نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1014Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

نمایش نتایج: از 97 به 104 از 168
صفحه 13 از 21 نخستنخست ... 310111213141516 ... آخرینآخرین
  1. #97
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۴/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    8
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    25
    پسند کرده
    624
    نقل قول نوشته اصلی توسط narges* نمایش پست ها
    يه سوال : چرا خورش ماست رو در اصفهان بعنوان دسر مي شناسن ؟
    اين كه مثل خورش هست ، و توش كلي گوشت مرغ داره ؟؟؟؟؟
    عزیزم اصل این غذا با گوشت گردن گوسفند درست میشه واین خورش شیرینه و در واقع اصلا مزه ی خورش
    نمیده
    narges* این نوشته را پسندیده.
    وسیع باش و تنها و سر به زیر و سخت...

  2. بانک بند ناف
  3. #98
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    798
    میزان امتیاز
    57
    پسند شده
    1846
    پسند کرده
    2738
    آبگوشت ماش و قمري رو كسي بلده ؟
    من پدرم اصفهانيه ، همه اش بهم ميگه بابا جون يه آبگوشت ماش و قمري برام درست كن خيلي خوشمزه است.
    ولي بلد نيستم ، اگر كسي ميدونه لطفا دستورش رو بزاره . ممنون مي شم.
    .
     
    hengamehh این نوشته را پسندیده.
    شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى*کند

    www.amamzaman-110.blogfa.com

  4. #99
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    798
    میزان امتیاز
    57
    پسند شده
    1846
    پسند کرده
    2738
    نقل قول نوشته اصلی توسط khanom memar نمایش پست ها
    عزیزم اصل این غذا با گوشت گردن گوسفند درست میشه واین خورش شیرینه و در واقع اصلا مزه ی خورش
    نمیده
    ممنون عزيزم ، لطف كردي.
    .
     
    khanom memar این نوشته را پسندیده.
    شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى*کند

    www.amamzaman-110.blogfa.com

  5. #100
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    798
    میزان امتیاز
    57
    پسند شده
    1846
    پسند کرده
    2738
    كسي بلد نبود ؟
    چطور كسي نميدونه ؟؟؟؟؟
    .
     
    شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى*کند

    www.amamzaman-110.blogfa.com

  6. #101
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    798
    میزان امتیاز
    57
    پسند شده
    1846
    پسند کرده
    2738
    هي تاب خوردم تو گوگل تا يافتم

    نام: عكس.jpg نمایش: 623 اندازه: 33.1 کیلو بایت


    طرز تهیه ماش و قمری



    [IMG]http://www.********.com/images/stories/food/fo1000.jpg[/IMG]

    همانطور که می دانید کلم دارای انواع مختلفی می باشد مانند کلم پیچ، کلم بروکلی و.. .کلم قمری نیز نمونه ای از کلم می باشد که مزه ای نسبتا تند و غلیظ دارد. کلم قمری دارای کلسیم، آهن، ویتامین سی و کربوهیدارت می باشد که در این غذا نیز بکار رفته است. ماش و قمری نمونه دیگری از غذاهای سنتی اصفهان می باشد.
    مواد لازم برای 4 نفر :
    گوشت گوسفند 200 گرم
    ماش 1 لیوان
    سبزی شامل، تره، جعفری، شنبلیله و مرزه 300 گرم
    برنج 2/1 استکان
    پیاز متوسط 2 عدد، خلالی و سرخ شده
    نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
    کلم قمری 2 عدد


    کلم قمری: 2 عدد، رنده شده یا ریز شده. کلم قمری از خانواده کلم ها بشمار می رود که تصویر آنرا در زیر مشاهده می نمائید. [IMG]http://www.********.com/images/stories/food/fo1001.jpg[/IMG]
    طرز تهیه طرز تهیه ماش و قمری :
    مرحله 1 - ابتدا گوشت را که قبلا تمیز کرده و شسته اید با مقدار مناسبی آب روی حرارت بگذارید تا نیم پز شود.
    مرحله 2 - ماش ها را جداگانه بپزید.
    مرحله 3 - وقتی گوشت نیم پز شد، کلم قمری های رنده شده را اضافه کنید و اجازه دهید 10 دقیقه با یکدیگر پخته شوند.
    مرحله 4 - سبزی ها را که قبلا پاک کرده اید همراه با برنج به مخلوط گوشت و قمری اضافه کنید، 20 دقیقه زمان پخت دهید.
    مرحله 5 - در آخر ماش های پخته شده را افزوده و اجازه دهید غذا جا افتد تا زمانیکه آب آن تمام شود، سپس با گوشت کوب آنرا کوبیده تا کش دار و یکدست شود.

    [IMG]http://www.********.com/images/stories/food/fo1002.jpg[/IMG]

    [IMG]http://www.********.com/images/stories/food/fo1003.jpg[/IMG]
    مرحله 6 - ماش و قمری آماده شده را در ظرف مورد نظر کشیده و با پیاز داغ تزئین کرده، همراه با نان تازه و ترشی سرو نمائید.

    نکات
    • در صورتیکه از کلم قمری خرد شده استفاده می کنید بایستی همزمان با گوشت پخته شود.
    • سبزی ماش و قمری نیازی به ریز شدن ندارد فقط کافیست ساقه جعفری و شنبلیله گرفته شده و در صورت نیاز تره 2 قسمت شود. منبع : tebyan-zn.ir
    .
     
    m1361 این نوشته را پسندیده.
    شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى*کند

    www.amamzaman-110.blogfa.com

  7. #102
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    798
    میزان امتیاز
    57
    پسند شده
    1846
    پسند کرده
    2738
    يادمه يكبار اومده بوديم اصفهان ، بابام ما رو برد گوشفيل با دوغ برامون گرفت . خيلي خوشمزه بود.
    يكبار هم فرني با شيره ي انگور خورديم.
    مزه اش هنوز يادمه ، خيلي خوشمزه بود.
    هنوز هم اصفهان اين چيزا رو داره ؟
    .
     
    شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى*کند

    www.amamzaman-110.blogfa.com

  8. #103
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86660
    پسند کرده
    76018

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط narges* نمایش پست ها
    يادمه يكبار اومده بوديم اصفهان ، بابام ما رو برد گوشفيل با دوغ برامون گرفت . خيلي خوشمزه بود.
    يكبار هم فرني با شيره ي انگور خورديم.
    مزه اش هنوز يادمه ، خيلي خوشمزه بود.
    هنوز هم اصفهان اين چيزا رو داره ؟
    بلهههههههههههههه که داره
    narges*, sara chef و zohre_a این نوشته را پسندیده.

  9. #104
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    424
    میزان امتیاز
    166
    پسند شده
    2644
    پسند کرده
    1264
    سلام
    خیلی وقت بود میخواستم این شیرینی رو غذاها و خوردنیهای استان اصفهان درست کنم
    سبوسدارترین آردی که توی خونه داشتم آرد نون سنگک بود و یک سوم دستور رو با آرد نون سنگک درست کردم . خیلی خوشبو و عطر و خوشمزه هم بود ولی همونطور که از عکس پیداست بافتش مثل شیرینی اصلی نیست . رحیمای عزیز مریم گلی لطفا کمک کنید . ممنون

    نام: DSC02070.JPG نمایش: 936 اندازه: 81.5 کیلو بایت

    نام: DSC02071.JPG نمایش: 935 اندازه: 75.3 کیلو بایت
    باران67, samin93, m1361 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران
    شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران

صفحه 13 از 21 نخستنخست ... 310111213141516 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما