نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1014Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

نمایش نتایج: از 105 به 112 از 168
صفحه 14 از 21 نخستنخست ... 411121314151617 ... آخرینآخرین
  1. #105
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    424
    میزان امتیاز
    166
    پسند شده
    2642
    پسند کرده
    1264
    قیمه ریزه نخودچی
    مواد لازم : گوشت مغز ران (گوشت بدون چربی ) _ پیاز _آرد نخودچی _ رب گوجه فرنگی _ نمک و فلفل و زردچوبه _ سبزیجات معطر خشک مثل نعنا یا مرزه کمی _ دنبه کمی
    طرز تهیه : گوشت را با چرخ گوشت یا غذا ساز کاملا نرم میکنیم . یک پیاز کوچک را هم با آن مخلوط میکنیم که باید کاملا نرم و له شود . حالا آرد نخودچی را کم کم به مخلوط گوشت اضافه و ورز میدهیم . مقدار آرد نخودچی باید تقریبا برابر و یا کمی کمتر از مقدار گوشت باشد . توی دستوری که من داشتم نوشته برای شش نفر نیم کیلو گوشت لازمه . نمک و فلفل و زردچوبه و در صورت تمایل خیلی کم سبزیجات خشک رو به مایه اضافه و ماساژ میدیم . مایه باید چسبندگی داشته باشد و خرد نشود . حالا از مایه کوفته های کوچکی درست میکنیم .
    یک پیاز را خرد کرده و با کمی دنبه له شده ( من از روغن استفاده کردم ) در قابلمه ای سرخ میکنیم و بعد رب گوجه را اضافه و تفت میدیم . سبزیجات معطر دلخواه رو هم میریزیم و آب اضافه میکنیم . وقتی آب جوش اومد کوفته ها رو توی قابلمه ریخته و اجازه میدیم تا بپزند .
    این غذا با نون و سبزی خوردن و ترشی خیلی میچسبه و خوشمزه است . من برای اولین بار پختمش و خیلی دوست داشتیم .

    نام: IMAG1593.jpg نمایش: 947 اندازه: 56.7 کیلو بایت
    atoosa92, m1361, sOhEiLa71 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران
    شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران

  2. بانک بند ناف
  3. #106
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86528
    پسند کرده
    75826

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط mami zahra نمایش پست ها
    سلام
    خیلی وقت بود میخواستم این شیرینی رو غذاها و خوردنیهای استان اصفهان درست کنم
    سبوسدارترین آردی که توی خونه داشتم آرد نون سنگک بود و یک سوم دستور رو با آرد نون سنگک درست کردم . خیلی خوشبو و عطر و خوشمزه هم بود ولی همونطور که از عکس پیداست بافتش مثل شیرینی اصلی نیست . رحیمای عزیز مریم گلی لطفا کمک کنید . ممنون


    عزیزم من به نظرم خیلی گذاشتین تو فر مونده
    خیلی برشته شده
    حالا باز کسی که دستور رو داده نظر بده بهتره چون من این دستور رو تست نکردم.
    نایاب 90 این نوشته را پسندیده.

  4. #107
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    424
    میزان امتیاز
    166
    پسند شده
    2642
    پسند کرده
    1264
    سلام باران جون
    عزیزم میخوام همین شیرینی رو درست کنم که لینکش رو گذاشتم . توی خط اول پستم لینک دستور اصلی هست .
    باران عزیز نمیدونم چه جوری پستت و سوالت رو عوض کردی ولی باید بگم بافت دو تا شیرینی با هم فرق داره و بافت شیرینی که کاشان خورده بودم زبرتر و درشتتر بود .
    امیدوارم دوستان کاشانی راهنمایی کنند .
    به هر حال ازت ممنونم
    ویرایش توسط mami zahra : ۱۳۹۳/۰۶/۱۳ در ساعت ۰۴:۱۵ قبل از ظهر
    هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران
    شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران

  5. #108
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زینب سادات۲ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    311
    میزان امتیاز
    148
    پسند شده
    3154
    پسند کرده
    7852
    سلام عزیزان
    من باز هم بریون درست کردم. با همون روشی که توی پستای قبلیم کاملا توضیح دادم البته این بار برای مهمون درست کردم که لازمه نکاتی رو تذکر بدم.
    اگر شما هم تصمیم گرفتید که برای مهمون بریون درست کنید همه مراحل تا چرخ کردن گوشت رو از شب قبل انجام بدید و مواد رو کاملا آماده برای ترید درست کردن و سرخ کردن توی یخچال نگه دارید تا کارتون حسابی سبک بشه و هم آشپزخونتون روز مهمونی کثیف نشه و هم خودتون و آشپزخونتون بوی بریون نگیرید و مجبور نباشید با اون همه کاری که آدم داره چرخ گوشت و ظرفای مربوط به بریون رو بشورید.
    یعنی این دوتا ظرف رو آماده توی یخچال بگذارید
    نام: 2-1.jpg نمایش: 828 اندازه: 83.4 کیلو بایت
    و بعد یک ساعت قبل از زمان سرو غذا درشون بیارید و حدود نیم ساعت بعد هم هر دو رو توی سینی فلزی روی شعله ملایم بگذارید و بقیه مراحل رو انجام بدید.
    من دو تا بریون به این بزرگی و دوتا هم کوچیک تک نفره درست کردم برای ۶ نفر.
    نام: 2-2.jpg نمایش: 826 اندازه: 101.9 کیلو بایت
    این هم ترید آبگوشت اشتها برانگیزش
    نام: 2-3.jpg نمایش: 810 اندازه: 99.9 کیلو بایت
    sara chef, باران67, m1361 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای نفس ها به فدای کف نعلین شما
    اندکی تند قدم بردارید
    خسته ایم از دنیا
    اللهم عجل لولیک الفرج

  6. #109
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زینب سادات۲ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    311
    میزان امتیاز
    148
    پسند شده
    3154
    پسند کرده
    7852
    عرض سلام و وقت بخیر
    باز هم دمی ماش خیلی خوشمزه با دست پخت عالی مادرجون
    نام: dami2.jpg نمایش: 768 اندازه: 104.1 کیلو بایتنام: dami22.jpg نمایش: 775 اندازه: 103.5 کیلو بایت
    باران67, m1361, رستگار و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای نفس ها به فدای کف نعلین شما
    اندکی تند قدم بردارید
    خسته ایم از دنیا
    اللهم عجل لولیک الفرج

  7. #110
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زینب سادات۲ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    311
    میزان امتیاز
    148
    پسند شده
    3154
    پسند کرده
    7852
    سلااااام به همگی
    وقتتون بخیر عزیزان
    خورش ماست با لینک زیر
    parsinews.ir/news/page/a4ea36d343d220f01bbfc39c80290b57
    عرضم به حضورتون که مادر من اصفهانی هستن و ما تا به حال خورش ماست زیاد خوردیم و این دستور هم خیلی خوب بود فقط یه کمی ماستش بیشتر اگه باشه رقیق تر می شه و بیشتر به خورش ماست های رستوران ها و مجالس عروسی اصفهان شبیه می شه .
    من همین دستور رو به روایت تصویر خدمتتون میذارم
    ماست چکیده شیرین که بدون موسیر باشه گیرم نیومد خودم توی پارچه تمیز آبش رو گرفتمنام: 1.jpg نمایش: 1567 اندازه: 65.5 کیلو بایتنام: 2.jpg نمایش: 1593 اندازه: 94.1 کیلو بایتنام: 3.jpg نمایش: 1556 اندازه: 74.4 کیلو بایتتوی ظرف مسی حسابی کوبیده شد(البته بابا زحمتش و کشیدن)نام: 4.jpg نمایش: 1527 اندازه: 102.7 کیلو بایتاین مخلوط زرده و ماست و شکر هست که روی شعله ملایم مدام همش زدم و این شکلی شدهنام: 5.jpg نمایش: 1533 اندازه: 50.6 کیلو بایتگوشت حلیم شده رو هم اضافه کردم و زعفرون زدمنام: 6.jpg نمایش: 1560 اندازه: 93.8 کیلو بایتبعد از این که خوب مخلوط شد و ۲۴ ساعت توی یخچال موند و مثلا تزیین شد:نام: 7.jpg نمایش: 1528 اندازه: 87.6 کیلو بایت
    نوش جان

    ستار, بلور یخ, hengamehh و 24 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای نفس ها به فدای کف نعلین شما
    اندکی تند قدم بردارید
    خسته ایم از دنیا
    اللهم عجل لولیک الفرج

  8. #111
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86528
    پسند کرده
    75826

    ویترین مدال ها

    گداخته

    این غذا خیلی خیلی مقوی هست و معمولا برا دوران پ ر ی و د ی خانم ها یا زایمان و یا دیسک کمر و.. پخته میشه و به اصطلاح ما ادمو زنده میکنه.
    واقعا حال ادمو خوب میکنه و کلی انرژی میده
    جزء غذا ها و خوراکای ثابت برا کسایی که کمر درد دارن یا دیسک کمر دارن هست و خلاصه خیلی خاصیت داره.
    تشکیل شده از خرما خرک و نارگیل هست.
    شیوه سنتی پخت این غذا واقعا چرب و شیرینه و هیچ کس نمیتونه جز 1 قاشقو بخوره.از بس سنگینه
    ولی این روش که براتون میذارم خیلی راحت و معمولی و خوشمزه س و هر کس براش پختم واقعا خاطره گداخته که تو ذهنش به بدی هست رو پاک کرده و واقعا ازش خوشش اومده.
    **
    خرما و نارگیل رو به نسبتی که میپسندید(من مساوی میریزم)تو ظرف اب ریخته و بذارین نرم بشه.


    دقت کنین خرما و نارگیل هر دو به حالتای خیلی خشک و نسبتا خشک تو بازار هستن و برا همین نمیتونم دقیق بگم چند ساعت خیس بدین خرما و نارگیلتون رو.
    در حدی که خیس و ابکی نشن
    و بشه نارگیل رو به راحتی با چاقو تکه کرد
    البته خرما رو فقط در حد چند دقیقه خیس بدیم کافیه.

    نکته ی مهم:

    اگر از خرما و نارگیل تازه استفاده میکننی اصلا نیازی به خیس دادن نداره و مستقیما اون ها رو چرخ کنین.

    من مواد رو به صورت تازه تهیه میکنم و بعد از چرخ کردن داخل نایلون بسته بندی و فریز میکنم.



    نام: گداخته (4).jpg نمایش: 19048 اندازه: 85.4 کیلو بایت


    بعد با چرخ گوشت چرخشون کنین مثل این شکل به این ترکیب باید برسین

    در شیوه ی سنتی خرما و نارگیل رو داخل یانه ی سنگی میکوبن

    نام: گداخته (6).jpg نمایش: 18855 اندازه: 109.6 کیلو بایت

    نام: گداخته (7).jpg نمایش: 1596 اندازه: 101.9 کیلو بایت

    یه قابلمه بردارین و اندازه 4 ق غ سر پر ارد برنج بریزین داخلش و تفت بدین در حد گرفتن بوی خامی ارد و تغییر رنگ نداشته باشه

    نام: گداخته (10).jpg نمایش: 18567 اندازه: 74.2 کیلو بایت
    بعد از اون خرما نارگیل رو اضافه کنین.(در حد 1 کاسه ماست خوری سر پر)

    نام: گداخته (11).jpg نمایش: 18559 اندازه: 94.0 کیلو بایت

    اون رو هم تفت بدین

    نام: گداخته (13).jpg نمایش: 18472 اندازه: 99.2 کیلو بایت
    کره رو اضافه کنین.1-2 گردو کره کافیه.اگه چرب تر هم دوست دارین میتونین بیشتر بزنین.
    معمولا کره محلی یا به اصطلاح ما روغن گل میزنن تا خاصیت زیاد داشته باشه و مقوی باشه.
    کره محلی م تموم شده بود مارگارین زدم.


    نام: گداخته (12).jpg نمایش: 18278 اندازه: 87.6 کیلو بایت

    بعد از اون اب اروم اروم اضافه کنین و هم بزنین تا گلوله نشه

    نام: گداخته (15).jpg نمایش: 18193 اندازه: 79.4 کیلو بایت
    مرتب باید هم بزنین تا به جوش بیاد و گرنه گلوله میشه

    نام: گداخته (18).jpg نمایش: 18153 اندازه: 82.1 کیلو بایت

    شکر و زعفرون هم اضافه کنین در حین هم زدن

    نام: گداخته (19).jpg نمایش: 18143 اندازه: 90.4 کیلو بایت

    نام: گداخته (22).jpg نمایش: 18322 اندازه: 79.9 کیلو بایت

    نام: گداخته (21).jpg نمایش: 18094 اندازه: 95.0 کیلو بایت

    میزن شکر بسته به ذائقه خودتون داره
    در حد نصف لیوان من معمولا میزنم
    زعفرونم هر چی بیشتر باشه خوشرنگ تر میشه
    اگه از طعم زیره خوشتون بیاد زیره هم میتونین بهش اضافه کنین.اونم گرمه و خواص زیادی داره
    (کاربرد های این غذا به خاطر طبع گرمی که داره هست)
    کمی بگذارین روی حرارت بمونه تا به غلظت برسه و بردارین.
    واقعا خوشمزه س جدای از خواص فراوانش

    معمولا روی ظرف رو با کمی روغن محلی آب شده و زعفران دم کرده تزیین میکنند.
    در این صورت برق و جلای خاص و زیبایی داره
    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۳/۰۷/۱۹ در ساعت ۰۶:۲۱ بعد از ظهر
    زینب سادات۲, ستار, maryam_z و 58 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #112
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86528
    پسند کرده
    75826

    ویترین مدال ها

    ادامه:

    تو پست قبلی جا نشد
    بفرمایید گداخته:

    نام: گداخته (25).jpg نمایش: 18158 اندازه: 90.6 کیلو بایت

    نام: گداخته (31).jpg نمایش: 19337 اندازه: 88.5 کیلو بایت

    در ضمن ما به این میگیم خرما خرک:
    نام: گداخته (32).jpg نمایش: 19923 اندازه: 102.5 کیلو بایت
    به نخ وصل هستن
    هسته هم ندارن
    رخند, ستار, نایاب 90 و 40 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 14 از 21 نخستنخست ... 411121314151617 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما