موضوع: واژه شناسی شیرینی پزی
نمایش نتایج: از 33 به 34 از 34
-
۱۳۹۴/۱۱/۰۴, ۱۲:۲۱ بعد از ظهر #33عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- 000000000000000
- محل سکونت هركجا باشم آسمان
- نوشته ها 43
- میزان امتیاز
- 1
- پسند شده
- 29
- پسند کرده
- 232
عضویت: ۱۳۹۴/۰۸/۲۶سلام به همه
بكينگ سودا چيست........... يا همون بكينگ پودر هست؟
آرد همه منظور ( يا سه صفر) ؟
آرد سلف ريزينگ چه آردي هست؟
-
۱۳۹۴/۱۱/۰۴, ۰۱:۱۷ بعد از ظهر #34عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- الهه
- محل سکونت شهر بادگیرها
- نوشته ها 471
- میزان امتیاز
- 270
- پسند شده
- 3717
- پسند کرده
- 5561
عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۳
بیکینگ سودا که با اسم*های جوش شیرین، سدیم بیکربنات و یا بیکربنات سودا هم شناخته می*شود حدود 4 برابر از بیکینگ پودر قوی*تر عمل می*کند وبرای عمل کردن نیاز به یک عامل اسیدی داره و درصورت استفاده رنگ کیک را تیره تر می کند و اگه همزمان با کاکائو استفاده بشه رنگش را روبه قرمز میبره.
برای دریافت اطلاعات بیشتر لینک زیر را نگاه کن
بیکینگ پودر و بیکینگ سودا چیست و چه تفاوتی با یکدیگر دارند؟
آرد سلف ریزینگ آردی هست که توی خودش بکینگ پودر داره.برای تهیه این آرد به ازای هر1پیمانه آردمعمولی,1.5ق چ ب پ و کمی نمک اضافه کنید.
آرد سه صفر یا نول یا سفید هم که آرد مخصوص شیرینی پزی هست.درواقع آردیست که میزان سبوس گیریش بسیار زیاد است و باعث پوک شدن کیک میشه و برای انواع محصولات قنادی خوب هستخدایا شکرت
طراحی سایت تخصصی و برسی اصول لازم برای انجام آن ...
رفع مشکلات کامپیوتری شما