نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1Likes

موضوع: آرشيو بهار 89 ( مطبخ مامی سایت )

نمایش نتایج: از 193 به 200 از 636
صفحه 25 از 80 نخستنخست ... 152223242526272835 ... آخرینآخرین
  1. #193
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۱۰
    نوشته ها
    439
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    304
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    اینم کرپ نیمه توری من که دیشب درستیدم. محتویات: خامه.کمی عسل و کمی مربای به.
    دلتنگی چه معنی دارد؟ دلتنگی معنی ندارد... درد دارد...!

  2. #194

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    روزت گوشتی .



    این دستور مال مجله ۶۳ هنر آشپزی است و از دوست خوبو هنرمند PARASTO احمدی .
    مواد لازم برای ۲۴ عدد:
    خمیر مایه ۱ ق م
    آب ولرم نصف لیوان
    شیر ولرم نصف لیوان
    شکر ۱ ق م
    روغن مایه یا کره نصفه لیوان
    تخم مرغ ۱ عدد
    نمک ۲ ق م
    ارد به میزان لازم

    مواد لازم برای داخل نان :
    پنیر فتا ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم
    گردو یا هر مغز دیگر نصف پیمان
    سبزیجات معتر ۳ تا ۴ ق س
    مواد لازم برای رومال:
    زرده ۱ عدد
    روغن مایه ۱ ق س

    طرز تهیه :
    آبو شیر را مخلوط کرده و شکر را داخل ان حال کنید . دمای مخلوط را باانگشتکوچک امتحان کنید تا دست را نسوزند و خمیر مایه را روی سطح شیرپاشیده وآرام مخلوط کنید .صبر کنید تا خمیر مایه عمل اید .در این فاصله باقی مواد بجز ارد رو مخلوط کرده و خمیر مایه عمل آماده رو اضافه کنید .ارد رو به تدریج اضافه کرده و ورز دهید تا به دست نچسبد .ی ظرف رو داخلش رو چرب کنیدخمیر رو داخلش بزارید .و ی دور بچرخانید تا خمیر به روغن آغشته شهر . رویخمیر رو با دستمال نخی بپوشانید و استراحت بدید تا خمیردوبرابر شود.
    روی سطح ارد پاشی شده خمیر رو به ضخامت ۳ تا ۴ میلی متر باز کرده و باکاترگردی به قطر ۷ تا ۱۰ سانت برش بزنید . روی هر دایره ۴ برش به شکل به علاوه در راستایی
    شعاع های دایره ایجاد کنید . توری که شعاع ها یکدیگر را قطع نکنند . و درمرکز به هم نرسند .مقداری از مواد میانی را وسط خمیر قرار داده و لبه های خمیر را به سمت مرکز تا کرده و به هم بچسبانید .نان های آماده را داخل قالب های مافین قرار دهید و بیست دقیقه دیگراستراحت دهید . بعد زرده ومقداری روغن مایه را مخلوط کرده و رومال نان راروی نانها بمالید و نانهارا در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید.
    من داخله این نانها مواد گوشتی گذاشتم اما نباید روغنش زیاد باشه چون ازنانها میزنه بیرون . میتوانید هر موادی را انتخاب کنید و داخل نانها بزارید .
    همین که عشق باشد ان هم در حوالی تو...
    هر چقدر هم که زمستان باشد ..
    بهاریترین هوا سهم من است..

  3. #195
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۰
    نوشته ها
    223
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    137
    پسند کرده
    0

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    سیرچغرتمه غدای شمالي
    دسر برشتوکی
    فرچیبس فلفلی
    و پیراشکی صدفی

  4. #196
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,173
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    772
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط afsan
    فاطمه جون مثل همیشه عالی
    میتونم بپرسم میوه هارو چه جوری تو فر خشک کردین؟ ممنون میشم تایم و درجه فرو بگین
    اگه تو ماکرو بخوام این کارو بکنم چه جوریه؟؟؟؟؟؟؟/
    واسه میوه های مختلف فرق میکنه؟؟
    افسان جان من همیشه میوه ها رو اسلایس میکنم و توی یه کمی شهد شکر و آب میریزم و توی سینی فری که با کاغذ روعنی پوشیده باشه, روی کمترین درجه میزارم آراوم آروم درست بشه....ممکنه چند ساعت طول بکشه....یه طرفش خشک شد برش میگردونم تا طرف دیگه اش هم خشک شه...
    پس شد, میوه های ورقه شده (هر نوع میوه ای که خواستی), 1 پیمانه شکر, نیم پیمانه آب (5 دقیقه شهد بجوشه) ....مخلوط بشن...بعد خوب تکون بدیم که شهد زیادی روشون نمونده باشه....بعد دونه دونه با فاصله کم روی سینی فر که با کاغذ پوشیده شده میچینیم و با کمترین درجه فر (من 120 میزارم چون کمتر از این فر خاموش میشه)
    توی مایکروویو هم من تا حالا امتحان نکردم
    نقل قول نوشته اصلی توسط * ستاره *
    فاطمه جون شهد برای چیه توی میوه های خشک؟وقتی تو میوهخشک کن میذاریم شهد نداره..نهایتا کمی اب لیمو برای سیبها که سفیدبمونن...اینجوری شیرین نمیشن میوه ها؟موندگاریشون چقدره؟
    ستاره جون برای بیشتر میوه های ترش مزه,شهد یه مزه ملسی بهشون میده و خوشمزه تر میشن...خوب هم خشک میشن ها....فکنکنی که خیس میمونن,نه....موندگاری نمیدونم خواهر چون به شب نرسیده تمومشدن ولی به نظرم تو یخچال تا چند روز بمونن
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  5. #197
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۲
    نوشته ها
    186
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    118
    پسند کرده
    0

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    امروز دسر پان اسپانیا درست کردم. دستورو از همین سایت برداشتم. مرسی از همگی





  6. #198
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1427
    پسند کرده
    2956

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    دیشبونه ما ...

    حلقه مرغ و ریحان (وقت نداشتم بذارم طلایی بشه ! )


    این قرار نبود درست بشه ولی به دلیل اینکه اندازه مواد بالا از دستم در رفته بود یه گیس باف کامل هم ازش در اومد :)))


    اینا شنیتسل فیله مرغ بودن که عکاس دستش لرزیده


    و اسلایس رنگین کمونی ...
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  7. #199
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,173
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    772
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط tensido2000
    سلام ببخشید شایدجاش اینجا نباشه ولی من دستورخمیراین نون قیفی روبرای امروزمی خوام

    http://mamisite.com/forum/viewtopic.php ... &start=100

    میدونم شاید دیر شده باشه ولی برای شیرینی از این دستور استفاده کن:

    مواد لازم

    ارد نیم کیلو
    شکر 25 گرم میتونید کمی بیشتر بزنید
    خمیرمایه تازه 1ق س
    شیر 1 لیوان
    زرده تخم مرغ 1 عدد
    20 گرم کره


    ارد و شکر و کره و خمیر مایه و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط و با همزن برای 5 تا 8 دقیقه میزنیم تا خمیر نرمی حاصل بشه و بعد خمیر را کمی ورز میدیم و گرد کرده در ظرفی گذاشته و روی انرا پوشانده و نیم ساعت میگذاریم تا ور بیاد بعد انرا خیلی کم ورز میدیم....بعد که خوب ور اومده بود, روی سطح آرد پاشی شده به پهنای 1 سانت باز میکنیم ....
    بعد هم نواری بریده و دور قیف ها میپیچیم و در فر 180 درجه تا مدتی که رشوشنو طلایی شه میپزیم....

    1 عدد تخم مرغ کامل که با 2 ق اب زده شده برای رومال هم میتونی برای براق شدنشون استفاده کنی و قبل از گذاشتن در فر روی خمیر ها بمالی....
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  8. #200
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    395
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    181
    پسند کرده
    616

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    شام پنج شنبه که مهمون داشتیم :
    زرشک پلو که بعلت ذیق وقت تزئین نداشت







    خورشت کدو و بادمجان



    مرغ



    سالاد ماکارونی


    سالاد و ماست خیار و ژله رنگین کمان




    بهترین چیزها زمانی رخ میدهد که انتظارش را نداری .

صفحه 25 از 80 نخستنخست ... 152223242526272835 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما