نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1014Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

نمایش نتایج: از 145 به 152 از 168
صفحه 19 از 21 نخستنخست ... 9161718192021 آخرینآخرین
  1. #145
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سما آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۴/۰۵
    نوشته ها
    72
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    334
    پسند کرده
    480
    بریانی اصفهان که بسیار مورد پسند واقع شد
    zahra113, باران67, کوئین و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    تمام لذت عمرم همین است
    که مولایم امیرالمومنین است

  2. بانک بند ناف
  3. #146
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86523
    پسند کرده
    75791

    ویترین مدال ها

    قیمه ریزه نخودچی یا قرمزه نخودچی اصفهان




    غذایی فوق العاده آسون و سالم و خوشمزه
    از غذاهای قدیمی اصفهان
    بهش میگن قرمزه نخودچی
    به خاطر وجود رب گوجه در ترکیب این غذا و رنگ قرمزش

    حتما امتحان کنین مشتری میشین


    مواد لازم :

    -پیاز درشت : نازک خلال شده
    -پیاز رنده شده دو عدد متوسط
    -سیر (به دلخواه)
    *در دستور اصیل سیر نممیزنن منتها من خوشم میاد بزنم

    -نمک
    -فلفل سیاه
    -زردچوبه 2 ق چ
    -گوشت چرخ کرده (گوسفندی یا مخلوطی از گوسفند و گوساله و بدون چربی) 500 گرم
    -آرد نخودچی یک پیمانه
    -نعنا خشک 2 ق غ
    -رب گوجه فرنگی:3 ق غ سر پر



    ابتدا پیاز بزرگ رو خیلی نازک و خلالی خرد کنین.
    با روغن ترجیحا محلی خوب سرخ کنین.
    برای سرخ کردن پیاز،اگر حرارت کم باشه پیازتون یکدست سرخ میشه و خوب برشته میشه
    منتها اگر حرارت زیاد باشه و پیازهاتون هم نازک نباشن اصلا یه دست سرخ نمیشن!

    در حال سرخ کردن پیاز ها،و وقتی پیازها طلائی شدن مقداری سیر رنده شده رو بهش اضافه کنین و تفت بدین.
    اگر سیر رو همون ابتدا با پیاز بریزین میسوزه
    زمان تفت دادن سیر کمتره
    بعد از تفت سرخ شدن پیاز و سیر رب گوجه رو بهشون اضافه کنین و تفت بدین

    میتونین از سس فلفلی تند هم استفاده کنین.(در دستور اصیل نیست)
    نمک فلفل و زردچوبه و آب رو به محتویات داخل قابلمه اضافه کنین و بذارین تا جوش بیاد.







    طرز تهیه ی کوفته های خوشمزه ی کوچولومون:

    گوشت چرخ کرده رو با نمک ،فلفل سیاه و زردچوبه و نعنا ی خشک ،آرد نخودچی و پیاز های رنده شده مخلوط کنین و ورز بدین.

    *نیاز نیست اب پیاز رو بگیرین چون داخل ترکیبمون ارد نخودچی داریم.
    معمولا بعد از رنده کردن پیاز،ابی داخل ظرف جمع میشه
    من اون اب رو دور میریزم و رنده ی پیاز رو به گوشت اضافه میکنم.منظورم اینه نه خیلی پیاز ها رو آبکی میگیرم
    و نه فشارشون میدم و فقط تفاله ش رو میذارم.
    فقط در حدی که ابی که خودش جدا شده رو دور میریزم.


    *پیازهاتون رو خیییلی ریز رنده کنین چون نباید داخل کوفته هامون پیاز دیده بشه

    *دقت کنین که گوشتتون کاملا یکدست و با دنده ی ریز چرخ گوشت چرخ شده باشه
    تا کوفته هاتون یکدست و خوشگل بشن
    اگر گوشتتون درشت چرخ شده میتونین داخل 1 2 3 بریزین و چند پالس بزنین تا کاملا نرم بشه.

    * در این غذا باید از گوشت کم چربی استفاده کنین و گر نه کوفته هاتون وا میره


    بعد از ورز دادن گوشتتون،اون رو برای حداقل نیم ساعت، داخل یخچال استراحت بدین.
    تو کیفیت غذاتون خیلی موثره


    بعد از استراحت گوشت و اماده شدن سس:

    من تو این مرحله یه کاسه اب برمیدارم و میرم یه جا میشینم و با حوصله شروع به ساخت کوفته کوچولوهام میشم.
    چون مایه سفته نیازه که دستمون رو تو اب بزنیم تا بتونیم کوفته ها رو صاف و خوشگل گرد کنیم.
    میتونین حتی اب رو به خود مایه اضافه کنین
    منتها چون ارد داره یه جورایی آب رو جذب میکنه و به خوردش میره زود و باز مایه با وجودی که اب خورده سفته
    اگه میخوایین به مایه اب رو بزنین هم کم کم بزنین .

    اگر ادم کم حوصله ای هستین برین سر قابلمه و از مایه گوشتی تند تند گردالی کنین و بندازین تو قابلمه
    نیاز نیست حتما گردالی های صاف و یه دست درست کنین

    منتها زیبایی قرمزه نخودچی به همین کوفته کوچولوهای یک دست هست.
    کوفته ها رو باید کوچولوتر از یک گردو بگیرین.

    البته لازم به ذکره سایز اون به دلخواه شماست
    میتونین کوچکتر و یا بزرگتر در نظر بگیرین.






    وقتی اب داخل قابلمه جوش اومد،کوفته کوچولوهتون رو داخل اون بندازین.
    نکته اینه که کوفته ها رو به اب در حل جوش اضافه کنین
    اگر ابتون جوش نباشه و یا غلغل نکنه کوفته هاتون وا میره






    اینجا تمام کوفته ها داخل قابلمه ریخته شدن:






    بعد از ریختن تمام کوفته ها اجازه میدیم همچنان 5 دقیقه دیگه بجوشه
    بعد از اون
    درب قابلمه رو به صورت نیمه باز بگذارین و شعله رو کم کنین و اجازه بدین تا کاملا بپزه و جا بیافته
    بعد از نیم ساعت پخته و اماده ست







    بفرمایین
    غذای خوشمزه مون آماده ست





    از جمله مواردی که همراه این غذا سرو میشه:
    دوغ.ترشی.نون خصوصا از نوع سنگک.سبزی خوردن و پیاز هست.

    این غذا با ترید نان داخل کاسه خورده میشه
    خیلی هم نباید آبدار باشه

    من اینجا در کنار قیمه ریزه م زیتون سبز ،زیتون سیاه،ترشی لوبیا سبز خاله ساره،ترشی فلفل تند و مربای پوست لیمو ترش قرار دادم.


    لینک اموزشی ساخت گل رز با نان

    لینک اموزشی ترشی فلفل

    لینک آموزشی ترشی لوبیا سبز

    لینک اموزشی مربای پوست لیمو

    مربای پوست لیمو خیلی در هضم غذا کمک میکنه
    ترنم63, sara chef, سوهی و 31 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #147
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86523
    پسند کرده
    75791

    ویترین مدال ها

    آبگوشت عدسی





    این غذا هم خیلی اسون درست میشه و هم به خاطر داشتن عدس سرشار از آهن و خواص فراوانه
    من خیلی دوسش دارم
    امیدوارم شما هم خوشتون بیاد

    ما کلا از بچگی عدسی رو اینجور که براتون میگم میخوردیم.

    عدسی ای که ما درست میکنیم بیشتر حالت آبگوشتی داره و بهش میگیم آبگوشت عدسی


    گوشت ابگوشتی رو همراه آب سرد داخل قابلمه میریزم و روی حرارت قرار میدم تا زمانی که یکی دو قل بخوره و روی آب کاملا پر از کف سیاه رنگ گوشت بشه
    در این زمان محتویات داخل قابلمه رو آبکشی میکنم و گوشت ها رو تمیز میشورم،داخل قابلمه ای تمیز قرار میدم.

    نکته)گوشت آبگوشتی رو معمولا از ماهیچه گوسفند و همراه استخوان قلم استفاده میکنم.


    یه پیاز بزرگ رو پوست میگیرم و روی اون با چاقو یه به علاوه میندازم جوری که به ته پیاز نرسه(در واقع برش سطحی با چاقو میزنم چون نمیخام پیاز ورقه بشه)

    فلفل و زردچوبه و عدس ریز و آب رو اضافه کنین و روی حرارت قرار بدین.

    زمان بدین تا کاملا گوشت نرم و پخته بشه و ابگوشت جا بیافته.

    من همیشه برای آبگوشت ها از چندین ساعت قبل اقدام میکنم و با حرارت کم میذارم تا بپزه و جا بیافته.
    به عنوان مثال از شب قبل بار میگذارم برای ناهار

    اینجور غذا واااقعا لذیذ و جا افتاده میشه.

    *از عدس ریز باید استفاده کنیم
    در مورد مقدارش هم عرض کنم خدمتتون که برای 2-3 نفر یک پیمانه عدس کافی هست.

    گوشت رو هم که به میزان دلخواه و نسبت به تعداد افراد بزنین.


    بعد از اینکه غذا خوب جا افتاده و خوشمزه شد نمک اون رو میزان کنین و پیاز رو از اون در بیارین

    مثل همه آبگوشت های دیگه با ترید نان،پیاز،سبزی خوردن،ترشی و دوغ میخوریمش







    این عکس هم به خاطر نشون دادن غلظت و لعاب:





    من اینجا در کنار غذام زیتون سبز ،زیتون سیاه،ترشی بادمجان،ترشی فلفل تند ،ترشی آلبالو،دوغ و سبزی خوردن قرار دادم.


    لینک اموزشی ساخت گل رز با نان

    لینک اموزشی ترشی فلفل

    لینک اموزشی ترشی بادمجان

    لینک اموزشی ترشی آلبالو
    sara chef, ترنم63, Hope و 31 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #148
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,791
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1150
    پسند شده
    56339
    پسند کرده
    62669

    ویترین مدال ها

    قیمه ریزه خوشمزززززه با دستور باران جان ص 14
    عاااالی ممنونم
    باران67, sita-golam, hana67 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #149
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زینب سادات۲ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    311
    میزان امتیاز
    148
    پسند شده
    3152
    پسند کرده
    7852
    سلام سلام

    بازم ما مھمونی بریونی داشتیم.
    با دس توری که خودم صفحه ١٢ همين تاپيك خدمت دوستان دادم.

    نام: image.jpg نمایش: 393 اندازه: 102.6 کیلو بایت
    m1361, sita-golam, باران67 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای نفس ها به فدای کف نعلین شما
    اندکی تند قدم بردارید
    خسته ایم از دنیا
    اللهم عجل لولیک الفرج

  7. #150
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    139
    میزان امتیاز
    33
    پسند شده
    355
    پسند کرده
    420
    Quote=باران67;1204682]گداخته
    این غذا خیلی خیلی مقوی هست و معمولا برا دوران پ ر ی و د ی خانم ها یا زایمان و یا دیسک کمر و.. پخته میشه و به اصطلاح ما ادمو زنده میکنه.
    واقعا حال ادمو خوب میکنه و کلی انرژی میده
    جزء غذا ها و خوراکای ثابت برا کسایی که کمر درد دارن یا دیسک کمر دارن هست و خلاصه خیلی خاصیت داره.
    تشکیل شده از خرما خرک و نارگیل هست.
    شیوه سنتی پخت این غذا واقعا چرب و شیرینه و هیچ کس نمیتونه جز 1 قاشقو بخوره.از بس سنگینه
    ولی این روش که براتون میذارم خیلی راحت و معمولی و خوشمزه س و هر کس براش پختم واقعا خاطره گداخته که تو ذهنش به بدی هست رو پاک کرده و واقعا ازش خوشش اومده.



    عجیبه من تاحالا اینجا را ندیده بودم!
    فکر کنم گداخته تو شهرهای مختلف استان اصفهان دستورهای مختلف داشته باشه و احتمالا این دستور شما مختص شهر اصفهانه درسته؟
    ما گداخته را با گردو پسته بادام درست میکنیم (بعضی ها چهار مغز میریزند که مغز چهارم احتمالا نارگیل ، کنجد یا بادوم زمینیه) شیرینیش هم با نبات
    همانطور که شما گفتید برای دوره پریود و زایمان استفاده میکنیم و مهمتر از اون برای روز بعد عروسی حتما باید خانواده عروس یا داماد (بسته به رسمشون) درست کنند و صبح روز بعد عروسی بعنوان صبحانه برای عروس و داماد ببرند
    بسیار هم خوشمزه و مقویه و خیلی هم گرم
    باران67, mitra40 و hengamehh این نوشته را پسندیده.
    سرم را نه ظلم مي تواند خم کند ، نه مرگ ، نه ترس ،
    سرم فقط براي بوسيدن دست هاي تو خم مي شود مادرم

  8. #151
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86523
    پسند کرده
    75791

    ویترین مدال ها

    عزیز دلم دقیقا همونطوره که شما میفرمایین و این رسم هم همه جای اصفهان هست
    در مورد مغز ها هم با انواع مغز ها درست میشه از فندق تا پسته و....
    اینی که خدمتتون عرض کردن ورژن خودمه که خیلی هم آسونه و*هم مقوی و سنکین نیست که دلو بزنه
    pariyan, hengamehh و الهه مشرق زمین این نوشته را پسندیده.

  9. #152
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86523
    پسند کرده
    75791

    ویترین مدال ها

    بریان اصفهان



    بریان ،غذای خاص و ویژه اصفهان
    با دستوری که قبلا خدمتتون عرض کردم:

    http://mamisite.com/cooking/local-fo...beryan-isfahan

    همونطور که قبلا هم گفتم ،مغازه دار ها؛ این غذا رو با قسمت های خیلی چرب و ارزان قیمت گوشت درست میکنند.
    منتها ما در منزل میتونیم اون رو با میل خودمون درست کنیم و در جریان درست کردن اون کلی خوش بگذرونیم و لذت ببریم

    روز های بریون درست کنون،خیلیییی عشقن

    نکته مهم:
    در دستور قبلی این نکته رو نگفتم براتون که،
    در ابتدای پخت گوشت،ابتدا شعله رو زیاد میکنم تا آب به جوش بیاد و بعد کف گوشت رو میگیرم.
    گاهی حتی ابش رو کلا عوض میکنم و بعد با یه پیاز درسته و زردچوبه و فلفل سیاه میذارم بپزه و در اخر پخت بهش نمک میزنم.

    به این صورت ابگوشتمون فوق العاده زلال و شفاف و خوشمزه میشه

    امیدوارم درست کنین و لذت ببرین




    amir mami, nora1, مامان حدیثه و 27 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 19 از 21 نخستنخست ... 9161718192021 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما