نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1014Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

نمایش نتایج: از 137 به 144 از 168
  1. #137
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۲
    نوشته ها
    23
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    70
    پسند کرده
    64
    نقل قول نوشته اصلی توسط باران67 نمایش پست ها


    و اما طرز تهیه:

    من میزانی براش ندارم که به گرم یا پیمانه بگم.
    همه چی رو چشمی میزنم.
    آلو رو داخل قابلمه ریخته و رو حرارت میذاریم.چیزی حدودا 10 یا 12 ساعت یا حتی بیشتر به پخت نیاز داره
    جوری که آلو نرم نرم بشه و آبش لعابدار بشه
    آلو نباید ترش باشه(آلوی ترش استفاده نکنین)

    وقتی آلو به حد قابل قبولی از پخت رسید هویج حلقه شده رو بهش اضافه میکنیم و شکر
    زمان میدیم تا هویج هم کاملا پخته بشه
    از خورش میچشیم.
    اگه شیرینیش کم بود باز هم بهش شکر میزنیم

    خیلی آسونه و تنها چیزی که نیاز داره فقط و فقط زمان
    نوش جونتون
    این خورشت گوشت نداره؟ فقط آلو و هویجه؟
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    خدایا دلم معجزه می خواد نگاهم کن که خیلی به نگاهت محتاجم

  2. بانک بند ناف
  3. #138
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86522
    پسند کرده
    75791

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط پاک سیما نمایش پست ها
    این خورشت گوشت نداره؟ فقط آلو و هویجه؟
    مهسا جون شما لطف داری عزیزم.

    **
    گلم گوشت نداره.چون در کنار کباب کوبیده میخوریم.البته تنها هم ممکنه با برنج خورده بشه
    نایاب 90, پاک سیما و sara chef این نوشته را پسندیده.

  4. #139
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,000
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    1802
    پسند کرده
    292
    باران جان چه آلویی تو این خورش استفاده میشه ؟ مخصوص خود اصفهانه یا همه جا پیدا میشه؟
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  5. #140
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86522
    پسند کرده
    75791

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط Maryam53 نمایش پست ها
    باران جان چه آلویی تو این خورش استفاده میشه ؟ مخصوص خود اصفهانه یا همه جا پیدا میشه؟
    عزیز دلم آلو سیاه
    نمیدونم خاص اصفهانه یا نه ولی فکر کنم همه جا هست
    طعمش هم ترش نیست.اگه آلو ترش مزه بردارین خراب میشه خورشتون
    sara chef این نوشته را پسندیده.

  6. #141
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نایاب 90 آواتار ها
    کیمیا 90 سابق
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۱۱
    نوشته ها
    815
    میزان امتیاز
    306
    پسند شده
    7080
    پسند کرده
    14121

    ویترین مدال ها

    شیرینی اگردک

    نام: IMG_20150606_135633.jpg نمایش: 2526 اندازه: 102.6 کیلو بایت
    به دستور و پخت مادرشوهر
    شیر 1 بطری
    ارد به میزان لازم
    زعفران اب شده یکمی
    نمک 1 ق م
    شکر 1 لیوان
    مایه خمیر ا ق م
    همه این مواد را با هم مخلوط کرده و خوب ورز میدهیم بعد به مدتی 1 الی 1/5 ساعت در جای نسبتا گرم گذاشته تا حجم ان دو برابر شود . بعد به قطر 1 سانت باز کرده و به شکل دلخواه برش میزنیم و در روغن سرخ میکنیم بعد از سرخ شدن روی ان خاک قند میپاشیم . ما که داغ داغ همش خوردیم ، جاتون خالی
    بفرمایید نوش جان
    ؟؟؟؟
     
    m1361, باران67, تپل طلا و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    عشق یعنی لحظه های خیلی خاص که خدا هم فکر ماست

  7. #142
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۰۱
    محل سکونت
    شهرستان
    نوشته ها
    180
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    287
    پسند کرده
    145
    دوستان حلیم بادمجان را با نون میخورین یا خالی؟
    در بین تمامی مردم تنهاعقل است که به عدالت تقسیم شده، زیرا همه فکر میکنند به اندازه کافی عاقلند.

  8. #143
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    126
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    259
    پسند کرده
    279
    کلا جزء غذاهای نونی هست اما میشه بدون نون هم خورده شه اگه به عنوان پیش غذا با شه معمولا خالی خورده میشه
    نقل قول نوشته اصلی توسط mami moeen نمایش پست ها
    دوستان حلیم بادمجان را با نون میخورین یا خالی؟
    mami moeen, باران67 و نایاب 90 این نوشته را پسندیده.

  9. #144
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86522
    پسند کرده
    75791

    ویترین مدال ها

    قیمه ریزه نخودچی اصفهان





    غذایی فوق العاده آسون و سالم و خوشمزه
    قبلا اموزشش رو در این لینک عرض کردم خدمتتون.

    از جمله مواردی که همراه این غذا سرو میشه:
    دوغ.ترشی.نون خصوصا از نوع سنگک.سبزی خوردن و پیاز هست.





    من اینجا در کنار قیمه ریزه م زیتون سبز ،زیتون سیاه،ترشی آلبالو،ترشی بامیه،ترشی بادمجان ، ترشی مخلوط ،سبزی خوردن ،دوغ و نون سنگک قرار دادم.

    برای گل رز با تربچه هم تربچه رو مثل وقتی سیب رو پوست میگیریم ،پوست گرفتم و از اخر رول کردم و در نهایت برعکس کردم.
    این شیوه ی ساخت گل رز رو با هر میوه یا صیفی جات گرد میتونین به کار ببرین.
    در عین سادگی فوق العاده زیباست
    پس مراحلش اینه:
    پوست گرفتن ممتد میوه
    رول کردن پوسته از قسمت انتهایی
    برعکس کردن رول
    حالا یه گل زیبا دارین



    لینک اموزش ترشی آلبالو

    لینک اموزش ترشی بامیه





    ترنم63, najmehkhatoon, m1361 و 34 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما