نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1014Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

نمایش نتایج: از 65 به 72 از 168
صفحه 9 از 21 نخستنخست ... 678910111219 ... آخرینآخرین
  1. #65
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۰۴
    نوشته ها
    16
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    78
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    آبگوشت بزباش برای 3 نفر

    گوشت خورشتی 9 تکه و کمی دنبه تازه ( فریزنشده )سعی کنید همان روزی که گوشت را تهیه می کنید این آبگوشت را بپزید
    پیاز 1 عدد
    سیب زمینی 1 عدد
    لوبیای چیتی یا سفید نصف پیمانه
    سبزی خورشتی کمتر از نیم کیلو درشت خرد شده
    نمک و زردچوبه
    لیموعمانی خیس خورده 2 عدد
    پیاز را در حد سبک شدن تفت داده گوشت و دنبه را اضافه می کنیم آب گوشت که تبخیر شد زرد چوبه و نمک و سبزی و لوبیا و چند لیوان آب گرم اضافه می کنیم و زمان می دهیم تا کاملا گوشت و لوبیا پخته شود
    سیب زمینی را مکعبی خرد کرده و 2 لیمو عمانی رادر آبگوشت میریزیم تا پخته شود و خوراک حدود 1 لیوان آب داشته باشد
    بعد .... اول دنبه را در یک ظرف خوب له کرده روی آبگوشت میریزیم .... و نوش
    تفاوت این آبگوشت با خورش سبزی اینست که سبزی آن سرخ نمی شود . و در ظرف غذا , گوشت و سیب زمینی و لوبیا چیتی و گاه گاهی یک کمی سبزی دیده میشه و روی آبش هم دنبه های سفید ریز خودنمایی می کنه . خلاصه آبگوشت سبزه... نه خورش سبزی
    این آبگوشت به همین صورت سرو میشه و کوبیده نمیشه
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    وقتی نور نباشد تاریکی بی مفهوم و گنگ .
    وقتی شادی نباشد غم بی صورت و معنی .
    امان از این وارونه خواب بی دعوت !

  2. #66
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۱
    محل سکونت
    تهران/گیشا
    نوشته ها
    14
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    سلام پدر من نطنزي هستن و مادربزرگم يكسري غذاهاي مخصوصي درست ميكنن كه خيلي خوشمزس و دستورشو و اسمش و اينجا نديدم گفتم پيشنهاد بدم كه اگر دوست داشته باشيد دستورشونو بزارم چون خيلي خوشمزه و مقويه و هيچ جايي مثل اينا رو نديدم و نخوردم البته بيشتر اونها به ذايقه اصفهانيها و كساني كه غذاهاي شيرين دوست دارن ميخوره چون همسري من دوست نداره اما به نظرم به امتحانش مي ارزه
    اگر از روز ازل قصه عشاق نبود
    هیچ موجود به موجود دگر کار نداشت....!!!!

  3. #67
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۱
    محل سکونت
    تهران/گیشا
    نوشته ها
    14
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    سلام سلام به همه خانوماي عزيز من ديشب ميخواستم عدسي به سبك اصفهاني درست كنم همه روش ها ي پخت عدسي اصفهاني رو تغريبا با هم قاطي كردم يه عدسي درست كردم كه اعضاي خانواده كه شيرين دوست هم هستند انگشتاشونم داشتن ميخوردن متاسفانه نشد عكس بگيرم.... من پيشنهاد ميكنم شيرين دوست ها امتحان كنن...
    مواد لازم :
    عدس-پياز داغ- تخم مرغ- كره- ادويه
    خوب اول عدس رو گذاشتم با آب پخت بعد مقداري از آب اونو برداشتم چون آبش زياد بود.... مقداري پياز داغ ريختم توش با يكمي زردچوبه گذاشتم روي حرارت تا كمي با هم بجوشن....بعد از ١٠ دقيقه كه آبش كمتر شد و رنگش عوض شد اونو با گوشتكوب كوبيدم .... بعد نصف قالب كره ريزخم توي ماهيتابه و همه مواد رو ريختم تو تابه كمي تفت خورد و آبش هم كمي ديگه تبخير شد بعد كمي زعفران زدم وتفت دادم چون هنوز آب داشت خوب رنگ گرفت بعد ٣ تا تخم مرغ شكستم توش گذاشتم خودشو ميبست و هم ميزدم مثل ميرزا قاسمي بعد كمي نمك و چون عدس سرده دارچين فراوان و فلفل اضافه كردم .... موقع سرو روش شكر پاشيدم و باز هم دارچين و تكه هاي كوچك كره
    يني مزش عالي بود.... فقط توجه كنيد كه مثل املت نشه ميزان عدس به تخم مرغ بيشتره و هنوز هم آبدار بود يني نزاريد آبش تبخير بشه همش
    امتحان كنيد ما كه خوشمان آمد البته ما چون خيلي شيرين ميخوريم شكر پاش رو سر سفره برديم و نسبت به ذايقه اضافه كرديم ولي مزش عالي بود يه چيز ديگه اينكه من هميشه تو عدسي قارچ ميريزم و اينم قارچ داشت قارچ ها رو ١٠ دقيقه آخر پخت عدس بهش اضافه ميكنم كه زياد آب نره
    دوست داشتين امتحان كنيد نوش جان
    اگر از روز ازل قصه عشاق نبود
    هیچ موجود به موجود دگر کار نداشت....!!!!

  4. #68
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۵
    محل سکونت
    کلیفرنیا
    نوشته ها
    402
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    74
    پسند کرده
    20

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    سلام دوستان
    اینجا کسی* طرز تهیه نون خشکه رو میدونه؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahdis1

    اره من بلدم مریم جون اما به سبک محلی با تنور! خیلی خوشمزه میشه جات خالی عید که شهرستان بودم مامانم واسم پخت باماست خیلی میچسبه!
    دست گل مامانت درد نکنه تو هم که خیلی به زحمت افتادی نون محلی و ماست و .......

    حالا مهدیس جون میشه دستورت رو بزاری شاید بتونیم بهش کلک بزنیم و توی خونه بدون تنور درستش کنیم
    ممنون

  5. #69
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۳۰
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    163
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    7
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    .
    هرگز درباره چیزی نگو ان را از دست داده ام. فقط بگو ان را پس داده ام

  6. #70
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۵
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    54
    پسند کرده
    5

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    نقل قول نوشته اصلی توسط once
    خورش ماست:
    1 سطل ماست پر چرب که به مدت 4 ساعت کیسه انداخته ایم حتی کمی بیشتر
    گوشت گردن پخته و کف مال شده( با دست روی آن می کشیم تا سفید شود اگه با گوشتکوب این کار را کردیم آنرا روی گوشت بکشید)به اندازه 1 پرتقال بزرگ
    تخم مرغ 3 عدد کامل
    نشاسته 3 ق غ
    شکر
    زغفران و گلاب به میزان لازم
    نشاسته را در کمی گلاب یا آب گوشت حل می کنیم یا در خود ماست هم میتوان حل کرد
    گوشت را با گوشتکوب رویش میکشیم و در این حین یکی یکی تخم مرغها را اضافه میکنیم و روی آن دسته میکشیم
    نشاسته را کم کم اضافه میکنیم و کمی ماست اضافه کنید و روی حرارت می گذاریم تا نشاسته و تخم مرغ پخته شود کم کم ماست را هم اضافه کنید تا زمانی روی حرارت باشد که مواد به نقطه جوش برسد ولی نجوشد
    - لازم است با قاشق چوبی هم بزنیم
    - میتوان ماست را بعد از پخت نشاسته و تخم مرغ وقتی مواد را از روی حرارت برداشتیم اضافه کنید و با گوشتکوب مخلوط کنید
    -در نهایت زعفران آبزده غلیظ اضافه میکنیم تا رنگ دسر زرد پر رنگ شودو شکر را در حدی که کامل شیرین شود اضافه کنید
    حداقل 4 ساعت در یخچال بماند و با زرشک و خلال پسته تزیین کنید.

    سلام من خیلی وقت بود خورش ماست را با دسنور فوق که از مادر شوهرم یاد گرفته بودم آماده میکردم . ولی به صورت زیر درست کردم بسیار آسان و مجلسی تر در آمد:
    اولا گوشت گردن گوسفندی هر وقت بخرم برای خورش ماست و حلیم بادمجان میپزم ،ریش ریش میکنم و با گوشتکوب روی آن میکشم تا کش بیاید و کاملا له شود بعد آنرا در پلاستیک پهن کرده و فریز میکنم.
    ماست کیسه افتاده خیلس سفت به اندازه ی یک بشقاب تو گود نیاز داریم
    گوشت گردن پخته و آماده به اندازه یه نارنگی کوچک
    زعفران که با گلاب حل شده نصف فنجان که میزان آن در نهایت دست خود شماست اما حتما باید باشه نمیشه حذفش کرد .
    شکر بستگی به ذائقه شما داره
    گوشت را با زعفران مخلوط کرده و ماست را کم کم اضافه کنید و به قاشق چوبی روی آن بکشید بعد شکر را اضافه کنید ، دسر ما آماده است با زرشک و گردو و خلال پسته تزیین میکنیم .
    باران67 و شکوفه باران این نوشته را پسندیده.
    اللهم عجل لولیک الفرج

  7. #71
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مریم گلی .. آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    kashan
    نوشته ها
    1,066
    میزان امتیاز
    53
    پسند شده
    3375
    پسند کرده
    1896

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    یانم شفته نخوچی کاشان
    تیلاجون زحمتشو کشیدن و دستورشو گذاشتن طعمش بی نظیره

    شفته نخود چی غذای محلی شهر کاشان هستش . چند وقت پیش دوست عزیز و نازنینم مریم خانم که چند نمونه از هنراشون تو صفحه ی هنر نمایی دوستان قرار داره ، زحمت کشیدن و طرز تهیه ی این غذا رو برای من میل زدن و من هم تو اولین فرصت این غذا رو پختم ....
    به گفته ی مریم جون ، این غذا با نون سرو میشه ولی به نظر من با برنج هم به همون اندازه خوشمزه است ... البته من با نون سنگگ تازه و سبزی خوردن ، تا میتونستم از خجالت خودم دراومدم ، طوری که بعدش به وجدان درد مبتلا شدم ....
    در ضمن من از نصف این مواد استفاده کردم ولی تخم مرغ رو کامل و آرد نخودچی رو هم دو قاشق غذاخوری و به جای رب انار ، یک قاشق رب آلوچه به غذا اضافه کردم . و همچنین وقت نداشتم بهش نیم ساعت استراحت بدم در جا کف دستم قلقلی کردم . کمی چسبنده بود که با مرطوب کردن کف دستم مشکل رفع شد ....
    مواد لازم برای 4 نفر

    گوشت چرخ کرده 500 گرم
    تخم مرغ 1 عدد
    پیاز متوسط 1 عدد رنده شده
    ارد نخوچی 2 قاشق غذاخوری سرخالی
    رب انار به میزان دلخواه
    نمک و زرد چوبه به میزان لازم
    نعنا 1 قاشق غذاخوری

    پیاز 1 عدد ریز شده
    روغن برای سرخ کردن
    طرز تهیه :
    گوشت چرخ کرده را با تخم مرغ و پیاز رنده شده و نمک و زردچوبه و ارد نخوچی مخلوط میکنیم در صورت دلخواه میتونین یک عددسیب زمینی کوچک رنده ریز کنین و تو مواد بریزین ( من اضافه نکردم )
    حسابی ورز میدیم و نیم ساعتی مواد رو میزاریم تا خودشو بگیره .
    بعد از مواد به اندازه گردو برمیداریم و گرد میکنیم .
    روغن را داغ کرده و
    شفته
    ها رو توش سرخ میکنیم زیاد سرخ نشه در حد تفت دادن باشه کافیه .
    تو یه ظرف دیگه پیاز ریز شده را سرخ کرده بعد نعنا رو اضافه میکنیم و تفت میدیم و رب انار را با دو لیوان اب حل میکنیم و به پیاز داغ و نعنا اضافه کرده و میذاریم به جوش بیاد.
    وقتی به جوش اومد ،
    شفته
    های سرخ شده رو اضافه کرده و نیم ساعت بهش زمان میدیم تا بپزه و جابیفته .
    وقتی جا افتاد و آبش کمی کشیده شد با نون تازه و سبزی خوردن سرو میکنیم .
    با تشکر از دوست نازنینم مریم خانم گل از کاشان

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    http://ashpazkhone.blogfa.com

  8. #72
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    424
    میزان امتیاز
    166
    پسند شده
    2642
    پسند کرده
    1264

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    سلام
    دو هفته پیش رفته بودیم نیاسر و لیدر تورمون عصر با این شیرینی از ما پذیرایی کرد


    تا اونجایی که یادم هست طعم آرد برنج و هل و آرد گندم رو داشت ولی بافتش درشت بود و مثل شیرینی برنجی خودمون آردش نرم نبود . از دوستان کاشانی و خصوصا مریم گلی عزیز خواهش میکنم لطف کنن و دستور این شیرینی خوشمزه رو برامون بذارن
    باران67 و nazanin88 این نوشته را پسندیده.
    هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران
    شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران

صفحه 9 از 21 نخستنخست ... 678910111219 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما