نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1014Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

نمایش نتایج: از 89 به 96 از 168
صفحه 12 از 21 نخستنخست ... 29101112131415 ... آخرینآخرین
  1. #89
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زینب سادات۲ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    311
    میزان امتیاز
    148
    پسند شده
    3158
    پسند کرده
    7852
    توی این مرحله من چربی های این شکلینام: 3.jpg نمایش: 959 اندازه: 51.2 کیلو بایت
    رو که توی قسمت قلوه گاه زیادن بیشترش رو جدا کردم که اگر قبل از پخت مقداری از چربی ها رو جدا نکرده بودم اشکالی نداشت ولی اینجوری یه مقداری چربی غذام کم شد که بهتر بود بیشتر باشه.
    حالا وقت چرخ کردن گوشت های پخته است. من دو مرتبه چرخ کردم و اگر توی چرخ گوشتتون مقداری از گوشت سفت شد و رد نشد یکی دو قاشق آبگوشت بریزید به راحتی همش خارج می شه. این شکل و رنگش هست:
    نام: 4.jpg نمایش: 945 اندازه: 48.2 کیلو بایت
    حالا به این مواد به میزان دلخاه و مطابق ذائقه فلفل و نمک اضافه می کنیم و ورز می دیم. این شکلی می شه:
    نام: 5.jpg نمایش: 958 اندازه: 50.3 کیلو بایت
    البته همونطور که گفتم باید چرب تر از این باشه.
    و اما دلیل استفاده از ظرف های فلزی اینه که اگر تعداد بریون ها زیاد بود برای راحتی کارتون یه سینی بزرگ فلزی رو روی شعله ملایم اجاق گازتون بگذارید و ظرف های مربوط به آبگوشت و گوشت آماده چرخ شده رو توش بگذارید تا گرم بمونن و نونهاتون رو هم توی همین سینی به آب گوشت آغشته کنید تا آشپزخونتون خیلی بهم نریزه. فقط مراقب باشد سینی مثل من دستتون و نسوزونه
    باران67, mitra40, ونوسک و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای نفس ها به فدای کف نعلین شما
    اندکی تند قدم بردارید
    خسته ایم از دنیا
    اللهم عجل لولیک الفرج

  2. #90
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زینب سادات۲ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    311
    میزان امتیاز
    148
    پسند شده
    3158
    پسند کرده
    7852
    اگر مایل باشید به شکل بریون فروشی ها سرو کنید یا باید قاشق مخصوص بریون داشته باشید یا تابه کوچیک وگرنه که گوشت رو توی تابه بزرگ بریزید با کمی روغن یا کره و مقداری از چربی روی آبگوشت بدون کشکتون و خوب تفت بدید و توی هر ظرفی که خواستید سرو کنید.

    در حالتی که خواسته باشید مثل بریون فروشی ها سرو کنید:
    برای هر نفر حدود یک چهارم نون سنگک برش بزنید و کمی از آبگوشت بدون کشکی که کنار گذاشتید توی سینی بریزید و دو طرف نون رو بهش آغشته کنید تا چرب و نرم بشه
    ته تابه یا قاشق بزرگتون از چربی روی آبگوشت بدون کشکتون بریزید و آگر کافی نبود کمی کره یا روغن هم اضافه کنید.
    بعد کمی دارچین و کمی زعفران و در صورت تمایل کمی مغذ گردو یا خلال بادام یا پسته بریزید(این مواد دلخواه هستن ولی توصیه می کنم دارچین رو حذف نکنید کل خونتون عطرعالیش پخش می شه .و شخصا گردو رو هم خیلی می پسندم)
    نام: 6.jpg نمایش: 945 اندازه: 91.4 کیلو بایت
    من از تابه تک نفره تفلون استفاده کردم.شما بیشتر از من چربش کنید و اگه نظر منو می خواید بهتره بیشترش از چربی روی آبگوشت باشه
    حالا گوشتتون رو به تعداد پرس هاتون تقسیم کنید و سهم هر پرس رو که حداقل به اندازه یه پرتقال متوسط باید باشه توی تابه کاملا ژهن کنید و به مدتی حدود ۵ دقیقه روی شعله متوسط بریان کنید
    نام: 7.jpg نمایش: 917 اندازه: 58.2 کیلو بایت
    و بعد روی نون چرب و نرمی که آماده کردید برگردونید.
    نام: 9.jpg نمایش: 961 اندازه: 53.6 کیلو بایت
    با ریحان و لیمو ترش و در صورت تمایل پیاز خام و دوغ نوش جان کنید.
    به آبگوشتتون کمی کشک و در صورت نیاز کمی نعنا داغ یا زعفران یا هردو را اضافه کنید و روی نان خورد شده ترید بریزید و همراه با بریان ها یا قبل از اون سرو کنید.
    نوش جان
    نام: 8.jpg نمایش: 945 اندازه: 58.7 کیلو بایت
    ببینید چقدر زحت کشیدم تصویری براتون آموزش دادم پس دخترای خوبی باشید و بپزید و لذت این غذای لذیذ و کم هزینه رو ببرید.
    ویرایش توسط زینب سادات۲ : ۱۳۹۳/۰۵/۱۷ در ساعت ۱۰:۳۲ بعد از ظهر
    mamienazi, باران67, hengamehh و 26 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای نفس ها به فدای کف نعلین شما
    اندکی تند قدم بردارید
    خسته ایم از دنیا
    اللهم عجل لولیک الفرج

  3. #91
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    عقیق62 آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۲۶
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    662
    پسند کرده
    154
    کلاجوش:برای4 نفر،دوتا پیاز بزرگ،دوتا قاسق غذاری نعنا خشک،1ق غ شمبلیله خشک،(نمک فلفل زردچوبه مقدار لازم)،گردوی خرد شده (میتوان گردو را حذفید)کشک ساییده ربع کیلو
    اول پیاز را خوب سرخ میکنیم بعد گردو را می ریزیم و بعد ادویه ها را و باز هم بعد سبزی های خشک را در حدی که تلخ نشود تفت میدیم و بعد کشک را به مواد داخل قابلمه اضاف می کنیم وکمی حرارت میدیم و بعد 1 لیتر اب اضافه میکنیم و به محض اینکه 1 جوش زد اماده است.(با نان خشکه و پیاز نوش جان کنید.)
    نام: کلا.jpg نمایش: 932 اندازه: 41.7 کیلو بایت
    hengamehh, m1361, *شمیم* و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #92
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    عقیق62 آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۲۶
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    662
    پسند کرده
    154
    اینم یتیمچه:بادمجان حلقه شده،کدو سبز حلقه شده،سیب زمینی حلقه شده،پیاز حلقه،گوجه حلقه، فلفل دلمه ای حلقه،قارچ حلقه ای، ،نمک،فلفل،زردچوبه

    نام: یتیم.jpg نمایش: 4364 اندازه: 45.1 کیلو بایت
    hengamehh, باران67, m1361 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #93
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زینب سادات۲ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    311
    میزان امتیاز
    148
    پسند شده
    3158
    پسند کرده
    7852
    کالجوش با ترید نان پیتا
    نام: kl.jpg نمایش: 843 اندازه: 87.7 کیلو بایتنام: kl2.jpg نمایش: 849 اندازه: 96.5 کیلو بایت
    ( MAHNAZ ( X ZIEBA, باران67, m1361 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای نفس ها به فدای کف نعلین شما
    اندکی تند قدم بردارید
    خسته ایم از دنیا
    اللهم عجل لولیک الفرج

  6. #94
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زینب سادات۲ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    311
    میزان امتیاز
    148
    پسند شده
    3158
    پسند کرده
    7852
    دمپخت ماش
    سلام وقت بخیر

    این دستور یه غذای خیلی خوشمزه هست که توی منطقه لنجان استان اصفهان خیلی زیاد پخته می شه و دست آشپز هم حسابی توی پختش بازه و بجز برنج و ماش و زیره می تونید هرکدوم از مواد غذایی رو کم و زیاد کنید ولی از من به عنوان یک عضو از یک خوانواده دمپخت ماش خور حرفه ای بشنوید که اگر همه این مواد رو درش بریزید عاااااالی میشه.

    نکته۱:
    اغلب این غذا رو با ماهیچه می پزن یعنی وقی می خوایم در قابلمه دمی رو که آبش جمع شده بذاریم ماهیچه از قبل پخته رو وسط پلو جا میدیم. ولی من چون چند روز بودش که دائما گوشت و مرغ مصرف کردیم بدون ماهیچه پختم و فقط یه عصاره بره توی آبش ریختم.

    نکته۲:
    زیره رو بهتره حذف نکنید هرچند بدون اون هم به دلیل ماش و سبزی که داخلش هست حسابی خوش عطر میشه

    مواد لازم:
    نام: 1.jpg نمایش: 834 اندازه: 99.0 کیلو بایت
    برنج-ماش-سبزی(فقط تره و شوید هر دو به یک اندازه-هیچ کدوم رو حذف نکنید لطفا هر دو با هم) کشمش پلویی-خرما(این کاملا دلخواه هست و اکثرا نمی ریزن)- گوجه فرنگی رنده شده-هویج نگینی یا رنده شده-کنجد یا پودر کنجد-پیازداغ و سیر ساتوری(کاملا دلخواه-این غذا برعکس سایر پلوهای مخلوط بهتره کم پیاز داغ داشته باشه یا اصلا نداشته باشه)من داخل این غذا خصوصا وقتی بدون گوشت درستش کنم هویج- سیب زمینی کوچیک درسته با پوست- گاهی خرما درسته هم می ریزم چون خوانوادم هر کدوم به یکیش علاقه دارن. حتی هستن کسایی که تخم مرغ درسته توش میذارن ولی نمی دونم چکار می کنن که نمی شکنهنام: 2.jpg نمایش: 832 اندازه: 100.7 کیلو بایت
    ماش مورد استفاده من هم ماش اصفهانه که از ماش هایی که اغلب توی تهران می بینیم هم ریزتره هم خیلی سبز نیست و هم خیلی خوش عطر و طعم تره ولی با همین ماش های دم دستمون هم خوشمزه می شه نام: 3.jpg نمایش: 848 اندازه: 77.4 کیلو بایت
    این هم ادویه های پیشنهادی:پودر زیره- کمی ادویه مخلوط پلویی-زردچوبه- فلفل سیاه نیم کوب و فلفل قرمز. اون هم که عصاره گوشت بره هست.نام: 4.jpg نمایش: 914 اندازه: 93.9 کیلو بایت
    خوب اول ماش ها رو می پزیم.البته دقت کنید که چون غذا دمی هست کمی زودتر از موعد خاموشش کنید وگرنه در صورتی که مثل من سر به هوایی کنید و ماشتون زیاد بپزه توی غذا حلیم می شه و هرچند که خیلی عطر و طعم خوبی داره ولی دیگه نمی تونید ببینیدش خصوصا اگر از ماش های درشت استفاده می کنید.


    ویرایش توسط زینب سادات۲ : ۱۳۹۳/۰۵/۳۱ در ساعت ۱۲:۵۳ بعد از ظهر
    باران67, azmil, m1361 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای نفس ها به فدای کف نعلین شما
    اندکی تند قدم بردارید
    خسته ایم از دنیا
    اللهم عجل لولیک الفرج

  7. #95
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زینب سادات۲ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    311
    میزان امتیاز
    148
    پسند شده
    3158
    پسند کرده
    7852
    وقی پیاز و سیر کمی تفت خورد سبزی و ادویه ها بجز زیره رو بهش اضافه می کنیم و کمی با حرارت بالا تفت می دیم تا بوی خوششون بلند بشه و آب سبزی هم تا حدودی کشیده بشهنام: 6.jpg نمایش: 835 اندازه: 106.7 کیلو بایت
    بعد از اون هویج و گوجه فرنگی و سیب زمینی رو اضافه می کنیم و کمی تفت می دیم و بعد به اندازه ای که برای دم کردن برنجمون لازم هست آب می ریزیم تا جوش بیاد و بعد عصاره گوشت رو پودر می کنیم و توش میریزیم. بعد از جوش اومدن آب برنجمون رو اضافه می کنیم.نام: 8.jpg نمایش: 832 اندازه: 102.3 کیلو بایت
    زمانی که آب برنج تا حد زیادی جمع شده و دیگه هم زدنش داره سخت می شه باید کنجد و زیره رو اضافه کنیم و هم بزنیم تا مخلوط بشه و بعدش وقی تقریبا آبش به تمامی جمع شد ماش رو اضافه می کنیم هم می زنیم نمک و روغنش رو اندازه می کنیم و درش رو می گذاریم.
    نام: 10.jpg نمایش: 835 اندازه: 103.4 کیلو بایت
    توی خونواده ما هستن عزیزانی که کشمش و خرما توی غذا نمی خورن به همین خاطر من کشمش و خرما رو در حدی که خوشبو بشن تفت می دم و یه جای مشخصی از برنج بصورت متراکم میذارم و بعد روش رو با برنج می پوشونم تا موقع کشیدن اول اون قسمت رو جدا کنم و بعد هم بزنم . شمااگر این مشکل رو ندارید بعد از تفت دادن همراه ماش با برنج مخلوطش کنید بهتره.
    نام: 11.jpg نمایش: 819 اندازه: 106.1 کیلو بایتنام: 12.jpg نمایش: 832 اندازه: 104.0 کیلو بایت
    این هم یه غذای عاااااااالی.می گید نه!؟؟؟
    خوب امتحان کنید
    بفرمایید نوش جان.
    نام: 13.jpg نمایش: 784 اندازه: 93.1 کیلو بایتنام: 14.jpg نمایش: 789 اندازه: 101.4 کیلو بایت
    ویرایش توسط زینب سادات۲ : ۱۳۹۳/۰۵/۳۱ در ساعت ۰۲:۳۸ بعد از ظهر
    باران67, Negara, narges* و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای نفس ها به فدای کف نعلین شما
    اندکی تند قدم بردارید
    خسته ایم از دنیا
    اللهم عجل لولیک الفرج

  8. #96
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    798
    میزان امتیاز
    57
    پسند شده
    1846
    پسند کرده
    2738
    يه سوال : چرا خورش ماست رو در اصفهان بعنوان دسر مي شناسن ؟
    اين كه مثل خورش هست ، و توش كلي گوشت مرغ داره ؟؟؟؟؟
    .
     
    مهسا السلطنه این نوشته را پسندیده.
    شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى*کند

    www.amamzaman-110.blogfa.com

صفحه 12 از 21 نخستنخست ... 29101112131415 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما