نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1014Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

نمایش نتایج: از 153 به 160 از 168
صفحه 20 از 21 نخستنخست ... 101718192021 آخرینآخرین
  1. #153
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86560
    پسند کرده
    75931

    ویترین مدال ها

    گداخته




    گداخته،
    غذایی سنتی و مقوی از دیار اصفهان

    لینک آموزشی:

    غذاها و خوردنیهای استان اصفهان


    در کاسه ی ترمه ی عتیقه ی مامان خانومی و با تزیین کاملا سنتی این غذا
    الهه مشرق زمین, amir mami, kurosh1 و 26 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #154
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۵
    نوشته ها
    6
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    9
    نقل قول نوشته اصلی توسط باران67 نمایش پست ها
    عزیز دلم دقیقا همونطوره که شما میفرمایین و این رسم هم همه جای اصفهان هست
    در مورد مغز ها هم با انواع مغز ها درست میشه از فندق تا پسته و....
    اینی که خدمتتون عرض کردن ورژن خودمه که خیلی هم آسونه و*هم مقوی و سنکین نیست که دلو بزنه
    سلام خانمی. ببخشید از پودر نارگیل میشه بجای نارگیل استفاده کرد؟
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  3. #155
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86560
    پسند کرده
    75931

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط جودی آبت نمایش پست ها
    سلام خانمی. ببخشید از پودر نارگیل میشه بجای نارگیل استفاده کرد؟
    گلم بزای تهیه پودر نارگیل حسابی چربی نارگیل رو*میگیرن،در واقع شیره نارگیل رو*میکشن و یه جورایی تفاله ی مونده ش میشه پودر نارگیل
    شدنی که میشه ولی اون خاصیت و*مزه رو نداره
    رو بافتش هم کمی اثر میذاره
    gandom, kurosh1, جودی آبت و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #156
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86560
    پسند کرده
    75931

    ویترین مدال ها

    آبگوشت عدسی






    آبگوشت عدسی،مقوی و پرخاصیت و البته خوشمزه

    با این دستور:

    عدسی
    shahla-324, *شمیم*, مامان غزل و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #157
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86560
    پسند کرده
    75931

    ویترین مدال ها

    آبگوشت بزباش





    آبگوشت بزباش برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی البته با دخل و تصرف
    برای 5-6 نفر

    مواد لازم:
    750 گرم گوشت ابگوشتی چند پاره
    1 پیاز خرد کرده
    2 پ لوبیا چشم بلبلی یا نخود ولوبیا(من همیشه چشم بلبلی میزنم)
    نیم کیلو سبزی ساطوری(تره-جعفری-شنبلیله(یک چهارم ان دو)-گاهی چند پر گشنیز هم میزنند)
    4-5 لیمو عمانی سوراخ کرده
    زردچوبه
    نمک فلفل

    ***


    گوشت ابگوشتی رو همراه آب سرد داخل قابلمه میریزم و روی حرارت قرار میدم تا زمانی که یکی دو قل بخوره و روی آب کاملا پر از کف سیاه رنگ گوشت بشه
    در این زمان محتویات داخل قابلمه رو آبکشی میکنم و گوشت ها رو تمیز میشورم،داخل قابلمه ای تمیز قرار میدم.

    نکته)گوشت آبگوشتی رو معمولا از ماهیچه گوسفند و همراه استخوان قلم استفاده میکنم.


    یه پیاز بزرگ رو پوست میگیرم و روی اون با چاقو یه به علاوه میندازم جوری که به ته پیاز نرسه(در واقع برش سطحی با چاقو میزنم چون نمیخام پیاز ورقه بشه)

    فلفل و زردچوبه و لوبیا (از قبل خیس خورده)و آب رو اضافه کنین و روی حرارت قرار بدین.

    زمان بدین تا کاملا گوشت نرم و پخته بشه و ابگوشت جا بیافته.

    من همیشه برای آبگوشت ها از چندین ساعت قبل اقدام میکنم و با حرارت کم میذارم تا بپزه و جا بیافته.
    به عنوان مثال از شب قبل بار میگذارم برای ناهار

    اینجور غذا واااقعا لذیذ و جا افتاده میشه.

    پیاز رو تفت داده سپس سبزی ها را اضافه کرده و تفت دهید.

    در پایان ساعت دوم پخت سبزی،لیمو،زردچوبه،نمک و فلفل را بزنید و اتش را تیز کنید تا دیگ به جوش آید سپس باز اتش را کم کنید و در دیگ را نیمه باز بگذارید.

    *گاهی سبزی بزباش را سرخ نکرده هم به ان میافزایند.
    *3-4 سیب زمینی شسته که همراه سبزی در دیگ می اندازند ،گوشت کوبیده این ابگوشت را برکت دار میکند.(منظور اینه که تا میکوبیم موقع خوردن..)


    من هم با سبزی سرخ کرده و هم سبزی سرخ نشده این غذا رو امتحان کردم،
    با سبزی سرخ شده خوشمزه تر میشه

    در مورد طعم این غذا هم باید عرض کنم خدمتتون که ،تصور کنین تو قرمه سبزی نون ترید کنین و بخورین

    این غذا از غذاهای سنتی اصفهان هست
    من صرفا جهت تجدید خاطره میپزمش



    آیه جون, hengamehh, shahla-324 و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #158
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86560
    پسند کرده
    75931

    ویترین مدال ها

    شوربا




    شوربای خوشمزه با این دستور:

    http://mamisite.com/forum/t576-p1204...ml#post1204779
    مامان غزل, *شمیم*, nora1 و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #159
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86560
    پسند کرده
    75931

    ویترین مدال ها

    حریره ی بادام




    حریره ی بسیار خوشمزه و مقوی بادام
    با این دستور:

    انواع فــــرنی، حریره و شیر برنج

    حریره ی بادام عشق من و اقای شوهر
    و در واقع صبحانه ی عاشقانه ی ما




    nora1, m1361, sita-golam و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #160
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86560
    پسند کرده
    75931

    ویترین مدال ها

    کباب حسینی





    قبلا در این پست در مورد کباب حسینی صحبت کرده بودم.
    منتها چون نکات زیادی میخوام به دستور اضافه کنم باز اینجا دستور و نکات رو با هم به صورت کامل براتون میذارم


    کباب حسینی برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی

    مواد لازم برای 6 نفر:

    1 کیلو گوشت گوسفند گردویی
    1 کیلو پیاز نقلی درسته
    2-3 عدد فلفل دلمه ای تخم گرفته حلقه حلقه
    6-5 گوجه فرنگی دونیم کرده
    نمک فلفل

    **
    کباب حسینی در واقع نوعی تاس کباب است،که گوشت آن را به سیخ(شاخه های نازک انجیر یا انار)میکشند و در دیگ می پزند.معلوم نیست ان حسینی که این غذا از او به یادگار مانده که بوده است ولی میدانیم که کباب او نه تنها در ایران رایج بوده بلکه به خارج هم صادر شده است.

    گوشت این کباب چون در واقع نوعی تاس کباب است باید از برش های چربی دار گوسفند (سردست ،سینه،قلوه گاه)انتخاب شود و گرنه حالت خشک و کاه مانندی پیدا میکند.اگر برای این کباب راسته یا مغز ران به کار میبرید باید یکی دو پارچه دنبه هم خرد کنید و لای کنجه های گوشت به سیخ بکشید تا بافت گوشت را نرم کند.

    **طرز تهیه:

    به هر سیخ 5-6 کنجه گوشت و پیاز یک در میان بکشید(سیخ باید کوتاه باشد تا در دیگ جا بگیرد.پیش از شروع کار سیخ ها را 2-3 ساعت در آب بخیسانید)


    یک لایه گوجه در دیگ بچینید.سیخ ها را روی این لایه بگذارید نمک فلفل بپاشید.فلفل دلمه ای و باقی گوجه را روی گوشت بچینید.باز نمک و فلفل بپاشید.
    در دیگ را ببندید و گوشت را روی اتش ملایم به مدت 3 ساعت بپزید.سر بزنید،هر گاه لازم باشد اندکی آب جوش از کنار دیواره دیگ اضافه کنید.در پایان پخت تمام اب باید کار رفته باشد.

    *کباب را با سیخ در دیس بگذارید و تره بار پخته را دور آن بریزید.با نان یا چلو ساده یا کته سر سفره بگذارید.





    نکات:

    -کباب حسینی یه نوعی از تاس کبابه منتها در ترکیبش سیب زمینی نمیزنیم و گوشتش با نظم و ترتیب به سیخ و یا به نخ کشیده میشه

    -برای سیخ در گذشته از شاخه درخت انجیر استفاده میشده(البته امروزه هم خیلی ها این کارو میکنن و معتقدن کباب با سیخ انجیری یه چیز دیگه ست)
    منتها من از سیخ مخصوص کباب حسینی استفاده میکنم که سیخ های کوچولویی هستن و همه جا تو شهر ما پیدا مین.
    از مغازه قفل و کلید سازی تا پلاسکویی ها دارن






    -لازمه تاکید کنم که گوشتتون باید گوشت جوان و تازه و از قسمت های چربی دار باشه تا خوب بپزه و خوشمزه هم بشه
    البته از گوشت فریز شده هم میتونین استفاده کنین.
    مانعی نداره
    منتها برای رسیدن به بهترین کیفیت بهتره موارد توصیه شده رو رعایت کنین.

    -در دستور ذکر شده که کف ظرف گوجه بچینین و پیاز رو همراه گوشت، به سیخ بکشین
    منتها میتونین به شیوه ی تاس کباب کار کنین.

    من پیاز رو حلقه ی نسبتا درشت میکنم و کف ظرف میچینم.
    روی اون حلقه های گوجه میچینم و سیخ های گوشت رو قرار میدم.
    فلفل دلمه ای خلال شده میریزم و به همین ترتیب لایه ها رو تکرار میکنم تا سیخ ها تموم بشن
    دقت کنین برای لایه های بعدی حلقه های پیاز رو کلفت نمیگیرم.


    بهتره قطعات گوشت رو یکسان و هم اندازه بگیرین و بعد از سیخ کردن با پشت چاقو روی کل سیخ ضربه بزنین.
    اینجور کل سیخ یه دست میشه و ظاهری بسیار زیبا به خودش میگیره


    -من اگر فلفل سبز تند در دسترسم باشه اون رو هم بین مواد حلقه میکنم.


    بعد از چیدن لایه ها نوبت به اماده سازی سس میشه

    مقداری رب داخل تابه تفت بدین.
    به اون فلفل و زردچوبه اضافه کنین .
    یک پیمانه اب اضافه کرده و خوب هم بزنین تا مواد یکدست بشن
    حالا سس آماده شده رو از گوشه قابلمه داخل اون بریزین و قابلمه رو روی حرارت قرار بدین.

    من مقداری پوره گوجه هم به ترکیب سس میزنم.
    در این صورت سس غلیظ میشه و به غذامون لعاب میشه و خوشمزه میشه.


    هر از گاهی به غذا سر بزنین و اگر کم آب شده بود بهش آب بزنین.

    بعد از سه ساعت غذا کاملا پخته و اماده ست

    در اواخر پخت بهش نمک بزنین.

    دقت کنین نمک رو ابتدای کار نزنین چون گوشتتون رو سفت و دیرپز میکنه.


    ما کباب حسینی رو با دوغ ،سبزی خوردن ، ترشی و نون میخوریم.


    پرنسس.م, nora1, m1361 و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 20 از 21 نخستنخست ... 101718192021 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما