نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1014Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

نمایش نتایج: از 81 به 88 از 168
صفحه 11 از 21 نخستنخست ... 891011121314 ... آخرینآخرین
  1. #81
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    رستگار آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۱۸
    نوشته ها
    1,060
    میزان امتیاز
    15
    پسند شده
    6869
    پسند کرده
    17614
    نقل قول نوشته اصلی توسط ناردخت نمایش پست ها
    دوستاي گلم من تازگي حليم ماش قمري خوردم واقعا عاشقش شدم
    ميشه يكي برام دستورش رو مفصل بگه
    از نت پيدا كردم ولي خيلي كوتاه و مختصره
    بجز گردن ميتونم از گوشت ديگه ايي استفاده كنم؟منظور از كوبيدن چيه
    يه دستور واسه مبتدي ها بدين ديگه من عاشق شدم

    ناردخت عزیز کوبیدن یعنی با گوشت کوب بکوبی بزنی تو سر مواد لهشون کنی

    با گوشت کوب برقی هم میشه .......
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    از میان اشکال ریاضی ..........................

    عاشق شش گوشه ام

  2. بانک بند ناف
  3. #82
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ونوسک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    166
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    1061
    پسند کرده
    1145
    وشت ولوبیا .موادش هم (گوشت-لوبیا سفید-پیاز-سبزی مخصوص گوشت ولوبیا-خرده برنج-سیب زمینی -نمک وفلفل وادویه)
    نام: IMAG1356.jpg نمایش: 991 اندازه: 38.6 کیلو بایت
    این هم آبگوشتش واقعا" غذای خوشمزه ایه
    نام: IMAG1357.jpg نمایش: 992 اندازه: 41.9 کیلو بایت
    zahra.mn, رستگار, گلی 65 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #83
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,965
    میزان امتیاز
    1232
    پسند شده
    20119
    پسند کرده
    12593
    جوجویی تاس کباب کاشانی:

    * ماهيچه گوسفند و پیاز حلقه شده از هر کدام 500 گرم
    * بادنجان كوچك شش عدد
    * گوجه*فرنگي دو نيمه چهار عدد
    * رب انار نصف پيمانه
    * زردچوبه، نمك و فلفل به ميزان لازم

    پياز را ته قابلمه چيده و گوشت را كه خورشي خرد كرده*ايد روي پيازها بچينيد. زردچوبه، نمك و فلفل را روي گوشت پاشيده، بعد بادنجان*ها را درسته با پوست، روي گوشت بگذاريد. گوجه*فرنگي*ها را روي بادنجان*ها چيده و با دو ليوان آب بگذاريد بپزد، وقتي كه آب آن جوش آمد حرارت را ملايم كرده و دو و نيم تا سه ساعت غذا را بپزيد. 30 دقيقه پيش از آن*كه غذا را برداريد رب انار را هم روي آن بريزيد. مي*توانيد اين غذا را با نان يا برنج همانند خورش ميل كنيد.
    ...
     
    ویرایش توسط گیتار : ۱۳۹۲/۱۰/۰۹ در ساعت ۱۲:۳۶ قبل از ظهر
    رستگار, mami mahdis, m1361 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  5. #84
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نایاب 90 آواتار ها
    کیمیا 90 سابق
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۱۱
    نوشته ها
    815
    میزان امتیاز
    306
    پسند شده
    7080
    پسند کرده
    14121

    ویترین مدال ها

    سلام به همشهریها و مسافران اصفهان
    اگه میخواهید اش خوشمزه و حلیم بادمجان خوب را تو اصفهان تجربه کنید تشریف ببرید به اشپزی ملل توی خیابان مدرس . یکبار تجربه کنید .
    ؟؟؟؟
     

  6. #85
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ( MAHNAZ ( X ZIEBA آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۲۵
    نوشته ها
    1,044
    میزان امتیاز
    52
    پسند شده
    17224
    پسند کرده
    18836
    با سلام به دوستان ببخشید ۱ سوال دارم از دوستمون ونوسک .


    منظورتون از( سبزی مخصوص گوشت ولوبیا ) چه سبزی هست



    میشه اسم سبزی را هم بنویسد تا رسپتی کامل باشه
    samir این نوشته را پسندیده.
    لبخند دوستان امضا من هست

  7. #86
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ونوسک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    166
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    1061
    پسند کرده
    1145
    نقل قول نوشته اصلی توسط zieba نمایش پست ها
    با سلام به دوستان ببخشید ۱ سوال دارم از دوستمون ونوسک .


    منظورتون از( سبزی مخصوص گوشت ولوبیا ) چه سبزی هست



    میشه اسم سبزی را هم بنویسد تا رسپتی کامل باشه
    سلام زیبا خانم سبزی گوشت ولوبیا شامل تره، جعفری وشنبلیه است که مقدار تره باید بیشتر از سبزیهای دیگر باشد وشنبلیله کمتر باشد تا تلخ نشود موفق باشید

  8. #87
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۵
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    54
    پسند کرده
    5
    صفحه 6و7 به ماش و قمری و گوشت ولوبیااشاره شده
    اللهم عجل لولیک الفرج

  9. #88
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زینب سادات۲ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    311
    میزان امتیاز
    148
    پسند شده
    3152
    پسند کرده
    7852
    دستور تهیه بریانی اصفهان
    سلام وقت همگی بخیر
    برای نهار ظهر جمعه یک خانواده ۴ نفره بریانی درست کردم که با دستور اولین پست این تاپیک( نوشته افسون خانم ) البته با حذف جگر سفید پختم.
    توی دستور اصلی بریانی هم جگر سفید رو با گوشت قلوه گاه یا سردست با هم مخلوط نمی کنن و مخلوطی که شامل جگر سفید می شه و خود بریونی پز ها بهش می گن "شش و دنبه" در کنار بریانی روی نون گذاشته و سرو می شه که من اصلا ازش استفاده نکردم.
    البته ناگفته نمونه که ترکیب هر دو هم خیلی خوش مزه و سبک هست فقط در اون صورت میزان دارچینی که استفاده می کنیم خیلی بیشتر می شه.
    البته عزیزان زحمت گذاشتن دستور رو کشیدن من فقط چون موفق شدم از مراحل عکس بگیرم جسارت می کنم و توضیحات رو هم براتون میذارم با یه سری نکات از تجربیاتم
    با اجازه اساتید.
    بطور معمول از یک کیلو گوشت سردست برای پنج الی شش نفر می شه بریون درست کرد البته اگر از جگر سفید استفاده نکنید.
    شما اشتباه منو تکرار نکنید و از دیدن اونهمه چربی و دنبه که توی گوشت قلوه گاه هست نترسید و چربیش رو جدا نکنید.
    گوشت رو با برگ بو و چوب دارچین (برای یک کیلو گوشت حداقل ۴ تکه چوب دارچین) نیم پز کنید و نیم ساعت آخر بهش کمی نمک و زعفران و فلفل سیاه یا مثل من فلفل سبز تند تازه اضافه کنید.
    نام: 1.jpg نمایش: 926 اندازه: 72.5 کیلو بایت
    ببینید این شکلی می شه وقتی بپزه
    حالا باید گوشت ها رو از توی آبش در بیاریم ولی یه موقع آب و دور نریزید ها! کارش داریم
    نکته: توی این مرحله باید آب گوشت رو از آبکش رد کنیم تا برگ بو و چوب دارچین و پیازهاش رو دور بریزیم و بعد خود آب رو اگر هنوز رقیق هست بگذاریم کمی بیشتر بجوشه تا باهاش ترید خوشمزه ای درست کنیم.پس دقت کنید که فلفل و نمکی که قبلا موقع پخت گوشت زدید باید کم باشه که بعد از قوام اومدنش شور و تند نشه فراموش نکنید که کمی هم کشک قراره بهش اضافه کنیم که خودش نمک داره.
    و قبل از اضافه کردن کشک به ازائ هر نفر دو سه قاشق یا بیشتر از قسمت چرب روی آبگوشت کنار بگذارید.
    نام: 2.jpg نمایش: 922 اندازه: 64.1 کیلو بایت
    این هم گوشت و آبگوشت از هم تفکیک شده ما. به ظرفای من نخندید دلیل داره که از کاسه روی(کلا فلزی) استفاده کردم.
    ویرایش توسط زینب سادات۲ : ۱۳۹۳/۰۵/۱۷ در ساعت ۱۰:۳۷ بعد از ظهر
    Behjat, باران67, mitra40 و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای نفس ها به فدای کف نعلین شما
    اندکی تند قدم بردارید
    خسته ایم از دنیا
    اللهم عجل لولیک الفرج

صفحه 11 از 21 نخستنخست ... 891011121314 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما