نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1014Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 168
صفحه 2 از 21 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۴
    نوشته ها
    15
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    7
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    نقل قول نوشته اصلی توسط lucky
    افسووون جووون
    يه بار كه رفتيم اصفهان برياني اصفهان رو خوردم(برياني اعظم) خيلي خوشمزه بود ولي به غير از چرب بودنش يه طعم ترش رو هم توش حس ميكردي مثه مزه كشك! حالا ميخواستم ببينم آيا حدسم درست بوده توي بريوني اصفهان كشك هم ميريزن؟!
    با اجازه افسون عزيز
    لوكي جون درسته عزيزم ولي توي بريون نبوده.
    وقتي ميخواي گوشت رو بپزي (نيم پز) آبش رو به اندازه اي بردار كه آخر دست اندازه يك كاسه آبگوشت خوري اضافه بياد. بعد ميتوني نعنا داغ درست كني + كشك و داخل آبگوشتي كه اضافه اومده بريزي و توش نون خرد كني و (به به) بذاري سر سفره كه هركس خواست براي خودش برداره.

    -------------
    توجه داشته باشين كه براي درست كردن بريون گوشت رو همراه با جگر سفيد چرخ نميكنيم. بلكه بريون رو جدا با گوشتي كه چرخ كرديم درست ميكنيم و روي نون برميگردونيم.
    جگر سفيد رو چرخ كرده (اگر دوست دارين ميتونين كمي هم دنبه باهاش بپزين و هم با اون گوشتها چرخ كنين و هم همراه با جگر{طعم بريوني رستوران رو ميده} ) و تفت ميدهيم با پياز داغ و كنار هر بريون يك قاشق هم جگر سفيد ميذاريم.(بود يا نيود جگرسفيد هيچ تاثيري در طعم بريون نداره و ميتونين اصلا نذارين)
    باران67 و hastiye mamani این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#76923c][HIGHLIGHT=#ffffff][HIGHLIGHT=#ccc1d9]به چه مشغول کنم دیده و دل را که مدام ... دل ترا می طلبد دیده ترا می جوید [/HIGHLIGHT][/HIGHLIGHT][/HIGHLIGHT]

  2. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۳
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    نقل قول نوشته اصلی توسط khanoomi
    افسون جان اين خورش ماست كه عكسش رو گذاشتي خودت درست كردي؟
    آخه توي اين غذا حتما زرده تخم مرغ ميخواد تا جا بيفته و چسبندگي پيدا كنه. فكر كنم اين عكس هم با زرده تخم مرغه.
    من كه درست ميكنم درست مثل خورش ماست رستوران تاك و حسابي مجلسي ميشه.

    آره منم فک کنم باید حتما زرده تخم مرغ داشته باشه...
    راستش من یه بار از رو یه دستور که توش زرده نداشت درست کردم....فک کنم 2 مثغال زعفرونو حرومش کردم ولی بازم زرد نشد که نشد....مزه اش هم اصلا مثل اصلش نشد....کلی نا امید شدم...
    KHANOOMI جون...میشه لطف کنی و دستورتو بهمون بگی؟

  3. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۹
    نوشته ها
    6
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    با سلام به اصفهانی ها

    ببخشید چون خودم اصفهانی هستم اومدم بگم که این حلیم بادمجانی که دستورش را دادین یه چیز کم داره

    اونم زعفرانه که اصل اصلش تو همینه البته ببخشید .

  4. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۹
    نوشته ها
    6
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    نقل قول نوشته اصلی توسط دانا
    سلام خانومای هنرمند لطفا دستور قیمه ریزه اصفهانی را هم بگذارید
    سلام با اجازه اشپز های اصفهانی

    مواد لازم قیمه ریزه اصفهانی

    .کوشت کم چرب 500 گرم

    ارد نخودچی 1 پیمانه

    پیاز رنده شده 1 عدد متوسط

    نمک و زرچوبه به مقدار لازم

    فلفل سیاه به مقدار لازم

    روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم

    اب 1.5 لیوان

    طرز تهیه

    گوشت را با نصف پیاز با هاون کوبیده البته گوشت خالص که با ان کتلت درست میکنید که هیچ رگ وریشه ای نداشته باشه
    ارد نخودچی را با گوشت مخلوط کرده. وخوب برز دهید .

    نمک ومقداری زرچوبه وفلفل را هم اضافه کرده وخوب برز دهید .

    اگر دیدید که مایه به دست میچسبد گا هی دست خود را با اب خیس کنید.

    بعد پیاز را با روغن کمی تفت دهید و بقیه زرچوبه را هم با روغن تفت دهید .


    مقداری از مایه را به اندازه گردوی کوچک در کف دست گرد کرده ودر روغن و پیاز کمی تفت دهید.

    به دلخواه میتوانید در این مرحله 1قاشق رب گو جه فرنگی هم اضافه وتفت دهید.

    بعد 1.5لیوان اب را به مواد سرخ شده اضافه کرده تا جوش بیاید .وبعد از ان که اب جوش امد .با حرارت ملایم جوش بخوردتا جا بیفتد.ومقدار کمی اب داشته باشه.

    این غذا را با ترشی میل کنید.

    امید وارم بپزید ودوست داشته باشید .هر سوالی داشتید در خدمتم
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  5. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nazanin88 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۲۹
    نوشته ها
    75
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    187
    پسند کرده
    285

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    سلام. من کاشانی هستم .توی کاشان قیمه ریزه غذای معروفیه . چند مدل قیمه ریزه داریم. اینکه مامان بهاره جون نوشته به قیمه ریزه نخودچی معروفه.
    مایع گوشتی رو آماده می کنین .گوشت وپیاز رنده شده ونعناع خشک ونمک وزردچوبه واون رو ورز میدین وکنار می ذاریم. توی یه قابلمه دیگه پیازداغ درست می کنیم و مقداری سیب زمینی یا بادمجان که به شکل مکعبهای یک سانتی خرد کردیم توش می ریزیم و سرخ می کنیم.اگه سیب زمینی می ریزین زیاد نیاز به سرخ شدن نداره ولی بادمجان حتما باید خوب سرخ بشه .بعد آب اضافه می کنیم و اجازه می دیم تا پخته بشه و بعد از اون گوشت رو قلقلی می کنیم و در آب درحال جوش می اندازیم تاپخته بشه .چاشنی این غذا :رب گوجه،رب انار،آبغوره،آبلیموویا گوحه رنده شده است.بسته به ذائقه.تست این غذا یه کم ترشه. سیب زمینی وبادمجون درواقع پایه غذاست.یعنی مقدارش باید بیشتر از گوشت باشه.(امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم).می تونید این غذا رو با ترشی و سبزی و البته نان سنگک میل کنید. اگه یه روز درست کردم حتما عکسشو می ذارم.
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۱۴
    نوشته ها
    10
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    سلام دوستای گل و گلاب میخوام واستون از شیرینی مخصوص عید کاشان بگم اسمش هست کلوچه مخصوص کاشان با پشمک که عید تو همه خونه کاشانی ها پیدا میکنید به زودی هم دستور پختشو با عکس واستون میزارم خیلی خوشمزه است
    nazanin88 این نوشته را پسندیده.
    با تشکر

  7. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۲
    نوشته ها
    184
    کالاهای من
    7
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    81
    پسند کرده
    23

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    نقل قول نوشته اصلی توسط شکوفه باران
    سلام به همه ی اصفهانی های مهربون وبه همه ی مامی سایتی ها دوست داشتنی امروز به توصیه ی مدیر محترم سایت اومدم دستور پخت پولکی بذارم ولی حس می کنم اینجا طرفداری نداره آخه اصفهان مرکز پولکی و گز و سوهانه فکر نمیکنم دیگه نیاز به پولکی خونگی باشه . اگه تمایل داشتید به این مبحث بگید تا بذارم .
    عزیزم نیکی و پرسش؟؟؟!!!بقیه اصفهونین خواهر ما که شیرازی هستیم و دوست داریم یاد بگیریم چی؟!
    بذار عزیزم لطفا دوست دارم یاد بگیرم خانومی.
    ان روز که لحظه ی وداع من و توست
    آن شومترین لحظه ی پایان من است

  8. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شکوفه باران آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۱
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    366
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    782
    پسند کرده
    1439

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    با سلام به همه ی عزیزان امید وارم شما هم این پولکی که ظاهرش شبیه سوهان است را درست کنید و خوشتون بیاد .

    طرز تهیه پولکی :

    قبل از هر چیز باید بگم اینجا از نیم لیوان برای پیمانه استفاده کردیم یا بهتر بگویم استکانهای بزرگ از پیمانه برنج که سرخالی گرفته بشه هم می توانیم استفاده کنیم .

    مواد لازم :
    شکر 3 نیم لیوان یا پیمانه سرخالی برنج
    آب 4 /1و1 پیمانه سر خالی برنج
    خلال بادام یا گردو خرد شده یا پسته و یا کنجد شسته و کمی بو داده شده حدود 180 گرم
    سرکه 2 قاشق غذا خوری (سرکه خانگی نباشد)
    مدت زمان پخت حدود 40 الی 35 دقیقه

    طرز تهیه : ابتدا همه مواد لازم را به اضافه یک سینی خیلی بزرگ استیل آماده می کنیم ظرفی که می خواهیم در آن پولکی درست کنیم بهتر است دسته ی بلند داشته باشد و رنگ مواد در آن به راحتی دیده شود اگر از ظروف چدن یا تفلون استفاده کنیم رنگ پولکی در آن مشخص نیست یک شیرجوش روحی مناسب است آب و شکر و سرکه را در ظرف ریخته وروی شعله گازبا شعله ی نسبتا" زیاد قرار میدهیم و چند دقیقه هم می زنیم که شکرها خوب مخلوط شوند نکته :بعد از حدود 8 دقیقه هرگز نباید مواد را هم زد تا نزدیک به برداشتن مواد (یعنی حدود 25 دقیقه بعد) شکر و آب و سرکه که خوب مخلوط شدند و کف ظرف شکر حل نشده باقی نماند شعله را متوسط میکنیم در حدی که مواد در حال جوش باقی بمانند و از جوشیدن باز نایستند بعد از 25 دقیقه( که این زمان بستگی به شعله گازشما دارد)باید کمی شعله گاز را زیاد کنیم که مواد ما که حالا کمی غلیظ شده، رنگ بیاندازد و آماده شود سینی را کاملا" خشک می کنیم و منتظر میمانیم تا مواد شروع کند به حبابهای بزرگ تولید کردن اصلا" قاشق را در ظرف وارد نمی کنیم تا لحظات آخر که دیدیم رنگ مواد از طلایی به عسلی نزدیک شد کمی از آنها را با قاشق برمیداریم و میریزم روی بشفاب سفید رنگ که رنگ و قوام آن را ببینیم وقتی رنگ آن عسلی شد بلافاصله از روی شعله برمیداریم وخلال را سریع اضافه میکنیم و یکی دوبار هم زده و قاشق قاشق میریزیم توی سینی در آخر مواد را هم میزنیم که همه قاشقها خلالی یکسان داشته باشند و نکته :تا سرد شدن کامل مواد از دست زدن به آن جدا" خودداری کنید سوختگی بدی ایجاد میکند .پس از حدود یکربع آنها با زدن ضربه ای به زیر سینی از آن جدا می شوند و میتوانید آنها را میل کنید .
    نوش جان
    راستی اگه سوالی داشتید یا نظری در خدمتم .
    مامی مهدیار جون, باران67 و سادن این نوشته را پسندیده.
    به خون دل نوشتم من دعایی
    ببستم بر پر مرغ هوایی
    نوشتم ای پدر جانم فدایت
    فغان و داد و بیداد از جدایی

صفحه 2 از 21 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما