نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1014Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

نمایش نتایج: از 129 به 136 از 168
صفحه 17 از 21 نخستنخست ... 714151617181920 ... آخرینآخرین
  1. #129
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زینب سادات۲ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    311
    میزان امتیاز
    148
    پسند شده
    3157
    پسند کرده
    7852
    سلام دوستان
    وقتتون بخیر
    باز هم بریونی خیلی لذیذ
    غذاها و خوردنیهای استان اصفهان
    نام: Beryoon[1].jpg نمایش: 1322 اندازه: 102.2 کیلو بایت
    برای یک مهمونی نهار آماده کردیم که هیچ کدوم از مهمون ها اصفهانی نبودن ولی همگی خیلی پسندیدن شکر خدا
    Hope, باران67, mitra40 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای نفس ها به فدای کف نعلین شما
    اندکی تند قدم بردارید
    خسته ایم از دنیا
    اللهم عجل لولیک الفرج

  2. #130
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زینب سادات۲ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    311
    میزان امتیاز
    148
    پسند شده
    3157
    پسند کرده
    7852
    سلام
    وقت بخیر دوستان
    قیمه ریزه
    غذاها و خوردنیهای استان اصفهان
    نام: Gheime_reeze[1].jpg نمایش: 1164 اندازه: 99.6 کیلو بایت
    Hope, باران67, zendegi67 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای نفس ها به فدای کف نعلین شما
    اندکی تند قدم بردارید
    خسته ایم از دنیا
    اللهم عجل لولیک الفرج

  3. #131
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ارغوان مهر آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۸/۱۵
    نوشته ها
    3,650
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    9849
    پسند کرده
    1714
    سلام
    کال جوش سرشار از کلسيم
    سه سوته هم حاضر ميشه ممنون از دوستان که اموزشش را گذاشتن
    مواد لازم
    کشک محلي
    پياز
    سبزي هاي معطر نعناو پونه

    زرد چوبه
    اب
    مغز گردو



    نام: IMG_۲۰۱۵۰۳۱۰_۱۴۰۴۰۵.jpg نمایش: 970 اندازه: 69.3 کیلو بایت
    ویرایش توسط ارغوان مهر : ۱۳۹۴/۰۱/۰۶ در ساعت ۱۱:۴۵ بعد از ظهر
    باران67, نایاب 90, m1361 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #132
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86533
    پسند کرده
    75900

    ویترین مدال ها

    اگردگ یه نوع شیرینی سنتی تو شهر ما محسوب میشه .
    روز اگردک پزی همیشه یه روز خاطره انگیز و زیبا بوده برا من
    یادش بخیر..
    از صبح زود خاله ها و مامان بزرگم میومدن و تا عصر همه دور هم بودیم..
    خمیر بازی ما بچه ها موقع پخت خییییییلی ناز بود.
    یادش بخیر...

    مواد لازم:

    -شیر:1 کیلو گرم

    -شکر:3 لیوان

    -زعفران دم کرده غلیظ:نصف استکان

    -آرد:در حدی که به دست نچسبد

    *من کاملا ارد مخصوص شیرینی پزی استفاده میکنم.میتونین مخلوط ارد سفید و ارد گندم استفاده کنین.

    -مایه خمیر:2 ق غ

    -ماست:نصف پیمانه

    -تخم گشنیز،زیره،سیاه دانه به دلخواه هر کدوم رو دوست دارین جهت عطر شیرینی تون به میزان دلخواه اضافه کنین.




    ابتدا شیر رو داخل قابلمه ای بریزین و گرم کنین.(در حدی که ولرم بشه نه اینکه داغ بشه)شکر رو بهش اضافه کنین تا کاملا حل بشه.




    بعد از اون زعفرون دم کرده غلیظ اضافه کنین.




    نصف آرد رو اضافه کنین




    بعد از اون خیمر مایه رو اضافه کنین.من از خمیر مایه خشک فوری استفاده میکنم.اگه خمیر مایه عادی دارین حتما عمل اوری کنین و بعد اضافه کنین.تخم مرغ را هم اضافه کنین.




    آرد رو اضافه کنین تا حدی که خمیر به دستتون نچسبه



    دانه معطر رو اضافه کنین و خمیر رو خیلی خوب ورز بدین









    به خمیر استراحت بدین (در جایی گرم) تا حجمش دو برابر بشه




    بعد از اون دونه دونه از ظرف خمیر چونه بگیرین و خود ظرف اصلی رو خوب بپوشونین




    روی سطح ارد پاشی کنین و یکی یکی چونه ها رو بردارین و با وردنه خمیر رو باز کنین و قالب بزنین
    در شیوه سنتی پخت اگردک خمیر باز شده رو با چاقو برش میزنن.







    خمیر قالب زده را در روغن داغ سرخ کنید.
    حرارت روغن نه خیلی داغ باشه نه سرد









    شیرینی های سرخ شده رو داخل ظرفی بریزین و روشون شکر بپاشین








    **
    کماج:
    نوعی نان که دقیقا با مواد بالا درست میشه
    فقط 100 گرم کره اب کرده هم به مواد خمیر اضافه میشه تا خوش خوراک و خوشمزه بشه

    بعد از انکه خمیر ور اومد
    کف دیگ مسی رو چرب کرده
    خمیر رو داخل اون پهن میکنیم و درشو میذاریم
    داخل اتیش میذاریم تا بپزه
    نایاب 90, صراحی, Najva20 و 30 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #133
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86533
    پسند کرده
    75900

    ویترین مدال ها





    ما کلا از بچگی عدسی رو اینجور که براتون میگم میخوردیم.
    ینی بعد ها وقتی بیرون دیدم عدسی رو چجور تو مغازه ها میفروشن خیلی تعجب میکردم
    عدسی ای که ما درست میکنیم بیشتر حالت آبگوشتی داره و بهش میگیم آبگوشت عدسی

    گوشت ماهیچه گوسفندی و یه پیاز بزرگ که خیلی ریز شده با نمک فلفل زردچوبه کمی بلغور گندم (در حد 1 ق غ)و کمی خرده برنج(در حد 1 ق غ) میریزم داخل قابلمه و میذارم دو ساعتی بپزه
    بعد از اون عدس ریز رو اضافه میکنم و زمان میدم تا حسابی پخته و جا افتاده بشن

    (مواقعی که عجله داشته باشم ،همه مواد رو با هم داخل زودپز میریزم و یک ساعت و نیم بعد آبگوشتم آماده س )

    مثل همه آبگوشت های دیگه با پیاز،سبزی خوردن،ترشی و دوغ میخوریمش)
    Najva20, پرنسس.م, *شمیم* و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #134
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86533
    پسند کرده
    75900

    ویترین مدال ها

    خورش آلو اصفهان





    سلام بر دوستای گلم
    خورش الو تو شهر ما یکی از غذاهای ثابت همراه چلو کبابه
    یادمه بچه که بودم وقتی میرفتیم عروسی سر شام خییییییلی ذوق داشتم
    آخه شام معمولا چلو کباب بود و خورش آلو هم که همیشه کنارش هست

    این خورش کاملا شیرینه.
    کلا قاشقی که توش کمی برنج آغشته به خورش آلو و یه تیکه کباب کوبیده باشه منو میبره به خاطرات بچگی و عروسی های سنتی و قدیمی شهرم...
    و اما طرز تهیه:

    من میزانی براش ندارم که به گرم یا پیمانه بگم.
    همه چی رو چشمی میزنم.
    آلو رو داخل قابلمه ریخته و رو حرارت میذاریم.چیزی حدودا 10 یا 12 ساعت یا حتی بیشتر به پخت نیاز داره
    جوری که آلو نرم نرم بشه و آبش لعابدار بشه
    آلو نباید ترش باشه(آلوی ترش استفاده نکنین)

    وقتی آلو به حد قابل قبولی از پخت رسید هویج حلقه شده رو بهش اضافه میکنیم و شکر
    زمان میدیم تا هویج هم کاملا پخته بشه
    از خورش میچشیم.
    اگه شیرینیش کم بود باز هم بهش شکر میزنیم

    خیلی آسونه و تنها چیزی که نیاز داره فقط و فقط زمان
    نوش جونتون
    *شمیم*, پرنسس.م, میس مهسا و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #135
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86533
    پسند کرده
    75900

    ویترین مدال ها

    حلیم بادمجان مخصوص اصفهان

    سلام خدمت دوستای نازم
    در خدمتتون هستم با پستی خاص از اصفهان
    حلیم بادمجون اصفهان..با اون کشش و شکل و شمایل...

    مواد لازم:

    بادمجان:نیم کیلو گرم
    خرده برنج محلی:200 گرم(ما اصفهانیا لنجان میزنیم)
    کشک:1 قاشق غذاخوری سر پر

    پیاز داغ:200 گرم
    نمک:5 گرم
    گوشت پخته ریش شده:100 گرم(دنده گوساله مناسبترین و بهترین گوشت برای حلیم است)
    زعفران دم کرده غلیظ:بستگی به دلخواهتون بزنین.میزان نمیدم.
    فلفل سیاه:1 ق چ


    ظرز تهیه:
    برنج را مثل وقتی که میخواهیم شله زرد درست کنیم،روی حرارت میگذاریم تا کاملا دانه برنج شکفته شود.
    من حدود 4 ساعت روی حرارت گذاشتم.
    دقت کنین در آخر نباید آب داشته باشه و باید کم اب باشه
    مثل تصویر:





    گوشت رو هم جداگانه بپزین و با کمک گوشت کوب به کف ظرف بکشین تا کاملا ریش بشه.
    مهمترین نکته در حلیم بادمجان کشدار همین مرحله هست.
    البته دقت کنین ما نمیخواییم گوشتمون له بشه.ریش ریشش کنین
    **
    یه دیگ بزرگ بردارین تا هم جا داشته باشه و هم بتونین مایه تون رو به راحتی بکوبین




    برای بادمجان:
    بادمجان رو تلخی بگیرین.به این صورت که 1 ساعت داخل آب نمک بگذارین و بعد از اون نیم ساعت داخل آب سرد و آبکش کنین.
    من معمولا تو همون آبی که از پخت گوشتم باقی مونده بادمجون رو میپزم.
    بادمجون پخته رو به گوشت ها اضافه میکنیم و با گوشت کوب به کف قابلمه میکشیم تا با گوشت ها یه دست بشن و کاملا له بشن.




    برنج رو هم اضافه میکنیم و خیلی خوب با گوشت کوب میکوبیم تا کاملا یه دست بشن.
    خیلی کوبیدن حلیم با گوشت کوب مهمه
    دقیقا تمام فوت کار و کیفیتش برا همین گوشت کوبه و حوصله خرج دادن تو کوبیدن مایه




    خب از اینجای کار دیگ حلیم رو روی حرارت خیلی کم قرار بدین
    فلفل سیاه،پیاز داغ،رو اضافه میکنیم.











    برای اضافه کردن کشک،من همیشه با چشیدن میزانش رو تعیین میکنم.چون کشک های مختلف از لحاظ طعم و ترشی خیلی متفاوت هستن.
    پس یه قاشق میزنم و میچشم اگه احساس کردم بازم نیاز داره باز اضافه میکنم.
    بعد از اضافه کرردن کشک،نمک رو اضافه میکنم.
    چون باز هم کشک ها از لحاظ شوری متفاوت هستن و بعد از ریختن کشک،باید میزان نمک رو سنجید.




    الان مایه حلیممون آماده ست.
    کشش رو میتونین تو تصویر زیر ببینین:




    زعفرون دم کرده غلیظ اضافه کنین.




    حلیم رو روی شعلع خیلی کم و با شعله پخش کن بذارین تا جا بیافته
    نهایتا تا 45 دقیقه بعد حلیمتون آماده ست
    حلیم کشدار با فلش و بی فلش







    امیدوارم درست کنین و لذت ببرین





    رستگار, پرنسس.م, *شمیم* و 41 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #136
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    میس مهسا آواتار ها
    مهسا رضانژاد
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۴
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    340
    نوشته های وبلاگ
    96
    میزان امتیاز
    634
    پسند شده
    6520
    پسند کرده
    7630

    ویترین مدال ها

    راضیه جون دست گلت درد نکنه ،عاالی بودن .کاش نزدیکم بودی اونوقت دیگه از دستم راحتی نداشتی!
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    میبخشم
    اما فراموش نمیکنم....

صفحه 17 از 21 نخستنخست ... 714151617181920 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما