نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1014Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 168
صفحه 3 از 21 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شکوفه باران آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۱
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    366
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    782
    پسند کرده
    1439

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    سلام دوستان چون استقبال شدیدی شد از پولکی اومدم عکس مراحل را هم بذارم
    آب و سرکه وشکررا مخلوط مکنیم میگذاریم روی شعله گاز


    در دقایق اول خوب هم میزنیم



    وقتی به این رنگ و غاظت رسیدیم فوری از روی شعله برمیداریم

    وقتی دیدیم سریع خودشو میگیره و شل نیست خلال یا کنجد اضافه میکنیم و میریزیم توی سینی استیل

    بعداز حدود 45 دقیقه با ضربه میزنیم زیر سینی که پولکی از آن جدا بشه و میل میکنیم

    نوش جان .
    باران67, بهداد, somayehh و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به خون دل نوشتم من دعایی
    ببستم بر پر مرغ هوایی
    نوشتم ای پدر جانم فدایت
    فغان و داد و بیداد از جدایی

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شکوفه باران آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۱
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    366
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    782
    پسند کرده
    1439

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    بازم سلام دوستان عزیز، من رفتم پرسیدم که از غذاهای ما کدومشون مال اصفهانند( چون من دیگه جد اندر جد اصفهانیم ) تا دستور پختشو بذارم درحد بضاعت:
    گوشت ولوبیا

    مواد لازم :

    گوشت دنده و کمی ماهیچه نیم کیلو (کمی باید چربی داشته باشه )
    لوبیا سفید یک لیوان
    سیب زمینی( کمی بزرگتر از تخم مرغ) دو عدد
    سبزی( تره جعفری شنبلیله ) نیم کیلو ترهها را به 3 قسمت میکنیم و جعفری و شنبلیله را هم معمولی پاک کرده و میشوریم
    برنج دو قد (ترجیحا" لنجانی) یک قاشق غذا خوری (برای لعاب غذا)
    پیاز متوسط یک عدد
    نمک و زرچوبه و فلفل سیاه و فلفل قرمز

    طرز تهیه :

    گوشت را شسته و به ا ندازه ای که همیشه آبگوشت را آب میکنیم داخلش آب میریزیم وقتی جوش آمد کفش را میگیریم و پیاز را چهار قاچ( که از هم جدا نشود )میکنیم وهمراه زردچو به و لو بیا به گوشت اضافه میکنیم و درب ظرف را میبندیم تا 40 دقیقه مانده به پخت کامل گوشت درب ظرف را باز میکنیم و سبزی و برنج رابه اضافه نمک وکمی فلفل قرمز میریزیم و توی یک ظرف جدا سیب زمینی را آبپز میکنیم و آخر کار به غذا اضافه میکنیم .این آبگوشت بعد از پخت کامل نباید زیاد آب داشته باشد (حدود یک لیوان برای تیلیت ) برای کشیدن غذا سیب زمینی ها را پوست گرفته و یک قاچ کوچک از آن را در ظرف آبگوشت خوری میگذاریم همراه ماهیچه کمی دنبه و آب گوشت و بقیه سیب زمینی ها ومواد را باگوشت کوب خوب میکوبیم که یکدست و زیبا شوندکمی فلفل سیاه روی گوشت کوبیده و آبگوشت میپاشیم و با ترشی موسیر یا ترشی لیته میخوریم .

    امیدوارم درست کنین و خوشتون بیاد
    samir, باران67 و somayehh این نوشته را پسندیده.
    به خون دل نوشتم من دعایی
    ببستم بر پر مرغ هوایی
    نوشتم ای پدر جانم فدایت
    فغان و داد و بیداد از جدایی

  4. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    goli banoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۰۱
    نوشته ها
    282
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    515
    پسند کرده
    159

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    دوست جونا همسر من یاد غذاهای مامانش رو کرده بود اما من تا حالا این غذا ها رو نخوردم . اومدم اینجا دیدم دستور یکی از غذا های درخواستی جناب همسری رو اینجا گذاشته بودین (قیمه ریزه) گفتم بپرسم شاید بقیه اش رو هم بلد باشید

    واما غذاهای درخواستی :
    1- شله قیمه ریزه ( به گفته خودش یه جور آشه که توش برنج خورده و گوشت قلقلی داره )
    2- آش دوغ

  5. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شکوفه باران آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۱
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    366
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    782
    پسند کرده
    1439

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    گلی بانو جان در مورد قیمه ریزه نخودچی اگه دوست داشتین این مدل رو که ما میپزیم رو هم امتحان کن مراحل خیلی شبیه دستور مامان بهاره جان هست با این تفاوت که:

    ما به گوشتی که بدون رگ و ریشه باشه کمی نعنا ی خشک و یک پیاز خیلی کوچک و یک تخم مرغ و نمک و زردچوبه و فلفل اضافه می کنیم و بعد که با دست کمی ماساژ دادیم آرد نخودچی که خودمان درست کرده ایم را اضافه میکنیم و خوب ماساژ میدیم بعد میذاریم توی یک کاسه و درش رو میبندیم و 3 یا 4 ساعت توی یخچال بماند، بعد از 4 ساعت در یک قابلمه کمی (اندازه ی یک فندق) دنبه را کنار قابلمه میگذاریم که آب بشه همراه کمی روغن و در آن کمی نعنا داغ درست میکنیم و بلافاصله رب گوجه 1 ق سر پر میریزیم و یک تفت که خورد آب میریزیم که جوش بیاد کمی که جوشید مواد داخل یخچال را کمی دیگه ماساژ میدیم و اندازه یک گردو برمیداریم و گلوله میکنیم و هر بار دستمان را خیس میکنیم و بعد گلوله ها را یواش داخل قابلمه میگذاریم و درش را هم تا 40 دقیقه نمی بندیم بعد ازآن به اندازه ای که علاقه داشته باشیم آبغوره ی خانگی اضافه میکنیم یکی دو جوش که زد برمیداریم و آماده است .

    گلی بانو جان کمی بیشتر اطلاعات بگیرین از شوهرتون در مورد این دو غذا مثلا" چاشنی آش شله قیمه ریزه، آبغوره بوده یا چیز دیگه ؟ زیره یا رب گوجه توش بوده؟ آش دوغ حبوبات و سبزیه ولی هر کسی یکجور میپزه دیتا بدی شاید بشه دستورشو گذاشت منم توی این فاصله میرم از استاد غذاهای سنتی (مادر شوهرم ) براتون میپرسم.
    به خون دل نوشتم من دعایی
    ببستم بر پر مرغ هوایی
    نوشتم ای پدر جانم فدایت
    فغان و داد و بیداد از جدایی

  6. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شکوفه باران آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۱
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    366
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    782
    پسند کرده
    1439

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    سلام ، گلی بانو جان شاید منظور همسر شما قیمه شوربا باشه چون سبزی و برنج و گوشت قلقلی دارد وغذاییه که اگه موادش تازه باشه بسیار خوشمزه اس به هر حال من دستور پختش رو میذارم شاید مورد استفادهشما یا دیگر دوستان گل قرارگرفت این آش فوق العاده برای سرماخوردگی و گلودرد مفید است::

    قیمه شوربا

    مواد لازم :

    گوشت مولینیکس شده (بدون رگ و پی ) 200 گرم
    برنج دو قد (نیمه خرد) حدود 1 پیمانه
    تخم مرغ 1 عدد
    سبزی شوربا 250 گرم پاک و ریزخورد شده ( تره ،جعفری ، شو ید ، گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر و کمی شنبلیله)

    طرز تهیه :

    گوشت را دو بار مولینیکس میکنیم (حتی اگه چرخ کرده بدون چربی داشتیم و خواستیم مصرف کنیم ) کمی از برنج و سبزی ها را جدا میکنیم و بقیه را داخل غذا ساز میریزیم و با گوشت مخلوط میکنیم یک پیاز خیلی خیلی کوچک را هم میتوانیم در آن بریزیم نمک و فلفل و کمی زردچوبه هم میزنیم بعد آخر کار تخم مرغ وپس از چند دقیقه آنها رااز غذا ساز خارج میکنیم و با دست خوب ماساژ میدیم و بعد در ظرف دربسته 4 ساعت داخل یخچال میذاریم پس ازآن که آنها را از یخچال درآوردیم دریک قابلمه کمی روغن میریزیم و مقداری از سبزیهای کنار گذاشته شده را خیلی کم تفت میدیم و بعد آب میریزیم تا جوش بیاد (آب باید تا اندازه ای باشه که روی قلقلی هارو بگیره )بعد مواد راخوب ماساژمیدیم و بصورت گلوله اندازه دلخواه گرد میکنیم و در آب که چند جوش زده یواش میذاریم بقیه سبزی و برنج کنار گذاشته شده را هم اضافه میکنیم و میذاریم بپزه در ظرف را نیم ساعتی کامل نمیذاریم .اگه دوست داشتین آبغوره راآخرکار حدود 5 دقیقه بذارین بجوشه که مزه ترشی بهش اضافه بشه یا بدون آبغوره بکشین و باآبلیمو میل کنید .بسیار خوشمزه اس.
    باران67 و nazanin88 این نوشته را پسندیده.
    به خون دل نوشتم من دعایی
    ببستم بر پر مرغ هوایی
    نوشتم ای پدر جانم فدایت
    فغان و داد و بیداد از جدایی

  7. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شکوفه باران آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۱
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    366
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    782
    پسند کرده
    1439

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    آش شل و قلمکار

    این آش بیشتر برای صبحانه یا برای ا فطار ماه مبارک رمضان خیلی کاربرد دارد.

    مواد لازم :

    سبزی : تره ،جعفری ، کمی شنبلیله روی هم سه ربع کیلو

    حبوبات : ماش و لو بیا سفید و نخود هر کدام یک استکان که میشوریم و میخیسانیم حدود 2 ساعت

    گوشت : 300 گرم

    برنج دو قد :یک استکان سر خالی

    پیاز داغ و نعنا داغ : به میزان دلخواه(یعنی هر چه بیشتر بهتر)

    طرز تهیه :

    گوشت را میگذاریم با آب داخل زودپز و وقتی جوش آمد کف آنرا میگیریم بعد کمی زردچو به و یک دونه پیازو حبو بات خیس خورده بالا راهم میریزیم وقتی نیم پز شد سبزیهارو اضافه میکنیم (تره ها به 3قسمت تقسیم میشوند و بقیه سبزیها احتیاجی به خرد کردن ندارند )و بعد برنجها رو اضافه میکنیم و میگذاریم خوب جا بیافتد بعد از پخت آن راخوب میکو بیم واگه دوست داشتیم به آن فلفل سیاه زده و با پیازو نعنا داغ تزیین می کنیم . نکته : من نخود این غذا رو فراموش کرده بودم بنویسم که اضافه کردم.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    به خون دل نوشتم من دعایی
    ببستم بر پر مرغ هوایی
    نوشتم ای پدر جانم فدایت
    فغان و داد و بیداد از جدایی

  8. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۲
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    16
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    مواد لازم:
    گوشت گردن حدود 5/1 کیلو
    - ماست 7 کیلوگرم
    - شکر 2 لیوان-
    زعفران سائیده شده 1 قاشق مرباخوری
    - گلاب یک دوم استکان
    - تخم مرغ 6 عدد
    طرز تهیه:
    گوشت را همراه با یک عدد پیاز و آب می ریزیم تا خوب پخته شود و تنها یک استکان آب داشته باشد. سپس آن را از استخوان جدا کرده و خوب می کوبیم. البته گوشت را باید در ظرفی بزرگ قرار داده و با گوشت کوب آن را خوب و نرم کردو گوشت سفید شود، تخم مرغها را دانه دانه شکسته می کوبیم. در ضمن کوبیدن اگر رگ در گوشت بود از آن جدا کرده ماست را که قبلاً کیسه انداخته تا حدود 5/2 کیلوگرم شود، ملاقه ملاقه اضافه می کنیم و به کوبیدن ادامه می دهیم تا ماست تمام شود، ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده و شکر و گلاب را به آن اضافه می کنیم و آن را هم می زنیم تا مایه کم کم رقیق شود و جوش بخورد و به آن زعفران را که در آب جوش حل کره ایم، اضافه می کنیم و شعله را خاموش می کنیم تا رنگ دلخواه به دست آید، در ظرف را می کشیم و رویش را با زرشک و خلال پسته تزئین می نماییم، پس از این که خورش ولرم شد، دو مرتبه سفت می شود.
    خورش ماست را سرد میل می نمایند.
    نوش جان
    nazanin88 این نوشته را پسندیده.
    ناگهان چه زود دیر می شود

  9. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۷
    محل سکونت
    نصف جهان
    نوشته ها
    397
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    108
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    نقل قول نوشته اصلی توسط goli banoo
    ممنون شکوفه جان . از همسری پرسیدم چاشنی اش آبغوره است یا نه ؟ گفت نه اصلا ترش نیست. رب گوجه هم توش نیست !!! همین فقط برنج و سبزیجات و گوشت قلقلی داره. من که گفتم با این اوصاف نباید چیز جالبی باشه . اما خودش که میگفت خیلی خوشمزه اس

    گلی جون مامان من این مدلی میپزه خیلی خوشمزه اس اصفهانیه اصفهانی
    گوشتو برنج سبزیجات خشک معطر و پیازو ادویه حسابی میکس میکنه بعد تو یه قابلمه پیازو سرخ میکنه با گوجه میکس شده تفت میده موادو قلقلی میکنه میندازه توش وقتی پخت گرد غوره میپاشه بهش کلی حال میکنیم
    nazanin88 این نوشته را پسندیده.

صفحه 3 از 21 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما