نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1014Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

نمایش نتایج: از 73 به 80 از 168
صفحه 10 از 21 نخستنخست ... 7891011121320 ... آخرینآخرین
  1. #73
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۲۴
    نوشته ها
    48
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    94
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    سلام به کدبانوهای اصفهانی مخصوصا کاشانیا اخه من کاشان بدنیا اومدم وتا هفت سالگی اونجا بودم هنوزم با دوستای کاشانیمون در ارتباطم واسه همین مزه غذاهاتونو چشیدم خوشمزه و از بینشون گوشت لوبیا رو انتخاب کردم و پختم شبیه دستور شکوفه باران جون هست فقط برنج استفاده نکردم





    باران67 و mami moeen این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ffff00]اگر می خواهید احساس ثروتمندی کنید تمام چیزهایی را بشمارید که دارید و پول قادر به خریدنشان نیست.[/HIGHLIGHT]

  2. بانک بند ناف
  3. #74
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۲۴
    نوشته ها
    48
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    94
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    نقل قول نوشته اصلی توسط mami zahra
    سلام
    دو هفته پیش رفته بودیم نیاسر و لیدر تورمون عصر با این شیرینی از ما پذیرایی کرد


    تا اونجایی که یادم هست طعم آرد برنج و هل و آرد گندم رو داشت ولی بافتش درشت بود و مثل شیرینی برنجی خودمون آردش نرم نبود . از دوستان کاشانی و خصوصا مریم گلی عزیز خواهش میکنم لطف کنن و دستور این شیرینی خوشمزه رو برامون بذارن

    منم از این شیرینیا هم خوردم هم سوغات اوردم خیلی ترد و خوشمزه هستن لطفا یه تیم تحقیق تشکیل بدین دستورشو بزارین ممنون میشم
    [HIGHLIGHT=#ffff00]اگر می خواهید احساس ثروتمندی کنید تمام چیزهایی را بشمارید که دارید و پول قادر به خریدنشان نیست.[/HIGHLIGHT]

  4. #75
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (*مرضیه*) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    707
    میزان امتیاز
    52
    پسند شده
    282
    پسند کرده
    36

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    اصفهانی های عزیز!میخواستم بدونم تو آش سماق اصفهان از هیچ نوع حبوباتی استفاده نمیشه و فقط شامل برنج و سبزی هستش؟
    ما صبر کردیم واسه فردایی بهتر
    ما صبر کردیم ولی فردا نمیشه...

    یه روزی توی تاریخ مینویسن
    یه جا این نسل مفقود الاثر شد...

  5. #76
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
    نوشته ها
    82
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    114
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    نقل قول نوشته اصلی توسط mami zahra
    سلام
    دو هفته پیش رفته بودیم نیاسر و لیدر تورمون عصر با این شیرینی از ما پذیرایی کرد


    تا اونجایی که یادم هست طعم آرد برنج و هل و آرد گندم رو داشت ولی بافتش درشت بود و مثل شیرینی برنجی خودمون آردش نرم نبود . از دوستان کاشانی و خصوصا مریم گلی عزیز خواهش میکنم لطف کنن و دستور این شیرینی خوشمزه رو برامون بذارن
    آرد برنج نداره عزیزم. بافت درشتش بخاطر سبوس دار بودن آردش است.

    مواد لازم:
    آرد گندم سبوس*دار 600 گرم

    روغن جامد( ترجیحا حیوانی) 270 گرم
    شربت( شهد) 240 سي*سي
    هل سائيده 1 قاشق غذاخوري
    وانيل يك*چهارم قاشق چايخوري
    مغز پسته به مقدار لازم
    روش تهيه:
    روغن را با همزن بزنيد تا نرم و لطيف شود؛ شهد را اضافه كرده و كمي بزنيد، سپس آرد، وانيل و هل را اضافه كنيد و با دست ورز دهيد تا سفيدرنگ و پوك شود؛ به اندازه يك گردو يا نارنگي از خمير برداشته و به شكل دايره درآوريد و كمي پودر پسته بپاشيد و با مهر دلخواه آن را مهر كرده و در سيني فر قرار دهيد؛ سپس در طبقه وسط فري كه از قبل با حرارت 350 درجه فارنهايت گرم شده به مدت 15 الي 20 دقيقه قرار دهيد تا بپزد.
    روش تهيه شربت(شهد) :
    شكر 5/1 كيلو
    آب 1 ليتر
    شكر و آب را روي حرارت قرار دهيد و بگذاريد 10 دقيقه با حرارت ملايم بجوشد.
    تذكر:* براي تهيه اين شيريني حتما بايد شربت سرد باشد.
    پیشرفت فقط با این سه راه ممکنه:
    1- پشتکار 2- پشتکار 3- پشتکار

  6. #77
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nasim.sn آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۳۰
    نوشته ها
    588
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    138
    پسند کرده
    92

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان


    دستورش از همین سایت بود از افسون عزیز...مرسی عزیزم...مامیم کلی تشکر کرد فقط ما کفگیر مخصوص و نداشتیم خوب گرد نشد.
    باران67 این نوشته را پسندیده.


    مهربانم!
    چنانت محتاجم،که بی توزندگی ام نیست،وچنانت مشتاقم، که جز تو،دل دادگی ام. ای آن که نامت بلند است و حدیث بودنت، بی چون و چند!

  7. #78
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    37
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    1

    Re: غذاها و خوردنیهای استان اصفهان

    سلام خانوما من خودم اصفهانیم اما تهران زندگی می کنم و عاشق غذاهای اصفهانیم کسی رستورانی تو تهران که بریان و خورشت ماست داشته باشه می شناسه؟
    چه دعا بهتر از این خنده ات از ته دل گریه ات از سر شوق نبود هیچ غروبت غمگین

  8. #79
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Niayesh_s آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۵
    نوشته ها
    71
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    356
    پسند کرده
    184
    مگه حتما" باید اصفهانی باشی تا از این غذاهای خوشمزه بخوری
    من این غذا رو از مادر همسرم یاد گرفتم البته ایشون هم جنوبی هستن



    گوشت و با پیاز (کمی پیازش زیاد باشه) و کمی زرچوبه و یه کوچولو دارچین میزاریم بپزه و آبش غلیظ بشه
    آب گوشت و صاف میکنیم کنار میگذاریم و گوشت و به همراه پیاز های پخته چرخ می کنیم

    پیاز داغ درست میکنیم و گوشت چرخ شده رو بهش اضافه میکنیم و کمی تفت می دهیم زعفرون و نمک بهش اضافه میکنیم

    کف ظرف پیرکس کمی چرب میکنیم و مخلوط بالا را در ظرف پهن میکنیم نباید زیاد زخیم باشه که به اندازه برشته شه 1 ق از آب گوشت هم روی گوشت میریزیم تا خشک نشه و به مدت حدود 20 دقیقه در فر میگذاریم چند دقیقه آخر هم گریل روشن میکنیم که روش برشته شه



    روی نون سنگک گوشت آماده شده رو به صورت یه همبرگر شکل میدیم یکی دو قاشق از آب گوشت و روی نون هم میریزیم که بمب شود با ریحون و لیمو میخوریمش در حدی که نتونیم دیگه تکون بخوریم
    کنار بریونی جگر سفید هم میذارن که من این کارو نمیکنم
    mar mar67, Mitra F, azmil و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    من تنها کمی متفاوتم!...
    وقتی تمام درد های دنیا روی شانه های دخترانه ام کوه می شود
    به پهنای تمام کوهپایه های دنیا لبخند می زنم...


  9. #80
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ناردخت آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    57
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    640
    پسند کرده
    44
    دوستاي گلم من تازگي حليم ماش قمري خوردم واقعا عاشقش شدم
    ميشه يكي برام دستورش رو مفصل بگه
    از نت پيدا كردم ولي خيلي كوتاه و مختصره
    بجز گردن ميتونم از گوشت ديگه ايي استفاده كنم؟منظور از كوبيدن چيه
    يه دستور واسه مبتدي ها بدين ديگه من عاشق شدم

صفحه 10 از 21 نخستنخست ... 7891011121320 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما