen* و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    استاد گفت : با دوست جمله بساز ....
    خندیدم !
    نمیدونست با دوست دنیا میسازند نه جمله !!!!!!

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mom of 1 Son آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۹
    نوشته ها
    741
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    888
    پسند کرده
    102

    Re: کیک شیفون - chiffon cake

    من این کیک رو تا حالا دو بار با دستور اولی درست کردم و خیلی بافت نرم و طعم خوبی داره
    اینقدر زود خورده شد که فقط از همین تونستم عکس بگیرم

    *ARMITA*, bluesea, 3tayesh_t و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۰۷
    نوشته ها
    78
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    115
    پسند کرده
    0

    Re: کیک شیفون - chiffon cake

    کیک شیفون با دستور خانم طوروسیان

    *ARMITA*, panijon, باران67 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 1 از 122 123411 ... آخرینآخرین
  • موضوعات مشابه

    1. تزئین کیک فنجانی(cup cake)
      توسط najma در انجمن تزئينات ( كيك - شيريني - دسر ) - Decoration Sweet
      پاسخ: 257
      آخرين نوشته: ۱۳۹۷/۰۱/۱۶, ۰۴:۰۱ بعد از ظهر
    2. کیک کرم کارامل flan cake
      توسط najma در انجمن انواع کیک - Cake
      پاسخ: 138
      آخرين نوشته: ۱۳۹۶/۰۹/۱۳, ۱۲:۵۸ قبل از ظهر
    3. کیک انگور Grape Cake
      توسط Mahdieh* در انجمن انواع کیک - Cake
      پاسخ: 11
      آخرين نوشته: ۱۳۹۵/۱۰/۲۶, ۰۶:۳۷ بعد از ظهر
    4. کیک اپرا opera cake
      توسط najma در انجمن انواع کیک - Cake
      پاسخ: 13
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۰۵/۰۷, ۱۱:۳۲ قبل از ظهر
    5. funnel cake
      توسط فاطمه مامی نیکو در انجمن انواع شیرینی - Sweet
      پاسخ: 13
      آخرين نوشته: ۱۳۹۱/۰۲/۳۰, ۱۲:۰۰ قبل از ظهر

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما