نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1Likes

موضوع: آرشيو بهار 89 ( مطبخ مامی سایت )

نمایش نتایج: از 121 به 128 از 636
صفحه 16 از 80 نخستنخست ... 61314151617181926 ... آخرینآخرین
  1. #121
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    212
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    176
    پسند کرده
    0

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    باریکلا الهام جون. از سیب زمینی خام استفاده کردی؟ واجب شد دوباره امتحان کنم.
    به جرم وسوسه
    چه طعنه ها که نشنیدی حوا!
    پس از تو همه تا توانستند آدم شدند...

    چه صادقانه حوا بودی...

  2. بانک بند ناف
  3. #122
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۴
    نوشته ها
    162
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    151
    پسند کرده
    0

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    آره عزیزم اول نخود رو چرخ کردم بعد سیب زمینی خام و بعد پیاز رو توی چرخ گوشت ریختم . خودم هم انقدر میترسیدم که وانره اول یه دونه امتحانی تو سرخ کن انداختم که اگه وا رفت خیلی روغنمو خراب نکنه که بعد با مکافات تمیزش کنم ولی عالی شد اصلاً یه کوچولو هم ازش جدا نشد من خیلی خوشم اومد در واقع همونیه که تو فلافل فروشیها هست
    خطا از من است! از من که سالهاست گفته ام- ایاک نعبد - اما به دیگران دلسپرده ام، از من که سالها گفته ام - ایاک نستعین - اما به دیگران تکیه کرده ام.

  4. #123

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    دوستان گلم مرسی از همتون که انرژی میدید دوستتون دارم خیلیییییییی.بهارگل عزیزفکر کنم همینطور باشه.شاد آفرین جون دسرم فرنی هست که چون بچه ها سرد دوست دارن ریختم تو قالب گذاشتم تو یخچال سردبشه.آخری هم کیک شیر هست که من کمی متفاوت با بقیه درست میکنم یعنی زرده و سفیده رو جدا میکنم و سفیده رو آخر کار به مواد اضافه میکنم مقدار روغن رو دوسوم لیوان و شیر رو یک لیوان در نظر میگیرم با 2 لیوان آرد و 4 تخم مرغ و برای هر لیوان یک ق. م بکینگ پودر میریزم.رزماری جون بله کباب تابه ای هست.

  5. #124
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    209
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    546
    پسند کرده
    434

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    كوكوي لوبيا (سيب زميني پخته نگيني + هويج پخته نگيني + لوبيا سبز +* گردو + تخم مرغ* + پيازداغ + زعفران + نمك و فلفل)

  6. #125
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    31
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    23
    پسند کرده
    0

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    اینم طرز تهیه زیر چین مرغ بادمجان


    فرض كنيد مي*خواهيد برنج چلوكش بپزيد و به جاي ته*ديگ قرار است زيربرنج مرغ و بادمجان بگذاريد. به همين سادگي.
    اول برنج را با نمك مي*گذاريم خيس بخورد(بسته به مرغوبيت برنج از يك روز تا نيم*ساعت). بعد بزرگترين قابلمه آشپزخانه را تا نصفه آب مي*كنيم مي*گذاريم بجوشد. وقتي آب به قل*قل افتاد، برنج را مي*ريزيم توي آب تا نيم*پز شود. يعني وقتي دانه*ش را مي*گذاريم زير دندان رويش نرم و مغزش كمي سفت باشد(مغز پخت شدن دانه*هاي برنج مي*ماند براي وقتي مي*گذاريم دم بكشد) آن*وقت آن را آب*كش مي*كنيم.
    حالا قابلمه را مي*گذاريم روي شعله، كره را مي*اندازيم تهش، پياز را كه ريز خرد كرده ايم مي*ريزيم روي كره و جمع مي*كنيم وسط قابلمه كه بعد مرغ*ها و بادمجان ورقه شده رو مي*چينيم دور پيازها. مرغ را نمك و فلفل و دارچين مالي مي*كنيم و مي*گذاريم وسط قابلمه روي پيازها. حالا آن نوك قاشق زعفران را با ته استكان آب جوشيده قاطي مي*كنيم و مي*ريزيم روي همه مواد و دست آخر هم برنج را مي*چينيم روي همه اين مخلفات.
    زير قابلمه شعله پخش*كن مي*گذاريم و حرارت را ملايم مي*كنيم. حول و حوش نيم*ساعت بعد غذا حاضر است
    چه بسا خداوند هر گره ای که در کار ما میاندازد
    همچون گره های قالی باشد
    که نهایتا قصد دارد با آنها نقشی زیبا را بیافریند

  7. #126
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    31
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    23
    پسند کرده
    0

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    نه عزیزم مرغ رو خام میذاریم مرغ که خیلی زود میپزه مخصوصا اگه رونش باشه
    بادمجونها رو هم من خام چیدم ته قابلمه
    اره تو دستورش نوشته نیم ساعت ولی من بیشتر گذاشتم ا سعت شد ته برنج هم خوب دم کشید

    خیلی خوشمزه میشه حتما امتحان کید
    من خودم از یه وبلاگ اینو یاد گرفتم تند تند میپزم
    چه بسا خداوند هر گره ای که در کار ما میاندازد
    همچون گره های قالی باشد
    که نهایتا قصد دارد با آنها نقشی زیبا را بیافریند

  8. #127
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,276
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    611
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    مریم بانو جون..برای اون غذای زیر چین دوست عزیزمون مریم من هم یه پیشنهاد: این غذا رو من با مرغ تنها درست میکنم..یه جور غذای زیبا و راحته..از مرحوم سیاح آموزشش رو دارم..اون خدابیامرز نوشته بود که: ران نباشه مرغتون!..بلکه حتما سینه مرغ باشه..و بعد برای اینکه مطمئن باشین میپزه زیر برنج تو اون مدت کم..قبلش مرغ رو توی مقداری آبلیمو و زعفران و پیاز بخوابونین...تقریبا مثل جوجه..اینجوری ترد میشه تو چند ساعت و زمان پختش خیلی کوتاه مییشه!من یه بار درست کردم و عکسشم تو همین تاپیک گذاشتم..فکر کنم تو ماه آذر..یا دی بود..

    خداوند بزرگترین هدایا را به بندگان خود داده است.قدرت انتخاب و تعیین کردار خویش.

  9. #128

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    ماهی تنوری با ریحان و گردو

    ماهی قزل آلا 4 عدد کوچک
    روغن زیتون 3 ق س
    پیاز نگینی خرد شده 1عدد متوسط
    سیر پوره شده 2 حبه
    رزماری خردشده1 ق س
    زردچوبه-پودر تخم گشنیز نصف ق چ
    گوجه فرنگی 4 عدد(300گرم)
    آب لیموترش تازه 1 ق س
    آرد نان خشک سه چهارم پیمانه
    مغز گردوی خردشده وتست شده بک چهارم پیمانه
    تخم مرغ زده شده 1عدد
    جعفری و ریخان 3 ق س
    نمک و فلفل به میزان لازم
    سیب زمینی متوسط 3 عدد ورقه شده
    ماهی رو اول تمیز کنید (شکم و پولک و...).سر ماهی رو هم جدا کنیدتیغا و استخوناش رو بگیرید ولی دم رو جدا نکنیدماهی رو نمک بزنید و کنار بذارید .در ظرفی روغن زیتون ریخته و پیاز وسیر و رزماری را اضافه میکنیم و تفت میدیم تا پیاز سبک بشه .زرچوبه -پودر تخم گشنیزگوجه فرنگی خورد شده(بدن پوست و هسته)وآب لیموترش را اضافه میکنیم و 5 دقیقه رو حرارت کم میذاریم سپس از روی حرارت برداشته تا سرد بشه حالا آرد نان خشک و مغز گردو را اضافه کرده و هم میزنیم در انتها تخم مرغ زده شده و سبزیجات خرد شده و نمک و فلفل را اضافه میکنیم از این مایه روی سطح شکم ماهی ها مالیده و با پشت قاشق صاف میکنیم کف ظرف فر رو فویل میندازیم .سطح فویل رو چرب میکنیم سیب زمینیا رو کنار هم میچینیم و ماهی ها رو روی سیب زمینیا میذاریمو ظرف رو میذاریم داخل فر200 درجه به مدت 30-25دقیقه

    تجربه من:این ماهی خیلی خوشمزه هست فقط به نظر من اگه مقدار پودر نون خشک رو کمتر بریزیم بهتره و سبک تر خواهد بود

صفحه 16 از 80 نخستنخست ... 61314151617181926 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما