نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree21Likes

موضوع: واژه شناسی شیرینی پزی

نمایش نتایج: از 33 به 34 از 34
صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 2345
  1. #33
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    كيميا65 آواتار ها
    000000000000000
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۸/۲۶
    محل سکونت
    هركجا باشم آسمان
    نوشته ها
    43
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    29
    پسند کرده
    232
    سلام به همه
    بكينگ سودا چيست........... يا همون بكينگ پودر هست؟
    آرد همه منظور ( يا سه صفر) ؟
    آرد سلف ريزينگ چه آردي هست؟

  2. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان سیدکوچولو آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۳
    محل سکونت
    شهر بادگیرها
    نوشته ها
    471
    میزان امتیاز
    270
    پسند شده
    3717
    پسند کرده
    5561

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط كيميا65 نمایش پست ها
    سلام به همه
    بكينگ سودا چيست........... يا همون بكينگ پودر هست؟
    آرد همه منظور ( يا سه صفر) ؟
    آرد سلف ريزينگ چه آردي هست؟
    بیکینگ سودا که با اسم*های جوش شیرین، سدیم بیکربنات و یا بیکربنات سودا هم شناخته می*شود حدود 4 برابر از بیکینگ پودر قوی*تر عمل می*کند وبرای عمل کردن نیاز به یک عامل اسیدی داره و درصورت استفاده رنگ کیک را تیره تر می کند و اگه همزمان با کاکائو استفاده بشه رنگش را روبه قرمز میبره.
    برای دریافت اطلاعات بیشتر لینک زیر را نگاه کن
    بیکینگ پودر و بیکینگ سودا چیست و چه تفاوتی با یکدیگر دارند؟
    آرد سلف ریزینگ آردی هست که توی خودش بکینگ پودر داره.برای تهیه این آرد به ازای هر1پیمانه آردمعمولی,1.5ق چ ب پ و کمی نمک اضافه کنید.
    آرد سه صفر یا نول یا سفید هم که آرد مخصوص شیرینی پزی هست.درواقع آردیست که میزان سبوس گیریش بسیار زیاد است و باعث پوک شدن کیک میشه و برای انواع محصولات قنادی خوب هست
    joojooo این نوشته را پسندیده.
    خدایا شکرت

صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 2345
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما