نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1014Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

نمایش نتایج: از 49 به 56 از 168
صفحه 7 از 21 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  1. #49
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۸
    محل سکونت
    خونمون
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    گوشت ولوبیا اصل کاشان
    لوبیا سفید 1لیوان
    قلم وماهیچه 400گرم +یه کوچولو دنبه
    پیاز درشت 1عدد
    ادویه شامل نمک زرد چوبه دارچین فلفل سیاه
    لوبیا را12 ساعت قبل از پخت خیس کنید ودو بار ابش رو عوض کنید حالا یه قابله متوسط روی یا مس بردارید تانیمه اب کنید گوشت وقلم توش بریزید صبر کنید اب جوش بیاد و کف گوشت بالا بیاد حالا کف رو دور بریزید وپیاز 4قاچ شده ولوبیا ابکش شده رو اضاف کنیدویک ق چ زرد چوبه وقتی یک ربع با درب باز قل قل کرد درب قابله بزارید وحرارتو خیلی کم کنید برید دنبال کارهای دیگه تون بعد از 4 ساعت باید ماهیچه پخته داورد ریز کنید دوباره بریزید تو قابلمه و دنبه و پیاز بکوبید دوباره برگردونید تو قابله ونمک فلفل داچین به مقدار دلخواه اضاف کنید بید از 20 دقیقه حاضر است توجه کنید این خورش زرد رنگ است و نه کم اب نه پر اب ومناسب 4نفر!
    باران67, nazanin88 و mami moeen این نوشته را پسندیده.
    پرواز کن که عالم جان زیر بال توست!

  2. بانک بند ناف
  3. #50
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۵
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    54
    پسند کرده
    5

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    با تشکر از شمسا جون ما توی اصفهان گوشت ولوبیا را اینجوری درست میکنیم:
    گوشت شله(چرب) برای کوفتن250 گرم
    خورده برنج 1/3 لیوان یا کمی بیشتر
    بلغور گندم2 قاشق
    سبزی شامل تره و جعفری نیم کیلو پاک کرده و کمی هم شنبلیله خشک
    لوبیا سفید 1 لیوان
    پیاز 1
    گوشت وپیاز و بلغور را میپزیم
    وقتی پخت سبزی که به ضخامت 3تا 2سانت خورد کردیم و خورده برنج را اضافه میکنیم همراه نمک و زردچوبه وفلفل فراوان
    در نهایت سبزی خشک را یا تفت داده و اضافه میکنیم یا در آبگوشت میریزیم تا بوی آن
    پخش شود و در نهایت میکوبیم آبش باید خیلی غلیظ باشه
    شاید بعدا که پختم میزان مواد را ویرایش کردم ولی با همینا هم خوب میشه
    اگه حال پختنش را ندارید و اهل اصفهان نیستید تا مادر بزرگتون براتون بپزه وقتی میاین
    اصفهان حتما از دیزی فروشهای توی میدان امام( زیر بازار) تهیه کنید.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    اللهم عجل لولیک الفرج

  4. #51
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۳۰
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    163
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    7
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    وای من عاشق کالجوش و کشک بادنجونم خیلی خوشمزه است اووم به به مخصوصا وقتی کالجوشو باروغن حیوان درست کنی وبا گردو فراوون بخورین! وکشک بادنجون هم وقتی سیر زیادتوش بریزی خوشمزه میشه!من اهل یکی از شهرستانای اطراف اصفهانم کامو
    هرگز درباره چیزی نگو ان را از دست داده ام. فقط بگو ان را پس داده ام

  5. #52
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۳۰
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    163
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    7
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    بچه ها یکی از غذاهای روستای کامو در استان اصفهان دلمه برگ موهستش
    مواد لازم برگ مو. گوشت چرخ کرده لپه وبرنج نیمه پخته پیازسبزی دلمه جعفری ترخان نعنا پیازچه .روغن شکر .ابلیمو.نمکوفلفل به مقدار لازم طرز پخت -برگ مورا شسته وکمی اب روش میریزیم طوری که فقط روی برگها رو بگیره م یزاریم دوسه تا جو ش بزنه تا نرم بشه ! پیاز رانگینی خرد کرد وبا گوشت چرخ کرده سرخ میکنیم برنج لپه وسبزی را با مایع گوشت قاطی میکنیم وابلیمو شکرونمک وفلفل هم بهش اضافه میکنیم ! بعد مایع که اماده شد وسط دوتابرگ میزاریم واروم برگها را تامیکنیم وقتی دلمه ها امادشد کف یک قابلمه رو با برگ مو میچینیم بعد دلمه ها رو بدون فاصله درون قابلمه میزاریم یک لیوان اب هم بهش اضافه میکنیم تا بپزه!
    باران67 و mami moeen این نوشته را پسندیده.
    هرگز درباره چیزی نگو ان را از دست داده ام. فقط بگو ان را پس داده ام

  6. #53
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۳۰
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    163
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    7
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    وای بچه ها کم کم داره یادم میاد!این یکی غذانیست یه نوع نون هستش که خیلی خوشمزه است!نون سیب زمینی مواد لازم سیب زمینی پخته وپیاز سرخ شده ارد -اب -نمک -زرد چوبه -پیاز هارا که سرخ کردیم کمی زرد چوبه بهش میزنیم وبعد سیب زمینی هارو پوست گرفته وله میکنیم وبا پیاز قاطی میکنیم کمی هم نمک میزنیم توی یه ظرف که اب و نمک ریختیم کم کم ارد اضافه میکنیم و ورز میدهیم بعد موادمون( سیب زمینی وپیاز سرخ شده )رو به ارد اضافه میکنیم وخوب قطی میکنیم بعد یه جای گرم یک ساعت استراحت میدیم تا به اصطلاح ور بیلد وپف بکنه! بعد خمیر رو به اندازه دلخواه برمیداریم وگرد میکنیم مثل قپیچی وتوی تنور میچسبونیم تا بپزه!
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    هرگز درباره چیزی نگو ان را از دست داده ام. فقط بگو ان را پس داده ام

  7. #54
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    من یه رگ اصفهانی دارم اما چرا هیچوقت غذای اصفهانی ندیدم؟ راسش تا قبل از دیدن این تاپیک فک میکردم بریونی فقط غذای سنتی اصفهانه. اونو هم دو سه ساله که میخورم. خاله هامم هیچوقت غذای سنتی درست نکردن برامون.
    کله جوش رو هم خوردم که همکارم یه بار توی شرکت درست کرد. خیلی خوشمزه بود. ولی چون یه بار که داشتم میخوردمش زلزله اومددیگه جرات نمیکنم درست کنم.
    خورش بادمجون
     
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  8. #55
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۵
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    54
    پسند کرده
    5

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahdis1
    وای بچه ها کم کم داره یادم میاد!این یکی غذانیست یه نوع نون هستش که خیلی خوشمزه است!نون سیب زمینی مواد لازم سیب زمینی پخته وپیاز سرخ شده ارد -اب -نمک -زرد چوبه -پیاز هارا که سرخ کردیم کمی زرد چوبه بهش میزنیم وبعد سیب زمینی هارو پوست گرفته وله میکنیم وبا پیاز قاطی میکنیم کمی هم نمک میزنیم توی یه ظرف که اب و نمک ریختیم کم کم ارد اضافه میکنیم و ورز میدهیم بعد موادمون( سیب زمینی وپیاز سرخ شده )رو به ارد اضافه میکنیم وخوب قطی میکنیم بعد یه جای گرم یک ساعت استراحت میدیم تا به اصطلاح ور بیلد وپف بکنه! بعد خمیر رو به اندازه دلخواه برمیداریم وگرد میکنیم مثل قپیچی وتوی تنور میچسبونیم تا بپزه!
    ببخشید من متوجه نشدم سیب آب پز شد یا سرخ شد ؟ مایه خمیر چقدر باشه ؟
    اللهم عجل لولیک الفرج

  9. #56
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۳۰
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    163
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    7
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    سیب زمینی رو اب پز میکنیم وپوستشو میگیریم وبا گوشکوب له میکنیم وبعد با با پیاز داغ قاطی میکنیم واین مواد رو به مایع خمیر اضافه میکنیم اندازش هم یه کوچولو باید خمیر بیشتر باشه اما نه اونقدر زیاد که وقتی نون اماده شد اصلا سیب زمینی هاش مشخص نباشه!
    هرگز درباره چیزی نگو ان را از دست داده ام. فقط بگو ان را پس داده ام

صفحه 7 از 21 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما