نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1014Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 168
صفحه 5 از 21 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  1. #33
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaHrOoOo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۶
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    1,815
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3110
    پسند کرده
    4402

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    آش اُماج
    مواد لازم:
    اسفناج خرد شده ...............یک کیلو گرم
    عدس آبپز شده ..................یک پیمانه
    آرد .................................دو سه قاشق
    نمِک و فلفل و ادویه..............به مقدار لازم
    رشته..............................نصفه بسته
    طرزی تهیه:
    اول آب رو به جوش میاریم. بعد رشته را با آرد به آب اضافه میکنیم.بعد از مدتی اسفناج و عدس و نمِک و فلفل و ادویه را اضافه می کنیم.
    برای سرو پیاز داغ و نعنا داغ و چاشنی هایی مثل قارا(قره قروت) مناسبه
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  2. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaHrOoOo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۶
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    1,815
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3110
    پسند کرده
    4402

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    گداخته
    مواد لازم :
    مغز فندق , پسته , بادام , گردو, بادام زمینی , پودر نارگیل......... از هر کدام حدود صد گرم
    نبات کوبیده .................................................. ................حدود 250 گرم
    روغن حیوانی یا کره............................................ .............دو یا سه قاشق
    زعفران...................................... ...................................مقداری
    طرز تهیه:
    (روش اول)
    مغزها را آسیاب کرده و در یک ظرف همراه آب می پزیم. و در نهایت نبات و پودر نارگیل را روی مغز ها می ریزیم. روغن و زعفران را هم اضافه کرده و تا وقتی نبات ها آب شود می گزاریم جوش بخورد. وقتی غلیظ شد گداخته آماده است.
    (روش دوم)
    مغز های آسیاب شده را به صورت خام با نبات و روغن مخلوط کرده طوری که روغن به همه جای این مواد برسد و در یخچال می گذاریم تا روغن ها ببندد.
    البته در صورت تمایل می توانید به این معجون کنجد بو داده و خرما خرک هم اضافه کنید

  3. #35
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaHrOoOo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۶
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    1,815
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3110
    پسند کرده
    4402

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    ماش و قمری
    مواد لازم :
    گوشت ( گردن ) ---> نیم کیلو
    سبزی آش معطر ( مرزه ، ترخون ، نعنا ، جعفری)
    برنج ---> یک پیمانه
    ماش ---> سه پیمانه
    قمری ---> یک کیلو
    پیاز داغ و نعنا داغ
    نمک ، فلفل و ادویه

    روش تهیه :

    قمری ها رو پوست کنده رنده می کنیم.سبزی ها رو خرد می کنیم.بعد همه رو با گوشت و ماش می پزیم.گوشت که نیم پز شد نمک و فلفل و ادویه جات رو اضافه می کنیم.وقتی خوراک پخته شد ، می کوبیمش.آخر سر هم روش رو با نعنا داغ و پیاز داغ تزیین می کنیم

  4. #36
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaHrOoOo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۶
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    1,815
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3110
    پسند کرده
    4402

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    شله بريان با زيره ( براي چهار نفر )
    مواد لازم :
    گوشت دنده گوسفندي ( 250 گرم )
    خرده برنج ( ترجيحاً لنجاني / يک پيمانه )
    پياز متوسط ( 1 عدد )
    نمک ، فلفل ، زردچوبه ( به ميزان لازم )
    زيره سياه آسياب شده ( 1 قاشق سوپخوري )
    طرز تهيه :
    اول گوشت را با پياز و نمک و فلفل و زرد چوبه و کمي آب مي پزيم . خرده برنجها را قبلاً خيس مي کنيم . بعد از اينکه گوشت پخت ، خرده برنجها را درون گوشت پخته مي ريزيم و روي حرارت کم مي گذاريم و مرتب هم مي زنيم .
    نکته :
    آب برنج يا همان گوشت بايد زياد باشد چون در مدت پختن برنجها خيلي آب غذا کم مي شود .
    نکته :
    شما مي توانيد موقع پختن گوشت ، پياز را درسته درون آن بيندازيد ، تا بعد از آنکه گوشت پخت بتوانيد پياز را از آن خارج کنيد .
    نکته :
    نمک غذاي شما بايد دوبار چک شود ، چون برنج نمک بيشتري احتياج دارد بعد از آنکه برنجها خوب پخت و له شد زيره سياه آسياب شده را به آن اضافه مي کنيم ، تا کمي بپزد . غذاي شما آب اضافه نبايد داشته باشد بايد سفتي آن مثل حليم باشد . بعد از آنکه پخت ، غذا را با گوشت کوب بکوبيد تا صاف و يک دست شود.

  5. #37
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaHrOoOo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۶
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    1,815
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3110
    پسند کرده
    4402

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    کباب مُشتی
    گوشت چرخ کرده نیم کیلو
    تخم مرغ 1 عدد
    پیاز 1 عدد
    آرد نخود چی
    نمک و زرد چوبه
    نعنا خشک
    شکر
    سرکه( مقدار شکر و سرکه بستگی به ذائقه دارد)
    پیاز را در گوشت رنده کرده و همراه با نمک و زرد چوبه ورز می دهیم پس از چند دقیقه تخم مرغ را اضافه می کنیم و مواد را باز ورز می دهیم...سپس آرد نخود چی و نعنا را اضافه می کنیم.(نباید زیاد سفت شود)سپس گوشتها را به اندازه یک گردو برداشه و پهن می کنیم و در روغن سرخ می کنیم.سپس شکر و سرکه را در آب حل کرده و بروی گوشتهای سرخ کرده می ریزم به شکلی که آب سطح آنها را بگیرد و می گذاریم 30 الی 45 دقیق بپزد.
    یک سری توضیحات دیگه از یک جای دیگه
    مواد لازم برای چاشنی
    دو نوع چاشنی برای این غذا استفاده میشود. که عبارت اند از:

    ۱ـ سرکه و شیره و آب به مقدار لازم
    ۲ـ شکر و آبلیمو و آب به مقدار لازم
    طرز تهیه

    پیاز را رنده کرده و با گوشت مخلوط می کنیم. در این حین ادویه را هم به مواد اضافه می کنیم. سپس زردک (به) را در داخل ظرف رنده کرده و آرد نخوچی را به مواد اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم.در این مرحله مایه آماده شده را در اندازه های کوچک بامیه مانند درست کرده و در روغن سرخ می کنیم. در پایان کباب ها را در ظرف دیگری قرار داده و مواد چاشنی را که قبلا کمی با هم جوشانده ایم روی کباب ها میریزیم. پس ظرف را با حرارت کم روی اجاق قرار می دهیم. وقتی که تمام چاشنی به خورد کباب ها رفت، غذا آماده است.

  6. #38
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaHrOoOo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۶
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    1,815
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3110
    پسند کرده
    4402

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    خورشت به
    مواد لازم:
    گوشت خورشتی 300 گرم
    به خرد شده 3لیوان
    آلو خشک 25 عدد
    پیاز خرد شده 1لیوان
    رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری
    شکر 1قاشق غذاخوری
    زعفران، زردچوبه، نمک به میزان دلخواه
    روغن کنجد 3قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:
    ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید و بعد از طلایی شدن، تکه های گوشت، ادویه ها و مقداری آب جوشیده به آن اضافه کنید و بگذارید تا به مدت ۱ ساعت بپزند. در تابه ای دیگر به ها را تفت دهید تا نرم شوند. در مراحل پایانی پخت گوشت، آلوهای خیس خورده، به و شکر و زعفران را بیفزایید و پس از چند دقیقه جوش خوردن، رب را به آن اضافه کنید. به این ترتیب بعد از گذشت ۳۰ دقیقه، خورش آماده خوردن خواهد بود.

  7. #39
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaHrOoOo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۶
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    1,815
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3110
    پسند کرده
    4402

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    كباب حسيني
    مواد لازم:
    گوشت مغز ران گوسفندي با استخوان يا راسته گوسفندي: 1كيلو
    پياز متوسط : 1عدد
    گوجه فرنگي: 4عدد
    غوره: 250گرم
    فلفل دلمه اي : به ميزان دلخواه

    طرز تهيه:
    گوشت را به صورت كبابي برش داده و حداقل 3 ساعت قبل از پخت در پياز رنده شده، زعفران ، آبليمو و فلفل قرار دهيد. هميشه نمك را در آخرين مرحله طبخ به گوشت اضافه كنيد چون نمك گوشت را سفت مي كند. سيخ چوبي مخصوص كباب حسيني را چند ساعت قبل در اب خيس كنيد تا نرم شده و گوشت را پاره نكند-گوشت ها را سيخ كرده .در صورت تمايل ما بين هر تكه يك برش فلفل دلمه اي قرار دهيد(به طور سنتي از فلفل دلمه اي استفاده نمي شود).گوجه هاي ورق ورق شده را كف ظرف قرار دهيد و روي آن سيخ ها را رديفي بچينيد و دوباره يك لايه گوجه قرار دهيد.در ظرف را بسته و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا گوشتها با آب گوجه بخار پز شود زماني كه آب گوجه ها تمام شد كمي رب گوجه فرنگي را در مقداري اب گرم حل كنيد همراه با زعفران و آبليمو روي غذا بريزيد تا چند لحظه بعد غذا حاضر است.
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  8. #40
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۵
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    277
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    79
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    کال جوش (پیاز +گردو نمک وفلفل+نعنا+کشک+اب .مرسی از دوستان بابت دستورشون)

    ای دل به کوی عشق گذاری نمی کنی
    اسباب جمع داری و کاری نمی کنی

صفحه 5 از 21 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما