نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree21Likes

موضوع: واژه شناسی شیرینی پزی

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 34
صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  1. #25
    نقل قول نوشته اصلی توسط panijon نمایش پست ها
    سلام شکر ایزومالت چیه ؟
    به عنوان شیرین کننده در بستنی، شیرینی و مانند آن استفاده می شود.

    ایزومالت، سفید، ماده kristal بی بو حاوی حدود 5٪ آب است. ایزومالت ساخته شده از قند خالص است.
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    lebasno

  2. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nora1 آواتار ها
    m
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۱
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    523
    میزان امتیاز
    257
    پسند شده
    5690
    پسند کرده
    16453
    سلام پانی جون شکر ایزومالت یه شکر رژیمی هست که کالریش نصف شکر معمولیه ،باعث کنترل چاقی میشه و قند خون را بالا نمیبره
    خدایا کمکم کن تا مشکلاتم حل بشه

  3. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    panijon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    441
    میزان امتیاز
    199
    پسند شده
    9065
    پسند کرده
    5305
    دوستان از اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتید ممنون

  4. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گلی 2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    هرجا باشم آسمان
    نوشته ها
    7
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    19
    آقا یکی جواب منو بده تو رو خدا
    در کیک ها وبیسکویت ها از کدوم کره استفاده میشه
    گیاهی خوب یا حیوانی

  5. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zhaleh-ech آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۲۹
    محل سکونت
    Mars
    نوشته ها
    393
    میزان امتیاز
    374
    پسند شده
    6622
    پسند کرده
    702
    نقل قول نوشته اصلی توسط گلی 2 نمایش پست ها
    آقا یکی جواب منو بده تو رو خدا
    در کیک ها وبیسکویت ها از کدوم کره استفاده میشه
    گیاهی خوب یا حیوانی
    عزیزم فرق چندانی نداره می تونی هم از گیاهی هم حیوانی استفاده کنی البته خب حیوانی برای خیلی از کیکها و به ویژه بیسکویتا بهتر جواب میده و عطر بهتریم میده از نظر تغذیه ای هم یکم سالمتره

    .......Up In The Air
    ........Chasing A DREAM So Real

    .◇◆◇◆◇◆◇◆◆◇NOS ADVERSUS MUNDI◇◆◇◇◆◇◆◇◆◇◆


  6. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گلی 2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    هرجا باشم آسمان
    نوشته ها
    7
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    19
    نقل قول نوشته اصلی توسط zhaleh-ech نمایش پست ها
    عزیزم فرق چندانی نداره می تونی هم از گیاهی هم حیوانی استفاده کنی البته خب حیوانی برای خیلی از کیکها و به ویژه بیسکویتا بهتر جواب میده و عطر بهتریم میده از نظر تغذیه ای هم یکم سالمتره
    خیلی ممنون

  7. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گلی 2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    هرجا باشم آسمان
    نوشته ها
    7
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    19
    میشه ساخت رولت کیک طرح دار یاد بدین!

  8. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    غزاله77 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۱
    محل سکونت
    با افتخار:قم
    نوشته ها
    160
    میزان امتیاز
    35
    پسند شده
    907
    پسند کرده
    1308
    مهمترین اثر آرد و نشاسته ذرت در شیرینی پزی چیه؟
    ممنون
    اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما