نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3Likes

موضوع: آرشيو زمستان 88 ( مطبخ مامی سایت )

نمایش نتایج: از 217 به 224 از 308
صفحه 28 از 39 نخستنخست ... 182526272829303138 ... آخرینآخرین
  1. #217

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    رها جون فکر کنم با هم در حال تایپیدن بودیم . دستورشو گذاشتم اما به یه نکته توجه کن به نظرم آب رو غن زیزش یه خورده باید کمتر از معمول باشه که رنگش قاطی نشه و آب رو غن رو به تدریج در حین دم کشیدن روش بدی.

  2. بانک بند ناف
  3. #218

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    نه گلم قالبم استیله برنج خیلی راحت از توش سر میخوره حتی بدون چرب کردن.

  4. #219
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۲
    نوشته ها
    416
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    161
    پسند کرده
    0

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    نوشین جون ته دیگت عالی شده,لطفا طرز تهیه خورش بامیه رو بگو
    Whoever is happy will make others happy

  5. #220

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    iهما جون من اومدم


    خورش بامیه:
    پیاز خلالی یا درشت رنده شده رو توی روغن تفت بدهطلایی که شد گوشتو اضافه کن.گوشتت که تفت خورد زردچوبه هم اضافه کن زردچوبه نباید خیلی تفت بخوره چون میسوزه و مزه ش بد میشه. .حالا آب بریز بذار گوشتت بپزه اواسط پخت گوشت نمکو اضافه کن.من مقداری آب گوجه هم میریزم خیلی توی مزه ش تاثیر داره.یعنی معتقدم که باید هم رب و هم آب گوجه توش ریخت نه همشو از یکیشون اینجوری بهتر میشه به نظرم. آّب گوجه رو بذار جوش بیاد بعد از پختن گوشت به گوشت اضافه کن یا میتونی از همون اول اضافه کنی ولی باز به نظرم اینجوری بهتره..بامیه ها رو که قبلا توی روغن تفت دادی اضافه کن و بذار بامیه نرم شه ولی له نشه.حالا توی یه تابه کمی روغن بریز دو حبه سیر متوسط خلال شده رو توش تفت بده بعدغوره و رب رو بریز بذار اونا هم کمی تفت بخورن و به خورش اضافه کن.زیر غذا رو کم کن بذار آروم آروم بپزه تا جابیفته.دقت کن بامیه پخته شه ولی له نشه.
    من همیشه گوجه هایی که نرم میشه و به درد سالاد نمیخوره رو چهار قاچ کرده و فریزشون میکنم بعد هر وقت لازمم شد چند دقیقه میذارم توی ماکرو و بعد چنگ میزنم و روی صافی یا الک صاف میکنم.گوجه فریز شده خیلی راحتتر از گوجه تازه آبش گرفته میشه.

  6. #221
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۴
    نوشته ها
    47
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    نوشین جون دستت درد نکنه خیلی هنرمندی با این همه ابتکـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــار
    خانمی اون ته دیگ کدو رو من خوب متوجه نشدم فقط حلقه حاقه می کنیم آخه شکل شکوفه دیده می شد؟!!!!!!!! ضمنا خوشمزه می شه؟

    یک سوال هم در مورد این ته دیگ خوشگلت:

    پيوست ها:
    یه قالب قلبی دارم اونو با برنج زعفرونی پر کردم گذاشتم وسط و دور تا دور قابلمه رو برنج زعفرونی ریختم بعد خیلی آروم برنج سفید رو با کفگیر روش ریختم


    آخه اینجوری که قالب قلب زعفرونی می شه و دور تا دور قابلمه هم برنج زعفرونی بریزیم اونوقت چه جوری اون دایره برنج سفید درست می شه با اون تمییزی!!!!!!!!!!!

  7. #222

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    افرا جون کدو سبز رو وقتی ته دیگ میکنی خودش اون شکلی میشه خیلی خوشگل میشه.مزه شو من دوست داشتم.

    واما ته دیگ دومی :ببین قالب قلبی شکل اگه دقت کرده باشی کوچیکه و تقریبا اندازه ی کاسه ی ماست خوریه.اونو وسط قابلمه گذاشتم .دور تا دور قابلمه رو برنج زعفرونی ریختم . حالا وقتی برنج سفید رو میریزی فاصله بین قلب و حاشیه که خالی مونده با برنج سفید پر میشه درسته؟ امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم اگه نه دوستان بیان کممممممممممک !

  8. #223
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۲۶
    نوشته ها
    693
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    94
    پسند کرده
    0

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    شرمنده ام نوشین جون مثل اینکه من ای کیوم پایینه یه بار دیگه مرور کن ببینیم چی شد؟

    ببین خانمی قالب قلب رو از برنج زعفرونی پر کردی گذاشتی وسط منظورت اینه که قالب رو برگردوندی تا برنج قلبی زعفرونی وسط قابلمه بیفته اونوقت قالب کیک بود یا از این قالبهای بیسکویت که فقط یه حلقه اس بعدش دورتا دورش رو برنج سفید ریختی یا زعفرونی حالا اون 8 قسمت فرضی رو اب زعفرون دادی پس چطور اون دایره سفید اینقدر ترو تمیز دراومده کی بود همین سوالو داشت
    راز عشق ورزیدن به هر چیز درک این جمله است :
    شاید از دست برود

  9. #224

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    رزماری مار جون خیلی آسون تر از اونیه که فکر میکنی تنها نکته ش اینه که آب روغن رو یه باره نریزی روی برنجت چون این احتمال هست که قسمتای سفید زعفرونی بشن.هربار کمی از آب روغن رو بریز تا حدی که حس کنی کف قابلمه جاری نمیشه و سریع بخار میشه.قالب قلبی قالب ژله هست و گفتم تقریبا انداره ی کاسه ماست خوریه.توی پلوپز هم درست کردم.حل شد؟!

    اصلا فکر نمیکردم اینقدر به نظرتون پیچیده بیاد عکسش واضحه که چی به چیه. دست به کارشو ببینم چیکار میکنی.

صفحه 28 از 39 نخستنخست ... 182526272829303138 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما