نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree484Likes

موضوع: انواع غذا با نان تست

نمایش نتایج: از 49 به 56 از 210
صفحه 7 از 27 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  1. #49
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,212
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6738
    پسند کرده
    3866

    ویترین مدال ها

    Re: ایده های مامی سایتی!

    نقل قول نوشته اصلی توسط آيسان60
    مرسي سامره گلم راستي شما كه ميگي هر چي پنيرش بيشتر باشه بهتره اونوقت سس سفيدت سفت نميشه من سس كه درست ميكنم با اينكه توش تا حالا ژنير نريختم اما همينكه يكم ميمونه خودش و ميگره و سفت ميشه به نظرت اين عاديه ؟
    اندازه ها رو دقیق رعایت می کنی دوستم؟ پنیر سریع آب میشه و چون می خوایم همون موقع استفاده کنیم نه سفت نمیشه(منظورم پنیرایی مثل گودا و پارمسان و چدارِ)، پنیر موتزارلا رو زمانی که سرد شده هم میتونی استفاده کنی آب نشه هم مهم نی چون تو فر که بره آب میشه (اما کم بریزین)
    یه مورد دیگه که خیلی مهمه اینه که وقتی سس رو از رو حرارت برش میدارین تا زمانی که یه کم خنک شه هم باید به هم زدن ادامه بدین چون نمی خوایم فرنی درست کنیم که رویه ببنده،در کل غلظتش اونقدر نیست که اذیت کنه

    مورد دیگرتر اگه غلظتشو نمی دونین تا چه حد باشه کاری رو که روی پودینگا و دسرای آماده میکنن انجام بدین یعنی بزارین مخلوط جوش بیاد بعد حرارتو کم کنین و بزارین 1 دقیقه( با همزدن مدام البته )بپزه اینجوری به غلظت دلخواه میرسی
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  2. #50

    Re: ایده های مامی سایتی!

    من خیلی از دستت ناراحتم سامره جون به خاطر اینکه اونقدر خوشگل درست کرده بودی که نتونستم جلوی خودم رو بگیرم و مجبور شدم دست به کار بشم.دی
    یه مقدارش هم تقصیر ساناز جون بود که تو تاپیک امروز چی پختی غوغا کرده بود.امیدوارم دوتاتون چاق بشین .مخصوصا ساناز باربی.
    من نون تستها رو دو تا دوتا رو هم گذاشتم و وردنه کشیدم بعد با قالب شیرینی قالب زدم تو مخلوط تخم مرغ زده شده و وانیل وشیر(مثل تست فرانسوی) غلطوندم و بعد توی روغن سرخ کردم .فیلینگش هم شکر کارامل و سیب ریز خرد شده ،دارچین بود دورشون رو هم تو پسته خرد شده زدم فقط برای قشنگی بیشتر وگرنه باز نشده بود.خیلی خوشمزه بود ولی فیلینگ کردن اون کوچیکه سخت بود.



    برای اون رون مرغا می تونین از مایه توپ مرغ و پنیر یا مایه حلقه مرغ و ریحون استفاده کنین.من مخلوط پیاز با کدو رنده شده ی تفت داده شده ،پودر سیر،پنیر پارمزان رو خمیر کردم و دور کنسرو baby corn پیچیدم .اگه نداشتین دور هویج یا خلال سیب زمینی (مثل سانازجون) میشه بپیچین.




    بعد دورش رو با نون تستی که تو شیر گذاشتین و کمی نرم شده می پوشونین.بعد هم تو تخم مرغ زده شده و زعفرون می غلطونین و تو پودر سوخاری می زنین.تعد هم سرخ می کنین.مزه اش بستگی به خمیری که داخل نون تست می گذارین داره .مایه ای که من درست کرده بودم که خِِِِِِِِِِِیــــــــــــ ـــــــــــلی خوشمزه بود.بم بم جون نسبتا میشه گفت غذای پر کالری نیست به شرط اینکه زیاد نخوریم.



    یکی رو هم قاچ زدم که تویش رو ببینین.



    من فکر می کنم برای غذا بهتره نون رو هم توی تخم مرغ وهم توی آرد سوخاری بزنیم و برای دسر های شیرین فقط تخم مرغ و وانیل.
    Andrew این نوشته را پسندیده.

    هیچ اتفاقی در دنیا اتفاقی نیست.

  3. #51
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,212
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6738
    پسند کرده
    3866

    ویترین مدال ها

    Re: ایده های مامی سایتی!

    نقل قول نوشته اصلی توسط MASI-1361
    سامره جونم میشه کمکم کنی آخه می خوام درست کنم اما مواد لازم و محل تهیه و طرز تهیه رو کامل ندارم خواهش می کنم برام توضیح بده البته خیلی کامل چون من یکم خنگولکم
    عزیزم علاوه بر عکسای نجما عکسای منم که گام به گام، مقدار مواد هم که چند تا پست پایین تر گفتم، محل تهیه هم آشپزخونه ست با وردنه و میزو سفره و... برای کثیف کاریهای احتمالی،طرز تهیه هم که فقط یه مایه ماکارونی که مطمئنا بلدی یا هر چیز دیگه ای یا تن ماهی مثلا، دستور سس سفید رو که دوباره هم گفتم.
    حالا
    پس نون تستتو دوتا میذاری رو هم وردنه میکشی تا قشنگ نازک شه توی تخم مرغ زده شده (من 1 تخم مرغ کامل ریختم + یه سفیده اما مهنوش جون شیر و تخم مرغ ریخته) میزنی (پشت و روشو) بعد توی پودر نون یا آرد سوخاری میغلطونی بعد توی روغن میسرخی (مثل سرخ کردن پیراشکی ) یعنی باید روغنت داغ باشه اما نه اونقدر که سریع بیان بالا نونا و بسوزن و نه اونقدر کم باشه که صد سال بعد سرخ شه و اصلا پف نکنه! پس میشه یه گردالی پف کرده که وقتی نصفشون میکنی (همونطور که تو عکسم پیداست) توشون خالیه بعد با مواد پر م.یکنی و نوش جون مینمایی

    خب حالا بگو چیو دوباره بگم گلم؟ یه بار دیگه به پستا نگاه کن اگه سوال داشتی می جوابم (در موردا بقیه ها هم9
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  4. #52

    Re: ایده های مامی سایتی!










    VESAL6359 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  5. #53
    مدیر انجمن
    firoozeh آواتار ها
    فیروزه ح.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    نوشته ها
    749
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    802
    پسند کرده
    1721

    Re: ایده های مامی سایتی!

    نجما جونم ..تو محشری .....

    اینم آشپزی من ... بجای مایونز روی مواد گوشتی ام سس گوجه ریختم و رول کردم ..بعد هم سس سفید و پنیر پیتزا ....

    خوشمزه بود و جالب ... خیلی زود آماده شد ...






    VESAL6359, Andrew و hengamehh این نوشته را پسندیده.
    نمی نویسم ترانه بی تو

    چگونه پر کشد خیالِ واژه بی تو؟

  6. #54
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,212
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6738
    پسند کرده
    3866

    ویترین مدال ها

    Re: ایده های مامی سایتی!

    فیروزه جون منم به جای سس مایونز که نمی دوستم همون سس سفیدو زدم،مرسی که یادم انداختی بگم
    فاطمه جونی اونقدرا هم سرخیدنی روغنی نیست! به نظرم کره ی تو سس سفید و پنیر مضر تره (واسه رژیم منظورمه) که ما خیییییلیییی مصرف داریم
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  7. #55
    مدیر انجمن
    firoozeh آواتار ها
    فیروزه ح.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    نوشته ها
    749
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    802
    پسند کرده
    1721

    Re: ایده های مامی سایتی!

    نقل قول نوشته اصلی توسط آيسان60
    مرسي سامره جون از راهنماييهات ببين من پرو هستم تو هم كه صبوري جواب ميدي من پررو تر ميشم يه سوال ديگه
    پس توي سس سفيد پنير پيتزا نميريزي فقط پارمسان و گودا و ... ميريزي درسته و از پنير پيتزا فقط كمي براي طعم دادن استفاده ميكني نه ؟
    يعني نميشه بجاي پارمسان پيتزا ريخت ؟
    آیسان جون ..من تو سس سفیدم پنیر پیتزا ریختم ..چون فقط همون موجود بود ..بعد هم که سس رو روی نون ها ریختم بازهم روش یه کم دیگه پنیر پیتزار ریختم ....البته در هر دو مورد به مقدار کم تا مثلا رژیمی و سبک تر بشه ....
    Andrew و hengamehh این نوشته را پسندیده.
    نمی نویسم ترانه بی تو

    چگونه پر کشد خیالِ واژه بی تو؟

  8. #56
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,212
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6738
    پسند کرده
    3866

    ویترین مدال ها

    Re: ایده های مامی سایتی!

    نقل قول نوشته اصلی توسط آيسان60
    مرسي سامره جون از راهنماييهات ببين من پرو هستم تو هم كه صبوري جواب ميدي من پررو تر ميشم يه سوال ديگه
    پس توي سس سفيد پنير پيتزا نميريزي فقط پارمسان و گودا و ... ميريزي درسته و از پنير پيتزا فقط كمي براي طعم دادن استفاده ميكني نه ؟
    يعني نميشه بجاي پارمسان پيتزا ريخت ؟
    آیسان جون این چه حرفیه خوااااااااااااااهر،گلم بستگی داره که از سس سفیدت کجا بخوای استفاده کنی اما اکثرا اره پنیر پیتزا یا نمی ریزم یا کم میریزم مثل لازانیا اما توی اینا پنیر پیتزا ریختم که وقتی میره توی فر همه جاش منسجم باشه و طلایی شه اما توی لازانیا دیگه چون هر لایه پنیر میریزی مهم نیست عزیزم فقط پارمسان بریز،چرا میشه ریخت ولی پارمسان فقط آب میشه و خوشطعمه اما پنیر پیتزا کشم میاد دیگه خصوصا که پنیر اصلیه این سس چداره دوستم

    ببخشید که دیر جوابیدم ترافیک Adsl من تموم شده تا شنبه الان کافی نتم و میجوابم(معتاد شدم!)
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

صفحه 7 از 27 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما