نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3Likes

موضوع: آرشيو زمستان 88 ( مطبخ مامی سایت )

نمایش نتایج: از 49 به 56 از 308
صفحه 7 از 39 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  1. #49
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۲
    نوشته ها
    416
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    160
    پسند کرده
    0

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    شله مشهدی...در حال پخت,ایندفعه توش جوز هندی زدم جاتون خالی

    کیک کدو سبز
    Whoever is happy will make others happy

  2. بانک بند ناف
  3. #50
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    186
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    75
    پسند کرده
    0

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    مواد داخل شکم ماهی شامل : سبزی معطر (گشنیز و چوچاق که سبزی محلی گیلان) - رب انار - گلپر و گردو

    http://www.img98.com/

  4. #51
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۲
    نوشته ها
    416
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    160
    پسند کرده
    0

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    مهلا و کیانای عزیز من برای تقریبا هر 400 گرم گوشت 1 پیمانه بلغور گندم و یک پیمانه حبوبات(لوبیا قرمز,چیتی و سفید و کمی نخود و ماش میریزم-حبوبات کلا یک پیمانه-البته میشه بیشترهم ریخت.مثلا من ایندفعه نخود نریختم.. اتفاقی نمیوفته,ولی ماش حتما میخواد چون خوشمزه اش میکنه).
    اول گوشت رو با آب میذارم بپزه(اگر آرامپز دارین شله رو تو اون درست کنید ,حسابی جا افتاده میشه)بعد از اینکه مفداری پخت ریش ریش میکنم و با بلغور گندم دوباره رو گاز میذارم تا بپزه .حبوبات خیس شده از قبل رو هم اضافه میکنم(اگر دیر پزه,جداگانه بپزید).
    شله رو باید هر از گاهی هم زد تا ته نگیره.بعد از کمی پختن,پیاز داغ با روغنش هم اضافه میکنم...ادویه شله هم دارچین,فلفل سیاه,جوز هندی و نمک و کمی زردچوبه ست.(در نهایت دراین آش باید گوشت و بلغور کاملا پخته بشن ).
    mahlayi جون قیمه ,شله رو خیلی خوشمزه تر میکنه منتها اینجا چون لپه ها بعد از پخت زود آش و لاش میشه من قیمه درست نکردم,شما درست کن و نوش جان کنید.
    Whoever is happy will make others happy

  5. #52
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۴
    نوشته ها
    162
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    151
    پسند کرده
    0

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    سلام ، رولت ژامبونها خاگینه است که مواد داخلش رو هم یک لایه سس ماینز و روش رو کالباس ورقه ای چیدم و روی اون یک لایه سیب زمینی آب پز شده و تخم مرغ آب پز و نخود فرنگی و سس مایونز و نمک و فلفل قاطی کردم و بعد رول کردم و بعد از یک ساعت تو یخچال برش دادم . همین.
    در ضمن مامی نیکو جون میشه اون دستور رول کیک گردو و دارچین رو آدرسش رو بگین مرسی.
    خطا از من است! از من که سالهاست گفته ام- ایاک نعبد - اما به دیگران دلسپرده ام، از من که سالها گفته ام - ایاک نستعین - اما به دیگران تکیه کرده ام.

  6. #53
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۸
    نوشته ها
    65
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    19
    پسند کرده
    0

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    ناهار امروزمون: كتلت كه داره از زيادي تزيين ميميره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  7. #54

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    فرگل جون من معمولا از این دستور که توی نی نی سایت هست استفاده میکنم ولی این ناگتی که عکسش رو گذاشتم از این بسته های آماده هست ومن فقط سرخش کردم. البته من عصاره مرغ هم میریزم.

    ناگت مرغ
    مواد لازم:سینه مرغ چرخ شده ا کیلو
    پیاز بزرگ 1 عدد
    پنیرگودا 150 گرم
    سیر 5-6 حبه
    آرد سوخاری به مقدار لازم
    پفک نمکی 100 گرم
    نمک وفلفل به مقدار لازم
    به جای پنیر گودا می توانید یه مقدار کم روغن زیتون استفاده کنید.یا نصف با پنیر پیتزا یا پارمسان جایگزین کنید.
    طرز تهیه:سینه مرغ رو با پیاز وسی یک یا دو بار چرخ کنید. بعد به مقداری که پیاز اب انداخته پودر سوخاری اضافه می کنید تا منسجم بشه.نمک وفلفل و پنیر گودا رو(رنده شده) اضافه می کنید.

    بعد در یه مقدار پودر سوخاری پفک نمکی پودر شده رو اضافه می کنید تا رنگش نارنجی بشه.از مایه مقداری برداشته گرد یا لوله ای و یا با قالب هر طرحی که دلتون می خواد می زنید ودر روغن شناور سرخ می کنید.

    برای تهیه پور سوخاری:
    ا کیلو پودر نان + 2 ق غ دارچین+1 ق غ پودر زنجبیل+1 ق چ پودر میخک+1 ق غ زرچوبه را مخلوط کرده ودر یخچال نگهداری می کنیم.

    یه نکته:من یه بار تو تلویزیون از یه مربی آشپزی شنیدم که برای جلوگیری از خشک شدن غذاهایی که سینه مرغ داره میشه از کمی خامه استفاده کرد ولی من امتحانش نکردم.

    توسط:مامی غزل

  8. #55

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟





    ناهار امروز بریانو (با بریانی اشتباه نشه)
    مواد لازم:
    گوشت چرخ کرده 350 گرم
    برنج 3.5 پیمانه
    پیاز یکعدد متوسط رنده درشت شده
    نخودفرنگی 1 قوطی
    رشته فرنگی(ورمیشل) بو داده یک لیوان
    رب 1ق غ
    ادویه:زردچوبه-زعفران-دارچین خیلی کم -زیره سیاه
    دستورش به این شکله که گوشت چرخ کرده رو داخل پیازتفت میدیدرشته فرنگی وبعد کشمش رو اضافه کرده در آخر نخود فرنگی رو هم کمی با بقیه مواد تفت میدیم.سپس ادویه ورب اضافه کرده تفت میدیم در آخرکمی آب (نصف لیوان) اضافه کرده تا ورمیشل نرم بشه و رب هم به خورد مواد بره وقتی مخلوطمون به روغن بیفته آمادست .این مخلوط رو لابلای برنج آبکش شده بریزید ودم کنید. رشته فرنگی رو باید قبلا بو بدیم بطوریکه مثل رشته پلویی بشه بعد با مواد تفت بدیم.

  9. #56
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    39
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    236

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    سلام

    تارت تتن سیب با دستور شهره جان
    [img]http://forum.***********.com//uploaded/17/1262891497.jpg[/img]


    لحم معجون ( ترکیه )
    [img]http://forum.***********.com//uploaded/17/1262891394.jpg[/img]
    و دستور زیر :

    مواد لازم : [*]گوشت چرخ شده 250 گرم [*]رب گوجه فرنگی یک قاشق غ [*]فلفل سبز خرد شده [*]پیاز درشت دوتا [*]سیر یک حبه [*]پودر فلفل قرمز [*]جعفری خرد شده یک پیمانه [*]مواد برای تهیه نان : [*]آرد 200 گرم [*]روغن زیتون یک قاشق غ [*]آب 200 میلی لیتر [*]نمک و شکر هرکدام یک قاشق چ

    آرد و نمک را در ظرفی ریخته و شکرو روغن زیتون را اضافه کرده و خمیر درست کنین. آب را کم کم اضاف کنین و ورز بدین . حالا یکساعت در یخچال نگهدارین تا خمیر آماده بشه .
    مخلوط گوشت و پیاز و نمک و فلفل و رب

    گوجه رو باهم ورز بدین و خمیر را به چند قسمت مساوی تقسیم کنین و از خمیر چانه درست کنین روی خمیر کمی روغن زیتون بمالین . بعد

    از گوشت چرخ کرده و جعفری خرد شده و پیاز

    خرد شده و رب گوجه

    مخلوطی تهیه کنین و روی نانها بمالین و فلفل سبز روش خرد کنین و اونها رو ، روی سینی فر بذارین و

    توی فری که قبلا داغ شده بذارین و روی حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم و 25 دقیقه بپزین .


    http://www.***********.com/food/290/

صفحه 7 از 39 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما