نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1014Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 168
صفحه 4 از 21 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۷
    محل سکونت
    نصف جهان
    نوشته ها
    397
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    108
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    بفرمایین
    دستور پخت بریون
    گوشت گوسفند و جگر سفید و با پیاز میزاریم بپزه و بعد چرخ میکنیم و بهش دارچین زعفرونو فلفلو هرچی دوس دارین میزنین و سرخ میکنین همشو قشنگ باهم مخلوط میکنین و یه قاشق از آب گوشتم روش بریزین بعد اگه تونستین از این کفگیرای بریون پیدا کنین که بهتر اگه نه توی ماهیتابه پهن کنین خلال بادووم فراموش نشه و بزارین سرخ بشه آب گوشتو دور نریزین یه نون بردارین یه کم از آب گوشت روش بریزین و بریونیهارو بزارین لاش با ریحون و لیمو نوش جون کنین

    باران67, hastiye mamani و nazanin88 این نوشته را پسندیده.

  2. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۵
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    277
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    79
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    نقل قول نوشته اصلی توسط SARA_S
    مواد لازم:
    گوشت گردن حدود 5/1 کیلو
    - ماست 7 کیلوگرم
    - شکر 2 لیوان-
    زعفران سائیده شده 1 قاشق مرباخوری
    - گلاب یک دوم استکان
    - تخم مرغ 6 عدد
    طرز تهیه:
    گوشت را همراه با یک عدد پیاز و آب می ریزیم تا خوب پخته شود و تنها یک استکان آب داشته باشد. سپس آن را از استخوان جدا کرده و خوب می کوبیم. البته گوشت را باید در ظرفی بزرگ قرار داده و با گوشت کوب آن را خوب و نرم کردو گوشت سفید شود، تخم مرغها را دانه دانه شکسته می کوبیم. در ضمن کوبیدن اگر رگ در گوشت بود از آن جدا کرده ماست را که قبلاً کیسه انداخته تا حدود 5/2 کیلوگرم شود، ملاقه ملاقه اضافه می کنیم و به کوبیدن ادامه می دهیم تا ماست تمام شود، ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده و شکر و گلاب را به آن اضافه می کنیم و آن را هم می زنیم تا مایه کم کم رقیق شود و جوش بخورد و به آن زعفران را که در آب جوش حل کره ایم، اضافه می کنیم و شعله را خاموش می کنیم تا رنگ دلخواه به دست آید، در ظرف را می کشیم و رویش را با زرشک و خلال پسته تزئین می نماییم، پس از این که خورش ولرم شد، دو مرتبه سفت می شود.
    خورش ماست را سرد میل می نمایند.
    نوش جان
    سارا جون ما به خورش ماست گلاب نمیزنیم چون عطرش را زعفرون تامین میکنه و وقتی کوشت خوب کوبیده شد زرده ماست زعفرون وشکر را مخلوط کرده تو ظرف تفلون میریزیم و میگذاریم رو حرارت در حدی که گرم شه بعد کم کم به گوشت اضافه میکنیم. اگه خورش ماست از شب قبل درست بشه جامیفته و خوش مزه تر میشه.
    ای دل به کوی عشق گذاری نمی کنی
    اسباب جمع داری و کاری نمی کنی

  3. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شکوفه باران آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۱
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    366
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    782
    پسند کرده
    1439

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    خورش ماست : (به روایت مادر شوهرم که توی کل فامیل معروف است به بهترین خورشت ماستدر من توی فامیل ما اکثرا" عاشق خورش ماست خوبند و همه خورش ماستی رو نمی خورند.پس از دستور مطمئن مطمئن باشید. )

    نکته مهم : ما نه تخم مرغ میزنیم و نه گلاب


    گوشت گردن گوسفند یک کیلو و ربع یا (مرغ یک عدد حدود یک کیلو و ربع )
    ماست کیسه انداخته شده یک کیلو (فکر کنم 2 تا سطل ماست میشه )
    زعفران ساییده شده یک قاشق مربا خوری پر
    شکر به میزان دلخواه
    خلال بادام وپسته وخلال نارنج یا پرتقال و زرشک

    گوشت گردن را پس از شستن آب پز میکنیم با مقدار خیلی کمی زردچوبه و یک پیاز و در آخر خیلی کم نمک میزنیم و پس از پخته شدن یک استکان بزرگ میتواند آب داشته باشد نه بیشتر وقتی که خوب پخته شد میگذاریم کمی سرد شود و استخوانها را جدا میکنیم از گوشت و شروع میکنیم آن را با گوشت کوب میکوبیم نه هر کوبیدنی سعی میکنیم گوشتهارو به سمت بالا بکشیم وبا زعفران ها(که با آب جوش مخلوط کرده ایم و روی بخار آب دم کشیده)مخلوط میکنیم و باز هم با گوشکوب آنهارو میکوبیم بعد ماست کیسه انداخته رو اضافه میکنیم خوب که مخلوط شد کمی از آب گوشت را با شکر اضافه میکنیم و میچشیم شیرینی آن که اندازه شد آماده است زرشک و خلالهارو برای تزیین به آن اضافه میکنیم اگر 12 ساعت بماند بهتر جا میافتد . منم همراه با مادر شوهرم( از روی همین دستور) درست کردم و بسیار خوشمزه و خوب و خوش رنگ و آب میشود.

    اگر بخواهید با مرغ درست کنین مرغ را با پیاز تفت داده و با یکی دو لیوان آب و کمی نمک و زردچوبه آبپز کنین و بگذارید آب آن کم شود پس از پخته شدن کمی زعفران دم کشیده و خلال پرتقال را به آن اضافه کنید چند جوش بزند بعد از آن که کمی سرد شدن از استخوان جدا نموده و سینه را ریش ریش از استخوان جدا میکنیم و بعد شروع میکنیم به کوبیدن به روش بالا اگه دیدیم سفت است کمی از آب مرغ که داریم اضافه میکنیم وبعد شکر اضافه میکنیم به اندازه دلخواه و در آخر خلال بادام و زرشک و خلال پسته تزیین میکنیم .
    من شخصا" با مرغشو درست نکردم ولی باگوشت گردن حرف نداره خیلی لذیذه .
    نوش جون .
    باران67 و homaii این نوشته را پسندیده.
    به خون دل نوشتم من دعایی
    ببستم بر پر مرغ هوایی
    نوشتم ای پدر جانم فدایت
    فغان و داد و بیداد از جدایی

  4. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۸
    محل سکونت
    Esfahan
    نوشته ها
    96
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    8
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    نقل قول نوشته اصلی توسط nas!m
    اصفهانی های عزیز خورش ماست بعنوان غذای اصلی سرو می شه یا دسر.آخه تو منوی یکی از رستورانای خوب اصفهان جز دسر بود که قیمتش هم بالا بود.
    نسیم جان خورشت ماست یکی از لذیذترین دسرهای اصفهانه..اگه میل کنی واقعا دوستش داری
    آره گلم قیمتش روی کیلو از 9000تومان تا 12000هم متغیره بستگی به طعم و گش دار بودن و رنگش داره..هرچی زرد پررنگتر و کشدارتر حتما مرغوبتر
    دل کندن اگر حادثه ای آسان بود.....
    فرهاد به جای بیستون دل میکند....

  5. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۸
    محل سکونت
    Esfahan
    نوشته ها
    96
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    8
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    نقل قول نوشته اصلی توسط najma
    کال جوش اصفهان ............ ارسال مطلب توسط فاطمه از ونکوور

    من لرم ..اصفهاني نيستم ولي عاشق كال جوشاي بابام بودم و هستم....بابام ما رو باهاش آشنا كرد...ساده ترش اينه كه كشك و بسابي و 2-3 تا قل خورد آمادس....بعد با نعنا داغ روش ميل كنيد....

    .................................................. ....................................
    مواد لازم:
    كشك خشك محلي 250 گرم اين كال جوش را با كشك پاستوزه نمي توان درست كرد (فوت آشپزي!)
    مغز گردو 100گ – مغز پسته 50 گ – پياز متوسط 1 عدد – سير متوسط 1 حبه – نعنا يا پونه خشك 1 قاشق روغن زيتون 6 قاشق غذا خوري

    كشك را در چهار ليوان آب خيس بدهيد تا كاملا نرم شود سپس آنرا با
    سير و پياز خورد
    و مغز گردوو مغز پسته
    و پونه يا نعناع
    در مخلوط كن كاملا مخلوط كنيد سپس در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرات قرا ر دهيد و پس از يه جوش خوردن برداريد روغن زيتون را اضافه كنيد تا غذا آماده مصرف شود.

    منبع: http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=17 ... orumID=958

    سلام
    من از نجماجون و از فاطمه جون از ونکوور بخاطر آموزش کال جوش 1دنیاممنونم
    من درست کردم و همسرم خیلی دوست داشت
    ممنونم
    بووووووووووووووووسسسسسسسس سسس
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    دل کندن اگر حادثه ای آسان بود.....
    فرهاد به جای بیستون دل میکند....

  6. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaHrOoOo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۶
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    1,815
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3110
    پسند کرده
    4402

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    این ها رو توی سرچ پیدا کردم.ولی دوست داشتم برای اینکه مبحث به روز بشه بگذارمشون.
    یخنه یا یخنی ترش
    مواد لازم:شامل
    به بزرگ 2عدد
    برگه زرد الو 200 گرم
    الوچه برقانی 200 گرم
    شیره انگور200گرم
    گوشت نیم كیلو
    همه اون چیزهای را كه گفتم تمیز میشوریم خرد كردنی هاش را خرد میكنم و آماده میگذاریم
    بعد گوشت را یك تاب كوچولو تو پیاز وروغن میدیم بعدش همه مواد را غیر از شیره خرما یا انگور میریزیم تو زودپز یا قابلمه البته با گوشت تا خوب بپزه وقتی مطمئن شدین همش پخته شكر یا شیره انگور یا خرما بسته به ذائقه تون اضافه میكنید وبعد بکوبیدش.
    -----------------------------
    یخنی ترش

    مواد لازم

    آلوچه برغاني 150 گرم

    گوشت بدون چربي 250 گرم

    برنج نصف پيمانه

    به 2عدد بزرگ

    پرترشاله(پر زردآلو) نيم كيلو

    پياز 1عدد

    شيره خرما(ياشكر)، ادويه و گردو به ميزان دلخواه

    طرز تهيه

    گوشت را با پياز و ادويه پخته.به، پرترشاله ، برنج و گردو را نيزجداگانه پخته ،هسته هاي آلوچه برغاني را پس از پختن جدا كرده و به برنج و پر ترشاله اضافه مي كنيم وهمه مواد را با هم كمي پخته و پس ازكوبيدن شيره ي خرما را به ميزان دلخواه اضافه میكنيم.(از گردو جهت تزیین نیز می توان استفاده کرد.)

  7. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaHrOoOo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۶
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    1,815
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3110
    پسند کرده
    4402

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    اشکنه شنبلیله

    اشکنه معمولی و نرمال است مواد لازم برای تهیه اشکنه برای شش نفر به شرح زیر است
    پیاز 2 تا 3 عدد
    روغن 150 گرم
    تخم مرغ 3 تا 4 عدد
    شنبلیله خشک و نرم یک قاشق سوپ خوری
    ارد دو قاشق سوپ خوری
    زرد چوبه یک قاشق مربا خوری

    نمک و فلفل به نیاز

    طرز تهیه:
    پیاز را خورد کرده با روغن در حرارت ملایم تا طلائی شود ارد و شنبلیله را در پیاز سرخ کرده کمی سرخ می کنیم در صورت مصرف زرد چوبه به ان اضافه کرده بعد 3 تا 4 لیوان اب داخل ان میریزیم میگذاریم مایه چند جوش بزند باندازه کافی بان نمک و فلفل میزنیم تخم مرغ ها را در ظرفی میشکنیم و با کمی نمک مخلوط میکنیم و کم کم در مایه اشکنه میریزیم مرتب بهم میزنیم تا تخم مرغ ها یک جا بسته نشود بعد از 2 تا 3 جوش اشکنه را در ظرف می ریزیم

  8. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaHrOoOo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۶
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    1,815
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3110
    پسند کرده
    4402

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    آش سماق
    مواد لازم:
    آرد برنج یا برنج خرد کرده: دویست گرم
    سماق خشک: نیم کیلو
    گوشت چرخ*کرده: ۲۵۰ گرم
    سبزی (شامل تره، جعفری، ترخون، گشنیز و کمی نعناع:) یک کیلو
    روغن: دویست گرم
    طرز تهیه:
    اگر آش سماق را با آرد بپزیم، زود پخته می**شود ولی اگر خرده برنج باشد باید اول برنج را بار کنیم. برنج که پخته شد سبزی را که قبلا شسته و خرد کرده*ایم در آن می**ریزیم. هرچه سبزی ریزتر باشد آش خوشمزه*تر می**شود. سپس جداگانه گوشت را نمک و فلفل زده و خوب مخلوط کرده و از آنها به اندازه یک گردو درست می**کنیم و سپس در روغن، سرخ کرده و داخل آش می**ریزیم. وقتی که کوفته*ها پخته شد، سماق را تمیز کرده، می**شوییم* و در آب خیس می**کنیم. سماق باید یک ساعتی در آب بماند. سپس آن را از صافی پارچه*ای رد کرده و فشار می**دهیم و آب سماق را که قرمز خوشرنگی است می**گیریم. آب سماق را در آش ریخته و پیازی را که داشتیم نیز خرد کرده، سرخ می**کنیم و مقداری از آن را در آش ریخته و کمی برای روی آن نگه می**داریم. آش را در ظرف ریخته و روی آن را با نعناع و پیاز داغ تزیین می**کنیم. باید توجه داشته باشیم که اگر این آش را در ظرف آلومینیومی یا لعابی بپزیم بسیار خوشرنگ می**شود.
    باران67 این نوشته را پسندیده.

صفحه 4 از 21 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما