-
مباحث درخواستي از طرف كاربران
[JUSTIFY]كاربران گرامي ...
در صورتی که خواهان ایجاد مبحث جدید هستید، درخواست خود را با توضیحاتی در مورد مبحث مورد نظر در این قسمت مطرح نمایید تا رسيدگي گردد.
شايان ذكر است كه مبحث درخواستي شما، پس از بررسي و در صورت عدم وجود مبحث مشابه و عدم مغايرت با قوانين و اهداف سايت، توسط مدير مربوطه انجمن و يا ناظران كيفي ايجاد خواهد شد. [/JUSTIFY]
-
Re: مباحث درخواستي از طرف كاربران
سلام.این پست عالیه.تصمیم داشتم از دوستان دستور دوتا غذارو بخوام ولی نمیدونستم کجا باید مطرحش میکردم. کدبانوها میشه خواهش کنم دستور تهیه ی کباب ژاپنی و مرغ پفکی رو بهم بگید.دو تا غذای جدا از همن. شنیدم کباب ژاپنی روی سیخ چوبی و با فر درست میشه.برای مرغ پفکی هم از یه نوع خمیر استفاده میکنن.این تنها اطلاعات منه.ممنون میشم اگه کمکم کنید. بوس بوسhttp://www.mamisite.com/forum/images/smilies/mkjnhb.gifhttp://www.mamisite.com/forum/images/smilies/mkjnhb.gif
-
بانو جون این مبحث برای دوستانی که می خوان آموزش جدید رو توی سایت بذارن و مبحثش وجود نداره ایجاد شده شما سوال خودتون رو می تونید در این قسمت مطرح کنید
viewtopic.php?f=29&t=257
و دوستانی که پیشنهادی برای ایجاد مباحث جدید دارند، بهتره اینجا مطرح کنند
viewtopic.php?f=6&t=93
-
همین امروز مریم بانو درخواست ایجاد مبحث انواع پنیر رو کرده بود.به نظرم خیلی خوب میشه تاپیکی در این زمینه داشته باشیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مامی سهند
همین امروز مریم بانو درخواست ایجاد مبحث انواع پنیر رو کرده بود.به نظرم خیلی خوب میشه تاپیکی در این زمینه داشته باشیم
نجما قولش رو داده :)
-
سلام یه مبحث در مورد اموزش ساخت قالب وبلاگ وموارد مهم بگذارید
-
سلام میشه یه مبحث در مورد تزیین گلها و یه مبحش در مورد حلقه های پشت درب ایجاد کنید
از زحماتتون ممنونم
-
سلام برای تایپ این غذاها جای مناسبی پیدا نکردم میشه راهنماییم کنین؟ لطفا
1- ساق مرغ کبابی با چیپس خورد شده
2-تدوک مرغ و تخم مرغ
3-شکلات صبحانه
4-حلوای عربی
5-فرانچیتوز (دسر , تهیه شده از نان باگت حلقه شده و...)
ممنون
-
مامی جون نجمه فرانچیتوزی که شما نوشتین همون "فرنچ تست"ی هستش که ما اینجا داریم
یا میتونی اینجا بذاری عکستو یا تو مبحث سر میز صبحونه
viewtopic.php?f=31&t=2769&start=10
در مورد خوراک چیپس و مرغتونم اینجا رو ببینین
ژیبابا
-
-
يه چيزي ميخوام بگم تورو خدا اگه هست من پيدا نكردم نزنين http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/qqqqq.gif
الان 3 هفته ست ميخوام براي شوهرم تولد بگيرم دنبال ايده ميگردم ولي همش براي تولد بچه ها هست ، اگر جايي داشته باشيم كه كسايي كه اينجور مهموني ها رو داشتند تجربياتشون رو بگن و عكساي تزئينشونو بذارن فكر كنم كمك كنه . الان مثلاٌ براي غذا بايد منوي غذا براي مهموني هاي مختلف رو خوند كه تك و توك چيزي در اين باره داره يا براي تزئين جاهاي مختلف رو بايد گشت اگر بشه از بعضي عكساش ايده گرفت . مثلاٌ من 60 نفر مهمون دارم براي باراولمه ، خيلي دوست دارم جايي باشه تجربيات ديگران رو در مورد اين تعداد ، غذا ، پذيرايي ، تزئين و ... بدونم ولي پيدا نكردم http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/kkkkk.gif
مثلاٌ همون تاپيك منوي غذا براي مهمونياي مختلف تعداد صفحاتش زياده و هركس هم سوال ميپرسه جوابش اينه كه برو همرو بخون ، اگر بشه يه تفكيكي داشته باشه حالانميدونم بسته به تعداد مهمونها يا نوع مهموني ( صميمي ، دوستانه ، رسمي و ... ) ، شام و نهار بودن يا هرجور ديگه خيلي پيدا كردن چيزي كه ميخواييم راحتتر ميشه .
-
مرسی سامره جون هیچکدومو ندیده بودم ممنون که راهنماییم کردی عزیزم
-
سلام.
تا÷یک خوبیه.
به نظر من یه انجمن برای موبایل .و کامپیوتر بذلرید.
مثلا تازه های کامپیوتر و موبایل - نرم افزارهای کامپیوتر و موبایل - طرح و حل مشکلات.
اموزش نرم افزارها.مثل اتوکد و فتوشاپ و غیره
منم میتونم کمک کنم.
-
میشه یه تاپیک love is داشته باشیم؟ هم عکسای لاویز بزاریم با متن ترجمه اشون هم جمله های یه خطی عشقولانه به پارسی و انگلیسی
-
به نظر من خیلی خوب می شد اگه یه انجمن کامپیوتر با کلی زیر مجموعه مثل wordوblog یا چیز هایی مثل اینها داشتیم
راست تو مبحث کتابها جای کتابهای هری پاتر به نظر من خالیه و همین طور کتابهای پائولوکوئلیو http://mamisite.com/forum/images/smilies/mkjnhb.gifhttp://mamisite.com/forum/images/smilies/caaa.gif
-
-
مرسی مریم بانو جون
من چند تا پست بزارم ؟ اگه خوب بود و تایید کردید ادامه بدیم
-
میشه به جز انگلیسی زبان های دیگه هم یاد بدین؟
-
یه مبحث بذاریم برای فروش کاراهای دستی خانوما ممکنه هر کدوم یه هنر داشته باشن تازه کار افرینی هم میشه هم میتونن درامد کسب کنن هم هنرشونو نمایش میدن
-
انگار واقعا کسی اینجا سرنمیزنه ؟؟؟ من 4آبان درخواست این تاپیکهارو دادم به نجماجون هم پیام دادم ، ایشون هم قول دادن برسی کنن نمیدونم چرا هر روز تاپیکهای تازه میبینم ولی از تاپیک من خبری نیست؟؟؟؟
2-تدوک مرغ و تخم مرغ
3-شکلات صبحانه
4-حلوای عربی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مامي جون نجمه
انگار واقعا کسی اینجا سرنمیزنه ؟؟؟ من 4آبان درخواست این تاپیکهارو دادم به نجماجون هم پیام دادم ، ایشون هم قول دادن برسی کنن نمیدونم چرا هر روز تاپیکهای تازه میبینم ولی از تاپیک من خبری نیست؟؟؟؟
2-تدوک مرغ و تخم مرغ
3-شکلات صبحانه
4-حلوای عربی
مامی نجمه جون معمولا تایپک جدید برای دستوراتی باز میشه که اصلا توی سایت مشابهشون وجود نداشته باشه و اینکه کلا یه دستور جدید و متفاوتی باشن. http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/ppppp.gif
مثلا حلوای عربی بسته به مواد تشکیل دهنده اش میتونه بره تو یکی از تایپک های اینجا:
viewforum.php?f=37
شکلات صبحانه میتونه بره اینجا:
viewtopic.php?f=31&t=893&hilit=%D8%B4%DA%A9%D9%84% D8%A7%D8%AA
تدوک مرغ:
viewtopic.php?f=24&t=1482&hilit=%D8%B1%D9%88%D9%84 %D8%AA+%D9%87%D8%A7%DB%8C+%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C %DB%8C
-
سلام یه پیشنهاد دارم یه تاپیک "جستم نبود" داشته باشیم واسه وقتی که هر چی دنبال تاپیک مورد نظرت می گردی و صد البته از امکانات جستجو استفاده می کنی ولی بازم تیرت به سنگ می خوره، یه جای ساماندهی شده باشه که بیای کمک بخوای شاید یکی گذرش خوردو کمکی کرد.
-
منم تاپیک فنگ شویی رو پیشنهاد میدم. دستورالعمل ها ساده برای جریان انرژی در زندگی
-
من ميخواستم تو منتظرين نيني پيشنهاد بدم تاپيك برا معرفي مراكز ژنتيك قبل بارداري براي كسايي كه سابقه ي مشكلات ژنتيكي در خانواده خودشون و يا همسرشون دارن و تجربه هاي كسايي كه چنين موردي داشتن باز بشه.
-
باسلام و خسته نباشید ... من می خواستم یه مبحث در مورد لحاف سنتی در قسمت صنایع دستی ایجاد بشه... من منظر این تاپیک هستم تا نظرات یا عکس ها یا راهنماییاتون رو بخونم ...( نیاز فوری)
-
سلام
من پیشنهاد میکنم تاپیکی با عنوان حراجی ها یا حراج فصل ایجاد بشه. البته نمیدونم این تاپیک وجود داره یا نه چون هر چی دنبالش گشتم نبود.
چون اواسط بهمن مجتمع هایی مثل میلاد نور یا برندهایی مثل دبنهامز و آرین جین حراج میکنن و واقعا مقرون به صرفست که اونموقع خرید کنیم .من پارسال تو حراج آرین جین مانتویی رو که اول فصل قیمتش 78 بود با 70 درصد حراج خریدم و خیلی خوشحال شدم و مزه ش زیر زبونم مونده .
چون بعضی برندها حراج ها رو با اس ام اس به مشتریانشون اطلاع میدن خوبه دوستانمونم در جریان بذاریم .
اگه بشه تو قسمتی که مناسبه این تاپیک زده بشه عالیه .
با اینکه تاپیکهایی مثل از خریدش راضی هستم و چیو از کجا بخرم و مبارکه از کجا چند خریدی وجود دارن و مفیدن ولی اگه یه تاپیک مخصوص حراج باشه کاربردی تره
سپاس
-
سلام کاشکی تو قسمتی که آموزش تل های سر دارید آموزش تاج عروس هم داشتید فکر می کنم میتونه طرفدارهای زیادی داشته باشه . ممنون
-
چرا به پیشنهاد من نسبت به ایجاد تاپیک حراج پاسخی داده نشد؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مهرا
سلام
من پیشنهاد میکنم تاپیکی با عنوان حراجی ها یاحراج فصل ایجاد بشه. البته نمیدونم این تاپیک وجود داره یا نه چون هر چیدنبالش گشتم نبود.
چون اواسط بهمن مجتمع هایی مثل میلاد نور یابرندهایی مثل دبنهامز و آرین جین حراج میکنن و واقعا مقرون به صرفست کهاونموقع خرید کنیم .من پارسال تو حراج آرین جین مانتویی رو که اول فصلقیمتش 78 بود با 70 درصد حراج خریدم و خیلی خوشحال شدم و مزه ش زیر زبونممونده .
چون بعضی برندها حراج ها رو با اس ام اس به مشتریانشون اطلاع میدن خوبه دوستانمونم در جریان بذاریم .
اگه بشه تو قسمتی که مناسبه این تاپیک زده بشه عالیه .
بااینکه تاپیکهایی مثل از خریدش راضی هستم و چیو از کجا بخرم و مبارکه ازکجا چند خریدی وجود دارن و مفیدن ولی اگه یه تاپیک مخصوص حراج باشهکاربردی تره
سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مهرا
چرا به پیشنهاد من نسبت به ایجاد تاپیک حراج پاسخی داده نشد؟؟؟؟
مهرا جون من فکر می کنم همون تاپیک " مبارکه ! از کجا خریدی ؟ چند ؟ " برای این منظور مناسب باشه . نیازی به باز کردن مبحث جداگانه نیست عزیزم . تو همون تاپیک این نوع اطلاع رسانی ها هم میتونه انجام بشه .
-
شیدا جون
اونجا باید کلی بگردی تا بتونی درباره حراج اطلاع کسب کنی .اونم آیا باشه یا نباشه
باید تموم پستها رو بخونی تا از لابه لاش مقصدتو، شاید گیر بیاری .اونجا برای من اصلا برای اطلاع از حراج مفید نبوده
ولی تو حراجی ها چون بعضی برندها حراجهاشونو یا اس ام اس و ایمیل به مشتریهاشون خبر میدن اینطوری میشه دیگرانو خبر کرد
یا کسانیکه مراکز خاص خرید سر راهشونه و از حراجها زودتر مطلع میشن میتونن این فرصتو به دیگران بدن
در ضمن عنوان تاپیک خیلی مهمه .اگه عنوانش حراج باشه بیشتر بازدید کننده خواهد داشت.
چون میدونی که ما خانمها عاشق تخفیف گرفتنیم اونم از مارکهای خوب...
لطفا تجدید نظر کنید.
-
متوجه حرفت شدم عزیزم .
ولی
نیازی نیست که صفحات قدیمی رو بخونی
چون مهم اینه که حراجی رو که در حال حاضر هست ، ازش مطلع بشی .
یعنی اگر کسی اطلاع رسانی کرده باشه یعنی باید تاپیک رو جزو تاپیکهای رژه رونده در صدر بتونی ببینی .
وگرنه نیازی نیست بدونی حراج سال گذشته کی بوده که بخوای پستها قدیمی رو جستجو کنی .
اینی که گفتم برای اینه که تو موارد عمومی اول سعی می کنیم از فضاهای موجود استفاده کنیم . شما تو همین تاپیک شروع کن . اگر واقعا استقبال زیاد بود و موارد اطلاع رسانی شده بالا بود ، ما حتما تاپیکش رو مجزا می کنیم .
-
پستی واسه لواشک هم هست؟ کسی دستوره لواشک انارو بلده. چون الآن فصل اناره
-
من دوباره هم تاپیک فنگ شویی رو پیشنهاد میدم چون خودم ازش نتیجه گرفتم دوست دارم دوستام هم امتحان کنن
-
دوستان عزیز در مورد تاپیک های پیشنهادی لطفا قید کنید که آیا خودتون در این زمینه تخصص و اطلاعاتی دارید و در صورت لزوم توانایی و شرایط مدیریت تاپیک رو دارا می باشید یا نه؟!
-
نجما جون تخصص که خوب خیلی پیشرفته است چون مبحث بزرگی هست ولی من در مورد تاپیک پیشنهادی اطلاعات و مطالعه زیادی دارم و هم این که از دستوراتش تا حد ممکن در زندگی ایرانی استفاده می کنم. ضمن اینکه فکر میکنم وقتی تاپیکی راه اندازی میشه خیلی ها تجربیاتشون رو اعلام می کنن که باعث پربار شدن تاپیک میشه. منم تا جایی که بتونم در خدمت دوستان هستم
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط my ava
تولد یک سالگی برای دختر
عزیزم فکر می کنم تو مبحث کودکان به اندازه کافی مطلب برای ایده گرفتن هست . آیا چیزی جا افتاده ؟
انواع ایده ها و تم های تولد و انواع گیفت و کیک و لباس و ... رو میتونی تو جشنهای کودکان پیدا کنی .
-
مریم جان واقعا نیازی به تاپیک نیست .
درهای فرش قرمز همیشه بازند و کسانی که تمایل به شرکت دارند فقط کافیه اونجا پست بگذارند .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط jojo
سلام یه پیشنهاد دارم یه تاپیک "جستم نبود" داشته باشیم واسه وقتی که هر چی دنبال تاپیک مورد نظرت می گردی و صد البته از امکانات جستجو استفاده می کنی ولی بازم تیرت به سنگ می خوره، یه جای ساماندهی شده باشه که بیای کمک بخوای شاید یکی گذرش خوردو کمکی کرد.
http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/tgtgtg.gif
-
فکرکنم قبلا دوستانی پیشنهاد دادن اما منم باز درخوست میکنم یه مبحث باشه برای رفع مشکلات کامپیوتری.از سخت افزار تا نرم افزار خیلی وقتا سیستم یه ارورهایی میده که شاید کسی بدونه و قبلا براش پیش اومده باشه مثلا من یه بار کتاب از دستم افتاد رو کیبورد وکل ویندوز بر عکس شد یعنی انگار منیتور رو چپه گذاشتن رو میز خلاصه کل علما جمع شدن و نشد تا فهمیدیم یه راه حل خیلی ساده داشته از این مشکلات فکر میکنم برا هممون پیش اومده اگه جایی برای مطرح کردن و رفعش باشه خیلی کمک میکنه به ماهایی که 24 ساعت پای کامپیوتریم.نمیگم مشکل من چطور حل شد تا این تاپیکو بسازین اونجا بگمhttp://www.mamisite.com/forum/images/smilies/yyyyy.gifhttp://www.mamisite.com/forum/images/smilies/vvvvv.gif.
-
سلام .خسته نباشید. پیشنهاد میدم یه مبحث با عنوان"ادامه تحصیل "بذارین تا مامی ها تجربیاتشون درمورد تلاش برای ادامه تحصیل رو بنویسن.مرسی
-
سلام دوستان، صبحتون بخیر
اگه میشه یه مبحث در مورد بیماریهای کودکانمون ایجاد کنید آخه ممکنه تجربیات هر مادر در مورد یه بیماری خاص برای مادرای دیگه که فکر میکنن فقط کودک اونا دچار این بیماری هست، خیلی مفید باشه!
با تشکر فراوان
-
آیا مباحث درخواستی بررسی میشود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
بله سعیده جان بررسی میشود
ولی رسیدن به تصمیم نهایی که مبحث درخواستی چه زمانی و تو کدوم انجمن جای بگیره و توسط چه کسی مدیریت بشه زمان میبره .
-
اگر ممكن است عكس از انواع ميز اشپزخانه و مدل هاي مختلف ان وهمچنين انواع كمد وكتابخانه در اتاق ها بگذاريد
-
سلام
یه مسئله ای که مدتها ذهن منو مشغول کرده و نتونستم نتیجه بگیرم.. شروع یه کار جدیده ...به هم نوعش هم فکر کردم مثلا بوتیک،دفتر بیمه،و.... ولی چون تو این زمنه ها تجربه واطلاعات کافی میخواد نمیشد شروع کنم .به نظرم اومد کاش میشد یه تاپیک داشته باشیم دوستانی که خودشون یه کاری رو شروع کردن برای اونهایی که نیاز دارن بیان توضیح بدن یا کمک کنن یا اینکه کسی که میخواد یه کاری رو شروع کنه دوستان چند تا پیشنهاد با راهکار بدن اون بررسی کنه با توجه به شرایطی که داره...
-
فکر کنم جمله بندیم اخرش بود=)
-
کاکتوس جان مطلبت گویا بود . یکی از مسائلی که در زمینه گشایش تاپیک وجود داره اینه که هر تاپیکی که از ما میخواهین باید با یه مطلب شروع بشه !!!
خیلی از دوستان میان و درخواست افتتاح تاپیک رو میدن ولی خودشون مطلب ندارن ...
حالا آیا شما خودت الان به حدی از تجربه رسیدی که بشه تاپیک رو با تجربیات شما شروع کرد ؟
در هر صورت درخواستها همه به خاطر کادر مدیریت میمونه ولی باید منتظر فرصت مناسب و مطلب مناسب موند .
پیشنهاد شما هم بررسی میشه و به محض اینکه عده ای از دوستان اعلام آمادگی کردند برای در اختیار گذاشتن تجربیات خودشون حتما تاپیکش باز میشه .
شاید هم بشه مثل خیلی از تاپیکهای دیگه تحت عنوان یه فراخوان این تاپیک رو باز کرد .
حتما بررسی میشه .
-
سلام من یه پیشنهاد داشتم در مورد یه تایپیک که به برنامه ریزیهامون واسه زندگی روزانه اختصاص پیدا کنه
یه چیز تو مایه های روال رژیم دسته جمعی
میتونیم آموزشهایی رو که از این سایت یاد گرفتیم واسه ارتقائ کیفیت زندگیهامون تو برنامه وارد کنیم
مثلا غذاهایی که قراره واسه بچه ها درست کنیم با شکلهای خوشگل
یا چه کارایی واسه وقت گذروندن میخواییم انجام بدیم
میتونیم شب قبل یه برنامه ریزی کلی داشته باشیم تا وقتی فرداش از خواب بیدار شدیم بدونیم میخواییم چندتا کار انجام بدیم و آخرش چه نتیجه هایی هم بگیریم!!!
-
سلام من چند تا عکس از سفره عقد دارم البته کار خودمه ایا تایپیکی براش دارید یا باید مبحثی رو ایجاد کنم.ممنونم
-
soroush45سلام
میتونی عکسات رو تو قسمت جشنها و مراسمات خانوادگی قسمت سفره عقد یا تزئینات عروسی بذاری گلم
-
من پیشنهادم آموزش زبان فرانسه است.البته خودم جز شرکت کننده ها در کلاس هستم ها
-
من این درخواستو دادم :
اگه بخوایم تواناییهای بچمون رو با همسن و سالاش مقایسه کنیم آیا همچین جایی در سایت داریم ؟ اگر نداریم لطفا بذارید . که مثلا من بتونم توانایی های پسرم که دو سال و نیمشه رو در زمینه حرف زدن ، نقاشی ، ارتباط با دیگران ، بازی های مختلف ، شعر خوندن و... با بچه های دو سال و نیمه دوستان مقایسه کنم .
خیلی خیلی مرسی...
و sh_capr عزیز این جوابو دادند
پوپو عزیز انجمنهای متولدین دقیقا به همین منظور در نظر گرفته شده اند . ولی مدتیه که مادرها خیلی استقبالی ندارند ازشون .
ولی این که مثلا من برم توی انجمن خردادی های 87 خیلی محدوده و ممکنه تعداد کمی خرداد 87 باشند ولی اگر مثلا بگوییم دو سال و نیمه ها شامل بچه های بیشتری می شه حالا دو سه ماه بالاتر یا پایینتر و مزیت دیگه ای هم که داره اینه که اگر کاربری 3 سال دیگه هم این مطلبو بخونه می تونه با بچه دو سال و نیمه خودش مقایسه کنه در حالیکه اگر تاریخ تولد باشه محاسبه این که در زمان نوشتن اون پست سن نینی چقدر بوده فکر می کنم یه کم سخت باشه اینطور نیست؟؟؟؟؟؟؟؟/
-
poopoo عزیز....احتمالا منظور شیدا این بخش بوده....
http://mamisite.com/forum/viewforum.php?f=48
-
پس لطف کنید سال 1387 رو هم اضافه کنید ممنونم.
-
سلام
من هر چی گشتم تایپیکی برا درست کردن تقویم سال جدید پیدا نکردم
تو نی نی سایت که یکی از تایپیکهای پر طرفدار چند سال اخیر بوده
من میتونم ادارش بکنم
اگه برام لطف بکنین و بازش بکنین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط poopoo
پس لطف کنید سال 1387 رو هم اضافه کنید ممنونم.
viewforum.php?f=49
-
من ایجادش کردم سولماز جون تحویل شما
viewtopic.php?f=89&t=4131
اسمش رو هم می تونید پیشنهاد بدید..موقتا این اسم رو گذاشتم
-
ممنون نجما
لطف کردی مادرررررر
اسمش هم عالیه
-
من می خواستم پیشنهاد بدم، یه تاپیکی که به صورت اختصاصی به سرطان سینه می پردازه، ایجاد کنید، کسانی که خودشون یا نزدیکانشون تجربشو داشتن بیان و کلا در این مورد صحبت بشه.
با توجه به اینکه شیوع این سرطان خیلی زیاد شده، فکر می کنم مبحث مفیدی باشه، از نزدیکان من هم بودن کسانی که این سرطان رو گرفتن. ولی اطلاعات خودم در این مورد خیلی کمه .
-
من نمیدونم جاش اینجا هست یا نه ؟ ولی میخواستم اگه میشه وقتی ما لوگ این میکنیم به همون صفحه ای که هستیم هدایت بشیم. چون بعد از لوگ این به صفحه فهرست هدایت میشیم . کار سختی نیستا ولی اگه اینجوری بشه بهتره . ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مصاحب آفتاب
من نمیدونم جاش اینجا هست یا نه ؟ ولی میخواستم اگه میشه وقتی ما لوگ این میکنیم به همون صفحه ای که هستیم هدایت بشیم. چون بعد از لوگ این به صفحه فهرست هدایت میشیم . کار سختی نیستا ولی اگه اینجوری بشه بهتره . ممنون
قبلاً مطرح شده و در حال پیگیری است.
-
با سلام می خواستم پیشنهاد ایجاد مبحثی در مورد بازیافت را بدم تا هم خانمها با اهمیت بازیافت وهم چگونگی مصرف بهینه آشنا بشن با سپاس.
-
من میخوام بدونم آیا جایی هست که من بتونم درخواست کنم چیزی برام بفرستن؟
الان توضیح میدم: من قزوینم...توی قزوین فروشگاه هایی که به ذهنم میرسید رفتم اما به عنوان مثال
خمیر فیلو نداشت..دربه در دارم دنبال این خمیر میگردم...اگرکسی بتونه ازتهران برام بفرسته
هزینه اش رو میدم.راستی هزینه ی ارسال پستی تهران تا قزوین با پست پیشتاز2500 تومان هست
که اون هم متقبل میشم.خبرم کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lmehrad
من میخوام بدونم آیا جایی هست که من بتونم درخواست کنم چیزی برام بفرستن؟
الان توضیح میدم: من قزوینم...توی قزوین فروشگاه هایی که به ذهنم میرسید رفتم اما به عنوان مثال
خمیر فیلو نداشت..دربه در دارم دنبال این خمیر میگردم...اگرکسی بتونه ازتهران برام بفرسته
هزینه اش رو میدم.راستی هزینه ی ارسال پستی تهران تا قزوین با پست پیشتاز2500 تومان هست
که اون هم متقبل میشم.خبرم کنید
نه عزیزم در حال حاضر همچین جایی رو نداریم
در آینده در بخش سایر خدمات کارگاه خود اشتغالی ( با رعایت قوانین و محدوده کارگاه) خواهیم داشت
-
با سلام وخسته نباشید. اگه ممکنه یه مبحث درمورد ادامه تحصیل مامانا بازکنید تا تجربیاتمونو دراختیار هم قرار بدیم.
-
سلام ممنون نجما جون و مامی نازنین که رسیدگی میکنین
بارها شده تومامی سایت دنبال یه مطلب یا آموزش یه چیزی میگشتم که قبلا دیده بودم ولی حالا پیداش نمیکردم چو ن زیر مجموعه یه چیز دیگه بوده . ماشالا اونقدر هم بزرگه که هرچی میگردی ،*تا آدرس نداشته باشی پیدانمیکنی . میخواستم اگه یه امکان جستجو داشته باشه که تو کل مامی سایت دنبال یک تاپیک بگردیم خیلی خوب میشه
-
ممنون می شم اگه یه تاپیک با عنوان پرورش خلاقیت کودکان بذارید که هرکس در این مورد مطلبی داره بذاره و همگی استفاده کنیمhttp://www.mamisite.com/forum/images/smilies/mkjnhb.gif
-
سلام
میدونم تو این سایت انجمنهای متولدین داریم،همینطور یه قسمتم در مورد پسرا که فقط خاطره است.ولی من میخوام یه انجمن داشته باشیم در مورد پسرا و مشکلاتشون که تو اون هر کی هر مشکلی در مورد پسرش داره بگه.اخه بزرگ کردن دختر با پسر خیلی فرق داره.من یه پسر دارم و میدونم بزرگ کردنشون خیلی سخته،مخصوصا شیطوناشون.خودمم می تونم ادارش کنم،چون واسه هر ماهش کلی کتاب خوندم تا به این سن رسیده.اینجوری مامانا واسه همه سوالا شون یه جای کلی دارن و همینطور میتونن تجربه هاشونو با هم در میون بذارن،اینجوری بزرگ کردنشون خیلی اسون تر میشه و مامانایی که پسر دارن میبینن که همه پسردارا یه روزی این مشکلاتو داشتن.
با تشکر
-
راستی من از پارسال که تولد پسرم بود با سایتتون اشنا شدم،ولی نمیدونم چرا امسال تازه عضو شدم!سایتتون عالیه و توش تقریبا همه چی گیر میاد
-
[quote=Maryam Banoo]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط "مامي جون نجمه":3sjywpgx
سلام ممنون نجما جون و مامی نازنین که رسیدگی میکنین
بارها شده تومامی سایت دنبال یه مطلب یا آموزش یه چیزی میگشتم که قبلا دیده بودم ولی حالا پیداش نمیکردم چو ن زیر مجموعه یه چیز دیگه بوده . ماشالا اونقدر هم بزرگه که هرچی میگردی ،*تا آدرس نداشته باشی پیدانمیکنی . میخواستم اگه یه امکان جستجو داشته باشه که تو کل مامی سایت دنبال یک تاپیک بگردیم خیلی خوب میشه
عزيزم
از دكمه جستجو كه اون بالاست استفاده كردي؟ http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/wwwww.gif[/quote:3sjywpgx]
مررررررررررررسی http://www.pic4ever.com/images/onion049.gif
آخه چطرز ندیدمش؟؟ http://www.pic4ever.com/images/23emu.gif
-
وای ببخشید،نمیدونم چرا هی میرم و میام.مامان پوپو خواسته در مورد خلاقیت کودکان تاپیک بذارین،من در مورد خلاقیت و روشهای یادگیری در کودکان(به طور کلی یاد دادن هر چیز به کودکان،مثل غذا خوردن،مسواک،...و یا مطلب و ریاضی و..) هم حرفایی برای گفتن دارم.البته یا تجربن یا علمین.اگه این تاپیک رو هم خواستین بذارین من میتونم ادرش کنم.
-
به نظر من از آنجا که بیشتر خانمها عاشق خرید کردن هستند . مخصوصا از حراجی ها . از طرفی ممکنه بعضی از کاربران سایت و یا دوستان آنها از خارج کشور لباس و... بیاورند و بخواهند که شوی لباس بگذارند . خیلی خوب میشه که یک تاپیکی باز بشه تا از طریق این سایت ما بتونیم به آدرس که شوی لباس هست برویم . هم اونها می تونن جنسشون رو راحت تر بفروشند و هم ما می تونیم از اونجا خرید کنیم .
-
امکانش هست تو تاپیک راهنمایی در مورد خرید لوازم منزل .....هر کدوم از وسایل جداگانه واسش تاپیک باز شه. http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/ppppp.gif........اینجوری خیلی بهتره......مثلا برای خرید یخچال ...اجاق گاز...ماشین ظرفشویی...غذاساز......
-
نمیدونم همچین تاپیکی در سایت هست یا نه ؟
خواستم پیشنهاد بدم یه تاپیک باز شه درباره اصطلاحات اشپزی و شیرینی پزی
خود من اصطلاحاتی رو در بعضی وبلاگها ( مثل وبلاگ شف طیبه عزیز) که معنیشو نمیدونم یه مثال بزنم
مارینه کردن یا اصطلاحات دیگه
ممنون
-
خواستم پیشنهاد بدم یه تاپیک باز شه که خانم ئهای باتجربه درمورد زندگی و نوع رفتارخانواده شوهر بگن تاما کم تجربه ها هم جیزهای از س ی ا س ت زنونه درمقابل خانواده شوشو از باتجربه ها یاد بگیریم بعضی وقتها واقعا میمونم که باشون چه طوررفتارکنم حتما برای همه این مشکل وجود داره مادرخدا خیرت بده این تاپیک برام بازکن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شیرین بیان
نمیدونم همچین تاپیکی در سایت هست یا نه ؟
خواستم پیشنهاد بدم یه تاپیک باز شه درباره اصطلاحات اشپزی و شیرینی پزی
خود من اصطلاحاتی رو در بعضی وبلاگها ( مثل وبلاگ شف طیبه عزیز) که معنیشو نمیدونم یه مثال بزنم
مارینه کردن یا اصطلاحات دیگه
ممنون
شیرین بیان منظورت اینجاست دیگه؟؟؟؟ viewtopic.php?f=38&t=2433
-
[quote=bahar*][quote="شیرین بیان":10dylwrx][size=7]نمیدونم همچین تاپیکی در سایت هست یا نه ؟ [/size]
[size=7]خواستم پیشنهاد بدم یه تاپیک باز شه درباره اصطلاحات اشپزی و شیرینی پزی [/size]
[size=7]خود من اصطلاحاتی رو در بعضی وبلاگها ( مثل وبلاگ شف طیبه عزیز) که معنیشو نمیدونم یه مثال بزنم [/size]
[size=7]مارینه کردن یا اصطلاحات دیگه [/size]
[size=7]ممنون [/size][/quote]
شیرین بیان منظورت اینجاست دیگه؟؟؟؟ [url="http://www.mamisite.com/forum/viewtopic.php?f=38&t=2433"]viewtopic.php?f=38&t=2433[/url][/quote:10dylwrx]
مرسی بهار جون ندیده بودم تا با کوچه پس کوچه های اینجا اشنا شم طول میکشهhttp://www.mamisite.com/forum/images/smilies/mkjnhb.gif
-
خواهش عزیزم....اما اشنایی زیادی نیاز نداره......فقط کافی هر موضوعی به ذهنتون میرسه، سراغ انجمن های مرتبط برید و تاپیک های زیر مجموعه رو ببینید.....
-
سلام اگه امکان داره یک تاپیک در رابطه با ایده های نو سفره هفت سینو عکس های سفره هفت سین کار بران داشته باشید.ممنون
-
viewtopic.php?f=91&t=542
دلارام جان اینجا رو یه سر بزن.
-
سلام ممنون از سایته خوبی که داریدhttp://www.mamisite.com/forum/images/smilies/mkjnhb.gifخسته نباشید به خاطر همه زحمتاhttp://www.mamisite.com/forum/images/smilies/ededed.gifاگه میشه یه مبحث ایجاد کنید در مورد تابلوها وقابهای تزیینی واسه خونه.مخصوصا این تابلوهای پازلی که تازه مد شده.ممنووووووووونhttp://www.mamisite.com/forum/images/smilies/ppppp.gif
-
-
خانم مدیر خسته نباشید
من نتونستم چیزی پیدا کنم
اما به نظرم بعید سایتی به این پرباری تاپیک نیازمندیها نداشته باشه ؟! حالا من اشتباه کردم یا واقعا نداریم ؟
-
چرا کسی جواب منو نمیده؟!http://mamisite.com/forum/richedit/s...ahooIM/106.gif
من نیاز به همیاری و همدردی زیاد دارم.این گل پسر من خیلی شیطونه.همین الان که مشغول گشت و گذار تو سایت بودم،سرمو برگردوندم دیدم باید اطاق تکونی کنم ،چون اقا تمام اطاقشو اوورده تو اتاق من.http://mamisite.com/forum/richedit/s...YahooIM/45.gif
من تاپیکی رو که درخواست کردم پیدا نکردم،اگه وجود داره راهنماییم کنین.http://mamisite.com/forum/richedit/s...YahooIM/39.gif
مرسی
-
سلام
من می خواستم یه تاپیک ایجاد کنم که فقط مخصوص عروسک های بافتنی باشه. قلاب بافی رو میدونم وجود داره اما با میل تخصصی ایجاد نشده. لطفا راهنمایی کنید. http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/wwwww.gif
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maman jojo
عزیزم من دیروز اینجا
viewtopic.php?p=334431#p334431
جواب شما رو دادم . فکر کنم ندیدید .
-
مرسی از جوابتون. بله ندیده بودم الان چک کردم.
-
lotfan in safaroo pak konidddddddddddddddd
viewtopic.php?f=89&t=1779&start=180
-
سلام شبتون بخیر من خواستم یه پیشنهادی بدم قبل از پیشنهادم پیشاپیش
تشکر میکنم بابت خوندن پیشنهادم میتونیم یه تاپیک باز کنیم برای آموزش
Movie Maker که بتونن کاربرا عکسهای مراسمشون یا حتی تولد بچه
هاشون و یا حتی عکس های خودشونو به صورت یه فیلم در بیارن با
اهنگ مورد علاقشون و .... امکانات دیگه که این کارو شاید بیرون انجام
بدن و کلی هم هزینه بگیرن خواستم کمکی کرده باشم برای آموزش دادن
بازم ممنون از وقتی که گذاشتین .هما
-
سلام نمیشه یه پست داشته باشم که توش حرفامو بزنم و دوستام بیان بهم سر بزنن یه چیزی مثل زیر آلاچیق مامی سایت اما با یکم فرق که هر وقت دوستان اومدن و نبودم برام پیام بذارن منم بتونم جوابشونو بدم با تشکر.
-
خواستم این صفحه بالا بیاد اینجوری پیشنهادمو ببینید و نظر بدین.هما
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Homaa
خواستم این صفحه بالا بیاد اینجوری پیشنهادمو ببینید و نظر بدین.هما
هما جون پیشنهاد شما رو خوندیم . پیشنهادتون جزو دسته ای هست که مدیران ارشد باید بررسیش کنند . حتما خبرش رو بهتون میدیم .
-
لطفا يه جايي براي آموزش کامپيوتر هم باز کنيد .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط cma
لطفا يه جايي براي آموزش کامپيوتر هم باز کنيد .
سیما جون این درخواست توسط دوستان دیگه هم مطرح شده ولی برای ارزیابی و گشایش مبحثش به زمان بیشتری نیاز هست .
از تمامی دوستانی که درخواستی برای مباحث آموزش کامپیوتر داده بودند خواهش می کنم صبور باشند . باز کردن این نوع مباحث آموزشی کار ساده ای نیست و زمان بیشتری رو لازم داره .
-
دوباره سلام شیدا جان جواب منو ندادی!
من یه دفتر میخوام که با دوستام درددل کنم بغیر از آلاچیق.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ROZE ABI
دوباره سلام شیدا جان جواب منو ندادی!
من یه دفتر میخوام که با دوستام درددل کنم بغیر از آلاچیق.
رز آبی جان این امکان موجود نیست چون مامی سایت بالغ بر 10000 کاربر داره که اگر قرار باشه هر کسی یه به قول شما دفتر داشته باشه ، یه جمعیت عظیم رو می طلبه برای مراقبت و نگهداری و رفع اشکالات و پاکسازی .
همچین چیزی امکان پذیر نیست .
بهتره برای درد دلهای معمول از تاپیکهای عمومی استفاده کنید .
امیدوارم درخواستتون رو درست متوجه شده باشم !
-
سلام عید نزدیکه من هیچ جارو پیدا نکردم واسه سفره هفت سین!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahsa85
سلام عید نزدیکه من هیچ جارو پیدا نکردم واسه سفره هفت سین!
مطمئنی دنبالش گشتی ؟؟؟ با یه جستجوی ساده به این میرسی :
viewtopic.php?f=91&t=542
-
باسلام وخسته نباشیدخدمت شمادوستان عزیز . یه سوال داشتم .چه جوری میشه یه تایپیک ایجاد کرد .لطفا منو راهنمایی کنید با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط melode
باسلام وخسته نباشیدخدمت شمادوستان عزیز . یه سوال داشتم .چه جوری میشه یه تایپیک ایجاد کرد .لطفا منو راهنمایی کنید با تشکر
عزیزم امکان ایجاد تاپیک در سطح دسترسی کاربران نیست .
شما ببین موضوعی که راجع بهش مطلب داری ، به کدوم یکی از سرفصلهای سایت میخوره و به مدیر اون بخش پیغام خصوصی بزنید . اگر تاپیک مرتبط وجود داشت ایشون شما رو راهنمایی می کنند . اگر نه که بررسی می کنند و در صورت لزوم تاپیک جدید رو برای شما باز می کنند .
-
سلام مدیران عزیز و زحمتکش مامی سایت. من از طریق نینی سایت با این سایت مفید آشنا شدم و خیلی از مطالبش استفاده میکنم بخصوص آشپزی و بیشتر از همه کیکها و شیرینیهای خیلی خیلی خوبتون. خسته نباشید و پاینده باشید.
اینکه کاربرها خودشون نمی تونن تاپیک ایجاد کنن درسته که ممکنه اولش خیلی به مذاق خوش نیاد ولی باعث میشه هم مطالب تکراری ایجاد نشه و هم اینکه ..... با عرض پوزش سایت تبدیل به حمام عمومی نشه.... بازهم اگه ادبیاتم تند بود عذر میخوام.
من می خواستم خواهش کنم اگر امکانش باشه یک انجمن با نام لوازم خانگی ایجاد بشه و همه در مورد لوازم خانگی و به ویژه لوازم برقی که دارن، مارکش، کاربردش، اینکه اصلا به دردشون خورده یا نه و به طور کلی ریوویو (review) در مورد لوازم خانگی بتونن نظر بدن. اینطوری وقتی می خواهیم یک لوازم برقی بخریم اولا می فهمیم اصلا واقعا به دردمون می خوره و آیا تبلیغاتش با واقعیتش یکیه؟ و دوم اینکه اگه خواتسیم بخریم چه مارکی رو بخریم. ممنونم
راستی من توی سایت alexa رفتم که رنکینگ مامی سایت رو ببینم. چرا در کلمات جستجوی سایت آشپزی و شیرینی پزی رو قرار نمیدین؟ خیلی از دوستای من که دنبال سایت خوبی مثل مامی سایت بودن اصلا با سرچ پیداش نمی کنن مگر با سرچ اسم غذا یا شیرینی خاص. بخصوص در جستجوی اول. من اینجا رو بهشون معرفی کردم و اونا هم خیلی خوششون اومد.
امیدوارم همیشه موفق باشین
-
مهرنوش88 عزیز
فکر می کنم فعلا این تاپیک بتونه نیاز کاربران رو رفع کنه . نظریات گوناگون دوستان کاربر در مورد تخصصی تر کردن این نوع تاپیکها در دست بررسی است .
viewtopic.php?f=155&t=1957
-
در مورد خريد از شهرهاي ديگه راهنمايي جايي نداريم . مثل قشم . بندر ؟
-
ميشه يه مبحث در مورد پاستيل بذارين؟ اينكه چجوري درست مي شه و نحوه تزئين و .........
-
شیدا جون اون تاپیکی که شما لینکش روز گذاشتین رو دیدم ولی اونجا خیلی شلوغه و همه در مورد همه لوازم توضیح دادن و اگر کسی بخواد دنبال یک وسیله بگرده باید از اول تا آخر تاپیک رو بخونه و شاید اصلا به جواب نرسه. منظور من و انجمنی بود که برای لوازم مختلف تاپیکهای جدا داشته باشه. یعنی مثل انجمن شیرینی پزی، که برای کیک و شیرینی و دسر تاپیکهای مختلفی داره این تاپیک هم برای مثلا لوازمی که تبلیغاتش زیاده، مثلا توتال کور، مثلا بخارشور و غیره جداگونه تاپیک داشته باشه تا بشه بهتر نظرات بقیه رو دونست.
متشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط cma
در مورد خريد از شهرهاي ديگه راهنمايي جايي نداريم . مثل قشم . بندر ؟
عزیزم من ساکن بندرم و چند سال هم دانشجوی قشم بودم.سئوال داشتی در خدمتم. http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/uuuuu.gif
-
با سلام و خسته نباشید به مامی و بقیه دوستان گرامی و عزیز
سایت تقریبا میشه گفت خیلی چزهای مفید و لازم و واجب برای هر خانمی رو داره الا یک چیز که از قلم افتاده و به نظر من جاش خیلی خالیه
و اون هم قسمت پزشکی و مسایل مربوط به ناراحتی و بیماریهای زنان و حتی روانشناسی و مشکلات زنان هستش
خصوصا بیماری های جسمی که پرداختن به اون از واجباته و اینجا میشه مسایلی رو عنوان کرد با کسایی که سواد حل این نوع مشکلات رو دارن
که شاید بازگو کردن اون مشکل برای خیلی از خانم های عزیزبه صورت حضوری کمی سخت باشه
به هر حال باز هم از سایت خوب و پرفکتتون تشکر میکنم.
زنده باشی مامی جان
-
بانوی عزیز اون قسمت هم جا نیفتاده
در مورد بیماریهای زنان تاپیکهای مختلفی داریم و دوستان ماما مثل parmin یا ندا گلی دارن کمک می کنند . همینطور عفیفه عزیز که پزشک هستند .
اگر این مباحث خیلی فعال نبوده ، صرفا به این دلیل بوده که این دوستان هم نمی تونستند بیش از این برای این مباحث وقت بذارند . دنبال فرد متخصصی هستیم که بتونیم مسوولیتهای اون تاپیکها رو بهشون بسپاریم .
اما تو مبحث روانشناسی که ستاره عزیز که خودشون در این زمینه تحصیل کردند دارن همه جوره و به طور فعال به دوستان کمک می کنند . تو اون بخش تا حالا مشکلی نبوده واقعا .
-
چرا بخش کارگاه شیرینی های نوروزی دستور شیرینی هارو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فقط عکسشون هست...........
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط artemis16
چرا بخش کارگاه شیرینی های نوروزی دستور شیرینی هارو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فقط عکسشون هست...........
آرتمیس عزیز
در این مدتی که توی مامی سایت عضو شدی پرسش هات رو دنبال کردم و متوجه شدم اکثر این پرسش ها به دلیل بی دقتی و نخواندن کامل پست ها برات پیش میاد.
ازت خواهش می کنم قبل از پرسیدن هر سوالی مطالب رو با دقت بخون! اگه جوابت رو پیدا نکردی از امکان جستجو استفاده کن و اگه در این صورت هم به جواب نرسیدی سوالت رو مطرح کن
ما همه اینجا هستیم تا به هم کمک کنیم اما هیچ کدوممون وظیفه ای برای پاسخ دهی نداریم! وقتی سوال رو مطرح می کنی منتظر جواب بمون( نه 10 دقیقه!!!) اگه کسی اون سوال رو ببینه و جوابش رو بدونه حتما جواب می ده در غیر این صورت هر چقدر هم سوال رو تکرار کنی به جواب نمی رسی!!
متاسفانه مجبورم همین جا اعلام کنم سوالات تکراری اسپم محسوب شده و حذف خواهند شد!
و اما جواب این سوالت
اگه دقت کرده بودی می دیدی که زیر تصاویر نوشته شده دستور به زودی!!!! و جواب سوالت رو می گرفتی
در ثانی در اولین پست اون کارگاه نوشته شده فقط دوستانی که در زمینه شیرینی پزی تبحر دارند دستورات پیشنهادی رو امتحان کنند!!! این هم پاسخ بقیه سوالاتی که در مورد دستورات کارگاه برات پیش اومده( یا پیش خواهد اومد)!!!
بعد از اجرا شدن دستورات توسط اعضای فعال دستور اصلاح شده با توضیحات کامل توی مباحث خودش گذاشته می شه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط najma
نقل قول:
نوشته اصلی توسط artemis16
آرتمیس عزیز
در این مدتی که توی مامی سایت عضو شدی پرسش هات رو دنبال کردم و متوجه شدم اکثر این پرسش ها به دلیل بی دقتی و نخواندن کامل پست ها برات پیش میاد.
ازت خواهش می کنم قبل از پرسیدن هر سوالی مطالب رو با
دقت بخون! اگه جوابت رو پیدا نکردی از امکان
جستجو استفاده کن و اگه در این صورت هم به جواب نرسیدی سوالت رو مطرح کن
ما همه اینجا هستیم تا به هم کمک کنیم اما هیچ کدوممون وظیفه ای برای پاسخ دهی نداریم! وقتی سوال رو مطرح می کنی منتظر جواب بمون( نه 10 دقیقه!!!) اگه کسی اون سوال رو ببینه و جوابش رو بدونه حتما جواب می ده در غیر این صورت هر چقدر هم سوال رو تکرار کنی به جواب نمی رسی!!
متاسفانه مجبورم همین جا اعلام کنم سوالات تکراری اسپم محسوب شده و حذف خواهند شد!
و اما جواب این سوالت
اگه دقت کرده بودی می دیدی که زیر تصاویر نوشته شده دستور به زودی!!!! و جواب سوالت رو می گرفتی
در ثانی در اولین پست اون کارگاه نوشته شده فقط دوستانی که در زمینه شیرینی پزی تبحر دارند دستورات پیشنهادی رو امتحان کنند!!! این هم پاسخ بقیه سوالاتی که در مورد دستورات کارگاه برات پیش اومده( یا پیش خواهد اومد)!!!
بعد از اجرا شدن دستورات توسط اعضای فعال دستور اصلاح شده با توضیحات کامل توی مباحث خودش گذاشته می شه
میخواستم بدونم یعنی من اشتباه کردم واسه شیرین هایی که درست کردم و گذاشتم چون منم واقعیتش برای اولین بار بود که داشتم شیرینی میپختم و تجربه ای نداشتم اگه لازمه حذفش کنید چون قسمت ابتدایی پستو فراموش کرده بودم.
-
نه عزیزم
شما در اولین اقدام مثل یک شیرینی پز حرفه ای وارد شدید! :دی
دست گلت درد نکنه، خیلی هم کار خوبی کردی
-
ممنون نجمای عزیز........بخشید دیگه.......آره الان دیدم.....پس به درد من اون دستورا نمیخوره که تازه کارم.........من هر چی هم از جستجو استفاده میکنم میگه وجود نداره......بلد نیستم یعنی؟؟؟؟؟چطوری پیدا کنم چیزایی که میخوامو؟؟؟؟؟؟؟
-
در باره پتینه روی دیوار و ظروف اگه تاپیکی باز شود خیلی مورد استفاده واقع می شود با تشکر
-
سلام.
من یکی از کاربران قدیمی نی نی سایت هستم . بنا به اشکالات و ضعف های شدید و عمیق مدیریت نی نی سایت تصمیم به ترک اونجا گرفتم اما 2 تاپیک داریم که واقعا خوب و مفیده و بعضی از دوستان مامی سایت هم درش شرکت کرده اند .میخواستم ببینم اگر امکانش هست مطالب و مکقالاتش ر.و به اینجا منتقل کنم و اون تاپیک رو حذف کنم از اون سایت
1. تلویزیون مهمترین مانع رشد خلاقیت, بیاید به بچه هامون بازی گروهی یاد بدیم. * شامل مقالاتی در باب مضرات تلویزیون برای خردسالان و پیشنهاداتی برای بازی بچه ها در انواع رده ی سنی.
2- امروز برای کی دعا کنیم؟ این یکی از پر مخاطب ترین تاپیک های سایته . هر روز برای دیگران دعای گروهی میکنیم و راس ساعت خاص ذکر میگیم. امکانش هست این تاپیک رو اینجا داشته باشیم تا من و چند تا از اعضای قدیمی نی نی سایت برای همییییییییییییییییییییییی شه از اون سایت نقل مکان کنیم به اینجا؟
پیشاپیش ممنونم از پاسختون
-
مسیحا عزیز درخواست شماره یک شما رو فیروزه و یا بهار عزیز بررسی می کنند و بهتون جواب میدن .
برای درخواست دومتون باید منتظر نظر مدیر ارشد بمونیم .
ممنون از پیشنهاداتت .
-
سلام من می خواستم یه تاپیک ایجاد کنم وتوی اون مطالب خواندنی جالب و کوتاه و عکسهای جالب قرار بدهم لطفا کمکم کنید تا این تاپیک رو ایجاد کنم و
بگویید چطور باید این کار رو انجام بدهم
باتشکر http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/wwwww.gif
در ضمن من هم مثل مسیحا جون از کاربران فعال نی نی سایت هستم
که به دلیل ضعف مدیریت تصمیم گرفتم به همراه دوستانم به این سایت نقل مکان کنیم و یه تاپیک فعال و پر بار و پر بازدید اونجا دارم به نام گوناگون من می خواهم همون کار تاپیکم رو اینجا انجام بدم و اگر امکانش هست اون رو به اینجا منتقل کنم
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مسیحا
سلام.
1. تلویزیون مهمترین مانع رشد خلاقیت, بیاید به بچه هامون بازی گروهی یاد بدیم. * شامل مقالاتی در باب مضرات تلویزیون برای خردسالان و پیشنهاداتی برای بازی بچه ها در انواع رده ی سنی.
من این تاپیک رو دیدم و خیلی دوستش داشتم. خیلی خوب میشه اینجا هم داشته باشیم. البته سرچ کردم یه چیزی یافتم. آیا میشه این تو گذاشت؟
http://www.mamisite.com/forum/viewto...A9%D8%A7%D9%86
-
منتظر میمونم :)
اگر جواب هر دو مثبت باشه من و تعدادی از نی نی سایتی ها به اینجا کوچ میکنیم . همه فقط منتظر جواب هستیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مسیحا
منتظر میمونم :)
اگر جواب هر دو مثبت باشه من و تعدادی از نی نی سایتی ها به اینجا کوچ میکنیم . همه فقط منتظر جواب هستیم
مسیحا عزیز
همونطور که ماریای خوبمون راهنمایی کردند شما میتونید مطالب مربوط به بازیهای کودکان رو که بازیهای گروهی هم شاملش میشه تو این تاپیک بگذارید :
http://www.mamisite.com/forum/viewtopic.php?f=80&t=680
بخش مضرات تلویزیون بصورت جداگانه بررسی میشه و نتیجه متعاقبا اعلام میشه .
پیشنهاد دوم هم همینطور .
-
شیدا جون در مورد تاپیک جستجو و بازنگری (review) لوازم منزل اون تاپیکی که شما لینکش روز گذاشتین رو دیدم ولی اونجا خیلی شلوغه و همه در مورد همه لوازم توضیح دادن و اگر کسی بخواد دنبال یک وسیله بگرده باید از اول تا آخر تاپیک رو بخونه و شاید اصلا به جواب نرسه. منظور من انجمنی بود که برای لوازم مختلف تاپیکهای جدا داشته باشه. یعنی مثل انجمن شیرینی پزی، که برای کیک و شیرینی و دسر تاپیکهای مختلفی داره این تاپیک هم برای مثلا لوازمی که تبلیغاتش زیاده، مثلا توتال کور، مثلا بخارشور و غیره جداگونه تاپیک داشته باشه تا بشه بهتر نظرات بقیه رو دونست و بعد تصمیم به خرید اونها گرفت.
متشکر
-
ممنونم از راهنماییتون
تاپیک نی نی سایتمون که راجع به بازی بود رو منتقل کردم به اینجا
viewtopic.php?f=80&t=680&p=356878#p356878
و منتظرم تاپیک دعا هستم
-
سلام. من خیلی وقته اینجا عضوم اما تا حالا پستی نذاشتم. یعنی اینجا اینقدر مرتبه که هروقت خواستم پست بذارم ترسیدم اینجا بهم بریزه! http://www.mamisite.com/forum/riched.../YahooIM/4.gif الان شرایطی پیش اومده که دارم از نی نی سایت به اینجا اسباب کشی میکنم. اونجا تاپیکی داشتم تحت عنوان از دست و زبان که براید کز عهده شکرش به در اید! که همه تشکرهای ویژه خودشون از خدا رو مینوشتن. میشه اینجا هم این تاپیک رو داشته باشم؟ در کدوم قسمت؟ ممنون میشم راهنماییم کنین.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مهرنوش88
شیدا جون در مورد تاپیک جستجو و بازنگری (review) لوازم منزل اون تاپیکی که شما لینکش روز گذاشتین رو دیدم ولی اونجا خیلی شلوغه و همه در مورد همه لوازم توضیح دادن و اگر کسی بخواد دنبال یک وسیله بگرده باید از اول تا آخر تاپیک رو بخونه و شاید اصلا به جواب نرسه. منظور من انجمنی بود که برای لوازم مختلف تاپیکهای جدا داشته باشه. یعنی مثل انجمن شیرینی پزی، که برای کیک و شیرینی و دسر تاپیکهای مختلفی داره این تاپیک هم برای مثلا لوازمی که تبلیغاتش زیاده، مثلا توتال کور، مثلا بخارشور و غیره جداگونه تاپیک داشته باشه تا بشه بهتر نظرات بقیه رو دونست و بعد تصمیم به خرید اونها گرفت.
متشکر
مهرنوش عزیز این درخواست قبلا توسط دوستان دیگه ای مطرح شده بود و مدیریت فراموشش نکردند .
برای ایجاد ساختار منظم طبق جدول صفحه اول سایت نیاز به زمان بیشتر و برنامه ریزی مناسب هست . قطعا این مورد به سال 90 کشیده میشه چون اینور سال مدیر ارشد هم مثل همه ما سرش خیلی شلوغه و اون یکی مدیر ارشد هم در سفر :)
فراموش نکردیم این قضیه رو ولی فرصتش نیوده تا حالا . حتما تو سال 90 این تقسیم بندیها انجام میشه و تاپیکهای مورد نظر در اختیار دوستان قرار میگیره .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نی نی طاها
سلام. من خیلی وقته اینجا عضوم اما تا حالا پستی نذاشتم. یعنی اینجا اینقدر مرتبه که هروقت خواستم پست بذارم ترسیدم اینجا بهم بریزه!
http://www.mamisite.com/forum/riched.../YahooIM/4.gif الان شرایطی پیش اومده که دارم از نی نی سایت به اینجا اسباب کشی میکنم. اونجا تاپیکی داشتم تحت عنوان از دست و زبان که براید کز عهده شکرش به در اید! که همه تشکرهای ویژه خودشون از خدا رو مینوشتن. میشه اینجا هم این تاپیک رو داشته باشم؟ در کدوم قسمت؟ ممنون میشم راهنماییم کنین.
نی نی طاها عزیز
اولا که چرا میترسی :) برفرض هم که بهم بریزه . فوقش بهت تذکرمیدیم دیگه :))) گواهینامه ات رو که باطل نمی کنیم !!!
و اما در مورد تقاضای شما
عزیزم ضرورت نیاز این نوع تاپیکهای عمومی باید مورد بررسی بیشتری قرار بگیره چون نمونه های مشابه زیاد میشه و آرخش می بینیم که چند تا تاپیک با اهداف مختلف در نهایت دارن یه روند رو طی می کنند .
به روی چشم
تاپیک درخواستی شما هم بررسی میشه و نتیجه رو بهتون اطلاع میدیم . فقط بدون که طول میکشه به همون دلایلی که در بالا ذکر شد .
-
ممنون. نه دیگه ترسم ریخت. http://mamisite.com/forum/images/smilies/yyyyy.gif منتظر جواب میمونم. و البته یاداوری کنم که این تاپیک خیلی تاپیک مثبت و شادی بود!
-
سلام خانوم ها
عذر میخوام
یه تایپیک توی بخش انجمن همشهری ها به اسم قزوینی ها هم راه بندازید...من میخواهم همشهری هام رو توی
تایپیک رو پیداکنم!
موچکلم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lmehrad
سلام خانوم ها
عذر میخوام
یه تایپیک توی بخش انجمن همشهری ها به اسم قزوینی ها هم راه بندازید...من میخواهم همشهری هام رو توی
تایپیک رو پیداکنم!
موچکلم!
بفرمایید
viewtopic.php?f=135&t=4213
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مسیحا
سلام.
2- امروز برای کی دعا کنیم؟ این یکی از پر مخاطب ترین تاپیک های سایته . هر روز برای دیگران دعای گروهی میکنیم و راس ساعت خاص ذکر میگیم. امکانش هست این تاپیک رو اینجا داشته باشیم تا من و چند تا از اعضای قدیمی نی نی سایت برای همییییییییییییییییییییییی شه از اون سایت نقل مکان کنیم به اینجا؟
مسيحاي عزيز يه مبحث مرتبط داشتيم كه مي توني اونجا ادامه بدي
http://www.mamisite.com/forum/viewto...t=2361&start=0
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مسیحا
سلام.
من یکی از کاربران قدیمی نی نی سایت هستم . بنا به اشکالات و ضعف های شدید و عمیق مدیریت نی نی سایت تصمیم به ترک اونجا گرفتم اما 2 تاپیک داریم که واقعا خوب و مفیده و بعضی از دوستان مامی سایت هم درش شرکت کرده اند .میخواستم ببینم اگر امکانش هست مطالب و مکقالاتش ر.و به اینجا منتقل کنم و اون تاپیک رو حذف کنم از اون سایت
مسیحا عزیز الان که میخواستم مبحث " کودک و تلویزیون " رو ایجاد کنم دیدم که خوشبختانه این مبحث از قدیم الایام موجود بوده و سعیده عزیز این مورد رو شروع کرده بودند .
ترجیح دادیم که سرفصل کلی باشه تا هم فواید و هم مضرات تلویزیون یکجا بررسی بشه تا مطالب کاملتری بهمون بده .
از شما و سایر دوستان همراهتون خواهش می کنم فعالیتتون رو تو این مبحث ادامه بدید .
viewtopic.php?f=80&t=684
-
سوال های من رو به پای بی سوادیم از کار با مامی سایت بگذارید :)
اینجا امکان داشتن کلوب های خصوصی را داریم یا خیر؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مسیحا
سوال های من رو به پای بی سوادیم از کار با مامی سایت بگذارید :)
اینجا امکان داشتن کلوب های خصوصی را داریم یا خیر؟
در حال حاضر خیر ... !!!
-
سلام توبخش همشهریها یه تاپیک هم برای زاهدانیها بذارید آخه ما گناهی نداریم
میخوام ببینم چندتا همشهریه مامی سایتی دارم...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ROZE ABI
سلام توبخش همشهریها یه تاپیک هم برای زاهدانیها بذارید آخه ما گناهی نداریم
میخوام ببینم چندتا همشهریه مامی سایتی دارم...
چشممممممم http://mamisite.com/forum/images/smilies/wwwww.gif
همشهریاتون تا حالا درخواست نکرده بودن آخه . شما اولین نفری . بهت تبریک میگم :)
بفرمایید داخل viewtopic.php?f=135&t=4221
-
سلام و خسته نباشید
من تازه امروز با این سایت اشنا شدم عجب سایته خوبیه
یه درخواست داشتم
میخواستم اگه میشه واسم عکس روسری بزارید عکس روسری ساتن رو میخوام
روسری خودتون باشه مهم نیست دست دوم هم باشه مهم نیست فقط روسری ساتن میخوام
میخوام بخرم
اگه دوستان لطف کنن واسم عکساشونو بزارن ممنون میشم http://mamisite.com/forum/images/smilies/ppppp.gif
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط zibaba
سلام و خسته نباشید
من تازه امروز با این سایت اشنا شدم عجب سایته خوبیه
یه درخواست داشتم
میخواستم اگه میشه واسم عکس روسری بزارید عکس روسری ساتن رو میخوام
روسری خودتون باشه مهم نیست دست دوم هم باشه مهم نیست فقط روسری ساتن میخوام
میخوام بخرم
اگه دوستان لطف کنن واسم عکساشونو بزارن ممنون میشم
http://mamisite.com/forum/images/smilies/ppppp.gif
زیبابا نازنین به جمع ما خوش آمدید
امیدوارم در کنار هم از تجربیات شما هم بهره مند بشیم
عزیزم با پوزش من دقیقا متوجه درخواست شما نشدم
اما ممکنه این به کارتون بیاد
مدلهای ساتن هم در صفحاتش داره
پایدار باشیدhttp://mamisite.com/forum/images/smilies/yhnhn.gif
http://mamisite.com/forum/viewtopic.php?f=72&t=1112
-
از ادرسی که دادی ممنون
اما من روسری خودمونی میخوام نه اینا من روسری که خودمون استفاده میکنیم رو میخوام
روسری ساتن خانوما رو میخواستم اگه میشه عکس بگیرن ازش بزارن اینجا تا من ببینم هم با سلیقه ها اشنا میشم هم اگه واسه فروش بزارن من میخرم
اخه این روسری هایی که انلاین هست اولا که بی نهایت گرون میدن دوما که فکر نمیکنم هیچ کس اونا رو بزاره یه جورین http://mamisite.com/forum/images/smilies/loveeee.gif
میخواستم اگه میشه یه عکس از روسری هاتون البته ترجیحا ساتن باشه بگیرید و اینجا بزارید اگر هم واسه فروش میزارید که اگه خوشم بیاد بهتون میگم
( اخه یه جا تو این سایت دیدم یه خانومی یه روسری واسه فروش گذاشته بود هر چی هم پیام دادم جواب نداد )
ممنون از سایت خوبتون و موفق و پیروز باشید --- راستی سال نوی خوبی برای همه ی شما ارزومندم
خدا نگهدار
-
-
دوست جونای مامی سایتی سال نو مبارک . امیدوارم سال خوبی برای شما باشه . منم یک چند وقتیه که عضوم و تنهاییمو با شما قسمت میکنم . مدیران عزیز میخواستم بپرسم که آیا ایجاد مبحث مروارید بافی ایده خوبیه ؟ من مدلها و طرز بافت رو میتونم بذارم و در زمینه منجوق بافی و ملیله و ... هم دستی دارم . منتها زودتر از 4 - 5 ماه دیگه نمیتونم شروع کنم. اگر که همچین مطلبی نیست ( که ایشاا... اشتباه نمیکنم و نیست) لطفا خبرم کنید تا منم واسه چند ماه دیگه آماده باشم . سایتتون عالیه میبوسم همتونو هزااااااااااااااااااااااا ااااار تاhttp://mamisite.com/forum/images/smilies/yhnhn.gif
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط parastoo_gn
دوست جونای مامی سایتی سال نو مبارک . امیدوارم سال خوبی برای شما باشه . منم یک چند وقتیه که عضوم و تنهاییمو با شما قسمت میکنم . مدیران عزیز میخواستم بپرسم که آیا ایجاد مبحث مروارید بافی ایده خوبیه ؟ من مدلها و طرز بافت رو میتونم بذارم و در زمینه منجوق بافی و ملیله و ... هم دستی دارم . منتها زودتر از 4 - 5 ماه دیگه نمیتونم شروع کنم. اگر که همچین مطلبی نیست ( که ایشاا... اشتباه نمیکنم و نیست) لطفا خبرم کنید تا منم واسه چند ماه دیگه آماده باشم . سایتتون عالیه میبوسم همتونو هزااااااااااااااااااااااا ااااار تاhttp://mamisite.com/forum/images/smilies/yhnhn.gif
سال نوی شما هم مبارک
یک مبحث کار با منجق و مهره کریستال داریم
viewtopic.php?f=67&t=2913
مروارید بافی هم شاید همون جا باشه خوبه. اگه لازم بود مبحث جدید باز میکنیم.
موچکرم
با آرزوی موفقیت روز افزون شما http://mamisite.com/forum/images/smilies/yhnhn.gif
-
ميگم انجمن کامپيوتر داير نميشه ؟
-
سلام من یه سوپ کرفس خوشمزه بلدم که جایی توی سایت اونو ندیدم. میشه یه جایی براش پیدا کنین؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آسمون
سلام من یه سوپ کرفس خوشمزه بلدم که جایی توی سایت اونو ندیدم. میشه یه جایی براش پیدا کنین؟
عزیزم این تاپیک را براتون باز کردم . لطفا دستور کامل و عکستون رو اینجا بذارید .
viewtopic.php?f=18&t=4228
-
میشه لطفا یه مبحث برای تم تولد با کفش دوزک باز کنید؟
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط parastoo kavir
دوست عزیز مبحث ویترای در حال حاضر موجود هست .
viewtopic.php?f=61&t=2702&start=0
شاید اگر مراحل کار به اندازه کافی گویا نیست ، دوستان هنرمند بتونند تو همون مبحث آموزش رو یکم ریزتر کنند تا برای همه قابل استفاده باشه .
در حال حاضر فکر کنم بهتر باشه قسمتهای اولیه مبحث رو بخونید و سوالهاتون رو مطرح کنید تا به آموزش جزئی تر ویترای کمک کنه .
ممنون
-
سلام به مدیر جونها
چطورین د وست جونها؟ http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/grin.gif
بوسس
بعد از مبحث بسیار موفق تقویم....یه مبحث دیگه میخوام اگه بشه........در مورد درست کردن گیفت و کارت تولد و کارت دعوت.......
اگه مدیرا لطف بکنن
و بعدشم ساپورت بکنن......من که مدیر نیست بتونم اسپم هارو پاک کنم....مدیری اونجا سرکشی نکنه پر اسپم میشه و به هیچ دردی نمیخوره تایپیک
ممنون میشمممممممممممممممممممممم مممم
-
سلام مدیر جونای گلم خسته نباشید http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/ppppp.gifمیشه یه قسمت رو باز کنید من غذاها و خوراکیهای کاشان رو توش معرفی کنم و یاد بدم http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/mkjnhb.gif
-
سلام عزیزان خسته نباشید
میشه تو زیر گروه آشپزی یک بحثی باز کنید درباره(غذا در هنر وادبیات ) در این بحث خیلی حرف برای گفتن هست درباره فلسفه اشپزی و بازتاب اون در روابط انسانی و..........
.من یک ساله دارم برای روزنامه غذا فیش برداری میکنم .اما دوست دارم اینجا شروع کنم چون با خواننده های روزنامه که به اندازه مامی سایتی ها ارتباط ندارم
از توجهتون ممنونمhttp://mamisite.com/forum/images/smilies/ppppp.gif
-
نقل قول:
دوست گلم ما همین الانشم برای استان اصفهان مبحث داریم شما میتونید اونجا غذاهاتونو آموزش بدید. منتظر غذاهای کاشانی هستیم . http://mamisite.com/forum/images/smilies/poikujy.gif
viewtopic.php?f=23&t=386
-
-
سلام اگر امکان دارد مبحثی در رابطه با آشپزی بدون روغن وتجارب دوستانی که انواع خورش وخوراک و...... بدون روغن درست کرده اند باز کنید .با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط deli50
سلام اگر امکان دارد مبحثی در رابطه با آشپزی بدون روغن وتجارب دوستانی که انواع خورش وخوراک و...... بدون روغن درست کرده اند باز کنید .با تشکر
دوست عزیز ما چنین مبحثی رو تو انجمن "آشپزخونه ی رژیمی" داریم:
viewtopic.php?f=142&t=1727
نقل قول:
شیدا جون ممنونم ازت که راهنمایی کردی ولی آخه آموزش نکته به نکته میخوام عزیزم
دوست عزیز، همونطور که شیدای نازنین توضیح دادن مبحث "ویترای، هنرنقاشی روی شیشه" اختصاصا برای آموزش هنر ویترای توی سایت وجود داره، دوستان راهنماییهای خیلی مفیدی در اون قسمت دارن، آموزشهای اولیه و کلی و تو بعضی موارد جزئی هم تو این مبحث موجوده، بقیه ش دیگه بر می گرده به تجربه ای که با تمرین کردن به دست میاد و سوالات ریزتری که حین کار به نظرتون میاد و می تونین اونجا مطرح کنین.
موفق باشین:)
-
سلام . جايي در سايت آموزش ساخت لانه پرنده رو داريم . توي نت هر چي سرچ ميکنم نميتونم پيدا کنم . کمک .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط cma
سلام . جايي در سايت آموزش ساخت لانه پرنده رو داريم . توي نت هر چي سرچ ميکنم نميتونم پيدا کنم . کمک .
اگه منظور در کاردستی هست، اینجا من قبلا دیده بودم یه مدلشو که با کاموا هست :
viewtopic.php?p=60379#p60379
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fedra
سلام عزیزان خسته نباشید
میشه تو زیر گروه آشپزی یک بحثی باز کنید درباره(غذا در هنر وادبیات ) در این بحث خیلی حرف برای گفتن هست درباره فلسفه اشپزی و بازتاب اون در روابط انسانی و..........
.من یک ساله دارم برای روزنامه غذا فیش برداری میکنم .اما دوست دارم اینجا شروع کنم چون با خواننده های روزنامه که به اندازه مامی سایتی ها ارتباط ندارم
از توجهتون ممنونم
http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/zzzzz.gifچرا جوابمو ندادید؟http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/sssss.gif
-
http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/wwwww.gifبا سلام و خسته نباشيد بسيار زياد به شما مديران عزيز و تمامي دستندركاران عزيز كه واقعا زحمتهاي زيادي براي اين سايت بينظير ميكشين
اگه جاش باشه و صلاح باشه مبحثي با نام سنگهاي نيمه قيمتي و قيمتي تو قسمت جواهرات باز كنين
با تشكر فراوان
-
با اجازتون می خواستم آموزش سرمه دوزی تو این سایت بزارم ؟ اگه میشه راهنماییم کنین ممنون میشم
-
دوستان گلم همه پیشنهادات شما بررسی می شه و به زودی پاسخ دهی خواهد شد
تاخیرات احتمالی مربوط به اولویت بندی طرح ها و کارهای اجرایی سایت می باشد
ممنون از حوصله شما
-
اگه میشه یه مبحث بزارین درمورد اموزش عکاسی مخصوصا عکس از غذا فکر کنم خیلی لازممون بشه
-
شیرین بیان جون این مبحث رو داریم
viewtopic.php?f=89&t=4200&start=0
-
با سلام به مدیران محترم مامی سایت/من درچندین سایت آشپزی خوب مثل مامی سایت عضوم ولی در اینجا تاپیک ایجاد کردن و آپلود عکس سخت است مثلاً روز منو خیلی خیلی راحت کاربر میتواند تاپیک جدید ایجاد کند.ولی مثل اینکه در اینجا چنین امکانی نیست یا من نتوانستم .چون میخواستم تاپیکی با عنوان خورش به آلو ایجاد کنم که متاسفانه نتوانستم.این مورد باعث میشود کاربر خسته شده و از آپلود عکسها و دادن دستورات جدید آشپزی منصرف شود چون همه مهندس کامپیوتر نیستند و خیلی از کاربران این سایت خانمهای محترمی هستند که شاید کار با کامپیوتر بخصوص کارهای اینچنینی برایشان امکان ندارد.اگر میخواهید کاربرانتان بیشتر وبیشتر شوند راههای کارکردن را سااده و ساده تر کنید وفرض کنید برای کسانی مراحل کار را برنامه ریزی میکنید که هیچ از کامپیوتر نمی دانند.مرسی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط (mitra)
با سلام به مدیران محترم مامی سایت/من درچندین سایت آشپزی خوب مثل مامی سایت عضوم ولی در اینجا تاپیک ایجاد کردن و آپلود عکس سخت است مثلاً روز منو خیلی خیلی راحت کاربر میتواند تاپیک جدید ایجاد کند.ولی مثل اینکه در اینجا چنین امکانی نیست یا من نتوانستم .چون میخواستم تاپیکی با عنوان خورش به آلو ایجاد کنم که متاسفانه نتوانستم.این مورد باعث میشود کاربر خسته شده و از آپلود عکسها و دادن دستورات جدید آشپزی منصرف شود چون همه مهندس کامپیوتر نیستند و خیلی از کاربران این سایت خانمهای محترمی هستند که شاید کار با کامپیوتر بخصوص کارهای اینچنینی برایشان امکان ندارد.اگر میخواهید کاربرانتان بیشتر وبیشتر شوند راههای کارکردن را سااده و ساده تر کنید وفرض کنید برای کسانی مراحل کار را برنامه ریزی میکنید که هیچ از کامپیوتر نمی دانند.مرسی
میترا جان
برای ایجاد تاپیک خیلی راحت میتونی اینجا درخواست بدی... پس از بررسی اگر ایجاد اون تاپیک لازم بود توسط مدیر اون انجمن یا ناظران کیفی یا مدیران ارشد ایجاد میشه
دستور خورشت را هم اینجا میتونی بذاری:
viewtopic.php?f=21&t=1284
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط raheL
با اجازتون می خواستم آموزش سرمه دوزی تو این سایت بزارم ؟ اگه میشه راهنماییم کنین ممنون میشم
راحله جان ... میتونی شروع کنی http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/wwwww.gif
viewtopic.php?f=61&t=4239&p=381687#p381687
-
اگه ميشه مبحثي بذاريد راجع به جهيزيه و تزئيناتش و كلا هرچي مربوط ميشه بهش.
خوج آل ميشمhttp://www.mamisite.com/forum/images/smilies/aaaaa.gif
-
سوگند جان
اگه از دکمه ی جستجوی سایت استفاده کنی زودتر به نتیجه میرسیا!!
یه مبحث کامل در این مورد داریم :
viewtopic.php?f=137&t=364
-
مرسي ترانه جون،دعوام نكن.
آخه توي انجمن ها گشتم پيدا نكردم.
-
ترانه جون اگه اين بار دعوام نمي كني بگم كه يه مبحث باشه واسه نام گذاري بچه ها. چون واقعا اين يكي و پيدا نكردم. :دي
-
سلام دستای گلتون درد نکنه میشه یه مبحث بذارید با موضوعه تو این فصل چی فریزریه؟وچطوری فریزریش کنم؟ممنونم از توجهتون
-
سلام . راستش من کلی داستان توی سیستمم دارم . می خواستم اگه صلاح بدونید اونا رو به هر صورت که بنظرتون بهتره تو یه تاپیک بذارم . حالا مثل یه سریال هر روز چند صفحه یا نه...
حتی میتونیم در مورد کتابها و اینکه از چه نویسنده ای بذاریم هم نظر خواهی کنیم و هربار اسم چندتا رمان یا هر نوع کتاب دبگه رو بدیم و به بیشترین درخواست عمل کنیم .داستان کوتاه هم میتونیم بذاریم. می دونم کتابهایی هست که تو بازار نایاب یا کمیابه . اینجوری شاید خیلی کتابها رو با کمک همک پیدا کنیم و بخونیم . نظرتون چیه؟
بازم ممنون
-
دوستای گلم حیف نیست که تو قسمت ادبیات تاپیکی مختص سهراب سپهری نداشته باشیم؟!
-
سلام . من می خواستم مبحث جدیدی به اسم مامانای شهریور 86 ایجاد کنم . هرچی گشتم دنبال کانون متولدین پیدا نکردم . آخه می خوام دوستای نی نی سایتی دوباره همه اینجا جمع بشیم . اگه امکانش هست راهنمایی ام کنید .ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAMI ARTIN &ANI
سلام . من می خواستم مبحث جدیدی به اسم مامانای شهریور 86 ایجاد کنم . هرچی گشتم دنبال کانون متولدین پیدا نکردم . آخه می خوام دوستای نی نی سایتی دوباره همه اینجا جمع بشیم . اگه امکانش هست راهنمایی ام کنید .ممنون
دوست عزیز متولدین ماه های هر سال بر اساس درخواستهای دوستان عزیز با هم ادغام شده و طبقه بندی جدید متولدین بر اساس سال تولد میباشد .
برای متولدین سال 86 شما میتونید از این تاپیک استفاده کنید :
viewtopic.php?f=48&t=4144
ضمن اینکه ایجاد تاپیک جدید در مامی سایت فقط در سطح دسترسی کادر مدیریت میباشد .
موفق باشید . http://mamisite.com/forum/images/smilies/mkjnhb.gif
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sogand70
ترانه جون اگه اين بار دعوام نمي كني بگم كه يه مبحث باشه واسه نام گذاري بچه ها. چون واقعا اين يكي و پيدا نكردم. :دي
دوست عزیز مبحث نامگذاری کودکان در سایت موجود است . با استفاده از دگمه جستجو میتونستی پیداش کنی http://mamisite.com/forum/images/smilies/grin.gif
viewtopic.php?f=144&t=968
-
شیدا جون فقط منو دوست نداری؟!!! پستمو خوندی؟
-
سلام به همگي
خوبين؟ بچه*ها كسي از cheftayebeh عزيزم خبر نداره؟؟ چرا سايتشو فيل*تر كردن؟؟؟!! چرا؟!! من هر روز ساعت 7صبح به اميد ديدن دستورات فوق العاده چف طيبه عزيزم مي يومدم سر كار.... الان يه مدته دچار افسردگي شدم.. خواهش مي*كنم اگه كسي خبري ازشون داره به من اطلاع بده؟؟ سايت جديدي راه*اندازي نكردن؟؟ توي مامي*سايت يه چف طيبه ديدم ولي مي*خوام ايميل يزنم بهشون جواب مي ده كه شما امكان ارسال ايميل به ايشون رو نداريد؟؟ شدم مثل يه تشنه لب دريا.. اصلا اين چف طيبه كه اينجا مي*زنه همون چف طيبه معروف خودمونه؟؟ مي*شه كمكم كنين... خواهش مي*كنم .... خواهش
اينم آدرس ايميلمه... [email protected] .... شما رو به خدا اگه خبري دارين به من بگين....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sara_behi
شیدا جون فقط منو دوست نداری؟!!! پستمو خوندی؟
سارا جون پستت رو خوندم همون روز عزیزم . سوال شما رو در مورد "سهراب سپهری" باید مدیر مبحث یعنی پاییز عزیز بررسی کنند .
در مورد فیلم و سریال جای بررسی بیشتر داره و متعاقبا نتیجه اعلام میشه .
-
مرسی شیدا جون . میشه یه تاپیک توی سوپها باز کنید برای سوپ کدو حلوایی بیچاره ی من که بی مسکن مونده؟
-
نقل قول:
مرسی شیدا جون . میشه یه تاپیک توی سوپها باز کنید برای سوپ کدو حلوایی بیچاره ی من که بی مسکن مونده؟
سارا جون بذار همینجا :
http://mamisite.com/forum/viewtopic....p=33611#p33611
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nehzatt45
سلام به همگي
خوبين؟ بچه*ها كسي از cheftayebeh عزيزم خبر نداره؟؟ چرا سايتشو فيل*تر كردن؟؟؟!! چرا؟!! من هر روز ساعت 7صبح به اميد ديدن دستورات فوق العاده چف طيبه عزيزم مي يومدم سر كار.... الان يه مدته دچار افسردگي شدم.. خواهش مي*كنم اگه كسي خبري ازشون داره به من اطلاع بده؟؟ سايت جديدي راه*اندازي نكردن؟؟ توي مامي*سايت يه چف طيبه ديدم ولي مي*خوام ايميل يزنم بهشون جواب مي ده كه شما امكان ارسال ايميل به ايشون رو نداريد؟؟ شدم مثل يه تشنه لب دريا.. اصلا اين چف طيبه كه اينجا مي*زنه همون چف طيبه معروف خودمونه؟؟ مي*شه كمكم كنين... خواهش مي*كنم .... خواهش
اينم آدرس ايميلمه...
[email protected] .... شما رو به خدا اگه خبري دارين به من بگين....
نهضت عزیز و سایر دوستانی که پی گیر کارها و وبلاگ طیبه عزیز هستید
وبلاگ طیبه جون ***** شده... آدرسش عوض نشده و وبلاگ جدیدی ندارند .
مطالب وبلاگ رو یا توسط ***** شکن و یا از طریق گوگل ریدر( به گفته خود طیبه عزیز) می تونید ببینید.
اگر از طریق گوگل ریدر هم نتونستید ببینید اطلاع بدید تا مطالب به روز شده رو روی پرتال مامی سایت بذاریم.
طیبه عزیز هدفش آموزش و انتقال تجربه ست و این اجازه رو به ما داده که مطالبش رو توی سایت بذاریم اما اگه راهی برای دسترسی به وبلاگش باشه بهتره که مطالب رو اونجا پی گیری کنید.
-
نجماجان درموردگوگل ريدرميشه لطفاراهنمايي كنيد.متشكرم
-
-
هيون عزيزانگارچاره اي جزقراردادن مطالب روي برتال سايت ندارين.(البته طبق فرمايش نجماجون)
-
نقل قول:
سلام . راستش من کلی داستان توی سیستمم دارم . می خواستم اگه صلاح بدونید اونا رو به هر صورت که بنظرتون بهتره تو یه تاپیک بذارم . حالا مثل یه سریال هر روز چند صفحه یا نه...
حتی میتونیم در مورد کتابها و اینکه از چه نویسنده ای بذاریم هم نظر خواهی کنیم و هربار اسم چندتا رمان یا هر نوع کتاب دبگه رو بدیم و به بیشترین درخواست عمل کنیم .داستان کوتاه هم میتونیم بذاریم. می دونم کتابهایی هست که تو بازار نایاب یا کمیابه . اینجوری شاید خیلی کتابها رو با کمک همک پیدا کنیم و بخونیم . نظرتون چیه؟
بازم ممنون
سلام سارا جون
راجع به کتابهای درخواستی ، 2 تا از دوستان از قبل درخواست دادن. به محض اینکه رمانشون تموم بشه درخدمتت هستم.
درمورد کتابهای نایاب فعلا در دست بررسی یه.
نقل قول:
دوستای گلم حیف نیست که تو قسمت ادبیات تاپیکی مختص سهراب سپهری نداشته باشیم؟!
اینم تاپیک سهراب
viewtopic.php?f=84&t=4248
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مامی پارسا
سلام به مدیر جونها
چطورین د وست جونها؟
http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/grin.gif
بوسس
بعد از مبحث بسیار موفق تقویم....یه مبحث دیگه میخوام اگه بشه........در مورد درست کردن گیفت و کارت تولد و کارت دعوت.......
اگه مدیرا لطف بکنن
و بعدشم ساپورت بکنن......من که مدیر نیست بتونم اسپم هارو پاک کنم....مدیری اونجا سرکشی نکنه پر اسپم میشه و به هیچ دردی نمیخوره تایپیک
ممنون میشمممممممممممممممممممممم مممم
خدمت سولماز خانم گل http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/mkjnhb.gif
viewtopic.php?f=89&t=4250&start=0
علت تاخیر تعیین محل مناسب برای این انجمن بود ....فعلا فعالیت خودتون رو توی این مبحث شروع کنید تا به زودی جای مناسبی برای این گونه مباحث در نظر گرفته بشه
تشکر از زحمات شما http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/yhnhn.gif
-
مدیران محترم سایت من در ص 5 درخواستی داشتم که ظاهرا دیده نشده و یا البته شاید هم در حال بررسیه می خواستم اگه امکان داره نتیجه شو اطلاع بدین.
ممنون از زحماتتون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nazanin
مدیران محترم سایت من در ص 5 درخواستی داشتم که ظاهرا دیده نشده و یا البته شاید هم در حال بررسیه می خواستم اگه امکان داره نتیجه شو اطلاع بدین.
ممنون از زحماتتون
نازنین جون اگر دقت کرده باشی مباحث مربوط به کودکان تو این مدت بین چند تا از دوستای گلمون - از لحاظ مدیریتی عرض می کنم - تقسیم شده . یعنی اینکه مبحث کودکان در حال بررسی بوده و داره شاخه شاخه میشه و موارد متفاوت از هم جدا میشه .
حالا !
در مورد درخواست شما علاوه بر اینکه قضیه به بخش کودکان مربوط میشه یه بار علمی هم داره که بسیار بسیار مهمه !
نمی خواستیم صرف باز کردن دو تا تاپیک در مورد بیماری کوچولوها و فقط بر اساس تجربه مامانای گل این وسط مشکل درست بشه . خودت مامانی دیگه ! میدونی که این تجربیات یه وقتا تا چه حدی استرس وارد می کنه به مامانی که بچه اش یه مریضی کوچولو گرفته .
پس به این نتیجه رسیدیم که اول لازمه به بعد علمی قضیه بپردازیم و بتونیم در لحظه قسمت علمی قضیه رو روشن کنیم . بعدش در ادامه به تجربیات برسیم و همه مامانا تجربه خودشونو بگن تا بلکه مشترکات به این طریق بتونه خاطر نگران یه مامان مریض دار رو راحت تر کنه .
به همین دلیل بوده که طولانی شده نازنینم :)
-
من یه پیشنهاد دارم.البته خودمم تا یه حد بسیار زیادی به این مبحث نیاز دارم.نمیدونم چجور منظورمو برسونم که به کسی بر نخوره و یه وقتی نگه مگه ما بی فرهنگیم؟ بعدشم باهام اینجوری بشه http://www.mamisite.com/forum/images...es/olololo.gif
میخواستم پیشنهاد بدم یه مبحثی باز بشه که توش درباره ی آداب معاشرت،آداب رفتار در مهمونی، آداب غذا خوردن،حتی آداب مهمانداری ، یا حتی نحوه ی خوردن میوه های مختلف توی مهمونی صحبت و تبادل تجربیات بشه (تعجب نکنید.خیلی وقتا پیش میاد که هممون شاید از ظرف میوه کیوی یا امثال اون رو برنداریم چون بنظرمون خوردنشون یخرده عذاب آوره) من خودم روی این چیزا خیلی زوم کردم. تا یه حدی هم به یه نکاتی پی بردم ولی خب اگر بازم چیزی بدست بیارم بنظرم ضرر نمیکنم.بازم اگه منظورمو بد رسوندم پیش پیش باباخشیدhttp://www.mamisite.com/forum/images/smilies/mkjnhb.gif
پ.ن: من الآن قیافه ی یه آدم تازه به دوران رسیده رو دارم چون شدم یه کاربر جدید و نمیدونم چرا اینقد خوشحالم؟! http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/ccccc.gif کسی میتونه بگه دلیل خوشحالیم چیه http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/ededed.gifhttp://www.mamisite.com/forum/images/smilies/ededed.gif
-
سلام عزيزان من يک روش براي پخت جوجه کباب بلدم که روي اجاق گاز تهيه ميشه وتقريبا" همون مزه جوجه روي زغالو ميده وزحمتش خيلي کمتره. لطفا" اگر صلاح ميدونيد يه مبحث براش باز کنيد.با تشکر http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/mkjnhb.gif
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ليلي*
سلام عزيزان من يک روش براي پخت جوجه کباب بلدم که روي اجاق گاز تهيه ميشه وتقريبا" همون مزه جوجه روي زغالو ميده وزحمتش خيلي کمتره. لطفا" اگر صلاح ميدونيد يه مبحث براش باز کنيد.با تشکر
دوست عزیز می تونی روش پختت رو تو این تاپیک بذاری:
viewtopic.php?f=24&t=1335
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بانو
امسال عید که اومدم اهواز رفتم اونجا. از اونجا کلی کلوچه های محلی خوزستان رو با خودم آوردم شیراز واسه سوغات. حالا هیچی واسه خودم نمونده. کم کم این آخرا داشتم واسه اونایی که سهم سوغات بودن نقشه میکشیدم ولی خب موفق نشدم. شما میتونید دستورشو بهم بدید؟ ممنون میشم. پیش پیش هم مرسی . اینم عکساشه:
و از نزدیک...
http://www.mamipic.com/image-3487_4D9AD5A1.jpg
فقط یه زحمت دیگه . اگه دستورشو گذاشتین یه پیغام شخصی بهم بدید و توی اون بهم بگید که دستور رو توی کدوم پست گذاشتید. بازم مرسی .بوووووووووووووووووووووس بووووووووووووووس
من یه دستور برای این کلوجه ها دارم میشه بگین تو کدوم تاپیک بزارم
-
[quote=beautiful_lie][quote="بانو":1mv2k870][/quote]
من یه دستور برای این کلوجه ها دارم میشه بگین تو کدوم تاپیک بزارم[/quote:1mv2k870]
[url="http://www.mamisite.com/forum/viewtopic.php?p=390463#p390463"]viewtopic.php?p=390463#p390463[/url]
-
[quote="بانو"]من یه پیشنهاد دارم.البته خودمم تا یه حد بسیار زیادی به این مبحث نیاز دارم.نمیدونم چجور منظورمو برسونم که به کسی بر نخوره و یه وقتی نگه مگه ما بی فرهنگیم؟ بعدشم باهام اینجوری بشه http://www.mamisite.com/forum/images...es/olololo.gif
میخواستم پیشنهاد بدم یه مبحثی باز بشه که توش درباره ی آداب معاشرت،آداب رفتار در مهمونی، آداب غذا خوردن،حتی آداب مهمانداری ، یا حتی نحوه ی خوردن میوه های مختلف توی مهمونی صحبت و تبادل تجربیات بشه (تعجب نکنید.خیلی وقتا پیش میاد که هممون شاید از ظرف میوه کیوی یا امثال اون رو برنداریم چون بنظرمون خوردنشون یخرده عذاب آوره)
من هم با این ایده بانو بسیار موافقم...خیلی وقتها در بسیاری از مهمونی ها میبینم که طرز پذیرایی مثل شروع سرو چایی و شیرینی ،نحوه برخورد با مهمانها و تعارف به آنها ،و....خالی از اشکال نیست..امیدوارم این ایده مورد توجه وعنایت مدیران قرار بگیره.. چرا که ما ودختران جوان (همسران آینده )به آن نیاز داریم..مرسی.. http://mamisite.com/forum/images/smilies/yhnhn.gif
-
SALAM MAN TAZE OZV SHODAM AGE BARATOON MAGHDOORE YE SAFHE RO BE AMOOZESHE ANVAE TARAK EKHTESAS BDIN. MERC AZ SHOMA AZIZANAM
-
SALAM MAN TAZE OZV SHODAM AGE BARATOON MAGHDOORE YE SAFHE RO BE AMOOZESHE ANVAE TARAK EKHTESAS BDIN. MERC AZ SHOMA AZIZANAM
-
سلام من تازه به جمع دوستان پیوستم می خوام عکس عروسکی که درست کردم رو براتون بگذارم تا ببینید اما بلد نیستم لطفا راهنمایی کنید. متشکرم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط huriaa
سلام من تازه به جمع دوستان پیوستم می خوام عکس عروسکی که درست کردم رو براتون بگذارم تا ببینید اما بلد نیستم لطفا راهنمایی کنید. متشکرم.
دوست عزیز خوش اومدی . اینجا رو بخون : viewforum.php?f=141
-
-
سلام دوستای خوبم.
مدیرای خوب مامی سایت،http://mamisite.com/forum/images/smilies/yhnhn.gif
من دوست دارم یک تاپیک در مورد معرفی ونقد و بررسی و کلا صحبت در مورد فیلم ها و سریال ها چه ایرانی و چه خارجی داشته باشیم.خودم هم خیلی از مطالبش رو تامین میکنم.میشه یک همچین تاپیکی داشته باشیم؟
با تشـــــــــــــــــــــــ ـــــــکر http://mamisite.com/forum/images/smilies/ppppp.gif
-
سلام.اگه می شه یه پست ایجاد کنین تا دوستان بتونن سایت های جالبی رو که میشناسن به همدیگه معرفی کنن.با عنوام "معرفی سایت های جالب"
ممنون
-
لطفا ، اگر براتون امکان داره. مدیران ارشد سایت عکس خودشون و بزارن دوست دارم عکساشون و ببینم.
-
سلام من تازه عضو شدم واقعا سایت پر محتوایی دارین فقط یه خواهش من مبحث مدلهای کت ودامنو دیدم واقعا خوشم اومد ای کاش یه مبحثی هم ایجاد کنین برای مدل لباسهایی که شیک و بروز باشن و هم اینکه نسبتا پوشیده باشن مثل تونیک برای مجالسی که نمیشه لباس باز پوشید چون واقعا نیاز دارم و تو اینترنت هم نتونستم چیزی پیدا کنم اگه هم قبلا ایجاد شده لطفا لینکشو برام بذارید
خیلی ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nini nana
سلام.اگه می شه یه پست ایجاد کنین تا دوستان بتونن سایت های جالبی رو که میشناسن به همدیگه معرفی کنن.با عنوام "معرفی سایت های جالب"
ممنون
گلم اگه منظورتو درست متوجه شده باشم باید بگم یه همچین مبحثی وجود داره و اینجاست
viewtopic.php?f=155&t=1955&start=0
ولی خب مدتهاست که بالا نیومده منظورم اینه که آپ نشده. آخه سایتای کاملی مثل مامی سایت کم پیدا میشهhttp://www.mamisite.com/forum/images/smilies/ededed.gif
-
این پست رو در قسمت "پیشنهادات کاربران برای مامی سایت" گذاشته بودم که بی جواب موند
گفتم شاید اینجا جای مناسبش باشه
من هربار که میام اینجا بر خودم واجب میدونم یک تشکر از مدیریت سایت و همکاران سایت انجام بدم.. چون عاشق مسئولیت پذیری آدمهام و وقتی جایی این مورد رو میبینم کیف میکنم
پیشنهادی که دارم اینه که به قسمت فرهنگ و ادب سایت، که الان شامل شعر و ادبیات، معرفی کتاب، گردشگری و زبان هست، قسمت سینما تئاتر رو هم اضافه کنید. واقعا جای چنین مبحثی خالی هست در این سایت
متشکرم و موفق باشید
-
منم با مبحثی که انوشه جان در پست همین صفحه گفتن موافقم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maman somi
این پست رو در قسمت "پیشنهادات کاربران برای مامی سایت" گذاشته بودم که بی جواب موند
گفتم شاید اینجا جای مناسبش باشه
من هربار که میام اینجا بر خودم واجب میدونم یک تشکر از مدیریت سایت و همکاران سایت انجام بدم.. چون عاشق مسئولیت پذیری آدمهام و وقتی جایی این مورد رو میبینم کیف میکنم
پیشنهادی که دارم اینه که به قسمت فرهنگ و ادب سایت، که الان شامل شعر و ادبیات، معرفی کتاب، گردشگری و زبان هست، قسمت سینما تئاتر رو هم اضافه کنید. واقعا جای چنین مبحثی خالی هست در این سایت
متشکرم و موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nazmida87
منم با مبحثی که انوشه جان در پست همین صفحه گفتن موافقم
دوستان عزیز
چون اکثر شما از نیمه دوم پارسال با ما همراه شدید شاید در جریان برخی امور نباشید .
لازمه به اطلاعتون برسونم که تا اواسط سال گذشته مامی سایت هم انجمن موسیقی داشت و هم انجمن فیلم و سینما ... ولی پس از گذشت مدتی از طرف مقامات بالاتر به این انجمنها ایراد گرفته شد و مدیریت مامی سایت مجبور به لغو این انجمنها شد .
گشایش این انجمنها به طریق قبلی فعلا امکانپذیر نیست ولی مدیران ارشد راهکارهای جدیدتری رو بررسی می کنند و به محض اینکه به نتیجه ای رسیدند حتما این درخواست شما دوستان رو لحاظ می کنند .
-
مدیران محترم در صورت ممکن مبحثی با عنوان " ساندویچ " ایجاد نمایید .. هر چی جستجو کردم نبود...!!! پیش میاد که برای پیک نیک یا مسافرت یا گشت های یه روزه لازمه ساندویچی همراه داشته باشیم ..از مواد یکنواختی مثل کتلت و کوکو و کالباس وووو خسته ایم...دل هوای تازه می خواد !!.. ممنون میشم به این مسئله توجه نمایید..
-
نقل قول:
مدیران محترم در صورت ممکن مبحثی با عنوان " ساندویچ " ایجاد نمایید .. هر چی جستجو کردم نبود...!!! پیش میاد که برای پیک نیک یا مسافرت یا گشت های یه روزه لازمه ساندویچی همراه داشته باشیم ..از مواد یکنواختی مثل کتلت و کوکو و کالباس وووو خسته ایم...دل هوای تازه می خواد !!.. ممنون میشم به این مسئله توجه نمایید..
coffee جون تو قسمت فست فود چند نوع ساندویچ هست مثل ساندویچ مرغ مکزیکی که خو.دم یاد دادم و ساندویچ زینگر و لقمه و ...
شاید بهتر باشه همشو تو یه مجموعه بنام ساندویچ ها بذارن< زیر مجموعه ی فست فود. البته با اجازه ی بزرگترا... http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/ppppp.gif
-
سلام
من یه مطلب راجع به احساس خودم از بیماریم نوشتم که دوست دارم همه بخونن ولی تاپیکی نیست که مطلبمو توش بذارم.
اگه امکان ایجاد تاپیک جدیدی برای نوشتن احساسات وجود داره ممنون میشم کمک کنید.
در غیر اینطورت باید مطلبمو تو یه سایت دیگه آپ کنم.
از همکاریتون ممنونم.
-
سلام من تازه بااين سايت اشنا شدم ميشه مطلب در مورد نوجوانان 15 ساله بگذاريد من يك دختر15 ساله دارم كه سر مسائل زيادي باهم درگيريم از قبيل خريدن مانتو رعايت حجاب دوست داره هميشه مانتوهاي چسب تنگ بپوشه از نظر حجاب هم هرچي ميگم وقتي تنها بدون من وپدرت از خانه خارج ميشوي مغنعه بذار اينگار با ديوار صحبت كردم كار خودش وميكنه لطفا كمكم كنيد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ماهک_مامانی
سلام
من یه مطلب راجع به احساس خودم از بیماریم نوشتم که دوست دارم همه بخونن ولی تاپیکی نیست که مطلبمو توش بذارم.
از همکاریتون ممنونم.
مامک عزیز
من منظورتو نگرفتم . یه کوچولو بیشتر توضیح میدی برام ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سانازم
سلام من تازه بااين سايت اشنا شدم ميشه مطلب در مورد نوجوانان 15 ساله بگذاريد من يك دختر15 ساله دارم كه سر مسائل زيادي باهم درگيريم از قبيل خريدن مانتو رعايت حجاب دوست داره هميشه مانتوهاي چسب تنگ بپوشه از نظر حجاب هم هرچي ميگم وقتي تنها بدون من وپدرت از خانه خارج ميشوي مغنعه بذار اينگار با ديوار صحبت كردم كار خودش وميكنه لطفا كمكم كنيد
خانم طاهریان عزیز
فکر کنم بهتر باشه مساله رو توی تاپیک روانشناسی با ستاره و دوستان دیگه در میون بگذارید . حتما میتونید راهنمایی بگیرید اونجا . حتی اگر موارد مشابه زیاد باشه ستاره حتما براش مبحث جدید و مطالب جدید در نظر میگیره .
مطلبتون رو اینجا مطرح کنید :
viewtopic.php?f=79&t=1843&start=600
-
ما قسمتی راجع DIY وسایل آشپزی داریم ؟ مثلا وسایلی که خودمون درست کردیم تا حاضریش رو از بازار نخریم ؟ مثل قالب, وسایل دکوراسیون کیک و شیرینی و از این چیزا؟
-
سلام من میخواستم از دوستان دکتر خوب برای لازک راهنمایی بگیرم اما پستی برای این وجو ندارد ممنونم راهنمایی کنید.... پستی به اسم دکتر خوب برای لازک
-
سلام. یه پیش غذای ساده به نام ترب گردو بلدم که جایی براش پیدا نکردم. نجمایی بیا بگو کجا بذارمش.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آسمون
سلام. یه پیش غذای ساده به نام ترب گردو بلدم که جایی براش پیدا نکردم. نجمایی بیا بگو کجا بذارمش.
آسمون عزیز
خوددت درستش کردی ؟ عکس داری ازش ؟
اگر همه چیزت حاضر و آماده است عکس و دستورت رو تو مطبخ بذار . ما خودمون منتقلش می کنیم به مکان مناسب .
اگر هم میتونی جزء دسته اردورها قرارش بدی بذارش اینجا :
viewtopic.php?f=20&t=522
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط chinben
ما قسمتی راجع DIY وسایل آشپزی داریم ؟ مثلا وسایلی که خودمون درست کردیم تا حاضریش رو از بازار نخریم ؟ مثل قالب, وسایل دکوراسیون کیک و شیرینی و از این چیزا؟
http://www.mamisite.com/forum/viewto...=1874&start=40
chinben جان می تونی پستت رو اینجا بذاری
-
سلام یه سری کیکای میوه ایی میخوام بذارم
توی همون تاپیک کیک میوه ایی بذارم یا برای هر میوه جاش جداست مثل انار و گیلااس؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tosterkoochikeh
سلام یه سری کیکای میوه ایی میخوام بذارم
توی همون تاپیک کیک میوه ایی بذارم یا برای هر میوه جاش جداست مثل انار و گیلااس؟؟
دوست عزیز انجمن انواع کیک رو نگاه کن .
تقریبا برای کیک اکثر میوه ها یه تاپیک جداگانه داریم .
هر دستور رو بذار تو تاپیک مربوط به خودش . بعنوان مثال :
کیک انار viewtopic.php?f=32&t=1701
کیک گیلاس viewtopic.php?f=32&t=3844
ممنون
-
خانومی برای کیک ماربل ، کیک توت فرنگی ، کیک شلیل ، کیک لیمویی یک تخم مرغی بهم تاپیک معرفی میکنی
ببخشین من تازه تو فروم اومدم http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/ppppp.gif
-
حتما عزیزم
مدیر بخش کیک پزی حتما به درخواست شما رسیدگی می کنه .
-
[quote=sh_capr]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط "ماهک_مامانی":789q6p9f
سلام
از همکاریتون ممنونم.
مامک عزیز
من منظورتو نگرفتم . یه کوچولو بیشتر توضیح میدی برام ؟[/quote:789q6p9f]
عزیزم
من یه بیماری خاص دارم که ممکنه افراد زیادی داشته باشن.تو نت فقط توضیح داده راجع بهش.اما من حسمو نوشتم دوست دارم همه بخونن شاید بتونم کمکی کرده باشم به اونهایی که مثل من در
رنجند.
ممنون از توجهتhttp://www.mamisite.com/forum/images/smilies/mkjnhb.gif
-
سلام مرا جواب ندادین ....من میخواهم تاپیکی باشه که از نظر دوستان برای دکتر خوب برای لازک استفده کنیم
-
سلام یه تاپیک برای اسفناج پلو میخواستم مرسی :)
-
نقل قول:
سلام یه تاپیک برای اسفناج پلو میخواستم مرسی :)
دوست عزيز تاپيك اسفناج پلو اينجاست:
http://www.mamisite.com/forum/viewtopic.php?f=19&t=4186
-
سلام میشه راهنماییم کنید آیا تاپیکی در مورد بخار پز هم وجود داره یا نه ؟من چیزی پیدا نکردم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط باربی
سلام میشه راهنماییم کنید آیا تاپیکی در مورد بخار پز هم وجود داره یا نه ؟من چیزی پیدا نکردم .
خیر عزیزم . برای لوازم منزل بصورت جداگانه تاپیکی نداریم .
شما میتونید از تاپیک "راهنمایی و پرسش و پاسخ در مورد خرید لوازم منزل " استفاده کنید اگر منظورتون بررسی بِرَندکالا هست .
-
نه عزیزم یه چیزی تو مایه های هواپز مد نظرم هست که هر کی کارایی دستگاه و غذاهایی که توش میپزن رو بگن ...
-
نه عزیزم همچین تاپیکی نداریم . چون برای بخار پز کردن مواد لزوما نیازی به دستگاه نیست !
هواپز یه دستگاه جدید بود که کاراییها و قابلیتهای جیدی داشت . ولی بخار پز کردن مواد مورد جدیدی نیست و به روشهای مختلف قابل انجامه !
برای همینه که نیازی به همچین تاپیکی وجود نداشته .
-
سلام . من میخواستم طرز تهیه ی یه نوع سس رو بذارم که برای سوپ استفاده میشه و خیلی سوپ رو خوشمزه میکنه . تو قسمت سسها نگاه کردم ولی بنظرم توو اون زیرگروهها قرار نمی گرفت . ممکنه براش تاپیکی باز کنید یا اگه جایی مناسبشه راهنماییم کنید؟ ممنون میشم
-
نقل قول:
سلام . من میخواستم طرز تهیه ی یه نوع سس رو بذارم که برای سوپ استفاده میشه و خیلی سوپ رو خوشمزه میکنه . تو قسمت سسها نگاه کردم ولی بنظرم توو اون زیرگروهها قرار نمی گرفت . ممکنه براش تاپیکی باز کنید یا اگه جایی مناسبشه راهنماییم کنید؟ ممنون میشم
سارا جان شما تو انواع سوپ ورمیشل بنویس لطفا http://mamisite.com/forum/images/smilies/wwwww.gif بعدا شاید بهتر بشه در مورد جاش تصمیم گرفت...ممنون
-
نقل قول:
به من تاپیک معرفی نکردینا!!!! http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/uuuu.gif
-
سالم به بزرگای سایت. من میخواستم یه مبحث در مورد رسم ورسومات جالب عروسی و یه دونه دیگه هم ایده های رسم ورسومات نمیدونم اسمشو چی بذاریم منظورم ایده هایی که بچه ها در مورد کیک خوردن غذاخوردن حنا گذاشتن و ... عروس و داماد جایی دیدن یا بلدن به هم بگن
-
سلام .من دنبال دستور برای تهیه ترشی جاتی مثل زردالو ..قیصی .گیلاس ...زرشک و 7 میوه هستم ولی پیدا نکردم . منظورم همین ترشی هاست که باازار و مغازه دارها میفرشن و میگن که توش از اسید سیتریک استفاده میشه و نخورید !!
اگه دستوراتی ازاین قبیل هست میشه راهنمایی کنید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط باربی
سلام .من دنبال دستور برای تهیه ترشی جاتی مثل زردالو ..قیصی .گیلاس ...زرشک و 7 میوه هستم ولی پیدا نکردم . منظورم همین ترشی هاست که باازار و مغازه دارها میفرشن و میگن که توش از اسید سیتریک استفاده میشه و نخورید !!
اگه دستوراتی ازاین قبیل هست میشه راهنمایی کنید .
باربی عزیز تمام ترشیهایی که دستوری ازشون داشتیم توی این انجمن موجود هستند . من جمله ترشی زرشک و مخلوط میوه !
viewforum.php?f=26
حالا اگر ترشی ای که شما میخوای اونجا نیست حتما کسی دستورشون رو نداشته یا تجربه درست کردنش رو نداشته .
اگر خود شما دستور امتحان شده ای برای مواردی که موجود نیست داری ، میتونی مدیر انجمن یعنی فاطمه عزیز رو خصوصی در جریان بگذاری تا براش مبحث جدید باز کنه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sheidakhanom
سالم به بزرگای سایت. من میخواستم یه مبحث در مورد رسم ورسومات جالب عروسی و یه دونه دیگه هم ایده های رسم ورسومات نمیدونم اسمشو چی بذاریم منظورم ایده هایی که بچه ها در مورد کیک خوردن غذاخوردن حنا گذاشتن و ... عروس و داماد جایی دیدن یا بلدن به هم بگن
فاطمه عزیز چون از دوستان جدید ما هستی لازم میدونم برات توضیح بدم .
عزیزم تجربه دو ساله مامی سایت نشون داده که پرداختن به رسم و رسومات خیلی خاص و جزیی مربوط به هر منطقه اختلاف نظرات بسیار زیاد و بعضا قضاوتها و تعصبات رو در پی خواهد داشت .
برای همین اینجا تصمیم گرفته شده که به کلیات پرداخته بشه . منظورم چیزهاییه که بین اکثر قومیتهای ایرانی مشترک هست !
اون هم با داشتن عکس .نه فقط صرف ذکر رسم و رسومات .
حتی اگر از مراسم خاصی عکس زیبایی داشتین میتونید تو مبحث مربوط به خودش در مورد اون عکس و اون رسم خاص توضیحاتی ارائه بدین .
مثلا در مورد حنابندان یا خریدهای عروس و داماد یا ...
پس سعی می کنیم مباحثمون ترجیحا مصور باشند تا صرفا گفتاری .
سر فصلهای کلی هم تو این انجمن اومده :
viewforum.php?f=137
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sh_capr
نقل قول:
عزیزم تجربه دو ساله مامی سایت نشون داده که پرداختن به رسم و رسومات خیلی خاص و جزیی مربوط به هر منطقه اختلاف نظرات بسیار زیاد و بعضا قضاوتها و تعصبات رو در پی خواهد داشت .
برای همین اینجا تصمیم گرفته شده که به کلیات پرداخته بشه . منظورم چیزهاییه که بین اکثر قومیتهای ایرانی مشترک هست !
حتی اگر از مراسم خاصی عکس زیبایی داشتین میتونید تو مبحث مربوط به خودش در مورد اون عکس و اون رسم خاص توضیحاتی ارائه بدین .
viewforum.php?f=137
مرسی از اینکه جواب دادین ولی منم منظورم ذکر جزئیات نبود که اختلاف بندازه منظورم چیزای عمومیه مثلا میخام یه جایی باشه که بچه ها ایده بدن مثلا واسه غذاخوردن عروس داماد (اینکه فقط این یه قاشق دهن اون و اون یه قاشق دهن این نباشه یا مثلا یه جایی باشه که منم بنویسم عروس موقع خداحافظی میتونه دسته گلشو بندازه دست دخترای مجردیا داماد شب عروسی انار پرتاب میکنه یا رسومات قدیمیو که دستو پاگیر شده جدیدش کنیمو دوباره ازشون استفاده کنیم (جهاز رو با طبق بردن و خوندن شعرای قشنگ عروسی و ... که از یادمون نره) نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه اینا یه جورایی گفتاریه البته یه چیزاییش مث جهاز با طبق یا پرتاب انار داماد میتونه با تصویر باشه.بعدشم اختلاف چرا هر کی رسم خودشونو بگه قرار نیست که بچه ها ی سایت با هم فامیل شن که هر کسی رسم خودشو به کرسی بنشونه
-
ممنون از توجه و راهنماییت عزیزم ولی من دستور یکه میخوام رو این تو پیدا نکردم گفتم شاید جای دیگه ای باشه و من ندیده باشم. من دستور ترشی هایی مثل زرالو و قیصی و 7 میوه و اینجور هله هووله هایی که همه جا دارن و اکثرا هم غیر بهداشتی هستن و اسید سیتریک دارن رو میخواستم و خودم هم بلد نیستم .
متشکرم http://mamisite.com/forum/images/smilies/ggggg.gif
-----------------------------------------------------------
[quote=sh_capr][quote="باربی":1upjowzl]سلام .من دنبال دستور برای تهیه ترشی جاتی مثل زردالو ..قیصی .گیلاس ...زرشک و 7 میوه هستم ولی پیدا نکردم . منظورم همین ترشی هاست که باازار و مغازه دارها میفرشن و میگن که توش از اسید سیتریک استفاده میشه و نخورید !!
اگه دستوراتی ازاین قبیل هست میشه راهنمایی کنید .[/quote]
باربی عزیز تمام ترشیهایی که دستوری ازشون داشتیم توی این انجمن موجود هستند . من جمله ترشی زرشک و مخلوط میوه !
[url="http://mamisite.com/forum/viewforum.php?f=26"]viewforum.php?f=26[/url]
حالا اگر ترشی ای که شما میخوای اونجا نیست حتما کسی دستورشون رو نداشته یا تجربه درست کردنش رو نداشته .
اگر خود شما دستور امتحان شده ای برای مواردی که موجود نیست داری ، میتونی مدیر انجمن یعنی فاطمه عزیز رو خصوصی در جریان بگذاری تا براش مبحث جدید باز کنه .[/quote:1upjowzl]
-
با سلام به مديران هنرمند و مهربان سايت
اگر ممكنه تاپيكي با عنوان" شما به خوب درست كردن چه غذايي معروفيد" يا هر اسمي كه صلاح ميدونين ايجاد كنين
چون اكثر ما خانمها يكي از غذاهامون تو فاميل و دوستان زبانزده مثلا يكي قيمه يكي قورمه
در اين تاپيك دوستان بيان عنوان غذايي رو كه خيلي خوب درست ميكنن با جزئيات كامل بنويسن تا همه استفاده كنن http://mamisite.com/forum/images/smilies/mkjnhb.gif http://mamisite.com/forum/images/smilies/mkjnhb.gif http://mamisite.com/forum/images/smilies/mkjnhb.gif
-
عزیزم اگه منظورت اینه که قلق ها و نکات مربوط به پخت بهتر هر غذایی رو یاد بگیریم، این تاپیک برای این منظور مناسبه:
viewtopic.php?f=29&t=939
http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/ppppp.gif
-
سلام دخترك عزيز نه عزيزم منظورم اين نيست مثلا لوبيا پلوي مامان شما معروفه يا قيمه خالتون هر كس تو فاميل اينو ميدونه مسلما مواد قيمه و لوبيا پلو رو همه ميدونن و روش پختها هم تقريبا يكيه ولي نكته در چيزهاي خيلي جزئي و كوچيك و البته مهمه كه باعث ميشه اينهمه طعم غذاها با هم فرق كنه ميخام در تاپيكي هر كس بهترين غذايي رو كه از ديد بقيه درست ميكنه بذاره به همراه همون جزئيات مهم ممنون عزيزم اميدوارم منظورمو رسونده باشم http://mamisite.com/forum/images/smilies/mkjnhb.gif
-
منظورت رو متجه شدیم آسمون عزیز
اگر نکات و قلقهای هر غذایی تو تاپیک اصلی خودش یعنی همون جایی که عکسها رو میذاریم و یا توضیحات خودمون رو میدیم بذاریم برای همه بهتره .
هر کس که مثلا یه سر به تاپیک قیمه بزنه میتونه دستورهای مختلف و یا ریزه کاریهای مختلف این غذا رو بخونه و امتحان کنه .
پس درست تر اینه که همچین موردی رو جدا نکنیم و اگر نکته خاصی راجع به هر غذایی داریم ، تو تاپیک مربوط به همون غذا بذاریم .
-
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sh_capr
نقل قول:
viewforum.php?f=137
مرسی از اینکه جواب دادین ولی منم منظورم ذکر جزئیات نبود که اختلاف بندازه منظورم چیزای عمومیه مثلا میخام یه جایی باشه که بچه ها ایده بدن مثلا واسه غذاخوردن عروس داماد (اینکه فقط این یه قاشق دهن اون و اون یه قاشق دهن این نباشه یا مثلا یه جایی باشه که منم بنویسم عروس موقع خداحافظی میتونه دسته گلشو بندازه دست دخترای مجردیا داماد شب عروسی انار پرتاب میکنه یا رسومات قدیمیو که دستو پاگیر شده جدیدش کنیمو دوباره ازشون استفاده کنیم (جهاز رو با طبق بردن و خوندن شعرای قشنگ عروسی و ... که از یادمون نره) نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه اینا یه جورایی گفتاریه البته یه چیزاییش مث جهاز با طبق یا پرتاب انار داماد میتونه با تصویر باشه.بعدشم اختلاف چرا هر کی رسم خودشونو بگه قرار نیست که بچه ها ی سایت با هم فامیل شن که هر کسی رسم خودشو به کرسی بنشونه
چی شد پس همچین مبحثی ایجاد میکنید؟
-
http://mamisite.com/forum/images/smilies/ppppp.gifhttp://mamisite.com/forum/richedit/s.../YahooIM/8.gif منم يه پيشنهاد دارم يه قسمت هم براي معرفي بيماري ها علائمش وكلا هر اطلاعات ديگه روش درمان هم نمي خواد چون ممكنه تو دردسر بيفتيم
-
من اینجا چند روز پیش پستی نوشتم...که طرز تهیه مرغ شکم پر رو می خواستم...الان هر چی میگردم نه پستم رو می بینم نه جوابش رو
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مامی آرتین
من اینجا چند روز پیش پستی نوشتم...که طرز تهیه مرغ شکم پر رو می خواستم...الان هر چی میگردم نه پستم رو می بینم نه جوابش رو
مامی آرتین عزیز
سوالتون رو اینجا نپرسیده بودین . سوالتون تو تاپیک "سوالات کاربران درباره آشپزی " بود و من هم همونجا جوابتون رو دادم .
اگر نمایش پستهای شما رو بزنید اون تاپیک رو می بینید .
-
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sh_capr
نقل قول:
viewforum.php?f=137
|س این تاپیک واسه چیه چرا جواب نمی دین حداقل بگین تورو ادم حساب نمی کنیم ماهم بدونیم تکلیفمون چیه گفته باشما من هنوز جواب نگرفتم http://mamisite.com/forum/images/smilies/vgfrde.gifکجا برم شکایت کنم خدایا http://mamisite.com/forum/images/smilies/iiiii.gif http://mamisite.com/forum/images/smilies/uikkik.gif
-
من دوست دارم یه تاپیک راجع به آهنگای درخواستی ایجاد کنم
البته بنا به مصلحت شما دوستان عزیز
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *مریم گلی *
من دوست دارم یه تاپیک راجع به آهنگای درخواستی ایجاد کنم
البته بنا به مصلحت شما دوستان عزیز
مریم گلی عزیز امکان ایجاد تاپیک برای آهنگ غیر مجازه و مامی سایت امکان ایجاد این نوع تاپیکها رو نداره .
-
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sh_capr
نقل قول:
viewforum.php?f=137
|س این تاپیک واسه چیه چرا جواب نمی دین حداقل بگین تورو ادم حساب نمی کنیم ماهم بدونیم تکلیفمون چیه گفته باشما من هنوز جواب نگرفتم
http://mamisite.com/forum/images/smilies/vgfrde.gifکجا برم شکایت کنم خدایا
http://mamisite.com/forum/images/smilies/iiiii.gif http://mamisite.com/forum/images/smilies/uikkik.gif
عزیزم نیازی به این همه تکرار نیست . لازم هم نیست هر چند روز یک بار این موضوع رو یاداوری کنی .
مدیران بخشهای مربوطه باید بررسی کنند و جواب بدن .
شما هم بهتره صبور باشید
-
[JUSTIFY]تو قسمت مسابقه یکی از موضوعاتی که خیلیییی جال توجه بود و کلی همه راضی بودنhttp://www.mamisite.com/forum/images/smilies/eeeee.gif قسمت سوتی هایی که دادید بود. چرا یه مبحث مخصوص سوتی ها و دروغ هایی که گفته شده و بعدا لو رفته باز نمیشه؟ خیلییییی مورد توجه قرار میگیره حتما. http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/wwwww.gif تو بخش از هر دری سخنی..[/JUSTIFY]
-
ممنون عزیزم از اینکه جواب دادی
بهرحال امیدوارم جای دیگه ای بتونم همکاری کنم.
-
سلام به مدیر عزیز
میشه خواهش کنم یه مبحث بذارین تحت عنوان: خانمهایی که برای بچه دوم اقدام کردن
ما چند نفر از کاربرای نی نی سایت هستیم که با هم دیگه سابقه دوستی 1-2 ساله داریم. حالا برای تبادل نظراتمون و همین که مادرای جدید هم به جمعمون اضافه بشه خواهش میکنیم این تاپیک رو برای ما در نظر بگیرین.
البته تبادل نظره. فقط بحث علمی نیست.
منتظر جوابتون هستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tvalodesabz
عزیزم برای ایجاد همچین تاپیکهایی حتما به مدیریت یک پزشک نیاز داریم که در حال حاضر این امکان فراهم نیست . بهتره برای همچین مواردی به سایتهای تخصصی پزشکی مراجعه کرد .
تخصص مامی سایت چیزهای دیگه ایه .
واقعا نمیشه در زمانی کوتاه از مامی سایت یک دایره المعارف ساخت . زمان زیادی میبره !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط samiramis
عزیزم به زودی این مبحث باز می شه
-
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sh_capr
نقل قول:
http://mamisite.com/forum/viewforum.php?f=137
viewtopic.php?f=137&t=4401
http://www.mamisite.com/forum/images...es/nhjkkiu.gif
-
سلام و خسته نباشید
میخواستم بپرسم چطور میتونم توی قسمت عمومی و بخش از هر دری سخنی یه مبحث جدید ایجاد کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با خانوم مدیر mami تماس گرفتم ولی هنوز جوابی دریافت نکردم
میشه منو راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *بیتا*
سلام و خسته نباشید
میخواستم بپرسم چطور میتونم توی قسمت عمومی و بخش از هر دری سخنی یه مبحث جدید ایجاد کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز برای ایجاد تاپیک تو هر قسمت با مدیرش تماس بگیرین:) برای رهایی عزیز خصوصی بزنید اگر صلاح بدونن مبحث ایجاد میشه:)
-
-
سلام خسته نباشید
میخواستم بدونم چطور میشه یه تاپیک در مورد بچه هایی که از نی نی سایت اومدن اینجا و مریض دکتر پاکروش بودن بزنم که بتونم اونها رو پیدا کنم و کلی سوال دارم ازشون بپرسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی مهمه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط درسان
سلام خسته نباشید
میخواستم بدونم چطور میشه یه تاپیک در مورد بچه هایی که از نی نی سایت اومدن اینجا و مریض دکتر پاکروش بودن بزنم که بتونم اونها رو پیدا کنم و کلی سوال دارم ازشون بپرسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی مهمه
دوست عزیز به ترتیب :)
1. ایجاد مبحث جدید در مامی سایت در کنترل مدیران و ناظران هست و شما نمیتونی مبحث جدید بزنی .
2. تقسیم بندی در مامی سایت بر اون اساسی که شما خواستی یعنی بر اساس دکترهای مختلف نیست .
شما میتونید برای گرفتن اطلاعات و تبادل نظر به تاپیکهای زیر مراجعه کنید :
A. viewtopic.php?f=40&t=434
B. viewtopic.php?f=40&t=569
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آنی مامان نلی
سلام به مدیر عزیز
ما چند نفر از کاربرای نی نی سایت هستیم که با هم دیگه سابقه دوستی 1-2 ساله داریم. حالا برای تبادل نظراتمون و همین که مادرای جدید هم به جمعمون اضافه بشه خواهش میکنیم این تاپیک رو برای ما در نظر بگیرین.
منتظر جوابتون هستم
بفرمایید دوست عزیز
viewtopic.php?f=144&t=4405
-
تاپیکی برای غذاهای آسیای جنوب شرقی دارید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط chinben
دوست عزیز اینجا رو برای چاینیز فود داریم :
viewtopic.php?f=24&t=596
دستورات دیگه اگر به نوع غذای خاصی میخورد مثل برنجهای مخلوط و سوپها و غیره که میره تو تاپیک خودشون .
در غیر اینصورت برای غذاهای تایلندی و ... هم شما فعلا از همین تاپیک استفاده کن و ما در صورت زیاد شدن تعاد دستورها و درخواستها اونا رو جدا می کنیم و به یه تاپیک جدید انتقال میدیم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sh_capr
نقل قول:
نوشته اصلی توسط chinben
دوست عزیز اینجا رو برای چاینیز فود داریم :
http://mamisite.com/forum/viewtopic.php?f=24&t=596
دستورات دیگه اگر به نوع غذای خاصی میخورد مثل برنجهای مخلوط و سوپها و غیره که میره تو تاپیک خودشون .
در غیر اینصورت برای غذاهای تایلندی و ... هم شما فعلا از همین تاپیک استفاده کن و ما در صورت زیاد شدن تعاد دستورها و درخواستها اونا رو جدا می کنیم و به یه تاپیک جدید انتقال میدیم .
میخواستم یه سری غذای اندونزیایی مالزیایی بذارم . فعلا تو همون تاپیک میذارم بعد اگه صلاح دونستید جابجا کنید. ممنون
-
خوب حالا یه تاپیک هم بذارید واسه اینکه چی بپوشم کجا بپوشم !! شاید کسانی باشند مثل من که نه خواهری دارند و نه دوست نزدیکی که باهاش مشورت کنند واسه مهمونی رفتن!! نمیدونم دغدغه بقیه دوستان هم هست که چی بپوشن؟ اصلا تاپیکی در این مورد هست؟ مثلا عکس لباسایی که داریم رو بذاریم دوستای با سلیقه تر نظر بدن که چطوری ست کنیم یا اصلا اون لباس واسه اون مهمونی مد نظر مناسب هست یا نه . بعدش هم یه عکس مثلا از لباس پوشیده شده بذاریم که دوستان ببینند آخر سر نظرشون چی دراومده! مثل منو غذا واسه مهمونیهای مختلف دیگه!!!
الان آیا زیادی حرف زدم !؟!؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط chinben
خوب حالا یه تاپیک هم بذارید واسه اینکه چی بپوشم کجا بپوشم !! شاید کسانی باشند مثل من که نه خواهری دارند و نه دوست نزدیکی که باهاش مشورت کنند واسه مهمونی رفتن!! نمیدونم دغدغه بقیه دوستان هم هست که چی بپوشن؟ اصلا تاپیکی در این مورد هست؟ مثلا عکس لباسایی که داریم رو بذاریم دوستای با سلیقه تر نظر بدن که چطوری ست کنیم یا اصلا اون لباس واسه اون مهمونی مد نظر مناسب هست یا نه . بعدش هم یه عکس مثلا از لباس پوشیده شده بذاریم که دوستان ببینند آخر سر نظرشون چی دراومده! مثل منو غذا واسه مهمونیهای مختلف دیگه!!!
خوب حداقل بگید این تاپیک بده نمیشه ایجادش کرد!! چرا بچه مردم رو چشم انتظار میذارید؟؟؟
-
سلام يه پيج واسه ماه رمضون راه ميندازيد؟ به صورت يه برنامه هفتگي بدونيم چي مي خوايم درست كنيم
-
-
نقل قول:
سلام به مدیر عزیز
منتظر جوابتون هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *بیتا*
سلام و خسته نباشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط درسان
سلام خسته نباشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط chinben
نقل قول:
نوشته اصلی توسط chinben
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hoda6413
سلام يه پيج واسه ماه رمضون راه ميندازيد؟ به صورت يه برنامه هفتگي بدونيم چي مي خوايم درست كنيم
منتظر ღ هدیه مامی سایت به کاربران در سالروز تولد مامی سایت ღ باشید
-
سلام.من تازه عضوسایت شدم.درمورد لوازم برقی مثل جاروبرقی و ساید یای ساید سوال دارم؟کسی جاروبرقی ال جی کمپرسورداره؟راضیه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط doraa
چرا جواب نمیدین
چی رو جواب نمیدیم عزیزم ؟ میشه بگی سوالت صفحه چند بوده ؟
-
سلام
تشکر بابت ایجاد همچین سایت مفید و پر طرفدار
پیشنهادی داشتم در مورد ایجاد مبحثی در مورد کسانی که فرزند دو قلو دارند ،در مورد مشکلات و تجربیاتی که دیگران نسبت به چگونه رفتار کردن با فرزندان هر دو پسر یا هر دو دختر و مشکلاتی از قبیل دعوا کردن هر دو یا حسادت کردن نسبت به هم و......
با دوستان تبادل نظر کنیم تا بتوانیم بچه های بهتری تربیت بکنیم .
ممنون http://mamisite.com/forum/images/smilies/mkjnhb.gif
-
سلام به دوستان عزیزم
مدیران محترم مامی سایت
نمیدونم این بخش ار مبحثی رو که من میگم توی سایت هست یا نه البته من تا حالا باهاش برخورد نکردم
اگر موافق باشید و با اجازه شما مبحثی رو با عنوان اخبار مهم روزانه تیتر مهم روزنامه ها اینجا احداث کنم
من فکر می کنم همه مامانا وقت یا تمایل خوندن روزنامه رو ندارن ولی حداقل اینجا که سر میزنن و از اخبار پزشکی و هنری و اجتماعی آگاه میشن
بازم ازشما ممنونم
منتظز پاسخگوییتون هستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *مرمری*
سلام به دوستان عزیزم
مدیران محترم مامی سایت
نمیدونم این بخش ار مبحثی رو که من میگم توی سایت هست یا نه البته من تا حالا باهاش برخورد نکردم
اگر موافق باشید و با اجازه شما مبحثی رو با عنوان اخبار مهم روزانه تیتر مهم روزنامه ها اینجا احداث کنم
من فکر می کنم همه مامانا وقت یا تمایل خوندن روزنامه رو ندارن ولی حداقل اینجا که سر میزنن و از اخبار پزشکی و هنری و اجتماعی آگاه میشن
بازم ازشما ممنونم
منتظز پاسخگوییتون هستم
ببخشین دخالت منو
اینجا یه تاپیک داریم فکر کنم همون مد نظر شما باشهhttp://www.mamisite.com/forum/images/smilies/tgtgtg.gif
viewtopic.php?f=155&t=1949
-
ممنون همای عزیز خیلی لطف کردی
-
نقل قول:
سلام به مدیر عزیز
منتظر جوابتون هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *بیتا*
سلام و خسته نباشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط درسان
سلام خسته نباشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط chinben
نقل قول:
نوشته اصلی توسط chinben
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hoda6413
نقل قول:
نوشته اصلی توسط zahra2m
سلام
تشکر بابت ایجاد همچین سایت مفید و پر طرفدار
پیشنهادی داشتم در مورد ایجاد مبحثی در مورد کسانی که فرزند دو قلو دارند ،در مورد مشکلات و تجربیاتی که دیگران نسبت به چگونه رفتار کردن با فرزندان هر دو پسر یا هر دو دختر و مشکلاتی از قبیل دعوا کردن هر دو یا حسادت کردن نسبت به هم و......
با دوستان تبادل نظر کنیم تا بتوانیم بچه های بهتری تربیت بکنیم .
ممنون http://mamisite.com/forum/images/smilies/mkjnhb.gif
دوستان عزیز شما از این پس قادر خواهید بود مباحث در خواستی خود را در انجمن "اینجا همه چی در همه "( طبق قوانین و شرایط ایجاد مبحث http://www.mamisite.com/forum/images...es/mnbhgfv.gif) ایجاد نمایید.
viewforum.php?f=193
viewtopic.php?f=193&t=4432
ممانعتی برای ایجاد مباحث عمومی و دوستانه (که شامل صحبت ها و گپ و گفت روزانه شما باشد ) وجود ندارد.در صورتی که این مباحث حاوی مطالب تخصصی و آموزشی نباشد پس از مدتی آرشیو و حذف خواهد شد.
موفق باشید
-
سلام میشه یه مبحث باز کنید که بیایم ودلمون از هر کی پره اونجا خالیش کنیم واز دیگران راهنمایی هم بخوایم مثلا از شوهر از بابا از جار ییا خانواده شوهر از دوست یا هر کی
-
نقل قول:
سلام میشه یه مبحث باز کنید که بیایم ودلمون از هر کی پره اونجا خالیش کنیم واز دیگران راهنمایی هم بخوایم مثلا از شوهر از بابا از جار ییا خانواده شوهر از دوست یا هر کی
ببخشین با اجازه بزرگتراhttp://www.mamisite.com/forum/images/smilies/jjjjj.gifhttp://www.mamisite.com/forum/images/smilies/jjjjj.gif
اگر دردل همراه با راهنمایی میخوای این تاپیک مناسب
viewtopic.php?f=79&t=1843
اما اگر فقط دردل میخوای بی راهنمایی اینجا عزیزم
viewtopic.php?f=193&t=4431
بازم معذرت از ناظما خواستم کارشون زودتر راه بیفته قصدم دخالت نبود به امام مجید قسمhttp://www.mamisite.com/forum/images/smilies/eeeee.gif
-
سلام .میشه یک مبحث با عنوان پرسش و پاسخ های حقوقی کاربران داشته باشیم؟! خوشحال میشم به دوستای مامی سایتی تو این زمینه کمک کنم. http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/wwwww.gif
-
سلام
ببخشید میشه یه مبحثی باز کنیم که اونجا فیگور برای عکسای دو نفره رو بذاریم؟
-
-
setayesh_mj جون میشه بگی سوالتو کوجا پرسیدی؟ من تا چند صفحه قبل رو هم نگاه کردم ولی چیزی ندیدم!!!!!
-
باسلام
اگه میشه طرز درست کردن وسایل سفره عقد را آموزش دهید
-
چند روزه یه چیزی به ذهنم رسیده هی میگم بزارم هی میگم نزارمhttp://www.mamisite.com/forum/images/smilies/tgtgtg.gif
پیشنهاد میدم یه تاپیک با عنوان صندلی داغ راه بندازیم و از مدیران و کاربران برای نشستون روی این صندلی دعوت کنیم مثلا هر هفته نوبت یه نفر باشه از خودشون و علایقشون نظراتشون کتابایی که خوندن فیلمایی که دیدین اتفاقات با حال زندگیشون............ دیگه چه میدونم خلاصه همه چی بپرسیم
-
لطفاً در مورد غذاهای سحری . چطوری سحری بلند شیم . مشکلات سحری ( همه خوابن و ما باید بیار شیم یه چشم بسته و یه چشم باز غذا رو حاضر کنیم ) و .... حرف بزنیم !
-
با عرض سلام و خسته نباشید و تشکر زیاد برایزحمات شما مدیران ناظران و...همه کسانی که واقعا"زحمت این سایت رو میکشن .
میشه یک صفحه فهرست کلی ایجاد کنین که اگه کسی خواست دنبال مبحثی بگرده وکلی سرچ جواب نداد از این ص استفاده کنه ؟ این صفحه میتونه برای تازه واردین و کسانی که تازه سایتو میبینن هم خیلی مفید باشه .
بسیار سپاسگزارم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط باران 64
چند روزه یه چیزی به ذهنم رسیده هی میگم بزارم هی میگم نزارمhttp://www.mamisite.com/forum/images/smilies/tgtgtg.gif
پیشنهاد میدم یه تاپیک با عنوان صندلی داغ راه بندازیم و از مدیران و کاربران برای نشستون روی این صندلی دعوت کنیم مثلا هر هفته نوبت یه نفر باشه از خودشون و علایقشون نظراتشون کتابایی که خوندن فیلمایی که دیدین اتفاقات با حال زندگیشون............ دیگه چه میدونم خلاصه همه چی بپرسیم
دوست جونم مامی سایت فرش قرمز داره. میتونی بری اونجا ببینی این چیزا رو.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شکوفه باران
با عرض سلام و خسته نباشید و تشکر زیاد برایزحمات شما مدیران ناظران و...همه کسانی که واقعا"زحمت این سایت رو میکشن .
میشه یک صفحه فهرست کلی ایجاد کنین که اگه کسی خواست دنبال مبحثی بگرده وکلی سرچ جواب نداد از این ص استفاده کنه ؟ این صفحه میتونه برای تازه واردین و کسانی که تازه سایتو میبینن هم خیلی مفید باشه .
بسیار سپاسگزارم.
منظورت چه جور فهرستیه ؟ فهرستی متفاوت از صفحه اول سایت ؟
index.php
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mah_0002
لطفاً در مورد غذاهای سحری . چطوری سحری بلند شیم . مشکلات سحری ( همه خوابن و ما باید بیار شیم یه چشم بسته و یه چشم باز غذا رو حاضر کنیم ) و .... حرف بزنیم !
دوست عزیز
شما میتونید خودتون در این انجمن مبحث مورد نظرتون رو با رعایت قوانین ایجاد کنید .
لطفا اول قوانین و روش کار رو مطالعه کنید و در صورت نیاز مبحث مورد نظر رو ایجاد کنید .
viewforum.php?f=193
-
من امروز خیلی گشتم ولی جای مناسبی برای "لوز رطب" پیدا نکردم اگر تاپیک مناسبی وجود داره لطفا راهنمایی کنید اگر هم نداره لطفا یه تاپیک جدید براش بذارید یا اینکه مثلا یه تاپیک برای شیرینی هایی که با خرما درست می شن خیلی خیلی ممنونم مدیرای مهربون http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/mkjnhb.gif
-
سلام مدیرای گلم میشه یک قسمتی رو خم برای جیستان و معما بذاریم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shamim8819
سلام مدیرای گلم میشه یک قسمتی رو خم برای جیستان و معما بذاریم
دوست گلم برو به اینجا :
viewforum.php?f=193
اول مقررات و قوانین و آموزش رو بخون . بعد مبحث مورد نظرت رو خودت باز کن . البته اگر قبلا تو سایت ایجاد نشده .
-
با سلام خدمت مدیران محترم و زحمت کش
اگر ممکنه در قسمت تبادل نظر درمورد سفر و گردشگری یه تقسیم بندی صورت بگیره برای کشورهای پرطرفدار بخصوص دوبی مالزی ترکیه ...
که هر قسمت بصورت جداگانه درمورد هتل ها مراکز خرید و ... صحبت بشه
اینطوری دسترسی به اطلاعات راحت تر میشه
-
من آموزش گل بلندر رو در سايت نديدم.آيا هست؟
-
سلام می خواستم بدونم کی لیزر خانگی داره
-
سلام
نماز روزه ها قبول.
چطور میتونم برای صفحه تاپیک موزیک آنلاین بذارم؟
-
با سلام خدمت تمامی مسئولین زحمت کش مامی سایت
نمیدونم این مبحث هست یا نه اما من به فکرم رسید جایی هم باشه به اسم " امان از این قوم و خویش مریخی ها!" تا دوستان خاطرات تجربیات و کلا مسائلی که با خانواده ی شوشو دارن مطرح کنند.
-
سلام و خدا قوت مرسی که وقت مارو پر کردید یه خواهشی دارم نمیدونم اینجا درسته دارم میذارم ببخشید میخواستم اموزش کامپیوتر هم به صورت مجازی مثله زبان داشته باشید من صفرم بلد نیستم و وقت کلاس بیرونم ندارم بازم ازتون تشکر میکنم با ارزوی بهترینا!!!
-
خدارو شکر اینجا رو پیدا کردم
1_میشه یه تاپیک در خصوص آموزش خیاطی بدون الگو بذارید دوره های بیرون 2 تا 3 ماه طول میکشه و نمیتونم برم اگه اینجا باشه همیشه در دسترسم هست
2-چرا انجمن خیاطی مدیرش مشخص نیست که بتونه سرو سامون بده و گاهی از سکوت دورش کنه
3-توی قسمت خیاطی یه جا باشه که مدل بذاریم و واسه الگو یا دوخت یا نکاتش راهنماییمون کنه
میدونم سرتون شلوغه اما تورو خدا جواب بدید آره یا نه که یه فکری بکنم
نه که خدایی نکرده طلبکار باشم میدونم از لطف زیادتونه
یه عالمه تشکر
-
Re: آموزشهاي كاربردي امکانات انجمن اینجا همه چی در همه !!!
سلام به همه مدیران عزیز!
من میخوام یه تاپیک توی مبحث غذاهای سنتی شهرها برای استان همدان و توابعش که مثلا سرکان زادگاه پدرم هست باز بشه تا یه سری از غذاهای همون محدوده رو که از مادربزرگم یاد گرفتم با دستورش بزارم!
اگر میشه لطفا این تاپیک رو ایجاد کنین!
دوستتون دارم
http://mamisite.com/forum/images/smilies/mkjnhb.gifسلام خوبین خسته نباشید من تازه عضو شدم خیلی سایت خوبی از همه ممنون فقط یه خواهش دستور خمیر دکور که رنگی است و میخوام یه دنیا ممنون
-
Re: آموزشهاي كاربردي امکانات انجمن اینجا همه چی در همه !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط یاس صورتی
سلام به همه مدیران عزیز!
من میخوام یه تاپیک توی مبحث غذاهای سنتی شهرها برای استان همدان و توابعش که مثلا سرکان زادگاه پدرم هست باز بشه تا یه سری از غذاهای همون محدوده رو که از مادربزرگم یاد گرفتم با دستورش بزارم!
اگر میشه لطفا این تاپیک رو ایجاد کنین!
دوستتون دارم
viewtopic.php?f=23&t=4551
ضمنا از این به بعد درخواستهات رو اینجا مطرح کن . نه تو انجمنهای دیگه . http://mamisite.ir/forum/images/smilies/ppppp.gif
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط من و مامی
با سلام خدمت تمامی مسئولین زحمت کش مامی سایت
نمیدونم این مبحث هست یا نه اما من به فکرم رسید جایی هم باشه به اسم " امان از این قوم و خویش مریخی ها!" تا دوستان خاطرات تجربیات و کلا مسائلی که با خانواده ی شوشو دارن مطرح کنند.
دوست عزیز این قبیل مسایل رو هم میتونید تو همون تاپیک مطرح کنید . موردی نداره .
نیازی به گشایش تاپیک جدید نیست . بحث تو تاپیک " امان از مریخی ها " به اندازه کافی گسترده هست http://mamisite.ir/forum/images/smilies/grin.gif
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط naghme1
خیر نیست عزیزم . چون آموزش دهنده ای نبوده . البته کلا نمیدونم این قبیل آموزشات بصورت مجازی امکان پذیر هستند یا خیر .
در هر حال هر زمانی که کسی آماده ارائه آموزشات بصورت کامل باشه حتما روش فکر میشه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط atila
خدارو شکر اینجا رو پیدا کردم
1_میشه یه تاپیک در خصوص آموزش خیاطی بدون الگو بذارید دوره های بیرون 2 تا 3 ماه طول میکشه و نمیتونم برم اگه اینجا باشه همیشه در دسترسم هست
2-چرا انجمن خیاطی مدیرش مشخص نیست که بتونه سرو سامون بده و گاهی از سکوت دورش کنه
3-توی قسمت خیاطی یه جا باشه که مدل بذاریم و واسه الگو یا دوخت یا نکاتش راهنماییمون کنه
میدونم سرتون شلوغه اما تورو خدا جواب بدید آره یا نه که یه فکری بکنم
نه که خدایی نکرده طلبکار باشم میدونم از لطف زیادتونه
یه عالمه تشکر
دوست عزیزم همونطوری که خودتون هم متوجه شدین انجمن خیاطی مدیر نداره . البته نیاز به یک مدیر خیاط بوده که تا حالا امکانپذیر نبوده . یا دوستان وقت کافی نداشتند و یا موارد دیگه .
بنابراین هر چی که تو اون انجمن می بینید خودجوش بوده و حاصل زحمت دوستانی که دستی در خیاطی داشتند .
پس تا زمانی که شخصی آماده ارائه آموزشها نباشه نمیشه تاپیک جدیدی تو اون انجمن زد .
-
ببخشید که درخواستم رو تکرار می کنم
اگر میشه تاپیک * پرسش و پاسخ درباره سفر به کشورهای مختلف*
به کشورهای پرطرفدار(دبی،ترکیه،مالزی... ) تفکیک بشه که دسترسی راحت تر بشه
برای مثال ترکیه >استانبول> مراکز خرید ، مکان های دیدنی
-
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط زهرا سادات
ببخشید که درخواستم رو تکرار می کنم
اگر میشه تاپیک * پرسش و پاسخ درباره سفر به کشورهای مختلف*
به کشورهای پرطرفدار(دبی،ترکیه،مالزی... ) تفکیک بشه که دسترسی راحت تر بشه
برای مثال ترکیه >استانبول> مراکز خرید ، مکان های دیدنی
زهرا سادات جون نیازی به تکرار نبود عزیزم :)
پست شما خونده شد و تعدادی از دوستان هم با شما موافق بودن .
اینکه روش اقدامی نشده برای اینه که از مواردیه که یکم کار میبره و فقط مدیران ارشد میتونن انجامش بدن .
برای اینکه نظم داشته باشه باید بصورت زیرانجمن در بیاد . ساخت زیر انجمن از عهده ما ناظران خارجه و در اختیار مدیر ارشده . حالا باید بررسی بشه که کجا باشه ، چه جوری باشه و ...
یه چیزی مثل انجمن لوازم خانگی . احتمالا خودتون در جریان تبدیلش از یک تاپیک به یک انجمن بودین و دیدین که چقدر گسترده است . اینم همینطوره .
برای همین فعلا باید از همون تاپیک استفاده بشه تا مدیر ارشد سر فرصت روش فکر کنه و بهش رسیدگی کنه .
طول می کشه ولی فراموش نمیشه عزیزم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sh_capr
نقل قول:
نوشته اصلی توسط naghme1
خیر نیست عزیزم . چون آموزش دهنده ای نبوده . البته کلا نمیدونم این قبیل آموزشات بصورت مجازی امکان پذیر هستند یا خیر .
در هر حال هر زمانی که کسی آماده ارائه آموزشات بصورت کامل باشه حتما روش فکر میشه .
لطفا درخواستش رو بدين. چون من فكر ميكنم خيلي ها دوست دارن اين اموزش رو ياد بگيرن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sh_capr
نقل قول:
نوشته اصلی توسط naghme1
لطفا درخواستش رو بدين. چون من فكر ميكنم خيلي ها دوست دارن اين اموزش رو ياد بگيرن
-
درخواستش رو به کی بدیم گلم ؟ :)))))))))))))))
ما درخواست می گیریم :) یعنی اگر کسی از دوستان آماده ارائه آموزش باشه ما هم استقبال می کنیم .
ولی جایی رو نداریم که خودمون درخواست بدیم :))))))))))))))
-
منم درخواست یه مبحث جدید رو از مدیران محترم دارم اگه امکان داره یه جایی ایجاد بشه که برای خانومای چادری و محجبه باشه که با هم در مورد طرز لباس پوشیدن و... همدیگرو راهنمایی کنن تا با وجود چادر تر و تمیزو شیک باشن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tasnim90
منم درخواست یه مبحث جدید رو از مدیران محترم دارم اگه امکان داره یه جایی ایجاد بشه که برای خانومای چادری و محجبه باشه که با هم در مورد طرز لباس پوشیدن و... همدیگرو راهنمایی کنن تا با وجود چادر تر و تمیزو شیک باشن
خانومی شما می تونید تو این انجمن تاپیک دلخواهتون رو باز کنید
viewforum.php?f=193
-
رها جون تاپیک درمورد انواع سشوار و اتوی مو داریم یا نه؟
اگر نداریم میشه زحمتش رو بکشید یا توی درهم بازار من بازش کنم؟
-
-
جون خودم دارم کور میشم
20 دفعه انجمن رو زیررو کردم
موچکرم عجیجم
-
سلام عزیزم میشه راهنمایی کنید من تو ص 31 خواستمو گذاشتم ومنتظرم ممنون!!!
-
سلام دوستان من دنبال یک ظرف غذا هستم که غذا داخلش از ساعت 7 صبح تا 1 تعد از ظهر گرم و سالم بمونه چند تا مدل چینی توی بازار دیدم ولی کیفیت نداشتن نمی دونم کجا و توی کدوم انجمن باید دنبالش بگردم ولی جایی هست نمی دونستم سووالم رو کجا مطرح کنم ممنون می شم راهنمایی کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nikii
سلام دوستان من دنبال یک ظرف غذا هستم که غذا داخلش از ساعت 7 صبح تا 1 تعد از ظهر گرم و سالم بمونه چند تا مدل چینی توی بازار دیدم ولی کیفیت نداشتن نمی دونم کجا و توی کدوم انجمن باید دنبالش بگردم ولی جایی هست نمی دونستم سووالم رو کجا مطرح کنم ممنون می شم راهنمایی کنید
فکر کنم اینجا خوب باشه
viewtopic.php?f=135&t=2715
-
سلام.من میخوام در قسمت هنرهای تجسمی مبحثی به اسم نقاشی مدرن یا نقاشی با سبک کوبیسم ایجاد باشه.خیلی طرحهای قشنگ دارم که دلم میخواد بذارم.مرسی http://mamisite.ir/forum/images/smilies/mkjnhb.gifهمچنین توی قسمت مدل لباس میخوام مبحث انواع بلوزهای زیبا هم باشه.ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط love station
سلام.من میخوام در قسمت هنرهای تجسمی مبحثی به اسم
نقاشی مدرن یا نقاشی با
سبک کوبیسم ایجاد باشه.خیلی طرحهای قشنگ دارم که دلم میخواد بذارم.مرسی
http://mamisite.ir/forum/images/smilies/mkjnhb.gifهمچنین توی قسمت مدل لباس میخوام مبحث
انواع بلوزهای زیبا هم باشه.ممنون
خیلی خوبه لطفا بذار که ما هم فیض ببریم ممنون موفق باشیhttp://mamisite.com/forum/images/smilies/mkjnhb.gif
-
دوستای گل، من می خواستم خواهش کنم، یه تاپیکی درباره ی سرطان سینه اختصاص داده بشه، البته میدونم بخش سئوال و جواب پزشکی توی سایت هست، ولی به دلیل اهمیت ویژه ی این بیماری، با توجه به اینکه تقریبا از هر 4 یا 5 زن، یه نفر به این سرطان دچار میشه، می خواستم خواهش کنم یه تاپیک فقط به سرطان س.ی.ن.ه اختصاص داده بشه، اگه دوستان پزشک توی سایت عضو هستن ازشون دعوت بشه و بیان، و ضمنا کسایی که خودشون و اطرافیانشون این سرطان رو داشتن، از تجربه های خودشون و اطرافیانشون بیان و برامون بگن. همچنین آدرس دکترهای خوب و چیزهایی از این دست گفته بشه. و موارد و نکته هایی برای پیشگیری، تشخیص زود هنگام، فاصله زمانی که یک زن باید ماموگرافی انجام بده، و ....توی تاپیک عنوان بشه. میدونم توی نت، خیلی سایتهای تخصصی در این مورد هست، ولی چون اینجا یه محیط کاملا زنانه و مخصوصا دوستانه هست، به نظرم بیشتر قابل استفاده هست، چون من خودم پزشک نیستم، با رفتن به این سایتهای پزشکی کمی گیج و ویج میشم و دیگه پیگیر نمیشم، اما اینجا فکر میکنم مطالب مهم رو میشه به صورت چکیده ، و با تجربه ی افراد مختلف، عنوان کرد.
من که توی دوستان و آشنایان خیلی این بیماری رو دیدم، بعضی ها سلامتیشون رو بدست آوردن، بعضیها هم متاسفانه فوت شدن!
در هر صورت اگه مدیران محترم سایت صلاح دونستن، فکر می کنم موضوع خوبی برای یک تاپیک باشه.
-
من تاپیک بچه های دانشگاه آزادو میخوام
ممنون
-
مامان آقا رادمهر عزیز
بدون اعلام آمادگی دوستای عزیز رشته پزشکی و یا رشته های مرتبط ما قادر به ایجاد این نوع تاپیکها نیستیم . چون قراره این نوع تاپیکها فرای نظرات شخصی پیش بره .
ان شاء الله هر وقت مطالب مفیدی در این رابطه جمع شد و دوست متخصصی هم اعلام آمادگی کرد حتما این تاپیک رو می زنیم . چرا که نه !
خاله لیلا عزیز
تاپیک درخواستی رو خودتون میتونید تو بخش عمومی ، انجمن "اینجا همه چی در همه " ایجاد کنید . اینجور تاپیکها در بخشهای اصلی سایت نمی گنجه عزیزم .
مژده نعمتی عزیز
تاپیک درخواستی شما رو دادا عزیز مدیر بخشهای هنری بررسی می کنند و به زودی خبرش رو میدن . چند روزی سرشون شلوغ خواهد بود . محض اطمینان میتونی تواناییهای خودت رو در چند خط کوتاه برای DaDa خصوصی بزنی که فراموش نشه . بیشتر در جریان چیزی که میخوای قرار بگیره .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط armita87
سلام عزیزم میشه راهنمایی کنید من تو ص 31 خواستمو گذاشتم ومنتظرم ممنون!!!
من همچنان منتظرمhttp://www.mamisite.com/forum/images/smilies/nbvv.gif
-
armita87 عزیز
ما زمانی میتونیم برای یک مبحث آموزشی تاپیک بزنیم که شما بیای و بگی که این تخصص منه و من آمادگی دارم مطلب ارائه بدم .
تا زمانی که شخصی آمادگی آموزش با برنامه رو نداشته باشه تاپیک زدن نتیجه ای نخواهد داشت .
حالا چه در زمینه خیاطی باشه ، چه بافتنی و چه کامپیوتر .
-
با سلام
با اجازتون من می خواستم در مورد سیگار همسرم مبحثی ایجاد کنم ، آیا می تونم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط لاچین
با سلام
عزیزم تا زمانی که مطلبتون کلی باشه و مواردی برای ارائه داشته باشید خیر اشکالی نداره . ولی اگر قراره تاپیکی با یه سوال مثلا " با سیگار کشیدن همسرم چیکار کنم ؟ " بسازید که خودتون هم مطلبی برای ارائه نداشته باشید و صرفا به مشکل شخص شما بپردازه مورد داره .
سعی کنید مطالب مفید و قابل استفاده برای عموم ارائه بدین و اون وسط مشکل خودتون هم مطرح کنید .
تاپیکهایی که صرفا با موضوع حل مشکل یکی از کاربرها ساخته میشوند قفل و حذف میشوند .
-
-
[quote=sh_capr]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط "لاچین":1ilc70xs
با سلام
عزیزم تا زمانی که مطلبتون کلی باشه و مواردی برای ارائه داشته باشید خیر اشکالی نداره . ولی اگر قراره تاپیکی با یه سوال مثلا " با سیگار کشیدن همسرم چیکار کنم ؟ " بسازید که خودتون هم مطلبی برای ارائه نداشته باشید و صرفا به مشکل شخص شما بپردازه مورد داره .
سعی کنید مطالب مفید و قابل استفاده برای عموم ارائه بدین و اون وسط مشکل خودتون هم مطرح کنید .
تاپیکهایی که صرفا با موضوع حل مشکل یکی از کاربرها ساخته میشوند قفل و حذف میشوند .[/quote:1ilc70xs]
خوب شیدا جون ، اگه نخوام تاپیک جداگونه باز کنم ، پس چطوری مشکلمو مطرح کنم و چه جوری و کجا؟
-
با سلام میخواستم راجع به وسواس هم مبحثی بذارین.مرسی
-
سلام .
اتفاقا به نظر من هم سیگار مشکل خیلی هاست . من دیدم نمونه هاشو . می تونید مبحثی بذارید با عنوان : با مشکل سیگار کشیدن همسران چه کنیم !!!؟؟؟
یا همچین چیزی . خودتون صلاح می دونید .
حالا پیشنهاد خودم . با توجه به اینکه یکی از مهمترین بخشهای زندگی اجتماعی ما آدمها رعایت آداب هست و در این زمینه تاپیک آداب معاشرت به نظر من یکی از مفید ترین تاپیکهای سایتتونه .. به نظرم جای تاپیکی با عنوان حفظ شئونات یا همون آداب معاشرت در محیط کار خیلی خالیه و من فکر می کنم حرفای زیادی تو این زمینه وجود داره که می تونه یک تاپیک جامع بسازه و هم خیلی چیزا یاد می گیریم و هم ممکنه به نکاتی اشاره بشه که اصلا و ابدا تا الان ندیدیمشون و متوجه نبودیم .
با تشکر
-
-
دوستان عزیزی که درخواستهای گوناگون در جهت ایجاد مبحث جدید دارند:
انجمن " اینجا همه چی در همه" برای این ایجاد شد تا شما به راحتی بتوانید مباحث "عمومی و آموزشی" دلخواهتان را ( با رعایت قوانین و عرف انجمن مذکور ) ایجاد کنید.
اگر در آن قسمت، تاپیکی که باز کردید جهت دار شد و بار آموزشی داشت، حتماً پس از مدتی به بخشهای تخصصی منتقل خواهد شد.
-
سلام
انجمن یا تاپیکی واسه عکس نداریم؟
امکان داره ایجاد بشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سـتاره
سلام
انجمن یا تاپیکی واسه عکس نداریم؟
امکان داره ایجاد بشه؟
میشه بیشتر توضیح بدین ؟ منظورتون تاپیک خاصیه یا هر نوع عکسی ؟
این تاپیک موجوده . منظورتون همینه ؟
viewtopic.php?f=155&t=1947
-
بهتر نیست کاربران این حق رو داشته باشند که بتونند توی هر بحث خودشون یه بحث جدید بزنند
هرکسی هر سوالی داره و یه بحث جدید میخواد بذاره امکانش روداشته باشه
مثلا بالای پروفایل من نوشته باشه
ایجاد بحث تازه
-
سحر عزیز شما تازه یک روزه که به جمع مامی سایتیها پیوستید . باید خدمتتون عرض کنم که نظمی که الان شاهدش هستیم بر اساس یک سری تجربیات به دست اومده .
اولین سال تاسیس مامی سایت روال کار همینی بود که شما گفتید . ولی بعد از گذشت چند ماه همه به این نتیجه رسیدند که این روش جز هرج و مرج نتیجه ای در بر نخواهد داشت .
برای همین تو بخش اصلی سایت باز کردن مبحث با هماهنگی مدیران و ناظران انجام میشه . البته فرقی هم نمی کنه . وقتی مبحث درخواستی شما آموزشی باشه بررسی میشه و تاپیکش ایجاد میشه .
اما در مورد مباحث عمومی چون این بررسی یکم طولانی میشد ، مامی سایت بخش ویژه ای رو برای این کار اختصاص داد که با رعایت قوانین اقدام به ایجاد مباحث عمومی مفید بکنند . از بین این مباحث اونهایی که کارایی بیشتری داشته باشند به مرور زمان به بخش اصلی سایت منتقل میشن .
ما حصل این توضیحات این بود که مامی سایت این مرحله ای رو که شما فرمودید خیلی وقته که گذرونده و آنچه می بینید حاصل تجربیات دو ساله مامی سایت هست .
-
با سلام و تشکر فراوان از مدیران محترم سایت
خواهش میکنم اگر امکان دارد طرز تهیه سوهان قم و به طور کلی انواع سوهان و گز اصفهان را آموزش دهید.
ممنون
-
اگه ممکنه مبحثی راجع به منبت کاری هم بذارید.
-
سلام .ماه مهرتان مبارک. در بحث سفره های مناسبتی دیدم درباره هالووین کار شده قشنگ بود دست شما درد نکنه ولی میخواستم خواهش کنم یک مبحث هم برای جشن مهرگان باز کنید .مسئولیت تحقیقش رو هم خودم به عهده میگیرم .مهرگان از نظر اهمیت با نوروز برابر بوده وحتی در یک دوره تاریخی آغاز سال نو در ایران همزمان با جشن مهرگان و اول پائیز بوده .سفره وخوراکی های آئینی هم برای خودش داره(شبیه هفت سین) امید وارم این دفعه جوابمو بدین (حتی اگه منفی باشه)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fedra
سلام .ماه مهرتان مبارک. در بحث سفره های مناسبتی دیدم درباره هالووین کار شده قشنگ بود دست شما درد نکنه ولی میخواستم خواهش کنم یک مبحث هم برای جشن مهرگان باز کنید .مسئولیت تحقیقش رو هم خودم به عهده میگیرم .مهرگان از نظر اهمیت با نوروز برابر بوده وحتی در یک دوره تاریخی آغاز سال نو در ایران همزمان با جشن مهرگان و اول پائیز بوده .سفره وخوراکی های آئینی هم برای خودش داره(شبیه هفت سین) امید وارم این دفعه جوابمو بدین (حتی اگه منفی باشه)
فدرا جان سلام و مهرِ شما هم مبارک http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/ppppp.gif
عزیزم شما می تونین این مبحث رو تو انجمن "اینجا همه چی در همه" ایجاد کنین و مطالبتون رو هم توش بذارین، بعد توسط مدیران به محل مناسبش هدایت می شه.
یکی از دلایل اصلی ایجاد انجمن اینجا همه چی در همه همین بوده که کاربرها بتونن تاپیکهای مفید و مناسبِ مد نظرشون رو ایجاد کنن که اگه این تاپیکها بازدهی داشتن و پربار شدن به جای صحیحشون منتقل بشن، نمونه ش باشگاه کتابخوانی که مدتیه به انجمنِ معرفیِ کتاب منتقل شده.
منتظر مطالب جذاب شما هستیم:)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دخترک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fedra
فدرا جان سلام و مهرِ شما هم مبارک
عزیزم شما می تونین این مبحث رو تو انجمن "اینجا همه چی در همه" ایجاد کنین و مطالبتون رو هم توش بذارین، بعد توسط مدیران به محل مناسبش هدایت می شه.
یکی از دلایل اصلی ایجاد انجمن اینجا همه چی در همه همین بوده که کاربرها بتونن تاپیکهای مفید و مناسبِ مد نظرشون رو ایجاد کنن که اگه این تاپیکها بازدهی داشتن و پربار شدن به جای صحیحشون منتقل بشن، نمونه ش باشگاه کتابخوانی که مدتیه به انجمنِ معرفیِ کتاب منتقل شده.
ممنونم میشه آدرسشو بگذارید پیداش نمیکنم
-
سلام و واقعا خسته نباشید من که کلی معتادتونم من می خواستم پیشنهاد بدم که مبحثی برای اینکه یاد بگیریم چطور زنی باشیم و یا یک زن باید چه ویژگی هایی داشته باشد تا هم در زندگی اجتماعی و هم در زندگی شخصی موفق باشد و به جای شکایت و یا تعریف وتمجید از مریخی ها بدونیم یه ونوسی باید چطوری باشه وچیز هایی را که شاید از مادرانمان یاد نگرفتیم بتوانیم به هم یاد بدیم مرسی وهزار تا بوس برای همه مامی سایتی ها
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fedra
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دخترک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fedra
فدرا جان سلام و مهرِ شما هم مبارک
ممنونم میشه آدرسشو بگذارید پیداش نمیکنم
viewforum.php?f=193
-
با سلام و خسته نباشید
میخواستم اگه ممکنه مبحثی تحت عنوان دانلود آهنگهای زیبا داشته باشیم.. http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/mkjnhb.gif
هر کی آهنگ قشنگی داشت برای دانلود بزاره و آهنگهای درخواستی هم بزاریم..
مرسی..
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط laili77
سلام و واقعا خسته نباشید من که کلی معتادتونم من می خواستم پیشنهاد بدم که مبحثی برای اینکه یاد بگیریم چطور زنی باشیم و یا یک زن باید چه ویژگی هایی داشته باشد تا هم در زندگی اجتماعی و هم در زندگی شخصی موفق باشد و به جای شکایت و یا تعریف وتمجید از مریخی ها بدونیم یه ونوسی باید چطوری باشه وچیز هایی را که شاید از مادرانمان یاد نگرفتیم بتوانیم به هم یاد بدیم مرسی وهزار تا بوس برای همه مامی سایتی ها
بسيار موافقم
-
-
سلام
لطفا در قسمتی که مربوط به کودکان هست تاپیکی با موضوع نقد و بررسی مدرسه ها دولتی و غیر انتفاعی و غیره
ایجاد کنید تا ما از تجربیات مادرانی که بچه مدرسه یی دارند استفاده کنیم و بدونیم هر مدرسه در هر منطقه
چه نقطه قوت و ضعفی داره خصوصا در مورد دبستان که خودم نیاز دارم اطلاعات جمع کنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مامان مهشید جون
سلام
لطفا در قسمتی که مربوط به کودکان هست تاپیکی با موضوع نقد و بررسی مدرسه ها دولتی و غیر انتفاعی و غیره
ایجاد کنید تا ما از تجربیات مادرانی که بچه مدرسه یی دارند استفاده کنیم و بدونیم هر مدرسه در هر منطقه
مامان مهشید جون لطفا تو انجمن اینجا همه چی درهمه اقدام به ایجاد تاپیک کنید و تاپیک رو در مسیر درستش هدایت کنید . اگر خوب پیش بره خیلی زود منتقل میشه به بخش اصلی .
-
[quote=sh_capr]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط "مامان مهشید جون":252io0hn
سلام
مامان مهشید جون لطفا تو انجمن اینجا همه چی درهمه اقدام به ایجاد تاپیک کنید و تاپیک رو در مسیر درستش هدایت کنید . اگر خوب پیش بره خیلی زود منتقل میشه به بخش اصلی .[/quote:252io0hn]
شیدا جون من قبلا به این کار فکر کردم ولی چون
نه خودم تو کار آموزش هستم نه بچه مدرسه یی
دارم احتمال می دهم که از عهده هدایت بحث برنیام
کسایی که تجربه شخصی دارند بهتر می تونند کمک کنند
-
خوب عزیزم به همین دلیل گفتم بره تو بخش عمومی . ما یا باید منتظر بشیم که کسی مطلبی بیاره که تو بخش اصلی تاپیکش رو بزنیم .
یا اینکه قراره بصورت تجربه همگانی پیش بره که اونوقت باید بره تو بخش عمومی و بعد اگر مفید بود منتقل بشه به بخش اصلی .
منظورم از هدایت این بود که فقط نذاری کار به درد دل و این حرفا کشیده بشه و تجربیات غیرمغرضانه و صادقانه منتقل بشه :))))))) کار دیگه ای قرار نیست که انجام بدین .
-
سلام به همه http://mamisite.com/forum/images/smilies/wwwww.gif ميخواستم بگم ميشه يه مبحث تو قسمت مربوط به جشنها در مورد باغ تالار و خدمات مجالس هاى خوب براى عروسى بذاريد, خيلى خوب ميشه كسايى كه عروسى گرفتن يا جاى خاصى رو ميشناسن معرفى كنن كمك خيلى بزرگيه http://mamisite.com/forum/images/smilies/mkjnhb.gif
-
سپیده جون جواب شما هم همونیه که به مامان مهشید داده شد . انجمن اینجا همه چی در همه !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط laili77
شیدا جون جوابی به پیشنهادم نمیدی؟http://mamisite.com/forum/images/smilies/loveeee.gif
-
شیدا جون من میتونم یه تاپیک راجع به موزیک بذارم و لینک بذارم ؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *مرمری*
طبق هشدار پایگاه ساماندهی کشور، از داشتن تاپیکهایی با موضوع و محتویات موسیقی، فیلم و سریال معذوریم.
-
با تشکراز شما میخواستم حالا که فصل سرما دارد میاید در قسمت بافتنی یا قلاب بافی بصورت با هم ببافیم را شروع کنید تا هر کس دوست دارد چیزی ببافد ودر عین حال به مشکلی برخورد کرد به طور همزمان از این طریق کمک بگیرد.
با ز هم ممنون.
-
منم با نظر یکی از دوستان موافقم ی مبحث بذارین برا پنیر و معرفی پنیر های مختلف از کجا خریدن و ایا از این پنیر های کپک زده اینجا هست یا نه خیلی عالی میشه ممنون
-
سلام
اگه ممکنه تو انجمن خیاطی یه تاپیک برای آموزش دوخت کاور مبلمان و صندلی ایجاد کنیدhttp://mamisite.com/forum/images/smilies/wwwww.gif
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط minafarzin63
منم با نظر یکی از دوستان موافقم ی مبحث بذارین برا پنیر و معرفی پنیر های مختلف از کجا خریدن و ایا از این پنیر های کپک زده اینجا هست یا نه خیلی عالی میشه ممنون
viewtopic.php?f=26&t=3649
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط khalejoon
viewtopic.php?f=64&t=4655
-
يه کم آموزش کامپيوتر رو زياد کنين .
-
اگه میشه ازسایتای خوب آشپزی که نمی دونم چرافیلتره مثل شف طیبه و...رو توی یه تایپیک جدا بذارید که همه بتونن استفاده کنن
-
لیلی جان،توی مباحث مختلف ، اگر دستوری از وبلاگ طیبه جون بوده که مناسب اون مبحث بوده ، دوستای گلمون زحمتش رو کشیدن و انتقال دادن.حالا اگه یه تایپیک جدا منظورته ،مثلا یه تایپیک به اسم وبلاگ طیبه ،جواب دادن به درخواستت به عهده ی اساتید فن هست.اما بنظرم اجراش مشکل باشه ،چون دستورهایی که گذاشته میشه باید از قبل مباحثش توی سایت باشه تا اگر از بچیایی که میخوان دستورور امتحان کنن سوالی داشتن ،اساتیدی که اون دستوررو تجربه کردن بتونن جواب بدن.و إلاّ منی که سرعت اینترنتم ذغالیه و ***** شکنم کار نمیکنه ، با این پیشنهاد موافقم
-
من به نظرم رسید جای دوتا مبحث خیلی خالیه تو قسمت آشپزی جای ساندویچ های مختلف خالیه که خودمون تو خونه درست کنیم نه از این فست فودهای مختلف بخوریم مخصوصا انواع همبرگر
تو قسمت پیشگیری و درمان هم جای مسائل بهد از زایمان هم خالیه مخصوصا سوال در مورد مسائل بچه
-
خاله جون ،اینجا :
viewforum.php?f=25 بعضی از دوستان زحمت کشیدن و دستور چندتا ساندویچ رو گذاشتن...
اینجا هم که دیگه حسابی درباره ی مسائل بچه ها صحبت شده
viewforum.php?f=144
-
سلام به بر و بچ مامی سایت
من برای نوشتن نامه های اداری مشکل دارم می شه کمکم کنید بتونم برای مکاتبات اداری نامه بنویسم مثلا نامه برای رئیس سازمان تبلیغات برای درخواست کلاس درسی
اگه در زمینه جواهر دوزی و قلمزنی هم کمکم کنید ممنون میشم
-
با عرض سلام وخسته نباشیمیشه عکس انواع ظرف و ظروف و انواع لیوان اردورخوری شیرینی خوری وحالا ظرفهای دیگه که واسه پذیرایی ها و مهمونیهای مهم به کار مرود همراه با کمی توضیح ایجاد کنید تا از تجربه خانمهای دیگه استفاده کنیم و واسه مهمونیهایمون بلد بشیم و تجربه کسب کنیم ممنون موفق باشید
-
سلام
اگر امکان داره بخشی را به اموزش اریگامی اختصاص بدید. من توی سایتهای مربوطه کارهای بسیار زیبایی دیدم. اگر دوستانی باشند که در این زمینه مهارت داشته باشند که بشه از طریق اونها رفع اشکال کرد خیلی خوبه.
-
گلم اینجارو ببین ، کار با اریگامی :
viewtopic.php?f=63&t=3530
-
مرسی عزیزم
ولی اینکه همش جعبه بود، پس کارهای دیگه چی؟
-
میشه یه تاپیک برای پارچه هایی که تو خونه داریم و نمیدونیم باهاشون چه لباسی بدوزیم ایجاد بشه ... البته اگه همچین تاپیکی نیست...
بیایم عکس پارچه رو بزاریم و در مورد جنس و مشخصاتش توضیح بدیم.. و بچه ها بیان پیشنهاد مدل لباس بدن
-
سلام عزیزان خواهشا یه تاپیک با عنوان پذیرایی در مراسم خواستگاری وبله برون اختصاص داده بشه .....نحوه ی پذیرایی کردن وآداب ورسوم این مراسم ....وهمه چی که به این مقوله مربوط میشه با تشکر.
ماهایی که دخمل داریم خیلی به دردمون میخوره.
-
واقعا باهات موافقم آیلار جون
-
سلام و خسته نباشید.
میخواستم خواهش کنم اگه امکانش هست یه تاپیک پزشکی هم داشته باشیم.مثلا خانمها و سرطان و خیلی موضوع های دیگه.اگر کسی تجربه ای داره در اختیار دوستان بذاره.یادآوری برا ماموگرافی و .......
اگه کسی بچه ی معلول داره برخورد و شیوه های رسیدگی
و خیلی چیزای دیگه
سپاسگزارم.
-
سلام.خسته نباشين.ميخوام كه ازتون بخواااام اموزش بافت مايوهاي فانتزيو بذارين.ممنون ميشم.
-
i با سلام و تشکر بابت سایت بسیارخوبتون
اگردرقسمت مامیهای خارج از کشور انگلستان روهم اضافه کنید ممنون میشم
-
سلا م خسته نباشید. من یه دساور خوب و حرفه ای برای طبخ ماهیچه می خوام اما تو سایت سرچ کردم پیدا نکردم. سوالم رو هم نمی دونستم کجا مطرح کنم. دنبال یه دستور خوبم برا اولین بار برای نامزدم می خوام درست کنم http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/qqqqq.gif ممنونم از همهhttp://www.mamisite.com/forum/images/smilies/mkjnhb.gif
-
سلام من میخواستم مبحثی در مورد ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر از کارشناسی و همچنین ادامه تحصیل در مقطع دکترا و شرایط پذیرفته شدن داشته باشیم اما هر چه گشتم ودر منو جستجو هم چیزی پیدانکردم اگه میشه این مبحث رو داشته باشیم ممنون میشم از همتون.
-
سلام پس چراکسی پس از یک هفته یه سری اینجا نمیزنه و جواب سوال منو نمیده من بعداز یه هفته هیچ جوابی ندیدم.تورو خدا یه نگاهی به سوالم بندازید و یه جوابی بدید ممنونم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مامان پریا نازی
سلام پس چراکسی پس از یک هفته یه سری اینجا نمیزنه و جواب سوال منو نمیده من بعداز یه هفته هیچ جوابی ندیدم.تورو خدا یه نگاهی به سوالم بندازید و یه جوابی بدید ممنونم
عزیزم اینجا فکرنکنم به این سوالات جواب بدن باید تو گوگل اینهارو سرچ کنی زودتر به نتیجه میرسی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shemam
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مامان پریا نازی
عزیزم اینجا فکرنکنم به این سوالات جواب بدن باید تو گوگل اینهارو سرچ کنی زودتر به نتیجه میرسی
دوست عزیز این جا سوالت رو بپرسی زودتر به نتیجه میرسی
http://www.mamisite.com/forum/viewto...=257&start=960
-
سلام
من میخواستم یه پست درباره اش ترش بذارم ولی مبحثی درباره اش پیدا نگردم در ضمن نتونستم مبحث جدیدی هم باز کنم میشه راهنماییم کنید
ممنون
http://www.mamipic.com/image-6E9A_4EBD4A5E.jpg
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tania khale
دوست عزیز اگر این آش مربوط به استان خاصی هست میتونی توی مبحث مربوطه قرار بدی
-
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط armita87
با عرض سلام وخسته نباشیمیشه عکس انواع ظرف و ظروف و انواع لیوان اردورخوری شیرینی خوری وحالا ظرفهای دیگه که واسه پذیرایی ها و مهمونیهای مهم به کار مرود همراه با کمی توضیح ایجاد کنید تا از تجربه خانمهای دیگه استفاده کنیم و واسه مهمونیهایمون بلد بشیم و تجربه کسب کنیم ممنون موفق باشید
بازم سلام ببخشید جوابه این پست بهم ندادید اگه میشه اموزش قالی بافی گلیم بافی و گبه و... داشته باشید لطفا با مراحله اموزش وعکس و نام وسایلش ممنونhttp://mamisite.com/forum/images/smilies/nhjkkiu.gif
-
آرمیتا جون من دوره ی قالیبافی رو گذروندم و مدرکش رو دارم.بارها و بارها تصمیم گرفتم که آموزش قالیبافی رو روی سایت با عکس بذارم ولی هرچی تصمیمم رو بالا و پایین میکنم میبینم که شدنی نیست.چون قالیبافی هنریه که باید بالای سر معلمت بایستی تا کاررو ازش تحویل بگیری.
-
سلام
ببخشید میشه یک تاپیک برای خانمهای کارمند و نکات اشپزی که به دردشون میخوره بزنید
مثلا غذاهایی که تو زودپز میتونن درست کنن یا ترفندهایی که میتونن اجرا کنن برای اینکه غذاشون سریع اماده بشه
اگرم همچین تاپیکی هست میشه ادرسشو بدید
ممنون
-
دوستان عزیز اینجا سوال و جواب نیست یه نگاهی به مبحث بندازید ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط cma
نميشه کاري کرد که صفحات خودش رفرش شه ؟ ما نتمون حجميه سرکار همش بايد رفرش کنيم تموم ميشه.
cma عزیزم این سیستم سایت همینطوریه و یکی از بهترین و ساده ترین سیستمهاست ... چه خودتون صفحه رو رفرش کنید چه خود به خود رفرش بشه ...
هردوش یکی هست و هیچ فرقی در حجم نت شما نمیکنه دوست عزیزم ...
موفق باشید ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بانو
آرمیتا جون من دوره ی قالیبافی رو گذروندم و مدرکش رو دارم.بارها و بارها تصمیم گرفتم که آموزش قالیبافی رو روی سایت با عکس بذارم ولی هرچی تصمیمم رو بالا و پایین میکنم میبینم که شدنی نیست.چون قالیبافی هنریه که باید بالای سر معلمت بایستی تا کاررو ازش تحویل بگیری.
مرسی عزیزم من خودم ساله 78 صنایع دستی بوشهر رفتم گفتم نگاه کنم یادم بیاد بازم ممنون از راهنماییتhttp://mamisite.com/forum/images/smilies/mkjnhb.gif
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tahtaghari
من میخوام دستور کیک پسته شربتی بذارم کجا بذارم اگه جایی نداره (که من پیدا نکردم) مبحثشو ایجاد میکنید؟
دوست عزیزم فکر کنم اینجا جای خوبی باشه برای انواع کیک های شربتی http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/ppppp.gif
viewtopic.php?f=32&t=919&hilit=%DA%A9%DB%8C%DA%A9+ %D8%B4%D8%B1%D8%A8%D8%AA%DB%8C&start=80
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پرپرک
سلام
اگر ممکنه تاپیک هایی برای مواد غذایی مختلف ایجاد بشه تا بشه دستورات غذایی که با اون ماده میشه درست کرد رو اونجا قرار بدیم
مثلا با رب انار چه غذاهایی میشه درست کرد.
ممنون
یک پیشنهاد ( برای خودم همیشه کاربردی بوده ): بطور مثال "رب انار" رو جستجو کنید تا پیشنهادات غذایی رو مشاهده کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gandom-bano
سلام
چرا مدیرا نیستن
http://mamisite.com/forum/images/smilies/qqqqq.gif
من یک پیشنهاد دیگه داشتم
میشه در بخش فرهنگ و ادب ، یک قسمت سینما یا هنر هفتم هم اضافه کنید
تا بتونیم توش در مورد فیلمهایی که دیدیم بحث کنیم یا فیلم معرفی کنیم؟
مثل اتفاقی که توی بخش کتاب میفته
ممنون
یادم بود جواب این سوال رو قبلا دادم. باز هم از جستجو کمک گرفتم. "فیلم و سریال" جستجو کردم. به صفحه 37 همین تاپیک رسیدم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط heaven
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *مرمری*
طبق هشدار پایگاه ساماندهی کشور، از داشتن تاپیکهایی با موضوع و محتویات موسیقی، فیلم و سریال معذوریم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tahtaghari
می خواستم دستور کیک لامپور ( اندونزی )و کیک ذغال اخته و کیک درون پوست تخم مرغ رو بذارم کجا بذارم؟
با شهرزاد عزیز ( مدیر انجمن انواع کیک ) مشورت کنید. بعد از مطالعه دستورتون راهنمایی میکنن و اگر نیاز باشه براتون تاپیک جدید باز میکنن.
-
سلام میخواستم درخواست یه تاپیک بدم در مورد اموزش کودکان دو سال با روش تراشه های الماس و پروفسور شیچیدا خودم هم مطالب زیادی برای شروع دارم ولی بیشتر میخوام محلی برای بیان تجربیات مادران در این زمینه باشه متشکرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aryaii
سلام میخواستم درخواست یه تاپیک بدم در مورد اموزش کودکان دو سال با روش تراشه های الماس و پروفسور شیچیدا خودم هم مطالب زیادی برای شروع دارم ولی بیشتر میخوام محلی برای بیان تجربیات مادران در این زمینه باشه متشکرم
ببخشید فکر میکنم کسی پست منو ندیده اینو زدم که بیاد بالا یکی از مدیرا ببینن
-
نقل قول:
سلام
ببخشید میشه یک تاپیک برای خانمهای کارمند و نکات اشپزی که به دردشون میخوره بزنید
مثلا غذاهایی که تو زودپز میتونن درست کنن یا ترفندهایی که میتونن اجرا کنن برای اینکه غذاشون سریع اماده بشه
اگرم همچین تاپیکی هست میشه ادرسشو بدید
ممنون
گندم عزیز فکر میکنم در این تاپیک بتونید موارد خوبی برای این نیازتون پیدا کنید.
غذاهای فوری
http://www.mamisite.com/forum/viewforum.php?f=25
http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/wwwww.gif
-
سلام من تازه عضو شدم نمیدونم جطوری پیام بدم لطفا راهنماییم کنین ضمنا اکه مدلی داشته باشم میتونم بفرستم آموزش بدین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط معصومه.تبریز
سلام من تازه عضو شدم نمیدونم جطوری پیام بدم لطفا راهنماییم کنین ضمنا اکه مدلی داشته باشم میتونم بفرستم آموزش بدین
viewforum.php?f=141
-
ایجاد تاپیکی که کاربرا اشعار و نوشته های خودشونو بذارن...(انجمن شعرو ادبیات)
ممنون...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط zita628
ایجاد تاپیکی که کاربرا اشعار و نوشته های خودشونو بذارن...(انجمن شعرو ادبیات)
ممنون...
viewtopic.php?f=84&t=3904&start=0
-
سلام من تازه عضو شدم اواتار ندارم چیکار کنم؟http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/tgtgtg.gifکمکم کنید http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/mkjnhb.gif<span style="cursor:pointer;" onmousedown="if(editor_type=='1'){WriteHTML('','ed itor');}else{WriteTEXT('http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/mkjnhb.gif','editor');}">
-
با سلام و خسته نباشید
یک تاپیک می خواستم در باره ی کادو هایی که خانوم های گل واسه تولد همسراشون گرفتن یا میخوان بگیرن یا ایده هایی که دارن،راستش تولد نامزدمه ماه آینده واقعا موندم چی بخرم؟ http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/zzzzz.gif
می خواستم اول واسش دستبند طلا بخرم اما نتونستم پول پس انداز کنم http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/rrrrr.gif
خواهشا این تاپیک و ایجاد کنید ممنون میشم ازتون http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/mkjnhb.gif
-
-
[quote=ღ. saba .ღ][quote="معصومه.تبریز":5dwecsf0]سلام من تازه عضو شدم نمیدونم جطوری پیام بدم لطفا راهنماییم کنین ضمنا اکه مدلی داشته باشم میتونم بفرستم آموزش بدین[/quote]
[url="http://www.mamisite.com/forum/viewforum.php?f=141"]viewforum.php?f=141[/url]
http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/wwwww.gif[/quote:5dwecsf0]
-
سلام میشه لطف کنید یه تاپیک در مورد سفر ایجاد کنید؟ اینجوری هر کسی میتونه سوالاتشو در مورد شهر و کشورهایی که بخواد سفر کنه رو مطرح کنه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sepidehkarimi
سلام میشه لطف کنید یه تاپیک در مورد سفر ایجاد کنید؟ اینجوری هر کسی میتونه سوالاتشو در مورد شهر و کشورهایی که بخواد سفر کنه رو مطرح کنه .
با کمی سرچ به مباحث مورد نظرتون می رسید
تالار ایرانگردی و جهانگردی
viewforum.php?f=88
پرسش و پاسخ درباره سفر به کشورهای مختلف
viewtopic.php?f=88&t=3621
معرفی کشورهای دیگر
viewtopic.php?f=88&t=1071
موفق باشید http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/wwwww.gif
-
سلام میخواستم بگم لطفا تو انجمن ایرانگردی تاپیکی برای جزایر قشم و کیش هم بگذارید میشه استان هرمز گان که گشتم نبود البته اگه پستهای منو میخونید چون دوتا پست هم قبلا داشتم به همه جوا ب دادید به جز من ؟؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aryaii
سلام میخواستم بگم لطفا تو انجمن ایرانگردی تاپیکی برای جزایر قشم و کیش هم بگذارید میشه استان هرمز گان که گشتم نبود البته اگه پستهای منو میخونید چون دوتا پست هم قبلا داشتم به همه جوا ب دادید به جز من ؟؟!
سوال اولتون رو مدیریت باید پاسخ بدن
کمی صبر کنید قطعا جوابتون رو خواهند داد...
سوال دومتون هم با فیروزه عزیزمون هماهنگ کنید
memberlist.php?mode=viewprofile&u=714
موفق باشید ... http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/wwwww.gif
-
با سلام می شه یه تایپک همگانی برای ایده های اجرایی شب یلدا ایجاد کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط vida28
با سلام می شه یه تایپک همگانی برای ایده های اجرایی شب یلدا ایجاد کنید.
شب یــــــلدا ( شب چله )
viewtopic.php?f=91&t=1208
نقل قول:
نوشته اصلی توسط heaven
ایده ها پس از اجرایِ تیم اجرایی مامی سایت و اطمینان از صحت دستورها، بر روی پورتال مامی سایت منتشر خواهد شد تا کاربران دستورها و ایده های شُسته رُفته و قابل اطمینانی را برای شب یلدا در اختیار داشته باشند.این رویه در سالهای گذشته نیز به همین شکل بوده است.
-
سلام
ميخواستم يه مبحث با عنوان كلاس اول چه سالي و تو كدوم مدرسه درس خونديد باز كنم
اگه ميشه محبت كنيد باز كنيد
فكر ميكنم جالب باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط طنین
سلام
ميخواستم يه مبحث با عنوان كلاس اول چه سالي و تو كدوم مدرسه درس خونديد باز كنم
اگه ميشه محبت كنيد باز كنيد
فكر ميكنم جالب باشه
طنین جا این جا خودت میتونی تاپیک باز کنی.البته بر طبق قوانینhttp://mamisite.com/forum/images/smilies/mnbhgfv.gif
http://www.mamisite.com/forum/viewforum.php?f=193
-
http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/tgtgtg.gifسلام خسته نباشید می شه یه مبحث در مورد نوجوانان یعنی چه جوری براشون جشن بگیریم و معرفی جدید برندها باشون و چه لولزمی احتیاج دارند منظورم 12 سال تا 15 است ممنون در ضمن می خواستم دوباره ازتون تشکر کنم http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/uuuuu.gif
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط heaven
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پرپرک
سلام
اگر ممکنه تاپیک هایی برای مواد غذایی مختلف ایجاد بشه تا بشه دستورات غذایی که با اون ماده میشه درست کرد رو اونجا قرار بدیم
مثلا با رب انار چه غذاهایی میشه درست کرد.
ممنون
یک پیشنهاد ( برای خودم همیشه کاربردی بوده ): بطور مثال "رب انار" رو جستجو کنید تا پیشنهادات غذایی رو مشاهده کنید.
هیون عزیز مجدد سلام
من طبق پیشنهاد شما اینکاررو کردم
یکی از دوستان پرسیده بود که با سفیده تخم مرغ چه چیزهای میشه درست کرد و من دقیقا سفیده تخم مرغ رو سرچ کردم و این نتایج رو داد
search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&keywords=%D8%B3 %D9%81%DB%8C%D8%AF%D9%87+%D8%AA%D8%AE%D9%85+%D9%85 %D8%B1%D8%BA&start=10
یعنی جستجو برای تخم+مرغ+سفیده
حتی پستهایی که برای ماسک از سفیده استفاده میشن رو توی نتایج آورد
و همینطور پستهایی که کلمه مرغ دارن
نمیدونم راه بهتر و دقیقتری داره که دیگه نخوایم توی جستجو اینهمه پست رو بگردیم تا به اون که مورد نظرمون هست برسیم؟
یا اینکه پیشنهاد من عملی میشه
-
پرپرک جان من یک پیشنهاد بهت میدم که خودم اکثر مواقع ازش استفاده میکنم
وقتی میخوای جستجو کنی ...انجمن مورد نظرتو انتخاب کن
مثلا میخوای دسر درست کنی با سفیده تخم مرغت ....انجمن دسر را انتخاب کن
اینجوری ماسک صورت و تاپیکهای غیر مفیدت کمتر میشه
یا اگه میخوای کل انجمن آشپزیو فقط انتخاب کن
حتی میتونی انتخاب کنی که ففقط پست اول هر تاپیکو سرچ کنه
اینطوری شاید به نتیجه مطلوب تری برسی
-
مرسی گندم جان
فکر کنم من جستجو رو بلد نیستم http://mamisite.com/forum/images/smilies/ggggg.gif
من الان روش شما رو امتحان کردم
درسته مثلا ماسک حذف شد
ولی بازهم توی جستجو از زرده هم پیدا کرده
بازهم خیلی بهتر شد
مرسی دوست گلم
http://mamisite.com/forum/images/smilies/mkjnhb.gif
-
پرپر نمیدونم دقیقا چیو نوشتی برای جستجو
اما با توجه به اینکه :
نقل قول:
جلوی واژه ای که می خواهید پیدا شود علامت + و جلوی واژه ای که نمی خواهید پیدا شود علامت - قرار دهید.
اگه اینجوری بنویسی دیگه زرده بهت نشون نمیده
+سفیده تخم مرغ -زرده
اینم لینکش که من تو انجمن دسر سرچ کردم
search.php?keywords=%2B%D8%B3%D9%81%DB%8C%D8%AF%D9 %87+%D8%AA%D8%AE%D9%85+%D9%85%D8%B1%D8%BA+-+%D8%B2%D8%B1%D8%AF%D9%87&terms=all&author=&fid[]=34&sc=1&sf=all&sk=t&sd=d&sr=posts&st=0&ch=300&t=0 &submit=%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88
-
نقل قول:
گندم جون این که بدتر شد
تخمک گذاری رو هم سرچ کرده http://mamisite.com/forum/images/smilies/eeeee.gif
ولش کن همون راه اولی خودت که توی انجمنش سرچ کنم خیلی بهتره http://mamisite.com/forum/images/smilies/uuuuu.gif
-
پر پرک ....خوب بعد از اینکه اونجوری مینویسی بازم از روش اول استفاده کن و انجمن آشپزیو انتخاب کن
هر دو تارو باید با هم ادغام کنی دوستم http://mamisite.com/forum/images/smilies/mkjnhb.gif
من تو قسمت جستجو نوشتم :
+سفیده تخم مرغ -زرده
بعد اون پایین هم زدم فقط تو انجمن دسر یا اشپزی سرچ کنه
مطمین باش اینجوری تخمک گذاری نمیاد http://mamisite.com/forum/images/smilies/qqqqq.gif
-
کاش یه جا بود میتونستیم راجع به تجربیاتمون در مورد پیشگیری از بارداری صحبت کنیم و اطلاعاتمونو بالا ببریم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aryaii
کاش یه جا بود میتونستیم راجع به تجربیاتمون در مورد پیشگیری از بارداری صحبت کنیم و اطلاعاتمونو بالا ببریم
ببین اینجا کمکی بهت میکنه یا نه http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/ppppp.gif
viewtopic.php?f=40&t=128
-
سلام
من می خوام مبحثی با عنوان تغذیه درمانی و درمان بیماری ها با آشپزی ایجاد کنم
http://www.mamisite.com/forum/images...es/nhjkkiu.gif
-
مرسی از راهنماییت اما قرص به من نمیسازه و اصلا نمیتونم مصرف کنم دنبال تجربه های دیگه میگردم مثل ای یو دی ،کپسول های کاشتنی و ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط رز بانو
سلام
ميخواستم يه مبحث با عنوان مشکلات حقوقی باز كنم
اگه ميشه محبت كنيد باز كنيد خودم توش فعالیت میکنم. من خیلی چیزا از مامی سایت یاد گرفتم میخوام اینطوری ادای دین کنم
حقوق خوندم و 3 سال هم سابقه کار دارم - الان به خاطر پسرم شاغل نیستم و میتونم به دوستای مامی سایتیم کمک کنم
رزا جون چنین تاپیکی داریم و ترمه بانوی عزیز هم اون جا فعالیت دارن.مطمئنا همه مامی سایتی ها خوش حال میشیم کمکمون کنید
http://www.mamisite.com/forum/viewto...p?f=193&t=4449
تا جایی که یادمه هیون عزیز گفتن در قسمت عمومی تاپیک رو ایجاد کنید اگر خوب پیش رفت براش قسمت جداگانه در نظر می گیریم.
-
مديران عزيز با توجه به اينكه اين روزها توي بعضي از زايشگاهها زايمان در آب و زايمان فيزيولوژيك انجام ميشه و فكر مي كنم خيلي ها مثل من در مورد اون اطلاع زيادي نداشته باشند لطفا يك مبحث در خصوص اين گونه زايمانها ايجاد گردد http://mamisite.com/forum/images/smilies/mkjnhb.gif
-
[quote=hasti honey][quote="ღ. saba .ღ":2qutyotv][quote="hasti honey":2qutyotv]با سلام و خسته نباشید
یک تاپیک می خواستم در باره ی کادو هایی که خانوم های گل واسه تولد همسراشون گرفتن یا میخوان بگیرن یا ایده هایی که دارن،راستش تولد نامزدمه ماه آینده واقعا موندم چی بخرم؟ http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/zzzzz.gif
می خواستم اول واسش دستبند طلا بخرم اما نتونستم پول پس انداز کنم http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/rrrrr.gif
خواهشا این تاپیک و ایجاد کنید ممنون میشم ازتون http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/mkjnhb.gif[/quote]
[url="http://www.mamisite.com/forum/viewtopic.php?f=79&t=2062"]viewtopic.php?f=79&t=2062[/url]
http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/wwwww.gif[/quote:2qutyotv]
ممنون http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/mkjnhb.gif
اما منظور عکس کادوهایی که با مناسبت و بی مناسبت واسه همسراشون خریدن بود البته با قیمت و آدرس که ایده بشه واسه ماها http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/mkjnhb.gif
اینجوری آدم بهتر تصمیم میگیره[/quote:2qutyotv]
http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/yhnhn.gif
این دوتا تاپیک رو نگاه کنید دوستم
شاید بتونید جوابتون رو بگیرید http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/wwwww.gif
viewtopic.php?f=193&t=4541
viewtopic.php?f=193&t=4741
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط leilapm
مديران عزيز با توجه به اينكه اين روزها توي بعضي از زايشگاهها زايمان در آب و زايمان فيزيولوژيك انجام ميشه و فكر مي كنم خيلي ها مثل من در مورد اون اطلاع زيادي نداشته باشند لطفا يك مبحث در خصوص اين گونه زايمانها ايجاد گردد
دوست گلم توی این بخش http://www.mamisite.com/forum/viewforum.php?f=40 سوال هاتون رو از مدیر قسمت بپرسید مطمئنا جواب می گیرید.
-
سلام وخسته نباشید.خواستم بپرسم توقسمت روابط همسران ایامبحثی درموردخیانت مردان ودلایل وعلایم ان وراههای جلوگیری ازان موجوده؟به نظرم مبحث جالب ومهمی براخانمهاباشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مامی سهند و پرند
عزيزم من تقريبا تمام اينها رو مطالعه كردم ولي بازهم فكر مي كنم با توجه به اينكه مباحث جداگانه اي براي زايمان طبيعي و سزارين توي سايت هست بهتره يك مبحث هم براي زايمانهاي فيزيولوژيك ايجاد بشه تا لابلاي بقيه مطالب گم نشه بازهم هرجور مديران عزيز صلاح مي دونند.http://mamisite.com/forum/images/smilies/mkjnhb.gif
-
سلام مي خواستم بدونم ميشه براي طرفداران ارديسم يك مبحث ايجاد بشه http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/ededed.gif
-
میشه ی تاپیک برای عکاسی هم باز بشه هرکی مدل دوربینشو یا عکسشو میزاره بقیه دوستان اگه دارن میتونن راهنمایی کنن لااقل ما هم عکسای قشنگ بزاریم
هم اموزش میشه هم همه عکسهای خوشگل میزارن تاپیکامون قشنگ میشه من خودم ی دوربین پیشرفته دارم که مال شوشو هست ولی دقیقا نمیدونم چه جوری عکسای تقریبا حرفه ای بگیرم ی دوربین کوچولوی سونی که عکس میگیرم به هر حال ممنون از زحمات مدیران گل سایت
-
سلام
اگه ممکنه بخشی رو برای معرفی بهترین آموزشگاههای هنری(به خصوص آشپزی) در همدان ایجاد کنید
خیلی بهش نیاز دارم!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط irani888
سلام
اگه ممکنه بخشی رو برای معرفی بهترین آموزشگاههای هنری(به خصوص آشپزی) در همدان ایجاد کنید
خیلی بهش نیاز دارم!!!
viewtopic.php?f=193&t=1955
-
میشششششششششه یه مبحث باز کنین تا کسانی که به سفر حج رفتن بیان و از تجربیات زیارت و بازارهای معروف و جاهای دیدنی مکه و مدینه و جده صحبت کنن.
-
سلام
یکی از دوستان پیشنهاد داده بودن که مبحثی در مورد برنامه ریزی که هرروز برای کارهای روزانه مون و بعد هم گزارشی از کارهایی که انجام دادیم داشته باشیم. بنظر من مبحث جالبی میشه. ممنون
-
با عرض سلام من میخواستم خواهش کنم اگه ممکنه ((( مغایر با مقررات نیست))) این تاپیک رو ایجاد کنین : **معرفی بهترین و کارآمد ترین سایتها و وبلاگها یی که شما میشناسین در همه رشته ها **مثلا" بافتنی و آموزش اون ، یا در مورد پرورش و تربیت کودکان مثلا" سایتی که به شما و بچه های شما نقاشی و طراحی رو آموزش میده یا سایتی که طرح والگوی رایگان به شما عرضه میکنه .هر کدام از ما چند تا سایت یا وبلاگ ایرانی و خارجی رو میشناسیم که مطالبمون رو از اونها در مامی سایت یا جاهای دیگه میزاریم اونهارو به همدیگه معرفی کنیم .
در مورد تاپیکهای مشابه تا اونجایی که من دیدم و سرچ کردم یک تاپیک به نام معرفی سایتها و فروشگاهها و آموزشگاهها و نمایشگاهها و فستیوالها داریم ولی معرفی سایت شاید چند تا پست بیشتر نباشه بیشتر به نمایشگاهها و .. پرداخته شده والبه تاپیک خوب ومفیدیه .
و تاپیک دیگه معرفی وبلاگهای خودمونه که میدونین که این هم با تاپیک پیشنهادی من تفاوت داره .ممنونم ومتشکر از توجهتون همواره پیروز و سربلند باشین.
-
-
سلام من مي خواستم دستور كيك رويايي شكلاتي را بزارم نميدونم كجا بايد بزارم راهنماييم كنيد لطفا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghazalh
سلام من مي خواستم دستور كيك رويايي شكلاتي را بزارم نميدونم كجا بايد بزارم راهنماييم كنيد لطفا
http://mamisite.com/forum/viewtopic....763458#p763458
-
روز بخیر.... نمی دونم آیا در سایت مبحثی به نام ایده های نو وجود داره یا نه؟
-
باسلام من میخواستم اموزش گلهای بلندر رو بزارم دوره شو دیدم وانواع گل رو بلدم جای این اموزش توسایت خالیه درسته که قدیمیه ولی اموزشای من به روز وشیک هستش یه سوال هم داشتم ایا برای ایجاد مبحث جدید باید تعداد خاصی پست داشت؟ یه پیشنهاد هم دارم اونم اینه که مبحثی ایجاد بشه که در اون خاطرات اشنایی با همسرمون روبزاریم خاطره های بامزه ی دوران نامزدی مراسم ازدواج و...خیلی شیرین خواهد بود
-
سلام مي خواستم ببينم ميشه يه مبحثي راجع به داستانهاي ايران كهن يا پهلوانان ايران كهن داشته باشيم كه داستانهاي زيبا از ايران كهن را در مورد مراسم وجشنها و الهه ايران باستان را براي هم نقل كنيم http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/ppppp.gif
-
یه مبحثی باشه واسه غذاهای جدیدی که درست میکنیم.
چون من خودم دوست دارم غذای جدید درست کنم ولی همش میترسم با ذائقه ما جور در نیاد یا خوشمزه نباشه اونوقت بی نهار بمونیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط halghe
باسلام من میخواستم اموزش گلهای بلندر رو بزارم دوره شو دیدم وانواع گل رو بلدم جای این اموزش توسایت خالیه درسته که قدیمیه ولی اموزشای من به روز وشیک هستش یه سوال هم داشتم ایا برای ایجاد مبحث جدید باید تعداد خاصی پست داشت؟ یه پیشنهاد هم دارم اونم اینه که مبحثی ایجاد بشه که در اون خاطرات اشنایی با همسرمون روبزاریم خاطره های بامزه ی دوران نامزدی مراسم ازدواج و...خیلی شیرین خواهد بود
اینجا رو یه سر بزن بچه ها خاطرات آشنایی با همسراشون رو نوشتن
http://www.mamisite.com/forum/viewtopic.php?f=136&t=104
-
باسلام ميخواستم سئوال كنم اين (نشان )علامت تشكر كه پايين هر پست هست را چطور ميتوان ايجاد كرد باتشكر
-
-
-
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط halghe
اینجا رو یه سر بزن بچه ها خاطرات آشنایی با همسراشون رو نوشتن
http://www.mamisite.com/forum/viewto...104[/quote]
به نظر من هم یه تاپیک برای گلهای بلندر باشه خیلی خوبه !
الان ساخت همه نوع گلی رو داریم ولی بلندر نیس ! مامی سایت هم جامعتر میشه http://mamisite.com/forum/images/smilies/wwwww.gif
این دوست خوبمون هم که آموزشش رو میدن
-
سلام میخواستم اگه ممکن باشه مبحثی در مورد شاهرودیها هم باز کنیم برای آشنایی بیشتر ممنون میشم
-
سلام
منم یه مبحث درخواستی دارم.
همش عکس اتاق نی نی و مامان بابا هست. میشه واسه اتاق دختر جوان 22 ساله هم ایده بدین؟ لطفا عکس اتاق دخترای جوانتون یا اگه ندارین خواهر هاتون رو بذاری تا من واسه اتاق جدیدم ایده بگیرم. حالا از کجا متوجه بشم که کسی به درخواست من پاسخ داده؟ آخه من تازه واردم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط icegirl
سلام
منم یه مبحث درخواستی دارم.
همش عکس اتاق نی نی و مامان بابا هست. میشه واسه اتاق دختر جوان 22 ساله هم ایده بدین؟ لطفا عکس اتاق دخترای جوانتون یا اگه ندارین خواهر هاتون رو بذاری تا من واسه اتاق جدیدم ایده بگیرم. حالا از کجا متوجه بشم که کسی به درخواست من پاسخ داده؟ آخه من تازه واردم
سلام
اينجا رو ديدي؟
چيدمان اتاق نوجوان
viewtopic.php?f=60&t=692
-
سلام چی شد چرا به مبحث من جواب نمی دید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط LOVE SEPEHR
سلام میخواستم اگه ممکن باشه مبحثی در مورد شاهرودیها هم باز کنیم برای آشنایی بیشتر ممنون میشم
-
-
خیلی وقت بود میخواستم بیام اینجا و از میران عزیز درخواست کنم که یه تاپیک ایجاد بشه برای روش های درست کردن انواع سس های غذایی و غیر غذایی و نوع استفده و در برخی مواقع نحوه سرو اونها!
چون خودم بعضی مواقع واقعا با سس ها مشکل پیدا میکنم!
مرسیhttp://www.qalamro.com/upload/smilie...9/%2818%29.gif
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط یاس صورتی
خیلی وقت بود میخواستم بیام اینجا و از میران عزیز درخواست کنم که یه تاپیک ایجاد بشه برای روش های درست کردن انواع سس های غذایی و غیر غذایی و نوع استفده و در برخی مواقع نحوه سرو اونها!
چون خودم بعضی مواقع واقعا با سس ها مشکل پیدا میکنم!
مرسیhttp://www.qalamro.com/upload/smilie...9/%2818%29.gif
زهرا جون اینجا رو دیدی
http://www.mamisite.com/forum/viewforum.php?f=28
-
نقل قول:
نه ندیده بودم و با سرچ هم چیزی نیافته بودم!
مرسی گلم محبت کردی!
-
سلام با عرض پوزش يك در خواست داشتم ميخواستم يه تاپيك در مورد كساني كه امسال بچه كنكوري دارن بذاريد واين كه چطور با انها رفتار كرد واز لحاظ تغذيه چطور رسيدگي شوندممنون
http://mamisite.com/forum/images/smilies/mkjnhb.gif http://mamisite.com/forum/images/smilies/mkjnhb.gif
-
می خواستم بگم اگر بشه یک گالری برای سایت تعریف کنیم. آخه اینطوری باید برای دیدن عکس ها 60-70 تا صفحه را با این سرعت کم دانلود کنیم و مدام وسط پیغام های همدیگه گیر کنیم.
درخواست دوم اینکه یک دسترسی مستقیم به هر سفحه باشه الان مثلا تاپیکی که 120 صفحه داره و مثلاصفحه 60 کار داریم می دونید باید چند بار لودبشه تا برسیم به صفحه مورد نظر؟
یک بار خود تاپیک- بعد هم 4تا 4تا تا اینکه برسیم به صفحه مثلا 60 (15=4/60) خدودا .
مرسیییییی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saba713
درخواست دوم اینکه یک دسترسی مستقیم به هر سفحه باشه الان مثلا تاپیکی که 120 صفحه داره و مثلاصفحه 60 کار داریم می دونید باید چند بار لودبشه تا برسیم به صفحه مورد نظر؟
یک بار خود تاپیک- بعد هم 4تا 4تا تا اینکه برسیم به صفحه مثلا 60 (15=4/60) خدودا .
مرسیییییی
واقعا معظل بزرگيه ! منم موافقم. http://mamisite.com/forum/images/smilies/jjjjj.gif
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saba713
می خواستم بگم اگر بشه یک گالری برای سایت تعریف کنیم. آخه اینطوری باید برای دیدن عکس ها 60-70 تا صفحه را با این سرعت کم دانلود کنیم و مدام وسط پیغام های همدیگه گیر کنیم.
مرسیییییی
صبا جان اگر درست جواب داده باشم....
شما میتونید شماره صفحه مورد نظرتون رو وارد کند و اینتر کنید
تا صفحه مورد نظر براتون بیاد و اینهمه صفحه به صفحه نگردید.
برو به صفحه 1
,
2
,
3
,
4 بعدي
روی برو به صفحه توی تاپیک مورد نظر کلیک میکنی و شماره صفحه رو میزنی
منظورت همین بود؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پرپرک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saba713
مرسیییییی
صبا جان اگر درست جواب داده باشم....
شما میتونید شماره صفحه مورد نظرتون رو وارد کند و اینتر کنید
تا صفحه مورد نظر براتون بیاد و اینهمه صفحه به صفحه نگردید.
برو به صفحه 1
,
2
,
3
,
4 بعدي
روی برو به صفحه توی تاپیک مورد نظر کلیک میکنی و شماره صفحه رو میزنی
منظورت همین بود؟
سلام عزیزم . الهی من قربونت برم. خیر ببینی مادر . کلی منو از الافی در اوردی . ی دنیا نه یه کهکشون سپاسگذارم http://mamisite.com/forum/images/smilies/yhnhn.gif
-
با سلام من تاپيكي در مورد املت ها نديدم مي خواستم دستور املت بزارم بايد در كدام قسمت بزارم
باتشكر.........
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghazalh
با سلام من تاپيكي در مورد املت ها نديدم مي خواستم دستور املت بزارم بايد در كدام قسمت بزارم
باتشكر.........
viewtopic.php?f=24&t=2306
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghazalh
باتشكر.........
سلام عزیزم! میتونی اینجا بذاری :
http://mamisite.com/forum/viewtopic.php?f=24&t=2306
-
http://mamisite.com/forum/images/smilies/mkjnhb.gifسلام میشه یه مبحث هم در مورد تعمیرخودروبگذارید .http://mamisite.com/forum/images/smilies/mkjhg.gif
لطفا .
یک خواهش دیگر روش سری دوزی یا کار تولیدی خیاطی هم برایی اموزش بگذارید
ممنون از زحمتهای شما دوستان عزیز.http://mamisite.com/forum/images/smilies/caaa.gif
-
-
غزال جون منم دخترم کنکوریه
-
یه تاپیک ایجاد کنین که فقط عکس استیکر باشه یکیم کنارش باشه توضیحات و حرفای بچه ها
البته یه پیشنهاد سخت تر دارم
استیکرارو دسته بندی کنین
یعنی صفحه اول یه لیست بزارین که مثلا استیکر مدل گل صفحه فلان
استیکر مدل درخت صفحه فلان
بعد به ترتیب و دسته بندی شده قرار بدین
خیلی قاطی پاتی شده
واسه تاپیک جهیزیه هم اگه بشه این کارو کنین عااااااالی می شه
-
سلااااااااااااااااام سلام لطفاً در مورد ژست عكس هم يه تاپيك ايجاد كنين سپاس
-
من یکی از اعضای موسسه محک هستم
اگر مقدور است قسمتی را برای این موسسه باز کنید تا در آن جا بتوانیم از وضعیت این موسسه و کمکهای مورد نیاز و فعالیت های انجام شده بگویم.
-
سلام من می خواستم دستور کیک1تخم مرغی رو در تاپیک انواع کیک ها بنویسم اما نمی دونم چطوری باید بنویسم میتونین کمکم کنید؟http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/tgtgtg.gif
سی نیست بعد از چندروز جواب سوال منو بده و یه راهنمایی به من بکنه؟http://mamisite.com/forum/images/smilies/mmmmm.gif
-
با سلامhttp://mamisite.ir/forum/images/smilies/yhnhn.gif
خیلی دوست داشتم گلچینی از سخنان دکتر شریعتی رو بزارم اینجا اما تاپیکش نبود
به نظرم خیلی سخنان مفیدو با ارزشیهhttp://mamisite.ir/forum/images/smilies/poikujy.gif
امکانش هست تاپیکشو باز کنید تا شروع به فعالیت کنم؟؟http://mamisite.ir/forum/images/smilies/tgtgtg.gif
-
-
مريمي بنظرم بايد بري تو تاپيك همه چي درهمه تاپيك بزني بعد مديرا خودشون به تاپيك شعر و ادبيات منتقلش ميكنن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شيـدا
مريمي بنظرم بايد بري تو تاپيك همه چي درهمه تاپيك بزني بعد مديرا خودشون به تاپيك شعر و ادبيات منتقلش ميكنن.
خودم بزنم یا درخواست بدم؟؟؟؟ http://mamisite.ir/forum/images/smilies/tgtgtg.gif
اگه درخواست بخوام بدم باید به کی درخواست بدم؟؟ http://mamisite.ir/forum/images/smilies/tgtgtg.gif
-
نه ديگه تو اونجا خودت ميتوني تاپيك بزني بعدش اگه مناسب باشه و استقبال بشه منتقل ميكنن بخش مربوط به خودش و اگر نه قفل ميشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ♥♥♥ مریم ♥♥♥
سلام ...
با پاییز عزیز مدیر بخش ادبیات صحبت کنید ...
اگر نیاز ببیند تاپیک رو براتون ایجاد میکنند.
-
با سلام.
آیا مبحثی در مورد آموزش شنا وجود داره. من گشتم ولی چیزی ندیدم. یه جوری که بتونیم از تجربیات هم در مورد یادگیری شنا استفاده کنیم.
ممنون
-
سلام من میخوام الاعاتی راجع به ال سی دی داشته باشم مبحثی تو سایت وجود داره ؟
میشه کمکم کنید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مهتاب*
سلام من میخوام الاعاتی راجع به ال سی دی داشته باشم مبحثی تو سایت وجود داره ؟
میشه کمکم کنید؟
http://mamisite.com/forum/viewtopic.php?f=194&t=4487
-
-
باسلام واقعا جای تاپیکی با عنوان شعر و موسیقی و سینما.وفیلمایی که دیدیم .رو پرده سینماست و ارزش سینما رفتن داره یا نه واینگونه مباحث خالیه در سایت.فک کنم استقبال خوبی بشه ازش.http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/ppppp.gif
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ♥♥♥ مریم ♥♥♥
مریم جون پاییز عزیزمون آخر هفته گذشته رو مسافرت بودن . یکم صبر کن حتما فردا جوابت رو میده و راهنماییت می کنه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mami arshida
با سلام.
آیا مبحثی در مورد آموزش شنا وجود داره. من گشتم ولی چیزی ندیدم. یه جوری که بتونیم از تجربیات هم در مورد یادگیری شنا استفاده کنیم.
ممنون
دوست عزیز فکر نمی کنم آموزش شنا چیزی باشه که بشه مجازی بهش پرداخت http://mamisite.com/forum/images/smilies/lllll.gif در هر صورت اگر فکر می کنید شما این توانایی رو دارید میتونید تاپیکش رو تو انجمن "اینجا همه چی در همه " بزنید .
-
-
سلام ميخواستم بدونم واسه اموزش چيدمان و تزيين سفره عقد مبحثي توي سايت هست ؟ اگه نيست خانوماي هنرمند بشتابيد ديگه ، به نظرم كه طرفدار زياد داشته باشه http://mamisite.com/forum/images/smilies/ededed.gif مرررررررررررسي از همتون http://mamisite.com/forum/images/smilies/yhnhn.gif
-
-
سلام من می خواستم دستور کیک1تخم مرغی رو در تاپیک انواع کیک ها بنویسم اما نمی دونم چطوری باید بنویسم میتونین کمکم کنید؟http://www.mamisite.com/forum/images/smilies/tgtgtg.gif
کسی نیست بعد از چندروز جواب سوال منو بده و یه راهنمایی به من بکنه؟http://mamisite.com/forum/images/smilies/mmmmm.gif
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nas-tar-an
من براتون جواب رو نوشته بودم نمی دونم چرا پیداش نمی کنمhttp://www.mamisite.com/forum/images/smilies/wswsws.gif
نسترن جون به نظرت این کیک اگر در رده کیک های اسفنجی هست که براش تاپیک داریم.یا اگر به نظرت تو رده سایر کیک هایی که براشون تاپیک داریم هست میتونی همون جا بزاری در غیر این صورت می تونی توی مطبخ عکس و دستور کیکت رو بزاری تا شهرزاد جون برات منتقل کنه و یا به شهرزاد عزیز خصوصی بدی.
دوست عزیز مطمئن باشه اگر حتی یک نفر از کاربرها پستت رو ببینه و بتونه کمک کنه دریغ نمی کنه عزیزم
-
http://mamisite.com/forum/images/smilies/qaqaq.gifسلام یه ژ اکت دخترانه که با سه رنگ صورتی-سفیدوخاکستری در صفحه اول لباس های دخترانه وپسرانه اموزش دادید ایا حلقه استین نمی خواهد من دارم این ژاکت رو می بافم توروخدا سریع جوابم روبدین منتظرم وخیلی مضطرب ازاینکه نتونم ژاکت رو صحیح ببافم.با سپاس فراوان مامان روژان