نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1Likes

موضوع: آرشيو بهار 89 ( مطبخ مامی سایت )

نمایش نتایج: از 385 به 392 از 636
صفحه 49 از 80 نخستنخست ... 394647484950515259 ... آخرینآخرین
  1. #385
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۴
    محل سکونت
    يزد
    نوشته ها
    12
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    ببخشيد نودل همون ماكارونيه ؟؟؟؟؟
    ايا از كرم اوله تو شارلوت هم ميشه استفاده كرد ببخشيد اگر جاش اينجا نيست چون اسم و عكس خوشمزه اش اينجا اومده پرسيدم با عرض معذرت
    دانسته هاي ما اهميتي ندارد ، آنچه كه با دانسته هايمان انجام مي دهيم مهم است .

  2. #386
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1427
    پسند کرده
    2956

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    مرضیه جون من خودم هم میخواستم از دوستان بپرسم از این کرم کجاها میشه استفاده کرد .

    ولی اینکه مگه شارلوت اساسا جزء دسرهای ژلاتینه نیست ؟ من فکر کنم نشه !!! چونکه این کرم واقعا کرمه و نرمه . مثل پودینگ ...

    نودل هم همون ماکارونی نیست . احتمالا تو سوپرها دیدی نودلیت رو . مال الیت هست . مثلا رشته چینی هست . اینایی که می بینی هم خیلی سبکتره از ماکارونی ، هم اینکه پنج دقیقه ای آماده میشه . البته کلا یکم شله !!! ولی من خیلی دوست دارم .
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  3. #387

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟












    خانومای کدبانو دست گل همگی درد نکنه.

  4. #388
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,276
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    613
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟



    چیکن استرو گانف و سالاد مخصوص همسری!

    خداوند بزرگترین هدایا را به بندگان خود داده است.قدرت انتخاب و تعیین کردار خویش.

  5. #389
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۱۰
    نوشته ها
    439
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    304
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    مرضیه جون منم فکر نکنم بشه از کرم اوله توی شارلوت استفاده کرد چون احتمالا وقتی برش گردونی کاملا وا میره و رول ها هر کدوم از یه طرف میافتن.شیدا جون موافقی که علاوه بر خوشمزگی، شیرازی بودن این کرم اوله هم بسی دلچسبه.فاطمه جون قطعا ته دیگت نسوخته.تقصیر این برنج های دورش هست که کمرنگ موندن آدم فکر میکنه سیب زمینی ها زیادی تیره شدن!وای نوشین دلم پیتزا خواست.چرا هی منو دق میدی اسم غذاهات رو نمی نویسی؟
    دلتنگی چه معنی دارد؟ دلتنگی معنی ندارد... درد دارد...!

  6. #390
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۲۷
    نوشته ها
    245
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    95
    پسند کرده
    0

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    غذای امروز ما: ته چین ماکارانی



    [HIGHLIGHT=#ffffff]خدایا لطفا به بعضی از آنهایی که ایمان آورده اند، یادآوری کن که: تو خدا هستی نه آنها !!![/HIGHLIGHT]

  7. #391
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    Melbourne/Mashhad
    نوشته ها
    55
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    44
    پسند کرده
    8

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    Bambam جون، من گوجه فرنگی**های خشک رو خریدم اما درست کردنشون باید خیلی* اسون باشه تا جایی که یافتیدم در نت.

    این یه روش سنتی ایتالیایی واسه نگهداشتن گوجه فرنگی. روش سادش اینه که گوجه فرنگی**های رسیده، گوشتی و کم آب رو برش میزنن ...یه خورده نمک میپاشن و میذارن تو آفتاب تا خشک بشه. بعد این گوجه فرنگی**ها رو می*شه تو یخچال نگهداشت...فریز کرد و یا به طور سنتی تو روغن زیتون نگهداشت...در واقع تو روغن زیتون و کمی* نمک و رزماری و هر سبزی دیگه...و ورقه*های سیر .

    اما می*شه تو خشک کن؟!! (food dehydrator ) هم درست کرد یا تو فر. یه روش تو فر رو اینجا میزارم که اگه جاش درست نیست ببخشید

    فر رو روشن میکنی*...۱۰۰ درجه. یه لایه ۱ سآنتی نمک میپاشی تو سینی فر (این نمک آب گوجه فرنگی* رو جذب می*کنه و نمیذاره که بسوزه)




    گوجه فرنگی* رو برش زده روش میچینی + سبزی معطر



    و یه خورده روغن زیتون


    میره تو فر واسه حدود ۵ ساعت


    البته بهتره این وسطا بهش سر هم زد..وقتی* بافت گوجه فرنگی**ها شبیه مثلا کشمش شد آماده شده


    به انگشت نخی خواهم بست تا فراموش نگردد فردا... زندگی شیرین است...زندگی باید کرد
    و بدانم که شبی خواهم رفت .... و شبی هست که نباشد پس از آن فردایی

  8. #392
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mamane momene آواتار ها
    فاطمه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۹
    محل سکونت
    فعلا قم
    نوشته ها
    292
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    519
    پسند کرده
    1200

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    اینم دو روزگان ما
    کاپ تست میگو که از شف طیبه یاد گرفتم.مزش فوق العاده بود.

    >

    کوکوی ذرت

    >

    کاپ کیک رطب و نوتلا که اینم از طیبه جون یاد گرفتم

    >

    دلمه قارچ که با تن ماهی درست کردم

    >
    مرغ تو فر
     
    چرا رفتی چرا من بی قرارم به سر سودای آغوش تو دارم.....

صفحه 49 از 80 نخستنخست ... 394647484950515259 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما