نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1014Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

نمایش نتایج: از 41 به 48 از 168
صفحه 6 از 21 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  1. #41
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaHrOoOo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۶
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    1,815
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3110
    پسند کرده
    4402

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    نقل قول نوشته اصلی توسط رزماری
    کسی طرز تهیه عدسی اصفهانی رو بلده عاشدشم
    رزماری جون من از پرتال اصفهان این رو پیدا کردم.امیدوارم درست باشه
    عدسی
    مواد لازم:
    عدس 2 فنجان
    کره 100 گرم
    پیاز متوسط 2 عدد
    تخم مرغ 3 یا 4 عدد
    رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
    طرز تهيه:
    پیاز را خرد کرده و با کره و زردچوبه کمی سرخ کنید. عدس خیس کرده را با 3 لیوان آب داغ به پیاز اضافه کنید و با شعله ملایم بگذارید بپزد. رب گوجه فرنگی را هم کمی در روغن تفت داده و با نمک و فلفل به عدسی اضافه کنید. تخم مرغ ها را شکسته و کم کم به عدسی اضافه کرده و کمی آن را هم بزنید. وقتی تخم مرغ ها سفت شد، عدسی آماده سرو کردن می باشد.

  2. #42
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شکوفه باران آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۱
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    366
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    782
    پسند کرده
    1439

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    نقل قول نوشته اصلی توسط رزماری
    دستت درد نکنه مهرو جان اما این عدسی بیرونیا که پیاز و رب نداره یا لاقل من توش پیاز ندیدم این مدل فکر کنم خونگیه
    عدسی رو ما اینجوری میپزیم اول عدس رو شسته و 3 ساعتی حدودا" میخیسانیم بعدش با یک پیاز کوچک درسته آب پز میکنیم (چون پیاز باعث میشه عدس خوب و زودتر پخته بشه در آخر پخت میتونیم اگه مزه پیازو دوست نداریم از غذا خارجش کنیم )کمی هم نمک میزنیم بعد از اینکه خوب مغز پخت شد با کمی روغن و آویشن میخوریم بسته به ذاِِِِِِیقه با نمک یا شکر .
    به خون دل نوشتم من دعایی
    ببستم بر پر مرغ هوایی
    نوشتم ای پدر جانم فدایت
    فغان و داد و بیداد از جدایی

  3. #43
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1706
    پسند کرده
    1527

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    عدسی که توی بیشتر طباخی های شهر پخته میشه
    اول عدس رو خوب میپزند تا له بشه ، بعد با یه وسیله ای مثل گوشت کوب روی اون میکشن تا مایه تقریبا یه دست بشه.ما توی خونه از آسیاب برقی استفاده میکنیم(حواستون باشه اگه آب داشت باید ازش جدا کنید بعد توی مولینکس بریزید).تاکید میکنم نباید خیلی میکس بشه. در انتها باید یه مقدار زبری داشته باشه.بعد از این مرحله عدسهای آماده شده رو به همراه آب ، روغن(بهتره روغن جامد باشه) و نمک توی قابلمه میریزیم تا کمی دیگه بجوشه و آبش یه مقدار به اصطلاح کار بره یعنی کم بشه.
    عدسی آماده سرو هست.با پودر آویشن و خرده تکه های کره و البته نون تازه ماه میشه
    این غذا از اول مهر تا آخرین جمعه اسفند توی طباخی های شهر اصفهان پخته میشه.هم ولایتی ها درست گفتم دیگه؟
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  4. #44
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    99
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    سلام
    باید اضافه کنم که نوع عدسش عدس ریز هست و از اون عدس درشت ها استفاده نمیکنن.رنگش هم تیره تره
    nazanin88 این نوشته را پسندیده.
    این روزها زیادی ساکت شده ام ،
    نمی دانم چرا حرفهایم ،
    به جای گلو ....
    از چشمهایم بیرون می آیند...!

  5. #45
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۲۳
    نوشته ها
    45
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    67
    پسند کرده
    39

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    سلام همگی خوبید؟ امروز این طرز درست کردن خورش ماستو دیدم کسی تاحالا درست کرده ؟
    آخه با مرغه ؟!



    مواد لازم برای تهیه خورش ماست:

    مرغ – ۷۵۰ گرم

    پیاز – ۲ عدد (۲۵۰ گرم)

    زردچوبه – ۱ قاشق چایخوری

    آب – ۵۰۰ میلی لیتر

    زعفران – ۶ قاشق چایخوری

    خلال پوست پرتقال – ۲ قاشق غذاخوری

    ماست چکیده – ۵۰۰ گرم

    نمک – ۱ قاشق چایخوری

    خلال پسته – ۱ قاشق غذاخوری

    زرشک تفت داده شده – یک قاشق غذاخوری

    طرز تهیه خورش ماست:

    مرغ را به قطعات متوسط برش دهید. پیاز را به صورت خلالی برش داده و همراه با ۲ قاشق چایخوری زعفران به تکه های مرغ اضافه کنید. آب را اضافه کرده و یک ساعت حرارت دهید. استخوان ها را جدا کرده و به حرارت دهی ادامه دهید. ۲ قاشق چایخوری زعفران و خلال پوست پرتقال را اضافه کرده و ۱۰ دقیقه حرارت دهید. ۲ قاشق چایخوری زعفران را به ماست اضافه کرده و هم بزنید. تکه های مرغ را از مواد جدا کرده و به تکه های ریز تر دربیاورید ( ریش ریش کنید ) و در ظرف اصلی برای سرو خورشت بریزید. مخلوط ماست زعفران را به مواد اضافه کرده و حرارت دهید ولی قبل از جوشیدن شعله را خاموش کنید. سس آماده است. سس را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید. سس را به تکه های مرغ اضافه کرده و کمی هم بزنید. خورشت را با خلال پسته و زرشک تفت داده شده تزئین کنید.

  6. #46
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    99
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    یه مدل گوشت و عدس
    گوشت و پیاز و زرد چوبه و عدس رو بگذاریم حسابی بپزن وقتی گوشتها حسابی پخت و عدسها کامل پختند . پیاز داغ و بادمجان سرخ شده رو اضافه میکنیم + کمی نمک و فلفل سیاه میگذاریم چند تا قل هم بخوره و آبش کنم بشه بعد با گوشت کوب حسابشو می رسیم . واقعا خوشمزس . امتحان کنید .
    mami moeen این نوشته را پسندیده.
    این روزها زیادی ساکت شده ام ،
    نمی دانم چرا حرفهایم ،
    به جای گلو ....
    از چشمهایم بیرون می آیند...!

  7. #47
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۵
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    54
    پسند کرده
    5

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    خورش ماست:
    1 سطل ماست پر چرب که به مدت 4 ساعت کیسه انداخته ایم حتی کمی بیشتر
    گوشت گردن پخته و کف مال شده( با دست روی آن می کشیم تا سفید شود اگه با گوشتکوب این کار را کردیم آنرا روی گوشت بکشید)به اندازه 1 پرتقال بزرگ
    تخم مرغ 3 عدد کامل
    نشاسته 3 ق غ
    شکر
    زغفران و گلاب به میزان لازم
    نشاسته را در کمی گلاب یا آب گوشت حل می کنیم یا در خود ماست هم میتوان حل کرد
    گوشت را با گوشتکوب رویش میکشیم و در این حین یکی یکی تخم مرغها را اضافه میکنیم و روی آن دسته میکشیم
    نشاسته را کم کم اضافه میکنیم و کمی ماست اضافه کنید و روی حرارت می گذاریم تا نشاسته و تخم مرغ پخته شود کم کم ماست را هم اضافه کنید تا زمانی روی حرارت باشد که مواد به نقطه جوش برسد ولی نجوشد
    - لازم است با قاشق چوبی هم بزنیم
    - میتوان ماست را بعد از پخت نشاسته و تخم مرغ وقتی مواد را از روی حرارت برداشتیم اضافه کنید و با گوشتکوب مخلوط کنید
    -در نهایت زعفران آبزده غلیظ اضافه میکنیم تا رنگ دسر زرد پر رنگ شودو شکر را در حدی که کامل شیرین شود اضافه کنید
    حداقل 4 ساعت در یخچال بماند و با زرشک و خلال پسته تزیین کنید.
    اللهم عجل لولیک الفرج

  8. #48
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۵
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    54
    پسند کرده
    5

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    ماش و قمری
    برای کسانی که از مزه کلم قمری خوششون میاد عالیه
    ماش : 2 پ
    بلغور گندم : 1 پ سر خالی
    خورده برنج لنجان :1 پ پر
    کلم قمری : 1 کیلو
    سبزی :1 کیلو تره , جعفری , (خیلی کم مرزه و شنبلیله و نعنا خشکه)
    گوشت بار کردنی به همراه دنبه
    نمک زرد چوبه فلفل خیلی زیاد
    موادبعد از پخت زیاد میشه حدودا 8 تا بشقاب
    پیاز داغ و روغن حیوانی هم به اندازه دلخواه
    من گاهی گوشت را جدا میپزم و بقیه مواد را در آب گوشت صاف شده میپزم ( برنج و ماش و بلغور را میپزیم وقتی پخت سبزی
    که به طول 3 سانت خورد شده و قمری پوست کنده و رنده شده را اضافه میکنیم و بعد میپزیم وقتی جا افتاد میکوبیم)
    یا
    گوشت و بلغور و ماش را میپزیم
    قمری پوست کنده و ریز شده را با کره تفت می دهیم به همراه برنج و سبزی به گوشت اضافه میکنیم
    کمی پیاز داغ به آن اضافه میکنیم و کمی برای تزیین میگذاریم
    مواد را با هم می کوبیم و البته به نظر من میکس کردنش روی طعمش اثر منفی داره
    اللهم عجل لولیک الفرج

صفحه 6 از 21 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما